Hvis du står og skal indrette nyt soveværelse, så er du muligvis også på udkig efter et flot sengebord, der matcher din nye sengegavl og resten af soveværelset. I denne artikel har vi taget et nærmere kig på udvalget på nettet.

Der er nemlig penge at spare hvis du handler på nettet, ligesom du nemt og bekvemt kan blive præsenteret for det fulde udvalg af farver og materialer på de forskellige modeller.

Vi kigger på sengeborde fra disse forhandlere:

Cape – sengebord i eg med enkelt skuffe

Cape sengebordet er perfekt til det moderne soveværelse, hvor der ønskes en simpel stil af pæne rustikke materialer.

Sengebordet er lavet af en kombination af egefiner, samt skuffefront og ben i massiv eg. Derudover er benene skråtstillede, så sengebordet skal stå op ad en væg. Det giver et let udtryk, som er perfekt til det minimalistisk indrettede rum.

Cape er et forholdsvist stort og højt sengebord, som måler 70 centimeter i højden og 47 centimeter i bredden. Det er desuden 37 centimeter dybt, og dermed er der god plads i både skuffen og det åbne opbevaringsrum herunder.

Se pris på Cape sengebordet hos IDEmøbler

Tilton – hvidt sengebord med slankt sort stel

Tilton er et flot og stilrent sengebord, der egner sig perfekt til den minimalistiske sort-hvide indretningsstil. Det er et stort og særdeles rummeligt sengebord, som med 3 skuffer gør det muligt at opbevare alt fra bøger til medicin og læsebriller på en nem og diskret måde.

Sengebordet er fremstillet i hvide finerplader, som udgør stellet og skufferne. Derpå er monteret sorte greb, samt slanke ben i sort metal. Benene udgør et understel, som får sengebordet til at fremstå minimalistisk. Det betyder at du med fordel kan bruge Tilton sengebordet som del af et moderne indrettet soveværelse, hvor sådanne møbler passer perfekt ind sammen med eksempelvis en kontinentalseng.

Tilton sengebordet er forholdsvist stort i størrelsen og måler således 71 centimeter i højden, 47 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden. De 3 skuffer har desuden soft-close, så de nemt lukker i.

Se pris på Tilton sengebordet hos IDEmøbler

Simply – væghængt sengebord i sort metal

Det sorte Simply sengebord er perfekt til dig der ønsker et funktionelt indrettet soveværelse, hvor møblerne gerne må fremstå rå og rustikke. Sengebordet er nemlig væghængt, og dermed er gulvet helt frit. Det gør det nemmere at komme til med støvsugeren, da du slipper helt for at skulle manøvrere udenom nogle ben.

Simply sengebordet er fremstillet af metal, som efterfølgende er sortlakeret. Det måler 27 centimeter i højden, 32 centimeter i bredden og 26 centimeter i dybden, hvilket betyder at det er kompakt og passer ind i selv små soveværelser. De to hylder giver tilstrækkeligt med afsætningsplads til et par bøger og lignende, men du kan også sætte en lille kasse på den ene hylde til opbevaring af dine smykker, ur eller andre værdifulde ting.

Da sengebordet er væghængt kræver der specielle plugs og skruer til montering, og disse skal købes særskilt.

Se pris på Simply sengebordet hos IDEmøbler

Delta – retro inspireret sengebord i hvidt stel med ben i eg

75394 3.4

Delta-sengebordet er et flot og retroinspireret bord med en enkelt skuffe i egetræslook samt ben i massiv eg. Selve stellet er hvidlakeret, og sengebordet passer rigtig godt ind i den moderne skandinaviske indretning.

Sengebordet har simple opbevaringsfunktioner og et bord øverst med en god bredde på 50,1 centimeter, så der er plads til at stille en lampe og et vækkeur. Skuffen er grebsfri og rummelig, og her kan du lægge alle de ting du ikke vil have liggende fremme. Den kører desuden på metalskinner, så den er nem at åbne og lukke. På nederste hylde kan du så have lidt natlæsning og andre ting, som er praktiske at have lige ved hånden.

Alt i alt et flot sengebord til en fornuftig pris, som passer ind i de fleste indretningsstile.

Delta sengebordet måler 49,7 x 50,1 x 39,05 cm (h x b x d)

Se pris på Delta sengebordet hos BOBO

Paris – antikt udseende hvidt sengebord med skuffer og hylde

Paris-Sengebord

Det antikt udseende Paris sengebord er ikke bare kønt at se på, men også meget funktionelt. Det har nemlig hele to skuffer og en rummelig hylde, så der er god plads til alle dine fornødenheder ved sengen.

Paris sengebordet er hvidt og dermed lyst og imødekommende. Det fremstår romantisk og passer perfekt ind i den sort-hvide indretning. På skufferne er monteret runde greb, og de kører begge på metalskinner.

I Paris-serien finder du i øvrigt rigtig mange kønne møbler, som alle fås til fornuftige priser. Du kan se hele sortimentet ved at klikke på linket herunder.

Paris sengebordet måler 58,8 x 43,6 x 40 cm (h x b x d)

Se pris på Paris sengebordet hos BOBO

Mavis Abisko – nordisk inspireret sengebord med 3 skuffer

Mavis-Abisko-SengebordDette lækre sengebord fra Mavis er lavet til dig der ønsker spændende og moderne indretning.

Spillet i træsorterne ses blandt andet i de tre skuffer, og der indgår både ask, valnød, kirsebær og ahorn til fremstillingen af Abisko sengebordet. En del af komponenterne er lavet i MDF og blandet finer, hvilket betyder at sengebordet er så godt som vedligeholdelsesfrit, og så er det nemt at samle. Skufferne har en ‘soft-close’ funktion, så de ikke larmer når de lukkes.

I Mavis’ Abisko-kollektion findes også en række andre spændende møbler til blandt andet soveværelset og stuen, som du kan se ved at følge nedenstående link.

Abisko sengebordet måler 72 x 42 x 42 cm (h x b x d)

Se pris på Mavis Abisko sengebordet hos Unoliving

Mavis Lundsberg – klassisk sengebord i mørkt egetræslook

Mavis-Lundbergh-SengebordDette Mavis sengebord har et klassisk og tidløst design, som passer ind i stort set alle slags soveværelser. Det er lavet med en blanding af massiv lakeret egetræ og MDF, og det anslås at sengebordet kan samles på kun 30 minutter.

Mavis Lundsberg sengebordet har en skuffe uden greb øverst, og så er der to store åbne rum nederst, som du kan bruge til opbevaring af bøger og andre fornødenheder, som er rare at have ved siden af sengen.

Lundsberg-kollektionen består desuden af en lang række møbler til soveværelset, og du kan se dem alle ved at følge nedenstående link.

Lundsberg sengebordet måler 57 x 42 x 34 cm (h x b x d)

Se pris på Mavis Lundsberg sengebordet hos Unoliving

Smögen – væghængt sengebord i antikt hvidlakeret udseende

Smogen-SengebordSmögen-serien består udover dette væghængte sengebord også af blandt andet en sengeramme og en række andre møbler til stuen, soveværelset og spisestuen.

Dette væghængte sengebord emmer af romantik og elegance, og så er det lavet af MDF med en hvid lakering, så det både er nemt at samle og nemt at vedligeholde.

En flot detalje på dette sengebord er den lille hank i skuffen, hvilket bryder lidt med den hvide romantiske stil, men stadig passer fint ind i designet.

Smögen sengebordet måler 28 x 38 x 28 cm (h x b x d)

Se pris på Smögen sengebordet hos Unoliving

Falsterbo – lille hvidt sengebord til væggen

Falsterbo-SengebordFra det romantiske og elegante til det simple, moderne og funktionelle.

Til dig der godt kan lide lige, rene og minimale former, er dette sengebord et perfekt valg. Der er ingen små fødder der skal manøvreres rundt om når der eksempelvis støvsuges, og det lidt usædvanlige design giver god plads til opbevaring af bøger, magasiner og diverse fornødenheder i soveværelset nær sengen.

Desuden kan dette væghængte sengebord uden problemer benyttes som småopbevaring i køkkenet, entréen, stuen, værelset eller hvor der ellers måtte være behov for dette.

Falsterbo sengebordet måler 26 x 42 x 28 cm (h x b x d)

Se pris på Falsterbo sengebordet hos Unoliving

Mavis Luton – hvidt sengebord med 2 ben og 2 skuffer

Luton-SengebordTil dig der er på udkig efter mere alternativ og spændende indretning, fås dette Luton sengebord fra Mavis. Luton-serien består af en række simple hvide møbler, som du kan se nærmere på ved at klikke på billedet eller ved at klikke på linket med prisen under denne tekst.

Dette møbel kan bruges til rigtig mange formål udover som sengebord. Eksempelvis kan det bruges til småopbevaring i entréen, i køkkenet, på badeværelset og hvor der ellers måtte være behov. Det består af to skuffer uden greb, hvori der nemt kan opbevares læsestof og andre fornødenheder.

Vi anbefaler dette sengebord til dig der søger at indrette rummet så simpelt og funktionelt som muligt, samtidig med at det er nemt at holde rent og pænt.

Luton sengebordet måler 80 x 27 x 23 cm (h x b x d)

Se pris på Mavis Luton sengebordet hos Unoliving

Style – sengebord i antracitgrå med 2 skuffer

Møbler med antracitgrå overflader er moderne, og Style sengebordet er ingen undtagelse. Med dette sengebord opnår du et moderne urbant udtryk, som især er eftertragtet i byboligerne.

Style sengebordet fås lige nu kun i antracitgrå eller hvid højglans.

Det er et lækkert og fuldstændig vedligeholdelsesfrit sengebord, der er udført i komposittræ. To skuffer giver mulighed for god diskret opbevaring, og sengebordet rengøres nemt og enkelt med en klud, der helst skal være tør eller sprøjtet med noget særligt rens, der ikke efterlader en hinde over højglansoverfladen. Dette vil nemlig kunne ses.

Dette sengebord måler 61,7 x 40,1 x 40,8 cm (h x b x d)

Marina – sengebord med panelplade bagest og 3 hylder

Marina-SengebordSidst i denne artikel har vi dette smukke Marina sengebord i hvidmalet træ.

Det hænges på væggen, og giver gode muligheder for opbevaring på de tre hylder, der nemt rengøres med en fugtig klud efter behov.

Sengebordet anbefales i soveværelser hvor behovet for opbevaring ved sengen ikke er særlig stort. Hylderne vil holde i mange år, grundet det flotte tidløse design og den gode kvalitet i træet.

Se pris på Marina sengebordet hos Søvn & Comfort

Sengebord – 12 flotte væghængte og stående sengeborde
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar