Skal du indrette et nyt soveværelse? Natbordet udgør sammen med sengen den centrale del af soveværelset, og giver dig god plads til opbevaring af såvel bøger som lampe og vækkeur.

Vi har fundet 23 flotte natborde i forskellige stilarter, så du kan blive inspireret. Se dem alle herunder:

Living&more The Box – væghængt natbord med 2 skuffer

The Box er et fint og firkantet natbord i en god højde. Det kan enten hænges på væggen eller stå på gulvet, da der medfølger et vægophæng til fri afbenyttelse.

Natbordet fra Living&more er en del af en modulserie, som du kan udbygge løbende efter behov. The Box-serien fås således i flere forskellige typer og størrelser, som alle kan ses hos forhandleren.

Dette natbord er antracitgråt og måler 71,2 centimeter i højden, 39,4 centimeter i bredden og 34 centimeter i dybden. Det har 2 stuffer med metalhåndtag, samt åbent rum nederst.

 • Mål: H71,2 x B39,4 x D34 cm.
 • Materialer: MDF

Se pris på The Box-natbordet hos Coop

Collect Furniture Frame Table – natbord med lille boghylde

Frame Table er et flot og simpelt natbord fra Collect Furniture. Det er firkantet og har en træramme i beggesider, samt bordplade af bordplade i sort laminat.

Natbordet er velegnet til dig der ofte læser i sengen, da det har en lille smal hylde til opbevaring af bøger og blade. Således slipper du får at have bogen til at ligge og flyde på selve bordet, da den kan gemmes væk i den lille hylde.

Frame Table måler 55 centimeter i bredden, 41 centimeter i højden og 55 centimeter i dybden. Dets ben er lavet af massiv eg.

 • Mål: H41 x B55 x D55 cm.
 • Materialer: Massiv eg og laminat

Se pris på Frame Table-natbordet hos Coop

Cane-line On-the-move – rundt natbord i aluminium

Cane-line On-the-move er en del af den stilrene Elements-serie, som består af møbler til såvel indendørs som udendørs brug.

On-the-move natbordet fås i både sort eller hvid, og det er lavet af aluminium som efterfølgende er lakeret. Dermed er det let at flytte rundt på, og det er således perfekt til det lille rum hvor møblerne ofte flyttes rundt.

Natbordet fra Cane-line måler 60 centimeter i højden og har en diameter på 52 centimeter. Det er således ganske rummeligt, og velegnet til brug som både sidebord og natbord.

 • Mål: H60 x Ø52 cm.
 • Materialer: Aluminium

Se pris på On-the-move-natbordet hos Coop

Ferm Living Wire Basket – trådkurv med låg der kan bruges som natbord

Ferm Living Wire Basket er det perfekte valg for dig, der ønsker at kombinere flere funktionalitet i én. Udover at fungere som natbord, kan der i trådkurven opbevares alt fra puder til sengetæpper og andre bløde ting.

Som udgangspunkt fås Wire Basket uden låg/bordplade, så denne skal købes ved siden af. Men køber du begge dele, har du både et flot natbord og en stilren opbevaringsløsning.

Wire Basket-natbordet fås i 3 størrelser: Ø40 x H35 centimeter, Ø50 x H40 centimeter eller Ø60 x H45 centimeter. Du kan vælge imellem flere forskellige farver, blandt andet messing, sort, grå og blå.

 • Mål – lille: Ø40 x H35 cm.
 • Mål – mellem: Ø50 x H40 cm.
 • Mål – stor: Ø60 x H45 cm.
 • Materialer: Stål eller messing

Se pris på Wire Basket-natbordet hos Livingshop

House Doctor Room – højt natbord i stål med underhylder

Room er et højt natbord/sidebord fra House Doctor. Det fås både i sort eller hvid, og du kan således selv vælge hvad du synes passer bedst i dit soveværelse.

Natbordet er lavet af stål, som efterfølgende er lakeret. Det har en lille underhylde samt større opbevaringsrum, hvori du kan stille en natlampe eller en kasse med bøger eller andre sager.

Højden på Room natbordet er 70 centimeter, bredden er 32 centimeter og dybden er 30 centimeter. Det er således et lille natbord med en god højde.

 • Mål: H70 x B32 x D30 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på Room-natbordet hos Livingshop

House Doctor Office Trolley – vinrødt natbord med hjul

Hvis du er vild med varme farver og gerne vil indrette et hyggeligt soveværelse med et industrielt islæt, er Office Trolley det perfekte valg. Det kan ikke blot bruges som natbord, men også som sidebord og rullevogn. Der er nemlig hjul under, og på den måde kan det nemt flyttes rundt.

Som natbord er House Doctor Office Trolley ganske rummeligt, og du har således god plads på selve bordet til alt fra væggeur til natlampe.

På underhylden kan der eksempelvis stå et par kasser med alt fra stearinlys til bøger i, så der holdes pæn orden. Det måler 50 centimeter i bredden, 35 centimeter i dybden og 55 centimeter i højden.

 • Mål: H55 x B50 x D35 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på Office Trolley-natbordet hos Livingshop

Montana Verner Panton trådreol kan stables og bruges som natbord

Verner Panton er en kendt og anerkendt designer, og han har tegnet denne specielle trådreol. Den kan enten stå for sig selv og bruges som et lille natbord, eller den kan stables til en lille reol af 2-3 enheder. Således kommer du godt op i højden, og da trådreolerne er tæt på at være gennemsigtige, føles de hverken bastante eller pladskrævende.

Hver af de små reoler er kvadratiske, og måler 35,4 centimeter på alle leder og kanter. Den fås i flere forskellige farver og kan indgå som del af en modulopbygget reol.

 • Mål: H35,4 x B35,4 x D35,4 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på Verner Panton-natbordet hos Livingshop

Montana Dream – lille natbord med skuffe og opbevaringsrum

Montana er bedst kendt for det ikoniske og tidløse design, som hænger rundt omkring i rigtig mange danske hjem. Møblerne er særdeles efterspurgte og fås i mange forskellige farver, hvilket også gælder for Dream-natbordet. Af samme grund må der påregnes lidt leveringstid, fordi møblerne ordreproduceres.

Natbordet er lavet af 12 millimeter tykke MDF-plader, og det hvide stel er af metal. Der er en enkelt lille skuffe øverst, samt opbevaringsrum nedenunder.

Montana Dream måler 48 centimeter i højden, 35,4 centimeter i bredden og 30 centimeter i dybden.

 • Mål: H48 x B35,4 x D30 cm.
 • Materialer: MDF

Se pris på Montana Dream-natbordet hos Livingshop

Tray Table – rundt natbord med sort metalstel fra Andersen Furniture

Det runde Tray Table fra Andersen Furniture er en flot kombination af stilrent og industrielt design. Natbordet er designet af byKato, og har flot slankt stålstel. Bordpladen og underhylden er af massiv ask, som fremstår ubehandlet. Dette er med til at give natbordet et eksklusivt udtryk, samtidig med at det er holdt i så simpelt design som muligt.

Natbordet fra Andersen Furniture måler 46 centimeter i diameter, og har en samlet højde på 68 centimeter. Stålstellet kan eksempelvis få påmonteret en lyskæde for hyggelig belysning, eller du kan klipse en lille lampe direkte på det slanke stel.

 • Mål: H69 x Ø46 cm.
 • Materialer: Stål og massiv ask

Se pris på Tray Table-natbordet hos Livingshop

Bloomingville Sleep – lille natbord i kejsertræ

bloomingville-sleep-natbordDet lille Sleep-natbord er lavet af kejsertræ og designet med rå ubehandlede overflader. Dog er selve rammen malet udvendigt, ligesom det nederste af de runde ben også er malet. Natbordet fås således enten med hvid eller sort maling, alt efter om du foretrækker en lys eller mørk indretning.

Natbordet er perfekt til det lille og moderne indrettede soveværelse, men du kan også sagtens bruge det som et lille sidebord eller lignende. Det har en enkelt skuffe til opbevaring af alt fra læsebriller til andre småting, og bogen kan du lægge på hylden over skuffen. På selve bordet er der rigeligt med plads til vækkeuret og en lille natlampe.

Bloomingville Sleep måler 50 centimeter i højden og har en bredde på 45 centimeter.

 • Mål: H50 x B45 x D30 cm.
 • Materialer: Kejsertræ

Se pris på Bloomingville Sleep-natbordet hos Little Things

Natbord i asymmetrisk design med 4 skuffer

natbord-med-4-hvide-skuffer

Hvis du har et brændende ønske om at bryde normen og de rette linjer, så er dette asymmetriske natbord det perfekte valg. Det er desuden velegnet til placering ved en høj seng, da det er 65 centimeter højt.

Natbordet står på 4 skrå ben, og designet minder mest af alt om 4 skuffer i forskellige størrelser, som er placeret ovenpå hinanden. Skufferne er hvide, mens stellet er i askefiner. I hver skuffe er der lavet runde huller til greb, hvilket passer perfekt til natbordets design.

Udover højden på 65 centimeter måler natbordet 45 centimeter i bredden og 29,5 centimeter i dybden.

 • Mål: H65 x B45 x D29,5 cm
 • Materialer: Ask finer og MDF

Se pris på det asymmetriske natbord hos Coop

Cutter – alsidigt natbord fås i eg eller teak

Skagerak Cutter kan bruges til rigtig mange formål og er smukt som natbord. Klik og se flere farver.

Møbler og indretningsartikler fra Skagerak behøver stort set ingen introduktion. Skagerak hed nemlig før Trip Trap, og dem har de fleste kendskab til. Det er møbler i robust kvalitet og flotte træsorter.

I mange år har Skagerak fremstillet møbler og indretningsartikler i høj kvalitet med deres eftertragtede brand påmonteret.

Her er det Cutter-serien vi kigger på, og den er særligt karakteristisk på grund af den rillede overflade. Dette lille natbord vil tage sig flot ud i det skandinaviske hjem, hvor der er indrettet med fokus på holdbarhed og simple kvalitetsmaterialer.

 • Mål: H43,5 x B40 x D40 cm.
 • Materialer: Massiv eg eller Teak
 • Farver: Sort eg, eg eller teak

Se pris på Skagerak Cutter hos Livingshop

Kabinet – nordisk inspireret natbord fra Ferm Living

Ferm Living Kabinet er flot som natbord, og smart på mange måder. Klik og se alle farverne.

Dette smukke natbord fra Ferm Living udmærker sig ved at have en række helt exceptionelle små detaljer, som ikke ses på mange natborde. Selve skabsstellet er fremstillet af massiv eg, mens skabslågen er fremstillet af pulverlakeret metal med et lille dørgreb i læder. De slanke runde ben er desuden også i metal.

Natbordet fra Ferm Living passer fantastisk ind i det moderne indrettede soveværelse, men har også en vis form for retro-charme over sig. Man skal dog ikke betvivle Ferm Livings hensigter, som er at skabe moderne møbler efter skandinaviske designprincipper. Og med dette natbord såvel som mange af deres andre møbler, så lykkes det ganske godt.

 • Mål: H57 x B36 x D33 cm.
 • Materialer: Metal, Eg, Læder
 • Farver: Mint, grå eller blå

Se priser på Ferm Living Kabinet hos TrendyLiving

The Cube – kvadratisk natbord af marmor og egetræ

The Cube bordet fra Kristina Dam er kvadratisk og har en bordplade af smuk marmor. Klik og se farverne.

The Cube er et specielt og flot lille natbord i kvadratiske mål.

Natbordet med det sigende navn ‘The Cube’ er lavet af robust og smukt egetræ, mens bordpladen er af det pureste marmor. Marmoren har en flot struktur og nuance, hvilket tilfører natbordet et eksklusivt touch.

Dette natbord er velegnet til det moderne hjem med minimalistisk indretning.

 • Mål: H42 x B42 x D42 cm.
 • Materialer: Egetræ med hvid marmor, tigerstribet marmor eller sort marmor

Se pris på The Cube-natbordet hos Livingshop

Tablo – rundt natbord fra Normann Copenhagen

Normann-Tablo-BakkebordDette bord er indbegrebet af moderne nordisk indretning. De tre skrånende ben står i massiv ubehandlet ask, og bordpladen med de runde former har fået en sort lakering.

Bordet har en fin diameter på 50 centimeter, hvilket er rigeligt til de fleste. Højden er desuden på 42 centimeter, hvilket blandt andet er passende til boksmadrasser og de fleste andre sengetyper. Derudover kan Tablo også bruges som sidebord eller som supplement til sofabordet i stuen.

Tablo-bordet er tegnet af Wiig Hansen for Normann Copenhagen.

 • Materialer: Massiv ask og komposittræ
 • Mål: Ø50 x H42 cm.

Se pris på Normann Copenhagen Tablo natbordet hos Livingshop

Tray Table – sort natbord i kvadratisk design fra HAY

Hay-Tray-Table-NatbordDette lille bord fra Hay kan blandt andet bruges som natbord, da det stilrene og kvadratiske design gør det anvendeligt til mange formål.

Designet er typisk for Hay, der har fokus på nordiske trends og tendenser, der lige for tiden betyder rå minimalisme og gode materialer i naturlige og ikke så prangende farver.

Hay Tray Table er fremstillet i stol, som efterfølgende har fået en sort eller hvid pulverlakering. Du kan således vælge mellem et sort eller hvidt natbord i dette design.

 • Materialer: Stål
 • Mål: H40 x B40 x D40 cm.

Se pris på Hay Tray Table natbordet hos Livingshop

Fionia – sammenklappeligt natbord i massiv eg fra Skagerak

Trip-Trap-Fionia-Natbord
Skagerak – Fionia. Et lille fikst natbord i massiv eg.

Dette smukke natbord fra Skagerak er fremstillet i de bedste materialer og reneste træsorter. På billedet er Fionia-natbordet i massi eg, og du kan desuden bruge det som en taburet eller et lille fikst sidebord i stuen.

Skagerak Fionia kan klappes sammen hvis du kun bruger det i perioder, og derudover giver de krydsede ben mulighed for opbevaring af eksempelvis ugeblade eller dagens avis.

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B40 x D33,5 x H44 cm.

Se pris på Skagerak Fionia natbordet hos Livingshop

Trick Table – asymmetrisk natbord fra Gejst

Det usædvanlige Trick Table bord fra Gejst skiller sig ud med sit design. Klik og se flere billeder.

Trick Table er et særdeles spændende lille natbord fra Gejst, hvor der eksperimenteres med asymmetriske former og spændende materialer.

I og med at det er designet med asymmetriske former, kan det ved første øjekast se skævt ud, men det er blot en optisk illussion, som er med til at skabe en spændende atmosfære i rummet.

Dette natbord kan bruges i flere rum, og er eksempelvis også brugbart som et lille sidebord ved sofaen, hvor der kan opbevares fjernbetjeninger såvel som de seneste ugeblade i de to hylder under selve bordpladen.

 • Mål: H55 x B40 x D40 cm.

Se pris på Gejst Trick Table hos TrendyLiving

Elise – hvidt natbord med 2 skuffer

Elise-Natbord
Elise er et simpelt natbord i hvidt design med 4 ben i massiv ask. Klik og se mere.

Det hvide Elise natbord er lavet i et simpelt design med en stor og en lille skuffe foran. Det er således velegnet til dig der helst vil gemme dine ting væk i stedet for at have dem liggende fremme, og der er god plads i de to skuffer.

Selve natbordet har et stel og skuffer af hvidlakeret MDF, hvorpå der er monteret 4 ben i massiv ask. Benene er skråtstillede og slanke hvilket giver et flot og stilrent udseende, som passer godt ind i den moderne nordiske indretning.

Natbordet måler 60,5 centimeter i højden, 42 centimeter i bredden og 38 centimeter i dybden. Det er således diskret i størrelsen og passer fint ind på de fleste soveværelser.

 • Mål: H60,5 x B42 x D38 cm.
 • Materialer: MDF og massiv ask

Se pris på Elise-natbordet hos BOBO

Delta – billigt natbord med skuffe og hylde

Delta-NatbordDelta natbordet står på fire ben af massiv eg, og har et klassisk design i en moderne fortolkning. Dette design er på vej tilbage til folks hjem, som blander det med ultramoderne elementer i den nye nordiske indretningsstil.

Delta-serien udgør desuden en række andre billige møbler til både stuen, soveværelset og andre rum, og du kan således ensrette den indretningsstil.

Fronten af natbordet har en skuffe øverst med en front i egetræslook, samt et åbent opbevaringsrum nederst. Højden er på 49,7 centimeter, hvilket passer fint til en boksmadras.

 • Mål: H49,7 x D39,05 x B50,1 cm.
 • Materialer: Massiv eg og komposittræ

Se pris på Delta-natbordet hos BOBO

Paris – hvidt natbord i klassisk design med 2 skuffer

Paris-Natbord
Et klassisk lille bord med skuffer i Paris-serien. Klik og se alle billederne.

Dette natbord er både smukt og klassisk i sin stil. Det er velegnet i den klassiske og herskabelige indretningsstil, hvor man typisk ser møbler med kraftige udskæringer.

Natbordet fremstår med en smuk udskæring, som står knivskarpt rundt i alle kanter og sider. Det smukke bord er ikke særlig højt, og så er det udstyret med to skuffer, der hver har et lille antikt-lignende metalgreb, hvilket understreger det herskabelige og klassiske design.

Paris natbordet er til dig der søger en mere herskabelig stemning i hjemmet, hvor der sættes pris på klassisk indretningsstil.

 • Mål: H49,3 x L40 x B62,6 cm.
 • Materialer: Komposittræ

Se pris på Paris natbord hos BOBO

Valencia – hvidt natbord til væggen

Valencia-NatbordHvis du kan lide rene linjer og væghængte møbler, så er Valencia natbordet et godt valg. Det lave natbord kan således både placeres på gulvet, men det kan også væghænges.

Det smarte ved at vælge et væghængt natbord er at du kan frigøre plads på gulvet, og så bliver det nemt at holde rent. Det kan især være gavnligt hvis du lider af visse former for allergi, da ophobet støv kan være meget generende.

Valencia er fremstillet af MDF med en hvid overflade, og det er således lyst og nemt at holde rent. Det kræver ingen vedligeholdelse eller pleje, og designet er tidløst. En enkelt skuffe uden greb giver dig mulighed for at opbevare dine natlige fornødenheder i nærheden af sengen, og så er der en praktisk aflægningsplads øverst. Du kan med fordel tilkøbe nogle lave bordben efter eget valg, hvis du alligevel ønsker at placere natbordet på gulvet og gerne vil have det lidt op i højden.

 • Materialer: MDF
 • Mål: H25 x D28 x B33 cm.

Se pris på Valencia-natbordet hos Unoliving

Emmaboda – højt natbord med hvid ramme og bord i eg

Emmaboda-Natbord
Smukt og slankt natbord i en god højde. Klik og se flere billeder.

Vi bevæger os lidt mere over i den klassiske skandinaviske indretningsstil med dette natbord, som er en høj model med en smuk bordplade i naturligt træ-look samt et hvidmalet stel.

Natbordet fremstår smukt og slankt, og stellet er fremstillet i hvidmalet MDF, så det er nemt at samle i moduler.

Emmaboda-natbordet har en enkelt lille skuffe med et flot metal-greb, samt en smart underhylde. Den gode højde på bordet gør det ideelt til brug sammen med en højere seng, men du kan også bruge bordet som et lille sidebord eller lignende.

 • Mål: H75 x L38 x B38 cm.
 • Materialer: MDF og egetræ

Se pris på Emmaboda natbord hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

Skriv en kommentar