Artiklen indeholder reklamelinks.

En miniovn er perfekt til det lille køkken, sommerhuset eller kollegieværelset. Her kan du eksempelvis opvarme brød, pizza eller mindre portioner mad, og det tager kun få sekunder at få den op på ønsket temperatur.

Miniovne fås i små kompakte udgaver til simpel opvarmning af brød og færdigretter, men du kan også finde større modeller og miniovne med kogeplader på toppen. Sidstnævnte kan være et godt valg til studieboligen, da den kan bruges til flere forskellige formål uden at optage nævneværdigt mere plads end andre miniovne.

Der er ikke foretages egentlige tests af miniovne endnu, men til gengæld har et stort antal købere testet forskellige miniovne og givet deres ærlige vurdering heraf. Vi har derfor gennemgået hundredvis af forbrugeranmeldelser, og ud fra dem har vi samlet de bedste miniovne i denne artikel.

Du kan i denne artikel finde:

 • De bedste miniovne med stort ovnrum
 • De bedste kompakte miniovne
 • De bedste miniovne med kogeplader

Steba KB 28 ECO – populær basisovn med varmluft

Steba-stkb28eco-Miniovn

Set til: 846,00

Køb hos Whiteaway

Vores vurdering: Til det lille tekøkken, kollegieværelset eller sommerhuset er denne miniovn et godt valg. Den måler kun 31 centimeter i højden, 51 centimeter i bredden og 41 centimeter i dybden, hvilket betyder at du kan placere den på køkkenbordet uden at den tager for meget plads. Steba er en tysk producent med mere end 90 års erfaring, og kvaliteten lader da også til at være ganske god. Derudover kan du med de tre drejeknapper indstille en timer, ovnprogram og temperatur, som går op til 230 grader.

Om: Steba KB 28 ECO er en lille miniovn med mange funktioner. Den er udført i et sølvgråt design, og på fronten er der tre drejeknapper til betjening af miniovnen.

Den øverste knap lader dig indstille temperaturen fra 50 til 230 grader, den midterste knap lader dig vælge mellem varmluft, over- og undervarme, og den nederste knap lader dig indstille en timer, som kan sættes fra 0 til 90 minutter.

Miniovnen fra Steba er udstyret med en dobbelt glasdør, som giver god isolation mod varmen, og så medfølger der et drejespyd, en badeplade og en rist, som kan indsættes i en af tre højdeniveauer i miniovnen. Ovnrummet har desuden en særlig non-stick belægning, som er nem at holde ren.

Detaljer:

 • Ovnrum: 28 liter
 • Watt: 1400
 • Temperatur: Maks. 230 grader
 • Varmluft: Ja
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
799,00 846,00 Til butik »
1.445,00 1.258,00 Til butik »
1.258,00 1.258,00 Til butik »
1.445,00 1.445,00 Til butik »
1.699,00 1.699,00 Til butik »

Steba KB 41 – stor miniovn med varmluft

Steba-stkb41-Miniovn

Set til: 1.249,00

Køb hos Skousen

Vores vurdering: Stor miniovn med varmluft og ovnrum på hele 38 liter. Denne model fra Steba er særdeles velegnet til det lille køkken, kollegieværelset eller sommerhuset, hvor du kan fremtrylle lækre små middage. Af smarte detaljer kan blandt andet nævnes det medfølgende drejespyd og ovnrum med non-stick belægning, så miniovnen bliver nem at rengøre. Desuden har du mulighed for at tilberede maden ved varmluft, som er en mere effektiv og økonomisk varmekilde end konventionel varme.

Om: Steba KB 41 er en god og rummelig miniovn med varmluft. Den har en dobbelt glasdør med god varmeisolering, samt front i sølvgrå/sort.

Betjeningspanelet byder på tre drejeknapper, som lader dig indstille temperaturen op til 230 grader, valg af overvarme, undervarme, over- og undervarme eller varmluft, og så til sidst en timer, der går op til 90 minutter.

Denne miniovn har med sit 38 liter store ovnrum med non-stick belægning plads til lidt af hvert, og du kan eksempelvis tilberede en kylling, en lakseside, en pizza eller bage en portion boller til hele familien. Der medfølger desuden et drejespyd, hvis du ønsker at stege en hel kylling med sprødt skind hele vejen rundt. Den medfølgende bageplade kan dermed tjene som en fedtbakke. Udover det allerede nævnte, medfølger der også en rist, og du kan indsætte både bageplade og rist i fire forskellige højdeniveauer.

Detaljer:

 • Ovnrum: 38 liter
 • Watt: 2000
 • Temperatur: Maks. 230 grader
 • Varmluft: Ja
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.249,00 1.249,00 Til butik »
1.189,00 1.249,00 Til butik »
1.349,00 1.349,00 Til butik »
1.456,00 1.456,00 Til butik »

Wilfa EMK218 – lille bordkomfur med kogeplader

Set til: 1.082,00

Køb hos Wupti

Vores vurdering: Denne miniovn er det perfekte valg til den lille bolig. Det kan være studieboligen, det lille fritidshus eller bare det lille ekstra tekøkken, hvor der er behov for både ovn og kogeplader til hverdagsbrug. Norske Wilfa klarer sig normalt også godt i test, og denne miniovn er populær hos flere købere der vurderer at den er nem og effektiv at anvende. Wilfa EMK218 har et par massekogeplader på toppen, og du kan således både bage, stege og koge med denne miniovn der i bund og grund fungerer som et lille bordkomfur. Ovnrummet er desuden på 22 liter, hvilket er ganske fint. Det er muligt at anvende miniovnen til flere forskellige funktioner, og den kan varme helt op til 250 grader. Alt i alt et rigtig godt køb.

Om: Wilfa EMK218 er en miniovn med flere funktioner, der alt i alt betyder at den kan bruges som en komplet løsning i det lille køkken. På toppen er et par massekogeplader, hvoraf den ene er lille og den anden er stor. Kogepladerne har hver især en effekt på henholdsvis 1.000 og 1.200 Watt, og der er 6 effekttrin til hver.

Miniovnen har derudover et ovnrum på 22 liter, som kan opvarmes til 250 grader. Med samme knap vælger du desuden om ovnen skal benyttes med overvarme, undervarme, kombineret over- og undervarme eller grill.

Det det er en forholdsvis simpel miniovn, er der ikke et stort udvalg af forskellige funktioner. Eksempelvis har den ikke nogen timerfunktion, således at den automatisk slukker efter et givent antal minutter. Det betyder til gengæld også at du kan tilberede mere tidskrævende madvarer i den, uden at skulle huske at sætte starte timerfunktionen op igen.

Detaljer:

 • Ovnrum: 22 liter
 • Watt: 1200
 • Temperatur: Maks. 250 grader
 • Varmluft: Nej
 • 2 stk. massekogeplader på toppen
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.082,00 1.082,00 Til butik »
1.139,00 1.199,00 Til butik »
1.079,00 1.199,00 Til butik »

Scandomestic MIO23W – populær miniovn med timer og varmluft

Set til: 740,00

Køb hos Wupti

Vores vurdering: Scandomestic er et ganske godt valg, hvis der ønskes en fornuftig kombination af pris og kvalitet. Denne miniovn med varmluft er desuden populær blandt køberne, og på tværs af flere netbutikker har den fået mange positive anmeldelser. De fleste købere er blandt andet glade for dens retro inspirerede udseende, og derudover er den både nem og effektiv at anvende. Timerfunktionen gør det ligeledes nemt at indstille den til at slukke automatisk, så du undgår at maden brænder på. Med til miniovnen følger desuden alt det tilbehør du måtte have brug for, så du nemt kan komme igang med madlavningen.

Om: Scandomestic MIO23W er en miniovn med både varmluft og timerfunktion. Varmluftfunktionen betyder at den kan opvarmes på en bedre og mere effektiv måde, hvorpå varmen fordeles bedre i ovnrummet. Ovnrummet er desuden på 23 liter, hvilket er gennemsnitligt miniovne i dette prisleje.

Lågen på Scandomestic MIO23W er isoleret med et ekstra lag glas, for bedre at beskytte mod varmen inde i miniovnen. Det betyder også at den holder bedre på varmen, hvorved temperaturen kan holdes stabil med et lavere energiforbrug.

På højre side af denne miniovn findes 3 knapper: En knap til indstilling af temperaturen som går op til 230 grader, en knap til valg af ovnprogram, samt en knap der lader dig indstille timeren op til 60 minutter.

Detaljer:

 • Ovnrum: 23 liter
 • Watt: 1500
 • Temperatur: Maks. 230 grader
 • Varmluft: Ja
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
740,00 740,00 Til butik »
729,00 1.599,00 Til butik »
1.199,00 1.599,00 Til butik »

Royal AGK-11699 – kompakt miniovn til lavpris

Set til: 264,00

Køb hos Wupti

Vores vurdering: Royal AGK-11699 er det rette valg for dig, der ønsker en pladsbesparende miniovn til små penge. Den er således kun 40,2 centimeter bred, 32 centimeter dyb og 25,6 centimeter høj. Miniovnen fra Royal er ligeledes populær blandt køberne, som har testet den og vurderer at den er både brugervenlig og effektiv til genopvarmning og tilberedning af færdigretter. Royal AGK-11699 er med andre ord et rigtig godt valg til tekøkkenet eller som supplement til den store ovn.

Om: Royal AGK-11699 er en lille miniovn med et ovnrum på 16 liter. Den er således en af de mest kompakte og lette modeller, der især anbefales som supplement til en større ovn. Den medfølgende rist og bageplade gør det blandt andet muligt at opvarme brød og færdigretter uden brug af supplerende tilbehør, og der medfølger ligeledes et håndtag så både rist og badeplade nemt kan tages ud.

Miniovnen fra Royal kan indstilles til temperaturer mellem 100 og 250 grader. Du kan desuden vælge mellem følgende programmer: Overvarme, undervarme, samt kombineret over- og undervarme. Timeren kan indstilles op til 60 minutter.

Detaljer:

 • Ovnrum: 16 liter
 • Watt: 1280
 • Temperatur: Maks. 250 grader
 • Varmluft: Nej
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
264,00 264,00 Til butik »
This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar