Der er intet som lækker, hjemmelavet mad. Og hvis du går op i madlavning, går du sikkert også op i at have det rette udstyr, der kan hjælpe dig med at opnå gode, flotte og tilfredsstillende resultater i køkkenet.

Er du på jagt efter et mandolinjern, så vil du sikkert gerne vide, hvilken type eller model du skal anskaffe dig. Udvalget af køkkenredskaber i dag er så overvældende, at det kan være svært at vælge.

Læs med her, og bliv klogere på, hvilke mandolinjern der er mest populære netop nu. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, så du får fat i den bedste model til netop dig og dine behov.

Hvad er et mandolinjern, og hvorfor bør du eje et?

Et mandolinjern er et køkkenredskab, som kan anvendes til at skære tynde skiver, tykke skiver eller strimler af typisk grøntsager eller visse typer frugt.

Redskabet har sit navn fra den bevægelse, man udøver med håndleddet henover mandolinjernet, som minder om den måde en dygtig musiker spiller på mandolin; et gammeldags italiensk strengeinstrument.

Et mandolinjern er ikke så udbredt og velkendt i de danske køkkener, men det burde det virkelig være. Et godt mandolinjern er et nærmest uundværligt redskab i de fleste moderne køkkener og gør arbejdet med at snitte og skære grøntsager til en leg. Det er blandt andet en fordel, hvis du skal lave agurkesalat, hjemmelavede chips, grøntsagsstænger til snacks, eller den lækre kartoffelret Pommes Anna. Desuden sparer du både tid, plads og rengøring, når du anvender et mandolinjern frem for skærebræt og forskellige knive.

Gefu mandolinjern – effektivt og elegant på samme tid

mandolinjern

Dette mandolinjern fra Gefu emmer både af tysk kvalitet og smukt design. Mandolinjernet er fremstillet i sort plastik og rustfrit stål, som giver et flot udtryk og en interessant kontrast, som pynter i mange skandinaviske hjem.

Desuden har dette jern smarte ”fødder” i bunden, så det står helt fast på køkkenbordet, selvom du lægger kræfterne i.

Bestilles direkte hos Kitchenone

Du kan nemt justere jernet, så det producerer netop den tykkelse af skiver, som du ønsker af dine frugter og grøntsager. Sidst, men ikke mindst, kan dette mandolinjern gå i opvaskemaskinen, så du er sikret nem oprydning efter endt arbejde.

Forbrugerne priser dette mandolinjern til skyerne og giver det topkarakterer hele vejen rundt. Blandt andet italesættes den nemme håndtering, den lave pris og den høje kvalitet.

Derfor skal du vælge dette mandolinjern:

 • Moderne og stilrent design
 • Nemt at justere
 • Praktiske fødder sikrer stabilitet
 • Det tåler maskinopvask
 • Lav pris og høj kvalitet.

WMF mandolinjern – kåret til ”bedst til prisen”

Endnu et hit fra vores tyske naboer, her med et virkelig flot og solidt mandolinjern fra WMF. Mandolinjernet er fremstillet af WMF’s varemærke: det smukke og holdbare cromargan rustfri stål, som sikrer dig et slidstærkt og elegant redskab til køkkenet.

Dette jern kan indstilles med tre indsatser og er på den måde vældigt fleksibelt og giver dig mulighed for at snitte og skære frugt og grøntsager, præcis som du ønsker.

Bestilles direkte hos Kitchenone

Det er lækkert og nemt at betjene og giver flotte, ensartede skiver, der leder tankerne hen på professionelle kokkes kreationer.

På trods af sin lidt højere pris er dette mandolinjern blevet kåret som ”bedst til prisen” af Madmaskiner, og du kan således forvente absolut tilfredsstillende resultater med denne model.

Derfor skal du vælge dette mandolinjern:

 • Elegant og moderne
 • Kåret som ”bedst til prisen”
 • Tre indsatser
 • Fremstillet i cromargan rustfrit stål
 • Slidstærkt og holdbart.

Microplane mandolinjern & julienneskærer – smart to-i-et redskab til køkkenet

microplane-mandolinjern-og-julienneskaerer-34040-3305-1

Den amerikanske producent af køkkenredskaber, Microplane, har fremstillet et mandolinjern, som er rigtig skarpt – i mere end én forstand.

Udover at være æstetisk interessant og med et design, der passer ind i de fleste moderne hjem, så er selv jernet også utroligt skarpt, og det gør dit arbejde i køkkenet langt mere fornøjeligt.

Microplane bryster sig af at fremstille rivejern og mandolinjern, som netop er skarpere og også holder sig skarpere i længere tid end konkurrenternes. Det betyder, at du har glæde af dit køkkenredskab i mange flere år!

Bestilles direkte hos Kitchenone

Dette mandolinjern har desuden den herlige funktion, at det også kan bruges til julienne (stænger) og giver dig således mulighed for stor variation og fantasi i køkkenet.

Jernet er nemt at indstille og tåler desuden maskinopvask, så du nemt kan rengøre det efter brug.

Derfor skal du vælge dette mandolinjern:

 • Flot og moderne design
 • Utroligt skarpt: øget arbejdsglæde
 • Nemt at indstille til tykke eller tynde skiver
 • Mulighed for julienne
 • Tåler maskinopvask.

Kyocera mandolinjern med keramisk blad – perfekte skiver hver gang

Dette spændende mandolinjern er fremstillet af japanske Kyocera, som med dette redskab har haft fokus på at give dig perfekte resultater hver gang! Dette mandolinjern er flere gange blevet kåret som ”bedst i test” blandt andet af Sveriges største madmagasin Alt om Mat tilbage i 2010.

Bestilles direkte hos Kitchenone

Det er nemt at betjene og nemt at indstille: du skal bare vælge din foretrukne tykkelse mellem 0,5 mm. og 3 mm., og så er du ellers i gang.

Dette mandolinjern tåler også opvask i opvaskemaskine, så du nemt kan tage det frem til brug uden at spekulere over en besværlig rengøring efterfølgende.

Det fås i både sort og rød, så du selv har mulighed for at vælge det, der passer bedst ind i dit køkken og din smag.

Derfor skal du vælge dette mandolinjern:

 • Kåret som ”bedst i test”
 • Spændende design, fås i flere farver
 • Giver dig perfekte skiver hver gang
 • Nemt at indstille til tykke eller tynde skiver
 • Tåler maskinopvask.

De Buyer Swing mandolinjern – fransk elegance og nem håndtering

Den franske producent af køkkenredskaber har lavet intet mindre end en lille genistreg med dette mandolinjern. Det er både et smukt, gennemtænkt design og et utroligt brugervenligt redskab, som giver professionelle resultater – også for nybegyndere.

Faktisk blev netop dette jern hidtil kun brugt af professionelle kokke, men er nu på grund af efterspørgsel også til salg til ganske almindelige madentusiaster.

Bestilles direkte hos Kitchenone

Knivbladet i jernet er vendbart, så du både kan få lige eller riflede skiver. Der er påsat en absolut ergonomisk ’pusher’, som sikrer, at dine fingre er beskyttede, mens du bruger jernet.

Skiverne kan skæres både tynde og tykke, og faktisk har du med dette jern et imponerende spænd mellem 0 og 10 mm., som giver en enorm fleksibilitet til at lave forskellige snit.

Dette mandolinjern har praktiske ben af skridsikkert gummi, så du er sikret en behagelig oplevelse med jernet, selvom du går til den.

Den svenske virksomhed inspekto.se, som tester og samler testvindere af forskellige produkter, siger blandt andet om dette mandolinjern, at det er af vældig høj kvalitet, som kan anvendes både i små hjem og i professionelle køkkener.

Sidst, men ikke mindst, tåler dette mandolinjern også opvask i maskine.

Derfor skal du vælge dette mandolinjern:

 • Absolut professionel oplevelse
 • Nemt at benytte
 • God beskyttelse af fingrene med den ergonomiske ’pusher’
 • Vendbart blad for fleksible resultater
 • Nemt at justere tykkelsen, som spænder vidt
 • Praktiske ben med skridsikkert gummi
 • Tåler maskinopvask.

Se vores artikel om: Prisen på at få bygget dit brændeskur – her er den fulde købeguide

Det mener de danske forbrugere om Kitchen One

Det kan netop være svært at overskue, hvor man skal købe sin køkkenredskaber henne i dag. Med det overvældende udvalg kan man hurtigt blive udmattet af gå i fysiske butikker, og derfor kan handel på nettet være en fordel.

Her har du nemlig også adgang til anmeldelser og andre forbrugeres erfaringer med produkter. Det gør det nemt at finde gode, lækre og billige produkter, som du kan have glæde af i mange år.

På grund af disse kriterier er Kitchen One blevet utroligt populært blandt danskerne. Med sine kun 10 år inden for salg af køkkenredskaber og -maskiner har de formået at charmere forbrugere og kunder overalt i det ganske land.

En af de bedste ting ved Kitchen One – og en af de primære årsager til deres succes og popularitet – er deres fremragende kundeservice.

Når du handler hos Kitchen One, får du nemlig altid:

 • 365 dages fortrydelsesret ved alle køb
 • Gratis fragt ved køb over 500 kr.
 • Et pålideligt og autoriseret værksted
 • En officiel forhandler
 • Hurtig og sikker levering
 • Sikker og krypteret betaling.

Derudover får du også nem, tilgængelig og høflig dansk kundeservice, som ellers sommetider kan være en udfordring, når du handler på nettet. Du kan læse mere om alle dine fordele som forbruger hos Kitchen One lige her!

Hvis du vil vide mere om Kitchen One og deres forretning, kan du også vælge at gøre som mange tusinde af andre danskere, som allerede følger dem på deres side på Facebook. Her kan du blandt andet deltage i spændende konkurrencer om nye produkter, samt se videoer hvor de demonstrerer nemt brug og tilgang til deres produkter og varer.

Statistikken taler for sig selv: Kitchen Ones kunder er yderst tilfredse og tilbagevendende. På Kitchen Ones TrustPilot vurdering kan man tydeligt danne sig et indtryk af forbrugernes generelle begejstring. Blandt andet kan man læse, at andre har oplevet god service, hurtig levering, tilfredsstillende produkter og venlig og kompetent betjening af kundeservice.

Vi håber, at du med denne guide er blevet klogere på mandolinjern, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit næste, og hvor du kan købe det for at få god kvalitet og høj grad af kundeservice.

Se vores artikel om: Kuffert test – her er de 9 bedste rejsekufferter lige nu

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar