En lofthængt biopejs er oplagt til dig, som elsker at tilbringe en lørdag aften med et godt glas rødvin, vennerne og dertil en masse grin i de bedste rammer. Eller er du glad for at slappe af på sofaen med en kop te, din yndlingsbog eller tv-serie i baggrunden eller noget tredje, så har du nu muligheden for at gøre det ekstra hyggeligt og varmere med en lofthængt biopejs. En lofthængt biopejs bidrager ikke blot med en dejlig varme, men også med en hyggelig stemning i hjemmet, eksempelvis i stuen, som ofte er familiens samlingssted og selve husets samlingspunkt.

De fire bedste biopejse

Følgende fire bud er baseret på produktanmeldelser og tests, hvilket kan give dig et bedre overblik og hjælpe dig til at vælge en lofthængt biopejs som netop passer til dine krav og ønsker. Ved selv at læse disse anmeldelser, får du muligheden for selv at tage stilling til hvilken biopejs du måske skal investere i. Du får hermed mulighed for at forholde dig ud fra produktanmeldelserne, diverse tests. Der vil endvidere være en vurdering og bedømmelse af produkternes design og det æstetiske udtryk.

Designer pejsen, Cocoon Aeris

Dette produktnavn kan være svært at udtale, men er nemt at genkende. Faktisk har de fleste danskere stødt på denne lofthængte biopejs, da det er pejsen fra Go’ morgen Danmark. De fleste har formentlig bemærket denne pejs, da det er uundgåeligt ikke at kaste et øje over dens flotte design.

Cocoon Aeris pejsen er blandt de meget populære biopejse, hvilket der er mange gode grunde til. Først og fremmest er denne biopejs utrolig lækker og iøjefaldende af flere årsager. Designet på netop denne pejs fejler intet og er absolut blandt de mest stilrene biopejse på markedet. Udover Cocoon Aeris pejsens flotte og stilrene design, som man ikke kan sætte en finger på, så er brændetiden helt suveræn, nemlig op til 6 hele timer. Så hvis du ønsker en lige så flot lofthængt biopejs som de har i Studiet i Go’ Morgen Danmark, så er Cocoon Aeris pejsen uden tvivl det rette valg.

Design i topkvalitet

Når de fleste er på udkig efter en ny pejs eller lignende, så har det visuelle udtryk også en betydning, hvilket der er god grund til. En lofthængt biopejs er uden tvivl en hyggelig investering, da den kan være med til at danne rammerne for et hyggeligt hjem og en dejlig stemning. Dermed er det vigtigt, at man bryder sig om pejsens design og det visuelle udtryk. 

Designeres bag Cocoon Aeris pejsen er Federica Otero, som er meget kendt for sine anderledes og innovative designs. Det er svært at sætte en finger på Oteros Coccon Aeris pejs. Faktisk er designet på denne pejs så genialt, at den vil passe til alle hjem. Pejsen er stilren og blød at se på, men den er samtidig markant i designet og iøjefaldende. Den forsvinder altså ikke blandt de øvrige møbler i hjemmet, men er tværtimod et lækkert supplement.

Hyggelige flammer set fra 360 grader

Udover pejsens flotte visuelle udtryk, så har pejsens mange andre egenskaber, som man bør bide mærke i. For eksempel kan den rotere 360 grader, hvilket er en kæmpe fordel. Hvor end du befinder dig i rummet, kan du lade dig varme af denne lækre pejs og nyde de flotte flammer i et lækkert design. Får du endvidere lyst til lidt omrokering i hjemmet, er dette intet problem. Cocoon Aeris pejsen er utrolig nem at pille ned fra loftet, så du kan flytte rundt på den så tosset du vil. Denne pejs ville endda være ideel i sommerhuset i stedet for den klassiske brændeovn. Er du vild med Cocoon Aeris pejsens design, men ønsker en biopejs på fod, så er dette også muligt. Cocoon Aeris pejsen kan uden problemer monteres på en fod. Foden købes separat. 

Ønsker man dermed en lækker og stilren pejs, som kan give stuen, sommerhuset mv. lidt nyt liv, så er Cocoon Aeris den helt rette pejs. Du får en sublim biopejs i topkvalitet og et lækkert design. Som man ofte hører, så hænger pris og kvalitet sammen. Derfor er Cocoon Aeris pejsen i den lidt dyrere ende, men den lever uden tvivl op til prisen, og er uden tvivl værd at investere i. Er du altså villig til at betale lidt mere, er du også garanteret den bedste biopejs.

Praktiske oplysninger

 • Mål: Ø: 60 x H: 38 cm.
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 24 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 6 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 3,6 kW

En fornuftig pejs til en fornuftig pris

Er du på udkig efter en ny biopejs i god kvalitet til en rimelig pris, så bør du overveje denne sorte lofthængte biopejs. Du er garanteret et lækkert design til en rimelig pris, hvilket kunne være oplagt, hvis du for eksempel er på udkig efter en pejs til sommerhuset, da man ikke er der hele tiden. Dermed er det ikke altid nødvendigt med det dyreste alternativ, men derimod noget der fungerer og lever op til det det skal. Denne pejs er også oplagt i hjemmet, hvis du ikke får brugt pejsen så ofte igen eller blot ønsker en billigere pejs. Det er vigtigt at pointere, at man ikke kommer til at nøjes ved køb af denne pejs, selvom det ofte kan virke sådan, når man køber noget der er billigere. Denne pejs er nemlig utrolig lækker til prisen og meget funktionel samtidig. Den er lavet i et unikt design og passer til mange hjem og forskellige indretningsstile. Endvidere er pejsen åben til begge sider, hvilket gør det muligt at nyde pejsen fra flere vinkler. Så selvom at denne pejs ikke har rotationsfunktionen, er den stadig utrolig funktionel og passer til alle hjem.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 140, 165, 190 el. 290 x B: 65 x D: 40 cm.
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 33 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 2,17 kW

Endvidere fås denne pejs også i hvid, hvilket gør det muligt at tilpasse den dit hjem og din stil. Bryder du dig dermed ikke om pejsen i sort, kan du blot vælge den i hvid, hvilket passer især til mindre hjem. Således undgår du at rummet synes mindre, da den hvide farve kan åbne lidt op for rummet modsat den sorte farve. Dog er dette smag og behag, hvilket der skal være plads til.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ellipse Ceiling – Ubeskrivelig flot biopejs i eksklusivt design

Er du på udkig efter en eksklusiv biopejs, som giver dig en følelse af luksus, så er Ellipse Ceiling den helt rette pejs til netop dig og dit hjem. Med denne pejs får du en pejs lige efter bogen, både hvad angår kvalitet og design. Er du altså villig til og indstillet på at betale det ekstra det koster, så får du dermed også en unik biopejs. Med denne biopejs kan du være sikker på at du får en pejs i den bedste kvalitet og i topdesign, da den konkurrerer blandt de bedste biopejse på det store marked.

Design og topkvalitet

Denne biopejs har ikke andet end plusser, hvilket du hurtigt vil bemærke, allerede ved første flamme. Først og fremmest er dens æstetiske udtryk ganske ubeskriveligt, den har en brændetid på op til 8 timer og så er den yderst funktionel. Ellipse Ceiling pejsen fås i både sort og hvid, så det er muligt at vælge mellem de to farver alt efter dine personlige ønsker og præferencer. Er du hverken til sort eller hvid, så fås pejsen også i andre farver i rustfrit stål. 

Køber man en pejs i den dyre ende som denne, så skal man ikke være bange for at stille krav til den. Man må stille alle de krav man vil, da det er vigtigt, at man føler det er pengene værd. Man er garanteret en eksklusiv biopejs, når man køber Ellipse Ceiling pejsen, og det er der flere gode grunde til. Udover dens lækre design som nævnt forinden, så er pejsen yderst funktionel. Denne pejs kan rotere 360 grader, hvormed det bliver muligt at nyde pejsen fra alle mulige vinkler, hvor end du opholder dig i rummet. Endvidere er det muligt selv at justere længden på pejsen og ikke mindst flammernes styrke. Det er da lækkert.

Lofthængt eller gulvmodel

Køber du en eksklusiv Ellipse Ceiling pejs, er det muligt at vælge mellem at få den som en lofthængt pejs eller som gulvmodel. Begge muligheder er flotte og vil uden tvivl pynte i dit hjem. Så er du på udkig efter en lofthængt biopejs eller en gulvpejs i et eksklusivt design som kan varme både du, din familie og andre besøgende helt igennem i mange timer, så er Ellipse Ceiling pejsen uden tvivl det ideelle valg. Den er helt igennem fantastisk og du er garanteret en luksusfølelse hver gang den er i brug. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 37,5 x B: 112 x D: 40 cm.
 • Kapacitet: 3 liter
 • Vægt: 60 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 8timer
 • Varmeeffekt pr. time: 3 kW

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

UFO – Lofthængt biopejs i skandinavisk design

Denne lofthænge biopejs fra det nordjyske Hein & Haugaard er til dig, der elsker et skandinavisk design. Pejsen er håndlavet design, så den er udskåret, svejset, slebet og malet i hånden af én mand, hvilket giver pejsen lidt mere sjæl og charme. Hvem elsker ikke det?

Lækkert kvalitetsdesign

Der er utrolig mange valgmuligheder, når man er på udkig efter en biopejs, hvad end det gælder design, kvalitet eller noget tredje.

Netop denne biopejs slår sig på designet på markedet. Den er oplagt til dig som elsker at forny dit hjem engang imellem, dan den er utrolig nem og medgørlig. Du kan justere rundt på denne pejs uden det helt store bøvl, så hvis du pludselig får lyst til lidt ommøblering i hjemmet, så vil denne pejs ikke begrænse dig, tværtimod. Du kan fortsat udfolde din kreativitet og være sikker på, at din pejs stadig passer ind blandt dine øvrige møbler. Endvidere er højden på Hein & Haugaard pejsen justerbar, hvilket giver dig muligheden for at tilpasse pejsen i hjemmet.

Pejsen fås i sort, hvid og lysegrå og har en brændetid på 4 timer pr. opfyldning. Brændetiden er ikke blandt de længste på markedet. Sammenligner man for eksempel brændetiden på denne pejs og Ellipse Ceiling pejsen som nævnt forinden, så er der stor forskel på brændetiderne men dermed også priserne. Trods dette er pejsen fra Hein & Haugaard en utrolig fornuftig pejs til pengene, så er du på udkig efter en biopejs til en rimelig pris, så vil denne være en oplagt mulighed. Du er garanteret en god pejs i et flot skandinavisk design der passer til et hvert moderne hjem til en overkommelig pris.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 27,5 x Ø: 60 cm.
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 26 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 2,17 kW

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Fordelene ved en lofthængt biopejs

Hvorfor skal du vælge en lofthængt biopejs? Netop dette er du nok interesseret i at vide, og der er heldigvis mange gode grunde til at investere i en lofthængt biopejs. Faktisk er der flere årsager end du måske går og tror, du bør derfor læse det følgende afsnit.

En grøn varmekilde

Først og fremmest er en lofthængt biopejs en hyggelig varmekilde med mange flere fordele end du måske går og tror. Har du eksempelvis altid ønsket dig en pejs eller en almindelig brændeovn, men ikke haft muligheden for at opfylde dette ønske, så er en lofthængt biopejs den perfekte løsning til netop dig og dit hjem. Med en biopejs får du både tilført varme og en dejlig stemning i hjemmet samtidig med, at din nye pejs er klimavenlig. En biopejs forurener næsten ikke og er meget grønnere sammenlignet med en almindelig pejs, som man ser i mange danske hjem. Klimavenlighed er et ekstra plus, som flere jo prioriterer i dag, eftersom klimadebatten har fået en større betydning for vores samfund. Vi er blevet mere og mere opmærksomme på det klimaaftryk vi hver især sætter på vores jord, hvilket afspejler sig på flere fronter. Nu har du altså muligheden for både at være klimavenlig samtidig med at kunne opfylde dit ønske om en pejs som varmekilde, når du vælger at investere i en biopejs. 

Når æstetik, kvalitet og funktionalitet mødes

Blandt andre fordele bidrager en ophængt biopejs med et helt unikt æstetisk udtryk, som vil pifte en hver stue op eller hvor end du ønsker at have den til at pynte. En lofthængt biopejs kan umiddelbart virke stor, klodset og måske endda uoverskuelig. Tværtimod er en lofthængt biopejs en glimrende ide, hvis man ønsker en pejs med et lettere udtryk. Den lofthængte biopejs’ runde kanter og bløde design gør den nemlig mindre klodset at se på sammenlignet med andre biopejse på markedet trods dens størrelse og mange faconer. Endvidere er det fordelsagtigt at investere i en lofthængt biopejs, da man ikke skal afsætte noget gulvplads til denne type pejs. Dermed slipper du for at dine gulvkvadratmeter skal bruges på dette, hvilket også er blandt de mange plusser ved at investere i en ophængt biopejs. Dermed er det altså også muligt at få en pejs selvom man har få kvadratmeter til rådighed, da en ophængt biopejs er til alle slags hjem og familier.
Yderligere er det utrolig nemt at montere en ophængt biopejs i loftet. Der medfølger et beslag og skruer ved køb af en ophængt biopejs.

Slut med kolde vintre

Når vi går den kolde og mørke tid i møde, er der mange der ærgrer sig og drømmer sig tilbage sydpå på solsengene – forståeligt nok. Der er intet som sommer og solens varme stråler, der varmer en helt igennem, men med biopejse er det muligt at gøre den mørke tid lidt hyggeligere og overkommelig. Forestil dig at komme hjem til en opvarmet stue efter en kølig gåtur måske med hunden, få svunget benene op, en varm kop af din yndlings te og en god bog imens flammerne i din nye pejs varmer dig helt igennem. Selv tanken er dejlig og gør det allerede nemmere at komme igennem den for mange ellers så lange vinter. Derudover er det utrolig hyggeligt at have en biopejs juleaften, da biopejse ligesom almindelige brændeovne er charmerende og danner de bedste rammer for en hyggelig stund.

Hvilken biopejs skal du vælge?

Når du har besluttet dig for hvilken biopejs du skal vælge, kommer det næste store spørgsmål: “Hvilken biopejs skal jeg vælge?”. Netop dette kan være svært og faktisk noget af det sværeste, men du vil i følgende afsnit blive vejledt og hjulpet til at tage den bedste beslutning, således at dine ønsker bliver opfyldt mest muligt. Det er altid forskelligt, hvad man ønsker sig, derfor er det utrolig vigtigt, at der er et udvalg til alle og en hver og ikke mindst til alle slags hjem. De lofthængte biopejse kommer i mange priser og forskellige designs, hvilket gør det muligt at vælge den helt rette til netop en selv. Så hvad end du ønsker at investere mange penge i en pejs eller er på udkig efter en pejs til en rimelig pris, så finder du dette i det følgende.

Læs også vores artikel om: Bålfad – her er de 19 bedste bålsteder til haven

Se vores artikel om: Test af brændeovne

Læs også vores artikel om: Indbygget biopejs – Et nyt samlingspunkt

Læs også: Indbygget biopejs – Et nyt samlingspunkt

Du kan også være interesseret i at læse Sådan dekoreres med en biopejs


This page has been reviewed by: Asger Hermansen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar