Du har garanteret stødt på en gulv eller lofthængt biopejs, men har du set en indbygget biopejs før? Hvis ikke, så er dette vist på tide.

Hvorfor skal du vælge en indbygget biopejs?

En indbygget biopejs er en afsindig flot tilføjelse til hjemmet, der trænger til lidt nyt, og måske lidt fornyet liv endda. En indbygget biopejs har utrolig mange positive aspekter, og du kan være sikker på, at det giver et nyt liv i hjemmet, uanset hvilken pejs du vælger. 

Først og fremmest er en indbygget biopejs utrolig flot, så hvis du ønsker at tilføje noget nyt og anderledes til hjemmet, som har et flot æstetisk udtryk, så er det oplagt at investere i en indbygget biopejs. Du tænker måske “hvorfor?”. Dette vil du få svar på løbende.
Den indbyggede biopejs findes endnu ikke i særligt mange danske hjem, men det er godt på vej. Danskerne er nemlig så småt ved at få øjnene op for dette lækre tiltag i hjemmet, hvilket vi sagtens kan forstå. 

Husets hjerte

Endvidere er en indbygget biopejs et hyggeligt samlingspunkt både for familie og venner, hvilket du straks vil bemærke – allerede ved første flamme. Det garanterer vi dig. Med andre ord, det er kærlighed ved første flamme.

Det eneste du skal være opmærksom på, hvis du overvejer, at købe en indbygget biopejs fremfor en gulv pejs eller en lofthængt pejs er, at den ikke er lige så fleksibel og mobil, som de andre biopejse på markedet. Når du først har planlagt, hvor din indbyggede biopejs skal være, er det blot der den er. Du har ikke lige muligheden for og den samme frihed til f.eks. at tage den med udenfor eller at ommøblere med den, tværtimod. Dette er ikke ensbetydende med, at en indbygget biopejs ikke er pengene værd, for det er den uden tvivl. Det er just vigtigt at gøre opmærksom på dette, således at du har en fair chance for at vælge den biopejs, der passer bedst til dine behov. Vi er alle forskellige og har dermed forskellige behov, og ønsker. Det kender vi alle og sådan er det med mange ting i vores dagligdag. Vi tager konstant stilling til, hvad vi bryder os om, og hvad vi ikke bryder os om. Det kan vi vidst alle skrive under på. Ikke sandt?

Hvilken indbygget biopejs skal du vælge og hvorfor?

Når først man er blevet gjort opmærksom på dette, og stadig er interesseret i en indbygget pejs, kommer det næste store spørgsmål, nemlig hvilken pejs man skal vælge. Dette kan være særlig svært, hvis ikke man har en klar forestilling om, hvad man er på udkig efter. Dog er det samtidig godt at holde sine muligheder åbne, da der findes et utal af indbyggede biopejse der ude. Faktisk så mange, at du vil blive helt overrasket, hvis du så hele sortimentet. Dermed kan du også bide dig sikker i, at finde en indbygget biopejs, der lever op til dine behov og ønsker uanset hvad. Det er nemlig det gode ved, at have så mange valgmuligheder.

Vi guider dig – Find den rette biopejs

Som sagt findes der utroligt mange forskellige biopejse, hvad end det er en gulv pejs, lofthængt eller indbygget pejs. Derfor guider vi dig nu til at finde den ideelle indbyggede biopejs, hvor der vil være fokus på design, kvalitet m.m. 

I følgende vil du blive guidet igennem og du kan forvente at blive præsenteret for forskellige typer indbyggede biopejse. De forskellige indbyggede biopejse er nøje udvalgt, og de vil hver især blive beskrevet, med henblik på at hjælpe netop dig på rette vej til at finde den rette indbyggede biopejs til dit hjem. Det er nemlig vigtigt, at man ender med et godt resultat, da en ting som en pejs, er noget man skal se frem til, at komme hjem til. Forestil dig en lang dag, hvor det har regnet det meste af dagen, hvilket er meget sandsynligt, når vi er bosatte i Danmark. Frister det ikke at komme hjem til en dejlig varm pejs med de luneste flammer. Det tror vi nok det gør.

Vores bud på de bedste indbyggede biopejse

I følgende vil vi tage afsæt i de bedste indbyggede biopejse på markedet baseret på produktanmeldelser, vurderinger og tests.

Læs også vores artikel om: Lofthængt biopejs – få det varmere

MontrealTM manuel åben 80 fra Decoflame – Klassisk biopejs med et twist

MontrealTM manual open 80 from DecoflameDen første indbyggede biopejs vi vil præsentere for dig, er denne smukke pejs fra den danske biopejsproducent Decoflame, en af verdens førende biopejsleverandørere. Decoflame lever op til forventningerne og leverer æstetik og god kvalitet. Det er med god grund, at de er blandt verdens førende producenter indenfor biopejsindustrien. Denne pejs bærer navnet Montreal, og lever i den grad op til Decoflames funktionsmuligheder, som de er kendte for.

En pejs for alle

Denne pejs kan tilpasses forskellige behov og kan derfor betegnes som pejsen for alle. Det eneste der sætter grænserne er fantasien. For at uddybe dette, så kan denne pejs både leveres som åben tunnelpejs eller lukket pejs med bagplade. Dette er op til dig og afhænger af, hvad du foretrækker. Endvidere kan denne pejs leveres som en 3-sidet biopejs.

Stilfuld pejs

Udover Montreal pejsens alsidighed er det svært, ikke at bemærke det flotte design allerede ved første øjekast. Man kommer under ingen omstændigheder udenom æstetikken ved denne flotte, stilfulde indbyggede biopejs. Vi vil beskrive denne pejs som stilren, iøjefaldende og sidst men ikke mindst luksuriøs.

Alt i alt, en lækker indbygget biopejs med mulighed for tilpasning alt efter smag og ønske. Det bliver næsten ikke bedre.

Praktiske oplysninger om Montreal pejsen:

 • Mål: H: 40 x B: 80 x D: 30 cm
 • Varmeeffekt pr. time: 5,04 kW

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Biopejs til indbygning i stål

Bio fireplace for installation in steelNæste anbefaling er denne flotte indbyggede biopejs i stål med en enkelt åben side. Du er garanteret en suveræn god brændetid på op til 6 timer pr. opfyldning, hvilket er i den høje ende. Denne biopejs kan blive din til en ganske fornuftig pris.

Det sikre valg

Går du og er lidt i tvivl om hvilken biopejs du skal vælge, og frygter du, at du går hen og bliver træt af den samme pejs på sigt, så frygt ej. Denne pejs er det absolut sikreste valg, fordi den er helt klassisk i designet. Først og fremmest har den én enkelt åben side, hvorfra du kan nyde de flotte flammer i et flot, tidsløst design. Den vil altid være moderne, hvilket er et plus for mange. Det er ikke ofte, at en indbygget biopejs bliver skiftet ud, derfor er det for mange vigtigt, at den er tidsløs. Vælger du denne pejs, er du sikker på, at have en pejs de næste mange år – uden at du bliver træt af udseendet på den.

Almindelig brændeovn eller en biopejs? Vi har ingen planet B

Du har garanteret læst eller hørt, at en biopejs er et super godt alternativ, hvis du er på udkig efter en varmekilde, der kan erstatte din brændeovn. Det er vi glade for, da det er ensbetydende med, at du prøver at gøre noget godt for miljøet. En biopejs kræver nemlig ingen skorsten, og er derfor CO2-neutral. Det værdsætter vi og det samme gør vores klode. Vi har ingen planet B.

Når det så er sagt, så vil vi også gerne gøre opmærksomme på, at en biopejs ikke sviner eller lugter. Lyder det ikke bare skønt? Det synes vi og vi er derfor stor fan af biopejse fremfor den klassiske brændeovn. Du får altså en moderne brændeovn uden at skulle bruge brænde. 

Skab flotte flammer, hygge og atmosfære med en biopejs, og vær samtidig miljøvenlig. Lyder det ikke som en winwin-situation? Det tænkte vi nok.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 70 x B: 96,5 x D: 38 cm
 • Kapacitet: 2,5 liter
 • Vægt: 29,5 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 6 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 2,46 kW

OBS!: Biopejsen fås i to forskellige størrelser – 96,5 cm og 135 cm.

Super stilren biopejs med 1 åben side

Super stylish bio fireplace with 1 open sideDenne pejs er en sikker vinder, for man går aldrig galt i byen med sort. Er du på udkig efter en helt enkel, klassisk pejs i sort, så er det uden tvivl denne pejs, du bør investere i. Du får en utrolig lækker, funktionel pejs, hvor flammen er centreret i centrum for selve pejsen. Vi lover dig, denne pejs skuffer ikke.

Lune flammer i fokus

Der er mange ting, der skal spille, når man er på udkig efter en biopejs. Det æstetiske, design, funktionalitet m.m. 

Denne pejs har et ganske anonymt design og er derfor oplagt til dig, der ønsker en enkel pejs, hvor flammerne er i fokus. Tanken bag denne pejs er, at flammerne tiltrækker opmærksomheden, imens rammen er lidt mere anonym og mindre opmærksomhedskrævende. Derfor kan man roligt sige, at denne pejs er ganske enkel, og ikke udstyret med de vildeste detaljer. Pejsens ramme er sort, hvilket skaber en flot kontras til flammerne.

Alt i alt, en lækker indbygget biopejs til dig der er på udkig efter en lidt mere anonym pejs, hvor flammerne er i centrum.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 50,7 x B: 100,2 x D: 19,2 cm
 • Kapacitet: 4 liter
 • Vægt: 25,5 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 6 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 4,92 kW

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Moderne biopejse med 2 åbne sider

Modern bio-fireplaces with 2 open sidesDu har efterhånden set et par valgmuligheder, men det er ikke sikkert, at du har fundet den rette pejs endnu. Måske er dette den rigtige pejs, hvis du ønsker, at kunne nyde flammerne fra mere end én side. Denne smalle sorte dobbeltsidede biopejs egner sig nemlig til dette, og er en utrolig flot, moderne indbygget biopejs.

Dobbel op på levende ild

Som sagt er denne pejs åben i to sider, hvilket betyder, at du kan indbygge den i en væg og samtidig få fornøjelse af den fra modsatte side. Den er oplagt som indbygget biopejse mellem køkken og spisestue, spisestue og dagligstue m.m. Hvis du for eksempel har en dagligstue som grænser op til køkkenet, er det super lækkert, at kunne beundre ilden her fra. Med andre ord kan man sige, at du får dobbelt så meget for pengene, hvis du vælger en tosidet biopejs, såfremt du har forholdene til dette mht. placeringen af den.

Tidsløst design

Denne pejs er oplagt til dig, som gerne vil have en pejs i et tidsløst design. Eftersom denne pejs er stilren, kan du bide dig sikker i, at beholde den de næste mange år. Det er ikke ofte, at en biopejs bliver udskiftet. Det er derfor vigtigt at vælge en pejs, som man er sikker på, at kunne lide synet af, det næste stykke tid. Denne pejs egner sig til de fleste rum, da den med sit enkle design passer til alt.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 70 x B: 150 x D: 25 cm
 • Kapacitet: 5 liter
 • Vægt: 45 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 6 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 6,56 kW

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Se vores artikel om: Test af brændeovne

Utrolig flot biopejs til indbygning med 3 åbne sider

Incredibly beautiful bio fireplace for installation with 3 open sidesSom titlen også giver anledning til, så er denne pejs eksklusiv og til dig, der er på udkig efter en biopejs til indbygning i endevæg. Så hvis du har en endevæg, der trænger til lidt fornyelse, så er denne helt klart oplagt at vælge, da den er 3-sidet. Vi anbefaler hvidlakeret stål, da denne passer ind i de fleste rum. Vi garanterer dig, du vil ikke fortryde dit valg.

Multifunktionel biopejs- Rumdeler og varmekilde på samme tid

Det som er særligt genialt ved denne pejs er, at den kan anvendes som en rumdeler i et rum, hvor dette kunne være oplagt med en rumdeler. I stedet for en klassisk og mere kedelig rumdeler, anbefaler vi denne biopejs, da det er en lidt mere interessant rumdeler. Gør noget andet end det sædvanlige og bryd væggen med denne eksklusive biopejs med 3 åbne sider, og nyd samtidig de flotte, lune flammer, der giver en helt fantastisk stemning i rummet. På den måde kan du trylle en kedelig væg om til en interessant og anderledes væg, imens du nyder varmen og synet heraf. Det samme vil dine gæster gøre. Endvidere er denne pejs særlig smart, da den kan nydes fra forskellige vinkler. Vi er ikke et sekund i tvivl om, hvorvidt denne pejs vil falde i god jord, når du først har købt den. Den er ganske fantastisk og venter blot på, at du siger det samme.

En bemærkelsesværdig biopejs


Der er ingen tvivl om, at når man først har købt en biopejs, så ønsker man naturligvis også, at den bliver bemærket. Det forstår vi godt. Derfor har vi valgt, at denne pejs skal være blandt vores særligt udvalgte anbefalinger til dig. Det er utrolig vigtigt, at vi kan stå inde for vores mange anbefalinger, hvilket vi i den grad kan med dette udpluk. Vi garanterer dig samtidig, at dine gæster vil sætte stor pris på at træde ind i dit hjem, hvis denne pejs byder dem velkommen. Derudover kan du prøve at forestille dig, at du kommer hjem fra en travl og ikke mindst regnfuld dag. Lyder det ikke bare fantastisk at komme hjem til en varm biopejs? Det synes vi helt bestemt og vi ville absolut ikke klage, hvis det var os.

Hyggelige stunder

Med denne biopejs er der uden tvivl point på hygge-kontoen. Både du, gæsterne og familien vil elske den. I kan være sikre på, at denne pejs vil komme til at danne rammerne for de bedste hyggestunder. Hvem vil ikke gerne have det? Spørger du os, er vi ret sikre på, at alle vil dette. Vi danskere er jo kendt for at have det hyggeligt, så hvorfor ikke tilføje lidt ekstra hygge, nu når vi er i gang? Er dette noget, så tøv ikke for længe med at købe den. Jo hurtigere du få besluttet dig, jo hurtigere kan i fortsætte hyggen. 

Alt i alt er dette en utrolig lækker pejs med mange kvaliteter. Både design og brændetid er i top, hvilket er blandt årsagerne til hvorfor, vi anbefaler denne pejs til den store familie, der prioriterer hyggelige stunder. Ønsker du flere af dem, garanterer vi dig, at du er godt på vej i selskab af denne hyggelige sag, som snildt kan bruges som rumfordeler. Multifunktionalitet og hyggestunder – What is not to like?

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 90 x B: 100 x D: 35 cm
 • Kapacitet: 2,5 liter
 • Vægt: 37,5 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 2,17 kW

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Blev du klogere?

Nu er vi nået igennem et udpluk af de mange spændende valgmuligheder og du er måske blevet klogere på valget af din indbyggede biopejs. Det håber vi i hvert fald, da vores formål er, at være så behjælpelige som overhovedet muligt. Som sagt er der mange valgmuligheder, så dette er blot et udpluk, som gerne skulle give dig et fint indblik i de forskellige valgmuligheder. Der findes mange andre indbyggede biopejse. Vi er overbeviste om, at der findes minimum en biopejs iblandt udvalget, vi har valgt, som imødekommer alles behov og ønsker, hvad end man er på udkig efter en sort, hvid, stor eller lille indbygget biopejs. Vores vision er at hjælpe dig og vi håber, at dette er lykkedes os.

 

Se også denne lignende artikel på vores side: Brændeovn test – Billig varme på hyggelig facon

Se også artiklerne: Her er de bedste pillefyr på markedet

Så læs Hvordan fungerer ethanolpejse? posted by greenethanolfireplaces.com

This page has been reviewed by: Tristan Ravn Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar