Hvis pladsen er trang og du alligevel gerne vil investere i en trampolin, er mulighederne begrænsede. Du kan dog stadig finde et par særdeles gode trampoliner, hvis bare du holder dig fra de billigste modeller på markedet.

Vi har til denne artikel håndplukket 4 smarte små trampoliner, som både har en god konstruktion og et højt sikkerhedsniveau. Flere af modellerne fås i forskellige størrelser, så du kan frit vælge hvilken der passer bedst til dit behov. Se alle modellerne herunder:

Berg InGround Talent – smart lille trampolin til nedgravning

Berg InGround Talent. (Klik på billedet og se mere)
Velegnet til: Mindre børn op til 50 kilo, som elsker at hoppe og ønsker sig en god lille trampolin til formålet.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.459,00 kr. 0,00 kr. 1.459,00 kr. Til butik »

Berg InGround Talent er en fiks lille trampolin til en fornuftig pris. Den er beregnet til nedgravning, hvilket vil sige at den skal monteres i en fordybning. På den måde undgår du at have en stor trampolin stående i din have, hvilket godt kan være lidt træls hvis pladsen er trang. Talent-serien fås dog også i en normal udgave med ben og sikkerhedsnet, hvis du foretrækker dette.

Berg InGround Talent fås i 3 størrelser: 180, 240 eller 300 centimeter i diameter. Den mindste model er selvfølgelig den mest interessante i den lille have, men generelt anbefales det at vælge en så stor trampolin som muligt. De større trampoliner har jo selvfølgelig en større springflade, og det muliggør flere fysiske udfoldelser. Den lille model på 180 centimeter er dog også et rigtig godt valg, især til de mindre børn som vil have stor glæde af den.

Den lille InGround Talent trampolin har en god kantbeskyttelse, som er 29 centimeter bred og 17 millimeter tyk. Det betyder at fjedrene og rammen er godt dækket til, så ulykker forebygges.

Egenskaber:

 • Størrelser: 180, 240 eller 300 cm.
 • Ramme: Galvaniserede stålrør
 • Kantbeskyttelse: 29 cm. bred, 1,7 cm. tyk
 • Fjedre: GoldSpring Talent (velegnet til højst 50 kg. )

Berg Favorit – testvinder med sikkerhedsnet

Berg Favorit. (Klik på billedet og se mere)
Velegnet til: Børn med en vægt på over 30 kilo samt voksne, der ønsker en god og fremtidssikret lille trampolin med et fast opspring.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
3.229,00 kr. 0,00 kr. 3.229,00 kr. Til butik »

Berg Favorit er en rigtig god lille trampolin, som senest i 2017 blev bedst i test hos svenske Bäst-i-Test. Den koster selvfølgelig en lille smule mere end andre små trampoliner, men her får du til gengæld også en højtydende, langtidsholdbar og fremtidssikret lille trampolin. Opspringet er nemlig en smule fastere end på andre modeller, og det betyder at børn med en vægt over 30 kilo samt voksne får stor glæde af den.

Den lille Berg Favorit trampolin findes også i en InGround-udgave, og den kan fås i følgende størrelser: 270, 300, 330, 380 eller 430 centimeter i diameter. Den lille model er selvfølgelig den mest interessante, men her er personvægten dog begrænset til 70 kilo, hvilket dog er tilstrækkeligt for de fleste børn og unge.

Rammen på denne lille trampolin består af stålrør, som både er galvaniserede på inder- og ydersiden. Dette for at kunne forebygge rust bedst muligt. Stålrørene har en diameter på 38,1 millimeter, og rørenes tykkelse er på 1,5 millimeter. Den har desuden en god kantbeskyttelse med en bredde på 38 centimeter og en tykkelse på 2 centimeter over rammen, samt 1 centimeter over fjedrene.

På den lille Berg Favorit trampolin Goldspring Solo-fjedrene monteret enkeltvis, og på den mindste model er 48 fjedre med til at give det faste opspring.

Egenskaber:

 • Størrelser: 270, 300, 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme: 38,1 mm. stålrør i 1,5 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: 38 cm. bred, 1-2 cm. tyk
 • Fjedre: Goldspring Solo (velegnet til 30 kg. og opefter)

Salta Premium Black – god lille trampolin til fornuftig pris

Salta Premium Black. (Klik på billedet og se mere)
Velegnet til: Mindre og større børn på op til 50 kilo, dog fås denne lille trampolin også i en lidt større udgave med kapacitet op til 100 kilo.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
499,00 kr. 0,00 kr. 499,00 kr. Til butik »

Salta Premium Black er en sej lille trampolin i et helt sort look, der får den til at fremstå eksklusiv og stilren. Den fås til en fornuftig pris på nettet, og leveres i en komplet pakke med sikkerhedsnet, så børnene kan lege trygt og godt på trampolinen.

Salta er en dedikeret trampolinproducent, som derfor har god forstand på trampoliner. De fører også et stort udvalg af reservedele ligesom Berg gør, så hvis noget går i stykker kan du altid nemt skaffe reservedele. Det betyder at den lille trampolin kan holde i mange år, da du løbende kan udskifte dele og holde den i god stand.

Salta Premium Black fås i mange forskellige størrelser, men de mest interessante er selvfølgelig de små trampoliner på henholdsvis 244 centimeter og 305 centimeter i diameter. Den lille trampolin på 244 centimeter har bæreevne på 50 kilo, mens den lidt større model på 305 centimeter kan bruges af børn og voksne med en vægt op til 100 kilo.

Konstruktionen består af stålrør som er galvaniserede og sortlakerede. Disse har en diameter på 38,1 centimeter og en tykkelse på 1,5 millimeter, og på de små modeller er der 3 ben. Kantbeskyttelsen måler desuden 29 centimeter i bredden og 25 millimeter i tykkelsen over både ramme og fjedre, så her er du godt beskyttet.

Egenskaber:

 • Størrelser: 244, 305, 366, 396 eller 427 cm.
 • Ramme: 38,1 mm. stålrør i 1,5 mm. tykkelse
 • Kantbeskyttelse: 29 cm. bred, 2,5 cm. tyk
 • Fjedre: Galvaniserede (velegnet til 50/100 kg. afhængigt af trampolinstørrelse)

Lille trampolin fra Sport Supply til indendørs brug

Sport Supply trampolin. (Klik på billedet og se mere)
Velegnet til: Indendørs brug. Små børn kan bruge den til leg, mens voksne eksempelvis kan bruge den til træning. Bæreevnen er på op til 150 kilo.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
599,00 kr. 29,00 kr. 628,00 kr. Til butik »

Sport Supply trampolinen skiller sig lidt ud fra de andre små trampoliner, da den er beregnet til indendørs brug og kun måler 1 meter i diameter. Dermed er den ideel til helt små børn med styr på motorikken, men også til voksne der eksempelvis kan anvende den som led i træningen. Den lille trampolin kan eksempelvis bruges til træning af koordination, balance og styrke, hvilket eksempelvis er nyttigt ved skitræning og lignende.

Den lille trampolinen har 36 fjedre monteret, en god kantpolstring og 6 ben med gummifødder monteret.

Egenskaber:

 • Størrelse: 100 cm.
 • Ramme: Stålrør
 • Kantbeskyttelse: 15 cm. bred
 • Fjedre: 36 stk.
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar