Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Test-Guide: Lille trampolin - De 5 bedste små trampoliner

Test-Guide: Lille trampolin - De 5 bedste små trampoliner

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Hvis pladsen er trang og du alligevel gerne vil investere i en trampolin, er mulighederne begrænsede. Du kan dog stadig finde et par særdeles gode trampoliner, hvis bare du holder dig fra de billigste modeller på markedet.

Vi har til denne artikel håndplukket 7 smarte små trampoliner, som både har en god konstruktion og et højt sikkerhedsniveau. Flere af modellerne fås i forskellige størrelser, så du kan frit vælge hvilken der passer bedst til dit behov. Se alle modellerne herunder:

Opsummering: De 5 bedste trampoliner

Se hele tabellen

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Ideel til mindre haver

BERG Ultim Favorit 280
Bedste lille trampolin til prisen

 • Lange og fleksible Goldspring solofjedre
 • Sikkerhedsbed med selvlukkende indgang
 • Zinkbelagte fjedre til rustbeskyttelse

Velegnet til: Mindre og lidt større børn på op til 70 kg. Trampolinen har en maksimal kapacitet på 70 kg, så den kan ikke holde til voksne eller store børn. 

Mere om BERG Ultim Favorit 280

Detaljer

 • Dimensioner: 280x190 cm
 • Højde inkl. net: 240 cm
 • Fjedre: 44 stk
 • Max personvægt: 70 kg

BERG kommer med en trampolin, der egner sig rigtig godt til dig, der har en lille have. Med en størrelse på 280 x 190 cm er trampolinen ideel til en mindre have. En firkantet trampolin kan nemmere passe ind end de runde, som ofte tager mere plads. 

Trampolinen har Goldspring Solo fjedre fra Favorit serien, som er fleksible og lange og sørger dermed for en god hoppeoplevelse. Fjedrene er desuden galvaniserede med et lag zink coating for yderligere rustbeskyttelse. Du får trampolinen med et sikkerhedsnet, der giver børnene en ekstra sikkerhed, når de hopper rundt. Det har en selvlukkende indgang, så de nemt kan komme ind og ud. 

BERG vs. markedet

Du skal købe BERGS Ultim Favorit trampolin, hvis du har en mindre have. Den er også til dig, der har yngre børn, som gerne skal have en sikker oplevelse, når de hopper. Med et sikkerhedsnet giver det både børn og voksne en mere tryg oplevelse. Prismæssigt ligger trampolinen lidt højere end nogle af eksemplerne i oversigten. Til gengæld får du høj kvalitet, og BERG er et anerkendt mærke. De laver alle slags trampoliner både til elitebrug og til hobbybrug. 

Bomagasinet anbefaler

Berg Favorit
testvinder med sikkerhedsnet

 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping
 • Stærkt hoppedæk
 • Fintmasket og meget holdbart sikkerhedsnet
 • Overlegen springkomfort

Velegnet til: Børn med en vægt på over 30 kilo samt voksne, der ønsker en god og fremtidssikret lille trampolin med et fast opspring.

Mere om Berg Favorit

Detaljer

 • Dimensioner: 270, 300, 330, 380 eller 430 cm.
 • Max personvægt: 110 kg
 • Fjedre: 80 stk

Berg Favorit er en rigtig god lille trampolin, som senest i 2017 blev bedst i test hos svenske Bäst-i-Test. Den koster selvfølgelig en lille smule mere end andre små trampoliner, men her får du til gengæld også en højtydende, langtidsholdbar og fremtidssikret lille trampolin. Opspringet er nemlig en smule fastere end på andre modeller, og det betyder at børn med en vægt over 30 kilo samt voksne får stor glæde af den.

Den lille Berg Favorit trampolin findes også i en InGround-udgave, og den kan fås i følgende størrelser: 270, 300, 330, 380 eller 430 centimeter i diameter. Den lille model er selvfølgelig den mest interessante, men her er personvægten dog begrænset til 70 kilo, hvilket dog er tilstrækkeligt for de fleste børn og unge.

Rammen på denne lille trampolin består af stålrør, som både er galvaniserede på inder- og ydersiden. Dette for at kunne forebygge rust bedst muligt. Stålrørene har en diameter på 38,1 millimeter, og rørenes tykkelse er på 1,5 millimeter. Den har desuden en god kantbeskyttelse med en bredde på 38 centimeter og en tykkelse på 2 centimeter over rammen, samt 1 centimeter over fjedrene.

På den lille Berg Favorit trampolin Goldspring Solo-fjedrene monteret enkeltvis, og på den mindste model er 48 fjedre med til at give det faste opspring.

Bedst til indendørs brug

Lille indendørstrampolin
Bedste alternativ

 • Praktisk og pladsbesparende størrelse
 • Ideel til træning
 • Stabil og holdbar konstruktion

Velegnet til: Indendørs brug. Små børn kan bruge den til leg, mens voksne eksempelvis kan bruge den til træning. Bæreevnen er på op til 150 kilo.

Mere om Lille indendørstrampolin

Detaljer

 • Dimensioner: 100x100x20 cm
 • Diameter: 100 cm
 • Max personvægt: 100 kg

Sport Supply trampolinen skiller sig lidt ud fra de andre små trampoliner, da den er beregnet til indendørs brug og kun måler 1 meter i diameter. Dermed er den ideel til helt små børn med styr på motorikken, men også til voksne der eksempelvis kan anvende den som led i træningen. Den lille trampolin kan eksempelvis bruges til træning af koordination, balance og styrke, hvilket eksempelvis er nyttigt ved skitræning og lignende.

Den lille trampolinen har 36 fjedre monteret, en god kantpolstring og 6 ben med gummifødder monteret.

JumpMaster 365 InGround
god til alle aldre

Velegnet til: Mindre og større børn. Trampolinen har en kapacitet til helt op til 120 kg, så der er god plads, og den kan holde til lidt af hvert. 

JumpMaster trampolin skal graves ned i jorden, hvilket gør, at den er mere diskret i haven. Hvis du ikke er vild med synet af en stor trampolin med sikkerhedsnet i din have, så er JumpMaster noget for dig. Den er både stor, har en fornuftig hoppekvalitet, og du får den til en fordelagtig pris.

Trampolinen har en diameter på 365 cm og en kantpolstring med en bredde på 38 cm, hvilket sikrer, at børnene ikke hopper ud på fjedrene. Polstringen er også gjort ekstra tyk, og de 3 cm skum sørger for, at ingen kommer i klemme i fjedrene. Rammen er lavet af galvaniseret stål, og det gør den særdeles modstandsdygtig overfor rust. Det er en solid trampolin med en kraftig konstruktion, og rammen har livstidsgaranti. 

Mere om JumpMaster 365 InGround

Detaljer

 • Dimensioner: 365 Ø cm
 • Max personvægt: 120 kg
 • Fjedre: 72 stk

JumpMaster trampolin skal graves ned i jorden, hvilket gør, at den er mere diskret i haven. Hvis du ikke er vild med synet af en stor trampolin med sikkerhedsnet i din have, så er JumpMaster noget for dig. Den er både stor, har en fornuftig hoppekvalitet, og du får den til en fordelagtig pris.

Trampolinen har en diameter på 365 cm og en kantpolstring med en bredde på 38 cm, hvilket sikrer, at børnene ikke hopper ud på fjedrene. Polstringen er også gjort ekstra tyk, og de 3 cm skum sørger for, at ingen kommer i klemme i fjedrene. Rammen er lavet af galvaniseret stål, og det gør den særdeles modstandsdygtig overfor rust. Det er en solid trampolin med en kraftig konstruktion, og rammen har livstidsgaranti. 

Salta Premium Black
god lille trampolin til fornuftig pris

Velegnet til: Mindre og større børn på op til 50 kilo, dog fås denne lille trampolin også i en lidt større udgave med kapacitet op til 100 kilo.

Mere om Salta Premium Black

Detaljer

 • Dimensioner: 244, 305, 366, 396 eller 427 cm
 • Max personvægt: 150 kg
 • Fjedre: 60 stk

Salta Premium Black er en sej lille trampolin i et helt sort look, der får den til at fremstå eksklusiv og stilren. Den fås til en fornuftig pris på nettet, og leveres i en komplet pakke med sikkerhedsnet, så børnene kan lege trygt og godt på trampolinen.

Salta er en dedikeret trampolinproducent, som derfor har god forstand på trampoliner. De fører også et stort udvalg af reservedele ligesom Berg gør, så hvis noget går i stykker kan du altid nemt skaffe reservedele. Det betyder at den lille trampolin kan holde i mange år, da du løbende kan udskifte dele og holde den i god stand.

Salta Premium Black fås i mange forskellige størrelser, men de mest interessante er selvfølgelig de små trampoliner på henholdsvis 244 centimeter og 305 centimeter i diameter. Den lille trampolin på 244 centimeter har bæreevne på 50 kilo, mens den lidt større model på 305 centimeter kan bruges af børn og voksne med en vægt op til 100 kilo.

Konstruktionen består af stålrør som er galvaniserede og sortlakerede. Disse har en diameter på 38,1 centimeter og en tykkelse på 1,5 millimeter, og på de små modeller er der 3 ben. Kantbeskyttelsen måler desuden 29 centimeter i bredden og 25 millimeter i tykkelsen over både ramme og fjedre, så her er du godt beskyttet.

Læs også: Firkantet trampolin – 5 af de bedste trampoliner i firkantet design

Læs også: Havetrampolin – her er de 14 bedste udendørs trampoliner

Se vores artikel om: Reservedele og tilbehør til Berg trampoliner – komplet guide

Kan man nedgrave en lille trampolin?

Ja, det er muligt at nedgrave en lille trampolin. Det er faktisk en god idé at nedgrave en mindre trampolin, da det reducerer faren for faldskader og samtidig giver en æstetisk og pladsbesparende løsning.

Hvis du vil nedgrave en lille trampolin, skal du først vælge en passende placering i din have. Sørg for, at området er jævnt, og at der er tilstrækkelig plads omkring trampolinen, så hopperen ikke rammer noget, når de hopper.

Derefter skal du grave et hul, der er lidt større end størrelsen på trampolinen, og som er dybt nok til at trampolinen kan sidde i niveau med jorden. Du kan også bygge en støttekonstruktion for trampolinen, så den er hævet lidt over jorden, hvis det er nødvendigt.

Når nedgravningstrampolinen er på plads, skal du sørge for at have god dræning omkring hullet, så det ikke bliver fyldt med vand. Du kan også placere en beskyttelsesmåtte omkring trampolinen for ekstra sikkerhed.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme