Med et lille drivhus kan du dyrke dine egne friske krydderurter, lækre cherrytomater, sprøde skoleagurker eller salater. Kun fantasien sætter grænser, og selvom du kun har en lille altan til rådighed, er det muligt at finde et drivhus dertil.

Små drivhuse fås i størrelser på under én kvadratmeter, og de kan enten placeres op ad en væg eller stå frit i den lille have. De er således det perfekte valg til både altaner eller mindre haver, så her kan alle være med.

I denne artikel kommer vi med vores bud på 13 af de bedste drivhuse, som både er kompakte og funktionelle. Se dem herunder:

Hera – sekskantet drivhus

Hera - sekskantet drivhusHera er et sekskantet drivhus, du kan bruge som pavillon, lysthus, voliere, eller hvad du har lyst til. Drivhuset har god stå- og grohøjde. Du får et unikt og spændende design, som vil pryde haven. Du kan få drivhuset i to forskellige størrelser: 4,5 m2 og 9 m2.

Størrelsen på 4,5 m2 får du med skydedør, jalousivinduer og 3 mm drivglas. 9 m2 får du med dobbelte skydedøre og en kraftig rustfri lås. 3 store vinduer skal sikre en god udluftning. Det kommer med 3 mm hærdet glas i siderne samt 6 mm polycarbonat i taget. Du kan vælge det, der vil passe bedst til dig og dit niveau.

Begge drivhuse kan fås i grønlakeret profil. Her er der masser af muligheder med et robust drivhus, der har et spændende design.

Et drivhus vil give dig mange gode sommeraftener og muligheder for at gro urter og planter, som ellers ikke var muligt. Det vil være en fornøjelse at opholde sig her, men også at se på det udefra på grund af designet.

Egenskaber:

 • Materiale: Glas og aluminium
 • Fritstående drivhus
 • 4,5 m2 eller 9 m2
 • 3 mm drivglas eller 3 mm hærdet glas

 

Diana drivhus – rundbuet design

Diana drivhus rundbuet designMed Diana drivhus får du et helt unikt og flot design, der er rundbuet. Tilmed får du et rummeligt drivhus, der har en god væksthøjde for planter. Du kan slippe kreativiteten løs og drømme dig til alt det, du kunne tænke dig. Det skulle gerne være muligt med Diana drivhus.

Drivhuset har dobbelte skydedøre, så du kan komme ind med eksempelvis en trillebør eller andre større ting. Det har 3mm delte, overlappende drivhusglas i sider, gavl og taget. Det rundbuede er fremstillet af 1-lags polycarbonat plader. Modeltypen kommer med 4 vinduer, der kan lukkes op i taget. Desuden har det anodiserede stålprofiler, som kan holde i mange år og ikke bliver grimme og sorte.

Diana giver dig god plads og et flot design, som vil pryde din have. Der er mange muligheder med et drivhus, og her kan du boltre dig, ligesom du har lyst til og plante alt det, du altid har drømt om. Det bliver en fornøjelse for dig både at opholde dig i drivhuset og at se på det i haven.

Egenskaber: 

 • Materiale: Aluminium og glas
 • Fritstående drivhus
 • Mål: 2,54 x 2,57 x 1,95
 • Areal: 5 m2

 

Vitavia Ida – billigt drivhus til væggen – fra 0,9 kvm

Vitavia-Ida-Vaegdrivhus
Vitavia Ida er et lille vægdrivhus, som fås i størrelser fra 0,9 kvadratmeter. Det passer dermed rigtig godt til altanen eller den lille gårdhave.

Vitavia producerer en række fine vægdrivhuse til hobbybrug, som fås helt ned til 0,9 kvadratmeter. Det betyder at det uden problemer kan placeres på en solrig altan, hvor det ikke fylder mere end 1,32 x 0,69 meter. På trods af den ringe størrelse er der en god højde på hele 1,84 meter på de små modeller og 2,21 meter på de store modeller, hvilket giver god plads til selv høje planter. Der er på de små modeller monteret en enkelt skydedør, mens der på de lidt større modeller er monteret dobbelt skydedør i siden. Desuden er der tagvinduer, hvilket sikrer en effektiv udluftning.

Vitavia Ida er konstrueret med aluminiumsprofiler, og du kan på nogle modeller vælge mellem 3 millimeter glas eller polycarbonat som beklædning. Polycarbonat har den fordel at det dæmper lysindfaldet en smule, og så er det mere slagfast og robust end almindeligt glas. Ida drivhusene er lavet i størrelser så de passer til plantesække, og du kan således udnytte pladsen optimalt.

Egenskaber:

 • Areal: Fra 0,9 til 7,8 kvm
 • Antal tagvinduer: 1-2 afhængigt af typen
 • Enkelt eller dobbelt skydedør afhængigt af typen
 • Totalhøjde: Fra 1,84 til 2,21 meter afhængigt af typen

Se prisen på Vitavia Ida drivhus hos Moreland

Halls Universal – Drivhus i glas med tilhørende fundament

Halls UniversalØnsker du en nem og brugervenlig løsning til dyrkning af egne grøntsager, krydderier eller andet? Så kan det være, at dette smarte universaldrivhus fra Halls med tilhørende fundament er lige det, du leder efter. Her får du et drivhus i høj kvalitet, og hvor brugervenligheden samtidig er i absolut top. 

Et drivhus med sans for detaljen 

Her får du et diamantformet drivhus, hvor der er tænkt over detaljerne. Drivhuset er yderst klassisk i designet og derfor meget diskret, hvilket gør, at det passer ind i langt de fleste haver. Drivhuset er yderst rummeligt, og du kan derfor nemt få plads til en masse forskellige grøntsager mv, samtidig med at du let kan bevæge dig rundt. Modellen har endvidere to vinduer, der sørger for en god ventilation til drivhusets afgrøder. 

Specifikationer

Drivhuset har en bredde på 2,57 m, en længde på 3,84 m, en sidehøjde på 1,23 m og en total højde på 2,3 m. Målene er eksklusive det medfølgende fundament, der har en højde på 12 cm. Modellen har to vinduer og én letløbende skydedør. Drivhusets profiler er fremstillet i aluminium og selve drivhusrummet er hele 9,9 kvadratmeter.

 

Vitavia Orion – flot lille drivhus i rundbuedesign – 5 kvm

Vitavia-Orion-Drivhus
Vitavia Orion har med det afrundede tag en ekstra god sidehøjde, som gør det rart at arbejde i. Der er desuden plads til høje planter, og du kan eksempelvis dyrke tomater.

Det lille Vitavia Orion drivhus har et pænt rundbuedesign, som tilfører ekstra højde i siderne. Det betyder blandt andet at tomatplanter har optimale forhold, da de vokser bedst i et relativt højt drivhus. Ophold i drivhuset bliver ligeledes behageligt, da du kan stå fuldt oprejst og arbejde med dine planter, ligesom der er plads i drivhuset til et lille plantebord, hvor du kan opbevare forskellige redskaber.

Vitavia Orion er konstrueret i aluminium og fås i en almindelig eller grønlakeret udgave. Mange vælger den almindelige udgave i ren aluminium fordi den er billigst, mens nogle vælger den grønlakerede udgave af æstetiske årsager. Der er monteret afstivere i både tag og hjørner, så det lille Vitavia drivhus står stabilt i alt slags vejr. Drivhuset er beklædt med 3 millimeter glas hele vejen rundt, mens der er brugt buede polycarbonat plader til de runde skuldre. Taget er udstyret med et enkelt tagvindue, som kan åbnes og lukkes efter behov.

Egenskaber:

 • Areal: 5 kvm
 • Antal tagvinduer: 1
 • Enkelt skydedør medfølger
 • Totalhøjde: 2,3 meter

Se prisen på Vitavia Orion drivhus hos Plantetorvet

Venus 3800 – drivhus i polycarbonat

Venus 3800

Det kompakte drivhus med polycarbonat i stedet for glas er meget populært hos moreland.dk, og det lever op til alle produktmæssige krav. 

Det særlige ved dette drivhus er, at dets sider er opbygget af 4 mm tykke polycarbonat plader i stedet for det sædvanlige glas. Det er der flere fordele ved. Dels er det et materiale, der er nemt at arbejde i, og det kan ikke smadres, på samme både som glas kan. Dels er det mere skånsomt for planterne end glas. Det er det, fordi det beskytter imod den direkte sol, og fordi det er UV-hæmmende. Det er godt for temperaturen og for indeklimaet i drivhuset.

Bortset fra det så får du et virkelig godt mindre drivhus på 3,8 m2, som er modstandsdygtigt i forhold til både sne og blæst. Det har nogle stærke anodiserede profiler og et antal kraftige tagstivere, og det sørger alt sammen for, at drivhuset står stabilt igennem alt slags vejr.

Der er en skydedør i den ene gavl, og der er også et oplukkeligt vindue. Dermed kan der komme noget ventilation i drivhuset, hvilket er godt for vækstmiljøet.

Har du en mindre have, så er det perfekt at have et lille, men rummeligt drivhus stående i den. Så kan du dyrke nogle afgrøder eller nogle blomster, som ikke så godt tåler at stå på friland, og du kan forlænge havesæsonen. Det er super hyggeligt, også selvom drivhuset ikke er så stort igen.

Da det er et fritstående drivhus kan du placere det overalt i haven. Du bør dog tænke på, hvordan det er sat i forhold til de fire verdenshjørner. Der skal hverken være for meget eller for lidt direkte sol på drivhuset, og det skal heller ikke blive overopvarmet. 

Har du en udendørs vandhane i haven, så er det også meget praktisk, at drivhuset ikke står så langt væk fra det. Det kan spare dig for mange skridt med en vandkande.

Egenskaber:

 • Længde: 195 cm
 • Bredde: 193 cm
 • Højde: 197 cm
 • Sidehøjde: 124 cm
 • Areal: 3,8 m2
 • Vægt: 31 kg
 • Polycarbonat-glas tykkelse: 4 mm
 • Med skydedør
 • Med oplukkeligt vindue
 • UV-beskyttende materiale

Se prisen på Venus 3800 hos Moreland

Vitavia Venus – fornuftigt begynderdrivhus – fra 3,8 kvm

Vitavia-Venus-Aluminium-Drivhus
Vitavia Venus er et billigt drivhus fra fynske OPJ A/S. På trods af den lave pris rummer det alt hvad hobbygartneren kan ønske sig.

Det fornuftige Venus drivhus har aluminiumsprofiler og afstivere i hjørnerne, hvilket hjælper på stabiliteten. Glasbeklædningen er i hele baner, og den kompakte størrelse giver optimale dyrkningsmuligheder i den lille have. Det er et simpelt og funktionelt lille drivhus, som har en sidehøjde på 1,24 meter og en totalhøjde på hele 1,97 meter. Du har således mulighed for at stå oprejst mens du arbejder med dine planter, og der er god plads til at dyrke alt hvad du måtte ønske.

Vitavia Venus er et lille drivhus, som fås i 4 størrelser: Fra 3,8 kvadratmeter og op til 7,5 kvadratmeter. Konstruktionen er af ren aluminium, og du kan frit vælge mellem en grøn lakering eller almindelig aluminium. Vælger du den grønne lakering, koster drivhuset en smule mere. Udover farvevalget kan du vælge mellem almindelig beklædning af glas eller de slagfaste polycarbonatplader, som er kendt for at isolere bedre og skærme lidt af for den hårde middagssol. Klart glas giver til gengæld et bedre udsyn og ser pænere ud.

Egenskaber:

 • Areal: Fra 3,8 kvm til 7,5 kvm
 • Antal tagvinduer: 1-2 afhængigt af type
 • Enkelt skydedør medfølger
 • Totalhøjde: 1,97 meter

 

Urban Vertikal – minidrivhus fra Juliana

Urban Vertikal

Dette fine lille drivhus fra Juliana er meget populært hos Coop.dk, og det lever fint op til alle produktmæssige krav.

Med dette fine mini-drivhus er det muligt at tilgodese de grønne fingre, selvom pladsen er ganske minimal. Det fylder ikke mere, end at du kan have det på en lille altan, på tagterrassen eller i den lille byhave. Udover at være ret lille, så er det designmæssigt ret flot, og der er tænkt på alle detaljer. 

Det lille charmerende drivhus er konstrueret sådan, at der øverst er placeret et plantebord og et lille espalier til håndredskaber eller til at dyrke småtvoksende slyngplanter op ad, og under det er selve drivhuset. Det gør det til en kompakt lille have-/drivhusenhed, som er både hyggelig og givende på flere måder.

Det er givende at dyrke dine egne krydderurter, blomster eller grøntsager. Det er mindst lige så givende at få jord under neglene og at dyrke havebrug – selvom det er i en temmelig beskeden skala. Det kan gøre noget rigtig godt for din generelle trivsel, at du har adgang til at dyrke noget grønt.

Drivhusets stel er lavet af sort aluminium, og siderne er af 3 mm tykt hærdet glas. Det vil kunne passe godt ind på hver en lille plet, hvor du kan opholde dig ude i det fri. Det er udstyret med en hylde og nogle kroge, og dermed er det lige til at gå til, og du kan udnytte den beskedne plads så godt som muligt.

Sæt drivhuset et sted, hvor planterne kan få en tilpas mængde sol. Det vil sige ikke for meget og ikke for lidt. Derudover skal det være tilgængeligt, så det bliver en god integreret del af dit udeliv.

Skydelågerne på fronten gør det muligt at lave en forholdsvis stor åbning, så du nemt kan komme til at ordne og vande. Alt i alt er det lille drivhus en designmæssig perle, der er både praktisk og dekorativ.

Egenskaber:

 • Minidrivhus fra Juliana
 • Mål: 142 x 71 x 22 cm
 • Profil: sort aluminium
 • 3 mm tykt hærdet glas
 • Areal: 0,3 m2
 • Med skydelåger
 • Med arbejdsplads øverst
 • Med kroge, hylde og espalier

Se prisen på Urban Vertikal – minidrivhus fra Juliana hos Coop

Ida 900 alu – lille drivhus til væg

Ida 900 alu

Dette lille charmerende væg-drivhus er meget populært hos moreland.dk, og det lever fint op til alle produktmæssige krav.

Drivhuset kræver kun meget lidt plads langs en mur eller anden form for væg. Selvom det ikke indeholder så stort et areal, så er der alligevel plads til at have både et plantesæt og nogle krukker stående i det. Hvis du også tænker på at udnytte højden, så vil der være nogle flere muligheder, da drivhuset måler 184 cm i højden. Det vil være fint til tomat- og agurkeplanter.

Det smalle og aflange drivhus er konstrueret sådan, at hele bagvæggen udgøres af den væg, som den er skruet fast i. Rammerne er af aluminium, og alle øvrige sider og tag er af 3 mm glas. Drivhuset er forsynet med en skydedør på forsiden og et oplukkeligt vindue i taget. Det betyder, at det er nemt at komme ind og ud af drivhuset, og at du nemt kan lave noget udluftning og gennemtræk. Det er sundt for vækstklimaet. Hold også øje med, om planterne har det for varmt eller har for direkte sol i den varmeste periode. Det har de bestemt ikke godt af. Her kan det være nødvendigt at dække lidt af for solen.

Du kan med fordel tilkøbe en sokkel af aluminium, hvilket vil være med til at stabilisere drivhuset yderligere. 

Placer det lille drivhus på en væg på et sted, hvor der ikke er så meget plads. Dermed kan du udnytte varmen fra væggen, og du kan dyrke nogle afgrøder eller nogle blomster, som har svært ved at klare sig på friland. Dermed er det muligt at have et drivhus, selvom pladsen er beskeden. Det er super hyggeligt, og det er sundt at dyrke noget grønt.

Egenskaber:

 • Bredde: 69 cm
 • Højde: 184 cm
 • Længde: 132 cm
 • Areal: 0,9 m2
 • Glastykkelse: 3 mm
 • Med skydedør
 • Med oplukkeligt vindue
  • Sokkel kan tilkøbes

 

Juliana Urban City Greenhouse – lille drivhus med hjul

Juliana Urban City Greenhouse er et smart og moderne drivhus til altanen eller den lille gårdhave. Det er robust konstrueret, og leveres med hylder.
  • Julianas Urban-serie består af helt små drivhuse, der er som skabt til livet på altanen eller den lille gårdhave.

Urban City Greenhouse er et lille drivhus på hjul, som har 4 millimeter hærdet glas på alle sider. Det kan derfor enten placeres frit eller op ad en væg, således at det kan stå næsten alle steder. Desuden er der hjul monteret under drivhuset, så det nemt kan flyttes rundt efter behov. På en solrig altan kan det eksempelvis være nyttigt at flytte det ind i skyggen midt på dagen, men det kan også omvendt være gavnligt at kunne rykke det ud i solen på dage med lavere temperaturer.

Det lille drivhus er ikke et traditionelt drivhus, men nærmere en lille “glasmontre” til dyrkning af krydderurter og andre mindre afgrøder. Det kan således fungere som en lille oase, hvor der kan plukkes lidt forskellige ting til madlavningen i løbet af sommeren.

Drivhuset har et areal på cirka 0,32 kvadratmeter, og det er 158 centimeter højt. Det har et vindue i toppen som kan åbnes, og foran er placeret et par skydelåger af glas. Der medfølger et par hylder som kan tages af og monteres efter behov, samt 3 kroge til opbevaring.

Egenskaber:

   • Areal: 0,32 kvm
   • Antal tagvinduer: 1
   • Dobbelt skydedør
   • Totalhøjde: 1,58 meter

Se prisen på Juliana Urban City Greenhouse hos Davidsenshop.dk

Halls Altan – vægdrivhuse til altanen – fra 0,9 kvm

Juliana-Altan-3-Vaegdrivhus
Halls Altan fås i to størrelser fra 0,9 kvadratmeter. Det har en god højde, så du kan dyrke lidt grøntsager og krydderurter selvom pladsen er trang.
  • De små vægdrivhuse fra Halls er praktiske til enten altanen eller den lille terrasse, hvor ønsket er at dyrke et par tomatplanter og nogle krydderurter. Du kan vælge mellem det lille 0,9 kvadratmeter drivhus eller det lidt større 1,3 kvadratmeter drivhus. Forskellen er at den mindste har 2 sektioner i bredden, mens den store har 3. Begge størrelser har en god totalhøjde på 1,84 centimeter og et enkelt tagvindue, som giver god ventilation i det lille drivhus. Gode aluminiumsprofiler og 3 millimeter glas sikrer at drivhuset står stabilt, og du kan nemt passe dine planter ved hjælp af den letløbende skydedør.

Halls Altan drivhuset er konstrueret af et aluminiumsskelet med en beklædning af 3 millimeter glas. Glasset er billigste beklædningsmateriale, og derfor kan prisen holdes nede under 1.500 kroner for den lille model (Altan 2). Du kan med fordel montere en hylde på væggen, så du kan dyrke planter i flere lag. På den måde udnytter du pladsen optimalt, og du kan eksempelvis dyrke stort i bunden, mens du har krydderurter og andre små ting i potter på en overhylde. Halls Altan 2 og Altan 3 fås også med beklædning af polycarbonatplader, hvis dette ønskes.

Egenskaber:

   • Areal: Fra 0,9 til 1,3 kvm
   • Antal tagvinduer: 1
   • Enkelt skydedør
   • Totalhøjde: Fra 1,72 til 1,84 meter

Se prisen på Vitavia Ida drivhus hos Frishop

Halls Popular 86 – komplet sæt med fundament – 5 kvm

Halls-Popular-86-Drivhus
Halls Popular 86 er et af de billigste små drivhuse vi har kunnet finde. Det sælges som en komplet pakkeløsning, hvor fundamentet er inkluderet i prisen.
  • Halls Greenhouses er engelsk, men ejes af danske Juliana. Dette billige drivhus leveres komplet med fundament, så du behøver ikke købe dette ved siden af. Dette lille drivhus er således et rigtig godt køb. Halls Popular 86 er monteret med afstivere i hjørnesektionerne, som hjælper på stabiliteten i hårdt vejr. Sidehøjden er på 1,24 meter og totalhøjden er på 1,95 meter. Det betyder at langt de fleste mennesker kan stå fuldt oprejst i drivhuset, hvilket letter arbejdet med planterne. Og med 5 kvadratmeter dyrkningsareal er dette lille drivhus faktisk også ganske rummeligt.

Halls Popular 86 er konstrueret af rene aluminiumsprofiler. Dyrkningsarealet er på 5 kvadratmeter og taget er udstyret med et enkelt tagvindue, så der kan luftes ud i løbet af dagen. Beklædningen består af glas i hele baner med 3 millimeters tykkelse, hvilket giver optimalt lysindfald og godt indkig udefra. Det er et ganske populært begynderdrivhus, som mange købere er rigtig glade for. Den simple skydedør gør det let at komme ind og ud, og den integrerede tagrende sørger for at en eventuelt omgivende græsplæne skånes for plaskende vandmængder når det regner.

Egenskaber:

   • Areal: 5 kvm
   • Antal tagvinduer: 1
   • Enkelt skydedør medfølger
   • Totalhøjde: 1,95 meter

Se prisen på Halls Popular 86 hos jem & fix

Juliana Compact – lille drivhus med stalddør – fra 5 kvm

Juliana-Compact-Drivhus
Juliana Compact er et lille drivhus i en bedre kvalitet med mange fine detaljer, der gør det både dekorativt og funktionelt at arbejde med.
  • Hvis du er haveinteresseret og gerne vil have et lille drivhus af en bedre kvalitet med eksklusive detaljer, så skal du kigge mod Julianas sortiment af små drivhuse. Compact-serien er et godt bud på små drivhuse med en lidt højere grad af detaljer. Du betaler lidt mere for disse drivhuse end for andre billigere mærker, men du får til gengæld en smule mere for pengene, samt service fra Juliana, der kan assistere med reservedele samt råd og vejledning under hele forløbet.

Juliana Compact er en serie af små drivhuse i høj kvalitet. De findes i 3 størrelser: 5, 6,6 og 8,2 kvadratmeter. De er alle sammen konstrueret af aluminium med valgfri beklædning af enten 3 millimeter glas, 3 millimeter hærdet glas, 6 millimeter polycarbonat eller 10 millimeter polycarbonat. Derudover kan du vælge mellem farverne Alu/sort eller Antracit/sort, så du kan få det i en farve du synes passer ind i din have. Selvom Juliana Classic er et lille drivhus, så er sidehøjden god: 1,52 meter. Totalhøjden er helt oppe på 2,26 meter, hvilket er nok til at alle kan stå oprejst og arbejde med planterne. Dette drivhus er monteret med en praktisk stalddør og 1 eller 2 tagvinduer alt efter hvilken størrelse du vælger. Der er desuden monteret tagrender med nedløbsrør i hver side, så græsplænen skånes.

Egenskaber:

   • Areal: Fra 5 til 8,2 kvm
   • Antal tagvinduer: 1-2 afhængigt af type
   • Stalddør medfølger
   • Totalhøjde: 2,26 meter

Se prisen på Juliana Compact hos 10-4

Juliana Veranda – nyt lille drivhus til gårdhaven – fra 4,4 kvm

Juliana-Veranda-Drivhus
Juliana Veranda er et moderne vægdrivhus, som blev lanceret til 2015-sæsonen. Der er fokus på at det både skal kunne fungere som drivhus og hyggelig udestue.
  • Det lille flotte Veranda drivhus fra danske Juliana har en god højde på mindst 1,92 meter, hvilket giver en stor rumfølelse selv i det mindste af modellerne. Her er der tale om et lille drivhus til gårdhaven som supplement til terrassen, eller bare et pænt og hyggeligt sted til dyrkning af grøntsager og afslapning. Juliana Veranda er nemlig skabt til moderne haveentusiasters ønske om at kombinere hygge med havearbejde, og således får du med dette lille drivhus en stor dobbelt stalddør i facaden, så det bliver nemt at komme ind og ud. Konstruktionen er i kraftige aluminiumsprofiler som man kender det fra Juliana, og drivhuset er forstærket med afstivere i alle hjørnerne. Tophængslede vinduer i siderne giver desuden en følelse af udestue frem for traditionelt drivhus.

Juliana Veranda er fremstillet af stærke aluminiumsprofiler, hvor flere elementer leveres med en sort lakering. Du kan vælge mellem tre størrelser fra 4,4 til 12,9 kvadratmeter, og så kan du enten vælge den billige model i farverne alu/sort eller den lidt dyrere model i farverne antracit/sort. Alle Juliana Veranda drivhusene leveres som standard med 2 effektive nedløbsrør og tagrende. Taget er belagt med 10 millimeter polycarbonat plader og siderne er i 3 millimeter hærdet glas.

Egenskaber:

   • Areal: Fra 4,4 til 12,9 kvm
   • Antal sidevinduer: 2
   • Dobbelt stalddør
   • Totalhøjde: Fra 2,31 til 2,59 meter

Se prisen på Juliana Veranda hos Davidsenshop.dk

Halls Qube – kubistisk lille drivhus – fra 3,8 kvm

Halls Qube er et moderne lille drivhus i et kubisk design, som har sorte profiler og paneler af hærdet glas.
  • Halls Qube er et flot kubistisk lille drivhus, som har sorte profiler. Det betyder at drivhuset fremstår mere stilrent end basismodellerne med rene aluminiumsprofiler, og det tager sig særligt godt ud i haven ved det nye parcelhus.

Da Halls Qube er et mindre drivhus, er det ligeledes velegnet til små haver. Den mindste model er kvadratisk med et areal på 3,8 kvadratmeter, hvilket er tilstrækkeligt til dyrkning af blandt andet krydderurter, tomater, agurker og forskellige salater.

Det lille drivhus leveres uden tilhørende fundament, men dette kan tilkøbes for en lille merpris. Glaspartierne er af 3 millimeter hærdet glas, hvilket både er en stærk, pæn og sikker løsning til alle slags haver. På trods af den ringe størrelse er drivhuset faktisk ganske højt langs midten indvendigt, og det er derfor muligt for de fleste at stå fuldt oprejst herinde.

Halls Qube fås i størrelser på 3,8 kvadratmeter, 5 kvadratmeter eller 6,2 kvadratmeter. De kan alle ses ved at klikke videre til forhandleren herunder.

Egenskaber:

   • Areal: Fra 3,8 til 6,2 kvm
   • Antal tagvinduer: 1-2 afhængigt af type
   • Enkelt skydedør
   • Totalhøjde: Fra 1,35 til 2,19 meter

Se prisen på Halls Cube drivhusene hos Frishop

Læs også: Drivhus – Den komplette guide til de bedste drivhuse

Forhandlere af små drivhuse

De mest populære små drivhuse er enten fra Vitavia, Halls eller Juliana. Fordelen ved at købe drivhus fra en af disse producenter er at du får god service både før, under og efter købet. Og uanset hvor du køber drivhuset, leveres det direkte fra producenten og hjem til din adresse. Ofte uden meromkostninger, da flere forhandlere inkluderer fragten gratis.

Her er nogle af de billigste og bedste forhandlere af henholdsvis Vitavia, Halls og Juliana drivhuse:

FAQ

🤓 Hvordan holder du et drivhus varmt om vinteren?

Et drivhus kan holdes varmt over vinteren med forskellig isolering, for eksempel flamingoplader, der holder fugt og varme indenfor. Så får dine planter ikke frost, og burde kunne holde sig lækre til næste forår! Det anbefales at bruge isolering på ca. 5-10 cm.

🔥 Kræver drivhuse fuldt sollys?

Det er altid bedst at sørge for, at dit drivhus får så meget sollys som muligt – men hvis det står i skygge på et bestemt tidspunkt på dagen, så går det nok. Drivhuset skulle gerne kunne holde på varmen, selv når det står lidt i skygge.

🧐 Kan jeg putte planter i et uvarmet drivhus?

Du kan sagtens putte planter i et drivhus uden varme, men det afhænger af typen: Mange blomster vil stadig kunne trives om sommeren, hvor solen hjælper med varmen, men frugter og nye skud vil klare sig mindre godt, hvis vejret bliver dårligt.

🤔 På hvilken side af huset bør et drivhus stå?

Et drivhus skulle helst gerne stå dér, hvor solen kan ramme det længst muligt. Har du en lille grund, skal du derfor sikre dig, at husets skygge vil genere mindst muligt. Især middags- og eftermiddagssolen er god for et drivhus, da den ofte er kraftigere.

Læs også vores artikel om: Termotag – De bedste tag til overdækning af drivhuse, carporte, entréer og udestuer

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

4 kommentarer

 1. Hej Thomas,

  Hvad har du af erfaring med andre mærker end dem du snakker om her på bloggen? Jeg er ret sikker på at vi skal have en drivhus til sommer, så vi kan være mere selvforsynende i det nye år.

  Venlig hilsen
  Maibrit

  • Hej Maibrit,

   Jeg har ikke nogle erfaringer med andre mærker, men det lyder da som en spændende idé at blive mere selvforsynende. De fleste drivhusmærker er udmærkede i haver der ligger i læ, men hvis du bor på landet eller i et område der ofte er udsat for kraftig blæst, kan det være en god idé at få en specialtilpasset løsning.

   Jeg håber det kan hjælpe dig lidt videre, og held og lykke med at blive mere selvforsynende i det nye år :-)

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. vibeke svendsen Svar

  Ved du om der er nogle steder i DK man kan købe Palram Plant Inn? – Amazon DE (linket) leverer nemlig ikke til DK. VH Vibeke

  • Hej Vibeke,
   Jeg har lige forsøgt at søge efter Palram Plant Inn, men det ser desværre ikke ud til at kunne købes i Danmark. Amazon DE har tidligere kunnet sende det til Danmark, men jeg kan desværre godt se at det ikke er muligt længere.
   Jeg vil lige kigge lidt videre, og skal nok opdatere artiklen hvis jeg finder nye oplysninger.
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar