Hængesofaer –  flotte hængesofaer til din have

Hængesofaer – flotte hængesofaer til din have

Hængesofaer er en både flot og behagelig løsning til afslapning, f.eks. ude på terrassen, i en udestue eller endda inden for, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af indretningen. Der er derfor ikke nogle grænser for, hvor du egentlig kan bruge din hængesofa, selvom de fleste har den enten i haven eller i en udestue.

I modsætning til en almindelig sofa, så står en hængesofa ikke på nogle ben, men hænger fra enten loftet eller fra et stativ. Ligesom en hængekøje eller gyngestol, kan den derfor vugge, når du ligger i den.

På grund af hængesofaens stigende popularitet, kigger vi herunder nærmere på forskellige modeller, så du kan få et overblik over dine muligheder.

FAQ

Hvordan vælger jeg en hængesofa?
Når du skal vælge en hængesofa, så bør du gå efter en model, som passer i størrelsen til det areal, du har til rådighed. Dertil bør hængesofaen også passe til det antal personer, som oftest skal sidde i den. Dertil kan du vælge en hængesofa, som matcher din stil.
Er en hængesofa pengene værd?
Ja, en hængesofa kan bestemt være pengene værd. Med en hængesofa i din have får du et behageligt og hyggeligt sted at sidde. Da de fleste hængesofaer er overdækkede, så får du skygge på varme dage, men samtidig kan du putte dig med et varmt tæppe i sofaen om aftenen.
Kan det betale sig at købe en hængesofa?
Ja, det kan godt betale sig at købe en hængesofa, hvis du gerne vil have et hyggeligt og behageligt sted at sidde i din have. Med en hængesofa er det oplagt at nyde en dejlig kop kaffe om morgenen eller et glas vin om aftenen, imens du nyder din have og lyden af forår og sommer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme