Artiklen indeholder reklamelinks.

En god gasgrill er uundværlig for dig der nyder at grille året rundt. Men hvilke gasgriller er bedst, og hvad skal du kigge efter? Vi har undersøgt anmeldelser og testresultater, og fundet 12 af de bedste gasgriller til såvel store som små behov.

Weber Q3200 – effektiv testvinder og favorit

Bedst i test. Weber Q3200 er sammen med den identiske model, Q3000, blevet bedst i test over flere omgange. Grillresultatet er flot hver gang, og varmefordelingen er særdeles god.


Set til: 2.988,00

Køb hos Frishop

 • Testvinder – Klikk.no

Derfor anbefaler vi Weber Q3200: Denne gasgrill har altid klaret sig godt i test, og har lige siden forgængeren Q320 været en af de mest populære gasgriller herhjemme. Det er heller ikke uden grund at Weber er stærkt repræsenteret i denne artikel, da flere af deres griller klarer sig fænomenalt på tværs af flere forskellige uafhængige tests. Weber Q3200 er en god og simpel gasgrill med 2 brændere, hvilket gør det muligt at grille såvel direkte som indirekte. Med de sammenklappelige sideborde optager den ikke meget plads, og det er netop dette den får ros for – selvfølgelig sammen med de fantastiske grillegenskaber. Alt i alt er denne gasgrill et af de bedste valg til den typiske familie på mellem 4 og 5 personer.

Om: Weber Q3200 er en mellemstor gasgrill, som dog har et kompakt og let ydre. På grund af dens design er der ikke meget samlearbejde involveret ved køb af denne model, da den består af en enkelt over- og underdel, samt en vogn af plast. Da både over- og underdelen er af støbt aluminium, kræves der ikke meget vedligeholdelse og pleje.

Gasgrillen fra Weber har desuden et par sammenklappelige sideborde, og på det højre sidebord finder du drejeknapperne til justering af de to brændere. I venstre side finder du desuden tændingsknappen, som aktiverer den elektroniske tænding.

Da låget er kuppelformet vil du kunne grille en større steg uden problemer, og med det indbyggede termometer kan du altid overvåge lufttemperaturen inde i grillen.

Den medfølgende rist er af støbejern, som har fået en porcelænsemalje for øget holdbarhed. Det betyder at du ikke skal tænke på “seasoning” af risten for at undgå rust, men du bør dog undgå at bruge skarpe redskaber da porcelænsemaljen kan få skrammer og dermed krakelere med tiden. Ved korrekt behandling giver Weber dog hele 5 års garanti på risten.

Detaljer:

 • Grillareal: 63 x 45 cm
 • Antal brændere: 2
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.988,00 2.988,00 Til butik »

Weber Q1200 – kompakt og funktionel gasgrill

Lille og effektiv gasgrill. Q1200 er en af de mindste gasgriller fra Weber. Den klarer sig godt i test og er blandt andet perfekt til campister og de små behov.


Set til: 2.195,00

Køb hos Frishop

 • Topscorer – OutdoorGearLab
 • Topscorer – Busted Wallet

Derfor anbefaler vi Weber Q1200: Hvis du ikke vil undvære grillmad på campingturen eller kun har en mindre balkon som udendørsareal, kan Weber Q1200 være en overvejelse værd. Den klarer sig ganske godt i test, og er særdeles nem at arbejde med. Den er modstandsdygtig overfor blæst, og temperaturen justeres hurtigt og enkelt. På trods af dens beskedne størrelse leverer den alligevel rigeligt med varme til at give smukke grillstriber på alle typer kød. Alt i alt er den således et fornuftigt køb for alle med mindre behov, eller dem som ønsker en kompakt gasgrill der nemt kan medbringes på farten.

Om: Weber Q1200 er en lille gasgrill, som med det sammenklappelige stativ egner sig fint til campister, til båden eller til balkonen. Der er mange muligheder med en gasgrill i denne størrelse, og den er tilmed ikke specielt vedligeholdelseskrævende.

Selve grillen har en over- og underdel af støbt aluminium, og den enkelte brænder er af rustfrit stål. Risten er af porcelænsemaljeret støbejern, hvilket betyder at den ikke kræver samme form for vedligeholdelse som bart støbejern. Du slipper derfor for at skulle oliere grillen med jævne mellemrum, men du skal til gengæld være lidt påpasseligt med ikke at ødelægge porcelænsemaljen.

Den lille gasgrill har termometer i låget samt elektronisk tænding, og det medfølgende stativ er af stål med en platform af plast. Grillarealet er på 42,5 x 32 centimeter.

Når Weber Q1200 ikke bruges eller den skal opbevares over vinteren, kan den tages af stativet. Både sidebordene og stativet kan klappes sammen, således at det optager minimal plads under opbevaring eller transport.

Detaljer:

 • Grillareal: 42,5 x 32 cm
 • Antal brændere: 1
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.195,00 2.195,00 Til butik »

Weber Spirit II E-310 – effektiv og alsidig testvinder

Mellemstor gasgrill med 3 brændere. Weber Spirit II E-310 er det perfekte valg for dig, der ønsker en alsidig gasgrill med særdeles gode grillegenskaber.


Set til: 3.199,00

Køb hos Frishop

 • Testvinder – TopTenReviews
 • Testvinder – Klikk.no

Derfor anbefaler vi Weber Spirit II E-310: Flere testpaneler er enige om at denne gasgrill er blandt de bedste på markedet. Den får blandt andet ros for at være særdeles effektiv, og den er blandt de bedste når det kommer til at holde på varmen. Den overordnede byggekvalitet trækker også positive karakterer, og helhedsoplevelsen er således på et meget højt niveau. Til trods for dette er prisen faktisk på et ganske fornuftigt niveau, hvilket gør den til et oplagt valg for alle med en mellemstor eller stor terrasse, der ønsker at grille med til både dem selv og eventuelle gæster. Der kan nemlig grilles op til 12 bøffer på samme tid, og med det robuste ydre kræves der kun minimal vedligeholdelse.

Om: Weber Spirit II E-310 er en simpel gasgrill med 3 brændere, som dog alligevel er udstyret med et par rummelige sideborde og elektronisk tænding. Den har således alle de moderne funktioner som også findes i dyrere modeller, dog uden at det bliver for avanceret.

De 3 brændere er alle af rustfrit stål, og tændes samt reguleres individuelt. Du kan således både grille direkte eller indirekte, hvilket er nyttigt hvis du eksempelvis skal tilberede en større steg eller bare gerne vil holde en del af arealet mindre varmt end resten.

Grillens låg har fået en sort porcelænsemalje, og i låget er der ligeledes placeret et termometer til måling af temperaturen i grillen. På sidebordene findes i alt 6 redskabsholdere og den står på en vogn med et par store hjul.

Det ene sidebord kan klappes ned hvis det bliver nødvendigt, og vognen har en enkelt hylde hvorpå der kan opbevares forskellige redskaber eller lignende.

I samme serie findes også modeller med 2 brændere, og det er ligeledes muligt at få en model med brænder i sidebordet.

Detaljer:

 • Grillareal: 60 x 46 cm
 • Antal brændere: 3
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.199,00 3.199,00 Til butik »

Napoleon TravelQ 285 – sammenklappelig gasgrill

Lille gasgrill med stor effekt. Napoleon TravelQ 285 er en smart lille gasgrill, der klarer sig godt i udenlandske tests. Den roses blandt andet for at blive meget varm, og designet skærmer godt af for vind og vejr.


Set til: 2.548,00

Køb hos Homeshop

 • Topscorer – Good Housekeeping

Derfor anbefaler vi Napoleon TravelQ 285: Denne gasgrill klarer sig rigtig godt i test hos Good Housekeeping, og generelt roses den af køberne. Det er en lille effektiv model med 2 brændere og et grillareal på 54 x 37 centimeter, som på grund af det kompakte design er perfekt til sommerhuset eller dig der kun griller få gange i løbet af sommeren. Stativet kan nemlig klappes sammen og bruges som en trolley, så du nemt kan opbevare og fragte gasgrillen frem og tilbage. Alt i alt en genial lille gasgrill i et smart og robust design, som er velegnet til dig der ønsker god kvalitet og mange muligheder.

Om: Napoleon TravelQ 285 er en kompakt gasgrill i et smart design, hvor der er tænkt funktionalitet ind i alt fra stativ til selve grillen. Stativet fungerer således også som trolley hvorpå du kan transportere gasgrillen, og selve grillen kan låses så den transporteres sikkert og nemt.

Gasgrillen har et blåt låg, og under dette finder du et grillareal på 54 x 37 centimeter og 2 brændere, der kan styres separat. Den er således perfekt til dig der primært griller ved direkte varme, men den kan også tilberede mindre portioner ved indirekte varme. Gasgrillen kan tilsluttes små gasflasker som sælges i byggemarkeder og udvalgte dagligvarebutikker, men du kan også købe et regulatorsæt hvis du ønsker at tilslutte en stor gasflaske på 5 til 10 kilo. Dette anbefales især, hvis du bruger gasgrillen i en stationær position, da de store gasflasker er billigere.

Der er termometer i låget på gasgrillen, som måler temperaturen umiddelbart herunder. Risten er todelt og lavet af støbejern, som er designet med Napoleons karakteristiske bølgeform. På de to sideborde er der kroge hvorpå tilbehør kan hænges, og der findes et stort udvalg af originalt Napoleon-tilbehør på markedet.

Detaljer:

 • Grillareal: 54 x 37 cm
 • Antal brændere: 2
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.499,00 2.548,00 Til butik »
3.999,00 3.999,00 Til butik »

Napoleon Triumph 410 – gasgrill med 3 brændere

Fornuftig gasgrill med 3 brændere. Den mellemstore Triumph 410 er det rette valg for dig der ønsker at grille ved såvel direkte som indirekte varme, og med et grillareal på 59 x 43 centimeter er der god plads.


Set til: 5.999,00

Køb hos 10-4 Byggemarked

Derfor anbefaler vi Napoleon Triumph 410: Den mellemstore Triumph 410 gasgrill byder på mange interessante funktioner. Den har eksempelvis foldbare sideborde så den fylder mindre når den ikke bruges, godt termometer i låget, en sidebrænder og 3 primære brændere, hvilket muliggør flere former for tilberedning udenfor hjemmets køkken. Napoleon klarer sig generelt fint i test, og Triumph 410 er den perfekte mellemvej for dig, der ønsker en god gasgrill uden at investere en formue.

Om: Napoleon Triumph 410 er en mellemstor gasgrill med 3 brændere og en enkelt sidebrænder, hvorpå du kan have en gryde eller en pande stående. Den er et godt valg for dig der både ønsker at grille ved direkte og indirekte varme, da du kan slukke et eller flere brændere og i stedet lade varmen fordele sig op under låget.

Gasgrillen er udstyret med to sideborde, som begge kan klappes op og ned efter behov. Den fylder således mindre når den ikke bruges, hvilket er gavnligt på den lille terrasse. Låget på denne model er sortlakeret, og resten af siderne har fået en grå lakering. Bordene og siden på grillen fremstår med overflader i rent rustfrit stål, ligesom brænderne også er fremstillet i rustfrit stål. De tændes nemt ved hjælp af Napoleons JetFire system, der antænder en lille gasflamme når du drejer brænderens knap. Dermed får du nemt dine brændere igang, så snart der er løbet tilstrækkeligt gas i dem. Crosslightning-funktionen sikrer desuden at brænderne tænder igen, hvis en af dem eksempelvis går ud på grund af blæst.

Inde i grillen ligger der kraftige støbejernsriste i bølgeformet design, som holder godt og længe på varmen. Der medfølger også en brødhylde, som kan bruges til at holde maden varm på eller opvarme brød og grøntsager ved lavere varme.

Detaljer:

 • Grillareal: 59 x 43 cm
 • Antal brændere: 4
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.999,00 5.999,00 Til butik »

Napoleon Rogue 425 – robust gasgrill

Robust gasgrill med gode egenskaber. Rogue 425 har robuste støbejernsriste og et gennemgående lækkert design. Den får generelt gode anmeldelser af køberne.


Set til: 5.999,00

Køb hos 10-4 Byggemarked

Derfor anbefaler vi Napoleon Rogue 425: Denne gasgrill er ikke en del af nogle tests, men til gengæld får den gode anmeldelser af køberne på tværs af flere uafhængige netbutikker. Køberne har hver især testet gasgrillen på forskellige måder, hvorved det vurderes at den overordnet er et godt valg. Generelt roses Rogue 425 for at have en robust konstruktion og et design, der gør det muligt at få temperaturen meget højt op. De kraftige støbejernsriste giver desuden et flot grillresultat.

Om: Napoleon Rogue 425 er en mellemstor gasgrill med 3 brændere. Designet er holdt forholdsvist simpelt, men dog i en kvalitet der generelt vurderes at være kraftigere end på billigere modeller.

De 3 indbyggede brændere er af rustfrit stål, og som på andre Napoleon-gasgriller er den udstyret med JETFIRE-tændingssystemet, der letter optændingen betragteligt. JETFIRE-systemet fungerer ved at tænde en lille flamme, der efterfølgende sørger for hurtig optænding af gasgrillens hovedbrændere.

Der er et par robuste sideborde af rustfrit stål, og under gasgrillen er et stort skab med plads til gasflaske. Gasgrillen har i sig selv en vægt på 61 kilo, men den har til gengæld hjul så den nemt kan flyttes rundt. Der er desuden flere redskabsholdere på gasgrillen, så du nemt kan hænge dine redskaber under brug.

I denne gasgrill findes et grillareal på 59 x 43 centimeter. Risten er af støbejern, og på denne model er støbejernsristen bølgeformet.

Detaljer:

 • Grillareal: 59 x 43 cm
 • Antal brændere: 3
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.999,00 5.999,00 Til butik »
8.999,00 8.999,00 Til butik »

Napoleon LE485 – gasgrill med sidebrænder

Multifunktionel gasgrill med stort grillareal. Napoleon LE485 koster en smule mere end andre modeller i samme størrelse, men den har til gengæld flere finesser. I amerikansk test roses den for at være robust og effektiv.


Set til: 8.999,00

Køb hos Homeshop

 • Topscorer – TopTenReviews

Derfor anbefaler vi Napoleon LE485: Hos TopTenReviews roses denne gasgrill for at være en af de bedste, de har testet. Den har kraftige bølgeriste i støbejern, infrarød bagbrænder og en Sizzle Zone i sidebordet, som du kan bruge som ekstra grill eller til en gryde eller pande. I det andet sidebord finder du desuden en indbygget marinade-/opbevaringsboks med tilhørende skærebræt, som du kan udnytte efter behov. Alt i alt får du således rigtig meget grill og mange funktioner for pengene, så hvis du gerne vil eksperimentere med mange forskellige retter og have grillen som midtpunkt på terrassen, er Napoleon LE485 det rette valg.

Om: Napoleon LE485 er en alsidig gasgrill med mange funktioner, som kan være nyttige hvis du ønsker at grille flere forskellige retter. Den har 3 almindelige brændere, og derudover har den en Sizzle Zone i sidebordet samt en infrarød bagbrænder bagest under låget. Sizzle Zone kan eksempelvis bruges til at give dit kød perfekte grillmærker og smag, hvorefter du lægger dem ind i grillen og lader dem stege færdig ved lavere blus. Den kan også bruges sammen med en gryde eller pande, så det er op til dig selv hvad du ønsker at bruge det til. Bagbrænderen kan bruges når du tilbereder med rotisserie, eller den kan bruges når du laver pizza eller bare gerne vil give din steg et godt skud varme fra flere sider.

I grillen finder du tunge riste i støbejern, som har Napoleons bølgedesign, og mens du i det ene sidebord finder en Sizzle Zone, gemmer det andet sidebord på en marinade-/opbevaringsboks og spækbræt. Der medfølger også en brødhylde, og kontrolknapperne lyser op så de kan ses i mørke.

Napoleon LE485 er en stor og tung gasgrill på hele 80 kilo, der egner sig bedst til en stationær placering på den store terrasse.

Detaljer:

 • Grillareal: 68 x 46 cm
 • Antal brændere: 3
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.499,00 8.999,00 Til butik »

Nexgrill Evolution 3B+ – populær gasgrill med 3 brændere

Populær gasgrill i robust design. Nexgrill er et stort mærke i USA, og denne model er desuden yderst populær hos køberne. Den har 3 brændere og 1 sidebrænder.


Set til: 7.994,00

Køb hos Coop

Derfor anbefaler vi Nexgrill Evolution 3B+: Denne gasgrill er ikke blandt de billigste på markedet, men til gengæld er kvaliteten generelt meget høj. Desuden er den særdeles populær blandt køberne, der roser den for at have flere gode egenskaber. Den får blandt andet ros for at kunne blive meget varm, og så er den brugervenlig og effektiv i brug. Flere bemærker også at den er nem at tænde, hvilket ellers kan være en udfordring med gasgriller.

Om: Nexgrill Evolution 3B+ er en robust gasgrill med 3 brændere og en enkelt sidebrænder. Ristene er af støbejern, og det samlede grillareal er på 65,5 x 43,8 centimeter. Der er således tilstrækkeligt plads til både direkte og indirekte grillning, hvilket betyder at der kan tilberedes alt fra stege til steaks.

På hver side af gasgrillen er monteret et bord til afsætning, og i det ene bord er desuden en sidebrænder som kan bruges til en gryde eller pande. Et termometer er indbygget i låget, hvilket betyder at du kan holde øje med temperaturen under hele forløbet. Under grillen finder du desuden et skab med 2 låger, hvori du kan opbevare redskaber og gasflaske når den ikke bruges.

Detaljer:

 • Grillareal: 65,5 x 43,8 cm
 • Antal brændere: 3
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.994,00 7.994,00 Til butik »

Dangrill Valhal 310 CS – billig gasgrill med 3 brændere

Populær gasgrill i robust design. Nexgrill er et stort mærke i USA, og denne model er desuden yderst populær hos køberne. Den har 3 brændere og 1 sidebrænder.


Set til: 2.359,55

Køb hos 10-4 Byggemarked

Derfor anbefaler vi Dangrill Valhal 310 CS: Dangrill er måske for mange et ukendt mærke, men ikke desto mindre er deres gasgriller generelt populære blandt køberne. Det ses af tilbagemeldingerne, der generelt er positive. Gasgrillen er af den billigere slags, og dermed er den et rigtig godt køb for dig der kun griller få gange om året men alligevel gerne vil have et godt grillareal med riste i støbejern.

Om: Dangrill Valhal 310 CS er en billig gasgrill med 3 brændere og en sidebrænder i det ene bord. Den vejer 41 kilo og er således en smule lettere end andre modeller med 3 brændere, hvilket formentlig skyldes at materialerne generelt er tyndere.

Gasgrillen har et grillareal på 62 x 45,5 centimeter, og ristene er af støbejern. Der er selvfølgelig elektronisk optænding på alle brændere, også sidebrænderen. Under de to sideborde er der redskabsholdere, så du kan ophænge dine redskaber mens du griller. Der er desuden termometer i låget, så det bliver muligt at følge temperaturen uden at løfte låget.

En særlig finesse er vindskjoldet på bagsiden, hvilket betyder at bagfrakommende vind ikke kan blæse flammerne ud. På mange andre modeller er der åbninger bagtil, hvilket betyder at vind kan trænge ind og påvirke flammerne.

Der er indbygget øloplukket, og skab med dobbelt skabslåge. Gasgrillen kan nemt flyttes rundt, da den står på hjul.

Detaljer:

 • Grillareal: 62 x 45,5 cm
 • Antal brændere: 3
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.359,55 2.359,55 Til butik »
2.399,00 2.399,00 Til butik »
2.431,00 2.431,00 Til butik »
2.999,00 2.999,00 Til butik »

Nexgrill Evolution 4B+ – stor og populær gasgrill

Stor gasgrill med mange positive anmeldelser. Denne Nexgrill gasgrill er den mest populære netop nu, og den får mange positive anmeldelser af køberne.


Set til: 5.999,00

Køb hos Coop

Derfor anbefaler vi Nexgrill Evolution 4B+: Denne gasgrill er netop nu den mest populære gasgrill hos Coop, hvis man måler efter de mange positive anmeldelser. Køberne er generelt glade for den, da den kan blive meget varm, er effektiv og nem at anvende. Det er således en rigtig god gasgrill for dig der griller ofte, hvilket da også bekræftes af anmeldelser fra andre forhandlere. Samlingen vurderes desuden af flere som nemmere end andre gasgriller, men du skal nok alligevel påregne et par timers samling. Alt i alt er den et rigtig godt valg for alle, der elsker at grille og gerne vil gøre det ofte.

Om: Nexgrill Evolution 4B+ er en stor gasgrill med 4 brændere og en enkelt sidebrænder. Der er således rig mulighed for både at grille direkte og indirekte, alt efter hvad du har behov for. Grillarealet er på 68,1 x 43,8 centimeter, hvilket betyder at du ikke kommer til at mangle plads.

Der er på hver side af gasgrillen et sidebord af rustfrit stål, som kan bruges til afsætning. I det ene sidebord er desuden en sidebrænder, som kan bruges til en gryde eller pande. De sorte dele af gasgrillen er pulverlakerede eller emaljerede, alt efter placeringen på gasgrillen. Risten er selvfølgelig af støbejern, som er det foretrukne materiale for de fleste.

Et termometer er monteret i låget, så du hele tiden kan følge temperaturen uden at løfte låget.

Detaljer:

 • Grillareal: 68,1 x 43,8 cm
 • Antal brændere: 4
 • Sideblus: Ja, 1
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.999,00 5.999,00 Til butik »

COBB Premier Gas – transportabel gasgrill

Perfekt til udflugten. COBB Premier Gas er en uundværlig gasgrill, når du skal på korte eller lange ture. Den kræver blot tilslutning af en lille gasflaske, og så kan du tilberede alt fra pølser til hele kyllinger.


Set til: 1.399,00

Køb hos Frishop

Derfor anbefaler vi COBB Premier Gas: Hvis du ønsker en rigtig transportabel gasgrill, er COBB Premier Gas det rette valg. Den er så lille og kompakt at den uden problemer kan være i bilens bagagerum, og så kan den stå direkte på jorden eller på havebordet mens maden tilberedes. Den bliver ikke varm udvendigt, så der er ingen fare for opvarmning af underlaget. Gasgrillen klarer sig godt i en række forskellige uvildige tests, og anbefales blandt andet til campister og/eller dig der gerne vil grille i parken, skoven eller på stranden.

Om: COBB Premier Gas er designet til campisterne og naturelskerne, der gerne vil grille når de er på udflugt. Den har et højt låg som muliggør tilberedning af en hel kylling, og den medfølgende varmeplade kan vendes så du både har en flad og en rillet overflade at grille på. Der medfølger også en lille ekstra rist, som placeres over den eksisterende rist og muliggør tilberedning ved indirekte varme.

Der kan til denne gasgrill tilkøbes en masse ekstra udstyr, som udvider mulighederne efter dine behov. Efter brug kan alle aftagelige rustfrie dele gå i opvaskemaskinen, og så er den klar til brug igen. Hele grillen vejer 4 kilo, og grillområdet er på cirka 30 centimeter i diameter.

Detaljer:

 • Grillareal: Ca. Ø30 cm
 • Antal brændere: 1
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Nej
 • Termometer: Nej
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.399,00 1.399,00 Til butik »
1.449,00 1.449,00 Til butik »

Everdure Force – designergasgrill

Gasgrill i lækkert design. Heston Blumenthal har med Everdure rykket ved opfattelsen af at en gasgrill skal være stor og klodset. Everdure Force er nemlig både pæn og rigtig god.


Set til: 5.999,00

Køb hos KitchenOne

Derfor anbefaler vi Everdure Force: Heston Blumenthal er nok bedst kendt for hans optrædender på TV, hvor han fusionerer videnskaben med gastronomi på højt plan. Han har dog også lagt navn til et grillsortiment af højeste kaliber og professionelt køkkenudstyr. Everdure Force er navnet på gasgrillen med 2 brændere, og skal man tro køberne lever den op til navnet. Eksempelvis roser 8 købere hos Product Review gasgrillen for at være effektiv, nem at rengøre og i en generelt meget høj kvalitet. Så hvis du søger en god gasgrill i et flot design, behøver du ikke lede længere.

Om: Everdure by Heston Blumenthal står bag en række gasgriller i eksklusivt design. Force er således en mellemstor variant i serien, hvor der er indbygget 2 brændere. Det giver mulighed for både at grille ved direkte og indirekte varme, hvilket er nyttigt ved tilberedning af alt fra bøffer til stege.

Låget i gasgrillen er lavet i aluminium, hvilket bunden også er. Det betyder at gasgrillen ikke samler på rust som stålmodellerne, men også at producenten kan stille 5 års garanti på alle dele i aluminium.

Gasgrillen har en todelt støbejernsrist og sideborde, som kan klappes ned.

Detaljer:

 • Grillareal: 60 x 42 cm
 • Antal brændere: 2
 • Sideblus: Nej
 • Sideborde: Ja, 2
 • Termometer: Ja, indbygget i låget
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.999,00 5.999,00 Til butik »
5.999,00 5.999,00 Til butik »

Kom på grillkursus hos Weber Grill Academy

Nu kan du komme på kursus hos Weber Grill Academy, hvor eksperter lærer dig at tilberede lækker grillmad. Kurset indeholder også mad og drikke.

Hvis du elsker at grille og ønsker ny viden i disciplinen, så kan du nu komme på et særligt grillkursus på Webers egen grillskole.

På kurset står en række eksperter til rådighed, og du lærer blandt andet at grille følgende:

 • Tigerrejer
 • Stegt flæsk
 • Revelsben
 • Æbletærte

Og ikke nok med at du lærer at grille forskellige lækkerier, du får også tid til at spise dem bagefter. På kurset er der vand/sodavand, samt 2 genstande til alle deltagere.

På kurset lærer du også om optænding, grillteknikker, varmrøgning og valg af den rette grill. Det er således et godt allround-kursus til alle der gerne vil være bedre til at grille, og den perfekte gaveidé til en nyslået husejer.

Find mere info og priser om kurset hos Weber Grill Academu

Testkilder

Til denne artikel har vi undersøgt en række testresultater fra både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Vi har kigget på tendenser, egenskaber og anmeldelser, for at kunne give et så nuanceret billede som muligt af hvilke gasgriller der er bedst lige nu. Se alle kilderne herunder:

Tests af COBB Premier Gasgrill

Herunder har vi samlet tests af COBB Premier Gasgrillen, så du nemt får overblik:

Tests er overvejende positive, og gasgrillen roses blandt andet for at være meget alsidig og nem at bruge. Det bemærkes også at den hverken bliver varm i bunden eller siderne, så den kan sagtens stå i sandet på stranden, på bordet eller på græsplænen derhjemme.

Alle ovenstående tests er gratis at læse.

TopTenReviews

TopTenReviews tester løbende en lang række forskellige gasgriller, og du kan i hver test læse omfattende dokumentation af de forskellige testkriterier, samt bedømmelserne af de forskellige modeller.

Til denne artikel har vi medtaget tests af følgende gasgriller:

OutdoorGearLab (24. maj 2017)

Test af Weber Q1200.

I denne test er ovennævnte gasgrill blevet testet og vurderet ud fra en række fastsatte kriterier. Vi kan i artiklen læse, at den er testet ud fra følgende:

 • Varmeniveau 25 %
 • Betjening 25 %
 • Mobilitet 20 %
 • Grillareal 20 %
 • Vindmodstand 10 %

Weber Q1200 klarede sig overordnet set rigtig godt i testen, og fik en høj samlet bedømmelse. Det er særligt på brugervenligheden og vindmodstanden den vinder, men generelt set får den gode bedømmelser over hele linjen. Den har et rigtig godt grillareal med en effektiv rist der bliver meget varm, og den er både nem at holde ren og yderst transportvenlig.

Man skal dog have i baghovedet at den er relativt tung, og det kan ske at fedtopsamlingsbakken, som er af aluminium, blæser væk.

Du kan læse hele testen gratis hos OutdoorGearLab.

Busted Wallet (21. juli 2015)

Test af Weber Q1200.

I denne test er der kigget nærmere på ovennævnte gasgrill, som er blevet vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Montering
 • Design
 • Ydeevne
 • Mobilitet
 • Pris

Gasgrillen klarer sig overordnet set rigtig godt i denne test, hvor den roses for at være perfekt til små behov, campingturen, eller små grillfester i baghaven. Den kan blive meget varm, og varmen fordeler sig jævnt og godt over hele grillarealet, således at der ikke forekommer kolde zoner. Den roses desuden for at have et yderst robust design, som anslåes at kunne holde i mange år.

Du kan læse hele testen gratis hos Busted Wallet.

About.com (2015)

Det store livsstils- og forbrugermagasin About.com har vurderet hvilket 10 gasgriller mellem 2.500 og 6.000 kroner der er bedst på markedet lige nu.

Det er en såkaldt kvik-guide, hvor der ikke gås i dybden med test resultater, derimod kigges der nærmere på grillens funktioner og egenskaber.

Weber Genesis E330 får en førsteplads, og anbefales derfor som førstevalg til grillentusiasterne. Den vurderes at være det bedste køb til prisen, ligesom ingen andre modeller i prisklassen kommer i nærheden af den. Derudover anbefales blandt andet Broil King, Napoleon og Saber Cast.

Good Housekeeping (Juni 2015)

Test af Napoleon TravelQ 285.

I denne test har Good Housekeeping fokus på den lille TravelQ 285 gasgrill fra Napoleon, som de har testet og vurderet blandt 11 forskellige modeller.

Gasgrillen blev testet for hvor jævnt varmen blev fordelt over hele grillarealet, hvor godt det færdige grillresultat blev samt hvor nem og sikker den var at bruge.

Napoleon TravelQ 285 ender på en god samlet bedømmelse, da den både er brugervenlig og gav et rigtig flot stegeresultat.

Hele testen kan læses gratis hos Good Housekeeping.

Politiken (22. juni 2015)

Politiken har i denne test haft fokus på 8 griller til picnicbrug, hvoraf 4 var til kul og 4 var til gas. To kokke udgjorde dommerpanelet og stod desuden for den praktiske test af de 8 modeller. Alle grillerne blev derfor samlet og tændt, hvorefter der blev grillet pølser og spyd med kød og grønt. Som en del af testen blev hver enkelt grill desuden vurderet på hvor lette de er at transportere, hvor nemme de er at samle og en række andre kriterier, der har indflydelse på anvendelses- og opbevaringsmulighederne. Derudover blev hver enkelt grill vurderet i forhold til rengøringsvenlighed.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Politiken, hvor du kan læse en dybdegående vurdering af alle modellerne.

Klikk.no (11. juni 2014)

Det norske forbrugermagasin Klikk.no har i 2014 testet 5 store gasgriller for at finde den bedste.

I testen gives der point fra 1 til 6, og testpanelet består af en række grillkokke og slagtere.

De 5 gasgriller er blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Grilltemperatur
 • Varmestabilitet
 • Brugervenlighed
 • Byggekvalitet

I Klikk.no’s gasgrill test er der lagt mest vægt på temperaturen og stabiliteten af denne, da det er de afgørende kriterier for en succesfuld grilloplevelse.

I testen tager Weber Spirit E320 førertrøjen, og ender med at få en bedømmelse på 5/6 for den bedste præstation.

Hele testen kan læses gratis hos Klikk.no.

Stiftung Warentest (22. maj 2014)

Tyske Stiftung Warentest er nok den mest anerkendte testportal i Europa. De får testet en omfattende række produkter hver måned, og således har de også fået testet gasgriller. Det drejer sig i alt om 6 modeller.

I testen er der lagt vægt på følgende kriterier:

 • Grillegenskaber 40 %
 • Brugervelighed 35 %
 • Sikkerhed 10 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Holdbarhed 10 %

Også i denne test er der primært lagt vægt på grillegenskaberne, men det er ligeledes blevet vurderet hvor sikre de forskellige modeller at at bruge, hvor god byggekvaliteten er og hvor godt de holder når de står udendørs året rundt.

I den tyske gasgrill test placeres Weber Spirit E320 i toppen og bliver bedst i test. Det skyldes blandt andet de gode grillegenskaber, men også den solide byggekvalitet og de gode detaljer er med til at trække bedømmelsen op.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af et betalt medlemsskab hos Test.de.

Gastromand (9. maj 2014)

Ekspert-bloggen Gastromand har taget et kig på Grand Hall Maxim GTI 4S, som er en stor gasgrill med 3 brændere og sidebrænder.

Den er blevet testet over to uger, og i perioden er der blevet vurderet på følgende kriterier:

 • Udseende og førstehåndsindtryk
 • Materialevalg og kvalitet
 • Ekstraudstyr
 • Grillegenskaber

Selve grillen begejstrer, på trods af at den leveres i byggesæt og har et par små detaljer som godt kunne være gjort bedre. Eksempelvis fremhæves det at indikationen på drejeknapperne sidder under dem, hvilket betyder at man de første gange skal bukke sig ned for at se hvilken brænder man betjener.

Du kan læse hele testen hos Gastromand.dk, hvor der også er blevet taget en række billeder af gasgrillen.

Bäst-i-Test.se (2014)

Det svenske testmagasin har undersøgt en lang række produkter, og har ligeledes testet i alt 9 gasgriller.

I testpanelet sidder en grillekspert og en kok, og alle gasgrillerne er blevet bedømt på prisen, men også hvor godt de opfylder følgende kriterier:

 • Grillegenskaber
 • Funktionalitet
 • Design
 • Kvalitet

Der er både blevet grillet ved direkte varme, indirekte varme og ved en 50/50 løsning.

I testen bliver Grand Hall Maxim 423 bedst i test, men også Weber Q300 får topplacering.

Hele testen kan læses gratis hos Bäst-i-Test.

Hus & Hem (23. maj 2013)

Hos svenske Hus & Hem er 8 gasgriller blevet testet. De er alle blevet udsat for en række testscenarier, og der er blevet grillet svinefilet, pølser, hakkebøffer og grøntsagsspyd. Rent praktisk er det blevet vurderet hvor nemme de forskellige gasgriller er at anvende, og så er byggekvaliteten også blevet set efter. Hver gasgrill er desuden blevet vurderet ud fra prisen.

I testen gives point fra 1 til 5, men ingen af gasgrillerne opnår højeste antal point. Flere modeller opnår dog 4 point, blandt andet Barbecook Brahma 5,2 og Broil King Crown 440. Weber Spirit E320 må se sig slået med kun 3 point.

Hele testen kan læses gratis hos Hus & Hem.

ETM Testmagazin (26. april 2013)

Det tyske ETM Testmagazin har testet 12 gasgriller i foråret 2013. De er alle blevet testet på varmefordelingen og alle er blevet vurderet ved tilberedning ved både direkte og indirekte varme.

I testen bliver Weber Genesis S330 bedst i test. Grunden til at den hedder S330 og ikke E330, er at den er fremstillet af rustfrit stål. Dette er en smule dyrere end den traditionelle sortemaljerede overflade.

Du kan læse hele testen mod en engangsbetaling på 2€.

Klikk.no (20. maj 2011)

7 mellemstore gasgriller er i maj 2011 blevet testet af forbrugermagasinet Klikk.no. Her står det klart, at mellemstore gasgriller er det perfekte valg for familien, da du får mest for pengene samtidig med at de yder fænomenalt.

I testen er der først og fremmest lagt vægt på grillegenskaberne. Der er blevet grillet steaks, fiskefilet og asparges for at teste hver gasgrill så alsidigt som muligt. Desuden er der blevet grillet pølser over hele overfladen, for at teste hvor god varmefordeling der er på grillarealet.

Udover grillegenskaber og varmefordeling er hver grill blevet bedømt ud fra brugervenlighed,  materialevalg og ekstraudstyr.

Weber Q300 bliver bedst i test og får den højest mulige karakter på 6 point. Den griller jævnt og godt, og så er den effektiv. Desuden er brugsanvisningen nem og udførlig.

Hele testen kan læses gratis hos Klikk.no

Living Smart TV (14. juli 2010)

Denne artikel er en kvik-test af den lille Weber Q120 – som nu hedder Q1200 i den nye udgave.

Kenneth Wedmore Lund har anmeldt denne lille gasgrill, som har været i familiens grillarsenal over en periode. Den er vurderet ud fra dens mobile egenskaber, men også grillegenskaberne har været i fokus.

Det konkluderes i testen, at grillen fungerer rigtig godt både som supplement til en større grill og til en tur på stranden eller ved campingvognen.

Du kan læse hele testen og se en række billeder af grillen gratis, hvis du klikker dig ind på Living Smart TV.

Søndagsavisen (18. juni 2010)

I Søndagsavisens gasgrill test har de sammenlignet 4 modeller med hinanden. Der er givet plusser og minusser og en lille kommentar til hver model, så du får et hurtigt indblik i styrker og svagheder.

I testen ender Weber Spirit E310 og Dancook 6000 hver især med at få 5 stjerner for det bedste resultat.

Hele testen kan læses gratis på Søndagsavisens hjemmeside.

Smartson (13. august 2009)

Smartson testede tilbage i 2009 en række små og store gasgriller – i alt 8 af slagsen.

Hver gasgrill er blevet testet med forskellige typer kød og grøntsager: Pølser, kylling, grøntsager og laks.

Der er lagt vægt på disse kriterier i bedømmelserne:

 • Design
 • Grillegenskaber
 • Kvalitet
 • Funktioner
 • Pris

De små og store gasgriller er blevet testet og vurderet hver for sig, for at give et så retvisende resultat som muligt.

I testen ender Sunwind Opal Master 503 med at blive bedst i test, men også Weber Genesis E320 og Cadac Chef de lux får høje bedømmelser.

Hele testen kan læses gratis hos Smartson.

This post has a rating of 4.15 stars based on 20 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

7 kommentarer

 1. Kasper Jensen Svar

  Hej Tomas, jeg synes det kunne være interresant at få nogle anmeldelser/sammenligninger, på diverse Charbroil grille kontra de tilsvarende Weber modeller.
  Tænker især på Charbroil T5000 og T-47G.
  Vh. Kasper

  • Bomagasinet Svar

   Hej Kasper,

   Tak for forslaget, det er noteret til næste gang vi kigger på gasgriller :-)

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Henrik Børgesen Svar

  den er jo på INGEN MÅDER reel denne undersøgelse ift hvilke grill der både er bedst OG billigst—–ift små grill ville outdoorchefs city vinde med flere længder hvis man kigger på grillkvaliteten…alm grill vil outdoorchefs ascona vinde STORT…og når man kigger på store gasgrill så får weber da bare SÅ MEGET baghjul af BROIL-KING-..de er både BILLIGERE,BEDRE GARANTI, BEDRE HOLDBARHED, BEDRE ISOLERET, BEDRE TEMPERATURKONTROL, BEDRE DÆKKEN, ROTISSERI ER INKL I PRISEN, BEDRE PLACERING AT HÆNGSEL, BEDRE BRÆNDER MED 10ÅRS GARANTI….TJA….jeg kunne blive ved…

  • Bomagasinet Svar

   Hej Henrik,

   Tak for din kommentar, og jeg beklager at du ikke finder artiklen reel. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i testresultater fra flere uafhængige instanser, for at kunne give et billede af hvilke griller der kan anbefales til det almene publikum. Valget af grill er jo ofte et spørgsmål om smag og behag, samt behov hos den interesserede køber. De modeller der anbefales i denne undersøgelse, er således anbefalet ud fra en vurdering af funktioner og behov, samt præstationer i de forskellige test.

   Jeg er selvfølgelig altid åben overfor at lære nyt, så hvis du kan anbefale nogle specifikke modeller du synes jeg skal kigge nærmere på, vil jeg meget gerne tage dem under forstørrelsesglasset.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 3. grill mig her og der, det samme altid, KUN WEBER, der findes sku da andre der der lige så gode, for udslet og røde knopper bare jeg hører ordet WEBER.

  • Bomagasinet Svar

   Hej, og tak for din kommentar.

   Artiklen er skrevet med udgangspunkt i test og anmeldelser foretaget af forskellige magasiner og portaler. Og da Weber generelt er godt repræsenteret med høje rangeringer i forhold til andre mærker, er det selvfølgelig dem vi anbefaler som de første. Dermed ikke sagt at andre mærker ikke er gode, men det er jo altid en delvist subjektiv bedømmelse og med forbehold i de kriterier, der testes og bedømmes ud fra. Og så er det selvfølgelig også en smagssag hvad man bedst kan lide :-)
   Jeg er meget interesseret i at udvide horisonten, og hører derfor gerne hvis du har gode erfaringer eller links til anmeldelser af andre grillmærker, så artiklen kan blive mere nuanceret. Det gælder selvfølgelig også for andre læsere.

   Fortsat god påske.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 4. Erik Duväll Svar

  Jeg købte en Weber Q300 for mange og siden og hold k. hvor er det bare en god grill til prisen. Glem alt om den dyre Genesis eller Summit grill, de eneste grunde til at vælge dem er for at kunne blære sig og købe en større grill end naboen. Grillfladen er næsten ligeså stor, jeg har bare ikke en brødrist som der er i Spirit og Genesis og Summit grillene. Men kan du undvære den ekstra blærfaktor og brødhylde…,, så er Q det bedste køb

  og køb nu en stor gasflaske og smæk den på grillen – det kan bedst betale sig

  Hilsen Erik

Skriv en kommentar