Med en lille transportabel grill er der ingen grænser for, hvor du kan nyde et godt måltid grillmad. Du behøver ikke længere lede efter engangsgriller og bekymre dig om bortskaffelsen, for en transportabel grill kan nemt pakkes sammen og smides i bilens bagagerum efter brug.

I denne artikel guider vi dig til 4 af de bedste transportable griller på markedet: 3 modeller til kul og 4 modeller til gas. Èn af dem er endda så god at den er bedst i test, og du kan læse mere om alle de små transportable griller herunder:

Weber Go-Anywhere – kompakt grill til gas


Weber-Go-Anywhere-Gas-Transportabel-Grill

Set til: 1.024,00

Køb hos Frishop

Det kan vi lide:

 • God og holdbar kvalitet
 • Kan pakkes sammen til lille kasse, når den ikke bruges
 • Fås både til gas eller kul
 • Kan grille med låg på
 • Reservedele tilgængelige på nettet

Se priser og tilbud på Weber Go-Anywhere her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Weber Go-Anywhere er en klassiker, hvad angår transportable griller. Den har været på markedet i årevis, og designet har kun ændret sig minimalt. Det er selvfølgelig ikke uden grund at den har eksisteret længe, og den er da også en af de mere populære modeller, og et godt valg for de fleste der søger en robust transportabel grill.

Den transportable Weber grill fås til enten gas eller kul, men her har vi udvalgt modellen til gas. Gas er oftest det mest praktiske valg når du skal grille i naturen, fordi der dannes mindre røg og du slipper for det beskidte arbejde med at tænde op for kullene, og smide dem ud efterfølgende. Med kul kan du til gengæld selv bestemme mængden og dermed effekten, hvilket betyder at grillen kan blive markant varmere end gasmodellen.

Weber Go-Anywhere har en bund og top af stål, som har fået en kraftig porcelænsemaljering. Denne porcelænsemalje er modstandsdygtig overfor det meste, og sørger for at grillen ikke ruster. Grillristen er ligeledes af stål, og her er der forskel på modellerne: Gasgrillen har en porcelænsemaljeret stålrist, mens kulgrillen har en forkromet stålrist.

Benene er af forkromet stål, og designet på en måde så de kan foldes op og holde grillen lukket under transport. Gasmodulet sidder monteret på siden af den transportable grill, og der er en enkelt brænder i midten af grillarealet.

Grillarealet er på 41 x 26 centimeter.

Opsummering:

 • Størrelse: L36,9 x D31 x H53,4 cm.
 • Type: Gasgrill (fås også som kulgrill)
 • Vægt: Ca. 7 kg.

Traeger Pillegrill Ranger – Anbefalet af eksperter og forbrugere


Traeger Pillegrill Ranger

Det kan vi lide:

 • Testvinder hos t3.com
 • 4/5 stjerner hos det britiske tech-magasin pcmag.com
 • 4,6/5 bruger anmeldelse hos amazon.co.uk
 • Praktisk og nem at have med
 • Holder maden varm efter tilberedning
 • Låsemekanisme på låget

I testen foretaget af T3.com bliver denne kåret som bedst i test. Den bliver særligt rost for at bruge piller som varmekilde, en høj performance og et let design. Eksperterne hos T3 siger således om grillen: “Of all the barbecues we’ve reviewed – both large and small – this is this writer’s current go-to model for compact size, ease of use, efficiency and reliability”.

Se priser og tilbud på Traeger Pillegrill Ranger her:

i samarbejde med PriceRunner

Om:

Denne pillegrill fra Traeger er en bærbar grill, som du nemt kan have med ud i naturen. Grillen er udstyret med kraftige håndtag på hver side af grillen, som gør det nemt at transportere den frem og tilbage. Grillen bruger træpiller til at grille og ryge maden, så det bliver lækkert tilberedt. Du skal dog være opmærksom på, at grillen skal bruge strøm til at fungere.

Denne pillegrill måler 33×53,5×50 cm, hvilket gør den lille nok til at stå på et picnicbord. Den har en flot matsort finish med flotte detaljer i rustfrit stål. På midten af grillen har den hængsler i stål som holder toppen af grillen på plads, når den ikke er i brug.

Grillen byder på hele 29×40 cm grillareal, som giver dig masser af plads til at tilberede mad. Dette gør den især god til, hvis du skal lave mad til flere mennesker på samme tid. Ifølge Traeger kan grillen have en hel række ribben, 6 bøffer eller 10 hotdogs på grillen på samme tid. Udover at kunne bruges som grill, så kan den også bruges til at ryge mad, hvilket giver en ekstra god smag. Selve grillristen og grillpladen er lavet i porcelænsemaljeret stål som giver grillen en god varmeledende effekt og holdbarhed.

På grillen er der et digitalt display, som gør det nemt for dig at se, hvilken indstillinger grillen er sat til. Skærmen gør det også nemt for dig at finde den rette temperatur til tilberedning. Du kan også gå igennem de forskellige funktioner på grillen. Du kan også indstille en timer direkte på grillen, så du ikke glemmer maden på grillen. For at holde grillen ren, så kan du montere en drypbakke i bunden af grillen.

Grillen er lavet så den er nem at opstille på kort tid uden for meget arbejde. Når du bruger grillen, så er det en god ide at montere de medfølgende ben på grillens bund. Dette gør du med den medfølgende hardware og en skruetrækker. Du skal også selv montere de forskellige håndtag på grillen. Når grillen er samlet, så er det nemt at sætte den hurtigt op, når den skal i brug.

Traeger Pillegrill Ranger vs. Markedet

Denne grill adskiller sig fra mange andre ved at bruge træpiller. Herudover får du en masse ekstra udstyr som hjælper dig med at bruge grillen bedst muligt. Du får blandt andet en elektrisk kødnål, så du nemt kan følge med i den indvendige temperatur, så du er sikker på, at dit kød ikke bliver tilberedt for meget. Derudover har grillen også en funktion som hedder ”warm mode”. Denne funktion kan du bruge til at holde kødet varmt, uden det bliver tilberedt yderligere. Dette er især godt, hvis der kan gå lidt tid mellem maden er færdig, og til I skal spise.

Opsummering:

 • Mål: H33,0 cm x B53,5 cm x D50,0 cm
 • Type: Pillegrill
 • Vægt: 27,2 kg

Weber Smokey Joe Premium – kuglegrill i miniformat


Weber-Smokey-Joe-Premium-Transportabel-Gasgrill

Set til: 599,00

Køb hos Frishop

Det kan vi lide:

 • 5/5 stjerner i test
 • Simpelt og holdbart design
 • Flere egenskaber efterligner den store kulgrill
 • Kombineret låsemekanisme og lågholder
 • Næsten vedligeholdelsesfri
 • Fås i flere farver

Se priser og tilbud på Weber Smokey Joe Premium her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Weber Smokey Joe Premium ligner til forveksling den store klassiske kuglegrill fra samme producent, og det er måske ikke helt tilfældigt. Mange af elementerne har samme design og er af samme kvalitet, blot i en mindre indpakning.

Denne lille transportable grill er et rigtig godt valg for dig, der ønsker en kombination af lille kulgrill og bålfad. Den kan nemlig bruges til begge dele, så her er der tale om en rigtig hyggespreder på udflugten i naturen.

Grillen er fremstillet af USA, og har top og bund i porcelænsemaljeret stål. Porcelænsemaljen er modstandsdygtig overfor lidt af hvert, og grillen kan låses under transport, og låsemekanismen kan samtidig bruges til at holde låget under brug.

Risten er desuden af forkromet stål, og grillfladen har en diameter på 37 centimeter. Den transportable grill vejer cirka 4,5 kilo.

Opsummering:

 • Størrelse: Ø42 x H43 cm.
 • Type: Kulgrill
 • Vægt: Ca. 4,5 kg.

Dangrill Urban – moderne transportabel gasgrill


Dangrill-Urban-Transportabel-Grill

Set til: 872,00

Køb hos KitchenOne

Det kan vi lide:

 • Smart og moderne design
 • Nem at transportere
 • Balkon- og vægbeslag kan tilkøbes

Se priser og tilbud på Dangrill Urban her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Dangrill Urban er en smart lille transportabel grill, der kan bruges til mange formål. Det er nemlig en gasgrill, og dermed kan du hurtigt tænde op og få den varm på kun få minutter.

Grillen er rund og består af en bund med låg, der begge er af emaljeret stål. Indvendigt er en grillrist med en diameter på 31 centimeter, og grillen er i sig selv 35 centimeter i diameter, samt 43 centimeter høj.

Når grillen transporteres, kan låget låses fast. Det betyder at du kan bære den i håndtaget på toppen af låget, så den nemt kan bringes med rundt. Det er desuden muligt at tilkøbe væg- og balkonbeslag, samt overtræk. På den måde kan du have grillen stående på balkonen året rundt, og nyde grillmaden på den lille terrasse eller balkon.

Opsummering:

 • Størrelse: Ø35 x H43 cm.
 • Type: Gasgrill
 • Vægt: 8,75 kg.

Everdure Cube – testvindende lille kulgrill


Everdure-Cube-Lille-Transportabel-Grill

Set til: 599,00

Køb hos CDON

Det kan vi lide:

 • Bedst i test blandt 8 testede modeller
 • Smart opbevaringssystem og låg
 • Varmeisoleret bund
 • Smart design
 • Flere farver

Se priser og tilbud på Everdure Cube her:

Om: Everdure er udviklet af den engelske stjernekok Heston Blumenthal, så der er fuldt fokus på madlavningsegenskaberne i denne lille transportable grill. Cube-kulgrillen har et smart design med en isoleret metalkappe yderst, som sørger for at varmen ikke overføres til underlaget. Grillen pakkes sammen ved hjælp af to låse, og der medfølger desuden en opbevaringsbakke/serveringsbakke med et smart låg af bambus.

Den lille grill koster måske en smule mere end andre små griller, men ifølge testpanelet hos Aftonbladet er den alle pengene værd. Det er nemlig en rigtig god lille grill, både på grund af grillegenskaberne men også på grund af designet som gør det let at anvende grillen.

På siderne af Cube er to håndtag, som ikke blive varme når du griller. Du kan derfor flytte rundt på den lille grill imens du tilbereder din mad, eller pakke den sammen selvom den stadig er varm.

Opsummering:

 • Størrelse: L42,5 x D34,7 x H23 cm.
 • Type: Kulgrill
 • Vægt: 7 kg.

BioLite Campstove 2 Bundle – Testvinder hos troværdigt britisk magasin


BioLite Campstove 2 Bundle

Set til: 1.738,95

Køb hos Outmore.dk

Det kan vi lide:

Hos independent.co.uk bliver denne grill kåret som ”bedste køb”. Det gør den, fordi den er helt perfekt til turen ud i naturen, hvor du kan bruge kviste og grene til at skabe varme.

Se priser og tilbud på BioLite Campstove 2 Bundle her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om:

Dette lille udendørs grillsæt er perfekt til dig som elsker at nyde naturen. Den er let og nem at have med, hvilket er vigtigt, hvis du gerne vil bruge den på vandreture eller hytteture. Sættet kommer med 3 forskellige dele, som hver har deres egen vigtige funktion. Sættet er et fuldent køkken som er nemt at bruge ude i naturen. Du skal ikke selv tænke på at have en bestemt type brændsel med, da den sagtens kan køre på kviste, grene og andre brandbare småting. Det betyder, at du ikke behøver have en kæmpe pose kul med på din tur, for at du kan få varmt mad om aftenen. Du skal bare holde øje med tørt brænde, imens du går. Den kompakte brænder gør det nemt at få ild i dit brænde, så du ikke skal sidde og kæmpe med det i længere tid. 

Udover brænderen består sættet også af en kettle pot. Det er en lille kedel, som du kan bruge som gryde. Den er lavet i rustfrit stål som gør den både holdbar og effektiv. Stålet giver heller ikke smag til mad og vand som bliver opvarmet i den, som kan ske med aluminiumsgryder. Låget til kedlen gør det nemt at hælde mad over i glas eller skåle uden at spilde. Kedlen er designet så der er minimalt varmetab, som gør at den holder vand og mad varmt længe. Den er designet til at kunne rumme brænderen, så sættet er nemt at pakke sammen og fylder så lidt som muligt, så det er nemt at have med videre i ens rygsæk. 

Den sidste del af sættet er den transportable grill. Den er lavet, så den let og hurtigt kan monteres direkte på brænderen, så den bliver så varm som muligt. Det gør den hurtig og effektiv til at tilberede mad ude i det fri. Grillen giver dig også mulighed for at tilberede andre ting end det, som du kan lave i kedlen. Den giver dig blandt andet mulighed for at grille diverse kød eller grøntsager. Det gør den perfekt til dig som ikke er den største fan af suppe. 

BioLite Campstove 2 Bundle vs. Markedet

Det som gør dette sæt til noget innovativt, er dens bæredygtige tankegang. Brænderen bruger overskudsvarmen fra madlavningen og omdanner det til elektricitet, som du kan bruge ved hjælp af den medfølgende powerbank. Det gør, at du har mulighed for at oplade din telefon, kamera eller andet elektroniske udstyr, så du har mulighed for at dokumentere din tur ude i det fri. 

Brænderen er udstyret med et lille LED display som gør det nemt for dig at følge med i, hvor meget elektricitet der er blevet omdannet i brænderen. Den gør det også nemt for dig at se, om der er nok luftindtag til brænderen for at holde ilden levende.

Opsummering:

 • Mål: 22x13x13 cm
 • Type: Trægrill 
 • Vægt: 2,25 kg

COBB Premier Gas – transportabel gasgrill i økonomisk design


Set til: 1.911,25

Køb hos Frishop

Det kan vi lide:

 • Smart varmefordeling gør den økonomisk i brug
 • Låget gør det muligt at grille hele stege
 • Varmeisoleret bund

Se priser og tilbud på COBB Premier Gas her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: COBB Premier Gas er en smart lille grill til gas. Den bliver ikke varm udenpå, da den er designet med et ydre kabinet der ikke er i direkte berøring med den centrerede varmekilde. Den centrerede varmekilde betyder desuden at du, ifølge producenten, kan grille cirka 3 timer på en enkelt gasdåse. Dermed er den meget økonomisk i brug, da varmen udnyttes optimalt.

Den lille transportable grill er perfekt til dig der ofte er ude i det fri og gerne vil have mulighed for at tilberede en frokost eller et aftenmåltid til dig selv, familien eller vennerne. Efter du har grillet kan den skilles af, og alle rustfri dele kan gå i opvaskemaskinen.

COBB Premier Gas måler 30 centimeter i diameter og er ligeledes 30 centimeter høj, så der er god plads til en steg eller en kylling under låget. Med en regulator kan du desuden koble den til en stor gasflaske, hvis du gerne vil bruge den hele året.

Opsummering:

 • Mål: Ø30 x H30 cm.
 • Type: Gasgrill
 • Vægt: 4 kg.

LotusGrill Regular – lille røgfri kulgrill med indbygget blæser


LotusGrill-Regular-Lille-Grill

Set til: 1.083,00

Køb hos KitchenOne

Det kan vi lide:

 • Smart optændingssystem gør grillen klar på få minutter
 • Røgfrit system
 • Regulerbar temperatur
 • Fås i flere farver

Se priser og tilbud på LotusGrill Regular her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Den lille transportable LotusGrill Regular er ikke et hverdagssyn. Udenpå ligner den måske en almindelig lille kuglegrill, men den lille lysende knap gør at den skiller sig markant ud fra andre modeller. Ved at dreje på den lille knap tændes en ventilator nemlig, og denne sender luft op mellem kullene så de opvarmes hurtigere end normalt. Du kan således skrue op og ned for den lille ventilator, for at regulere på temperaturen over grillristen.

Grillen er bygget op med en cylinder i midten, hvor kullene ligger i. Herfra stråler varmen både op og ud til siderne, så dryppende kødsafter ikke kommer i berøring med gløderne og skaber røg. Af samme grund er denne lille grill perfekt på altanen eller den tætbefolkede strand, da du ikke generer de omkringsiddende med unødig røg.

Den lille LotusGrill har en diameter på 34 centimeter, og fås også i en større model med en diameter på 45 centimeter.

Opsummering:

 • Mål: Ø34 x H24 cm.
 • Type: Kulgrill
 • Vægt: 3,7 kg.

Napoleon TravelQ 285 – transportabel gasgrill med 2 brændere


Napoleon-TravelQ285-Gasgrill

Det kan vi lide:

 • Smart sammenklappeligt stativ
 • 2 brændere og 2 borde
 • Fungerer som enhver større grill

Om: Napoleon TravelQ 285 er med al tydelighed designet til dig der ønsker en transportabel grill uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Den har nemlig 2 brændere så du både kan grille ved direkte og indirekte varme, sideborde, termometer og et låg med en indbygget låsemekanisme.

Se priser og tilbud på Napoleon TravelQ 285 her:

i samarbejde med PriceRunner

Den lille grill kan meget nemt gøres transportabel ved at klappe stativet sammen, så det bliver til en lille trolley på 2 hjul. Denne kan du så trække eller skubbe hen til bilen eller depotrummet, så den nemt kan transporteres eller opbevares når du ikke bruger den.

Grillen har en god støbejernsrist med et grillareal på hele 54 x 37 centimeter, og den har et indbygget udtag til små gasflasker under det ene bord. Du kan dog også tilkøbe en regulator, hvis du ønsker at bruge en stor gasflaske i stedet.

Opsummering:

 • Mål: B84 x H94 cm.
 • Type: Gasgrill
 • Vægt: 19 kg.

Campingaz Attitude 2100 LX – Bedste familiegrill


Campingaz Attitude 2100 LXDet kan vi lide:

Grillen kåres som ”bedste familiegrill” hos ekspertsiden bbq-heroes.com. Det gør den, da den har et stort grillareal på trods af det kompakte design.

Link til Produktet

Om:

Denne grill er perfekt til dig som ikke har den største baghave. Dens kompakte design gør den nem at få til at passe ind de fleste steder. Den er blandt andet en super god løsning til dig som kun har en altan som udendørsområde. Det eneste den skal bruge er et godt bord at stå på. Dog vejer den en del, så det er ikke ligefrem en grill, som man har med på tur.

Når du modtager din Campingaz Attitude så er den nem og hurtig at samle. Hvis du læser manualen godt, så kan den være klar til at blive brugt indenfor 15 minutter. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke medfølger slanger og hardware til at montere gasflasken til grillen. Disse ting er dog nødvendige at have til grillen, da det er en gasgrill.

Selve designet på denne grill er elegant på trods af dens kompakte størrelse. Når du åbner låget på grillen, så bliver du mødt af den flotte rist og stegeplade som begge er lavet i emaljeret støbejern. Dette gør, at den både er flot og effektiv som grill. Støbejernet er holdbart og en god varmeleder, og emaljebelægningen gør den nem at gøre ren. Udover at gøre den ekstra nem at gøre ren, så laver den også den perfekte grilloverflade. Emaljebelægningen gør det nemt at tage maden af, når den er tilberedt. For at gøre den ekstra nem at gøre ren, så kan du endda afmontere de forskellige løse dele og komme dem direkte i opvaskemaskinen uden de skader materialet. Grillen kommer også med en drypbakke i bunden af grillen, som du kan bruge til at sikre, at mad og fedt ikke brænder sig fast på bunden. Hvis du skulle opleve diverse skader i forbindelse med grillen, så har den hele 10 års garanti.

Grillen er udstyret med 2 individuelle varmeelementer. Det giver dig blandt andet mulighed for at bruge indirekte varme i din madlavning. Du kan også skrue op for dem begge, og bruge dem til at grille på hele grillens grillareal. Grillen er også udstyret med en elektronisk tændingsknap, som gør det nemt at tænde op for grillen, når du skal lave mad.

Campingaz Attitude 2100 LX vs. markedet

Med denne grill kan du tilberede mange forskellige madvarer. Du kan bruge stegepladen og grillristen på mange forskellige måder, som gør den egnet til mange forskellige retter. Du kan også købe en masse ekstra tilbehør som giver dig mulighed for at bruge grillen til at tilberede flere forskellige retter. På den ene side af grillen, kan du tage afmontere en cirkel i stegepladen som gør det muligt for dig at bruge diverse gryder og fade i din madlavning. Grillen har et stort grillareal, som gør den perfekt som familiegrill.

Opsummering:

 • Mål: H36cm x B65 cm x D52cm
 • Type: Gasgrill
 • Vægt: 24kg

Se priser og tilbud på Campingaz Attitude 2100 LX her:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Læs også Lille gasgrill test udgivet af haveunivers.dk.

Se også artiklerne Panini grill: Find et overblik over de 7 bedste i test

Læs også: Lille gasgrill – 9 små gasgriller i smart design

Denne side er anmeldt af: Michelle T. Bruun 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar