Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Tørretumbler Test-Guide - De 5 bedste tørretumblere

Tørretumbler Test-Guide - De 5 bedste tørretumblere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

De mest energivenlige tørretumblere har kondensator og varmepumpeteknologi, der gør det muligt at have et lukket kredsløb, som effektivt tørrer tøjet og kun udleder minimal fugt i rummet.

Selvom de fleste nye tørretumblere dog er bedre og mere energivenlige end førhen, er det stadig en god idé at vælge med omhu, da nyere tests viser, at der er stor forskel på hvor godt og effektivt, de tørrer tøjet.

Sidste ændring: 14. februar 2023

Vi har rykket EW9H869E9 fra Electrolux til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste tørretumblere i test-guiden 2023:

5 ting du skal overveje, før du køber tørretumblere

 • Kapacitet

  Din families størrelse, den mængde vasketøj, du vasker hver uge, og den tilgængelige plads hjælper dig med at beslutte hvilken model, der passer bedst til dit hjem. Når du måler den tilgængelige plads, anbefales det at lade ca. 2,5 centimeter være omkring tørretumbleren og nok plads til, at låget eller døren kan åbnes uden problemer. Til mindre familier på to personer er en tørrekapacitet på 4 kg tilstrækkelig. Større læs har en tørrekapacitet på 5-6 kg vasketøj, hvilket er nok til en mellemstor til en større husstand (på 2+ personer).

 • Funktioner

  Tørretumblere kan tørre almindelige materialer som bomuld og syntetiske stoffer som polyester og viskose, men til særlig pleje, bør du kigge efter et bredt udvalg af specialprogrammer. En af de mest populære funktioner er 3D Sense-teknologien, som gør det muligt for tørretumbleren at justere tørretiden på baggrund af belastningens størrelse. Funktionen er nyttig for travle familier, der ikke altid har tid til at overvåge vasketøjets fremskridt. Derudover hjælper Delicate Care-systemet med at beskytte sarte genstande mod skader under tørreprocessen. En anden populær funktion er WiFi-tilslutning, som giver brugerne mulighed for at styre tørretumbleren fra deres smartphone eller tablet. Og for at gøre det endnu mere bekvemt leveres nogle tørretumblere nu med smarte apps, der giver brugerne mulighed for at starte, stoppe og kontrollere status for deres vasketøj hvor som helst.

 • Energieffektivitet

  Energieffektiviteten for tørretumblere varierer fra A+++, den højeste og mest økonomiske klassificering, til lavere klassificeringer som C, D og E. Vær opmærksom på, at produkter, der tidligere blev klassificeret med A eller A+++ på energieffektivitetsskalaen, nu er markeret som C, D eller E, da standarder og testprocedurer er blevet opdateret. Nogle modeller har Eco-indstillinger eller korte vasketider, som alle er med til at reducere energiomkostningerne. Andre har en automatisk vægtføler, så længden af vask og tørring er baseret på kapaciteten i stedet for en bestemt tid, hvilket reducerer cyklustiden.

 • Pris

  Det vil være en hjælp at beslutte hvilke funktioner, du mest har brug for, når du køber en tørretumbler og hvor mange penge, du er villig til at bruge. Husk på, at de dyreste modeller koster omkring 10.000 kr. og mere, mens modellerne i lavere prisleje går fra 1.000 til 5.500 kr. Nogle af de dyre modeller har touch control-skærme, som gør dem nemmere at betjene, god energi- og vandeffektivitet og andre brugervenlige funktioner. Budgetmulighederne har måske ikke så mange ekstra funktioner og vaskeindstillinger, men kan være tilstrækkelige til daglig brug med grundlæggende tørrefunktioner.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  For at hjælpe dig med at foretage det bedste køb til dine behov, har vi både inkluderet bruger- og ekspertvurderinger. Du kan finde oplysninger om modellens ydeevne i dagligdagen, hvor enkel den er at sætte op, og om der er problemer med den ved at læse brugeranmeldelser. Ekspertanmeldelser giver derimod yderligere detaljer om egenskaber, sammenligner forskellige modeller og hjælper dig med at afgøre hvilken tørretumbler, der passer bedst til dine behov.

Vores favorit tørretumblere

Asko T408HD.S
Lager

Asko T408HD.S

Bedste tørretumbler i stilet design Gå til bedste pris
8.900 Kr. hos Hvidevareland
Læs vores anmeldelse
Lager
Gorenje DS92ILS
Ukendt Lager

Gorenje DS92ILS

Bedste energieffektive tørretumbler Gå til bedste pris
8.555 Kr. hos Køkkenforhandler.dk
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
8.555 Kr. hos Køkkenforhandler.dk
Ukendt Lager
Electrolux EW2C327R1
Lager

Electrolux EW2C327R1

Bedste lavpris tørretumbler Gå til bedste pris
3.398 Kr. hos El-Salg
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch WTW894A8SN
Lager

Bosch WTW894A8SN

Gå til bedste pris
4.699 Kr. hos Bosch
Læs vores anmeldelse
Lager
SIEMENS WT49W4A8DN
Lager

SIEMENS WT49W4A8DN

Gå til bedste pris
9.099 Kr. hos El-Salg Aalborg
Læs vores anmeldelse
Lager

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste tørretumbler i stilet design test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Asko T408HD.S
stilet premium model

 • 65 af 100 point i test hos svenske Råd & Rön
 • 4,9/5 stjerner i forbrugeranmeldelser på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Asko T408HD.S:

 • Varmepumpeteknologi
 • 14 programmer
 • Langtidsholdbar konstruktion i rustfrit stål

Grunde til at købe

 • Lavt energiforbrug
 • Præcise programmer
 • Nem at anvende menuerne
 • God design

Grunde til at undgå

 • Lange program varigheder
 • Dyrere model

Asko T408HD.S har en række programmer, der gør den særligt effektiv, hvis du skal tørre forskellige typer materialer.

Derfor er den et godt valg

Asko T408HD.S ligger i den dyre ende, men den lever også kvalitetsmæssigt op til prisen.

Eksperterne hos svenske Råd & Rön er rimelig enige i en samlet score på henholdsvis 65 point og 65%.

Forbrugerne er dog endnu mere tilfredse med tørretumbleren, som giver en samlet vurdering på 4,9/5 stjerner. En forbruger skriver blandt andet: “ASKO har virkelig afsluttet deres designserie, og den er fantastisk at se på.” Maskinerne larmer mindre end forventet”.

Mere om Asko T408HD.S

Detaljer

 • Effekt: 700 W
 • Energiklasse: A
 • 177 kWh/år
 • Kapacitet: 8 kg

Lidt mere om Asko T408HD.S
Asko T408HD.S har en række programmer, der gør den særligt effektiv, hvis du skal tørre forskellige typer materialer. Den har eksempelvis et særligt Butterfly Drying-program, der skånsomt tørrer tøjet, så det ikke får krøller. Det er en god løsning, når skjorten skal være klar til festen, og du ikke har tid til at finde strygejernet frem.

Selve maskinen er fremstillet i rustfrit stål og med et design, der både er praktisk og pænt ifølge forbrugerne som eksperterne.

Asko T408HD.S vs. markedet
Hvis du har pengene til at investere i en lidt dyrere premium model, anbefaler vi Asko T408HD.S.

Modellen har et effektivt og miljøvenligt energiforbrug, der også sparer penge på din elregning. Programmerne er præcise og det er nemt at navigere rundt i de forskellige menuer.

Bedste energieffektive tørretumbler test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Gorenje DS92ILS
energieffektiv tørretumbler i godt design

 • 4,5/5 stjerner på Google shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Gorenje DS92ILS:

Grunde til at købe

 • God kapacitet
 • Energieffektiv
 • Anti-allergi teknologi
 • Nem at installere

Grunde til at undgå

 • Fnugfilteret lever ikke helt op til kvaliteten
 • Laver lidt underlige lyde indimellem 

Gorenje DS92ILS er en klassisk tørretumbler, hvor der er god plads med en kapacitet på 9 kg, så hele familiens tøj kan være i tromlen.

Derfor er den et godt valg

Gorenje DS92ILS er en energieffektiv og relativt stor kondenstørretumbler, der gør det nemt at få tørt tøj i hverdagen.

Ordene fra en tilfreds forbruger, der giver tørretumbleren 5/5 stjerner, er blandt andet: ”Stor god tromle, lydsvag og kan selv vurdere, når tøjet er tørt”. En mindre tilfreds kunde giver 3 stjerner og påpeger: ”Den bruger lang tid på at tørre tøjet og siger en sjov lyd. Filteret til opsamling af fnuller er meget plastik-agtig”.

Generelt er forbrugerne dog tilfredse med Gorenje DS92ILS, der i gennemsnit får 4,5/5 stjerner på Google Shopping.

Mere om Gorenje DS92ILS

Detaljer

 • Energiklasse: A++
 • 177 kWh/år
 • Kapacitet: 9 kg

Tørretumbleren har en særlig energivenlig varmepumpe-teknologi, der sparer på strømmen for både din elregning og miljøets skyld.

Med IonTech krøller tøjet mindre, IonRefresh gør tøjet frisk, WaveActive tørrer nænsomt dit tøj, mens SteamRefresh får alle ubehagelige lugte ud af tøjet.

Gorenje DS92ILS vs. markedet

Har du brug for en effektiv og stor tørretumbler, er Gorenje DS92ILS et godt bud. Den har en kapacitet på 9 kg og er både energieffektiv og allergivenlig i brug. Til den større familie er den et godt valg, fordi der er godt med plads, og maskinen samtidigt har en række smarte programmer, så alt familiens tøj kan blive rent – uden krøller.

Selvom modellen generelt lever op til forventningerne hos forbrugerne, skal du være opmærksom på, at den kan lave en mærkelig lyd og at fnugfilteret er lidt mere plastik-agtigt ifølge forbrugere.

Bedste lavpris tørretumbler test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Electrolux EW2C327R1
lavpris tørretumbler med gode anmeldelser

Dagens bedste priser og tilbud på Electrolux EW2C327R1:

Grunde til at købe

 • Udstyret med en timerfunktion
 • Intelligent OptiSense-sensor
 • Letlæseligt og informativt display
 • Let at bruge

Grunde til at undgå

 • Uden WiFi-forbindelse

EW2C327R1 fra Electrolux er et godt bud på en god og familievenlig tørretumbler til en lav pris. Anmeldelserne blandt Skousens forbrugere ligger på 4,7 stjerner, hvor den roses for at have høj effektivitet samt betjeningsvenlighed.

Tørretumbleren er også udstyret med en sensor, der måler fugtigheden i tøjet og derudfra vurderer tørretiden. På den måde er du sikret tørt tøj, hver gang tumbleren har kørt.

Mere om Electrolux EW2C327R1

Detaljer

 • Kapacitet: 7 kg
 • Årligt energiforbrug: 504 kWh
 • 7 kg tørrekapacitet
 • Lydniveau: 67 dB
 • Sensorstyring
 • Timerfunktion
 • Kan placeres i vaskesøjle

Tørretumbleren har en kapacitet på 7 kg tøj, og størrelsen passer derfor godt til en husstand på op til fire mennesker. Desuden kan der indstilles en timer, så du kan få maskinen til at tørre, mens du eksempelvis er på arbejde.

Maskinen har et estimeret årligt energiforbrug på 504 kWh, så hvis du kun har brug for at benytte den få gange om ugen, er det ikke noget, der tydeligt mærkes på elregningen. Til gengæld får du en velfungerende tørretumbler til få penge i forhold til dyrere modeller, der ligger i en højere energiklasse.

Bosch WTW894A8SN
kondenstørretumbler med høj kapacitet

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch WTW894A8SN :

Grunde til at købe

 • Hurtig og støjsvag drift
 • Energiklasse A+++
 • Praktisk til en større husstand på 5+ personer
 • Automatisk justering af tørretiden

Grunde til at undgå

 • Kan være vanskelig at samle

Med sin kapacitet på op til 8 kg tøj er modellen et godt bud på en tørretumbler til den store og aktive familie. Tørretumbleren er af kondenstypen, hvilket vil sige, at den varme luft, som fordamper under tørreprocessen, ikke behøver noget installeret aftræk for at blive ledt væk fra maskinen.

Mere om Bosch WTW894A8SN

Detaljer

 • Dimensioner: 59 x 60 x 84 cm
 • Kapacitet: 8 kg

Modellen befinder sig i energiklasse klasse A, hvilket med andre ord betyder, at den befinder sig i den gruppe af produkter, som har det laveste årlige energiforbrug.

Fra mærket Bosch kan du typisk forvente udstyr med mange smarte og brugbare features, som kan hjælpe dig med at få stor glæde af produktet nu og i fremtiden.

WTW894A8SN er udstyret med sensorteknologi, som gør at den tid, som maskinen bruger på at tørre dit tøj, justeres løbende alt efter, hvor tørt tøjet er. På den måde kan der være mange penge at spare på længere sigt, da tørreprogrammerne kun kører, indtil dit tøj er blevet tørt.

Udover at programmerne kan køre dynamisk efter tøjets tørhedsgrad, kan du også sætte programmerne til at køre et forskudt tidsrum, efter du indstiller dem. Det kan være smart, hvis du foretrækker at tørre dit tøj på tidspunkter af døgnet, hvor du ikke kan være ved maskinen.

SIEMENS WT49W4A8DN
højteknologisk kondenstørretumbler

Dagens bedste priser og tilbud på SIEMENS WT49W4A8DN :

Grunde til at købe

 • Automatisk selvrensning
 • Praktisk kapacitet til større familier
 • Timer-funktion
 • Lydsvag drift

Grunde til at undgå

 • Mindre avancerede funktioner

Denne tørretumbler fra Siemens har mange smarte og avancerede features, som gør tørreprocessen i hjemmet nem og bekvem. Samtidig er der dog ikke givet afkald på kernefunktionaliteter. Tørretumbleren har for det første en høj kapacitet på 8 kg, hvilket gør den til et oplagt valg til større husstande.   

Mere om SIEMENS WT49W4A8DN

Detaljer

 • Kapacitet: 8 kg
 • Energiklasse: A+++
 • Dimensioner: 60 x 60 x 84,2 cm

Det forventede energiforbrug ligger nede på 176 kWh/år, hvilket både er godt for miljøet og din pengepung.

Siemens modellen tilbyder alle de basale tørreprogrammer, du kunne ønske dig til hverdagsbrug: Til din uldsweater, dit sportstøj, dine lagner, lingeri osv. Udover det tilbyder produktet også flere specielle programmer, som kan gøre hverdagen lettere for dig. En af disse er det såkaldte Super 40 program, hvor tekstiler, som navnet angiver, kan blive tørt på 40 minutter. Det foregår via avanceret temperaturkontrol samt en fint tilpasset nedkølingsproces, så når du står i en situation, hvor tøjet bare skal være tørt så hurtigt som muligt, kan denne tørretumbler være god.

Hvis du ofte oplever, at der er mange om tørretumbleren i hjemmet, kan maskinen også være behjælpelig, da du kan indstille programmerne til at starte forskudt, hvilket gør, at du fx kan få klaret tørringen, mens du er ude i byen. 

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte tørretumblere

Se hele tabellen

Se 10 tidligere anmeldte produkter

AEG T9DEN866E - Topscorer

EW9H869E9 fra Electrolux - energieffektiv tørretumbler med DelicateCare-system

AEG T8DEM842E - effektiv lavprismodel med gode egenskaber

Siemens iQ500 WT47RTW0DN - energieffektiv og stilet

Samsung DV80M50102W

LG FDRC308N0W9 - Budgetvenlig og støjsvag tørretumbler

Miele TEJ675WP NDS LW - Testvinder + Premium valg

BOSCH WTW87400SN Series 6 kondenstørretumbler

Miele TSB143WP

Samsung DV90N62632W QuickDrive tørretumbler

FAQ

Hvilke tørretumblere er blandt de bedste på markedet?
Hvis du søger de bedste tørretumblere på markedet lige nu, bør du tage et nærmere kig på modellerne AEG T7DBM730G, Miele TSB143WP og Miele TEJ675WP NDS LW. Modellerne har alle scoret gode resulter i en række tests på baggrund af deres gode egenskaber.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en tørretumbler?
Når du skal købe en tørretumbler, bør du være opmærksom på en række ting, inden du gør dit endelige køb. For eksempel bør du vælge en kapacitet, som passer til din husstand samt tage tage stilling til, hvorvidt du ønsker mange eller få indstillingsmuligheder.
Hvilken størrelse tørretumbler skal jeg bruge til en familie på fire personer?
Hvis din tørretumbler skal passe til en familie på fire personer, er det oplagt at gå efter en maskine, som kan rumme 5 – 7 kg tøj ad gangen. På den måde opnår du det optimale forbrug i forhold til mængden af tøj og intervallet mellem hver vask.
Hvor mange penge bør jeg bruge på en tørretumbler?
Hvor mange penge, du bør investere, kommer an på dit personlige budget. Det er muligt at finde billigere, men gode tørretumblere, hvormed du ikke nødvendigvis skal bruge en stor sum penge. Ønsker du dog avancerede indstillinger, skal du ofte investere mere.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Råd & Rön

Svenske Råd & Rön har i september 2018 udgivet en ny tørretumbler test, hvor 30 modeller indgår. I forhold til tidligere test er kriterierne nu forenklede og prioriteret anderledes, så de stemmer bedre overens med nutidige behov.

Den samme bedømmelse gives ud fra følgende delkriterier:

 • Tørring 35 %
 • Energiforbrug 20 %
 • Brugervenlighed 15 %
 • Tørretid 10 %
 • Kondensatorens effektivitet 10 %
 • Krøl 5 %
 • Støjniveau 5 %

Som det ses herover, vægtes selve tørringen højere end før. Det gør den blandt andet på bekostning af energiforbruget og brugervenligheden, som nu “kun” vægtes med 20 % hver.

Der udnævnes ingen testvinder i denne omgang, men en enkelt tørretumbler anbefales som et godt køb. Generelt placeres Miele, Samsung, Bosch, Electrolux og Siemens sig højt i denne test.

Du kan læse hele testen ved at oprette betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Asko T408HD.S får hos svenske Råd & Rön en samlet score på 65 ud af 100 mulige point. Den scorer højt i kategorierne tørring, effektivitet og energiforbrug, mens støjniveauet og tørretiden får de laveste karakterer.

Anmeldelsen er udført den: 22. juni 2018
Du kan se anmeldelsen her

 

Råd & Rön, har i september 2017 opdateret deres tørretumbler test. Den indeholder nu 73 forskellige modeller, og generelt klarer de tyske og koreanske producenter sig godt.

Den samlede bedømmelse gives ud fra følgende delkriterier:

 • Tørring 10 %
 • Tidsforbrug 15 %
 • Ensartethed i tørringen 10 %
 • Krøl 5 %
 • Kondensatorens effektivitet 10 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Energiforbrug 25 %
 • Støj 5 %

I testen bliver ingen tørretumblere bedst i test, men flere modeller klarer sig rigtig godt. Generelt placerer Siemens, Miele, Bosch, LG og Samsung sig højt med flere modeller, mens enkelte andre mærker og modeller placerer sig længere nede af listen over de bedste samlede bedømmelser.

En enkelt tørretumbler anbefales som et godt køb, hvilket er den eneste titel der hæftes på i denne test.

Du kan læse hele testen ved at oprette et betalt medlemsskab hos Råd & Rön, hvorefter du får adgang til uddybende testresultater og oplysninger om de enkelte testede modeller.

Stiftung Warentest

Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkendte testportal. Testen indeholder d.d. 73 tørretumblere hvoraf de 16 af dem er testet i 2016, 15 af dem er testet i 2015, 14 af dem er testet i 2014 og resten tilbage i 2013 og 2011. Her testes alle produkter omhyggeligt, og i tørretumbler testen lægges der vægt på disse kriterier:

 • Tørring 50 %
 • Miljø 15 %
 • Håndtering 30 %
 • Sikkerhed 5 %

Som det ses i den tyske test, lægges der mindre vægt på energiforbruget i forhold til blandt andet og Råd & Rön, mens tørreegenskaberne er i fokus. Testen er opdelt i tørretumblere med varmepumpe og tørretumblere UDEN varmepumpe.

I testen placerer Grundig GTA 38267 G, AEG T67680IH3 og AEG T77684EIH sig i toppen over kondenstørretumblere med varmepumpe. Det er denne type tørretumblere, der vurderes at være de mest effektive og strømbesparende på markedet netop nu. Flere andre modeller klarer sig også godt i testen, hvor de vurderes at være effektive og nøjagtige i deres tørreprogrammer.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Bäst-i-Test.se

Hos Bäst-i-Test finder du rådgivning og vejledning indenfor flere forskellige produktkategorier. Bäst-i-Test har kigget på tørretumblere, og fundet den de vurderer til at være bedst i år 2014.

Valget falder på Bosch WTW86583SN, som også omtales i denne artikel som en af de 3 vi anbefaler mest. Det er en god og prisvenlig tørretumbler, som de roser for at have god plads samtidig med at den er energivenlig og nem at holde ren.

Desuden gennemgår de hvilke typer tørretumblere der findes på markedet, så du får et lille indblik i hvad de forskellige typer tørretumblere kan.

DinSide.no

Hvilke hvidevarermærker holder længst?

I en undersøgelse foretaget af Which.co.uk, har mere end 35.000 medlemmer svaret på hvilke hvidevareproducenter de har haft de bedste oplevelser med, og hvilke de mener holder længst. Undersøgelsen gik i sin helhed ud på at undersøge hvilke mærker folk er mest tilfredse med.

Ikke overraskende vinder de tyske producenter denne undersøgelse stort, Med henholdsvis Miele, Bosch og Siemens i toppen.

Artiklen er interessant at læse for dig der ikke helt er sikker på hvilket mærke du skal vælge frem for andre.

Energimyndigheten

I denne artikel får du et indblik i hvordan de forskellige tørretumblere energimærkes. Energimyndigheten, som er den svenske pendant af den danske Energistyrelsen, har i denne artikel testet 6 tørretumblere der alle har energimærkning B, for at se hvor forskelligt energiforbruget er på de forskellige maskiner.

I deres test kan du se at mærkningerne fra de forskellige producenter ikke altid er helt præcise, og faktisk er producenterne mere positive omkring deres produkter end virkeligheden tillader det. Flere af tørretumblerne forbruger mere tid og energi end de selv angiver.

Which

Which.co.uk. holder til i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt. I deres test af Miele TSB143WP lægger de vægt på særligt, hvor lidt strøm tørretumbleren bruger. Kondenseringsenheden fungerer godt og holder fint på vandet, og så er den hurtig til at tørre tøjet, også sammenlignet med andre tørretumblere i lavenergiklassen. 

Testen er opdateret den: 19. nov. 2020
Læs hele testen her

Kundeanmeldelser

Google shopping

Under Google, måske verdens største søgemaskine, finder du også Google Shopping. På Google Shopping samler Google anmeldelser fra forbrugerne på en overskuelig og nem måde. Forbrugerne kan give en anmeldelse med et antal stjerner ud af 5 og skrive en kommentar til deres bedømmelse.

Asko T408HD.S er anmeldt af forbrugerne på Google Shopping, hvor tørretumbleren scorer i alt 4,9 ud af 5 stjerner.

Du kan se anmeldelserne her

Af forbrugerne får Gorenje DS92ILS en samlet bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon er en af verdens største webshops, og som kunde har du mulighed for at give feedback og anmeldelser på de enkelte produkter. Det vælger mange at gøre, og vi har anvendt de mange anmeldelser til at danne os et overblik over holdningerne om Miele TSB143WP. Den får høje brugerkarakterer, med en samlet rating på 4.9 ud af 5 mulige.

Læs alle anmeldelserne her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme