En skoreol er både smart og praktisk i hjemmet hvor der ønskes orden og hygiejne. Når skoene er løftet væk fra gulvet, får du nemlig lettere ved at komme til med støvsugeren. Og i modsætning til skoskabe, så er skoreolerne blandt andet praktiske til børnenes sko, som kan stå fremme og lufttørre.

I denne artikel har vi samlet 12 smarte og praktiske skoreoler, som med garanti vil klæde både entreen og bryggerset. Se de smarte løsninger herunder:

Normann Copenhagen Sko – nordisk design i træ og metal

SkoreolSkoreolen med det sigende navn ‘Sko’ findes i to farver: Træramme af ask og hylder i enten sort eller hvid. Uanset hvilken model du vælger, er der klare linjer mellem det bløde og runde design, og så de minimalistiske nordiske tendenser. Reolen opfylder først og fremmest et praktisk behov for opbevaring af sko, men kombinationen af træ og metal giver et godt samspil med hjemmets indretning, uanset om den er moderne eller klassisk.

Skoreolen har to skohylder og kan rumme mellem 6 og 8 par sko. Hylderne er konstrueret af stål, som er perforeret med små huller, så eventuelt våde skosåler kan tørre ordentligt i løbet af dagen/natten. De er ligeledes nemme at holde rene, da du blot skal tørre over med en fugtig klud i ny og næ.

Skoreolen fra Normann Copenhagen giver et friskt og uformelt pust til entreen eller bryggerset, hvor den fremstår funktionel og simpel i sit design.

 • Materialer: Massiv ask og stål
 • Farver: Ask med sorte eller hvide hylder
 • Mål: H42 x L76 x D34 cm

Se pris på Normann Copenhagen skoreolen hos Dubuy

Mavis Luton – skoreol i træ og aluminium til vægmontering

luton-skostativDenne smarte skoreol er designet af svenske Mavis. De er kendt for deres simple skandinaviske design, og det er denne skoreol med navnet ‘Luton’ et godt eksempel på. Med sine let skrånende ben og aluminiumshylder, er den velegnet til placering i både garderobe og entre.

Luton-skoreolen er fremstillet med et stel af massivt træ, mens hylderne er fremstillet af aluminium med en rug overflade, som er særligt velegnet til opbevaring af sko. Aluminium er et sejlivet og rengøringsvenligt materiale, som vil holde sig pænt i mange år.

Der er god plads til mindst 6 par sko på denne reol, som skal monteres op ad en væg i enten entreen eller garderoben. Den træder fint ind i en sort-hvid indretning, men også i den mere traditionelle indretning.

 • Materialer: Massivt træ og aluminium
 • Mål: H57 x B76 x D25 cm

Se pris på Mavis Luton skoreolen hos Entremøbel

Imelda – stabelbar skoreol i metal og nylonstof

Imelda-SkostativDette unikke system gør det muligt at opbygge en stor skoreol til alle de sko du har behov for at få opbevaret. Samtidig er det en billig løsning, da Imelda skoreolen fås til en rigtig god pris.

Skoreolen designet af Jordan Murphy fra Canada og er lavet af en hvidlakeret metalramme med hylder af kraftigt gråt nylonstof.

Der er plads til op mod fire par sko på hver hylde, og hvert sæt indeholder to hylder.

 • Materialer: Metal og nylonstof
 • Mål: (pr. hylde) H23 x B81 x D23 cm

Se pris på Imelda skoreolen hos Fenomen

Muuto Stacked – fleksibel skoreol med store og små rum

Muuto-Stacked-SkoreolMuuto Stacked er et moderne og smart designkoncept, som består af et sæt reoler, der kan sammensættes til eksempelvis en skoreol. I dette sæt får du et podie i massiv ask, 2 mellemstore reoler med ask bagplade og grå bagplade, 2 små hvide reoler uden bagplade og en lille hvid reol i ask. Med andre ord får du en komplet opbevaringsløsning til entreen, hvor der både er plads til sko og støvler samt tilbehør.

På gulvet under skoreolen kan du desuden med fordel placere en skobakke, som kan købes i flere varehuse og byggemarkeder. Dermed kan våde og beskidte sko få lov at stå og tørre, inden du sætter dem op i selve reolen.

Muuto Stacked er velegnet som skoreol i entréen, hvor indretningen er moderne og simpel. Du kan stable reol-modulerne som du ønsker, og som en del af serien kan der blandt andet tilkøbes væghængte reoler og knager.

 • Materialer: Ask
 • Mål: Klik på nedenstående link og se reolernes mål:

Se pris på Muuto Stack systemet hos TrendyLiving

House Doctor Rack – minimalistisk sort skoreol

House-Doctor-Rack-Skoreol

Den lave Rack reol fra House Doctor kan med fordel  anvendes som skoreol. Den er nemlig kun 25 centimeter dyb og lavet i sortlakeret metal, så den er perfekt til opbevaring af sko.

House Doctor Rack er desuden en del af en større møbelserie, som blandt andet tæller reoler identiske reoler med forskellige mål. Du kan således kombinere reolerne efter behov og ønsker, så pladsen udnyttes optimalt.

På House Doctor Rack kan der stå op til 8 par sko, samtidig med at overdelen holdes fri. Således kan du på overdelen have et par kasser placeret til dine accessories, nøgler og hvad du ellers skal bruge når du skal ud af døren.

Rack skoreolen passer fint ind i den moderne indretning, men den kan kombineres med stort set alle typer møbler, da den er holdt i et minimalistisk design.

 • Materialer: Metal
 • Mål: D25 x H40 x B80 cm.

Se pris på House Doctor Rack skoreol hos Little Things

House Doctor Trolley – skoreol i metal med hjul

House-Doctor-Trolley-Skoreol

House Doctor Trolley er en fed skoreol i sortlakeret metal. Den står på hjul, og kan derfor køres rundt og placeres efter behov. Dermed er den perfekt som skoreol i det fleksible rum, hvor pladsen eksempelvis er sparsom.

Skoreolen er lavet i metal fra top til bund, som efterfølgende har fået en sort lakering. Den fremstår rå og industriel i designet, hvilket også har været hensigten i designprocessen. House Doctor er nemlig kendt og elskede for deres design af netop denne type møbler, som kan bruges til mange forskellige formål.

House Doctor Trolley passer ind i mange forskellige typer rum og indretninger, og du kan derfor kombinere den med møbler af flere forskellige typer.

Med en bredde på 120 centimeter og 4 hylder, kan du opbevare i nærheden af 20 par sko. Overdelen er således stadig holdt fri, og her kan du eksempelvis opbevare accessories og andre fornødenheder, som du har brug for når du skal ud af døren.

 • Materialer: Metal
 • Mål: H180 x B120 x D45 cm.

Se pris på House Doctor Trolley skoreol hos Little Things

Home-it – stabelbar skoreol i sort metal

Home-it-skostativ

Home-it skoreolen er perfekt til brug i garderoben eller bryggerset. Her kan skoene opbevares nemt og enkelt, og det slanke design betyder at selv våde sko kan sættes op og tørre på de tværgående metalstænger, som udgør hylderne.

Skoreolen kan desuden stables, så du får mulighed for at bygge på i højden og dermed opbevare endnu flere sko på ét sted. Den er således en god løsning til garderoben, hvor den både kan placeres i et garderobeskab eller et walk-in closet.

Home-it skoreolen laveres usamlet, men kan samles på få minutter. Den har en bredde på 56 centimeter, hvilket betyder at du kan opbevare mellem 2 og 3 par sko på hver hylde.

 • Materialer: Metal
 • Mål: B56 x H41 x D31 cm.

Se pris på Home-it skoreol hos Husoghaveliv

Tica Copenhagen – væghængt skoreol i funktionelt design

Tica-Skostativ-Vaeghaengt

Tica Copenhagen er en smart væghængt skoreol i et råt design, som sikrer et rustikt og industrielt miljø i din entre. Den fås i hvid, grå og sort (som på billedet), og består af et yderkabinet i metal med hylder der understøttes af tværgående bambus, som giver en fin kontrast til det hårde metal.

Skoreolen har perforeringer i metallet, hvilket sikrer lufttilførsel til eventuelt våde skosåler. En anden fordel ved perforeringerne er at du kan ophænge S-kroge i siderne, hvorpå der kan opbevares alt fra cykelhjelme til nøgler. Således er skoreolen også en funktionel løsning, uden at det går ud over det moderne udtryk.

Du kan med fordel ophænge flere af disse skoreoler ved siden af hinanden, og der kan opbevares op til 10 par sko i hver reol.

 • Materialer: Metal og bambus
 • Mål: H77 x B35 x D25 cm.

Se pris på Tica Copenhagen skoreol hos Fenomen

30 Shoes Rack – stor skoreol til 30 par sko

30-Shoes-Rack-Skostativ

30 Shoes Rack er en genial og billig skoreol til garderoben, hvorpå der kan opbevares op til 30 par sko. Her får du med andre ord smæk for skillingen, og skal reolen alligevel placeres bag lukkede døre eller i en garderobe, er den et rigtig godt køb.

Skoreolen leveres i samlesæt og består af elementer i metal og plastik, som er holdt i hvid hele vejen igennem. Det betyder at skoreolen ikke vil se “stor” ud, på trods af at den rummer så mange sko.

30 Shoes Rack måler 135 centimeter i højden, så du kan med fordel opsætte hylder henover reolen, hvis du ønsker at udnytte pladsen i bryggers eller garderobe optimalt.

 • Materialer: Metal og plast
 • Mål: H135 x B50 x D25 cm.

Se pris på 30 Shoes Rack hos Alle-Gaver

Belina – fås i flere farver og størrelser

belina-skoreolDenne skoreol er en del af Belina-serien, som består af en række smarte og tidsløse møbler til entreen og garderoben. Den fås i flere størrelser og farver, og er lavet i enten massiv birk eller massiv eg.

Denne Belina skoreol er i massiv eg med to hylder bestående af seks metalrør. Det betyder at skoreolen er slidstærk og modstandsdygtig overfor våde og beskidte sko. Dermed er den et godt valg til hjemmet med børn. Der er plads til ca. 8 par sko på denne skoreol, men du kan også købe en større model med plads til op mod 10 par sko, og så rummer Belina-serien også et opbevaringssystem, hvor du selv kan tilkøbe hylder og bygge ovenpå, så du får plads til alle de sko du måtte have brug for at opbevare.

Belina skoreolen passer fint ind i alle slags rum, og med tilbygningsmulighederne kan du sågar opbygge en hel væg med skoopbevaring, ved at tilkøbe overdelen til reolen.

 • Materialer: Massiv eg/birk og metal
 • Farver: Hvid, Sort eller Eg
 • Mål: H40 x B80 x D30 cm / H40 x B100 x D30 cm

Se pris på Belina skoreolen hos Unoliving

Munk Flip – væghængt skoreol med mange muligheder

Munk-Flip-Skoreol

Munk Flip er en smart og fleksibel skoreol til væggen. Den kan stykkes sammen af flere små kasser, som så udgør den samlede skoreol, og du kan derfor selv bestemme hvor mange sko du ønsker plads til. En enkelt kasse kan som udgangspunkt rumme et enkelt par sko.

Det særlige ved Munk Flip-serien er at den skifter form, afhængigt af hvilken side du ser kasserne fra. Så din skoreol vil få tilført flere dimensioner og sjove detaljer, som tager sig forskelligt ud efter betragtningsvinklen. Eksempelvis vil kasserne ligne hexagoner fra den ene side, mens de ligner timeglas fra den anden side. Det er dog blot et optisk bedrag, da alle kasserne er firkantede. Det er blot siderne, der er udskåret i vinkler.

Munk Flip kan kombineres i flere farver, hvis du ønsker en væghængt skoreol med et spændende farvespil. Således findes de individuelle kasser i både hvid med eg indvendigt, hvid, grå og rosa.

 • Materialer: Eg
 • Mål (per kasse): H33 x B25 x D25(29,5) cm.

Se pris på Munk Flip skoreol hos Luxo Living

House Doctor Easy – skoreol i sort jern og marmor

House-Doctor-Easy-Skoreol

Hvis du ønsker en mere eksklusiv løsning, eksempelvis til opbevaring af høje hæle i garderoben, så er House Doctor Easy et godt valg. Den kan med fordel bruges som skoreol, og ligner mest af alt en udstillingsreol fra en butik med dyre designersko.

Materialerne vidner da også om at reolen er tiltænkt opbevaring af luksusartikler, da stellet er lavet i jern og hylderne er lavet i marmor. Det giver ikke mindst skoreolen en god og robust massefylde, men sørger også for at den står stabilt og er nem at rengøre og vedligeholde.

House Doctor Easy har en højde på 180 centimeter og måler 75 centimeter i bredden. Den leveres med hele 6 marmorhylder, og der er således plads til op mod 24 par sko.

 • Materialer: Jern og marmor
 • Mål: H180 x B75 x D30 cm.

Se pris på House Doctor Easy skoreol hos Luxo Living

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Jeg synes virkeligt at skohylden med de fritsvævende sko fra J-me ser spændende ud.
  Desværre fører linket kun til sko-reolen. Måske den er taget ud af produktion?

Skriv en kommentar