16 skoskabe i flot og smart design

Med et skoskab kan du frigøre værdifuld plads på gulvet, da skoene nemt gemmes væk i de smarte indbyggede skuffer. På den måde bliver det nemt at støvsuge, og din entré eller dit bryggers vil altid fremstå ordentligt og ryddeligt.

Vi har besøgt en række butikker og håndplukket 16 smarte og moderne skoskabe. Blandt andet har vi fundet modeller med spejle, sideskabe, skuffer og ekstra god plads, så der er lidt til ethvert behov. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Mavis Falsterbo – stort hvidt skoskab til 24 par sko

Mavis-Falsterbo-Skoskab

Falsterbo-skoskabet fra svenske Mavis er særdeles lækkert og funktionelt med plads til op mod 24 par sko. Klik og læs mere.

Med dette smarte skoskab fra Mavis kan du udnytte pladsen optimalt. Der er nemlig gjort plads til helt op mod 8 par sko i hver skuffe, hvilket i alt giver mulighed for opbevaring af op mod 24 par sko.

Det er med andre ord et rigtig fint skoskab, hvor der er kælet for detaljerne. Det koster dermed også en smule mere end de andre og mere klassiske modeller, men her får du altså et helt stilrent skoskab, som i øvrigt er designet til placering tæt ved væggen, grundet fraværet af de bageste ben.

Stellet i dette skoskab er fremstillet i MDF og benene er lavet i massiv birk, og så har det fået en flot hvid lakering hele vejen rundt. Skoskabet leveres desuden samlet, så du ikke skal bruge tid på dette.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 24 par sko
 • Mål: 141 x 80 x 22,5 cm (h x b x d)
 • MDF og ben i massiv birk

Se pris på Mavis Falsterbo-skoskabet hos Entremøbel

Delta – skoskab i egetræslook med 3 skuffer

Delta skoskabet er et smart og moderne skoskab med 3 skuffer i egetræslook. Rammen er hvid og benene i eg. Klik og læs mere.

Dette smarte skoskab passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning. Det er lavet til placering direkte op ad væg, og står således på 2 ben placeret i front.

Delta skoskabet fremstår rummeligt med en bredde på 70,4 centimeter og 3 skuffer, hvilket betyder at du har plads til mindst 9 par sko i skabet. Da det er lavet med skuffer der vippes ud og åbnes i toppen, kan dybden holdes på kun 24 centimeter. Det fylder derfor ikke meget i entréen, og det er velegnet til mindre rum hvor pladsen skal udnyttes optimalt.

Designet af skoskabet er holdt i moderne rene linjer, som passer godt ind i de fleste nye nordiske miljøer. Fronten er helt grebsfri.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 9 par sko
 • Mål: 138,8 x 70,4 x 24 cm. (h x b x d)
 • MDF og eg

Se pris på Delta-skoskabet hos BOBO

Paris – skoskab i antikt look med 3 skuffer

Paris skoskabet har et flot og antikt look med 3 skuffer og god plads til dine sko. Klik og læs mere.

Det flotte Paris skoskab har et flot og antikt udtryk med smukke facetter i top og bund. Det passer således perfekt ind i den ældre lejlighed eller huset, hvor der sættes pris på elegant indretning.

Skoskabet har 3 skuffer, hvori der er god plads til dine sko. Det anslås, at der i dette skoskab kan være 3 par sko i hver skuffe, da det måler 77,8 meter i bredden. Dermed slipper du helt for at have sko stående på gulvet i entréen, som så vil fremstå pæn og ryddelig.

Paris skoskabet måler desuden 127,8 centimeter i højden og 27,5 centimeter i dybden, hvilket betyder at det tager mere plads i højden end i bredden. Dette er især godt i mindre rum, hvor pladsen måske er trang.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 9 par sko
 • Mål: 127,8 x 77,8 x 27,5 cm. (h x b x d)
 • MDF

Se pris på Paris-skoskabet hos BOBO

Bright – hvidt skoskab med 3 skuffer og sideskab

Bright-Skoskab

Det smarte Bright skoskab er både billigt og stilrent. Der er plads til ni par sko, og du kan opbevare tilbehøret i sideskabet. Klik og læs mere.

Dette skoskab er både rummeligt og billigt. Overfladen er hvid højglans, hvilket er nemt at holde rent og tilfører lys i entreen.

Der er plads til tre par sko i hver skuffe, og i det smalle sideskab er der fire justerbare hylder, hvor du eksempelvis kan opbevare handsker og tørklæder i små kasser eller lignende.

Skoskabet er lavet i komposittræ, som ikke kræver vedligeholdelse, og du kan derfor holde skoskabet rent ved blot at tørre af med en fugtig klud af og til.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 9 par sko
 • Mål: 125,3 x 101,9 x 24 cm (h x b x d)
 • Komposit træ i hvid højglans

Se pris på Bright-skoskabet hos BOBO

Mitra – grebsfrit skoskab med egetræsben

Mitra-Skoskab

Det moderne hvide Mitra skoskab fremstår diskret med grebsfri front og slanke ben i eg. Der er plads til op mod 12 par sko. Klik og læs mere.

Det hvide Mitra skoskab passer ind i mange forskellige miljøer. Det fremstår både moderne og stilrent på samme tid, og med den grebsfrie front er der ro i detaljerne og dermed rummet.

Skoskabet er en smal model på kun 47 centimeter. Alligevel er der god plads, da skabet har en god dybde på hele 30 centimeter. Med andre ord er der altså plads til 4 par sko i hver skuffe, da skoene kan opbevares i to lag.

I bunden af skoskabet er et par slanke ben i eg, som giver et flot og moderne spil til det ellers diskrete design. Det er velegnet til en placering i et moderne hjem, hvor det passer ind i både store og små rum.

Lidt detaljer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 12 par sko
 • Mål: 133,5 x 47 x 30 cm. (h x b x d)
 • Hvidt og grebsfrit design

Se pris på Mitra-skoskabet hos BOBO

Berlin – skoskab med hvide låger og børstet egetræslook

Berlin-Skoskab

Det stilrene Berlin skoskab har to store skuffer til sko og en lille hvid skuffe til tilbehøret. Klik og læs mere.

Det stilrene Berlin skoskab har ingen greb i skufferne, og fronten er lavet i hvid højglans. Det giver et stilrent ydre, der indrammes i et stel i børstet egetræslook, som vil tage sig flot ud i en lys entre.

I dette skoskab er der plads til op mod 10 par sko i de to store skuffer, og så har du en mindre skuffe øverst til opbevaring af blandt andet handsker, nøgler og andre småting.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 10 par sko
 • Mål: 94 x 73 x 24 cm (h x b x d)
 • Melamin/laminat i hvid højglans og egetræslook

Se pris på Berlin-skoskabet hos Unoliving

Bright – højt skoskab med spejl og 5 skuffer

Bright-Skoskab-Med-Spejl

Det store Bright-skoskab har fem skuffer med spejle og plads til mere end 15 par sko. Det fås både i lyst træ og hvid. Klik og læs mere.

Den store udgave af Bright-skoskabet fås både i hvid og lyst træ, og så har det fuld spejlfront, som gør det velegnet til brug i både garderoben, i bryggerset eller i den store entre.

Skoskabet har i alt fem skuffer og dermed plads til op mod 15 par sko, hvilket giver rig mulighed for at hele familiens skoarsenal kan samles ét sted, mens hverdagsskoene står fremme eller i en mindre reol ved hoveddøren.

Der er monteret nogle små metal greb på alle skufferne, så de er nemme at åbne og lukke. Skoskabet er lavet af komposittræ, som er et vedligeholdelsesfrit materiale belagt med en folie, der ikke falmer med tiden.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 15 par sko
 • Mål: 181,9 x 71,2 x 20,1 cm (h x b x d)
 • Komposittræ

Se pris på det store Bright-skoskab hos Unoliving

Ebony – skoskab med spejllåge og sideskab

Ebony-Skoskab

Ebony skoskabet har spejl og plads til op mod 12 par sko. Det fås i 2 varianter. Klik og læs mere.

Dette skoskab fås i både sort og brun, så der findes en model til enhver smag. Det består af 2 skabslåger og 2 separate rum, hvor det ene bruges til opbevaring af sko og det andet til opbevaring af tilbehør såsom handsker, huer, halstørklæder og lignende.

I selve skoskabet er der god plads til op mod 12 par sko, som står i robuste metalholdere. Det er også udenpå skoskabet at du finder spejlet.

I sideskabet er monteret hylder, og du kan således vælge at tilkøbe nogle kasser til opbevaring af tilbehør, eller bruge det til andre former for opbevaring. En god kombination til både garderoben, entreen eller bryggerset.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 12 par sko
 • Mål: 178,4 x 82,8 x 23,9 cm (h x b x d)
 • Melamin/laminat

Se pris på Ebony-skoskabet hos Unoliving

Chest-serien – hvidt skoskab med 2 skuffer og lille overskuffe

Chest-Skoskab

Lækkert skoskab i et dejlig stilrent design. God plads til mange sko. Klik og læs mere.

Fra de mere særprægede skoskabe til et flot, klassisk og tidløst et af slagsen.

Her er det Chest-skoskabet vi kigger nærmere på. Det findes i tre farver, og kommer med to store skuffer med plads til 4 par sko i hver, samt en mindre skuffe i toppen, til opbevaring af beklædningsgenstande og hvad man ellers måtte ønske.

Dette skoskab er udført i komposittræ, og er derfor meget nemt at vedligeholde.

Findes i følgende varianter:

 • Kapacitet: Op til 8 par sko
 • Mål: 105 x 80 x 35,3 cm (h x b x d)
 • Mørkt egetræs-look
 • Hvid
 • Egetræs-look

Se priser på Chest-serien hos Unoliving

Shoee-serien – modulserie i forskellige størrelser og farver

Shoee-Skoskab-Graa

Meget stort og rummeligt skoskab til eksempelvis bryggerset eller den store garderobe. Klik og læs mere om Shoee-skoskabet.

Shoee-serien består af en lang række skoskabe i forskellige farver og størrelser. Fælles for dem alle er at lågerne er grebsfrie, og udseendet er flot og minimalt. Desuden er skoskabene i Shoee-serien udstyret med en flot topplade i glas.

Som det kan ses på billedet, findes skoskabet i en meget stor størrelse. Den viste model har plads til ca. 16 par sko, hvilket gør skoskabet oplagt som brug i en garderobe, et walk-in closet eller i bryggerset.

Findes i følgende varianter:

 • Kapacitet: Op til 16 par sko
 • 134 x 63 x 24 cm (h x b x d)
 • 122 x 66 x 17 cm
 • 160 x 103 x 17 cm
 • Lysegrå højglans
 • Grå højglans
 • Hvid højglans
 • Sort højglans

Se priser på Shoee-serien hos Unoliving

Riva – skoskab i oliebehandlet eg med 2 store låger

Riva-Skoskab

Riva-serien byder på dette skoskab, som fremstår massivt og robust. Klik for at læse mere.

I Riva-serien findes et stort og et lille skoskab. På billedet ser du det store skoskab, hvor der er plads til ca. 8-10 par sko i alt, mens den lidt mindre udgave har plads til ca. 6 par sko.

Skoskabet fremstår robust og naturligt, med store træben og et ydre i nordisk naturlig stil. Konstruktionen er udført i oliebehandlet egetræ, hvilket er en af de hårdere træsorter, der samtidig giver et smukt varmt look.

Desuden er skufferne udstyret med aluminiumsgreb, som giver lidt ekstra krydderi til detaljen på dette skoskab.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 10 par sko
 • 92 x 121 x 24 cm (h x b x d)
 • Oliebehandlet egetræ

Se pris på Riva-skoskabet hos Unoliving

Riva – smalt skoskab i eg med 3 små skuffer

Riva-Skoskab-Smalt

Det smalle Riva-skoskab er et oplagt valg i den mindre entré, hvor pladsen skal udnyttes optimalt.

Det smalle Riva-skoskab er stadig massivt og robust, men det udnytter pladsen i højden bedre, da det har 3 skuffer i stedet for to. Det giver plads til ca. 6 par sko, hvilket er tilstrækkeligt til den lille familie og hverdagsbehovet.

Stilen er naturlig og nordisk, og materialerne er massivt egetræ, som er behandlet med en olie. Olien giver den varme farve, og sikrer at skoskabet holder i mange år. De simple greb er lavet i aluminium.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 6 par sko
 • 130 x 71 x 17 cm (h x b x d)
 • Oliebehandlet egetræ

Se pris på smalt Riva-skoskab hos Unoliving

Zapatero – højt skoskab med spejl i lågen

Zapatero-Skoskab

Zapatero-skoskabet er ekstra højt og har plads til mange sko. Desuden er der spejl i skabslågen. Klik og læs mere.

Dette skoskab er perfekt til garderoben, hvor det smalle høje design giver god plads til opbevaring af sko. Zapatero-serien består af intet mindre end 6 skoskabe – alle i samme størrelse, men med forskellige farvekombinationer.

Hele skabslågen er dækket af et stort spejl, hvilket er gavnligt hvis du er begrænset af ringe plads. Nu kan du placere dette skoskab i din garderobe eller entré, hvor du kan bruge spejlet til at holde styr på looket.

Vi anbefaler dette store og rummelige skoskab i den lidt større leljighed, i entréen i det moderne hjem eller evt. til sommerhuset.

Findes i følgende varianter:

 • Kapacitet: Op til 12 par sko
 • 180,5 x 50 x 20 cm (h x b x d)
 • Hvid
 • Mørkt træ-look
 • Naturligt træ-look
 • Alternativt varmt træ-look
 • Sort/grå
 • Naturligt træ-look

Se priser på Zapatero-serien hos Unoliving

Berlin – skoskab i sort eller hvid højglans

Berlin-Skoskab

Berlin-skoskabet findes i både sort og hvid højglans. Klik og se farverne.

Det flotte og stilrene Berlin-skoskab fremstår med en 100% højglans-belagt overflade i enten sort eller hvid.

Skoskabet har desuden en topplade i hærdet glas, for at skåne overfladen men også for at fremhæve den glansfulde charme.

En ting, der gør dette skoskab ekstra smart og funktionelt, er detaljen med de fire små skuffer øverst – her kan familiens nøgler, punge og andre nødvendige småting opbevares, så man altid har dem lige ved hånden når man skal ud af døren.

Skoskabet er fremstillet af komposittræ, som holder længe uden at skulle vedligeholdes.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 8 par sko
 • 104,3 x 124,20 x 24 cm (h x b x d)
 • Hvid eller sort højglans

Se priser på Berlin-skoskabene hos Unoliving

Penny 99 – hvidt skoskab med hylder

penny-99-skoskab

Det simple hvide Penny 99 skoskab er et godt køb til dig, der ønsker et funktionelt og pladsbesparende møbel i entreen. Det rummer let op til 12 par sko i alt, og dermed er der rigeligt med plads til de sko der bruges mest i hverdagen.

Skoskabet har 2 låger, som vippes ned og er dybe nok til at der kan opbevares 2 par sko oven på hinanden. Derudover er der 3 opbevaringsrum i den ene side, hvor der kan opbevares alt fra handsker til huer eller dekorationsartikler.

Penny 99 er lavet af MDF med en hvid foliering udvendigt. Det måler 101,5 centimeter i bredden, 98 centimeter i højden og 25,5 centimeter i dybden.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 12 par sko
 • Mål: 98 x 101,5 x 25,5 cm (h x b x d)
 • MDF

Se pris på Penny 99-skoskabet hos Lepong

Skoskab i metal med 3 skuffer

skoskab-i-metal

Der er mange fordele forbundet med at vælge et skoskab af metal. Materialet er i sagens natur mere robust overfor slitage, og det fremstår en smule mere rustikt end skoskabe i folieret MDF.

Dette skoskab har fået en antracitgrå lakering. Det betyder at det fremstår med et flot rustikt udtryk, og det passer fint ind i næsten alle typer indretning. Og med en dybde på kun 15 centimeter, fylder de omtrent det samme som en postkasse.

Skoskabet har plads til et par sko i hvert rum, eller to par hvis det er mindre størrelser.

Lidt informationer om dette skoskab:

 • Kapacitet: Op til 6 par sko
 • Mål: 103 x 50 x 15 cm (h x b x d)
 • Metal

Se pris på skoskab i metal hos Lepong

16 skoskabe i flot og smart design
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar