Med et loungesæt kan du indrette en hyggekrog i haven eller på terrassen. Det fås i mange forskellige typer og farver, og du har derfor mulighed for at vælge et loungesæt der passer til din have og din personlige stil.

I denne artikel har vi fundet vores 10 favoritsæt, som du bør se nærmere på inden du vælger. Der er flere forskellige sæt med både sofaer, stole og borde, som passer til enhver have og pengepung.

Washington – loungesæt i sandfarvet polyrattan

Washington-LoungesaetWashington er et klassisk loungesæt, som passer perfekt til dig der ønsker en mere klassisk indretning af haven eller terrassen. Der medfølger 2 lænestole og en 3-personers sofa, så der er god plads til hele familien. Derudover får du et bord med grå nonwood-lameller, og hele sættet er således helt frit for vedligeholdelse.

Loungesættet har et kraftigt stel i aluminium, som er monteret med brunt “dusty” polyrattan flet. Bordet er ligeledes monteret med brunt polyrattan flet, og beklædt med grå nonwood lameller øverst. Der medfølger bløde sorte hynder, så siddekomforten er i top.

Dette loungesæt er med dets runde former velegnet til den hyggelige terrasse med klassisk indretning.

Stole og sofa har en siddehøjde på 43 centimeter.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L220 x D87 cm.
 • Mål – stole: L90 x D87 cm.
 • Mål – bord: L130 x B70 x H45 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Brun med sorte hynder

Se pris på Washington loungesættet hos Havemøbelland

Amador – loungesæt med hjørnesofa og bord i polyrattan

Amador-LoungesaetAmador er det perfekte loungesæt til den store terrasse eller hyggekrogen bagest i haven. Det består af en stor hjørnesofa med god plads og et kvadratisk bord beklædt med nonwood lameller. Hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit, og det vil tage sig godt ud på den moderne terrasse med eksklusiv indretning.

Loungesættet er lavet med et kraftigt aluminiumsstel monteret med grå polyrattan, og bordet har desuden lameller i nonwood. Hynderne er sorte, hvilket skaber en flot kontrast til den grå polyrattan. Der er plads til 5-6 personer på den store hjørnesofa, og det lille sofabord kan fint bruges til drikkevarer og snacks.

Amador loungesættet har en siddehøjde på 43 centimeter, ryghøjden er på 66 centimeter og alle hynderne medfølger.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 247 x 247 cm.
 • Mål – bord: L75 x B75 x H35 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Grå med sorte hynder

Se pris på Amador loungesættet hos Havemøbelland

Denver – loungesæt med sort hjørnesofa og bord

Denver-LoungesaetDenver er et sort loungesæt med glasplade på sofabordet. Det er perfekt til den store terrasse, som ønskes indrettet med mørke møbler, der giver ro i øjnene. På hjørnesofaen er der ved hvert endestykke et lille bord, som kan bruges til snacks, tæpper og andre ting, som kan være rare at have ved hånden på en sommeraften. Fødderne er desuden brede og holdt i en sølvgrå farve, som står i fin kontrast med det eksklusive sorte look.

Også dette loungesæt er lavet med et stel af aluminium, som har fået monteret sort polyrattan flet. Det er således helt vedligeholdelsesfrit, og du skal derfor blot koncentrere dig om at nyde sommeren. Hynderne er ligeledes sorte og betrukket med polyester for god siddekomfort.

Bordet er, som sofaen, holdt i sort polyrattan med en glasplade på toppen. Glaspladen giver et eksklusivt udtryk, og den er nem at holde ren. Tør blot glasset af med en opvredet klud, og den er så god som ny.

Loungesættet kan med fordel kombineres med et par lænestole eller en sækkestol på den modsatte side af bordet, eller du kan nøjes med at have det stående for sig selv.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 209 x 295 cm.
 • Mål – bord: L120 x B70 x H32 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Sort

Se pris på Denver loungesættet hos Havemøbelland

Vianna – loungesæt i grå polyrattan

Vianna-LoungesaetVianna loungesættet fremstår i et eksklusivt design og en elegance, som ikke findes i mange havemøbler. Det er holdt i lyse og lette farver, som skaber en lys og let atmosfære på terrassen.

Dette loungesæt består af en hjørnesofa med et stel i aluminium, hvorpå der er monteret grå polyrattan flet. Der medfølger desuden bløde luksushynder i en lys grå farve, som er behagelige at sidde i og som ikke ser “tunge” ud på den lille terrasse.

Udover sofaen hører der et bord i fiberbeton med til loungesættet. Bordet er kvadratisk og måler 100 x 100 centimeter, og har en flot grå bordplade i fiberbeton. Stellet er i aluminium, hvilket tilfører et eksklusivt udtryk.

Dette loungesæt passer godt ind i den klassisk indrettede have, hvor møblerne ønskes holdt i lyse nuancer. Det kan eksempelvis være at din have ikke vender mod vest og du derfor har skygge om aftenen, og her kan det være rart med nogle havemøbler der ikke er i mørke og tunge farver.

Siddehøjden i sofaen er på 43 centimeter.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 260 x 260 cm.
 • Mål – bord: L100 x B100 x H50 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og fiberbeton
 • Farver: Grå

Se pris på Vianna loungesættet hos Havemøbelland

Napa – loungesæt i hvid polyrattan med sorte hynder

Napa-LoungesaetNapa er et hvidt modulopbygget loungesæt, som du kan sammensætte efter din terrasses indretning. Loungesættet består nemlig af i alt 5 moduler, så du kan opbygge sofaen som du lyster.

Konstruktionen af Napa loungesættet består af et stel i aluminium, som er monteret med hvid polyrattan flet. Derpå er der bløde sorte hynder, som giver et godt spil med det hvide. Alle hynderne har betræk med lynlås, som derfor kan tages af og vaskes efter behov. I sofaen er der plads til ca. 5 personer, og således kan hele familien sidde sammen og nyde vejret.

Der medfølger desuden et bord, som også kan bruges som en puf. På bordet er en glasplade, som gør det nemt at holde rent.

Detaljer:

 • Mål: Se målene på modulerne hos forhandler
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Hvid og sort

Se pris på Napa loungesættet hos Havemøbelland

Love Boat – multifunktionelt loungesæt med skygge

Love-Boat-LoungesaetDette pragtfulde loungesæt består af en stor bred sofa med sort skygge, samt en puf der kan sættes op af sofaen eller stå for sig selv, alt efter om du ønsker at sidde eller ligge.

Love Boat er en ægte lille oase, som du med fordel kan stille i et fjernt hjørne hvor der er fred og ro. Her kan du nyde sommeraftenerne med benene oppe og et spil kort, eller du kan kombinere med et lille bord, som kan stilles mellem sofaen og puffen. Dermed er loungesættet multifunktionelt, og der er således også plads til at familie og venner kan sidde med på en solskinsdag.

Loungesættet er lavet af et aluminiumsstel monteret med sort polyrattan, og der medfølger en kraftig solskygge, puder og hynder. Den er 157 centimeter bred, så der kan ligge op til 3 personer ved siden af hinanden eller sidde op til 6 personer.

Detaljer:

 • Mål: L190 x B157 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Se pris på Love Boat loungesættet hos Havemøbelland

Muubs Laizse – loungesæt i brun polyrattan

Laizse-LoungesaetLaizse er et luksuriøst loungesæt fra danske Muubs, der laver møbler i rustik nordisk stil. Det har et stel af aluminium som er monteret med brun polyrattan, og hynder som ligeledes er betrukket med brunt stof. Loungesættet passer perfekt ind på den moderne terrasse, hvor eksklusive møbler foretrækkes.

Med til sættet hører en stor hjørnesofa med plads til 5 personer, en lænestol og et lille bord/puf. Du kan således bruge loungesættet på flere forskellige måder, alt efter om du ønsker at smække benene op eller gerne vil have et sted at stille din kaffekop, snacks eller drink.

Detaljer:

 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Brun

Se pris på Laizse loungesættet hos Unoliving

Ester – loungesæt i naturfarvet polyrattan med nonwood bord

Ester-LoungesaetEster er et klassisk loungesæt med et højt sofabord og flotte naturfarvede nuancer. Det går med andre ord i ét med rækværk og træer, og tager sig således rigtig godt ud i en have omgivet med skøn natur.

Loungesættet består af en flot hjørnesofa til 5 personer og et bord, har en ekstra god højde. Dermed er det faktisk muligt at nyde en brunch eller et let måltid i sofaen, og det er således et oplagt køb for dig der elsker at spise udenfor om sommeren.

Både sofa og bord har et stel i metal, hvorpå der er monteret en naturfarvet polyrattan flet. Til sofaen medfølger et sæt gråbrune hynder, og på bordet er monteret lameller i brun nonwood.

Detaljer:

 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Natur

Se pris på Ester loungesættet hos Unoliving

Alberte – sort loungesæt med grå hynder

Alberte-LoungesaetAlberte loungesættet har et flot stilrent udseende, som passer perfekt ind på den moderne terrasse med minimalistisk indretning. Sættet har desuden grå hynder som står i flot kontrast til det sorte, og på bordet er lagt en plade af glas.

En af de største fordele ved dette loungesæt er at det er så neutralt i designet. Det gør det lettere at matche det til forskellige terrasse- og haveindretninger, hvilket også skyldes at sættes er fleksibelt og enten kan stå samlet eller hver for sig.

Til sofaer og lænestol medfølger der grå hynder, hvor siddehynderne er 7 centimeter tykke. Loungesættet har desuden et kraftigt metalstel, hvorpå den sorte og vedligeholdelsesfri polyrattan er monteret.

Detaljer:

 • Mål – loungesofa: L142 x B71 x H70 cm.
 • Mål – sofa: L131 x D77 x H70 cm.
 • Mål – lænestol: B83 x D77 x H70 cm.
 • Mål – bord: L65 x B65 x H37 cm.
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Sort og grå

Se pris på Alberte loungesættet hos Unoliving

Mille – loungesæt i sort polyrattan med grå hynder

Mille-LoungesaetMille er et simpelt, stilrent og billigt loungesæt. Det er perfekt til den store altan eller lille terrasse, men også til hyggekrogen i en fjern ende af haven. Loungesættet kan fås til en rigtig god pris, da designet er helt stilrent og simpelt.

Loungesættet består af en 2-personers sofa, 2 lænestole og et bord med glasplade. Alle møblerne har et stel i metal, hvorpå der er monteret sort polyrattan flet. Derudover medfølger der grå siddehynder, så du sidder godt selvom det bliver sent.

På bordet er monteret en glasplade, som er nem at holde ren. Under glaspladen er desuden en opbevaringsplads, som du kan bruge til alt fra pyntegenstande til blade.

Mille kan bruges i mange forskellige typer indretninger, da designet er sort og neutralt.

Detaljer:

 • Materialer: Metal og sort polyrattan
 • Farver: Sort og grå

Se pris på Mille loungesættet hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar