Teak havemøbler er det rette valg hvis du ønsker et smukt og rustikt udseende, som passer godt ind på både store og små terrasser. Teak er en robust og meget eftertragtet træsort, som er nem at vedligeholde og meget holdbar. Med tiden vil den få en flot grålig patina, men du kan også vælge at slibe træet og give det en gang olie, hvis du ønsker at bibeholde de varme farvenuancer. Regelmæssig pleje forlænger også træets holdbarhed, så du kan få glæde af dine havemøbler i mange år frem.

Herunder har vi fundet 14 af de flotteste havemøbelsæt, hvor teaktræ indgår i hele eller dele af konstruktionen. Se vores favoritter herunder:

Sammen – eksklusive teak havemøbler fra FDB Møbler


Sammen-Teak-Havemoebler

Teak havemøblerne fra Sammen-serien er nydesignet ud fra de gamle FDB-klassikere med komfort og funktionalitet for øje. Serien er fra 2014, og du kan blandt andet købe flotte mørkegrå hynder, ekstra bordplader og flere andre ting til at supplere sættet med.

I dette sæt får du 4 smarte stole og et lille firkantet bord, som passer perfekt til altanen eller den lille terrasse. Det er lavet af ren teaktræ fra top til bund, og den gyldne træstruktur vil med tiden få en smuk gråbrun patina. Med løbende pleje i form af oliering, kan du dog bibeholde træets varme farve.

Bordet optager et areal på 104,5 x 90 centimeter. Du kan tilkøbe et ekstra bord og et midterstykke, så du kan udvide teak havemøblerne til at rumme præcis det antal siddepladser du har brug for.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 104,5 x 90 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Sammen-sættet hos Coop

Cinas York – lille sæt havemøbler i massiv teak


Cinas-York-Teak-HavemoeblerCinas York er et cafésæt bestående af teak havemøbler til 4 personer. Både bord og stole kan klappes sammen og opbevares indendørs i løbet af vinteren, hvilket er genialt hvis du vil passe godt på dine havemøbler når det bliver koldt udenfor.

Teak havemøblerne i York-serien er velegnede på den lille og rustikt indrettede terrasse eller altan. Stole og bord har et klassisk design med armlæn på stolene og et bordareal på 70 x 70 centimeter. Der er ikke benyttet andre materialer end teak til både bord og stole, og derfor har sættet et flot og ensartet udtryk. Med tiden til den gråbrune patina træde mere og mere frem, medmindre du giver træet en tur med sandpapir og et plejemiddel lavet til massiv teak.

Detaljer:

 • Mål: Bord 70 x 70 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Cinas York-sættet hos Frishop

Læs også: Loungesæt – 17 komplette sæt til afslapning udendørs

Cinas Dry Under – smarte teak havemøbler med skjult tørrestativ


Cinas-Dry-Under-Teak-HavemoeblerDette geniale teak havemøbelsæt har kombineret bord og tørrestativ. Det betyder at teak lamellerne, som udgør bordpladen, kan trækkes ud til siderne hvorved et tørrestativ kommer til syne. Det er ikke kun smart, det er også særdeles pladsbesparende på altanen eller den lille terrasse. Vi har aldrig set havemøbler med tilsvarende funktionalitet, og derfor synes vi at dette sæt er helt specielt.

Dry Under er navnet på de funktionelle teak havemøbler, som gør det muligt at tørre tøj og drikke kaffe samme sted. Sættet er lavet til 4 personer, da der medfølger 4 stole og et bord på 106 x 60 centimeter.

Du får et flot sæt teak havemøbler, som er lavet i massiv certificeret teak fra indonesiske skove.

Detaljer:

 • Mål: Bord 106 x 60 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Cinas Dry Under-sættet hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Læs også: Rundt havebord – her er 15 af de bedste

Hercules 240 – teak havemøbler med bænke til 8 personer


Hercules-240-teak-havemoebler

Dette er et rent Hercules-sæt, som består af et flot plankebord og 4 bænke. Både bord og bænke er lavet af massiv teak, så her får du et flot og rustikt sæt havemøbler til de uformelle aftener i sommervarmen.

Hvis du synes at havestole er bøvlede og tager meget plads, så er disse bænke et godt valg. De ser nemlig ikke ud af meget, men man kan stadig sidde komfortabelt hvis de kombineres med hynder eller lammeskind. Det store plankebord giver desuden masser af plads til dagens udfoldelser, der både kan byde på spisning og forskellige selskabslege.

Teak havemøblerne i dette sæt er beregnet til 8 personer, hvis man forudsætter at der sidder 2 personer på hver bænk. Der kan desuden tilkøbes ekstra plankeborde og bænke efter behov, så du selv kan sammensætte den optimale løsning til dit behov.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 240 x 100 cm.
 • Mål: Bænk: 120 x 43 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Hercules Instruktør – teak havemøbler til 6 personer med instruktørstole


Mega-Instruktoer-Teak-Havemoebler

Disse teak havemøbler er perfekte til den store terrasse, hvor møblerne gerne må være lidt specielle. I sættet medfølger nemlig 6 instruktørstole, som bidrager med et særligt udtryk til sættet som helhed. Det store flotte plankebord fremstår desuden rustikt, og med en længde på 240 centimeter er det rummeligt nok til en hel familie.

Teak havemøblerne i Hercules Instruktør sættet inkluderer et Hercules plankebord i kerneteak. Det er teaktræ af en høj kvalitet, og bordpladen er udskåret i 4 store massive planker. Under bordet er benene sortmalede, hvilket igen giver et helt særligt udtryk. Bordet måler 240 x 100 centimeter.

Instruktør stolene er ligeledes lavet af fint kerneteak, og sæde samt ryglæn er lavet af sort sumbrella stof. Dette stof er modstandsdygtigt overfor vind og vejr, så stolene kan tåle at stå ude hele sommeren.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 240 x 100 cm.
 • Materialer: Massiv teak og sumbrella stof
 • Farver: Teak og sort

Hercules Bravo – stort bord med teakplanker og 6 polyrattan stole


Greenface-Bravo-Teak-Havemoebler

Dette rustikke sæt teak havemøbler er perfekt til dig der ønsker høj siddekomfort uden at gå på kompromis med udseendet. Havemøblerne passer perfekt ind på den store terrasse, hvor det massive plankebord bidrager til en rustik atmosfære.

Teak havemøblerne i dette sæt inkluderer et stort Hercules bord, som er lavet af massiv kerneteak. Selve bordpladen er beklædt med 4 solide teakplanker, og de kraftige ben er ligeledes lavet af kerneteak. Bordet måler 240 x 100 centimeter, så der er god plads til at bænke hele familien omkring samme bord.

De 6 medgølende Bravo-stole er monteret med en sandfarvet polyrattan, og derfor kræver de ingen former for vedligeholdelse. Til disse stole kan der tilkøbes hynder i valgfri farver, så du kan øge siddekomforten.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 240 x 100 cm.
 • Materialer: Massiv teak og polyrattan
 • Farver: Teak og sandfarve

Alsa Blokhus – klassiske havemøbler med udtræksbord


Alsa-Blokhus-Teak-Havemoebler

Alsa Blokhus er et sæt alsidige teak havemøbler, som passer perfekt ind på den klassiske terrasse. Udseendet er elegant og klassisk med robuste stole og en bænk, som giver en god og hyggelig stemning på terrassen. Det medfølgende bord har desuden et smart butterfly-udtræk, så det nemt kan udvides når der er behov for det.

Dette sæt teak havemøbler består af et havebord på 180 x 90 centimeter. Det er lavet af kerneteak, og udseendet er holdt klassisk og enkelt. Bordpladen har udtræk, og ved at benytte det medfølgende butterflyudtræk kan bordet udvides til en bredde på 240 centimeter. Således bliver der plads til et par ekstra stole, hvilket kan være nyttigt i hverdagen.

Der medfølger desuden 2 stole og en 3-personers bænk, så du får i alt 5 siddepladser med disse teak havemøbler. Til sættet kan købes hynder i valgfri farver, og du kan se dem alle hos forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 180/240 x 90 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Køln – teak cafesæt med 2 stole og et lille bord


Koeln-Teak-Cafesaet

Teak havemøbler behøver ikke at være store og tunge. Dette lille sæt er nemlig det komplet modsatte, og det er således perfekt til den lille skjulte hyggekrog eller altan. Med dette sæt kan du nyde en kop kaffe i morgensolen, eller du kan indrette et lille hjørne hvor i kan sidde 2 personer og indtage et lille måltid.

Dette sæt teak havemøbler består af 2 foldestole i bedste caféstil og et sammenklappeligt bord. Det betyder at sættet nemt kan klappes sammen og opbevares i løbet af vinteren, og det er nyttigt hvis det skal holde sig pænt i lang tid uden behandling.

Bordet måler 70 x 70 centimeter, hvilket er tilstrækkeligt for 2-3 personer.

Detaljer:

 • Mål: Bord: B70 x L70 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Læs også: Cafesæt – 18 smukke sæt i træ, jern eller polyrattan

Calais – teak havemøbler med udtræksbord og 6 stole


Calais-Teak-HavemoeblerCalais-sættet består af et stort teak bord og 6 foldbare stole. Det er et rigtig luksuriøst sæt teak havemøbler, som kan tilpasses efter behov. Bordet har nemlig udtræk og 2 tillægsplader, så du nemt kan udvide pladsen omkring bordet efter behov.

Som standard måler havebordet i dette sæt 210 x 120 centimeter, men det kan forlænges med 2 x 50 centimeter så længden bliver hele 310 centimeter. Det giver plads til op mod 6 personer på hver side af bordet, samt 2 personer ved hver bordende.

Stolene er justerbare, og bordet har hul til parasol i midten. Designet er klassisk og passer godt ind på den store terrasse.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 210/260/310 x 120 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Malaga – havemøbler i massiv teak med udtræksbord


Malaga-Teak-HavemoeblerMalaga er et mindre sæt teak havemøbler med 4 positionsstole, der kan indstilles i ryggen. Dermed kan du opnå øget siddekomfort omkring dette bord, hvor der kan føres lange samtaler med familien til sent på aftenen i ro og mag.

Det store medfølgende bord er også lavet i massiv teak, og der medfølger en udtræksplade på 60 centimeter. Dermed bliver det muligt at forlænge bordet fra dets oprindelige 180 centimeter og helt op til 240 centimeter, hvilket giver plads til op mod 4 personer på hver side af bordet.

Teak havemøblerne i Malaga-serien er lavet i massiv teak, og kræver derfor ikke løbende vedligeholdelse. Du kan dog med fordel give træet en tur med finkornet sandpapir og noget plejemiddel, hvis du ønsker at bibeholde den varme glød i træet.

Detaljer:

 • Mål: Bord 180/240 x 100 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Rørvig – teak havemøbler i retro design


Roervig-Teak-HavemoeblerDisse flotte retro inspirerede teak havemøbler fås i et sæt med rundt havebord og 4 stole. Sættet har et robust stel i aluminium, hvorpå der er monteret lameller i massiv teak.

Rørvig er navnet på teak havemøblerne, som passer perfekt ind i den lille hyggekrog eller på den store altan. Bordet har en diameter på 130 centimeter, og dermed er der plads til både middag og morgenkaffe. Med til sættet hører desuden 4 flotte stole med armlæn, og du kan med fordel tilkøbe hynder hvis du ønsker ekstra komfort.

Rørvig-serien fås i flere størrelser med borde til 2, 4 eller 6 stole. Serien består af teak havemøbler til store og små terrasser, og du kan se alle størrelserne ved at klikke videre til forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: Bord Ø130 cm.
 • Materialer: Aluminium og massiv teak
 • Farver: Hvid og teak

Blokhus – klassiske havemøbler i massiv teak


Blokhus-Teak-HavemoeblerDe smukke Blokhus havemøbler er lavet i massiv teak fra top til bund. De fremstår klassiske i udseendet, og mange vil forbinde havemøblerne med ægte Morten Korch-idyl.

Sættet består af 2 stole, en bænk og et bord, hvilket giver plads til 4 personer i alt. Der kan tilkøbes hynder til sættet hvis det ønskes, og der er faktisk lavet et særligt hyndesæt der passer til Blokhus-serien. I samme design findes et hvidmalet sæt havemøbler, som er lavet af mahogni i stedet for teak. Dette kan ses hos forhandleren, og går under navnet Amalienborg.

Teak havemøblerne kan både bruges i hjemmet eller i sommerhuset, og de kræver ikke løbende vedligeholdelse. Du kan dog med fordel give teak træet en tur med finkornet sandpapir og en gang olie, hvis du ønsker at bibeholde den gyldne farve.

Detaljer:

 • Mål: Bord 170 x 90 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Jacksonville – slankt havesæt med teaklameller på bordet


Jacksonville-Teak-Havemoebler

Med Jacksonville får du et flot og moderne sæt teak havemøbler, som appellerer til den moderne familie og den nordisk indrettede bolig. Stilen er minimalistisk med sofistikeret design, hvilket blandt andet ses i de slanke teaklameller og sorte metalstel.

Bordet i dette sæt er det eneste hvor materialerne delvist består af teak, men træsorten er brugt på en ganske god måde her. Det er nemlig lagt på bordet som tynde lameller, således at man får optimal glæde af disse. Derudover står bordet på et stel af sortmalet metal, som giver god stabilitet og sørger for at holde vedligeholdelsesbehovet i bund.

Bordet måler 200 x 90 centimeter, og der medfølger 6 stole hertil. Det betyder at hele husstanden på op til 6 personer kan sidde godt og komfortabelt omkring bordet.

De medfølgende stole er af sortlakeret aluminium, med sæderyg i sort reb. De kan stables, hvilket gør det nemt at opbevare dem i tørvejr i vintermånederne.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 200 x 90 cm.
 • Materialer: Massiv teak og metal
 • Farver: Teak og sort

Merano – elegant sæt teak havemøbler med hvidt metalstel


Merano-Teak-Havemoebler

Merano er et elegant sæt teak havemøbler, hvor teaktræet er kombineret med elementer af hvidlakeret metal. Det giver et flot spil mellem nuancerne, og bordpladen af massiv teak fremhæves over det diskrete stel.

Havemøblerne i dette sæt passer fint til den mindre terrasse, og med de 4 medfølgende stole kan husstanden sidde samlet komfortabelt om det lille bord.

Bordet måler 125 x 76 centimeter, og er således en mindre variant. Bordpladen består af teaktræ, mens stellet er af hvidlakeret metal. De medfølgende stole er ligeledes af hvidlakeret metal, som desuden er galvaniseret.

Da der ikke medfølger hynder til disse stole, kan du med fordel tilkøbe disse eller bruge lammeskind. Du kan også finde forskellige hynder og skabe en unik atmosfære. Mulighederne er mange med dette sæt.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 125 x 76 cm.
 • Materialer: Teak og metal
 • Farver: Teak og hvid

Se også Teak havemøbler | 16 smukke havemøbler i teaktræ skrevet af furnished.dk.

Se også denne lignende artikel på vores side: Ledningsfri støvsuger – 9 smarte modeller til hverdagsrengøring

Læs også: Havebænk – 24 af de bedste bænke til haven

Denne side er anmeldt af: Oscar C. Jacobsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar