Med et loungesæt kan du indrette en hyggekrog i haven eller på terrassen. Det fås i mange forskellige typer og farver, og du har derfor mulighed for at vælge et loungesæt der passer til din have og din personlige stil.

I denne artikel har vi fundet 15 flotte og smarte loungesæt, som du bør se nærmere på inden du vælger. Der er flere forskellige sæt med både sofaer, stole og borde, som passer til enhver have og pengepung.

Nadia – komplet loungesæt med sofaer og borde

Klik på billedet og se mere.

Det sorte Nadia loungesæt er det perfekte valg for dig der ønsker en komplet løsning med høj siddekomfort og masser af afsætningsplads. Loungesættet er desuden stilrent og dermed nemt at kombinere med eksisterende havemøbler.

Dette loungesæt er lavet af sort polyrattan, som er nemt at vedligeholde. Det skal nemlig blot holdes rent med sæbevand og en klud, hvilket nemt er klaret af et par omgange i løbet af sommeren. Der er siddepladser til 5 personer, og den medfølgende puf kan enten bruges til at smække benene op på eller som ekstra siddeplads når du har gæster. Hynderne i loungesættet er mørkegrå og kraftige.

Til loungesættet medfølger desuden et hjørnebord og 2 små sideborde, som nemt kan flyttes rundt efter behov. Dermed har du altid et sted at sætte din kaffekop, snackskål og lignende, mens du sidder i sofaen. Loungesættet har et stel af aluminium, hynderne er lavet af polyester og på sidebordene er der ilagt en glasplade.

Detaljer:

 • Mål – 2 pers. sofa: L152 x D88 x H77 cm.
 • Mål – 3 pers. sofa: L215 x D88 x H77 cm.
 • Mål – hjørnebord: L88 x B88 x H57 cm.
 • Mål – sideborde: L40 x B40 x H67 cm.
 • Mål – puf: L77 x B77 x H35 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Sort med mørkegrå hynder

Se pris på Nadia loungesættet hos Coop

Ebba – simpelt loungesæt i sort polyrattan

Klik på billedet og se mere.

Ebba loungesættet er et simpelt sæt med en 2-personers sofa, 2 lænestole og et lille bord. Fordelen ved dette sæt er at der ikke medfølger en masse hynder, så det er nemt at finde plads til dem når de skal ind om aftenen. Og på dage hvor du ønsker lidt ekstra komfort, kan du tage et par puder fra stuen med ud og sætte op af ryglænet.

Dette loungesæt er lavet i sort rattan, som er monteret på et stålstel. De medfølgende hynder er ligeledes sorte, så de passer til resten af terrassen uden problemer. Det lille bord, som måler 80 x 47 centimeter, er beklædt med sorte nonwood lameller. Det er et materiale der efterligner træ, men som ikke kræver nogen former for løbende vedligeholdelse.

Loungesættet passer til 4 personer, og lænestolene kan enten placeres ved siden af sofaen eller overfor den.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L117 x D68 x H79,3 cm.
 • Mål – stole: L60 x D68 x H79 cm.
 • Mål – bord: L80 x B47 x H40 cm.
 • Materialer: Metal, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Ebba loungesættet hos Coop

Nina – loungesæt i grå polyrattan med chaiselong sofa og puf

Klik på billedet og se mere.

Nina loungesættet er lyst og velegnet til den lille terrasse. Den grå polyrattan føles nemlig ikke så tung og dominerende som den sorte, og dermed føles sofaen mindre end den er. Dette loungesæt er således også velegnet til den større altan eller udestuen.

Hvis du er på udkig efter et loungesæt med en enkel loungesofa, så er dette sæt et godt valg. Her får du nemlig en sofa med plads til 3 personer og en chaiselong i den ene side, som du kan smække benene op på. Til loungesættet medfølger desuden en puf, som enten kan bruges som et lille bord eller til at smække benene op på.

Loungesættet leveres med et sæt grå hynder og 3 pyntepuder, som øger komforten i sofaen sammenlignet med andre sæt. Stellet er desuden lavet af aluminium, og det påmonterede grå polyrattan er uforgængeligt og kræver ikke anden vedligeholdelse end en rengøring med lidt sæbevand og en klud i ny og næ.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L210 x D130 x H70 cm.
 • Mål – puf: L60 x B60 x H37 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå

Se pris på Nina loungesættet hos Coop

Todelt loungesæt af nye paller

Klik på billedet og se mere.

Dette loungesæt er perfekt til den moderne og rustikt indrettede terrasse, hvor der ønskes en god kombination af komfort og funktionalitet. Sættet er lavet af nye Euro-paller, som normalt bruges til at fragte varer rundt i Europa på.

Loungesættet består af en 2-personers bænk med en bredde på 125,5 centimeter og et bord, som måler 125,5 x 80 centimeter. Bænken og bordet kan desuden skubbes sammen til en dobbelt chaiselong, så du kan smække benene op og nyde et lille pusterum på terrassen eller i haven.

Sættet kommer fra danske PLUS A/S, og er en del af en større serie af havemøbler lavet af nye Euro-paller. Det afbildede loungesæt har fået en drivtømmerfarvet grunder, som får det til at fremstå en smule mørkere end normalt. Loungesættet har en siddehøjde på cirka 45 centimeter.

Detaljer:

 • Mål – bænk: L125,5 x D80 H90 cm.
 • Mål – bord: L125,5 x B80 x H45 cm.
 • Materialer: Træ
 • Farver: Drivtømmer eller umalet

Se pris på todelt loungesæt af paller hos Wupti

Alva – lyst loungesæt med ben i børstet aluminium

Klik på billedet og se mere.

Dette loungesæt er lyst og imødekommende, hvilket ellers ikke er normalt for lounge havemøbler. Der er masser af siddepladser her, og hynderne er både kraftige og bløde. Designet minder desuden mest af alt om en almindelig sofa til stuen, hvilket er positivt hvis du ønsker at indrette en hyggelig udestue eller terrasse hvor du og familien kan sidde i mange timer ad gangen.

Alva loungesættet består af en stor hjørnesofa med 5 siddepladser og masser af aflægningsplads. Endestykkerne i hver side er nemlig uden hynder, og de fungerer således som ekstra sideborde til eksempelvis drinks, snacks og blade. Udover dette medfølger der også et sofabord på 70 x 90 centimeter.

Loungesættet har et stel af børstet aluminium og runde skråtstillede ben. Derudover er sættet beklædt med træfarvede nonwood lameller, som er vedligeholdelsesfrie. Hynderne er lysegrå og lavet af polyester.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L241 x B241 cm.
 • Mål – bord: L90 x B70 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Lysegrå hynder og træfarvet nonwood

Se pris på Alva loungesættet hos Havemøbelland

Dylan – loungesæt med 2 runde borde

Klik på billedet og se mere.

Dylan er et retroinspireret loungesæt til den moderne terrasse, som ønskes indrettet rustikt og hyggeligt. De lyse hynder skaber en åben og imødekommende atmosfære, som er ideel til mindre terrasser eller små hyggekroge.

Til dette loungesæt får de en stor 3-personers sofa, to lænestole og et par små runde borde. Stole og sofa er monteret med ben i træ, en dusty polyrattan flet og et stel af aluminium. Sættet er således opbygget af gode og holdbare materialer, med et udseende der minder om almindelige møbler til stuen.

På de to runde borde er der monteret nonwood, som er en slags syntetisk træefterligning. Nonwood lamellerne er i en grå farve, som passer godt til stolene og sofaen. Til sættet er der desuden et sæt lysegrå hynder med en god tykkelse.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L182 x D73 cm.
 • Mål – stole: B74 x D72 cm.
 • Mål – stort bord: Ø72 x H43 cm.
 • Mål – lille bord: Ø54 x H38 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Lysegrå hynder og dusty polyrattan

Se pris på Dylan loungesættet hos Havemøbelland

Washington – loungesæt i sandfarvet polyrattan

Washington-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Washington er et klassisk loungesæt, som passer perfekt til dig der ønsker en mere klassisk indretning af haven eller terrassen. Der medfølger 2 lænestole og en 3-personers sofa, så der er god plads til hele familien. Derudover får du et bord med grå nonwood-lameller, og hele sættet er således helt frit for vedligeholdelse.

Loungesættet har et kraftigt stel i aluminium, som er monteret med brunt “dusty” polyrattan flet. Bordet er ligeledes monteret med brunt polyrattan flet, og beklædt med grå nonwood lameller øverst. Der medfølger bløde sorte hynder, så siddekomforten er i top.

Dette loungesæt er med dets runde former velegnet til den hyggelige terrasse med klassisk indretning.

Stole og sofa har en siddehøjde på 43 centimeter.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L220 x D87 cm.
 • Mål – stole: L90 x D87 cm.
 • Mål – bord: L130 x B70 x H45 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Brun med sorte hynder

Se pris på Washington loungesættet hos Havemøbelland

Amador – loungesæt med hjørnesofa og bord i polyrattan

Amador-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Amador er det perfekte loungesæt til den store terrasse eller hyggekrogen bagest i haven. Det består af en stor hjørnesofa med god plads og et kvadratisk bord beklædt med nonwood lameller. Hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit, og det vil tage sig godt ud på den moderne terrasse med eksklusiv indretning.

Loungesættet er lavet med et kraftigt aluminiumsstel monteret med grå polyrattan, og bordet har desuden lameller i nonwood. Hynderne er sorte, hvilket skaber en flot kontrast til den grå polyrattan. Der er plads til 5-6 personer på den store hjørnesofa, og det lille sofabord kan fint bruges til drikkevarer og snacks.

Amador loungesættet har en siddehøjde på 43 centimeter, ryghøjden er på 66 centimeter og alle hynderne medfølger.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 247 x 247 cm.
 • Mål – bord: L75 x B75 x H35 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Grå med sorte hynder

Se pris på Amador loungesættet hos Havemøbelland

Denver – loungesæt med sort hjørnesofa og bord

Denver-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Denver er et sort loungesæt med glasplade på sofabordet. Det er perfekt til den store terrasse, som ønskes indrettet med mørke møbler, der giver ro i øjnene. På hjørnesofaen er der ved hvert endestykke et lille bord, som kan bruges til snacks, tæpper og andre ting, som kan være rare at have ved hånden på en sommeraften. Fødderne er desuden brede og holdt i en sølvgrå farve, som står i fin kontrast med det eksklusive sorte look.

Også dette loungesæt er lavet med et stel af aluminium, som har fået monteret sort polyrattan flet. Det er således helt vedligeholdelsesfrit, og du skal derfor blot koncentrere dig om at nyde sommeren. Hynderne er ligeledes sorte og betrukket med polyester for god siddekomfort.

Bordet er, som sofaen, holdt i sort polyrattan med en glasplade på toppen. Glaspladen giver et eksklusivt udtryk, og den er nem at holde ren. Tør blot glasset af med en opvredet klud, og den er så god som ny.

Loungesættet kan med fordel kombineres med et par lænestole eller en sækkestol på den modsatte side af bordet, eller du kan nøjes med at have det stående for sig selv.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 209 x 295 cm.
 • Mål – bord: L120 x B70 x H32 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Sort

Se pris på Denver loungesættet hos Havemøbelland

Napa – loungesæt i hvid polyrattan med sorte hynder

Napa-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Napa er et hvidt modulopbygget loungesæt, som du kan sammensætte efter din terrasses indretning. Loungesættet består nemlig af i alt 5 moduler, så du kan opbygge sofaen som du lyster.

Konstruktionen af Napa loungesættet består af et stel i aluminium, som er monteret med hvid polyrattan flet. Derpå er der bløde sorte hynder, som giver et godt spil med det hvide. Alle hynderne har betræk med lynlås, som derfor kan tages af og vaskes efter behov. I sofaen er der plads til ca. 5 personer, og således kan hele familien sidde sammen og nyde vejret.

Der medfølger desuden et bord, som også kan bruges som en puf. På bordet er en glasplade, som gør det nemt at holde rent.

Detaljer:

 • Mål: Se målene på modulerne hos forhandler
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Hvid og sort

Se pris på Napa loungesættet hos Havemøbelland

Love Boat – multifunktionelt loungesæt med skygge

Love-Boat-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Dette pragtfulde loungesæt består af en stor bred sofa med sort skygge, samt en puf der kan sættes op af sofaen eller stå for sig selv, alt efter om du ønsker at sidde eller ligge.

Love Boat er en ægte lille oase, som du med fordel kan stille i et fjernt hjørne hvor der er fred og ro. Her kan du nyde sommeraftenerne med benene oppe og et spil kort, eller du kan kombinere med et lille bord, som kan stilles mellem sofaen og puffen. Dermed er loungesættet multifunktionelt, og der er således også plads til at familie og venner kan sidde med på en solskinsdag.

Loungesættet er lavet af et aluminiumsstel monteret med sort polyrattan, og der medfølger en kraftig solskygge, puder og hynder. Den er 157 centimeter bred, så der kan ligge op til 3 personer ved siden af hinanden eller sidde op til 6 personer.

Detaljer:

 • Mål: L190 x B157 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Se pris på Love Boat loungesættet hos Havemøbelland

Alberte – sort loungesæt med grå hynder

Klik på billedet og se mere.

Alberte loungesættet har et flot stilrent udseende, som passer perfekt ind på den moderne terrasse med minimalistisk indretning. Sættet har desuden grå hynder som står flot til det sorte polyrattan, og på bordet er lagt en plade af glas.

En af de største fordele ved dette loungesæt er at det er så neutralt i designet. Det gør det lettere at matche det til forskellige terrasse- og haveindretninger, hvilket også skyldes at sættes er fleksibelt og enten kan stå samlet eller hver for sig.

Til sofaer og lænestol medfølger der grå hynder, hvor siddehynderne er 7 centimeter tykke. Loungesættet har desuden et kraftigt metalstel, hvorpå den sorte og vedligeholdelsesfri polyrattan er monteret.

Detaljer:

 • Mål – loungesofa: L142 x B71 x H70 cm.
 • Mål – sofa: L131 x D77 x H70 cm.
 • Mål – lænestol: B83 x D77 x H70 cm.
 • Mål – bord: L65 x B65 x H37 cm.
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Sort og grå

Se pris på Alberte loungesættet hos Havemøbelland

Elna – loungesæt i sort polyrattan med grå hynder

Klik på billedet og se mere.

Elna er et simpelt, stilrent og billigt loungesæt. Det er perfekt til den store altan eller lille terrasse, men også til hyggekrogen i en fjern ende af haven. Loungesættet kan fås til en rigtig god pris, da designet er helt stilrent og simpelt.

Loungesættet består af en 2-personers sofa, 2 lænestole og et bord med glasplade. Alle møblerne har et stel i metal, hvorpå der er monteret sort polyrattan flet. Derudover medfølger der grå siddehynder, så du sidder godt selvom det bliver sent.

På bordet er monteret en glasplade, som er nem at holde ren. Under glaspladen er desuden en opbevaringsplads, som du kan bruge til alt fra pyntegenstande til blade.

Elna kan bruges i mange forskellige typer indretninger, da designet er sort og neutralt.

Detaljer:

 • Materialer: Metal og sort polyrattan
 • Farver: Sort og grå

Se pris på Elna loungesættet hos Coop

Muubs Laizse – loungesæt i brun polyrattan

Laizse-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Laizse er et luksuriøst loungesæt fra danske Muubs, der laver møbler i rustik nordisk stil. Det har et stel af aluminium som er monteret med brun polyrattan, og hynder som ligeledes er betrukket med brunt stof. Loungesættet passer perfekt ind på den moderne terrasse, hvor eksklusive møbler foretrækkes.

Med til sættet hører en stor hjørnesofa med plads til 5 personer, en lænestol og et lille bord/puf. Du kan således bruge loungesættet på flere forskellige måder, alt efter om du ønsker at smække benene op eller gerne vil have et sted at stille din kaffekop, snacks eller drink.

Detaljer:

 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Brun

Se pris på Laizse loungesættet hos Unoliving

Ester – loungesæt i naturfarvet polyrattan med nonwood bord

Ester-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Ester er et klassisk loungesæt med et højt sofabord og flotte naturfarvede nuancer. Det går med andre ord i ét med rækværk og træer, og tager sig således rigtig godt ud i en have omgivet med skøn natur.

Loungesættet består af en flot hjørnesofa til 5 personer og et bord, har en ekstra god højde. Dermed er det faktisk muligt at nyde en brunch eller et let måltid i sofaen, og det er således et oplagt køb for dig der elsker at spise udenfor om sommeren.

Både sofa og bord har et stel i metal, hvorpå der er monteret en naturfarvet polyrattan flet. Til sofaen medfølger et sæt gråbrune hynder, og på bordet er monteret lameller i brun nonwood.

Detaljer:

 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Natur

Se pris på Ester loungesættet hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar