Med et loungesæt kan du indrette en hyggekrog i haven eller på terrassen. Det fås i mange forskellige typer og farver, og du har derfor mulighed for at vælge et loungesæt der passer til din have og din personlige stil.

I denne artikel har vi fundet 16 af de flotteste og smarteste loungesæt, så du kan blive inspireret før du køber. Der er flere forskellige sæt med både sofaer, stole og borde, som passer til enhver terrasse og pengepung.

New York – luksuriøst modulopbygget loungesæt

Klik på billedet og se mere.

Dette loungesæt er fremstillet af kraftig polyrattan i flotte grå nuancer. Alle kanterne er desuden afrundede, hvilket giver et pænere og mere naturligt look.

New York-loungesættet er modulbaseret, hvilket betyder at du kan til- og frakoble modulerne efter eget ønske. Du kan således også købe ekstra moduler eller vælge om du vil have en lang vinkel til højre eller venstre, alt efter hvordan din terrasse er indrettet.

Loungesættet har et stel af aluminium, som både er let og modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Der medfølger desuden store bløde hynder og puder, som alle har mørkegråt betræk. Derudover får du også et lille bord med en glasplade med i sættet.

Detaljer:

 • Mål – sofa: Se mål på modulerne hos forhandleren
 • Mål – bord: L76 x B76 x H35 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå nuancer

Se pris på New York loungesættet hos Havemøbelland

Buffalo – sort modulopbygget loungesæt

Klik på billedet og se mere.

Buffalo-loungesættet er et rigtig godt køb for dig, der gerne vil have en stor hjørnesofa og et bord til en god pris. Her er der god plads til 5-6 personer, og siddekomforten er særdeles høj på grund af de tykke hynder og bløde puder.

Loungesættet har et stel af aluminium med sort polyrattan-flet monteret. Det er således helt vedligeholdelsesfrit, og kræver kun overtørring med en opvredet klud i ny og næ. Puder og hynder skal dog ind i tørvejr, så her kan det godt betale sig at investere i en hyndeboks eller et overtræk. Sidstnævnte findes hos forhandleren, og kan købes med til sofaen.

Da Buffalo-sættet er modulbaseret, kan du lave din egen sofakombination. Det betyder at den kan tilpasses din terrasse, og så kan du tilkøbe ekstra moduler efter behov. Der kan også købes hynder og nyt betræk, hvis det bliver nødvendigt. Af den grund er Buffalo-loungesættet et rigtig godt køb.

Detaljer:

 • Mål – sofa: Se mål på modulerne hos forhandleren
 • Mål – bord: L72 x B72 x H30 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Se pris på Buffalo loungesættet hos Havemøbelland

Vanessa – multifunktionelt loungesæt med flere kombinationsløsninger

Klik på billedet og se mere.

Hvis du drømmer om at indrette et lille hyggehjørne i haven, så er Vanessa-loungesættet det perfekte valg. Det kan nemlig enten samles til en hjørnesofa med bord eller splittes til en sofa og 2 lænestole, alt efter behov. Derudover medfølger en puf og et lille sidebord, så der er god plads til afsætning af serveringsbakke og lignende.

En helt speciel finesse ved dette loungesæt er den kraftige kaleche, som kan vippes op eller ned. Den giver ikke mindst skygge, men skærmer også for nysgerrige blikke. Dermed har du dig et lille privat hyggehjørne, hvor du kan sidde eller ligge i ro og mag.

Loungesættet har plads til op mod 6 personer, alt efter hvordan du opstiller modulerne. Det er desuden vedligeholdelsesfrit, og der medfølger bløde grå hynder.

Detaljer:

 • Mål – sofa: Se mål på modulerne hos forhandleren
 • Mål – puf: L64 x B64 x H40 cm.
 • Mål – sidebord: L43 x B32 x H50 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå hynder og sort polyrattan

Se pris på Vanessa loungesættet hos Havemøbelland

Rom – rundt loungesæt med opbevaring og bord

Klik på billedet og se mere.

Med dette runde loungesæt får du en alt-i-én løsning til den store terrasse eller hyggekrogen. Her er der god plads til 6 personer, og modulerne kan placeres efter hvordan du synes de står bedst. Det er desuden muligt at tilkøbe ekstra moduler, hvis du eksempelvis ønsker en dobbelt-løsning med plads til hele familien og gæsterne.

Rom-loungesættet består af 3 dobbelte sofa-moduler, et opbevaringsbord og et rundt bord med glasplade og underhylde. Dermed får du en god alt-i-én løsning, hvor alle hynderne desuden er inkluderet.

Hele loungesættet er vedligeholdelsesfrit, men som altid anbefales det at tage hynderne ind eller lægge dem i tørvejr når de ikke bruges. Stellet er desuden lavet af aluminium, hvilket gør det nemt og enkelt at flytte rundt på modulerne.

Detaljer:

 • Mål – sofa: Se mål på modulerne hos forhandleren
 • Mål – bord: Ø100 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Se pris på Rom loungesættet hos Havemøbelland

Anastacia – sandfarvet loungesæt med stel af træ

Klik på billedet og se mere.

Anastacia er et smukt og moderigtigt loungesæt, bestående af en 2-personers sofa og 2 lænestole. Dertil får du et sofabord, så sættet er komplet.

Loungesættet har et smukt stel af akacietræ, og hele sofabordet er ligeledes fremstillet af dette. Akacietræet er selvfølgelig FSC-certificeret, hvilket betyder at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.

På stolene og sofaen er desuden monteret en sandfarvet polyrattan-flet, som både er vedligeholdelsesfri og hårdfør. De medfølgende hynder og puder er naturfarvede og bløde at sidde i.

Der er i dette loungesæt god plads til 4 personer, som mageligt kan sidde omkring bordet. Det anbefales til den lille terrasse eller hyggehjørnet.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L160 x B80 x H64 cm.
 • Mål – lænestole: L75 x B80 x H64 cm.
 • Mål – bord: L100 x B60 x H43 cm.
 • Materialer: Akacietræ og polyrattan
 • Farver: Naturfarvede hynder og sandfarvet polyrattan

Se pris på Anastacia loungesættet hos Coop

Alva – lyst loungesæt med ben i børstet aluminium

Klik på billedet og se mere.

Dette loungesæt er lyst og imødekommende, hvilket ellers ikke er normalt for lounge havemøbler. Der er masser af siddepladser her, og hynderne er både kraftige og bløde. Designet minder desuden mest af alt om en almindelig sofa til stuen, hvilket er positivt hvis du ønsker at indrette en hyggelig udestue eller terrasse hvor du og familien kan sidde i mange timer ad gangen.

Alva loungesættet består af en stor hjørnesofa med 5 siddepladser og masser af aflægningsplads. Endestykkerne i hver side er nemlig uden hynder, og de fungerer således som ekstra sideborde til eksempelvis drinks, snacks og blade. Udover dette medfølger der også et sofabord på 70 x 90 centimeter.

Loungesættet har et stel af børstet aluminium og runde skråtstillede ben. Derudover er sættet beklædt med træfarvede nonwood lameller, som er vedligeholdelsesfrie. Hynderne er lysegrå og lavet af polyester.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L241 x B241 cm.
 • Mål – bord: L90 x B70 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Lysegrå hynder og træfarvet nonwood

Se pris på Alva loungesættet hos Havemøbelland

Dylan – loungesæt med 2 runde borde

Klik på billedet og se mere.

Dylan er et retroinspireret loungesæt til den moderne terrasse, som ønskes indrettet rustikt og hyggeligt. De lyse hynder skaber en åben og imødekommende atmosfære, som er ideel til mindre terrasser eller små hyggekroge.

Til dette loungesæt får de en stor 3-personers sofa, to lænestole og et par små runde borde. Stole og sofa er monteret med ben i træ, en dusty polyrattan flet og et stel af aluminium. Sættet er således opbygget af gode og holdbare materialer, med et udseende der minder om almindelige møbler til stuen.

På de to runde borde er der monteret nonwood, som er en slags syntetisk træefterligning. Nonwood lamellerne er i en grå farve, som passer godt til stolene og sofaen. Til sættet er der desuden et sæt lysegrå hynder med en god tykkelse.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L182 x D73 cm.
 • Mål – stole: B74 x D72 cm.
 • Mål – stort bord: Ø72 x H43 cm.
 • Mål – lille bord: Ø54 x H38 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Lysegrå hynder og dusty polyrattan

Se pris på Dylan loungesættet hos Havemøbelland

Washington – loungesæt i sandfarvet polyrattan

Washington-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Washington er et klassisk loungesæt, som passer perfekt til dig der ønsker en mere klassisk indretning af haven eller terrassen. Der medfølger 2 lænestole og en 3-personers sofa, så der er god plads til hele familien. Derudover får du et bord med grå nonwood-lameller, og hele sættet er således helt frit for vedligeholdelse.

Loungesættet har et kraftigt stel i aluminium, som er monteret med brunt “dusty” polyrattan flet. Bordet er ligeledes monteret med brunt polyrattan flet, og beklædt med grå nonwood lameller øverst. Der medfølger bløde sorte hynder, så siddekomforten er i top.

Dette loungesæt er med dets runde former velegnet til den hyggelige terrasse med klassisk indretning.

Stole og sofa har en siddehøjde på 43 centimeter.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L220 x D87 cm.
 • Mål – stole: L90 x D87 cm.
 • Mål – bord: L130 x B70 x H45 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Brun med sorte hynder

Se pris på Washington loungesættet hos Havemøbelland

Amador – loungesæt med hjørnesofa og bord i polyrattan

Amador-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Amador er det perfekte loungesæt til den store terrasse eller hyggekrogen bagest i haven. Det består af en stor hjørnesofa med god plads og et kvadratisk bord beklædt med nonwood lameller. Hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit, og det vil tage sig godt ud på den moderne terrasse med eksklusiv indretning.

Loungesættet er lavet med et kraftigt aluminiumsstel monteret med grå polyrattan, og bordet har desuden lameller i nonwood. Hynderne er sorte, hvilket skaber en flot kontrast til den grå polyrattan. Der er plads til 5-6 personer på den store hjørnesofa, og det lille sofabord kan fint bruges til drikkevarer og snacks.

Amador loungesættet har en siddehøjde på 43 centimeter, ryghøjden er på 66 centimeter og alle hynderne medfølger.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 247 x 247 cm.
 • Mål – bord: L75 x B75 x H35 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Grå med sorte hynder

Se pris på Amador loungesættet hos Havemøbelland

Denver – loungesæt med sort hjørnesofa og bord

Denver-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Denver er et sort loungesæt med glasplade på sofabordet. Det er perfekt til den store terrasse, som ønskes indrettet med mørke møbler, der giver ro i øjnene. På hjørnesofaen er der ved hvert endestykke et lille bord, som kan bruges til snacks, tæpper og andre ting, som kan være rare at have ved hånden på en sommeraften. Fødderne er desuden brede og holdt i en sølvgrå farve, som står i fin kontrast med det eksklusive sorte look.

Også dette loungesæt er lavet med et stel af aluminium, som har fået monteret sort polyrattan flet. Det er således helt vedligeholdelsesfrit, og du skal derfor blot koncentrere dig om at nyde sommeren. Hynderne er ligeledes sorte og betrukket med polyester for god siddekomfort.

Bordet er, som sofaen, holdt i sort polyrattan med en glasplade på toppen. Glaspladen giver et eksklusivt udtryk, og den er nem at holde ren. Tør blot glasset af med en opvredet klud, og den er så god som ny.

Loungesættet kan med fordel kombineres med et par lænestole eller en sækkestol på den modsatte side af bordet, eller du kan nøjes med at have det stående for sig selv.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 209 x 295 cm.
 • Mål – bord: L120 x B70 x H32 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Sort

Se pris på Denver loungesættet hos Havemøbelland

Napa – loungesæt i hvid polyrattan med sorte hynder

Napa-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Napa er et hvidt modulopbygget loungesæt, som du kan sammensætte efter din terrasses indretning. Loungesættet består nemlig af i alt 5 moduler, så du kan opbygge sofaen som du lyster.

Konstruktionen af Napa loungesættet består af et stel i aluminium, som er monteret med hvid polyrattan flet. Derpå er der bløde sorte hynder, som giver et godt spil med det hvide. Alle hynderne har betræk med lynlås, som derfor kan tages af og vaskes efter behov. I sofaen er der plads til ca. 5 personer, og således kan hele familien sidde sammen og nyde vejret.

Der medfølger desuden et bord, som også kan bruges som en puf. På bordet er en glasplade, som gør det nemt at holde rent.

Detaljer:

 • Mål: Se målene på modulerne hos forhandler
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Hvid og sort

Se pris på Napa loungesættet hos Havemøbelland

Loveboat – multifunktionelt loungesæt med skygge

Klik på billedet og se mere.

Dette pragtfulde loungesæt består af en stor bred sofa med sort skygge, et lille rundt bord i midten, samt 2 puffer der enten kan skubbes ud eller samles til én stor solseng.

Loveboat er en ægte lille oase, som du med fordel kan stille i et fjernt hjørne hvor der er fred og ro. Her kan du nyde sommeraftenerne med benene oppe og et spil kort, eller du kan åbne loungesættet og have det lille bord stående mellem sofaen og pufferne. Dermed er loungesættet multifunktionelt, og der er således også plads til at familie og venner kan sidde med på en solskinsdag.

Loungesættet er lavet af et aluminiumsstel monteret med sort polyrattan, og der medfølger en kraftig solskygge, puder og hynder. Den er 175 centimeter bred, så der kan ligge op til 3 personer ved siden af hinanden eller sidde cirka 8-10 personer.

Detaljer:

 • Mål: Ø175 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Se pris på Loveboat loungesættet hos Havemøbelland

Sort loungesæt med grå hynder og lænestol

Klik på billedet og se mere.

Dette sorte loungesæt har et flot stilrent udseende, som passer perfekt ind på den moderne terrasse med minimalistisk indretning. Sættet har desuden grå hynder som står flot til den sorte polyrattan, og på bordet er lagt en plade af glas.

En af de største fordele ved dette loungesæt er at det er så neutralt i designet. Det gør det lettere at matche det til forskellige terrasse- og haveindretninger, hvilket også skyldes at sættes er fleksibelt og enten kan stå samlet eller hver for sig.

Til sofaen og lænestol medfølger der grå hynder, hvor siddehynderne er 7 centimeter tykke. Loungesættet har desuden et kraftigt metalstel, hvorpå den sorte og vedligeholdelsesfri polyrattan er monteret.

Detaljer:

 • Mål – loungesofa: L142 x B71 x H70 cm.
 • Mål – lænestol: B83 x D77 x H70 cm.
 • Mål – bord: L65 x B65 x H37 cm.
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Sort og grå

Se pris på det sort-grå loungesæt hos Wupti

Outfit – loungesæt i sort polyrattan med grå hynder

Klik på billedet og se mere.

Outfit er et simpelt, stilrent og billigt loungesæt. Det er perfekt til den store altan eller lille terrasse, men også til hyggekrogen i en fjern ende af haven. Loungesættet kan fås til en rigtig god pris, da designet er helt stilrent og simpelt.

Loungesættet består af en 2-personers sofa, 2 lænestole og et bord med glasplade. Alle møblerne har et stel i metal, hvorpå der er monteret sort polyrattan flet. Derudover medfølger der grå siddehynder, så du sidder godt selvom det bliver sent.

På bordet er monteret en 5 millimeter tyk glasplade, som er nem at holde ren. Under glaspladen er desuden en opbevaringsplads, som du kan bruge til alt fra pyntegenstande til blade.

Outfit kan bruges i mange forskellige typer indretninger, da designet er sort og neutralt.

Detaljer:

 • Mål – loungesofa: L119 x B68 x H77 cm.
 • Mål – lænestol: L67 x B68 x H77 cm.
 • Mål – bord: L90,5 x B46,5 x H37,5 cm.
 • Materialer: Metal og sort polyrattan
 • Farver: Sort og grå

Se pris på Outfit loungesættet hos Wupti

Muubs Lazise – loungesæt i brun polyrattan

Laizse-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Lazise er et luksuriøst loungesæt fra danske Muubs, der laver møbler i rustik nordisk stil. Det har et stel af aluminium som er monteret med brun polyrattan, og hynder som ligeledes er betrukket med brunt stof. Loungesættet passer perfekt ind på den moderne terrasse, hvor eksklusive møbler foretrækkes.

Med til sættet hører en stor hjørnesofa med plads til 5 personer, en lænestol og et lille bord/puf. Du kan således bruge loungesættet på flere forskellige måder, alt efter om du ønsker at smække benene op eller gerne vil have et sted at stille din kaffekop, snacks eller drink.

Detaljer:

 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Brun

Se pris på Lazise loungesættet hos Coolshop

Siesta – loungesæt i polyrattan med nonwood bord

Klik på billedet og se mere.

Siesta er et klassisk loungesæt med et højt sofabord og flotte varme nuancer. Det går med andre ord næsten i ét med rækværk og træer, og tager sig således rigtig godt ud i en have omgivet med skøn natur.

Loungesættet består af en hjørnesofa til 5 personer og et bord, som har en ekstra god højde. Dermed er det faktisk muligt at nyde en brunch eller et let måltid i sofaen, og det er således et oplagt køb for dig der elsker at spise udenfor i magelige omgivelser.

Både sofa og bord har et stel i aluminium, hvorpå der er monteret en grå polyrattan flet. Til sofaen medfølger et sæt grå hynder, og på bordet er monteret lameller i nonwood, som er vedligeholdelsesfrit.

Detaljer:

 • Mål – loungesofa: L270 x B205 cm.
 • Mål – bord: L140 x B74 x H68 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå

Se pris på Ester loungesættet hos Havemøbelland

Loungesæt – 16 komplette sæt til afslapning udendørs
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar