Med et loungesæt kan du indrette en hyggekrog i haven eller på terrassen. Det fås i mange forskellige typer og farver, og du har derfor mulighed for at vælge et loungesæt der passer til din have og din personlige stil.

I denne artikel har vi fundet 17 af de flotteste og smarteste loungesæt, så du kan blive inspireret før du køber. Der er flere forskellige sæt med både sofaer, stole og borde, som passer til enhver terrasse og pengepung.


SACKit Cobana Lounge Sofa – Stilren og vandafvisende loungesofa

Bedste loungesofa & vores anbefaling


SACKit Cobana Lounge Sofa

Se pris på SACKit Cobana Lounge Sofa:

Hos SACKit kan du finde en udendørs lounge sofa, som giver et hyggeligt og stilrent miljø på din terrasse, have eller loungeområde. Cobana Lounge Sofa er en modulopbygget sofa, som både er vandafvisende og slidstærk, så den kan stå ude uden problemer hele året rundt.

Du får muligheden for at kunne skabe dit helt egen loungeareal efter dine specifikke præferencer. Loungesofaen kan nemlig tilpasses alle stilarter og indretninger. Vælg selv om du ønsker med eller uden armlæn, med eller uden puf og i mellem 4 forskellige farver. Derudover kan du også tilkøbe et sidebord for at fuldende terrassen.

Skab et nyt udendørs samlingspunkt for hele familien, om det er en familie på 2 eller 6, så kan du helt selv bestemme hvor stor den skal være. Har du et mindre areal, kan du derfor fortsat finde plads til en udendørs sofa, og måske i fremtiden tilkøbe flere moduler.

Udover et elegant design, får du også et slidstærkt loungesæt, som kan klare al slags vejr. Der er ingen grund til at frygte for hvordan vejrforholdene behandler din Cobana sofa og ingen grund til panik, hvis du har glemt at dække sofaen med et dækken. Sofaen er både vand- og smudsafvisende, kan ikke ruste og bliver ikke jordslået ved fugt.Cobana sofaen bliver heller ikke påvirket af solens stråler og falmer derfor ikke i farven.

SACKit har i mange år været kendt for deres karakteristiske nordisk designede sækkestole, men de har med årene også vækstet ind i andre kategorier.

Detaljer:

 • Formstabil
 • Rustfrit aluminium
 • Slidstærke materialer
 • Vand- og smudsafvisende
 • Lysægte 7-8

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: Uden armlæn: 285 x 95 x 68 cm, uden puf: 285 x 95 x 68 cm, med puf: 285 x 160 x 68 cm
 • Materiale: Pulverlakeret aluminiumsramme
 • Vandafvisende og lysægte Olefin tekstil
 • Quick dry foam

Rio sofasæt – Eksklusivt valg


Rio sofasæt

Se pris på Rio sofasæt:

Om Rio sofasæt
Er du på udkig efter nogle af de mest elegante og stilrene sofaer til haven eller terrassen? Dette dobbelte sofasæt er designet til dig, som vil skabe det mest indbydende og afslappende loungemiljø omkring boligen. Du kan have de 2 moderne sofaer sat sammen, eller du kan have dem placeret 2 forskellige steder i haven.

Mulighederne er mange, og med de stilrene designs kan du omdanne en neutral krog i haven til den dejligste oase. 

Mange loungemøbler er lavet i rattan, der er et budgetvenligt, fleksibelt og holdbart materiale. Vil du have et eksklusivt look, kan du vælge møbler af aluminium (som begge Rio sofaer er bygget op omkring). Du får de mest slidstærke møbler, der vil holde i masser af år frem, når du vælger materiale af aluminium. 

Der medfølger smukke og kraftige hynder til begge sofaer.

Udvalgte specifikationer 

 • Maksimal slidstyrke (materiale i aluminium)
 • 2 sofaer der kan opstilles, som du vil have det
 • Lang levetid 
 • Grå hynde medfølger

House Nordic Rossi – stilet loungesæt med høj komfort


House Nordic Rossi – stilet loungesæt med høj komfort

Dette House Nordic Rossi sofasæt er oplagt til et par, da det er bygget om som to lænestole med hver sin puf og et bord i midten. Det betyder, der er rig mulighed for at slænge sig i solen, men det kan også lade sig gøre at sidde fire rundt om bordet, hvis vennerne eller børnene skal være med til hygge på terrassen.

Loungesættet er skabt af materialet polyrattan, som kan holde til lidt af hvert, og vedligeholdelsen kan klares med en fugtig klud. Polyesterhynderne bør derimod opbevares i tørvejr. Bordet har en glasplade på overfladen, der giver et elegant look til sættet og en glat overflade.

Detaljer:

 • Mål – sofahjørner: L94 x B72 x H66 cm
 • Mål – puffer: L84 x B63 x H32,5 cm
 • Mål – bord: L41 x B71 x H52,5 cm
 • Materialer: Polyrattan, aluminium, polyester, glas
 • Farver: Gråbrun med sorte hynder

Polyrattan loungesæt – Perfekt sæt til hele familien


Polyrattan loungesæt

Testresultater
Når du have et af de mest populære loungesæt, som hele familie skal kunne samles om, er dette polyrattan produkt det rette valg. Det kåres med 4/5 stjerner hos Amazon.

Om loungesættet
Har du en stor have eller terrasse, får du mere frihed i forhold til valg af loungemøbler. Du kan gå efter de eksklusive produktudgaver, hvor du får en komplet siddegruppe af møbler. Dette loungemøbelsæt indeholder en hjørnesofa, en stor lænestol samt et omfangsrigt bord. 

Loungesættet kommer til sin ret, når familie og venner samles til forårets, sommerens og efterårets mange hyggelige stunder. 

Møblerne er fremstillet i det slidstærke og vejrbestandige rattan, der holder til det omskiftelige, danske vejr. 

Det grå look skaber et stilfuldt, moderne touch omkring din bolig. Det er let at passe godt på de medfølgende hynder, da møbelsættet leveres sammen med en opbevaringsboks. Du kan designe og indrette det loungeområde, som matcher dine præferencer for stil og look.

Udvalgte specifikationer

 • Komplet sæt med sofa, stol og bord
 • Fyldige og kraftige hynder medfølger 
 • Leveres med opbevaringsboks 
 • Gråt rattan (og stel af pulverlakeret stål)
 • Perfekt til den store terrasse eller have

Rund Daybed – Perfekt valg til afslapning og læsning


Rund Daybed

Testresultater
Er du på udkig efter en lækker og moderne solseng til haven eller terrassen, som får gode anmeldelser af andre kunder, er denne daybed et godt valg. Den kåres med 3,5/5 stjerner hos Amazon.

Om den runde Daybed
Når du vil købe det bedste loungesæt, skal du primært forholde dig til, hvad formålet med møblerne er. Er det til socialt samvær, snak og spisning, eller skal møblerne bruges til afslapning, solbadning og ro?

Hører du til den sidstnævnte gruppe, skal du gå efter nogle af de mest moderne og innovative loungemøbler. De er formede som solsenge (eller ”daybeds” som møbeltypen er bedre kendt som i international sammenhæng). 

Går du op i kvalitet, funktionalitet og design, vil denne daybed være det rette valg. Den er lavet i et eksklusivt og indbydende design, som kan bruges til at skabe dit helt eget wellnessområde i haven med. 

Med den tilhørende ’kaleche’ kan du altid få den mængde sol, som du ønsker. Den store fordel ved den brugervenlige kaleche er, at solsengen kan stå på samme sted i haven. Uanset om du er til direkte sol eller behagelig skygge, kan du indstille kalechen i den rette position. 

Udvalgte specifikation 

 • Luksussolseng 
 • Kan skilles ad i moduler
 • Hynder medfølger 
 • Med kaleche
 • Rattan flet

Solseng med parasol – Ergonomisk design


Solseng med parasol

Testresultater
Det multifunktionelle og innovative møbel kåres med 3,5/5 stjerner af kunderne hos Amazon.

Om VidaXL solsengen
Har du planer om at bruge dine loungemøbler til afslapning, solbadning og læsning, skal du vælge loungemøbler i stil med solseng eller liggestole. Der er masser af designs på de eftertragtede møbler til haven, terrassen eller altanen, så enhver person kan få de komfortforhold, der matcher individuelle ønsker. 

Dette VidaXL møbel skille sig ud på området for loungemøbler. De fleste sæt er lavet med enten stole eller sofaer samt et tilhørende bord. 

Med dette produkt får du en komplet løsning. Den ergonomiske, runde seng er det helt rette valg til sommerens solskinstimer. Vil du slappe af i skyggen, kan du slå den medfølgende parasol op, så du kan sove, hvile, høre musik eller læse. 

Solsengen er lavet i sort rattan, der skaber et moderne og minimalistiske udtryk i kombination med de hvide puder. Der følger puder og hynder med til både underlag og rygstøtte. 

Du kan forme solsengen, så den passer til komfortbehovene. Den kan omdannes til en bænk med en praktisk fodskammel. 

Udvalgte specifikationer

 • 2-i-1 møbel (bænk og solseng)
 • Slidstærkt design
 • Lavet i sort rattan
 • Hvide hynder medfølger 
 • Så godt som vedligeholdelsesfrit

Loungesæt til have – Komplet møbelsæt til en skarp pris


Loungesæt til have

Om loungesættet
Når du vil have både sofa, bred fodskammel, lænestol og bord til have, vil prisen helt naturligt spille en rolle. Det kan svare sig økonomisk at købe de komplette møbelsæt, der indeholder samtlige elementer, som du har brug for til den store familie, eller når vennerne kommer på besøg.

Du får mere værdi for pengene ved at vælge sættene fremfor at købe hvert møbel enkeltvist. Derudover får du møbler, der alle matcher hinanden. 

Vil du have den skarpeste pris på lækre, stilfulde og robuste havemøbler, skal du vælge dette loungesæt i gråt polyrattan. 

Det standhaftige materiale gør, at du ikke skal forholde dig til andet vedligehold end at tørre møblerne af efter behov. 

Du kan indrette det loungeområde, som passer til familiens behov. Den fleksible, store fodskammel kan bruges som modul til sofaen, så det bliver en hjørnesofa. 

Udvalgte specifikationer 

 • 2 hjørnesofaer, 1 midtersofa, 1 ottoman og 1 bord 
 • Hynder til både sofaer og ottoman medfølger
 • Konkurrencedygtig pris 
 • Stort set vedligeholdelsesfrit 
 • Gråt look (materiale af polyrattan)

Chania Havesæt – Bedste loungemøbelsæt i naturtræ


Chania HavesætSe pris på Chania Havesæt:

Om havesættet fra Venture Design
Mens nogle går op i funktionalitet og pris, er det design og look, der har størst betydning for andre. Er du til det smukke look fra naturtræ, og har du andre møbler i træ omkring boligen, skal du købe loungemøbler i samme stil.

Denne havesæt fra Venture Design er det perfekte valg for den kvalitet- og stilbevidste forbruger. Møblerne er lavet af elegant akacietræ, der vil skabe masser af charme som følge af det gyldne og varme look. 

Stel på både bord, sofa og stole er udført i sort stål, der skaber en fin og moderne kontrast til det naturlige udseende fra træet. 

Der følger bløde hynder med til møblerne. Betrækkene kan nemt lynes af, så du løbende kan vedligeholde dine puder og sikre, at kvalitet og levetid bevares. 

Sættet egner sig perfekt til terrassen.

Udvalgte specifikationer

 • Eksklusivt valg 
 • Gennemført design af hhv. akacietræ og sort stål
 • Praktisk armlæn på stole
 • Skaber masser af stil og charme omkring din bolig

Salvador sofa- og havesæt – Smukke loungemøbler i hvid


Salvador sofa- og havesæt

Se pris på Salvador sofa- og havesæt:

Om Salvador havesættet
Langt de fleste loungemøbler designes i mørke nuancer. Det er praktisk, da skidt og snavs i mindre grad ses. Har du brug for loungemøbler, der skal kunne få din terrasse eller have til at lyse op, er det hvide møbellook det rette valg. 

Det behøver ikke være nogen ulempe at købe loungemøbler i hvidt design. 

Dette Salvador sofa- og havesæt er lavet til nemt og enkelt at kunne rengøres og vedligeholdes. 

Det smarte ved betrækkene på de medfølgende hynder er, at de er lavet af vandafvisende materialer. Skulle der spildes lidt sodavand på en hynde, vil væsken blot flyde væk. 

Samtlige materialer er UV-resistente. Dette har stor betydning, når dine skønne, hvide møbler står ude hele året. Det hvide look vil med tiden blive gullig, hvis ikke møblerne er behandlet til at afsky solens skadelige stråler. 

Udvalgte specifikationer 

 • Gennemført, lyst look
 • Skaber en glamourøs stil på terrassen 
 • Betræk af vandafvisende materialer 
 • UV-resistent
 • Skarp pris

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Keter havemøbelsæt (3 dele) – Bedst hos Amazon


Keter havemøbelsæt (3 dele)

Testresultater
Dette elegante og tidløse havemøbelsæt fra Keter kåres som det bedste i sin klasse hos Amazon. Det hvide loungesæt anmeldes med 4,2/5 stjerner af 345 kunder.

Om Keter loungesættet
Loungemøbler til udendørs brug bliver mere og mere populære hos danskerne. Det er eksklusive, praktiske og modernistiske møbler, som skaber komfort og stil.

Når det bedste møbelsæt skal købes, skal du især holde øje med designs og dimensioner. Det er vidt forskelligt, hvilke typer af møbler sættene indeholder. Der findes både sofaer, liggestole og stole/bord sæt.

Dette stilrene og elegante havemøbelsæt fra Keter er iblandt de mindre møbler til haven eller terrassen. Det kan være det perfekte valg for dig, der har en smal terrasse eller en større altan.

Sættet indeholder et bord og 2 stole, der er lavet i samme, hvide udtryk.

Møblerne er lavet af slidstærkt og vejrbestandigt plastmateriale, der er udført i Rattan-look.

Udvalgte specifikationer

 • Vedligeholdelsesfrit
 • Perfekt til den lille terrasse eller altan
 • Lav pris
 • Lavet i modstandsdygtigt plastmateriale
 • Indeholder 2 stole og 1 lille bord

Bellevue – lille loungesæt med 2 lænestole og bakkebord


Bellevue-loungesaet
Klik på billedet og se mere.

 

Med Bellevue får du et smukt lille loungesæt, som passer perfekt ind i hyggehjørnet såvel inde som ude. Der findes ingen grænser for hvor du kan placere dette lille sæt, da det tåler at stå såvel udendørs som indendørs.

Loungesættet består af et par fine små lænestole og et lille bakkebord, således at to personer kan sidde og nyde lidt koldt eller varmt at drikke sammen. Af den grund er sættet ideelt til den lille hyggekrog, men det kan også stilles i forhaven eller i et afsidesliggende hjørne hvor man kan nyde en tid med stilhed.

Det medfølgende bakkebord er af metal, som har fået en matgrå lakering. Det har en diameter på 43 centimeter og en højde på 47 centimeter.

De to lænestole står på ben af sortmalet FSC-certificeret træ, og derudover er de beklædt med sortbørstet polyrattan. Der medfølger desuden mørkegrå hynder til både ryglæn og sæde.

Detaljer:

 • Mål – lænestol: L78 x D74 x H77 cm.
 • Mål – bord: Ø43 x H47 cm.
 • Materialer: Træ, metal og polyrattan
 • Farver: Grå nuancer

Muubs Lazise – loungesæt i brun polyrattan


Laizse-Loungesaet

Lazise er et luksuriøst loungesæt fra danske Muubs, der laver møbler i rustik nordisk stil. Det har et stel af aluminium som er monteret med brun polyrattan, og hynder som ligeledes er betrukket med brunt stof. Loungesættet passer perfekt ind på den moderne terrasse, hvor eksklusive møbler foretrækkes.

Med til sættet hører en stor hjørnesofa med plads til 5 personer, en lænestol og et lille bord/puf. Du kan således bruge loungesættet på flere forskellige måder, alt efter om du ønsker at smække benene op eller gerne vil have et sted at stille din kaffekop, snacks eller drink.

Detaljer:

 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Brun

Holiday sofasæt – Nordisk-inspirerede kvalitetsmøbler


Holiday sofasætOm Holiday sofa- og havesæt 

Vil du have de bedste loungemøbler, der er skabt med sans for den nordiske stil, skal du vælge dette sofasæt fra KARE Design. KARE Design blev grundlagt tilbage i år 1981 og har alle dage været kendt for at være forgangsbrands, når det kommer til at introducere helt nye løsninger og materialer for kunder i hele Skandinavien. 

Holiday sofasættet er for dig, der har en stor terrasse. Den store og brede hjørnesofa er designet til at udnytte hver en cm på mest intelligent vis. For enden af hver sofalænge er der et lille bord, hvor glas, bøger og mobil kan lægges fra. 

Møbelsættet er gennemført designet i sort og grå aluminium, der vil stå flot til den moderne bolig. Der følger faste og slidstærke hynder med til sofasættet. 

Som noget særligt kan Holiday møblerne anvendes både udendørs og indenfor.

Udvalgte specifikationer 

 • Designermøbler 
 • Elegante og slidstærke materialer i stål
 • Kvalitetshynder medfølger
 • Lang levetid 
 • Perfekt til afslapning og hyggelige stunder

Loveboat – multifunktionelt loungesæt med skygge


Loveboat-Loungesaet

Dette pragtfulde loungesæt består af en stor bred sofa med sort skygge, et lille rundt bord i midten, samt 2 puffer der enten kan skubbes ud eller samles til én stor solseng.

Loveboat er en ægte lille oase, som du med fordel kan stille i et fjernt hjørne hvor der er fred og ro. Her kan du nyde sommeraftenerne med benene oppe og et spil kort, eller du kan åbne loungesættet og have det lille bord stående mellem sofaen og pufferne. Dermed er loungesættet multifunktionelt, og der er således også plads til at familie og venner kan sidde med på en solskinsdag.

Loungesættet er lavet af et aluminiumsstel monteret med sort polyrattan, og der medfølger en kraftig solskygge, puder og hynder. Den er 175 centimeter bred, så der kan ligge op til 3 personer ved siden af hinanden eller sidde cirka 8-10 personer.

Detaljer:

 • Mål: Ø175 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Sort loungesæt med grå hynder og lænestol


Alberte-Loungesaet-2
Klik på billedet og se mere.

Dette sorte loungesæt har et flot stilrent udseende, som passer perfekt ind på den moderne terrasse med minimalistisk indretning. Sættet har desuden grå hynder som står flot til den sorte polyrattan, og på bordet er lagt en plade af glas.

En af de største fordele ved dette loungesæt er at det er så neutralt i designet. Det gør det lettere at matche det til forskellige terrasse- og haveindretninger, hvilket også skyldes at sættes er fleksibelt og enten kan stå samlet eller hver for sig.

Til sofaen og lænestol medfølger der grå hynder, hvor siddehynderne er 7 centimeter tykke. Loungesættet har desuden et kraftigt metalstel, hvorpå den sorte og vedligeholdelsesfri polyrattan er monteret.

Detaljer:

 • Mål – loungesofa: L142 x B71 x H70 cm.
 • Mål – lænestol: B83 x D77 x H70 cm.
 • Mål – bord: L65 x B65 x H37 cm.
 • Materialer: Metal og polyrattan
 • Farver: Sort og grå

Estelle – loungesæt af aluminium med hynder


Estelle-loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Hvis du ønsker en stilren og charmerende indretning af din terrasse, kan du med fordel tage et kig på dette loungesæt. Estelle er et simpelt og pænt sæt bestående af en 2-personers sofa, et par lænestole og et bord.

Estelle loungesættet gør med den firkantede facon ikke synderligt væsen af sig på terrassen, og derfor er det perfekt til det mindre areal hvor der ønskes en lille hyggekrog.

Loungesættets sofa og lænestole er opbygget af aluminium, som er sortlakeret. Armlænene er af massiv eukalyptus, som selvfølgelig er FSC-certificeret og dermed fra bæredygtige skovbrug. Med til loungesættet følger desuden et sæt bløde hynder til både ryglæn og sæder, så alle kan sidde godt og komfortabelt. Hynderne er mørkegrå, og akkompagnerer således fint det sorte stel og eukalyptustræets varme nuancer.

Et bord medfølger også, og dette er beklædt med eukalyptuslameller og har ligeledes et sort stel af aluminium.

Detaljer:

 • Materialer: Aluminium og eukalyptus
 • Farver: Sort stel og mørkegrå hynder

Orion – loungesæt med sofa og 2 lænestole


Orion-loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Orion har en flot rustik charme, som også har noget eksotisk over sig. Hvis du ønsker den helt rigtige sydlandske stemning på din egen terrasse, kan du derfor med fordel vælge dette loungesæt.

Loungesættet leveres med en 3-personers sofa og et par lænestole, således at en husstand på op til 5 personer kan sidde komfortabelt sammen. Der medfølger desuden et bord, som man kan samle sig omkring.

Sofaen og lænestolene er opbygget på samme måde, med en platform af FSC-certificeret eukalyptustræ og et stel af metal monteret med taupe reb. Der medfølger lysegrå hynder og bløde puder til både sofa og lænestole, således at siddekomforten er på et højt niveau.

Det medfølgende bord står ligeledes på ben af eukalyptustræ, og bordpladen er af fibercement. Bordet måler 100 x 60 centimeter, og er således fint til eftermiddagskaffen, lidt snacks og lignende.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L180 x D71 x H70 cm.
 • Mål – lænestole: L86 x D71 x H70 cm.
 • Mål – bord: L100 x B60 x H40 cm.
 • Materialer: Eukalyptus, metal og taupe reb
 • Farver: Mørkegrå og grå

Siesta – loungesæt i polyrattan med nonwood bord


Siesta-Loungesaet
Klik på billedet og se mere.

Siesta er et klassisk loungesæt med et højt sofabord og flotte varme nuancer. Det går med andre ord næsten i ét med rækværk og træer, og tager sig således rigtig godt ud i en have omgivet med skøn natur.

Loungesættet består af en hjørnesofa til 5 personer og et bord, som har en ekstra god højde. Dermed er det faktisk muligt at nyde en brunch eller et let måltid i sofaen, og det er således et oplagt køb for dig der elsker at spise udenfor i magelige omgivelser.

Både sofa og bord har et stel i aluminium, hvorpå der er monteret en grå polyrattan flet. Til sofaen medfølger et sæt grå hynder, og på bordet er monteret lameller i nonwood, som er vedligeholdelsesfrit.

Detaljer:

 • Mål – loungesofa: L270 x B205 cm.
 • Mål – bord: L140 x B74 x H68 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå

Rom – rundt loungesæt med opbevaring og bord


Rom-loungesaet

Med dette runde loungesæt får du en alt-i-én løsning til den store terrasse eller hyggekrogen. Her er der god plads til 6 personer, og modulerne kan placeres efter hvordan du synes de står bedst. Det er desuden muligt at tilkøbe ekstra moduler, hvis du eksempelvis ønsker en dobbelt-løsning med plads til hele familien og gæsterne.

Rom-loungesættet består af 3 dobbelte sofa-moduler, et opbevaringsbord og et rundt bord med glasplade og underhylde. Dermed får du en god alt-i-én løsning, hvor alle hynderne desuden er inkluderet.

Hele loungesættet er vedligeholdelsesfrit, men som altid anbefales det at tage hynderne ind eller lægge dem i tørvejr når de ikke bruges. Stellet er desuden lavet af aluminium, hvilket gør det nemt og enkelt at flytte rundt på modulerne.

Detaljer:

 • Mål – sofa: Se mål på modulerne hos forhandleren
 • Mål – bord: Ø100 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Anastacia – sandfarvet loungesæt med stel af træ


Anastacia-Loungesaet

Anastacia er et smukt og moderigtigt loungesæt, bestående af en 2-personers sofa og 2 lænestole. Dertil får du et sofabord, så sættet er komplet.

Loungesættet har et smukt stel af akacietræ, og hele sofabordet er ligeledes fremstillet af dette. Akacietræet er selvfølgelig FSC-certificeret, hvilket betyder at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.

På stolene og sofaen er desuden monteret en sandfarvet polyrattan-flet, som både er vedligeholdelsesfri og hårdfør. De medfølgende hynder og puder er naturfarvede og bløde at sidde i.

Der er i dette loungesæt god plads til 4 personer, som mageligt kan sidde omkring bordet. Det anbefales til den lille terrasse eller hyggehjørnet.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L160 x B80 x H64 cm.
 • Mål – lænestole: L75 x B80 x H64 cm.
 • Mål – bord: L100 x B60 x H43 cm.
 • Materialer: Akacietræ og polyrattan
 • Farver: Naturfarvede hynder og sandfarvet polyrattan

Dylan – loungesæt med 2 runde borde


Dylan-Loungesaet

Dylan er et retroinspireret loungesæt til den moderne terrasse, som ønskes indrettet rustikt og hyggeligt. De lyse hynder skaber en åben og imødekommende atmosfære, som er ideel til mindre terrasser eller små hyggekroge.

Til dette loungesæt får de en stor 3-personers sofa, to lænestole og et par små runde borde. Stole og sofa er monteret med ben i træ, en dusty polyrattan flet og et stel af aluminium. Sættet er således opbygget af gode og holdbare materialer, med et udseende der minder om almindelige møbler til stuen.

På de to runde borde er der monteret nonwood, som er en slags syntetisk træefterligning. Nonwood lamellerne er i en grå farve, som passer godt til stolene og sofaen. Til sættet er der desuden et sæt lysegrå hynder med en god tykkelse.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L182 x D73 cm.
 • Mål – stole: B74 x D72 cm.
 • Mål – stort bord: Ø72 x H43 cm.
 • Mål – lille bord: Ø54 x H38 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Lysegrå hynder og dusty polyrattan

Napa – loungesæt i hvid polyrattan med sorte hynder


Napa-Loungesaet

Napa er et hvidt modulopbygget loungesæt, som du kan sammensætte efter din terrasses indretning. Loungesættet består nemlig af i alt 5 moduler, så du kan opbygge sofaen som du lyster.

Konstruktionen af Napa loungesættet består af et stel i aluminium, som er monteret med hvid polyrattan flet. Derpå er der bløde sorte hynder, som giver et godt spil med det hvide. Alle hynderne har betræk med lynlås, som derfor kan tages af og vaskes efter behov. I sofaen er der plads til ca. 5 personer, og således kan hele familien sidde sammen og nyde vejret.

Der medfølger desuden et bord, som også kan bruges som en puf. På bordet er en glasplade, som gør det nemt at holde rent.

Detaljer:

 • Mål: Se målene på modulerne hos forhandler
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Hvid og sort

Buffalo – sort modulopbygget loungesæt


Buffalo-Loungesaet

Buffalo-loungesættet er et rigtig godt køb for dig, der gerne vil have en stor hjørnesofa og et bord til en god pris. Her er der god plads til 5-6 personer, og siddekomforten er særdeles høj på grund af de tykke hynder og bløde puder.

Loungesættet har et stel af aluminium med sort polyrattan-flet monteret. Det er således helt vedligeholdelsesfrit, og kræver kun overtørring med en opvredet klud i ny og næ. Puder og hynder skal dog ind i tørvejr, så her kan det godt betale sig at investere i en hyndeboks eller et overtræk. Sidstnævnte findes hos forhandleren, og kan købes med til sofaen.

Da Buffalo-sættet er modulbaseret, kan du lave din egen sofakombination. Det betyder at den kan tilpasses din terrasse, og så kan du tilkøbe ekstra moduler efter behov. Der kan også købes hynder og nyt betræk, hvis det bliver nødvendigt. Af den grund er Buffalo-loungesættet et rigtig godt køb.

Detaljer:

 • Mål – sofa: Se mål på modulerne hos forhandleren
 • Mål – bord: L72 x B72 x H30 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Alva – lyst loungesæt med ben i børstet aluminium


Alva-Loungesaet

Dette loungesæt er lyst og imødekommende, hvilket ellers ikke er normalt for lounge havemøbler. Der er masser af siddepladser her, og hynderne er både kraftige og bløde. Designet minder desuden mest af alt om en almindelig sofa til stuen, hvilket er positivt hvis du ønsker at indrette en hyggelig udestue eller terrasse hvor du og familien kan sidde i mange timer ad gangen.

Alva loungesættet består af en stor hjørnesofa med 5 siddepladser og masser af aflægningsplads. Endestykkerne i hver side er nemlig uden hynder, og de fungerer således som ekstra sideborde til eksempelvis drinks, snacks og blade. Udover dette medfølger der også et sofabord på 70 x 90 centimeter.

Loungesættet har et stel af børstet aluminium og runde skråtstillede ben. Derudover er sættet beklædt med træfarvede nonwood lameller, som er vedligeholdelsesfrie. Hynderne er lysegrå og lavet af polyester.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L241 x B241 cm.
 • Mål – bord: L90 x B70 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Lysegrå hynder og træfarvet nonwood

Washington – loungesæt i sandfarvet polyrattan


Washington-Loungesaet

Washington er et klassisk loungesæt, som passer perfekt til dig der ønsker en mere klassisk indretning af haven eller terrassen. Der medfølger 2 lænestole og en 3-personers sofa, så der er god plads til hele familien. Derudover får du et bord med grå nonwood-lameller, og hele sættet er således helt frit for vedligeholdelse.

Loungesættet har et kraftigt stel i aluminium, som er monteret med brunt “dusty” polyrattan flet. Bordet er ligeledes monteret med brunt polyrattan flet, og beklædt med grå nonwood lameller øverst. Der medfølger bløde sorte hynder, så siddekomforten er i top.

Dette loungesæt er med dets runde former velegnet til den hyggelige terrasse med klassisk indretning.

Stole og sofa har en siddehøjde på 43 centimeter.

Detaljer:

 • Mål – sofa: L220 x D87 cm.
 • Mål – stole: L90 x D87 cm.
 • Mål – bord: L130 x B70 x H45 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Brun med sorte hynder

Denver – loungesæt med sort hjørnesofa og bord


Denver-Loungesaet

Denver er et sort loungesæt med glasplade på sofabordet. Det er perfekt til den store terrasse, som ønskes indrettet med mørke møbler, der giver ro i øjnene. På hjørnesofaen er der ved hvert endestykke et lille bord, som kan bruges til snacks, tæpper og andre ting, som kan være rare at have ved hånden på en sommeraften. Fødderne er desuden brede og holdt i en sølvgrå farve, som står i fin kontrast med det eksklusive sorte look.

Også dette loungesæt er lavet med et stel af aluminium, som har fået monteret sort polyrattan flet. Det er således helt vedligeholdelsesfrit, og du skal derfor blot koncentrere dig om at nyde sommeren. Hynderne er ligeledes sorte og betrukket med polyester for god siddekomfort.

Bordet er, som sofaen, holdt i sort polyrattan med en glasplade på toppen. Glaspladen giver et eksklusivt udtryk, og den er nem at holde ren. Tør blot glasset af med en opvredet klud, og den er så god som ny.

Loungesættet kan med fordel kombineres med et par lænestole eller en sækkestol på den modsatte side af bordet, eller du kan nøjes med at have det stående for sig selv.

Detaljer:

 • Mål – sofa: 209 x 295 cm.
 • Mål – bord: L120 x B70 x H32 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og glas
 • Farver: Sort\

New York – luksuriøst modulopbygget loungesæt


New-York-Loungesaet

Dette loungesæt er fremstillet af kraftig polyrattan i flotte grå nuancer. Alle kanterne er desuden afrundede, hvilket giver et pænere og mere naturligt look.

New York-loungesættet er modulbaseret, hvilket betyder at du kan til- og frakoble modulerne efter eget ønske. Du kan således også købe ekstra moduler eller vælge om du vil have en lang vinkel til højre eller venstre, alt efter hvordan din terrasse er indrettet.

Loungesættet har et stel af aluminium, som både er let og modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Der medfølger desuden store bløde hynder og puder, som alle har mørkegråt betræk. Derudover får du også et lille bord med en glasplade med i sættet.

Detaljer:

 • Mål – sofa: Se mål på modulerne hos forhandleren
 • Mål – bord: L76 x B76 x H35 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå nuancer

Allibert havesofasæt – Perfekte loungemøbler til terrassen


Allibert havesofasæt

Om Allibert havesofasæt
Vil du have mulighed for at kunne bruge dine lækre loungemøbler flere steder i haven og på terrassen? Du får masser af indretningsmuligheder omkring dit hjem, når du køber dette Allibert sæt. 

Som noget enestående består sættet af hele 8 forskellige møbler. De fleste andre loungesæt i denne test består af op til 5-6 forskellige dele.

Prisen er på niveau med en række af de andre kvalitetsprodukter, så du i praksis får meget mere for pengene.

Du kan vælge at have de 2 stole placeret omkring bordet, mens den komfortable sofa er placeret et andet sted på din grund. Når hele familien skal samles, kan du integrere samtlige dele, så der er plads til alle. 

Samtlige møbler er lavet i slidstærk plastik, der holder til alle de udgaver, det danske sommervejr kan byde på. 

Der følger hynder med til både sofa og stole, og de er lette at passe på. Bordet er innovativt designet med et magasin, der giver rum til opbevaring. 

Udvalgte specifikationer 

 • Mest for pengene
 • Kan kombineres på kryds og tværs 
 • Smart bord med opbevaring 
 • Elegant, gråt look
 • 8 dele

Læs også: Teak havemøbler – 14 rustikke sæt i massiv teak

Se også denne lignende artikel på vores side: Ledningsfri støvsuger – 9 smarte modeller til hverdagsrengøring

Læs også: Havebænk – 24 af de bedste bænke til haven

FAQ

Hvad er et loungesæt?
Ligesom de traditionelle slags havemøbler, så består et loungesæt ofte af siddepladser og et bord. I stedet for stole så består loungesættet dog af mere sofalignende møbler, som er foret med bløde hynder. Dermed vil du sidde mere komfortabelt og afslappet i et loungesæt sammenlignet med de mere traditionelle sæt.
Hvad er forskellen på en sofa og en lounge?
Forskellen på en almindelig sofa og den sofa, som du finder i et lounge havemøbelsæt, er, at en almindelig sofa er polstret med møbelstof. Det er ikke tilfældet med sofaen i et loungesæt, da møblerne ofte er polstret med slidstærkt stof, som er beregnet til at være udendørs.
Hvor kan jeg stille et loungesæt?
Du kan stille et loungesæt lige præcis der, hvor du foretrækker at slappe af. Et loungesæt vil være oplagt at stille på terrassen eller på en større altan, men det kan også sagtens stilles ude på græsset i ens have. Det kan f.eks. være oplagt at gøre til havefester.
Hvor lang tid holder et loungesæt?
Et loungesæts levetid afhænger i høj grad af, hvilken kvalitet det er lavet i. Et rigtig godt kvalitetssæt kan du regne med, at det kan holde i mindst ti år og potentielt også længere. Levetiden afhænger dog også af, hvordan du opbevarer loungesættet om vinteren.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar