Artiklen indeholder reklamelinks.

Et væghængt tørrestativ er genialt, når der skal tørres tøj på små arealer. Det kan nemlig klappes sammen og fylder næsten ingenting når det ikke er i brug, så pladsen i dit hjem udnyttes optimalt.

Vi har fundet 4 smarte tørrestativer til væggen, som kan bruges både inde og ude – se dem herunder:

Leifheit Teleclip 42 – lille væghængt tørrestativ med udtræk

Leifheit-Teleclip-60-Vaeghaengt-ToerrestativLeifheit Teleclip 42 er et lille og simpelt væghængt tørrestativ. Det fylder ikke meget på væggen, men giver alligevel 4,2 meters tørreplads til dit tøj.

Det væghængte Teleclip 42 tørrestativ måler kun 60 centimeter i bredden, og kan derfor med fordel placeres over vaskemaskinen eller tørretumbleren. Det åbnes ved at trække i siderne, og der er diskrete håndtag i hver side.

Teleclip 42 er særdeles velegnet til ophængning på et badeværelse eller bryggers, hvor det kan hænge for sig selv eller side om side for en større løsning. Det er et godt væghængt tørrestativ til dig der tørrer mindre mængder tøj eller bare gerne vil have et sted at hænge våde håndklæder, undertøj, strømper og andre småting.

Detaljer:

 • Tørreplads: 4,2 meter
 • Materialer: Stål og plastik
 • Velegnet til: Indendørs brug

Se pris på Leifheit Teleclip 42 hos hw-homeware

Brabantia WallFix – væghængt tørrestativ til udendørs brug

Brabantia-WallFix-Vaeghaengt-ToerrestativVæghængte tørrestativer er ikke kun forbeholdt det lille bryggers eller badeværelser, men fås også til udendørs brug. Brabantia WallFix er designet som et helt almindeligt paraplytørrestativ, med den enkelte forskel at det holdes af en vægmonteret arm i stedet for en stang der skal stikkes i jorden.

Brabantia WallFix har hele 24 meters tørresnor når det er slået ud, og kan uden problemer tørre hvad der svarer 7-8 kilo tøj. I udslået tilstand måler tørrestativet 182 x 184 centimeter, og de ydre tørresnore har en minimumslængde på 120 centimeter. Det betyder at du kan tørre alt fra store håndklæder til lagener og sengetøj.

Det væghængte Brabantia tørrestativ klappes sammen i en enkelt bevægelse, og dækkes med det medfølgende sorte cover. Det er en pæn og diskret løsning, som gør tørrestativet velegnet til brug på tagterrassen eller i den lille forhave.

Detaljer:

 • Tørreplads: 24 meter
 • Materialer: Stål og plastik
 • Velegnet til: Udendørs brug

Se pris på Brabantia WallFix hos Coop

Leifheit TeleGant Plus 81 – rummeligt væghængt tørrestativ

Leifheit-TeleGant-Plus-100-Vaeghaengt-Toerrestativ

Dette væghængte tørrestativ er både rummeligt og diskret. I udfoldet tilstand er 8,1 meter tørreplads, mens der i sammenfoldet tilstand er en enkelt håndklædestang. Dermed er TeleGant Plus 81 velegnet til badeværelset, hvor det til tider kan være rart med en ekstra stang til ophængning af våde håndklæder og lignende.

Det væghængte TeleGant Plus 81 tørrestativ har, som navnet antyder, en længde på en meter. Hver stang måler cirka 90 centimeter, og foldes ud ved at åbne tørrestativet og trække stængerne ud. Til hverdag har du således en diskret løsning til ophængning af håndklæde, og efter behov kan du folde det væghængte tørrestativ ud og hænge tøj til tørre.

Leifheit TeleGant Plus 81 er velegnet til brug i badeværelset og/eller bryggerset, hvor det sagtens kan hænges på række med flere af samme slags tørrestativ.

Detaljer:

 • Tørreplads: 8,1 meter
 • Materialer: Aluminium og plastik
 • Velegnet til: Indendørs brug

Se pris på Leifheit TeleGant Plus 81 hos Coop

Leifheit Rollquick 210 – simpelt tørrestativ udtræk

Leifheit Rollquick 210 er et smart tørrestativ til vægophængning, som kan trækkes ud og indeholder 5 snore der forlænges mellem to vægge. Det giver op til 21 meter tørreplads, og det vil således med fordel kunne ophænges på badeværelset eller i bryggerset, hvor det hænger fra én væg til en anden.

Dette væghængt tørrestativ måler kun 48 centimeter i bredden, og en oplagt position ville være over badekarret eller på den lille altan. Det foldes nemt sammen, og kan anvendes både indendørs og udendørs. De indbyggede snore rulles automatisk op, når tørrestativet trækkes ind på plads igen.

Tørrestativet kan opnå en længde på op til 4,2 meter.

Detaljer:

 • Tørreplads: 21 meter
 • Materialer: Plastik
 • Velegnet til: Indendørs og udendørs brug

Se pris på Leifheit Rollquick 210 hos Coop

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar