Et væghængt tørrestativ er genialt, når der skal tørres tøj på små arealer. Det kan nemlig klappes sammen og fylder næsten ingenting når det ikke er i brug, så pladsen i dit hjem udnyttes optimalt.

Vi har fundet 4 smarte tørrestativer til væggen, som kan bruges både inde og ude – se dem herunder:

Leifheit Teleclip 60 – lille væghængt tørrestativ med udtræk

Leifheit-Teleclip-60-Vaeghaengt-ToerrestativLeifheit Teleclip 60 er et lille og simpelt væghængt tørrestativ. Det fylder ikke meget på væggen, men giver alligevel 4,2 meters tørreplads til dit tøj.

Det væghængte Teleclip 60 tørrestativ måler kun 60 centimeter i bredden, og kan derfor med fordel placeres over vaskemaskinen eller tørretumbleren. Det åbnes ved at trække i siderne, og der er diskrete håndtag i hver side.

Teleclip 60 er særdeles velegnet til ophængning på et badeværelse eller bryggers, hvor det kan hænge for sig selv eller side om side for en større løsning. Det er et godt væghængt tørrestativ til dig der tørrer mindre mængder tøj eller bare gerne vil have et sted at hænge våde håndklæder, undertøj, strømper og andre småting.

Detaljer:

 • Tørreplads: 4,2 meter
 • Materialer: Stål og plastik
 • Velegnet til: Indendørs brug

Se pris på Leifheit Teleclip 60 hos Renthjem

Brabantia WallFix – væghængt tørrestativ til udendørs brug

Brabantia-WallFix-Vaeghaengt-ToerrestativVæghængte tørrestativer er ikke kun forbeholdt det lille bryggers eller badeværelser, men fås også til udendørs brug. Brabantia WallFix er designet som et helt almindeligt paraplytørrestativ, med den enkelte forskel at det holdes af en vægmonteret arm i stedet for en stang der skal stikkes i jorden.

Brabantia WallFix har hele 24 meters tørresnor når det er slået ud, og kan uden problemer tørre hvad der svarer 7-8 kilo tøj. I udslået tilstand måler tørrestativet 182 x 184 centimeter, og de ydre tørresnore har en minimumslængde på 120 centimeter. Det betyder at du kan tørre alt fra store håndklæder til lagener og sengetøj.

Det væghængte Brabantia tørrestativ klappes sammen i en enkelt bevægelse, og dækkes med det medfølgende sorte cover. Det er en pæn og diskret løsning, som gør tørrestativet velegnet til brug på tagterrassen eller i den lille forhave.

Detaljer:

 • Tørreplads: 24 meter
 • Materialer: Stål og plastik
 • Velegnet til: Udendørs brug

Se pris på Brabantia WallFix hos Coop

Leifheit TeleGant Plus 100 – rummeligt væghængt tørrestativ

Leifheit-TeleGant-Plus-100-Vaeghaengt-Toerrestativ

Dette væghængte tørrestativ er både rummeligt og diskret. I udfoldet tilstand er 7,2 meter tørreplads, mens der i sammenfoldet tilstand er en enkelt håndklædestang. Dermed er TeleGant Plus 100 velegnet til badeværelset, hvor det til tider kan være rart med en ekstra stang til ophængning af våde håndklæder og lignende.

Det væghængte TeleGant Plus 100 tørrestativ har, som navnet antyder, en længde på en meter. Hver stang måler 90 centimeter, og foldes ud ved at åbne tørrestativet og trække stængerne ud. Til hverdag har du således en diskret løsning til ophængning af håndklæde, og efter behov kan du folde det væghængte tørrestativ ud og hænge tøj til tørre.

Leifheit TeleGant Plus 100 er velegnet til brug i badeværelset og/eller bryggerset, hvor det sagtens kan hænges på række med flere af samme slags tørrestativ.

Detaljer:

 • Tørreplads: 7,2 meter
 • Materialer: Aluminium og plastik
 • Velegnet til: Indendørs brug

Se pris på Leifheit TeleGant Plus 100 hos KopK

Leifheit Classic 38 – simpelt tørrestativ med pladsbesparende udtræk

Leifheit-MEC-80-Vaeghaengt-Toerrestativ

Leifheit Classic 38 er et simpelt og smart lille tørrestativ, der kan bruges såvel ude som inde. Den ideelle placering er eksempelvis på altanen eller det lille badeværelse, hvor tørrestativet nemt foldes ud efter behov.

Tørrestativet er lavet i en kombination af stål og plastik, der sikrer en god holdbarhed. Det simple design betyder desuden at prisen er meget lav, og det er således en fin lille investering til den lille bolig.

Det væghængte Classic 38 tørrestativ har kapacitet til cirka 4 meter, og hver stang måler omkring 80 centimeter. Der er således god plads til både håndklæder og bluser, men også til strømper og undertøj.

Dette tørrestativ er også et smart håndklædestativ, hvis du ønsker at kunne hænge dine badehåndklæder så de tørrer optimalt.

Detaljer:

 • Tørreplads: Ca. 4 meter
 • Materialer: Stål og plastik
 • Velegnet til: Indendørs og udendørs brug

Se pris på Leifheit Classic 38 hos KopK

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar