Et udendørs tørrestativ er en nødvendighed, når du vasker hele familiens tøj og gerne vil tørre det på en effektiv og miljøvenlig måde. Du sparer desuden på elregningen når tørretumbleren får lov at holde fri, og det er godt for indeklimaet at det våde tøj bliver hængt udenfor.

I denne artikel kigger vi nærmere på 14 smarte udendørs tørrestativer. Vi har fundet store og små stativer i træ, plastik eller metal, så der er noget for enhver smag og ethvert behov. Se dem alle herunder:

Leifheit Pegasus 180 Maxx – ekstra højde og optimal pladsudnyttelse

Leifheit Pegasus 180 Maxx

Ved første øjekast ligner Leifheit Pegasus 180 Maxx dit gængse solide tørrestativ i god kvalitet. Men Pegasus har den fantastiske egenskab, at det er ekstra højt og dermed kan sengetøj, håndklæder, kjoler o.l., hænge på det uden at røre gulvet. De egenskaber har gjort Pegasus til det mest populære tørrestativ på Pricerunner og genereret gode kundeanmeldelser med en rating på 4.8 ud af 5 hos Jysk.

Foruden at være ekstra højt er det også ekstra bredt og har to holdere til de små ting såsom sokker og undertøj. 

Får du brug for at rykke tørrestativet udendørs eller ind i soveværelset, så er det tilpasset standard dørbredde og det betyder, at det på trods af sin store størrelse faktisk er relativt nemt at flytte.

Tørrestativet er også nemt at opbevare når du ikke bruger det. Du folder det ubesværet sammen, og så kan du opbevare et i skabet eller under sengen. 

Montering

Klappes let op og er klar til brug. 

Detaljer

 • Indendørs tørrestativ, men stabilt og sikkert og kan sagtens bruges på terrassen en solskinsdag. Linerne er tilmed coatede mod rust for at gøre tørrestativet ekstra vejrbestandigt. 
 • Ekstra højt og ekstra bredt så det kan rumme meget vasketøj og store ting uden besvær. 
 • Tilpasset dørbredde så det kan nemt at flyttes ved behov
 • Inklusive to holdere til effektiv ophængning af de små ting. 
 • Mål: Højde 108 cm, Bredde: 196 cm, Dybde: 55 cm.

 

Leifheit tørrestativ – beskytter mod sol og regn 

Leifheit tørrestativ - LinoProtect 400

Hvis du vil have et tørrestativ i høj kvalitet, bør du kigge nærmere på dette fra mærket Leifheit. Her på redaktionen er vi ret begejstrede for dette praktiske tørrestativ med tag over.

På grund af det smarte tag skal du ikke holde øje med vejrudsigten hele tiden, blot fordi du har hængt vasketøj op udendørs.

Det smarte tag beskytter ikke blot mod regn. Det beskytter også mod solens stråler, som kan være med til at slide og misfarve dit vasketøj.

Taget har endnu en praktisk funktion. Det holder nemlig linerne rene. På den måde er du fri for at skulle tørre disse af, hver gang du vil hænge dit rene tøj til tørre.

Tørrestativet har hele 40 meter tørreplads, og du får 3 års garanti, når du køber dette produkt. 

Montering

Dette tørrestativ kan nedstøbes ved hjælp af det plastikrør, der medfølger. Det er let at sætte op for både unge og gamle. Du trækker blot i en snor, og så har du hele 40 meter tørreplads.
Når du vil tage tørrestativet ned igen, trækker du blot i snoren igen og slipper langsomt. Så enkelt er det.

Detaljer

 • Paraplytørrestativ
 • Tørreplads: 40 meter
 • Til udendørs brug
 • Tag: Ja

 

Juliana Tørrestativ Excellent – kraftig kvalitet til det danske vejr

Juliana Torrestativ Excellent

Her er en model, som er meget vejrbestandigt og kan holde til en god omgang 

blæsevejr. 

Juliana Excellent tørrestativet er en opgradering af det klassiske paraplytørrestativ til haven, hvor der er kræset lidt ekstra for design og tilføjet mere stabilitet.

Det kraftige 50 mm rør i midten styrker stativet, og du kan justere armene i højden.Du får 60 meter tørresnor og kan hænge, hvad der svarer til ca. 3 vaske på linerne og den længste line er 214 cm og derfor egnet til selv de helt store ting. 

Modsat mange andre modeller, der blot er metalfarvet, får du her et tørrestativ i sort, og det passer måske lidt bedre ind med resten af haven, eller skurrer mindre i øjnene når du kigger ud af køkkenvinduet. 

Juliana Excellent er populært hos forbrugerne både indenfor kategorien Tørrestativer og Tilbehør til haven på Pricerunner og det vidner om, at flere har fået øjnene op for de fordele designet har. 

Juliana Excellent tørrestativet er til dig, som ønsker den optimale pladsudnyttelse du får med et paraplytørrestativ tilført ekstra stabilitet og i en pæn sort farve. 

Montering

Monteres i jorden med tilhørende nedstøbningsbøsning. 

Detaljer

 • Udendørs paraplytørrestativ
 • 60 meter tørresnor
 • Fremstillet i sort metal
 • Mål: Højde: 191 cm, Diameter: 295 cm.

 

Brabantia Lift-O-Matic – billigt udendørs tørrestativ med justerbar arbejdshøjde

Bliver du ofte træt i skuldrene og armene, når du skal hænge vasketøjet op eller pille det ned igen? Med Brabantia Lift-O-Matic kan arbejdshøjden justeres så den passer præcist til dig, hvilket betyder at du kan slippe for ømme skuldre og arme.

Dette udendørs tørrestativ er yderst populært hos blandt andet Coop, hvor det har næsten 100 positive anmeldelser. Her er det blandt andet brugervenligheden der fremhæves hos mange, men flere nævner også den justerbare arbejdshøjde som en stor fordel. Det kan nemlig sænkes så meget at selv børn kan være med til at sætte vasketøj op og pille det ned igen, så alle i familien kan få lov at hjælpe til med de daglige pligter.

Tørrestativet er selvfølgelig lavet af aluminium og lakeret stål, hvilket betyder at det er modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Til denne model medfølger et jordspyd med en diameter på 45 millimeter, så du nemt kan sætte det op og komme igang.

Montering

Tørrestativet leveres færdigsamlet, og der medfølger et jordspyd som blot skal sættes i jorden. Herefter skal tørrestativet sættes i jordspyddets sokkel.

Detaljer

 • Paraplytørrestativ
 • 50 meter line medfølger
 • Kræver ingen vedligeholdelse
 • Justerbar arbejdshøjde (140-190 cm.)

 

Leifheit Linopop-Up – kan slås op og flyttes med én hånd

Leifheit Linopop-Up

Det bliver ikke nemmere at slå et tørrestativ op, end det er med Leifheit Linopop-up. Du slår det op med en hånd og får et super stabilt tørrestativ, som egner sig til udendørs og indendørs brug. 

Vi kender også alle situationen, hvor du akavet skal flytte et fyldt tørrestativ fra et rum til et andet, med Linopop-Up er det faktisk en øvelse, som er mulig. Kigger solen frem, løfter du det fra stuegulvet og ud på terrassen med en hånd.

De gode egenskaber som Linopop-Up har, bliver også rost af forbrugerne. På Pricerunner er det et af de ti mest populære tørrestativer. Kunderne hos tyske testberichte.de giver det gode kundeanmeldelser på 4.6 ud af 5 og tilmed har det lille innovative tørrestativ vundet en Best Buy-award i 2019 fra mediet Independent

Når tørrestativet er foldet sammen, fylder det meget lidt og vejer kun 3,6 kg. Superegnet til den lille beboeren i den lille bolig, som har brug for optimal pladsudnyttelse.

Skal du have et fleksibelt tørrestativ, du kan bruge både inde og ude, eller måske i campingvognen? Så har du fundet dit næste tørrestativ her.  

Montering

Der er ingen montering med tørrestativet. Til gengæld kan du samle det med en hånd. 

Detaljer

 • Nemt at folde og flytte ud med en enkelt hånd
 • Egnet til inden- og udendørs brug
 • Mål udfoldet: Højde: 111 cm, Bredde: 116 cm, Dybde: 83 cm
 • Inkl. overtræk som du kan lægge tørrestativet i og transportere det med i sommerhuset eller campingvognen. 

 

Tørrestativ fra Jabo i hvidmalet træ

Hvis du ønsker et stort udendørs tørrestativ uden at skulle igang med at svinge penslen, er dette tørrestativ en mulighed. Her får du et stort tørrestativ af træ, som allerede er grundmalet og har fået to lag hvid maling. Du skal derfor ikke foretage dig andet end at sætte det op, hvilket hurtigt er klaret.

Tørrestativet har en højde på 195 centimeter, og en bredde på 120 centimeter. Vi har desværre ikke kunnet finde frem til længden på tørresnorene, men der er 6 snore i alt. Du vil dog næppe løbe tør for plads på dette udendørs tørrestativ, og når tøjet får lov at lufttørre går det som regel hurtigt. Du vil derfor på en dag med en smule vind kunne opleve at tøjet næsten er tørt, før vaskemaskinen når at vaske endnu en portion tøj færdigt.

Til forskel fra andre lignende tørrestativer af træ, har Jabo tørrestativet en stolpe der er spændt op imellem de to stativer. Stolpen hjælper med at opretholde stabiliteten, og du vil således ikke risikere at stativerne begynder at bøje ind mod hinanden ved for høj belastning. Dette vil dog ikke være et problem med mindre der hænges meget tunge ting op på stativet, men det er alligevel en god egenskab.

Montering

Tørrestativet leveres i elementer, der skal samles og sættes i jorden. Der skal graves et par huller i en passende dybde, og til dette kan et jordbor anbefales. Det anbefales at støbe stolperne ned i jorden, så du sikrer at de står godt og stabilt.

Detaljer

 • 6 rækker til vasketøj
 • Færdigmalet fra fabrikken
 • Højde på 195 centimeter

Se pris på Lift-O-Matic tørrestativet hos Frishop

Stort udendørs tørrestativ i galvaniseret stål – kraftig konstruktion og nemt at vedligeholde

Pejo-Udendoers-Toerrestativ

Dette udendørs tørrestativ med T-stolper i galvaniseret stål er perfekt til dig der ønsker en solid og stilren løsning. Det opsættes nemt og enkelt i haven, hvor det støbes ned i jorden. Tørrestativet har en bredde på 1 meter, og den medfølgende stålwire er belagt med plastik, som er nemt at renholde. Den plastbelagte wire beskytter desuden vasketøjet mod mærker og pletter.

Dette udendørs tørrestativ er perfekt til den moderne eller klassiske have hvor en solid, holdbar og fuldstændig vedligeholdelsesfri løsning ønskes.

Montering

Dette tørrestativ leveres med to T-stolper, som blot skal støbes ned i jorden med op til 5 meters afstand. Det klares nemt og hurtigt, da du blot skal bruge et jordbor eller en spade og lidt støbebeton, som kan købes i alle byggemarkeder.

Detaljer

 • 6 rækker til vasketøj – 32 meter i alt
 • Bredde på 1 meter
 • Længde op til 5 meter
 • Galvaniseret tørrestativ
 • Inkl. 32 meter plastbelagt stålwire

Se pris på dette udendørs tørrestativ i galvaniseret stål hos Frishop

Klassisk udendørs tørrestativ i træ – god og billig løsning

Klassisk-Udendoers-Toerrestativ

Dette pæne udendørs tørrestativ i træ er billigt og klassisk i sit udseende. Der er naturligvis benyttet trykimprægneret træ, som giver en bedre holdbarhed og modstandsdygtighed overfor det danske klima. Den medfølgende stålwire er ligeledes plastbelagt, hvilket er skånsomt for tøjet.

På dette udendørs tørrestativ er der god plads. Stolperne kan nemlig placeres op til 4,75 meter fra hinanden, og den medfølgende stålwire monteres så der bliver fire rækker i alt. Pladsen udnyttes desuden godt, da bredden er på kun 110 centimeter.

Her får du et godt udendørs tørrestativ i træ, som er velegnet til alle slags haver, hvor et tidløst og klassisk design ønskes. Stolperne kan desuden males i en bestemt farve, hvis dette ønskes. På den måde kan tørrestativet tilpasses havens øvrige indretning.

Montering

Monteringen foregår nemt og hurtigt. De to stolper af træ skal først samles, hvorefter de skal støbes ned i jorden. Monteringsvejledningen giver en god illustration af hvordan tørrestativet samles og støbes ned i jorden. Når stolperne er nedstøbt, kan tørresnoren monteres. Dog skal du huske, at du først må stramme denne når stolperne står helt fast.

Detaljer

 • 4 rækker til vasketøj
 • Bredde på ca 1,1 meter
 • Længde op til 5 meter
 • Tørrestativ i træ (trykimprægneret)
 • Inkl. 20 meter plastbelagt stålwire

Se pris på dette udendørs tørrestativ i træ hos Frishop

Leifheit Linomatic Comfort 500 – paraplytørrestativ med skjult line

Leifheit-Linomatic-Comfort-Udendoers-Toerrestativ

Leifheit er en tysk producent af tørrestativer, skraldespande og andre funktionelle produkter til hjemmet. Kvaliteten er rigtig god, og dette tørrestativ har skjulte liner. Det betyder at linen automatisk rulles ind i stativet, når du klapper det sammen.

Dette praktiske tørrestativ har i alt 50 meter line, så pladsen er optimalt udnyttet. Når det ikke bruges, kan det foldes sammen som en omvendt paraply, og da det er fremstillet i aluminium er det både let at arbejde med og helt vedligeholdelsesfrit. Stativet har desuden en funktion, der sørger for at trække linen med ind i selve stativet når det er foldet sammen, og derfor bliver linen ikke slidt af vind og vejr når tørrestativet ikke bruges.

Leifheit tørrestativet er velegnet til dig der ønsker en funktionel løsning med stor kapacitet uden nødvendigvis at skulle nedstøbe det i jorden. Tørrestativet har nemlig den fordel, at det enten kan stikkes i jorden, monteres i et nedgravet rør eller sættes i en god parasolfod. På den måde opnår du høj fleksibilitet, og tørrestativet kan eksempelvis opbevares indendørs i løbet af vinteren. Der medfølger desuden en plastholder, som kan nedstøbes efter ønske.

Montering

Tørrestativet skal ikke samles eller monteres, men leveres klar til opsætning.

Detaljer

 • Paraplytørrestativ
 • 50 meter line medfølger
 • Linen trækkes ind i stativet når klappet sammen
 • Kræver ingen vedligeholdelse

Se pris på dette udendørs tør3restativ i galvaniseret stål hos Shopping.coop.dk

Brabantia WallFix – væghængt tørrestativ med god plads

Brabantia WallFix er et smart udendørs tørrestativ til væggen. Det fylden næsten ingenting når det er klappet sammen, men når det foldes ud er der hele 24 meter line du kan hænge tøj på. Og når det er korrekt monteret med de rette skruer og plugs, kan det bære op til 20 kilo tøj.

Dette udendørs tørrestativ er velegnet til dig, der ønsker at spare på pladsen og ikke ønsker at ofre et stort hjørne af haven til et tørrestativ. Det ophænges nemlig blot på muren, og klappes sammen når det ikke bruges. På den måde kan du udnytte pladsen i din have optimalt, og det er især nyttigt hvis din have ikke er så stor.

WallFix er lavet af aluminium og lakeret stål, hvilket er en god og holdbar kombination. Aluminium er et let og uforgængeligt metal, mens stål er robust og stærkt. Til dette udendørs tørrestativ medfølger desuden et overtræk, så du kan gemme det væk og holde det rent når det ikke bruges.

Montering

Tørrestativet skal ikke samles, men blot monteres på væggen med de rette plugs og skruer. Spørg i dit lokale byggemarked efter skruer og plugs, der passer til væggen eller muren det skal monteres på.

Detaljer

 • Paraplytørrestativ
 • 24 meter line medfølger
 • Væghængt
 • Kræver ingen vedligeholdelse

 

Leifheit Teleclip 42 – lille udendørs tørrestativ til væg

Leifheit-Teleclip-60-Udendoers-Toerrestativ-Til-Vaeg

Leifheit Teleclip 42 er et smart lille tørrestativ til væggen, som kan ophænges såvel udendørs som indendørs. Det er desuden billigt og fylder næsten ingenting, når det er foldet ind.

Teleclip 42 tørrestativet er velegnet til en udendørs placering op ad husets væg eller under carporten, hvor det kan klappes ud og ind efter behov. Du kan desuden montere flere af disse under eller ved siden af hinanden, så du kan få en hel tørrevæg. På den måde slipper du for at skulle bruge plads på opbevaring af et stort tørrestativ, og du behøver ikke se på det når det ikke er i brug.

Teleclip 42 er, som navnet antyder, 60 centimeter bredt. Når det er udfoldet har det en dybde på 54 centimeter fra væggen, og der er i alt 4,2 meter tørreplads. Udover at placere det udendørs på enten altanen, under carporten eller op ad væggen, kan det også placeres over bruseren på det lille badeværelse.

Montering

Dette udendørs tørrestativ er beregnet til montering på væg, og der kræves derfor skruer og evt. rawlplugs alt efter væggens materiale.

Detaljer

 • Tørrestativ til væg
 • 4,2 meter tørreplads
 • Tørrestativ kan klappes sammen når det ikke bruges
 • Kræver ingen vedligeholdelse

Se pris på Barantia WallFix tørrestativet hos Frishop

 

Brabantia Lift-O-Matic Advance – luksusmodel med justerbar arbejdshøjde

Brabantia Lift-O-Matic Advance er, i forhold til den billigere Lift-O-Matic model, et udendørs tørrestativ med højere kapacitet og forbedret tilbehør. Her medfølger der nemlig både et nedstøbningsrør og overtræk, så tørrestativet står bedre og holder sig pænt og rent når det ikke bruges. Desuden får du hele 60 meter tørreplads og ikke kun 50 meter som på den billigere model, så kapaciteten er også forbedret.

Ved korrekt montering har dette udendørs tørrestativ en bæreevne på op til 40 kilo, da det er meget robust. Det betyder at du kan hænge hele storvasken til tørre på én gang, så tøjvasken er hurtigt overstået. For enden af hver arm finder du desuden et øje, hvor du kan ophænge tøj på bøjle. Det kan eksempelvis være sarte tekstiler som ikke tåler ophængning med klemmer, eller blot tøj som du ikke ønsker bliver krøllet.

Brabantia Lift-O-Matic Advance er lavet af aluminium og lakeret stål. Det betyder at holdbarheden er god, og det kræver ingen vedligeholdelse. Der medfølger desuden et overtræk, som du kan montere over tørrestativet når det ikke bruges. På den måde holder linen sig ren, så der ikke kommer mærker på dit tøj.

Montering

Tørrestativet leveres færdigsamlet, og der medfølger et nedstøbningsrør. Der kan dog også tilkøbes et jordspyd, hvis du ikke ønsker at nedstøbe tørrestativet i jorden.

Detaljer

 • Paraplytørrestativ
 • 60 meter line medfølger
 • Kræver ingen vedligeholdelse
 • Justerbar arbejdshøjde (140-190 cm.)

 

Sådan sætter du dit udendørs tørrestativ op

Der er mange måder at opsætte dit tørrestativ på. Det vigtigste er dog at det står stabilt og godt, så det ikke vælter eller kan give sig i jorden.

Du kan både støbe tørrestativet ned i jorden eller du kan benytte denne metode, som ikke kræver nedstøbning i beton.

Hos Bolius kan du finde en hel sektion om hvordan du nedstøber og opsætter blandt andet stolper til hegnspæle, carporte og lignende. Der finder du en række forskellige artikler med hjælpsomme videoer, der omhyggeligt viser dig hvordan du med succes for støbt dit nye udendørs tørrestativ ned i jorden.

Gå til Bolius’ “Byg et hegn”-sektion HER.

Læs også vores artikel om: Natbord: 30 af de flotteste natborde

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Udendørs tørrestativ til altan eller hegn

Hvis pladsen er trang og du ikke ønsker at have et pladskrævende tørrestativ stående udenfor, kan du med fordel vælge en mindre model til ophængning.

Brabantia har lavet flere små tørrestativer i et smart design, som kan ophænges på eksempelvis altanen, hegnet, over døren og mange andre steder. På den måde kan du nemt få tørret dit tøj, uden at du skal spilde unødig plads i den lille bolig.

Dette tørrestativ kan både bruges udendørs eller indendørs efter behov, hvilket betyder at du blot kan lade det hænge udenfor når det ikke bruges. Armene kan også klappes ned så tørrestativet bliver helt fladt, og kun optager minimalt plads i et skab eller på hylden. Alene af den grund er tørrestativet et oplagt valg til den lille bolig.

En anden mulighed er også at hænge tørrestativet på radiatoren, hvis du ønsker at tøjet skal tørre endnu hurtigere. Det er dog som altid mest optimalt at hænge tøjet udendørs, så der ikke afgives fugt inde i boligen.

Der er i alt 4 meter tørreplads på dette lille udendørs tørrestativ, og pladsen er fordelt over 6 wires.

Montering

Tørrestativet leveres færdigsamlet i en flad pakke, og der er ikke noget samlearbejde. Fold blot armene ud og juster efter behov, så det kan ophænges på det ønskede sted.

Detaljer

 • Altantørrestativ
 • 4 meter tørreplads
 • Kræver ingen vedligeholdelse
 • Kan ophænges på altan, hegn, radiator eller dør

Leifheit Linomatic 600 Deluxe – paraply tørrestativ

Leifheit Linomatic 600 Deluxe

Tørrestativet Linomatic 600 Deluxe fra Leifheit er designet ud fra idéen om, at hvis linerne på dit tørrestativ er rene, forbliver dit vasketøj også rent. 

Når tøjet er tørt og taget ned, kan du meget nemt folde tørrestativets arme ind, og linerne bliver dermed skjult og holdt rene til næste gang. Det beskytter tørrestativets levetid og gør også, at du ikke skal bruge tid på at tørre linerne af inden brug. 

Linomatic 600 deluxe er blandt de 20 mest populære produkter i sin kategori på Pricerunner. 

Du får 60 meter tørreplads svarende til 3 vaske og så er der også særlige ophæng til bøjler så dine skjorter kan tørre hurtigt uden folder. 

Montering

Sammen med tørrestativet får du et plastrør til nedstøbning. Du får nemt etableret din nye faste tørreplads. 

Detaljer

 • Paraplytørrestativ til udendørs brug
 • 60 meter tørreline
 • Mål udslået: Højde 173 cm, Bredde 220 cm, Dybde 220 cm. 
 • Easylift funktion, som gør det nemt at folde tørrestativet sammen så du undgår at skulle tørre linerne af inden du hænger tøjet op.
 • Nem bøjleophæng
 • Inkl. rør til nedstøbning

 

Dry Under – tørrestativ i træ

Cinas-Dry-Under-Havebord-og-Udendoers-Toerrestativ

Dette er intet mindre end genialt. Et lækkert havebord i massiv teak, som ved hjælp af en simpel skyde-funktion kan laves om til et udendørs tørrestativ.

Løsningen er perfekt til altanen, hvor pladsen ønskes udnyttet optimalt. Skyd bordpladen til side om dagen når der tørres tøj, og skyd den tilbage på plads om eftermiddagen når der skal nydes en hyggestund udendørs.

I bordet er monteret en nylontørresnor, som er skånsom mod vasketøjet. Bordet samles nemt ved brug af kun 8 skruer, og teak er en af de mest hårdføre træsorter på markedet.

Montering

Da tørrestativet er monteret i bordet, kræves der ikke anden montering end en hurtig samling af bordet. Der medfølger kun 8 skruer, så det går nemt og hurtigt med at samle bordet. Da materialet er massiv teak, har bordet og tørrestativet i sig selv en god vægt, så det behøver ikke at blive fæstnet til jorden.

Detaljer

 • Kompakt tørrestativ
 • Længde 106 cm
 • Bredde 60 cm
 • Tørrestativ i teak med nylonsnor
 • Massivt teaktræ
 • Mulighed for at tilkøbe matchende stole

 

Trip Trap Spider Web – design tørrestativ

Trip-Trap-Spider-Web-Udendoers-Toerrestativ

Hvis du vil have lidt mere end blot et simpelt udendørs tørrestativ, så er Trip Trap Spider Web et godt bud. Den sofistikerede konstruktion af massiv teaktræ betyder god massefylde og høj vægt, ligesom teak kræver minimal vedligeholdelse og holder sig godt i det danske klima.

Trip Trap tørrestativet byder på spændende udsmykning af haven, og materialerne er sublime. Der er i alt monteret 23 meter polyester snor, som er modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Dette tørrestativ er velegnet til haven med en spændende og udfordrende indretning, hvor man kræser for sanserne med spændende artikler og monumenter.

Montering

Trip Trap Spider Web leveres i moduler, som skal samles. Den medfølgende polyester snor skal derefter fæstnes i stativet, og derefter står det klar til brug. Det skal ikke støbes ned i jorden eller fæstnes, da konstruktionen i sig selv er meget stabil.

Detaljer

 • Design tørrestativ
 • 23 meter polyester snor
 • Massiv teak
 • Nemt at vedligeholde

FAQ

💰 Hvor mange penge sparer jeg på at tørre mit tøj udenfor?

Hvis der skulle gives et estimat for, hvor mange penge det koster at tørre en maskinfuld tøj, så ligger prisen på omtrent 10 kr. Dermed er der altså noget at spare, foruden prisen på en tørretumbler, hvis du kan leve uden den slitage, som en tørretumbler har på tøjet.

🤔 Hvordan tørrer jeg mit tøj udenfor?

Hvis du vil give miljøet en hjælpende hånd, så kan du tørre dit tøj udenfor. Det gør du ved at anskaffe dig en tøjsnor og hænge tøjet her, fremfor at putte det i tørretumbleren. På den måde sparer du elektricitet, og dit tøj dufter friskt, når det kommer ind igen.

🤓 Hvor langt fra hinanden bør mine tøjsnors stopler være?

Afstanden mellem dine tøjsnors stolper bestemmer du stort set selv. En god afstand kan være 5 meter hvis du har pladsen til det, da du kan have en del tøj hængende på den måde. Dog kan du sagtens få snoren til at gå frem og tilbage, hvilket anbefales uanset. 

👍 Er det sikkert at tørre mit tøj udenfor?

Det danske klima er en smule uforudsigeligt, og derfor kan du aldrig vide dig sikker med vejret. Dog er det værste, der kan ske, at du skal have tøjet ind i en fart og tørre det indendørs alligevel, hvis det begynder at regne. Udover den risiko, bør det være sikkert. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar