Det er aldrig en rar fornemmelse at efterlade sit hjem og sine ejendele til en uvis skæbne, når man drager sydpå eller blot er væk i et par dage. Ifølge Det Kriminalpræventive Råd er det umuligt at opdage om dit hus er mål for et indbrud, og tyven bruger sjældent mere end 10 minutter på at stjæle dine værdigenstande.

Det kan derfor være en rigtig god idé med en tyverialarm, hvis du er bekymret for dine ejendele. Det giver dig nemlig mulighed for at reagere hvis tyven er på spil, så du kan sende en nabo eller politiet til din adresse.

Til denne artikel har vi fundet 6 gode tyverialarmer, som ikke kræver opkobling og fast betaling til en vagtcentral. Fordelen er at du selv ejer alarmsystemet, og slipper for de høje gebyrer ved falsk alarm. Tyverialarmerne uden abonnement sælges typisk som startpakker, hvor du senere kan tilkøbe ekstra komponenter efter behov.

Csslr Plus Ajax alarm-kit – Testvindende alarmsystem 

Csslr Plus Ajax alarm-kitVelegnet til: 

Komplet sikring af mellemstore – store huse.

Derfor anbefaler vi denne tyverialarm:

Når det bedste alarmsystem skal købes til totalsikring af hjemmet, er det værd at forholde dig til anmeldelser. Dette komplette system fra Ajax er kåret som < af de bedste alarmer på det danske marked. Det får 4,5/5 stjerner og roses især for den høje driftsstikkerhed og det brede udvalg af sensorer. 

Om Csslr Plus Ajax alarm-kit

Vil du have komplet beskyttelse af dit hjem, og vil du selv bestemme, hvilke vinduer og dørpartier der skal have monteret sensorer på sig, er det AJAX produktet, du skal vælge. 

Den komplette tyverialarm skiller sig positivt ud på flere måder sammenholdt med de andre gode, pålidelige og velfungerende alarmer i denne artikel.

Csslr Plus Ajax alarm-kit er det system på markedet, der giver dig størst frihed og fleksibilitet i forhold til sikring af hjemmet. 

Der følger forskellige sensorer med, så du kan sikre både døre og vinduer. Ofte vil der være flere steder i hjemmet, der kan fungere som adgang for indbrudstyve. Derfor er der behov for at montere sensorer på flere punkter. 

Du får 5 forskellige dele med til dit Csslr Plus Ajax alarm-kit. Det indeholder blandt andet en sirene og en fjernbetjening foruden selve tyverialarmen. Alarmen kan kobles op til din mobil (både iPhone og Android), så du kan aktivere og kontrollere din alarm på fysisk afstand. 

Det særlige ved alarmen er, at den har plads til batteri. Skulle internetforbindelsen derhjemme svigte, vil du ikke miste sikring af dit hus. Når der er batterier i alarmen, vil disse tage over, så funktionen og beskyttelsen er uændret. 

Du har frihed til selv at vælge, hvilken alarmcentral dit system skal sluttes til. For mange mennesker har dette punkt stor betydning i valg af alarmsystem.

Med Csslr Plus Ajax alarm-kit får du underretning på din mobil i det sekund, sensorerne registrerer bevægelse, og alarmen går. Systemet er let og enkelt at installere og anvende. Skulle du få brug for at udvide omfanget af sikring af dit hus, kan dette ske ved at tilkøbe ekstra sensorer. På dén måde kan du designe dit eget alarmsystem, og du kan beskytte din bolig og din familie på maksimalt niveau. 

Ajax alarmen er egent til mange forskellige boliger, og dette er blandt andet grunden til, at det er et populært valg af produkt. Det komplette system regnes for at være det mest velfungerende og det mest professionelle alarmprodukt, der kan købes til privat anvendelse. 

Kvaliteten, egenskaber og den høje grad af beskyttelse afspejles i prisen. Csslr Plus Ajax alarm-kit er iblandt de dyreste alarmer, du kan vælge på det danske marked.

Udvalgte specifikationer 

 • Valgfrihed i forhold til alarmcentral 
 • Professionelt kvalitetssystem 
 • Mulighed for synkronisering med mobil
 • 5 forskellige dele/enheder
 • Fjernbetjening medfølger 
 • Nem og enkel at bruge 
 • Mulighed for tilkøb af ekstra sensorer

Se pris på Csslr Plus Ajax alarm-kit hos her

Arlo Pro 2 VMS4230P – Diskret og trådløst overvågningsalarm med kameraer (2 styk)

Arlo Pro 2 VMS4230PVelegnet til: 

Komplet sikring af udendørs områder omkring din bolig.

Derfor anbefaler vi denne tyverialarm:

Går du efter en tyverialarm, der skal være så nem at have med at gøre, som overhovedet muligt? Arlo Pro 2 er systemet for dig, der vil have maksimal sikkerhed i og omkring hjemmet og samtidig få glæde af det brugervenlige design.
Produktet kåres med af bedste tyverialarmer på det danske marked. 

Om Arlo Pro 2

Der er flere parametre, der har betydning for, at du får det helt perfekte alarmsystem, der matcher dine krav til sikkerhed og brugervenlighed. 

Der er forskel på, hvordan de forskellige tyverialarmener fungerer. Når du vil have frihed til at kunne montere din alarm dér, hvor det giver mening i dit hjem, skal du gå efter de trådløse udgaver. 

Arlo Pro 2 er et alsidigt, professionelt og diskret alarmsystem, der kan bringe værdi i både den store villa og det klassiske parcelhus. 

Den største forskel imellem de forskellige alarmsystemer handler om, hvorvidt de skal bruges til overvågning eller til alarmering af vagtcentral. Har du generelt lange dage på kontoret, eller er du ofte på ferie, kan det være ekstra nødvendigt med videoovervågning af husstanden.

Det er en stor, sikkerhedsmæssig fordel at vælge en alarm med integreret kamera. Skulle din bolig blive udsat for hærværk eller tyveri, er det meget nemmere at pågribe gerningsfolkene, når der er billedmateriale til dokumentation.

Arlo alarmen er programmeret til at lagre videooptagelser i 7 dage. Du skal ikke til at have ekstra penge op af lommen for at købe dig plads til lagring af filerne. Det sker helt automatisk, uden du skal forholde dig til overførslen. Det er kun, hvis du ønsker længere tids lagring, at det er nødvendigt at købe dig til ekstra plads. 

Det unikke ved Arlo Pro 2 er, at du får hele 2 kameraer med til dit system (alle aldre kvalitetsløsninger til sikring af boliger er udstyret med 1 kamera). Begge kameraer er 100% trådløse, så du kan hænge dem op, hvor der er mest brug for det. 

Hvor andre kameraer optager alt det, der kommer indenfor synsfeltet, er Arlo overvågningen mere intelligent. De 2 kameraer tager kun video af markant bevægelse. Det vil sige, at blæstens påvirkning på træer ikke vil komme i fokus. Det er således kun dyr og mennesker, der er centrale. 

Når det kommer til batterilevetid, har det selektive fokus stor værdi. Dine overvågningskameraer kommer ikke til at bruge unødvendig meget energi på at fange bevægelser fra blade og grene.  

Med et gennemsnitligt forbrug kan du forvente, at kameraerne fungerer på fuldt batteri i op til 6 måneder á gangen. 

Du kan forbinde dit alarmsystem med din mobil, så du kan se videoer på dine mobile enheder. Når først appen til systemet er downloadet, kan du finde videooptagelser, zoome på billeder eller afspille live.

Når det primært er overvågning, du ønsker omkring din bolig, er Arlo Pro 2 et godt valg. 

Udvalgte specifikationer 

 • Mulighed for overvågning af forskellige punkter i boligen
 • 7 dages lagring af videoer
 • Trådløse kameraer
 • Selektive optagelser 
 • Lang batterilevetid på kameraerne 
 • Mulighed for opkobling til app

Se pris på Arlo Pro 2 VMS4230P hos Elgiganten

Somfy One alarm – Billigt alt-i-ét alarmsystem  

Somfy One alarmVelegnet til: 

God og billig sikring af mindre hjem.

Derfor anbefaler vi denne tyverialarm:

Vil du have et budgetvenligt, enkelt og velfungerende system til sikring af den lille bolig, er Somfy One et godt valg. Det anmeldes med af de bedste tyverialarmer. 

Det roses blandt andet for dens funktion med kamera. 

Om Somfy One

Vi har forskellige behov og krav, når det kommer til at beskytte vores hjem. Mens nogle har brug for et system med mange sensorer, er der andre, som ønsker en budgetvenlig løsning, der skal kunne optage og overvåge. 

Er det vigtigt for dig at kunne overvåge dit hjem, skal du vælge et alarmsystem med tilhørende kamera. Det kan få afgørende betydning i den situation, hvor der har været ubudne gæster i dit hjem, at du kan indhente billeder og videomateriale af gerningsfolkene. 

Den stilrene, sorte og diskrete Somfy One er en kombineret løsning. Det er et overvågningskamera og en alarm i en og sammen enhed. Ved siden af kameraet sidder sirenen, der er programmeret til at afgive maksimal volumen i forbindelse med aktivering. 

Når du køber en tyverialarm med kamera, er det ikke nok kun at forholde dig til optagefunktionen. Du skal være opmærksom på at gemme billedmaterialet, så det kan hentes frem, hvis det en dag skulle blive nødvendigt. 

Den mest effektive, smarte og intelligente måde at gøre det på er ved at gemme det ”i skyen”. Det vil sige, at din alarm skal forbindes til din PC, så der løbende kan overføres optagelser fra enheden og til en fil på din computer. 

Du er bundet til at skulle købe dig adgang til plads i skyen, når du bruger Somfy One. Alarmen er ikke fremstillet med micro-SD-kortplads. Den eneste mulighed du har, når du vil sikre dine videooptagelser, er at købe dig plads. I forbindelse med erhvervelse af det lille alarmsystem følger der en gratis prøveperiode med til lagring i skyen. Når din prøveperiode udløber, er det dit eget ansvar at forlænge det digitale abonnement. 

Kameraet giver et godt, klart og tydeligt billede (også selvom det ikke understøttes i 4K).

Det er nemt og enkelt for ethvert medlem i familien at bruge Somfy One. Det er muligt at give hvert et medlem af boligen en lille ”Key Fob”, der vil registrere, når der er liv i hjemmet. 

Dette kan være en tryghedsmæssig fordel for dig, der har børn, som selv går til og fra skole. Hvert et barn kan registrere, at vedkommende er kommet hjem ved at trykke på knappen på deres Key Fob.

Systemet kan kobles på op mobilen, så det er muligt for dig eller et andet familiemedlem at styre alarmen på afstand. 

Det attraktive ved Somfy One er prisen. Det er iblandt de mest budgetvenlige tyverialarmer, der indeholder alle de egenskaber og fordele, som du har brug for til beskyttelse af hjem og værdigenstande. 

Udvalgte specifikationer 

 • Funktionelt sikringssystem til den lille bolig
 • Med kamera (god billedkvalitet)
 • Nødvendigt at tilkøbe plads til lagring af videoer i skyen
 • Lav pris 
 • Det er let at montere sensorerne 
 • Velfungerende app

Se pris på Somfy One alarm hos Elgiganten

SikkertHjem S6evo Hus+ – bedste tyverialarm til parcelhuset

Velegnet til: 

Mindre parcelhuse med gode adgangsforhold for indbrudstyven.

Derfor anbefaler vi denne tyverialarm:

Alarmsystemet fra SikkertHjem er et godt og billigt valg, som giver dig masser af funktionalitet for pengene. Tyverialarmen kræver intet abonnement, du skal blot koble den til det trådløse netværk og isætte et sim-kort, hvorefter du så kan programmere systemet til at sende automatiske alarmer ud til dig og et valgfrit antal kontaktpersoner – eksempelvis naboerne. Der er desuden gode tilpasningsmuligheder, da der kan tilkøbes ekstra sensorer, fjernbetjeninger og kameraer efter behov. Hele systemet er selvfølgelig trådløst, så det er nemt at sætte op for dig der kan selv.

Om:

SikkertHjem er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at lave tyverialarmer uden abonnement til private. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2008, som et forsøg på at gøre op med høje priser og abonnementer, som var umulige at gennemskue. Alarmpakkerne fra SikkertHjem sælges således i startpakker, hvor du selv kan vælge det tilbehør du har brug for. Der er ingen dyre abonnementer eller skjulte tillægspriser, og hele systemet opsættes uden der skal trækkes ledninger gennem hele huset.

Med Hus+ alarmsystemet får du et centralt SmartPad betjeningspanel, som du opsætter ved hoveddøren. I dette panel sidder desuden en nøglebriklæser, så du kan tilkøbe nøglebrikker til børn, der måske ikke kan huske en kode. Derudover medfølger der en fjernbetjening til styring af alarmsystemet, et SmartPad betjeningspanel, 4 trådløse åbningskontakter,  3 præventive alarmklistermærker, skruer og rawlplugs til opsætning, opladere og kabler.

Tyverialarmen er uden abonnement, og kræver blot adgang til trådløst netværk samt SIM-kort for at fungere. SIM-kortet skal bruges i tilfælde af at det trådløse netværk svigter, således at du kan modtage en alarm-SMS uanset om der er internetforbindelse eller ej. Du vælger naturligvis selv hvem der skal have besked via SMS, og derudover fungerer den tilhørende app også som forbindelsespunkt mellem dig og alarmsystemet. Det er også via appen du tilkobler nyt udstyr, som ligeledes kan betjenes via selvsamme. Appen er således din mobile alarmcentral, og det er herigennem du kan overvåge hele systemet og få tilsendt informationer ved uønsket aktivitet i hjemmet. Du kan også administrere adgangen for familiemedlemmer og venner, og du kan ligeledes slå alarmsystemet fra igennem appen.

Systemet kan sættes i forskellige tilstande efter behov – eksempelvis “hjemmetilstand”, så tyverialarmen også er aktiveret om natten når du sover. Der kan tilkobles flere trådløse enheder og detektorer, nøglebrikker og fjernbetjeninger efter behov, således at du kan tilpasse systemet til din husstand. Derudover kan der også tilkobles overvågningskameraer, sirener, røgalarmer, oversvømmelsesdetektorer (smart til kælderen), vibrationsdetektorer og mange flere.

Specifikationer:

 • Frekvens: 433 MHz
 • Alarmering: Via app eller SMS
 • Antal alarm-modtagere: Valgfrit
 • Betjening med app: Ja, iOS eller Android
 • Dyre-immunitet: Ja, op til 25 kg.
 • Udvidelsesmuligheder:
  • WiFi kamera
  • Trådløst tastatur med nøglebriklæser
  • Oversvømmelsesdetektor
  • Vibrationsdetektor
  • Røgalarm
  • Sirene med blink
  • Ekstra fjernbetjening
  • Ekstra nøglebrik
  • M.m.

Se pris på SikkertHjem S6evo tyverialarm hos Shopping.coop.dk

Blaupunkt Q3200 – bedste tyverialarm med kamera

Velegnet til: 

Større huse og dig, der gerne vil begrænse mængden af elektroniske enheder så meget som muligt. Alt foregår nemlig trådløst via din smartphone, tablet eller computer.

Derfor anbefaler vi denne tyverialarm:

Blaupunkt Q3200 er en ny tyverialarm, som du kan installere uden sammenkobling med ledninger og alarmpanel. Tyverialarmen fungerer ligeledes uden abonnement, og kræver således kun forbindelse til internettet via dit hjemmenetværk for at kunne fungere. Dette er en rigtig god løsning for dig, der ikke ønsker at opsætte alarmpaneler og store sensorer på vinduer og døre. “Hjernen” i denne tyverialarm er en lille sort cylinder, og dertil medfølger en hvid sensor med indbygget kamera, som diskret kan monteres i et hjørne nær indgangspartierne til dit hjem. Systemet er således det rette valg til dig der i forvejen ejer en eller flere iOS- eller Android enheder, og som hellere vil benytte en app end en ekstern fjernbetjening til styringen.

Om:

Blaupunkt Q3200 er en tyverialarm uden abonnement, som blot kræver tilkobling til stikkontakt og hjemmenetværk. Herefter opsættes alarmsystemet ved hjælp af en iOS- eller Androidenhed, men det kan også opsættes via en computer. Dette eliminerer behovet for et klassisk alarmpanel, som man typisk ser monteret i forbindelse med hjemmets hovedindgang. I stedet har du en sort cylinderformet enhed, som fungerer som tyverialarmens hjerne. Hertil kan kobles op til 40 forskellige enheder, så du selv kan udvide alarmsystemet efter behov.

Med i startpakken får du den føromtalte Q-Hub (hovedenhed), en enkelt dør-/vindueskontakt, en fotosensor med blitz, som tager 3 billeder med 2 sekunders mellemrum, en fjernbetjening, 2 klistermærker samt kabler og batterier til enhederne. Ved hjælp af dør- og vindueskontakterne kan du opsætte en skal-sikring af dit hjem, som kan aktiveres når du og familien er gået i seng. På den måde kan alarmen aktiveres, hvis nogen forsøger at bryde ind mens i sover. Det medfølgende kamera gør det desuden muligt at få tilsendt billeder til din telefon, så alarmen kan verificeres og politiet kan rykke ud og forhåbentlig pågribe gerningsmanden.

Tyverialarmen fra Blaupunkt kan desuden kobles sammen med dine Philips Hue-produkter, så disse kan styres ved hjælp af appen.

Specifikationer:

 • Alarmering: Via web- og push meddelelser
 • Antal alarm-modtagere: Ukendt
 • Betjening med app: Ja, iOS eller Android
 • Dyre-immunitet: Ja, små dyr (katte og mindre hunde).
 • Udvidelsesmuligheder:
  • Videokamera
  • Fotokamera
  • Magnetkontakter til dør/vindue
  • Røgalarm
  • Temperatursensor
  • Kuliltesensor
  • Termosensor
  • Væskesensor
  • Indendørs sirene
  • Udendørs sirene
  • Alarmpanel
  • Fjernbetjening
  • M.m.

Se pris på Blaupunkt Q3200 tyverialarmen her

Miraca ST-5 – bedste tyverialarm til lejligheden

Velegnet til: 

Lejlighed beliggende på 1. sal eller derover, hvor der ikke er flere adgangs- eller flugtveje for tyven.

Derfor anbefaler vi denne tyverialarm:

Denne tyverialarm uden abonnement er perfekt til lejligheden eller den mindre bolig, hvor der ikke kræves et stort antal sensorer og ekstra udstyr. Tyverialarmen er et rigtig godt køb for dig der bor i lejlighed og som gerne vil have et professionelt system, der er tilpasset efter dine behov. Systemet er trådløst og nemt at sætte op, så du skal ikke søge om tilladelse til installation hos boligforeningen eller have en elektriker ud og trække kabler. Systemet anvender desuden 868 MHz frekvensbåndet, hvilket er en nødvendighed når du bor i tæt bebyggelse. Denne frekvens har nemlig ikke lige så mange forstyrrelser som 433 MHz frekvensen, og du undgår således forstyrrelser i dit system.

Om:

Miraca er ligeledes en dansk virksomhed, som siden 2011 har haft fokus på at lave professionelle alarmløsninger til private. Systemerne kan tilpasses den enkeltes behov, og i deres sortiment finder du både billigere 433 MHz tyverialarmer til villaer og de lidt dyrere 868 MHz alarmsystemer, som anbefales til områder med mange signalforstyrrelser. Alle deres tyverialarmer er uden abonnement.

ST-5 startpakken er til dig med et simpelt behov, men som alligevel ønsker et professionelt system der kan fungere uden at blive påvirket af interferens fra andre enheder i bebyggelsen eller nærområdet. Alarmsystemet er uden abonnement, og du kan således selv vælge hvor du vil købe SIM-kort henne. Derudover er systemet koblet på det trådløse netværket, og kan derfor give dig besked om aktivitet direkte i den tilhørende app.

Alarmpanelet er i stand til at aktivere en sirene hvis alarmen aktiveres, og så kan der gives besked over telefonen til dig og evt. andre modtagere.  Der kan tilsluttes op til 30 trådløse sensorer og 8 fjernbetjeninger, så systemet kan også bruges selvom du eksempelvis flytter i en større bolig og dine behov ændres.

Denne tyverialarm kan indstilles til at være aktiveret selvom du er hjemme, hvilket betyder at den kan være slået til om natten. Dermed aktiveres alarmen, hvis hoveddøren eksempelvis åbnes.

Specifikationer:

 • Frekvens: 868 MHz
 • Alarmering: Via SMS eller app
 • Betjening med app: Ja
 • Dyre-immunitet: Ja, op til 25 kg.
 • Udvidelsesmuligheder:
  • Sirene
  • Ekstra tastatur
  • Bevægelsessensor
  • Røgalarm
  • Fjernbetjening
  • Panikknap
  • Dør/vinduesmagnet
  • Gardinsensor
  • Vibrationssensor
  • Signalforstærker
  • M.m.

Se pris på Miraca ST-5 tyverialarm hos Miraca

Kameraovervågning gør det muligt at ringe 112 omgående

Hvis du vælger en tyverialarm uden abonnement, er det en rigtig god ide at gå efter en løsning med en fotosensor, så du får et billede tilsendt af hvad der foregår i dit hjem. Det tjener nemlig ikke kun som dokumentation senere hen, men kan også bruges til at validere et alarmopkald til politiet.

Har du et billede af den ubudne gæst på din telefon, må du nemlig tilkalde politiet med det samme selvom du ikke selv er kommet hjem og der ikke er nogen øjenvidner. I nogle tilfælde kan det være en god løsning, hvis du gerne vil sikre dig at tyven kan fanges på fersk gerning.

Vælger du derimod en tyverialarm uden fotosensor, skal du eller din nabo først kunne dokumentere ved personligt fremmøde på adressen, om der er tale om et indbrud eller en falsk alarm.

Læs også Alarm til hjemmet udgivet af bolius.dk

Læs også: Røgalarm test: Hvilke røgalarmer er de bedste?

Denne side er anmeldt af: Maria B. Mathiesen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment