Kender du det, at alle dine sæbedunke står rodet og fylder i brusekabinen. Så har vi løsningen på dit problem. Ved brug af en sæbedispenser, slipper du nemlig for dunke der ligger og flyder. Du hælder indholdet fra dine dunke op i dispenseren, og kan nu bade uden at skulle bøje dig ned efter dunkene på gulvet, men blot trykke på sæbedispenseren hvor indholdet så falder ligeså elegant ned i hånden på dig.

Vi har spurgt forbrugerne om hvilke sæbedispensere de synes bedst om. Vi er kommet frem til de 5 populæreste og har testet dem på samme parametre. Du vil i denne artikel kunne læse en gennemgang af de forskellige dispenseres fordele og ulemper.

Wave sæbedispenser i sort – designklassiker


Wave dispenser
Wave

Wave er en nordisk designinspireret dispenser som, er blevet benyttet af hoteller verden over. Wave er en tidløs klassiker, der passer godt ind i den skandinaviske indretning. Sæbebeholderen er miljøvenlig, og du slipper for at borer i fliserne, da denne dispenser kan limes op med silikone og dobbeltklæbende tape.

Elegant og stilrent design

Wave sæbedispenser er en rigtig designklassiker, der vil kunne ses på diverse hoteller rundt om i verden, men også i mange danskeres hjem. Wave var oprindeligt lavet til hoteller, men efter få år, fandt producenten ud af at efterspørgslen fra den almene dansker var stor. Danskerne ønskede at skabe den følelse af spa og wellness de fik på hotellerne, med hjem til deres eget badeværelse.

Wave er inspireret af det nordiske designunivers, og har med sit stilrene design vundet priser verden over. Navnet Wave, kommer af måden denne dispenser er designet på. Den er nemlig smal på toppen og fader så ud, for til sidst at ligne en bølge – deraf navnet Wave som betyder bølge på engelsk. Denne sæbedispenser findes i tre farver – sort, hvid og satin.

Du slipper for at borer i fliserne

Står du med et helt nyrenoveret badeværelse eller bare nogle fliser som du ikke har lyst til at borer i. Så er Wave sæbedispenser løsningen til dig. Wave monteres nemlig med dobbelt klæbende tape og silikonelim. Silikonelimen er både vandtæt og så stærk at Wave bliver siddende på væggen år efter år.

Inde under plasten sidder selve sæbebeholderen, som har en kapacitet på hele 435 ml. Det betyder at du meget sjældent skal tænke på at fylde din sæbedispenser op. Du kan egentlig bare nyde følelsen af spa og wellness samt slippe for at se på de grimme sæbedunke, der normalt står i brusekabinen.

Specifikationer

 • Montering: Sættes på væggen med klæbepuder og silikonelim som medfølger – så ingen huller i væggen.
 • Kapacitet: 435 ml
 • Mål: B: 11 x H: 22 x D: 7 cm
 • Materiale: ABS-plast

https://www.youtube.com/watch?v=Lr2mUJGKn3c 

 

Læs også: 13 trendy toiletbørster og 11 smarte pedalspande

Aviva sæbedispenser fra BetterLiving


Bedst i test
Aviva

Aviva sæbedispenser er en af Better Livings og ældste klassikere, men stadig fungerende, sæbedispensere i deres sortiment. Aviva findes i forskellige modeller med forskellige beholdere, i forskellige farver. Denne dispenser er en af de mest solgte i både Danmark men også i USA. Aviva er markedsført i flere film og serier som blandt andet The Walking Dead.

En rigtig klassiker

Aviva dispenser er en sand klassiker i Better Living universet, og er en af de mest solgte i Danmark men også i USA. Denne dispenser har været markedsført i hollywoodfilm og serier som blandt andet The Walking Dead. Aviva har et lækkert wellness design, men er stadig utrolig funktionel. Virksomheden bag, er så sikre på deres produkt at de har valgt at give livsgaranti på selve pumpen til i dispenseren.

Aviva er mere end bare en sæbedispenser, for imellem beholderne er der monteret kroge som du kan hænge vaskeklude eller skrabere på. Dette er mange brugere glade for, da vaskeklude og skrabere ellers altid bare ligger og flyder i brusekabinen.

Slip for at borer i fliserne

Med Aviva sæbedispenser slipper du for at borer i fliserne, da denne dispenser monteres med dobbelt klæbende tape og silikonelim. Og så tænker du nok, kan det overhovedet holde? Men ja det kan det sagtens. Vi har spurgt flere brugere og de har haft produktet hængene i flere år. Det er sådan at silikonelim er noget af den stærkeste lim overhovedet og så er det samtidig 100% vandafvisende. Vi anbefaler derfor Aviva til jer som ikke ønsker at ødelægge jeres ny opsatte fliser ved at borer i dem

Tre beholdere

Aviva findes i flere modeller, nemlig med en, to eller tre beholdere. Dette er super smart da du både kan have plads til din shampoo, kropssæbe og balsam i én dispenser. Sæbebeholderen er lavet af matteret ABS-plast der gør du kan fornemme hvor meget der er tilbage i beholderen. Dette sparer dig for hele tiden at skulle åbne beholderen for at tjekke indholdet.

Specifikationer

 • Montering: Sættes på væggen med klæbepuder og silikonelim som medfølger – så ingen huller i væggen.
 • Kapacitet: 3 x 325 ml
 • Mål: B: 28.3 x H: 17.8 x D:9 cm
 • Materiale: ABS plast

 

https://www.youtube.com/watch?v=6AZEyPLpA2o&t=14s

Læs også Test af hovedtelefoner og De 6 bedste fladskærme

 

Trio sæbedispenser – holdbarhed og funktionalitet

Trio sæbedispenser bedst i test
Trio

Trio dispenser er en funktionel dispenser med kvalitet i højsædet. Denne væghængte sæbedispenser har 3 sæbebeholdere og en utrolig slidstærk pumpe der holder i mange år. Trio er designet af en canadisk designer og har med sine simple overflader været en sand bestseller på det danske marked.

Kan monteres i hjørnet af kabinen

Mange danskere har deres badeværelses tilbehør, i kabinen, til at hænge i hjørnet da det både er pænt men også pladsbesparende. Trio-dispenseren er lavet til både at kunne monteres lige på væggen, men også i hjørnet. Denne sæbedispenser er nemlig konstrueret sådan på bagsiden at den passer i en 90s graders vinkel.

Trio kan monteres med skruer, men ønsker man at slipper for at borer i fliserne kan man lime den op på væggen med dobbeltklæbende tape og silikonelim. Og så tænker du nok om dette overhovedet kan holde. Og svaret er ja! Silikonelim er nemlig noget af den kraftigste lim og er samtidig vandafvisende. Så frygt ej, denne dispenser bliver siddende indtil du selv ønsker at pille den ned igen.

3 beholdere

Trio har 3 sæbebeholdere, hvilket gør det muligt at få fjernet sæbeemballage helt fra brusekabinen. Glem alt om dunke der ligger og flyder, med Trio er der nemlig plads til måde shampoo, kropssæbe og balsam i en dispenser.  Beholderne er lavet af matteret plastik, der før det muligt at se indholdet i beholderen. Dette gør det muligt for dig at følge med i hvornår næste påfyldning skal ske.

Elegant og simpelt design

Trio er kendt for sit simple og bløde design, der passer godt ind i de fleste badeværelser. Trio findes i farverne krom, hvid og satin med en sølvpumpe der er med til at bryde hovedfarven. Denne pumpe er så slidstærk, at producenten har valgt at give livsgaranti på selve pumpen.

Specifikationer

 • Montering: Sættes på væggen med klæbepuder og silikonelim som medfølger – så ingen huller i væggen.
 • Kapacitet: 3 x 420 ml
 • Mål: B: 17.8 x H: 22.2 x D: 9.5 cm
 • Materiale: ABS plast

Læs også: kuffert test og solcreme test

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Clever sæbedispenser med flere beholdere

bedste sæbedispenser
Clever

Clever sæbedispenser, er et af Better Livings helt nye skud på linjen. Med denne dispenser får du et stilrent design, med funktionalitet og holdbarhed i højsædet. Designet på Clever er inspireret af de moderne tendenser, med at fremvise indholdet i beholderen. Fronten på Clever består nemlig af tre beholdere, så du kan se indholdet i sæbedispenseren.

Dispenser i minimalisktisk design

Clever har med sine simple kanter og rene overflader indtaget det danske marked med storm. Den er designet efter det nordiske mode-billede og passer godt til et stilrent badeværelse. Den satinbelagte pumpe står godt til den matte robuste farve – denne dispenser findes både i mat-hvid og sort. Sæbebeholderne er ikke gemt væk, man har valgt at fremvise indholdet i pumperne for til dels at gøre det lettere for brugeren at holde overblik over indholdet, men også at opretholde den nye trend om gennemsigtig emballage.

Tre beholdere i én dispenser

Noget af det forbrugeren finder rigtig smart ved den nye Clever dispenser, er de tre beholdere. Når man ofte stå i badet, har man tre forskellige dunke med tre forskellige produkter i. Man har én dunk til shampoo, én dunk til kropssæbe og én dunk til balsam eller andet. Men med Clever har du mulighed for at slippe for at have tre dunke til at stå og fylde i brusekabinen.

Clever har nemlig samlet tre beholdere i én dispenser. Dette sparer dig ikke kun for rod i badet, men også for at skulle bukke dig flere gange, for at tage fat om dunkene der står i kabinen. Så for dig som har dårlig ryg eller andet, kan du minimere udfordrende bevægelser med denne dispenser.

Specifikationer

 • Materiale: ABS-plast
 • Farver: Mat hvid og sort
 • Livsgaranti på pumpe
 • Kapacitet: 3 x 480 ml
 • Mål: B 20 x H 21 x D 9 cm

 

Læs også: Toiletspande i funktionelt design og de 5 bedste smartphones

Save skumdispenser i rød, hvid eller sort


Skum dispenser bedst i test
Save

Save skumdispenser er en designenkelt dispenser der med sine runde og simple kanter passer godt ind i de fleste badeværelser. Save er beregnet til håndsæbe og er sæbebesparende med sin smarte fordeling har luft, vand og sæbe.

Minimalistisk design

Save skumdispenser indtog det danske marked med sit simple design og sine rene linjer. Denne dispenser er designet i en mat farve der bliver knækket af det lyse gennemsigtige plastisk. Save passer godt til det nordiske badeværelse, da det med sine rene linjer vil komplimentere det nordisk-minimalistiske look rigtig fint. Denne dispenser er ikke beregnet til at sidde i på væk i hverken brusekabine eller køkken. Save er nemlig en borddispenser.

Brug skum og spar på sæben

Med Save skumdispenser kan du sparer på miljøet ved at lade sæben holde i længere tid. Save er nemlig lavet sådan at du blander sæbe med vand og luft og derved får skum når du trykker på pumpen. Dette er med til at få sæben til at holde længere.

Skumdispensere er noget vi ser mere og mere af, og det giver god mening. Skum er nemlig utrolig behageligt at vaske fingrene i. Skum er nemlig langt blødere og fylder mere i hænderne end almindelig sæbe gør.

Specifikationer

 • Kapacitet: 250 ml
 • Mål: B: 7 x H: 17 x D: 7 cm

Læs også: De bedste ventilatorer og Test af loftemfang

Se også denne lignende artikel på vores side: TEST – De bedste ventilatorer til badeværelset

Læs også vores artikel om: Aktivitetsmåler test – her er de 6 bedste fitness trackere

Se vores artikel om: Fliser badeværelse: Find de bedste til dit badeværelse

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar