13 sorte kommoder i smart design

En sort kommode tilfører en hyggelig, elegant og rustik atmosfære til din bolig. Den er perfekt til placering i det rummelige soveværelse, i garderoben eller i entreen, hvor der ønskes en hyggelig stemning og en kontrast mellem det mørke og det lyse.

Til denne artikel har vi håndplukket 13 flotte kommoder i sort design, som du kan se herunder:

Butler – lav egetræskommode med 4 sorte skuffer

butler-sort-kommode

Den elegante Butler-kommode er tegnet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Den er en del af en smuk opbevaringsserie, hvor massivt træ udgør størstedelen af konstruktionen.

Butler-kommoden har således en flot sort front med 4 små skuffer og et stel i massiv eg, som står på 4 skrånende ben der løfter kommoden op og tilfører den et let udtryk.

Den sorte kommode har en bredde på 105 centimeter og en højde på 70 centimeter, så der er god plads i de 4 skuffer. Alle skufferne har desuden fået fræset runde greb ind i midten, så de fremstår stilrene og pæne.

Butler er en ideel kommode til placering i entréen, hvor den kan anvendes som konsolbord med god plads til opbevaring af alt fra vanter og tørklæder til nøgler og deslige.

Detaljer:

 • Mål: H70 x B105 x D35 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Sort og eg

Se pris på den sorte Butler kommode hos Coop

Butler – høj egetræskommode med 6 sorte skuffer

I Butler-serien findes også denne kommode, som har et højt og smalt design. Den har dog stadig skuffer med sort front, mens selve kabinettet er af massiv eg.

Denne sorte kommode er perfekt til mindre rum, hvor der ønskes en bedre udnyttelse af pladsen. Da den er relativt meget højere end den er bred, får du således plads til mere på mindre plads.

I kommoden er monteret 6 sorte skuffer, hvori der er fræset runde greb. Dette gør sammen med de skråtstillede ben, at den sorte kommode får et flot retro inspireret look.

Detaljer:

 • Mål: H120 x B38 x D35 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Sort og eg

Se pris på den sorte Butler kommode hos Coop

Prima – robust kommode i sort ask look

Den sorte Prima kommode har et robust ydre med en kraftigere konstruktion, der gør den velegnet til mere intensiv anvendelse. Det kan være på kontoret hvor der skal opbevares mange tunge ting og hvor skufferne skal åbnes og lukkes ofte, men det kan også være i garderoben hvor der blot ønskes mere robuste møbler.

Kommoden har 2 store skuffer nederst, som er perfekte til mere pladskrævende beklædningsgenstande. Den nederste skuffe kan eksempelvis bruges til bukser, den næste til bluser, mens de 2 øverste små skuffer kan bruges til eksempelvis strømper og undertøj.

Kommoden måler 113 centimeter i højden, 89 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden. Den er opbygget af MDF-pladser med look som massivt sort ask, og i samme serie findes masser af opbevaringsmøbler og skriveborde.

Detaljer:

 • Mål: H113 x B89 x D40 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort ask

Se pris på den sorte Prima kommode hos BOBO

Fun Factory – sort kommode i skævt design

Tyske Kare Design laver mange spændende møbler, og den sorte Fun Factory kommode er én af dem. Den har så mange sjove og snirklede detaljer, at den med stor sandsynlighed vil vække forundring hos alle, der ser den.

Detaljegraden på denne kommode er sjældent set mage til, og kigger du nærmere vil du se at skuffernes fronter blandt andet er betrukket med forskelligfarvet stof og beklædt med dekorative elementer af metal.

Den sorte kommode står på et stel af metal, og den har 5 skuffer hvoraf den ene har en dør der klappes ned. Den står således perfekt i såvel stuen som entréen, hvor den typisk er i skærende kontrast med andre “almindelige” møbler.

Detaljer:

 • Mål: H105 x B69 x D35 cm.
 • Materialer: MDF, fyrretræ og stål
 • Farver: Sort med flerfarvede fronter

Se pris på den sorte Fun Factory kommode hos BOBO

Art House – sort kommode med forskellige mønstre på skufferne

Art House er en flot og mere stilren kommode fra Kare Design, som spiller på de sort-hvide nuancer med 3 skuffer og en låge i sort-hvid. Den ene låge har således et diagonalt mønster med sorte linjer og hvid baggrund, mens de 3 skuffer har forskellige overfladestrukturer i såvel lyse som mørke nuancer.

Den sorte kommode står på et sort stålstel, som fremstår let og slankt i forhold til resten af kommoden. Den passer således godt ind i den moderne indretning, hvor der ønskes et møbel der bryder med minimalismen og den klassiske vanetænkning.

Kommoden måler 87 centimeter i højden og er lavet af mangotræ, der efterfølgende er malet.

Detaljer:

 • Mål: H87 x B85 x D35 cm.
 • Materialer: Mangotræ og stål
 • Farver: Sort med lyse nuancer

Se pris på den sorte Art House kommode hos BOBO

College – sort kommode med 6 skuffer i lyst træ

College kommoden har en sort konstruktion med 6 skuffer foran, der dog ser ud af flere på grund af de falske skuffefronter.

Den sorte kommode fremstår smuk og rustik med fronten af lyst træ, fødderne med antikt look og det generelt rå design.

Kommoden er opdelt i 5 store skuffer og en lille skuffe øverst, så der både er plads til opbevaring af stort og småt. Skuffernes fronter er lavet af fyrretræ, mens resten af kommodens stel er af MDF. Grebene har et klassisk look og er lavet af stål, ligesom der er små mærkatholdere på skufferne, hvori du kan sætte mærkater med skuffernes indhold.

Detaljer:

 • Mål: H111 x B57 x D40 cm.
 • Materialer: MDF og fyrretræ
 • Farver: Sort og lyst træ

Se pris på den sorte College kommode hos BOBO

Nils – sort kommode med runde kanter og 5 skuffer

Den sorte Nils kommode har høje ben, og fremstår således let og minimalistisk. Den passer således godt ind i den moderne indretning, hvor der gerne må optræde retro inspirerede elementer.

Kommoden har 5 sorte skuffer, hvoraf de 3 er store og de 2 øverste er små. Der er således god plads til såvel stort som småt, og du kan nemt holde orden i sagerne med denne kommode.

Kommodens højde er på 106 centimeter, mens den både er 40 centimeter i bredden og dybden. Således optager den ikke megen plads i hjemmet, og kan derfor både bruges i entréen, den lille garderobe eller sågar på badeværelset.

Detaljer:

 • Mål: H106 x B40 x D40 cm.
 • Materialer: Egefiner
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte Nils kommode hos BOBO

Malva – stor sort kommode med 5 skuffer

malva-stor-sort-kommodeHvis du ønsker en flot og stilren kommode i meget høj kvalitet, er den sorte Malva kommode det perfekte valg. Den er lavet i massivt træ som enten er lakeret eller bejdset, så den naturlige træstruktur træder frem og skaber en smuk og sofistikeret overflade.

Malva kommoden fås blandt andet i sortbejdset massiv eg eller sortlakeret birk. Sortbejdset massiv eg har den fordel at træstrukturen træder mere frem, mens det sortlakerede birketræ har en finere og glattere overflade.

Denne sorte Malva kommode har 4 store skuffer og en mindre skuffe øverst. Den er derfor meget rummelig, og du kan sagtens anvende den i såvel garderoben som entréen. Den måler 94 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 31 centimeter i dybden, så på trods af størrelsen er den nem at finde plads til.

Detaljer:

 • Mål: H94 x B70 x D31 cm.
 • Materialer: Massiv eg eller birk
 • Farver: Sortbejdset eg eller sortlakeret birk

Se pris på den sorte Malva kommode hos Entremøbel

Malva Smal – lille kommode i sortmalet træ

malva-lille-sort-kommodeDen lille sorte Malva kommode er perfekt til placering i entréen, ved siden af sengen eller som supplement til garderoben. Den måler nemlig kun 59 centimeter i højden, 40 centimeter i bredden og 31 centimeter i dybden, så det er nemt at finde plads til den i stort set alle rum.

Kommoden er fremstillet i massivt træ og leveres samlet, så du blot skal montere benene. Du behøver derfor ikke rode med besværlige samlevejledninger, og kan blot fokusere på at nyde din nye kommode. Vælger du kommoden i sort, kan den fås i sortbejdset eg med en mere synlig træstruktur, eller sortlakeret birk med en glat og mere jævn overflade.

Den sorte kommode har 3 skuffer, hvoraf den øverste er en smule mindre end de to nederste.

Detaljer:

 • Mål: H59 x B40 x D31 cm.
 • Materialer: Massiv eg eller birk
 • Farver: Sortbejdset eg eller sortlakeret birk

Se pris på den sorte Malva kommode hos Entremøbel

Mary – sort dobbeltkommode med 6 skuffer

Mary er en sort dobbeltkommode med 6 skuffer, der er opstillet 3 og 3. Den er således perfekt til 2 personer, som hver kan have 3 skuffer, men også til brug som skænk, hvis du måtte ønske dette.

Den sorte kommode har et flot og stilrent design, da alle skufferne er grebsfri. Det betyder at kommoden passer ind i næsten alle former for indretning, og du kan derfor nemt matche den med resten af dine møbler.

Dobbeltkommoden er lavet i foliebelagte møbelplader med sort ask look, og alle skufferne er monteret på metalskinner for nemt udtræk. Mary-serien består af mange forskellige kommoder, og du kan frit vælge mellem farverne hvid, sort og eg.

Detaljer:

 • Mål: H70,1 x B153,6 x D50 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort ask

Se pris på den sorte Mary kommode hos BOBO

Mary – høj sort kommode med 5 skuffer

Naia-Sort-KommodeDen sorte Mary kommode er en høj og rummelig kommode med 5 skuffer. Der er således god plads, og alle 5 skuffer er lige store. Derfor kan du med fordel bruge kommoden på soveværelset eller i garderoben, hvor du kan opbevare alt fra undertøj til strømper og halstørklæder.

Mary kommoden er samtidig billig, og derfor er den et rigtig godt køb. Den har et sort ask-look med front uden greb. Skufferne har til gengæld afrundede kanter, så du kan få fat med hænderne når de skal åbnes. Indvendigt er skufferne lavet i et lyst trælook.

Den sorte kommode er en del af en større serie, og du kan således finde Mary-kommoden i flere størrelser og farver.

Detaljer:

 • Mål: H111,8 x B76,8 x D50 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort, eg eller hvid

Se pris på den sorte Mary kommode hos BOBO

Mavis Falsterbo – høj sort kommode med 6 skuffer

Falsterbo-Sort-KommodeFalsterbo er en høj sort kommode fra svenske Mavis. Den passer perfekt ind i den moderne garderobe, entréen eller i soveværelset, hvor den er perfekt til opbevaring af mindre beklædningsgenstande, tilbehør og redskaber.

Den sorte kommode er en del af en større møbelserie, der både fås i sort og i hvid. Den er stilren, moderne og simpel i designet. Skufferne er opdelt i 3 små og 3 store, så der er gode muligheder for at kombinere opbevaring af større ting med opbevaring af små ting.

Kommoden er lavet i et miks mellem MDF og massiv birk, og den sorte overflade kræver et minimum af vedligeholdelse. Tør blot over med en opvredet klud, og den sorte kommode er så god som ny.

Detaljer:

 • Mål: H127 x B31 x D40 cm.
 • Materialer: MDF og massiv birk
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på den sorte Falsterbo kommode hos Unoliving

Belina – stor sort kommode med 4 skuffer

Belina-Sort-KommodeDen sorte Belina kommode er perfekt til dig der ønsker at opstille den side om side med en tilsvarende model, skab eller andre garderobemøbler. Den fremstår simpel i designet med 3 små skuffer og en enkelt stor skuffe i bunden, så der er gode muligheder for at kombinere opbevaring af småting med opbevaring af større og mere pladskrævende ting.

Belina kommoden er lavet i finer, hvorpå der er limet sort laminat med træstruktur. Den fremstår således rustik med stramme linjer, og de små sølvgrå håndtag bryder med det ellers simple design. Den er desuden smallere end andre modeller, da den har en dybde på kun 35 centimeter. Dermed er den nemmere at placere hvor du måtte ønske det.

Den sorte kommode er ideel til den moderne eller simple indretning, hvor der ønskes en stram linje.

I Belina-serien finder du ikke kun sorte kommoder, men også hvide kommoder og kommoder i forskellige trætyper.

Detaljer:

 • Mål: H82 x B70 x D35 cm.
 • Materialer: Finer
 • Farver: Sort, hvid, eg, m.m.

Se pris på den sorte Belina kommode hos Unoliving

13 sorte kommoder i smart design
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar