En sort kommode tilfører en hyggelig, elegant og rustik atmosfære til din bolig. Den er perfekt til placering i det rummelige soveværelse, i garderoben eller i entreen, hvor der ønskes en hyggelig stemning og en kontrast mellem det mørke og det lyse.

Til denne artikel har vi håndplukket 14 flotte kommoder i sort design, som du kan se herunder:

Flash – sort kommode i metal

Den sorte Flash kommode har et flot og stilrent design med elegante undertoner, der blandt andet ses i de runde ben der fortsætter op langs siderne og slutter under den tynde topplade.

Den sorte kommode i Flash-serien er lavet af metalplader, som efterfølgende har fået en sort lakering. Af den årsag har man kunne lave elementerne særdeles tynde, hvilket får kommoden til at fremstå slank og elegant.

Kommoden har 5 skuffer i forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at få godt overblik over både små og store genstande. Du kan således med fordel bruge kommoden til opbevaring af tøj, men den kan eksempelvis også bruges til opbevaring af hobbyartikler og lignende ting der kræver smart rumopdeling.

Den sorte Flash kommode fås i en stor og en lille variant, og på billedet ses den store variant. Der findes ligeledes et natbord i samme design, så du har mulighed for at indrette et soveværelse med møbler der matcher hinanden. Kommoden måler 75 centimeter i bredden, 90 centimeter i højden og 42 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: H90 x B75 x D42 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte Flash kommode hos ILVA

Bounty – stor sort kommode med 8 skuffer

Den sorte Bounty kommode er har et flot retro inspireret design, som får alvor kommer til udtryk i de smarte greb der er fræset ind i fronten på hver skuffe. Benene er desuden i massiv eg, og de er både runde og skråtstillede hvilket giver kommoden et let og svævende udtryk.

Kommoden er en del af Bounty-serien, som er en større serie bestående af møbler til både kontor og opbevaring. Kommoden fås også i en hvid udgave hvis du ønsker en lysere indretning, men ønsker du en mørk og rustik indretning er denne mørke Bounty kommode et godt valg.

Den viste kommode har hele 8 skuffer, som er lige store. De sidder i to rækker med 4 skuffer i hver, så det er nemt at opdele pladsen til flere forskellige opbevaringsformål. Med flere skuffer er det muligt at opdele i flere forskellige niveauer og kategorier, således at du altid har et godt overblik over de ting du opbevarer.

Den sorte kommode måler 135,1 centimeter i bredden, 89,2 centimeter i højden og 39,6 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: H89,2 x B135,1 x D39,6 cm.
 • Materialer: MDF og massiv eg
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på den sorte Bounty kommode hos ILVA

Skyline – sort kommode med 10 skuffer og metalgreb

Skyline er en simpel og stilren sort kommode, der er nem at finde plads til på grund af det minimalistiske design. Kommoden er firkantet med helt vinkelrette hjørner, og pladsen udnyttes helt ned til soklen i de i alt 10 skuffer der findes i forskellige størrelser i kommoden.

I samme serie finder du ikke kun sorte kommoder, men også kommoder i hvid. Det betyder at du kan matche store og små kommoder, således at du udnytter pladsen i rummet optimalt.

Med hele 10 skuffer er det muligt at opdele pladsen i den sorte Skyline kommode på en god måde, således at du får plads til både større og mindre ting samtidig med at du kan bevare overblikket. Metalgrebene på skuffernes fronter bryder desuden med det ellers så stringente udseende, og de udgør desuden gode greb der gør det nemt at åbne skufferne.

Skyline kommoden har en bredde på 121,6 centimeter, en højde på 84 centimeter og en dybde på hele 49 centimeter. På toppen er desuden lagt en glasplade, som giver et stilrent og eksklusivt udtryk.

Detaljer:

 • Mål: H84 x B121,6 x D49 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort eller hvid

Se pris på den sorte Skyline kommode hos ILVA

Malibu 5295 – sortlakeret kommode med elegante greb

Hvis du ønsker en kombination af det rustikke og elegante, er denne sorte kommode et godt valg.

Malibu 5295 har flotte afrundede hjørner med runde metalfødder og greb, der er udformet med et klassisk elegant look.

I den sorte kommode finder du i alt 5 gode skuffer, hvilket gør det muligt at opdele pladsen på en overskuelig måde.

I samme serie findes kommoder i mange forskellige spændende farver, så du enten kan gøre indretningen mere farvelig eller holde den i rustikke toner ved at vælge den sorte variant.

Malibu-serien tæller desuden flere forskellige opbevaringsmøbler, og du vil således kunne finde møbler i matchende design til komplet indretning af såvel entréen som soveværelset og garderoben.

Detaljer:

 • Mål: H111 x B86 x D41 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Mange – se dem alle hos forhandleren

Se pris på den sorte Malibu 5295 kommode hos ILVA

String kommode til ophængning i reol

Hvis du ønsker at kommoden skal indgå i en større opbevaringsløsning, der ikke kun tæller skuffeplads, kan String kommoden være et godt valg.

Denne sorte kommode er nemlig designet til at blive ophængt i sidepaneler med samme navn, og i String-serien findes desuden hylder og skabe.

Kommoden fås i både en bred udgave, som ses på billedet, samt en smallere udgave der er 20 centimeter kortere i bredden. Således er det muligt enten at kombinere begge størrelser eller nøjes med den lille størrelse, hvis du kun ønsker en lille kommode til opbevaring af små sager.

Udover at kunne få kommoden i sort, findes den blandt andet også i hvid, grå, eg, valnød og ask. Den er desuden sortbejdset, hvilket betyder at træets naturlige overfladestruktur kan ses igennem den sorte bejdse.

Detaljer:

 • Mål: H42 x B78 x D30 cm.
 • Materialer: Forskellige materialer – se hos forhandleren
 • Farver: Mange – se dem alle hos forhandleren

Se pris på den sorte String kommode hos Luxo Living

Living&more The Box – mørk væghængt kommode

Der kan være mange grunde til at du ikke ønsker møbler der står direkte på gulvet, men en af de mest populære årsager er rengøringsvenligheden og udtrykket.

En væghængt kommode frigør plads under sig, hvilket betyder at du nemt kan komme til med støvsugeren, men du kan også have opbevaringskasser eller andre ting stående direkte under denne mørke kommode. En anden fordel er at kommoden fremstår let og elegant, når den ikke hviler på ben men i stedet er hængt op over gulvet.

The Box kommoden er ikke helt sort, men derimod antracitgrå. Den er således tæt på at være helt sort, men alligevel ikke helt. Det giver den en mystisk dunkel glød, som vil passe perfekt ind i den moderne indretning.

Kommoden er fremstillet af slanke MDF elementer, og hver af de 4 skuffer åbnes og lukkes ved hjælp af et lille metalgreb.

Detaljer:

 • Mål: H71,5 x 76,4 x D34 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Antracitgrå eller hvid

Se pris på den mørke The Box kommode hos Coop

House Doctor Club – lille sort kommode på høje ben

Denne flotte kommode fra House Doctor har et råt og rustikt udseende, der får den til at fremstå som et brugt møbel. Dette er dog hensigten med designet, og således er den også ganske unik.

Kommoden har et flot sort look med et antikt islæt, og den er fremstillet af mangotræ som har en flot mørk glød.

Det er ikke nogen stor kommode, og den er som sådan også bedst egnet til pynt. Hver af de to skuffer er dog cirka 40 centimeter dybde, da kommoden i sin helhed måler 40 centimeter i dybden.

House Doctor Club har lange runde ben, som er let skråtstillede for at svævende og elegant look. Den nederste skuffe er en smule større end den øverste, og hver skuffe åbnes let ved hjælp af de runde messing greb.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B60 x D40 cm.
 • Materialer: Mangotræ
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte House Doctor kommode hos MøbelNord

Malva – stor sort kommode med 5 skuffer

malva-stor-sort-kommodeHvis du ønsker en flot og stilren kommode i meget høj kvalitet, er den sorte Malva kommode det perfekte valg. Den er lavet i massivt træ som enten er lakeret eller bejdset, så den naturlige træstruktur træder frem og skaber en smuk og sofistikeret overflade.

Malva kommoden fås blandt andet i sortbejdset massiv eg eller sortlakeret birk. Sortbejdset massiv eg har den fordel at træstrukturen træder mere frem, mens det sortlakerede birketræ har en finere og glattere overflade.

Denne sorte Malva kommode har 4 store skuffer og en mindre skuffe øverst. Den er derfor meget rummelig, og du kan sagtens anvende den i såvel garderoben som entréen. Den måler 94 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 31 centimeter i dybden, så på trods af størrelsen er den nem at finde plads til.

Detaljer:

 • Mål: H94 x B70 x D31 cm.
 • Materialer: Massiv eg eller birk
 • Farver: Sortbejdset eg eller sortlakeret birk

Se pris på den sorte Malva kommode hos Entremøbel

Malva Smal – lille kommode i sortmalet træ

malva-lille-sort-kommodeDen lille sorte Malva kommode er perfekt til placering i entréen, ved siden af sengen eller som supplement til garderoben. Den måler nemlig kun 59 centimeter i højden, 40 centimeter i bredden og 31 centimeter i dybden, så det er nemt at finde plads til den i stort set alle rum.

Kommoden er fremstillet i massivt træ og leveres samlet, så du blot skal montere benene. Du behøver derfor ikke rode med besværlige samlevejledninger, og kan blot fokusere på at nyde din nye kommode. Vælger du kommoden i sort, kan den fås i sortbejdset eg med en mere synlig træstruktur, eller sortlakeret birk med en glat og mere jævn overflade.

Den sorte kommode har 3 skuffer, hvoraf den øverste er en smule mindre end de to nederste.

Detaljer:

 • Mål: H59 x B40 x D31 cm.
 • Materialer: Massiv eg eller birk
 • Farver: Sortbejdset eg eller sortlakeret birk

Se pris på den sorte Malva kommode hos Entremøbel

Prima – robust kommode i sort ask look

Den sorte Prima kommode har et robust ydre med en kraftigere konstruktion, der gør den velegnet til mere intensiv anvendelse. Det kan være på kontoret hvor der skal opbevares mange tunge ting og hvor skufferne skal åbnes og lukkes ofte, men det kan også være i garderoben hvor der blot ønskes mere robuste møbler.

Kommoden har 2 store skuffer nederst, som er perfekte til mere pladskrævende beklædningsgenstande. Den nederste skuffe kan eksempelvis bruges til bukser, den næste til bluser, mens de 2 øverste små skuffer kan bruges til eksempelvis strømper og undertøj.

Kommoden måler 113 centimeter i højden, 89 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden. Den er opbygget af MDF-pladser med look som massivt sort ask, og i samme serie findes masser af opbevaringsmøbler og skriveborde.

Detaljer:

 • Mål: H113 x B89 x D40 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort ask

Se pris på den sorte Prima kommode hos BOBO

Fun Factory – sort kommode i skævt design

Tyske Kare Design laver mange spændende møbler, og den sorte Fun Factory kommode er én af dem. Den har så mange sjove og snirklede detaljer, at den med stor sandsynlighed vil vække forundring hos alle, der ser den.

Detaljegraden på denne kommode er sjældent set mage til, og kigger du nærmere vil du se at skuffernes fronter blandt andet er betrukket med forskelligfarvet stof og beklædt med dekorative elementer af metal.

Den sorte kommode står på et stel af metal, og den har 5 skuffer hvoraf den ene har en dør der klappes ned. Den står således perfekt i såvel stuen som entréen, hvor den typisk er i skærende kontrast med andre “almindelige” møbler.

Detaljer:

 • Mål: H105 x B69 x D35 cm.
 • Materialer: MDF, fyrretræ og stål
 • Farver: Sort med flerfarvede fronter

Se pris på den sorte Fun Factory kommode hos BOBO

Nils – sort kommode med runde kanter og 5 skuffer

Den sorte Nils kommode har høje ben, og fremstår således let og minimalistisk. Den passer således godt ind i den moderne indretning, hvor der gerne må optræde retro inspirerede elementer.

Kommoden har 5 sorte skuffer, hvoraf de 3 er store og de 2 øverste er små. Der er således god plads til såvel stort som småt, og du kan nemt holde orden i sagerne med denne kommode.

Kommodens højde er på 106 centimeter, mens den både er 40 centimeter i bredden og dybden. Således optager den ikke megen plads i hjemmet, og kan derfor både bruges i entréen, den lille garderobe eller sågar på badeværelset.

Detaljer:

 • Mål: H106 x B40 x D40 cm.
 • Materialer: Egefiner
 • Farver: Sort

Se pris på den sorte Nils kommode hos BOBO

Mary – hvid dobbeltkommode med 6 skuffer

Mary er en hvid dobbeltkommode med 6 skuffer, der er opstillet 3 og 3. Den er således perfekt til 2 personer, som hver kan have 3 skuffer, men også til brug som skænk, hvis du måtte ønske dette.

Den hvide kommode har et flot og stilrent design, da alle skufferne er grebsfri. Det betyder at kommoden passer ind i næsten alle former for indretning, og du kan derfor nemt matche den med resten af dine møbler.

Dobbeltkommoden er lavet i foliebelagte møbelplader med hvid ask look, og alle skufferne er monteret på metalskinner for nemt udtræk. Mary-serien består af mange forskellige kommoder, og du kan frit vælge mellem farverne hvid, sort og eg.

Detaljer:

 • Mål: H70,1 x B153,6 x D50 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: hvid

Se pris på den sorte Mary kommode hos BOBO

Mary – høj sort kommode med 5 skuffer

Naia-Sort-KommodeDen sorte Mary kommode er en høj og rummelig kommode med 5 skuffer. Der er således god plads, og alle 5 skuffer er lige store. Derfor kan du med fordel bruge kommoden på soveværelset eller i garderoben, hvor du kan opbevare alt fra undertøj til strømper og halstørklæder.

Mary kommoden er samtidig billig, og derfor er den et rigtig godt køb. Den har et sort ask-look med front uden greb. Skufferne har til gengæld afrundede kanter, så du kan få fat med hænderne når de skal åbnes. Indvendigt er skufferne lavet i et lyst trælook.

Den sorte kommode er en del af en større serie, og du kan således finde Mary-kommoden i flere størrelser og farver.

Detaljer:

 • Mål: H111,8 x B76,8 x D50 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Sort, eg eller hvid

Se pris på den sorte Mary kommode hos BOBO

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment