Hvid kommode – 21 flotte kommoder i hvidt design

En hvid kommode er perfekt til soveværelset, garderoben eller entréen, hvor der ønskes en lys og let indretning. Hvide kommoder fås i både klassisk og moderne design, så der er gode muligheder for at finde en der matcher netop dit hjem.

Vi har til denne artikel håndplukket 21 flotte hvide kommoder, som du kan se herunder:

String – hvid kommode i modulophæng

string-hvid-kommode

Hvis du ønsker en mindre kommode i et stringent design og en dybde på 30 centimeter, så er String-kommoden det perfekte valg. Den indgår desuden i det modulopbyggede String System, som gør det muligt at designe dit eget reolsystem hvor der både er plads til skabe, skuffer og hylder i valgfri størrelser.

Udover den hvide kommode kan den også fås i sort, eg, birk og valnød. Den monteres på en metalgavl, som fås til enten gulv eller væg og kan leveres i sort og hvid.

Den hvide String kommode har 2 skuffer, som begge er meget rummelige. Kommode-modulet måler 78 centimeter i bredden, 30 centimeter i dybden og 42 centimeter i højden. Du kan kombinere modulerne som du selv ønsker det, og enten bygge op i bredden eller højden.

Detaljer:

 • Mål: H42 x B78 x D30 cm.
 • Materialer: Finer
 • Farver: Hvid, sort, eg, birk eller valnød

Se pris på den hvide String kommode hos Luxo Living

Montana Keep – stor hvid kommode med ekstra smykkeskuffe

Denne smukke kommode er perfekt til garderoben eller entréen. Den har et flot slankt design og 4 store skuffer, som er rummelige nok til det meste.

Kommoden fås naturligvis i hvid (billedet viser den lysegrå model), men også i rigtig mange andre spændende farver. Blandt andet Coffee, Antracite og Nordic. De tilgængelige farver kan ses hos forhandleren.

Designet på den hvide Keep kommode er holdt i stramme linjer og i 12 millimeter MDF-plader. Dette er gjort for at kommoden skal fremstå så stilren som muligt, og af samme grund passer den ind i stort set alle typer indretning.

I toppen af kommoden er en lille hylde til opbevaring af småting, samt lille skuffe der er ideel til opbevaring af smykker, nøgler og små accessories.

Detaljer:

 • Mål: H94,8 x B69,6 x D30 cm.
 • Materialer: MDF og metal
 • Farver: Mange forskellige – se dem alle hos forhandleren

Se pris på den hvide Keep kommode hos Livingshop

Butler – lav kommode i egetræ med hvide skuffer

butler-hvid-kommode

Butler kommoden er en smuk kombination af hvide skuffer og et stel af massiv eg. Den står på 4 høje ben, som løfter den og giver den et let udtryk. Benene er desuden let skrånende ud til siderne, så kommoden fremstår i et retro inspireret design.

Den hvide kommode er robust og rummelig med 4 skuffer og en bredde på 105 centimeter. Der er således god plads til blandt andet tøj og andre små ejendele, som nemt kan organiseres i de små skuffer. I hver skuffe er der fræses et rundt greb ind i fronten, hvilket også bidrager til det lette og stringente udtryk.

Den solide egetræskonstruktion har fået en gang lak, og tåler aftørring med en hårdtopvredet klud.

Detaljer:

 • Mål: H70 x B105 x D35 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Farver: Hvid/eg

Se pris på den hvide Butler kommode hos Coop

Butler – høj kommode i egetræ med hvide skuffer

Den høje udgave af Butler kommoden er en flot slank model med hvide skuffer og et stel af massiv eg. Den står på 4 lave ben, som er skrå og giver den et let udtryk.

Den hvide Butler kommode har et flot retro inspireret design med runde håndtag fræset ind i skufferne, som det blev gjort i de klassiske 60’er og 70’er køkkener.

Kommoden tager ikke meget plads på gulvet, da den måler små 38 centimeter i bredden og 35 centimeter i dybden. Af samme grund er den bedst egnet til opbevaring af mindre genstande, som ikke fylder for meget i de små skuffer.

Egetræskonstruktionen har fået en gang lak, hvilket betyder at den hvide kommode kan tørres af med en hårdtopvredet klud.

Detaljer:

 • Mål: H120 x B38 x D35 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Farver: Hvid/eg

Se pris på den hvide Butler kommode hos Coop

Hvid kommode til børneværelset fra Manis-h

Den hvide kommode fra Manis-h er det perfekte valg til børneværelset. Den har åbninger i hver skuffe i stedet for håndtag, og der kan tilkøbes en pusletop så du både har kommode og pusleplads i ét og samme møbel. Dette er nyttigt af flere årsager, blandt andet fordi du har dit barns tøj lige under puslepladsen.

Kommoden er lavet af MDF, som efterfølgende er hvidmalet. De 3 skuffer har en god og rummelig størrelse, hvilket gør det nemt og bekvemt at opbevare tøj i den hvide kommode.

Ydermålene på den hvide Manis-h kommode er 70 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 42 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: H70 x B70 x D45 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Manis-h kommode hos Coop

Carikko – hvid kommode i antikt look med metalhåndtag

Den hvide kommode fra Carikko-serien har et smukt antikt look. Der er således ikke sparet på detaljerne, og det kan både ses og mærkes.

Det elegante design betyder, at du med denne hvide kommode kan skabe en hyggelig og romantisk stemning i et hvilket som helst rum. Grundet dens ringe størrelse kan den både bruges i entréen, på badeværelset eller i garderoben, hvor den er perfekt til opbevaring af små sager.

I Carikko-serien findes flere hvide kommoder i forskellige størrelser, samt borde og spejle. Altsammen i smukt antikt design. Denne hvide kommode måler 48 centimeter i bredden, 88,5 centimeter i højden og 33 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: H88,5 x B48 x D33 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Carikko kommode hos BOBO

Delta – hvid kommode med sorte detaljer

Hvis du er til sort-hvid indretning, bør du se nærmere på denne hvide kommode. Dens ben og de to øverste skuffer er nemlig sortmalede, mens resten af designet er hvidt. Det er en smuk og moderne hvid kommode, som står rigtig fint i den minimalistiske indretning med sort-hvid tema.

Kommoden er desuden rummelig med de 3 store skuffer og 2 mindre skuffer øverst, hvilket betyder at der er god plads til både stort og småt. Den kan således fint bruges i såvel garderoben som på værelset, hvor der er behov for praktisk og flot opbevaring.

Kommoden måler 98,6 centimeter i bredden, 39,05 centimeter i dybden og 100,9 centimeter i højden.

Detaljer:

 • Mål: H100,9 x B98,6 x D39,05 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid med sorte detaljer

Se pris på den hvide Delta kommode hos BOBO

The Box – hvidt kommodemodul med 2 små skuffer

the-box-hvid-kommodeThe Box er et hvidt kommodemodul til et reolsystem, du selv kan sammensætte efter behov. Den hvide kommode er perfekt til den stilrene indretning, hvor der ønskes lyse og simple møbler.

Denne lille hvide kommode har 2 skuffer monteret øverst og et kvadratisk åbent rum nederst. Her kan du eksempelvis sætte en vase, et billede eller en kasse til opbevaring af større ting. Kun fantasien sætter grænser.

Kommoden er lavet i MDF og skufferne har små krom greb. Den leveres færdigmonteret inklusiv vægophæng, men du kan selv vælge om den skal hænge eller bare stå på gulvet.

Detaljer:

 • Mål: H71,2 x B39,4 x D34 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide The Box kommode hos Coop

Asymmetrisk kommode med hvide skuffer og ask finer

kommode-med-4-hvide-skuffer

Hvis du ønsker en indretning, som ikke altid er så stringent, så er denne asymmetriske kommode det perfekte valg. Den har 4 hvide skuffer i variable størrelser, og den er designet således at det ser ud som om de er stablet oven på hinanden.

Stellet er lavet i askefiner, og skufferne i MDF. Den står på 4 skrå ben, der tilfører en lethed til de ellers tunge elementer.

Denne lille kommode med hvide skuffer er perfekt til entréen, stuen eller som supplement til garderoben. Den har en højde på 65 centimeter og måler 45 centimeter i bredden, så der er god plads til mindre ting og accessories.

Detaljer:

 • Mål: H65 x B45 x D29,5 cm.
 • Materialer: MDF og finer
 • Farver: Hvid med ask

Se pris på den hvide asymmetriske kommode hos Coop

Tvilum Line – billig hvid kommode med 3 skuffer

Line-Hvid-KommodeHvis det skal være billigt og funktionelt, så er den hvide Line kommode et godt valg. Den er lavet af Tvilum, som har holdt kommoden i stramme linjer og et simpelt design.

Den hvide Line kommode er velegnet til brug i garderoben eller til børnenes værelse, hvor der er stor udskiftning af møbler i takt med at børnene vokser og ændrer behov. Kommoden har en fin minimalistisk stil og kan derfor indgå i mange typer indretning, hvor den med hvide folierede overflader og en kant i egelook blender godt ind i omgivelserne.

Kommoden har 2 store skuffer og en enkelt mindre skuffe, så den er ideel til opbevaring af tøj, håndklæder, sengetøj og andre tekstiler.

Detaljer:

 • Mål: H76,3 x B78,6 x D39 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid med egelook

Se pris på den hvide Line kommode hos BOBO

Combee – hvid kommode til børneværelset

Combee-Hvid-KommodeDen hvide Combee kommode er ideel til børneværelset, da den har store runde greb i forskellige farver. Der medfølger nemlig 3 forskellige greb til den hvide kommode: Hvid med hvid kant, hvid med blå kant og hvid med pink kant. Dermed kan barnet selv vælge, og kommoden kan derfor tilpasses efter jeres ønsker.

Den hvide kommode er lavet i MDF med en overflade i slidstærk melamin, som er nemt at holde rent. De 3 øverste skuffer kører på metalskinner og den nederste skuffe kører på hjul. Dermed kan den nederste skuffe trækkes helt ud af kommoden, hvilket er genialt hvis den bruges til opbevaring af legetøj. Så kan barnet nemlig trække skuffen helt ud på gulvet og rode rundt i legetøjet.

Detaljer:

 • Mål: H104,8 x B77,6 x D48,2 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Combee kommode hos BOBO

Bergen – klassisk hvid kommode med 6 smalle skuffer

Bergen er en smal hvid kommode med 6 skuffer. Den har et flot klassisk udseende og runde greb der fuldender designet. Dens smalle størrelse gør den velegnet til placering i entréen eller den lille garderobe, da den ikke fylder meget.

Den hvide Bergen kommode har en bredde på kun 50 centimeter, en højde på 122 centimeter og dybde på 45 centimeter. Således er alle skufferne i smal størrelse, og du kan derfor nemt få plads til nipsting, pyntegenstande, lidt tøj eller hvad du ellers ønsker at bruge den hvide kommode til. Et andet godt anvendelsesformål er opbevaring af blade, fjernbetjeninger, fyrfadslys og andre ting, som er gode at have i stuen.

Den hvide kommode er lavet i hvidlakeret træ, som får kommoden til at fremstå naturlig og antik.

Detaljer:

 • Mål: H133 x B50 x D45 cm.
 • Materialer: Træ
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Bergen kommode hos BOBO

Mary – hvid dobbeltkommode med 6 skuffer

Her er en flot hvid dobbeltkommode, hvor der er 6 skuffer og god plads. Mary er navnet på denne kommode, som tilhører en større serie af kommoder i hvid, sort eller egetræslook.

Kommoden fremstår i hvide MDF-plader med hvidt folie, og derfor er prisen rigtig fornuftig. Du får således rigtig meget opbevaringsplads for pengene, og da kommoden er lavet i et neutralt design kan du bruge den i mange forskellige indretninger.

Den hvide Mary kommode har 6 store skuffer med en god dybde, og de er alle monteret på metalskinner for nemt udtræk.

Detaljer:

 • Mål: H70,1 x B153,6 x D50 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Mary kommode hos BOBO

Paris – hvid kommode i antikt design

Paris-4-Skuffer-Hvid-KommodeParis er en smuk hvid kommode i et antikt design. Den passer perfekt ind i den elegante eller romantiske indretning, men den kan også bruges hvis du ønsker at indrette et hjem i sort-hvide farver.

Den hvide kommode er en del af en større møbelserie, som indeholder møbler af mange typer til hele hjemmet. Alle modellerne i Paris-serien er hvide, og således kan du få matchende møbler til et helt værelse, hvis dette ønskes.

Paris kommoden har smukke runde metalgreb på alle 4 skuffer, samt et flot klassisk design. Der er 2 store skuffer og 2 små skuffer i den hvide kommode, og dermed er den velegnet til placering i mange forskellige rum. Alle skufferne kører på metalskinner og er nemme trække ud og skubbe ind.

Detaljer:

 • Mål: H86,9 x B96 x D48,5 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Paris kommode hos BOBO

Paris – hvid dobbeltkommode i antikt design

Paris-6-skuffer-Hvid-kommodeHer får du en står hvid dobbeltkommode med hele 8 skuffer. Den passer perfekt til den romantiske eller elegante sort-hvid indretning, hvor der sættes pris på holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer.

Over alt på den hvide Paris kommode er der spændende detaljer, eksempelvis de stilfulde metalknopper på skufferne, de slebne kanter og det gennemgående klassiske look. Den kan med fordel bruges som skænk i stuen hvis ikke du ønsker at bruge den som kommode, men den har sin oplagte plads i garderoben eller på soveværelset, hvor den har plads til 2 personer.

Paris kommoden er lavet i komposittræ med hvid melamin. Der er i alt 4 store skuffer og 4 små skuffer, så du nemt kan opdele store og små ting hver for sig. Samtlige skuffer kører på metalskinner og er nemme at åbne og lukke.

Detaljer:

 • Mål: H86,9 x B183,4 x D48,5 cm.
 • Materialer: Komposittræ og metalhåndtag
 • Farver: Hvid eller egetræslook

Se pris på den hvide Paris dobbeltkommode hos BOBO

Nova – stor hvid kommode med 6 skuffer

Nova-Hvid-KommodeHvis du ønsker en billig hvid kommode i grebsfrit design, så er Nova kommoden et rigtig godt køb. Den store hvide kommode har nemlig 6 store skuffer der alle kører på metaludtræk, og alle komponenterne er lavet af spænplader med hvidt folie. Dermed kan prisen holdes lav, samtidig med at du får rigtig meget opbevaringsplads.

Den hvide Nova kommode er lavet i et meget simpelt og stilrent design. Dermed kan du nemt integrere den i din nuværende indretning, og den kan fint bruges som skænk i stuen eller blot som en simpel hvid kommode i garderoben eller soveværelset.

Der er 4 store skuffer og 2 mindre skuffer i denne hvide kommode.

Detaljer:

 • Mål: H83,4 x B153,4 x D50 cm.
 • Materialer: Spånplader
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Nova kommode hos BOBO

Mavis Emmaboda – hvid kommode i vintage design

Mavis-Emmaboda-Hvid-KommodeDen smukke hvide Emmaboda kommode har et flot klassisk vintage look i en moderne fortolkning. Det ses blandt andet på kommodens stramme linjer og de elegante metalhåndtag, som giver indtryk af høj kvalitet og god holdbarhed.

Den hvide Emmaboda kommode er lavet af Mavis, som er et svensk møbelfirma med fokus på indretning til soveværelset og resten af hjemmet. I deres kollektion finder du således mange forskellige kommoder i flere størrelser og materialer, så du har rig mulighed for at finde en der passer til netop dit hjem.

Denne hvide kommode har i alt 4 skuffer. 2 store skuffer i bunden og 2 små skuffer øverst. Dermed er opbevaringspladsen delt op i praktiske rum, så du nemt kan sortere dit tøj og andre ting efter hvor meget plads det kræver. Kommoden er lavet i en blanding af massive træelementer og MDF, for at give den bedste formstabilitet og det bedste indtryk af kvaliteten.

Detaljer:

 • Mål: H78 x B90 x D47 cm.
 • Materialer: MDF, massivt træ og metalhåndtag
 • Farver: Hvid eller hvid med top i eg

Se pris på den hvide Emmaboda kommode hos Unoliving

Lima – hvid kommode uden greb og ben i lyst træ

Lima-Hvid-KommodeDen hvide Lima kommode fremstår i et flot nordisk design med ben i lyst gummitræ og en ren front uden synlige greb. Den er lettere retro inspireret grundet de runde former, men de moderne elementer træder også igennem ved de skrånende ben og de stramme linjer.

Lima er en flot hvid kommode i et slankt design, og den er af samme grund velegnet til den lille garderobe eller til placering i entreen. Kommoden er lavet i MDF med laminerede overflader, og derfor fremstår den hvide kommode stilren med flotte blanke overflader.

Den hvide kommode er nem at vedligeholde og rengøre, da den blot kræver overtørring med en opvredet klud.

Detaljer:

 • Mål: H87 x B56 x D41 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Lima kommode hos Unoliving

Gabriele – lille hvid kommode med soft-close skuffer

Gabriele-Hvid-KommodeDenne hvide kommode er et godt valg til dig der ønsker lidt luksus. Den har nemlig en topplade i massiv eg, ben i hvidmalet eg og soft-close i alle skufferne. Det betyder med andre ord at skufferne lukker blødt i, så du ikke kommer til at smække dem og sætte mærker på kommodens stel.

Den lille hvide Gabriele kommode er velegnet til entreen eller badeværelset, da den måler 50 centimeter i bredden og har 2 små skuffer og en enkelt stor skuffe. Den er således perfekt til opbevaring af små fornødenheder som vatrondeller, tandpastatuber, men også nøgler, vanter og andre småting.

Den massive topplade kan med fordel males i en ønsket farve, hvis du ønsker en hvid kommode med en anden fremtoning.

Gabriele er en del af en større serie, og du kan således få den hvide kommode i flere forskellige størrelser.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B50 x D40 cm.
 • Materialer: Massiv eg og MDF
 • Farver: Hvid med topplade i eg

Se pris på den hvide Gabriele kommode hos Unoliving

Chili – kommode med hvide skuffer

Chili-Hvid-KommodeDen hvide Chili kommode har top, bund og sider i smukt egetræslook, mens fronten er holdt i et moderne grebsfrit look med hvid højglans på skufferne.

Chili er en moderne hvid kommode med flotte metalben, som passer perfekt ind i det moderne- eller retro inspirerede soveværelse eller garderobe. Den vækker nemlig associationer til de moderne 60’ere, mens den fronten i hvid højglans og grebsfri skuffer minder mere om nutidens moderne møbler. Dermed er den hvide kommode en flot blanding af nye og klassiske elementer.

Den hvide kommode har 3 skuffer, hvoraf de 2 nederste er store. Den øverste skuffe er en smule mindre, og kommoden er dermed velegnet til opbevaring af både store og små ting. Den har en god bredde på 100 centimeter, så der er god plads.

Detaljer:

 • Mål: H83 x B100 x D45 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid og eg

Se pris på den hvide Chili kommode hos Unoliving

Ronja – hvid kommode med 3 skuffer og skab

Ronja-Hvid-KommodeHvis du ønsker en flot og elegant kombination af kommode og skab, så er den hvide Ronja kommode et godt valg. Den fremstår i et smukt og klassisk design, som passer godt ind i den romantiske eller sort-hvide indretning.

Den hvide Ronja kommode er lavet i hvidmalet MDF som er nemt at arbejde med, og de 3 skuffer er fortrinsvis lavet til opbevaring af små ting. Af samme grund er kommoden perfekt til placering i entréen, hvor du kan opbevare alt fra vanter til halstørklader i skufferne, mens paraplyer og andre mere pladskrævende ting kan stå i skabet.

Detaljer:

 • Mål: H90 x B103 x D50 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Ronja kommode hos Unoliving

Hvid kommode – 21 flotte kommoder i hvidt design
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar