Indholdsfortegnelse

En entrebænk er ikke kun praktisk og funktionel, men også yderst dekorativ. Ofte er entréen alligevel sparsomt indrettet og måske endda kedelig, hvilket er synd fordi det er det første og sidste rum man møder når man går ind og ud af huset.

Vi har håndplukket 26 flotte entrebænke til denne artikel, som blandt andet her skuffer, hylder, knager, opbevaringsrum eller flere af delene kombineret. Se alle entrebænkene herunder og bliv inspireret:

Rank entrébænk – smal entrébænk med smart løsning til opbevaring

Den slanke lille bænk fra Roon & Rahn er en af de få, som løser et af de mest essentielle behov i entréen – nemlig at være pladsbesparende, og tage højde for det smalle rum den skal stå i.
Og på trods af at bænkena sæde kun er 26 cm bredt, fungerer det stadig glimrende som en praktisk siddeplads, når skoene skal snøres eller ungerne skal trækkes i udetøjet.
Dertil har bænken en fin detalje med et integreret opbevaringssystem, i form af elastikker under sædet, hvor du kan opbevare indkøbsnet, handsker, aviser, osv.
Bænken er håndsnedkereret i massivt europæisk egetræ, og står på har justerbare fødder, så den altid vil stå stabilt.

Entrebænken måler 90 centimeter i bredden, 26 centimeter i dybden og 42 centimeter i højden.

Se pris på den Nofred entrebænk hos Roon & Rahn

Casa – sort entrebænk med skohylde

Entrebænken i Casa serien er en fin lille bænk med en bredde på kun 79 centimeter, hvilket gør den velegnet til både små og store rum.

Casa entrebænken tjener ikke kun ét formål, da den også har indbygget en skohylde under sædet. Der er således mulighed for at opbevare op til 3 par sko under sædet, hvorved du kan få løftet dine hverdagssko op fra gulvet så der nemt kan gøres rent og støvsuges.

Entrebænken har en top med sort betræk, og stellet er konstrueret af massiv eg som har fået et lag sort bejdse. Den sorte bejdse bibeholder entrebænkens naturlige struktur, som ses igennem bejdsen.

Som nævnt er bredden på 79 centimeter, og den er 31 centimeter dyb. Højden er på 46 centimeter, hvilket er normal siddehøjde.

Se pris på Casa entrebænken hos ILVA

Angelo – sort entrebænk med hylde

Angelo har et simpelt og minimalistisk udtryk, men alligevel er den ganske funktionel og velegnet til den lille entré da den kan bruges til flere formål.

Entrebænken har nemlig som del af designet en hylde under sædet, hvorpå der enten kan stilles et par kasser med eksempelvis vanter og andre småting, eller du kan stille op til 3 par sko.

Da entrebænken i sig selv ikke måler mere end 80 centimeter i bredden, er der gode muligheder for at finde en plads til den i selv små rum. Den er desuden kun 25 centimeter dyb og 42 centimeter høj, og med det minimalistiske sorte design gør den ikke meget væsen af sig.

Entrebænken er en del af en større serie af opbevaringsmøbler til entréen og garderoben. Den er fremstillet af bøg, som er sortmalet.

Se pris på Angelo entrebænken hos ILVA

ILVA Plaza bænk – i uld og flot design

ILVA Plaza baenkDenne siddebænk fra ILVA er designet i det bedste materiale; uld og er holdt i neutrale farver, som kan passe til enhver entre. 

Det er en god måde at byde sine gæster velkommen på med en bænk i entreen. På den måde kan de sidde ned, mens de tager skoene af. ILVA Plaza bænk er utroligt smukt og dækket med et betræk af uld. 

Bænken er både praktisk, men også et flot stykke design, som vil fryde æstetikeren. 

Den vil passe ind i ethvert hjem og emmer af nordisk design, der er både simpelt, men eksklusivt. Vær opmærksom på at bænkens max belastning er 100 kg. 

Specifikationer

 • Højde: 50 cm
 • Længde: 62 cm
 • Vægt: 4 kg
 • Bredde/dybde: 30 cm
 • Max belastning: 100 kg
 • Materiale: metal og uld
 • Farve: Mørkegrå og sort

Se pris på ILVA Plaza bænk hos ILVA

ILVA TRUE bænk – matcher ethvert hjem

ILVA TRUE baenkDenne bænk fra ILVA TRUE er udført i smukt mørkt gråolieret egetræ, der vil pryde ethvert hjem.  

ILVA er gode til at lave produkter, der er simple, men samtidig ser eksklusive ud. Denne bænk er i flot egetræ, som skaber et råt, men samtidig varmt indtryk i huset. 

Træet skaber et varmt indtryk i de ofte lidt kolde danske hjem. Træet minder os også om naturen. Så når du sidder på denne bænk og tager et hvil eller får dine sko af, så kan du blive mindet om en skov eller indsnuse duften af eg. 

Det er super populært at have møbler af træ, så hvis du vil være med på moden, skal du helt sikkert overveje en træbænk i din entre eller andre steder i huset. 

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 40 cm
 • Længde: 160 cm
 • Vægt: 16 kg
 • Siddehøjde: 46 cm
 • Farve ben: sort pulverlakeret metal
 • Materiale: Mørk gråolieret eg

Se pris på ILVA TRUE bænk hos ILVA

House Nordic Skiby bænk – moderne og elegant design til alle rum

House Nordic Skiby bænk – moderne og elegant design til alle rumDenne bænk fra House Nordic er super smart og tidløs i sit look. Ligeledes er bænken populær, da den ligger på Pricerunners ’trender’-liste. Bænken er i en smuk, sort velour, og står på sorte metalben. Bænken kan passe i alverdens forskellige rum i boligen. Den vil både kunne tage sig godt ud i en entre, i soveværelset, på børneværelset, i stuen, på kontoret eller i jeres walk-in-closet. Bænken har en vægt på 6 kg, og kan således flyttes rundt i boligen, uden at der skal flere personer til det. Bænken leveres ganske usamlet, og skal derfor samles inden brug. For et elegant look i boligen er denne bænk perfekt.

 • Produceres af House Nordic
 • Måler 44x100x35 cm (hxbxd)
 • Fås i sort velour med sorte metalben

Se pris på ILVA TRUE bænk hos Frishop

VidaXL Entrebænk – Bænk til entreen i naturligt rattan

VidaXL EntrebaenkLeder du efter en bænk til entreen med et klassisk og hyggeligt design, der bærer præg af charme, hygge og hjemmelighed? Så kan det være, at du bør kigge nærmere på denne bænk fra VidaXL, der er fremstillet i naturligt rattan. Her får du en entrebænk, hvor der hverken er gået på kompromis med design, kvalitet eller komfort. 

Modellens fordele og materialer

Når du køber denne entrebænk investerer du i et møbel, der er fremstillet af naturlige materialer. Sædet er fremstillet i rattan, der både er behageligt og nemt at rengøre. Modellens ben er fremstillet i massivt teaktræ, der er kendt for sin robusthed og gode holdbarhed. 

Specifikationer

Modellen kommer usamlet, men delene er utrolig nemme at sætte sammen. Bænken har en bredde på 110 cm, en dybde på 35 cm og en højde på 45 cm.

Se pris på VidaXL entrebænk hos Frishop

Plinto – entrebænk med tykt mørkegråt uldsæde !

Plinto er en flot blød entrebænk med et tykt mørkegråt sæde, der balancerer på 4 meget slanke ben der giver bænken et nærmest svævende udtryk.

Entrebænkens sæde er i mørkegrå uld, som har en flot grov struktur med kanter i sort læder der tilfører bænken et flot finish.

Under bænken ses de slanke metalben, der er sortlakerede og bøjet op så de stabiliseres på trods af det meget tynde ydre. Plinto entrebænken måler 100 centimeter i bredden, 35 centimeter i dybden og 50 centimeter i højden. Den er således en smule højere end normale stole, men den kan dog fint bruges som midlertidig siddeplads i mange forskellige rum.

Se pris på Plinto entrebænken hos ILVA

Noble – entrebænk i massiv bambus med underhylde til sko

Cinas-Noble-EntrebaenkDenne pæne entrebænk fra Cinas er fremstillet i massiv bambus. Det særlige ved bambus er at det er en meget hårdfør træsort, der samtidig er bæredygtig. Strukturen er særdeles fin, og farvenuancerne minder mest af alt om ahorn eller birk.

Cinas Noble entrebænken er designet med runde kanter hele vejen rundt, og der er en hylde under bænken til opbevaring af kasser eller bokse. Det er en forholdsvis lille entrebænk med en bredde på 90 centimeter og dybde på 35 centimeter.

Se pris på Cinas Noble-entrebænken hos ILVA

Flexa Play – entrebænk i friske farver med stor skuffe

Play-serien består af en række farverige og legesyge møbler, heriblandt denne flotte entrebænk, der fås i 4 friske farver.

Entrebænken er designet af Charlotte Høncke fra det skandinaviske designhus Flexa, og passer perfekt ind i hjemmet hvor der gerne må være farver og høj funktionalitet.

Under denne praktiske entrebænk gemmer sig en stor opbevaringsskuffe, så man kan gemme eksempelvis beklædningsgenstande væk.

Findes i følgende varianter:

 • Hvid
 • Gul
 • Rosa
 • Mintgrøn

Se pris på Play-entrebænkene hos ILVA

House Doctor Comma – entrebænk med sort metalstel

House Doctor Comma er en fin og stilren entrebænk med et minimalistisk udtryk, der passer perfekt ind i mange indretningsstile.

Entrebænken har et slankt stel sortlakeret metal, samt en siddeflade med skumkerne og betræk af polyester. Det er således en god og behagelig siddeplads, der ikke kun kan bruges i entréen men også fint kan bruges som siddeplads ved køkkenet eller sågar omkring spisebordet.

House Doctor Comma måler 160 centimeter i længden, 50 centimeter i dybden og 45,5 centimeter i højden. Entrebænken er en del af en møbelserie, og fås således også med brunt betræk af polyester. Serien tæller desuden stole med samme type betræk, og du kan se dem ved at klikke videre til forhandleren på linket herunder.

Med denne entrebænk er det muligt at indrette en simpel og stilren entré med et godt overblik, da bænken i sig selv fremstår let og elegant uden at gøre meget væsen af sig. Samtidig byder den på god afsætningsplads samt siddeplads, når både børn og voksne skal have skoene af og på.

Skagerak Maissi – entrebænk med ryglæn og armlæn i massiv eg

Skagerak er indbegrebet af moderne nordisk indretning, og således er denne entrebænk selvfølgelig også velegnet til netop dette.

Maissi entrebænken har flotte runde former, som kun brydes af det flade firkantede sæde der ligger som en planke ovenpå de 4 runde ben.

Inspirationen til designet er hentet fra gammeldags gelændere og industrielle maskiner, hvor udformningen ofte er mere funktionel end køn. Her er der dog brugt nogle lækre materialer, i form af egetræ, som er bearbejdet og smukt sammensat til en entrebænk der pynter i ethvert moderne hjem.

Skagerak Maissi er en forholdsvis lille entrebænk, der passer fint ind i både store og små rum. Den kan eksempelvis stå for sig selv i et lille hjørne, eller sammen med en krukke med en grøn plante og en knagerække henover. Mulighederne er mange.

Bredden på Maissi bænken er 103 centimeter, dybden er på 47,5 centimeter og højden er på 78 centimeter. Siddehøjden er desuden på 45 centimeter, så du kan eksempelvis også bruge entrebænken ved et lille bord eller lignende.

Skagerak Maissi er lavet af 100 % FSC certificeret egetræ, hvilket betyder at det stammer fra bæredygtige skovbrug.

Se pris på Skagerak Maissi hos luxoliving.dk

Entrebænk fra Woud med bord og holder til krukke

Denne smarte lille entrebænk har nogle helt unikke detaljer, der ikke findes i andre bænke. Først og fremmest er det kun det midterste stykke der er polstret og betrukket med et stofbetræk, hvilket betyder at siderne holdes frie til opbevarings- eller afsætningsplads. Og i den ene side er endda en åbning, hvori du kan sætte en lille krukke med en plante.

Sidstnævnte gør entrebænkens design til noget helt unikt, da det vist kun er de færreste møbler der har en dedikeret holder til blomsterkrukker. Det er ikke desto mindre en rigtig fin lille detalje, som indbyder til grøn dekoration af entréen, så både du og dine gæster har noget kønt at kigge på når I træder ind eller ud ad døren.

Entrebænken fra Woud måler 110 centimeter i bredden, 42,5 centimeter i dybden og 45 centimeter i højden. Den er fremstillet af massiv eg, som er sæbebehandlet. Den fås også i en mørk version i røget eg og med sort sæde. Denne kan ses ved at klikke videre til forhandleren på nedenstående link.

Se pris på Entrebænk fra Woud hos luxoliving.dk

Menu Afteroom – minimalistisk entrebænk med lædersæde og sidebord

Menu Afteroom er en eksklusiv og stilren entrebænk, der fremstår enkel og minimalistisk med en særlig finesse i det lille opløftede sidebord.

Entrebænken er betrukket med cognacfarvet læder, og designet er forførende simpelt med rene linjer og et let stel med 4 tynde ben. Fra den ene side af entrebænken stiger et lille sort sidebord op med en bordplade af sort marmor, som underbygger det eksklusive islæt.

Menu Afteroom er perfekt som entrebænk i den eksklusivt indrettede entré, hvor der er fokus på rene materialer og minimalisme. Den har en bredde på 116 centimeter, en dybde på 37 centimeter og en højde på 60 centimeter. Sidde højden er på 45 centimeter.

Se pris på Menu Afteroom hos luxoliving.dk

Hübsch lille entrebænk i egetræ med slankt metalstel

Hvis pladsen er trang men du alligevel ønsker funktionaliteten i en entrebænk, er denne model værd at overveje.

Den lille entrebænk fra Hübsch har et flot minimalistisk stel af metal, hvorpå en lille kasse af massiv eg er monteret. I denne kasse er der ilagt en hynde, mens der i den ene side er et lille praktisk rum til opbevaring af småting. Det kunne eksempelvis være dine handsker, et tørklæde, håndtasken eller hvad du ellers har brug for at have ved hånden når du skal ud af døren.

Entrebænken måler 61 centimeter i bredden, 43 centimeter i dybden og 47 centimeter i højden.

Se pris på Hübsch lille entrebænk i egetræ hos bydahlliving.dk

Sture – entrebænk på hjul med opbevaringsrum

Sture er den perfekte entrebænk til dig, der ønsker en praktisk og flytbar løsning. Det kan eksempelvis være i et hjem hvor det er vigtigt at gøre rent ofte, eksempelvis hvis du har små børn eller der er allergikere i husstanden.

Entrebænken har hjul monteret på alle hjul, hvilket betyder at den nemt kan rykkes ud når der skal støvsuges. Under hynden er der desuden et stort opbevaringsrum, hvori du kan gemme alle de ting du ikke ønsker at have liggende fremme. Den fungerer således både som siddeplads og opbevaringskiste.

Sture entrebænken er udført i en kombination af MDF og stål, og den fås i enten en sort eller hvid model med gråt sæde. Den måler 90 centimeter i bredden, 45 centimeter i højden og 40 centimeter i dybden.

Se pris på Sture – entrebænk på hjul med opbevaring hos Boboonline

Jørgen Bækmark J83B – klassisk entrebænk med fletsæde

Denne ikoniske entrebænk er oprindeligt designet for FDB Møbler tilbage i 60’erne af Jørgen Bækmark, som er den eneste nulevende designer fra FDB’s daværende tegnestue. I samme serie finder du blandt andet skamler og stole med naturlig eller sort lakering.

Entrebænken fremstår eksklusiv og tidløs i lakeret bøgetræ med flettet sæde, som giver en behagelig siddekomfort uden brug af hynder. Den er således perfekt til den minimalistiske indretning, og hvis du sætter pris på klassisk dansk design er den et rigtig godt valg.

J83B måler 100 centimeter i bredden, 40 centimeter i dybden og 41 centimeter i højden.

Se pris på J83B-entrebænken hos Coop

Entrebænk i massiv eg med underhylde og gråt sæde

entrebaenk-med-underhylde

Hvis du er ude efter en lille entrebænk i massiv eg, så er denne model et rigtig godt køb. Den har nemlig et flot og naturligt design med bløde linjer og runde ben, der passer ind i enhver slags indretning.

Entrebænken har et flot gråmeleret stofsæde, som er rart at sidde på. Derudover finder du en hylde under selve bænken, som du kan bruge til opbevaring af enten sko eller små kasser med vanter, huer, og halstørklæder. Fordelen ved at bruge underhylden til sko, er at du kan holde gulvet frit når der skal støvsuges eller vaskes.

Den lille entrebænk har en bredde på 80 centimeter, højde på 45 centimeter og dybde på kun 34 centimeter, så den er velegnet til brug i den lille entré eller – eksempelvis – stuen.

 • Mål: B80 x H45 x D34 cm.
 • Materialer: Massiv eg

Se pris på entrebænken med underhylde hos Coop

Correlations – entrebænk fra We Do Wood med stort opbevaringsrum

We-Do-Wood-Correlations-SlagbaenkMed denne entrebænk fra We Do Wood er den gode stil i entréen sikret. Det er en slagbænk med skydelåg, og den er designet af danske Sebastian Jørgensen. Det store opbevaringsrum kan passende deles op med et par kasser, så du kan opbevare blandt andet tørklæder, handsker og andre praktiske ting.

Entrebænken er lavet af bambus, som er et meget hårdført materiale, og som i stigende grad bruges til blandt andet møbler, da det er let at arbejde med og meget holdbart.

Correlations bænken er designet med fokus på klassiske linjer og skandinavisk minimalisme, og derfor er der ikke benyttet hængsler, håndtag eller andre unødigt tilbehør. Den kan både bruges som entrebænk, men også som opbevaring i eksempelvis stuen eller soveværelset.

Se pris på den Correlations – entrebænk med opbevaringsrum hos luxoliving.dk

Nofred Mouse – entrebænk med ryglæn formet som museører

Nofred Mouse er en ganske særlig entrebænk med et sjovt ryglæn, der er formet som små museører. Deraf synes navnet også naturligt, og entrebænken har således et rigtig sjovt design der er helt unikt.

Entrebænken har et sæde med afrundede hjørner, og den står på 6 runde ben der er let skråtstillede. Den er lille af størrelse, og passer således perfekt i såvel entréen som på børneværelset og andre steder. Placeres den i entréen kan børnene have glæde af at sidde på den, men du kan eksempelvis også bruge den som opsats til dine planter så de står fint og dekorativt.

Nofred Mouse har en bredde på 80 centimeter, en dybde på 28 centimeter og en højde på 45 centimeter. Siddehøjden er på 25 centimeter.

Denne entrebænk er fremstillet af birketræ og MDF, og fås i flere forskellige farver. Den er malet med giftfrit og miljøvenligt maling. Du kan se alle farverne ved at klikke dig videre til forhandleren på linket herunder.

Se pris på den Nofred entrebænk hos Babyshop

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

Muubs Basil – entrebænk i teak og flettede pandan blade

Ønsker du en unik entrebænk med et flot rustikt look og håndlavede detaljer?

Muubs Basil er det perfekte valg for dig, der ønsker naturlige møbler i håndlavet design. Entrebænken fremstår helt unik, og består af rå elementer såsom teak og pandan blade, der er brugt til fletning af sædet.

Entrebænken har et flot rustikt design med ben af ubehandlet ny teak, og samlinger der fremstår simple og rå. Den måler små 100 centimeter i bredden, 20 centimeter i dybden og 45 centimeter i højden. Således kan den også bruges som bænk ved et lille spisebord, eller den kan stå i stuen og fungere som ekstra siddeplads når du har gæster på besøg.

Hercules – stor entrebænk i massiv teak

Hvis du har en  stor entré eller måske en foyer, så er denne entrebænk i massiv teak det oplagte valg. Den kan både stå inde og ude, da det smukke teaktræ er et meget robust materiale. Med tiden vil det desuden få en flot grå patina, som dog kan undgås ved at behandle træet 1-2 gange om året.

Den store entrebænk måler 180 centimeter i længden, og derfor anbefaler vi den primært til den store entré. Den kan også bruges i eksempelvis stuen eller ved spisebordet, hvis du mangler ekstra siddepladser.

Entrebænk fra Bloomingville i egetræ

entrebaenk-eg-med-pude

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv entrebænk med hynde og små fine detaljer, så er denne bænk fra Bloomingville det rette valg.

Entrebænken er perfekt til små rum, da den med sin dybde på kun 30 centimeter passer ind de fleste steder. Som en del af det unikke design, er hynden lavet i en længde der ikke helt svarer til bænkens længde. Den er desuden spændt fast til bænken med en læderrem, hvilket er en fin lille detalje.

Entrebænken måler 120 centimeter i bredden, og den kan ikke kun bruges i entreen. Eksempelvis er den også fin i stuen eller i soveværelset, hvor den både kan fungere som et lille bord eller siddeplads.

Rillet entrebænk i bambus

entrebaenk-i-bambus

Denne entrebænk har et flot retroinspireret design, med riller der går på tværs af hele siddefladen. Det giver ikke kun et eksklusivt look, men passer også perfekt ind i den stringente og minimalistiske indretning.

Entrebænken er lavet af bambus, som er et hårdt og bæredygtigt materiale i sig selv. Du kan med fordel opsætte et lille skostativ eller sætte et par kasser under selve bænken, da den har praktiske firkantede ben som går lodret ned. Og med en bredde på 120 centimeter, er det let at finde plads under selve bænken.

Udover at bruge den som entrebænk, kan du også anvende den til eksempelvis vaser og lamper, som kan stå på bænken og pynte. Du kan også lægge et par små runde hynder over bænken, hvis du ønsker at øge siddekomforten.

Radius – entrebænk med hylde og 2 skuffer fra FDB Møbler

Radius er designet for FDB Møbler af Mot & Bergstrøm. Den kan både bruges som entrebænk, men fungerer også godt som tv-møbel eller lignende. En smart finesse er også at skufferne kan åbnes fra begge sider, så entrebænken kan placeres frit uden at det vil fremkomme unaturligt.

Entrebænken er lavet af FSC-certificeret egetræ, hvilket betyder at træet er udvundet fra bæredygtigt skovbrug. Der er god plads til opbevaring både i skufferne og den lille hylde ude til siden, og så kan der tilkøbes en hynde i filt. Denne fås i flere farver, så du kan sætte dit eget personlige præg på entrebænken.

Radius måler 145 centimeter i bredden, 40 centimeter i højden og 45 centimeter i dybden.

Vintage – firkantet entrebænk i rustikt look

Vintage entrebænken er en stor entrebænk i et flot firkantet design, der passer perfekt ind i den rå eller industrielle indretningsstil.

Bænken har et robust sort metalstel med rustikt udseende massiv elm på toppen, der fremstår råt og ubehandlet med en slidt overflade.

Toppen er desuden voksbehandlet, hvilket fremhæver den grove struktur og giver træet en helt unik glød. Den står således perfekt i et rum med rå betonvægge eller murstensvægge, men den kan også fint stå i et stilrent rum med lyse vægge og almindeligt klinkegulv.

Vintage entrebænken har en bredde på 170 centimeter, højden er på 45 centimeter og dybden er på 35 centimeter. Du skal forvente at entrebænken varierer i udseende, hvilket er helt naturligt og skyldes at træet er et naturmateriale der er unikt fra stykke til stykke. Træet vil desuden med tiden ligge og arbejde en smule, hvilket betyder at toppen af entrebænken muligvis vil kunne give sig en smule som tiden går.

Outlet section for .dk

 

Andre gode kilder til indretning og inspiration

Læs også: Konsolbord – 23 dekorative borde med hylder eller skuffer

FAQ

🤩 Hvilke entrebænke er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste entrebænke på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🧐 Hvordan testes entrebænke?

entrebænke vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny entrebænke?”

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes entrebænke til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Emile F. Dahl Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar