Entrebænk inspiration – 27 flotte entrebænke

En entrebænk er ikke kun praktisk og funktionel, men også yderst dekorativ. Ofte er entréen alligevel sparsomt indrettet og måske endda kedelig, hvilket er synd fordi det er det første og sidste rum man møder når man går ind og ud af huset.

Vi har håndplukket 27 flotte entrebænke til denne artikel, som blandt andet her skuffer, hylder, knager, opbevaringsrum eller flere af delene kombineret. Se alle entrebænkene herunder og bliv inspireret:

Entrebænk i massiv eg med grå hynde og 2 skuffer

Denne entrebænk fremstår i al sin enkelthed som et flot møbel i den moderne indrettede bolig. Den er lavet af massiv eg, og vil således passe perfekt ind i hjemmet hvor der i forvejen er elementer af samme materiale.

Entrebænken er lavet af danske Hübsch, der efterhånden har udbredt deres kollektioner til det meste af verden. Den har to praktiske skuffer og en flot grå siddehynde, der med fordel kan kombineres med et par pyntepuder.

Hübsch entrebænken hører til blandt de mindre modeller, og måler således 85 centimeter i bredden, 40 centimeter i dybden og 42 centimeter i højden.

Se pris på Hübsch entrebænken med 2 skuffer hos Littlethings

Lille entrebænk i egetræ med slankt metalstel

Hvis pladsen er trang men du alligevel ønsker funktionaliteten i en entrebænk, er denne model værd at overveje.

Den lille entrebænk fra Hübsch har et flot minimalistisk stel af metal, hvorpå en lille kasse af massiv eg er monteret. I denne kasse er der ilagt en hynde, mens der i den ene side er et lille praktisk rum til opbevaring af småting. Det kunne eksempelvis være dine handsker, et tørklæde, håndtasken eller hvad du ellers har brug for at have ved hånden når du skal ud af døren.

Entrebænken måler 61 centimeter i bredden, 43 centimeter i dybden og 47 centimeter i højden.

Se pris på den lille Hübsch entrebænk hos Luxo Living

Skagen – hvid entrebænk med top i røgfarvet eg

Denne entrebænk er udført i en flot nordisk stil, der passer perfekt ind i den klassiske og elegante indretning.

I entrebænken finder du et par store skuffer, hvori der er god plads til opbevaring af alt fra handsker til tørklæder og hvad du ellers har brug for at have ved hånden når du skal ud af døren. Skufferne åbnes og lukkes ved hjælp af de påmonterede håndtag af metal.

Skagen entrebænken er hvid men har en top af røgfarvet eg. Du kan med fordel købe et lammeskind eller et par puder og lægge på entrebænken, hvis du ønsker en mere dekorativ løsning. Du kan selvfølgelig også undlade dette, og lade entrebænken stå for sig selv. Den er flot uanset.

Entrebænken måler 120 centimeter i bredden, 50 centimeter i dybden og 55 centimeter i højden.

Se pris på Skagen-entrebænken hos BOBO

Sture – entrebænk på hjul med opbevaringsrum

Sture er den perfekte entrebænk til dig, der ønsker en praktisk og flytbar løsning. Det kan eksempelvis være i et hjem hvor det er vigtigt at gøre rent ofte, eksempelvis hvis du har små børn eller der er allergikere i husstanden.

Entrebænken har hjul monteret på alle hjul, hvilket betyder at den nemt kan rykkes ud når der skal støvsuges. Under hynden er der desuden et stort opbevaringsrum, hvori du kan gemme alle de ting du ikke ønsker at have liggende fremme. Den fungerer således både som siddeplads og opbevaringskiste.

Sture entrebænken er udført i en kombination af MDF og stål, og den fås i enten en sort eller hvid model med gråt sæde. Den måler 90 centimeter i bredden, 45 centimeter i højden og 40 centimeter i dybden.

Se pris på Sture-entrebænken hos BOBO

Gym Bench – entrebænk i stål med 7 knager

Kare Design har lavet Gym Bench-entrebænken, som er den perfekte løsning i det rummelige og rustikt indrettede hjem. Den er designet så den både kan stå frit eller op ad en væg, da der er knager til begge sider. Således har du hele 14 knager til rådighed, hvorpå din familie og eventuelle gæster kan hænge deres overtøj.

Entrebænken er udført i stål, som efterfølgende har fået en sort lakering. Selve bænken er polstret og har et betræk i et brunt læderlook, og i det hele taget fremstår Gym Bench rå og rustik.

Gym Bench hører til de større entrebænke, og kræver en entre med god plads. Den måler 152 centimeter i bredden, 174 centimeter i højden og 46 centimeter i dybden.

Se pris på Gym Bench-entrebænken hos BOBO

Radius – entrebænk med hylde og 2 skuffer fra FDB Møbler

Radius er designet for FDB Møbler af Mot & Bergstrøm. Den kan både bruges som entrebænk, men fungerer også godt som tv-møbel eller lignende. En smart finesse er også at skufferne kan åbnes fra begge sider, så entrebænken kan placeres frit uden at det vil fremkomme unaturligt.

Entrebænken er lavet af FSC-certificeret egetræ, hvilket betyder at træet er udvundet fra bæredygtigt skovbrug. Der er god plads til opbevaring både i skufferne og den lille hylde ude til siden, og så kan der tilkøbes en hynde i filt. Denne fås i flere farver, så du kan sætte dit eget personlige præg på entrebænken.

Radius måler 145 centimeter i bredden, 40 centimeter i højden og 45 centimeter i dybden.

Se pris på Radius-entrebænken hos Coop

Jørgen Bækmark J83B – sort entrebænk med fletsæde

Denne ikoniske entrebænk er oprindeligt designet for FDB Møbler tilbage i 60’erne af Jørgen Bækmark, som er den eneste nulevende designer fra FDB’s daværende tegnestue. I samme serie finder du blandt andet skamler og stole i sort eller naturlig lakering.

Entrebænken fremstår eksklusiv og tidløs i sortlakeret bøgetræ med flettet sæde, som giver en behagelig siddekomfort uden brug af hynder. Den er således perfekt til den minimalistiske indretning, og hvis du sætter pris på klassisk dansk design er den et rigtig godt valg.

J83B måler 100 centimeter i bredden, 40 centimeter i dybden og 41 centimeter i højden.

Se pris på J83B-entrebænken hos Coop

Entrebænk i massiv eg med underhylde og gråt sæde

entrebaenk-med-underhylde

Hvis du er ude efter en lille entrebænk i massiv eg, så er denne model et rigtig godt køb. Den har nemlig et flot og naturligt design med bløde linjer og runde ben, der passer ind i enhver slags indretning.

Entrebænken har et flot gråmeleret stofsæde, som er rart at sidde på. Derudover finder du en hylde under selve bænken, som du kan bruge til opbevaring af enten sko eller små kasser med vanter, huer, og halstørklæder. Fordelen ved at bruge underhylden til sko, er at du kan holde gulvet frit når der skal støvsuges eller vaskes.

Den lille entrebænk har en bredde på 80 centimeter, højde på 45 centimeter og dybde på kun 34 centimeter, så den er velegnet til brug i den lille entré eller – eksempelvis – stuen.

 • Mål: B80 x H45 x D34 cm.
 • Materialer: Massiv eg

Se pris på entrebænken med underhylde hos Coop

Rillet entrebænk i bambus

entrebaenk-i-bambus

Denne entrebænk har et flot retroinspireret design, med riller der går på tværs af hele siddefladen. Det giver ikke kun et eksklusivt look, men passer også perfekt ind i den stringente og minimalistiske indretning.

Entrebænken er lavet af bambus, som er et hårdt og bæredygtigt materiale i sig selv. Du kan med fordel opsætte et lille skostativ eller sætte et par kasser under selve bænken, da den har praktiske firkantede ben som går lodret ned. Og med en bredde på 120 centimeter, er det let at finde plads under selve bænken.

Udover at bruge den som entrebænk, kan du også anvende den til eksempelvis vaser og lamper, som kan stå på bænken og pynte. Du kan også lægge et par små runde hynder over bænken, hvis du ønsker at øge siddekomforten.

Se pris på den rillede entrebænk i bambus hos Coop

Stor entrebænk i massiv teak

stor-entrebaenk-i-teak

Hvis du har en  stor entré eller måske en foyer, så er denne entrebænk i massiv teak det oplagte valg. Den kan både stå inde og ude, da det smukke teaktræ er et meget robust materiale. Med tiden vil det desuden få en flot grå patina, som dog kan undgås ved at behandle træet 1-2 gange om året.

Den store entrebænk måler 180 centimeter i længden, og derfor anbefaler vi den primært til den store entré. Den kan også bruges i eksempelvis stuen eller ved spisebordet, hvis du mangler ekstra siddepladser.

Se pris på den store entrebænk i teak hos Havemøbelland

Entrebænk fra Bloomingville i egetræ

entrebaenk-eg-med-pude

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv entrebænk med hynde og små fine detaljer, så er denne bænk fra Bloomingville det rette valg.

Entrebænken er perfekt til små rum, da den med sin dybde på kun 30 centimeter passer ind de fleste steder. Som en del af det unikke design, er hynden lavet i en længde der ikke helt svarer til bænkens længde. Den er desuden spændt fast til bænken med en læderrem, hvilket er en fin lille detalje.

Entrebænken måler 120 centimeter i bredden, og den kan ikke kun bruges i entreen. Eksempelvis er den også fin i stuen eller i soveværelset, hvor den både kan fungere som et lille bord eller siddeplads.

Se pris på Bloomingville-entrebænken hos Littlethings

Bloomingville Fred – entrebænk i røgfarvet eg med mørkegråt betræk

bloomingville-fred-entrebaenk

Fred-bænken er med det mørke stof og røgfarvede egetræsstel i en klasse for sig selv. Den er velegnet til den sort-hvide indretning eller i hjemmet hvor der sættes pris på rustikke møbler, der gerne må træde frem og vise karakter.

Entrebænken har flotte skråtstillede ben i massiv røgfarvet eg, og siddefladen er lavet i skum med gråt polyesterbetræk.

Bredden på denne entrebænk er på 100 centimeter, dybden er på 35 centimeter og højden er på 43,5 centimeter. Det er en rigtig fin lille entrebænk til den lille eller store entre.

Se pris på Fred-entrebænken hos Littlethings

Bloomingville Marie – minimalistisk entrebænk i rattan

marie-rattan-entrebaenk

Marie er en fin minimalistisk entrebænk i naturmaterialer. Den er nemlig lavet i brun rattan, som er monteret på et stel af metal. Altsammen i en slank og fin konstruktion, som fremstår let og elegant.

Entrebænken er designet af danske Bloomingville, som har opnået international anerkendelse for deres moderne nordiske design. Og denne entrebænk er ingen undtagelse.

Denne entrebænk kan med fordel placeres i den lille mørke entre, hvor der ønskes en let indretning i minimalistisk stil. Den måler desuden 110 centimeter i bredden og 30 centimeter i dybden, så der er god plads.

Se pris på Bloomingville Marie-entrebænken hos Littlethings

Bloomingville Phone – entrebænk med opbevaring

bloomingville-phone-entrebaenk

Hvis du søger en entrebænk med opbevaring, så er Phone-bænken fra Bloomingville det perfekte valg. Dens stringente linjer og flotte detaljer er perfekt til det velindrettede hjem, hvor der sættes pris på materialer af høj kvalitet og unikke møbler.

Entrebænken er lavet i grå MDF, og i konstruktionen er der 2 rum til opbevaring af små genstande. Det kan være alt fra nøgler til solbriller og handsker, og så er der også en blød siddeplads i den medfølgende hynde. Ved siden af hynden er der desuden mere aflægningsplads, og her kan du med fordel sætte håndtasken, eller bruge den til en lampe eller plante. Mulighederne er mange med denne alsidige bænk.

Som det ses på billedet, er der også kælet ekstra for detaljerne. Eksempelvis består grebene af en brun læderrem, som tilføjer noget unikt til de stringente linjer.

Se pris på Bloomingville Phone-entrebænken hos Dubuy

House Doctor Greys – entrebænk med sort jernstel

house-doctor-greys-entrebaenk

Greys er en flot og stilren entrebænk fra House Doctor. Den passer perfekt ind i næsten alle typer hjem, og du får således en god ekstra siddeplads i et flot design.

House Doctor Greys har et flot sort stel af jern, hvorpå der er monteret en skummadras med et fint gråt bomuldsstof.

Entrebænken er således velegnet til især den minimalistiske indretning, hvor der ønskes møbler med rette linjer i rene farver.

Bredden på House Doctor Greys entrebænken er 120 centimeter, så den anbefales primært til lidt større rum.

Se pris på House Doctor Greys-entrebænken hos BOBO

Smal trallebænk fra Vægterdesign – fremstillet af dansk tømrermester

Vaegterdesign-Entrebaenk

Denne entrebænk specialfremstilles på bestilling af tømrermester Søren Vægter, manden bag Vægterdesign. Han laver entrebænkene af brugte trætraller, hvilket over årene er vokset fra at være en hobby til en rigtig god forretning. Der er nemlig efterspørgsel på møbler lavet af disse trætraller, da de passer perfekt ind i den nutidige rustikke indretning.

Entrebænken har et råt og industrielt look, hvilket tilskrives dens oprindelige anvendelsesformål. På byggepladserne benyttes trætrallerne blandt andet som gulv på stilladserne, og af samme grund er de særdeles robuste og modstandsdygtige overfor både vind, vejr og slid.

Den viste entrebænk er en smal model, der af samme grund er velegnet til en placering i små rum. Den måler 143 centimeter i bredden og 32-36 centimeter i dybden, hvilket betyder at den ikke optager for meget plads. Den kan desuden anvendes til mange andre formål, eksempelvis som sofabord, plantebord, med mere.

Se pris på den smalle trallebænk hos Littlethings

Correlations – entrebænk fra We Do Wood med stort opbevaringsrum

We-Do-Wood-Correlations-SlagbaenkMed denne entrebænk fra We Do Wood er den gode stil i entréen sikret. Det er en slagbænk med skydelåg, og den er designet af danske Sebastian Jørgensen. Det store opbevaringsrum kan passende deles op med et par kasser, så du kan opbevare blandt andet tørklæder, handsker og andre praktiske ting.

Entrebænken er lavet af bambus, som er et meget hårdført materiale, og som i stigende grad bruges til blandt andet møbler, da det er let at arbejde med og meget holdbart.

Correlations bænken er designet med fokus på klassiske linjer og skandinavisk minimalisme, og derfor er der ikke benyttet hængsler, håndtag eller andre unødigt tilbehør. Den kan både bruges som entrebænk, men også som opbevaring i eksempelvis stuen eller soveværelset.

Se pris på Correlations entrebænken hos Luxo Living

Skagerak Georg – simpel entrebænk i nordisk design

Trip-Trap-Georg-Entrebaenk-SortSkagerak Georg er fremstillet i massiv eg, og fås i en natur-variant eller en sortlakeret variant. På billedet er det den sortlakerede variant, der vises.

Egetræ er et meget hårdført materiale, og det passer godt ind i det klassiske nordiske design. Benene er runde, slanke og en smule skråtstillet, og siddefladen er slank og elegant. Den medfølgende pude og de rå læderremme er med til at give bænken et råt look, som passer godt ind i lejligheden med ubehandlet trægulv eller klinker.

Georg entrebænken måler 124 centimeter i bredden, 38 centimeter i dybden og 45 centimeter i højden.

Se pris på Skagerak Georg entrebænk hos Livingshop

Skagerak Cutter – designerbænk i massive træsorter

TripTrap-Cutter-Entrebaenk

Skagerak er kendt og elsket for deres tidløse og simple nordiske design, og Cutter-bænken er ingen undtagelse. Den fås i tre varianter, og de kan alle tåle at stå udendørs. Bænken følger Skageraks kendte designprincipper om enkelthed, renhed og lige linjer. Og som altid i en robust byggekvalitet.

Du kan til denne entrebænk tilkøbe opbevaringskasser i samme serie, som passer direkte under Cutter-bænken. Det betyder med andre ord, at du har masser af muligheder med denne bænk, der kan bruges i stort set alle hjemmets rum.

Findes i følgende varianter:

 • Massiv eg
 • Sortbejdset eg
 • Massiv teak

Se pris på Cutter-entrebænkene hos Livingshop

House Doctor Stripe – zebra-stribet entrebænk med ben i teak

House-Doctor-Stripe-EntrebaenkDenne bænk fra House Doctor fremstår dekorativ, men er samtidig vældig robust. House Doctor kender vi for at producere møbler i et mere råt design med nogle kraftige materialer, og også her er der tænkt i denne bane: Betrækket er fremstillet i en slidstærk kanvas og benene i det reneste teaktræ.

Denne entrebænk kan skabe liv og spræl i både entréen, hallen eller stuen, hvor der stræbes efter en moderne og lidt udfordrende indretning.

Entrebænken kan eksempelvis også benyttes i en udestue eller andre steder, hvor man ønsker en lille hyggekrog.

Se pris på Stripe-entrebænken hos Livingshop

House Doctor Addition – bænk i vintage look betrukket med bøffellæder

House-Doctor-Addition-EntrebaenkDenne entrebænk fra House Doctor er lige så smuk som den er rå. Selve stellet er fremstillet af galvaniserede rør med en platform af krydsfinér og og skum, som efterfølgende er blevet betrukket med ægte bøffellæder.

Detaljen med knapperne i siddefladen er med til at fremhæve det rå og udfordrende look, som leder os hen på noget vintage-design, samtidig med at vi alligevel bevæger os ud i noget mere utraditionelt i kraft af det galvaniserede stel.

Addition-bænken er spændende, fordi den kombinerer det rå med det klassiske, og den er velegnet til det kreativt indrettede hjem, hvor der er øje for det rå og moderne.

Se pris på Addition-entrebænken hos Luxo Living

Stockholm – lille entrebænk i eg med skohylde

Stockholm-Entrebaenk

Stockholm er en rigtig fin lille entrebænk i massiv vild eg, som har fået en gang lakering på overfladerne. Den fremstår enkel og stilren i designet, og med en bredde på kun 88 centimeter passer den ind i stort set alle rum. Under selve bænken er desuden monteret en sortlakeret metalsprosse, som der kan sættes 2-3 par sko på. Dermed er der orden i sagerne, og du slipper for at have sko stående direkte på gulvet. Det letter rengøring og får dit hjem til at se ordentligt ud.

Denne entrebænk passer godt ind i den moderne nordiske indretningsstil, men den kan også kombineres med andre stilarter. Det enkle design gør den nemlig kompatibel med mange forskellige indretninger, og den kan anvendes til mange forskellige formål.

Udover en bredde på 88 centimeter måler bænken 47 centimeter i højden og 38 centimeter i dybden. Den kan blandt andet anbefales som et lille sofabord eller ekstra siddeplads, alt efter hvilke behov der opstår.

Se pris på Stockholm-entrebænken hos BOBO

Noble – entrebænk i massiv bambus med underhylde til sko

Cinas-Noble-EntrebaenkDenne pæne entrebænk fra Cinas er fremstillet i massiv bambus. Det særlige ved bambus er at det er en meget hårdfør træsort, der samtidig er bæredygtig. Strukturen er særdeles fin, og farvenuancerne minder mest af alt om ahorn eller birk.

Cinas Noble entrebænken er designet med runde kanter hele vejen rundt, og der er en hylde under bænken til opbevaring af kasser eller bokse. Det er en forholdsvis lille entrebænk med en bredde på 90 centimeter og dybde på 35 centimeter.

Se pris på Cinas Noble-entrebænken hos Unoliving

Belina – entrebænk med 2 skuffer og siddehynde

Entrebænkene i Belina-serien er flotte, stilrene og findes i mange forskellige varianter. Blandt andet den afbildede variant i egefiner med sort hynde, en sort entrebænk med sort hynde, en hvid entrebænk med grå hynde og flere andre.

De to skuffer med greb giver mulighed for praktisk opbevaring af såvel små som store beklædningsgenstande, og hynden danner base for en behagelig siddeplads når overtøjet skal tages af og på.

Udover denne variant med to skuffer, findes Belina-entrebænken også i en længere udgave med 3 skuffer.

Findes i følgende varianter:

 • Eg med sort hynde
 • Eg med grå hynde
 • Hvid med grå hynde
 • Hvid med sort hynde
 • Sort med sort hynde
 • Sort med grå hynde

Se pris på Belina-entrebænkene hos Unoliving

Tina-serien – entrebænk med stort opbevaringsrum under låg

Tina-EntrebaenkDenne smukke entrébænk fra Cinas findes i flere varianter, og er enten udført i malet mahogni eller massiv teak.

Den kan bruges som funktionel opbevaring af beklædningsgenstande i entréen, men den kan eksempelvis også bruges som ekstra opbevaring i soveværelset eller i udestuen.

Utrolig smuk entrebænk i et tidløst og robust design, der passer ind i mange typer rum.

Findes i følgende varianter:

 • Hvidmalet mahogni
 • Sortmalet mahogni
 • Hvidmalet med låg af teaktræ
 • Massiv teak

Se priser på Tina-entrebænkene hos Unoliving

Rib – rillet entrebænk i 3 variationer

Kenny-EntrebaenkRib-serien fra Cinas byder på 3 entrebænke i forskellige farver og træsorter. Du kan vælge mellem en sort eller hvid pulverlakeret bænk i mahogni, eller en bænk i rent teaktræ.

Det enkle og stilrene design egner sig godt til indretningen i entreen såvel som i mellemgangen, soveværelset og på badeværelset.

Findes i følgende varianter:

 • Hvidmalet mahogni
 • Sortmalet mahogni
 • Teaktræ

Se pris på Rib-entrebænken hos Unoliving

Play-serien – entrebænk i friske farver med stor skuffe

Flexa-Play-EntrebaenkPlay-serien består af en række farverige og legesyge møbler, heriblandt denne flotte entrebænk, der fås i 4 friske farver.

Entrebænken er designet af Charlotte Høncke fra det skandinaviske designhus Flexa, og passer perfekt ind i hjemmet hvor der gerne må være farver og høj funktionalitet.

Under denne praktiske entrebænk gemmer sig en stor opbevaringsskuffe, så man kan gemme eksempelvis beklædningsgenstande væk.

Findes i følgende varianter:

 • Hvid
 • Gul
 • Rosa
 • Mintgrøn

Se pris på Play-entrebænkene hos Unoliving

Entrebænk inspiration – 27 flotte entrebænke
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar