En skoreol er både smart og praktisk i hjemmet hvor der ønskes orden og hygiejne. Når skoene er løftet væk fra gulvet, får du nemlig lettere ved at komme til med støvsugeren. Og i modsætning til skoskabe, så er skoreolerne blandt andet praktiske til børnenes sko, som kan stå fremme og lufttørre.

´Til denne artikel har vi håndplukket 15 smarte og praktiske skoreoler, som med garanti vil klæde både entreen og bryggerset. Se de smarte løsninger herunder:

Normann Copenhagen Sko – nordisk design i træ og metal

SkoreolSkoreolen med det sigende navn ‘Sko’ findes i to farver: Træramme af ask og hylder i enten sort eller hvid. Uanset hvilken model du vælger, er der klare linjer mellem det bløde og runde design, og så de minimalistiske nordiske tendenser. Reolen opfylder først og fremmest et praktisk behov for opbevaring af sko, men kombinationen af træ og metal giver et godt samspil med hjemmets indretning, uanset om den er moderne eller klassisk.

Skoreolen har to skohylder og kan rumme mellem 6 og 8 par sko. Hylderne er konstrueret af stål, som er perforeret med små huller, så eventuelt våde skosåler kan tørre ordentligt i løbet af dagen/natten. De er ligeledes nemme at holde rene, da du blot skal tørre over med en fugtig klud i ny og næ.

Skoreolen fra Normann Copenhagen giver et friskt og uformelt pust til entreen eller bryggerset, hvor den fremstår funktionel og simpel i sit design.

 • Materialer: Massiv ask og stål
 • Farver: Ask med sorte eller hvide hylder
 • Mål: H42 x L76 x D34 cm

Se pris på Normann Copenhagen skoreolen hos Dubuy

Tica Copenhagen – væghængt skoreol i funktionelt design

Tica-Skostativ-Vaeghaengt

Tica Copenhagen er en smart væghængt skoreol i et råt design, som sikrer et rustikt og industrielt miljø i din entre. Den fås i hvid, grå og sort (som på billedet), og består af et yderkabinet i metal med hylder der understøttes af tværgående bambus, som giver en fin kontrast til det hårde metal.

Skoreolen har perforeringer i metallet, hvilket sikrer lufttilførsel til eventuelt våde skosåler. En anden fordel ved perforeringerne er at du kan ophænge S-kroge i siderne, hvorpå der kan opbevares alt fra cykelhjelme til nøgler. Således er skoreolen også en funktionel løsning, uden at det går ud over det moderne udtryk.

Du kan med fordel ophænge flere af disse skoreoler ved siden af hinanden, og der kan opbevares op til 10 par sko i hver reol.

 • Materialer: Metal og bambus
 • Mål: H77 x B35 x D25 cm.

Se pris på Tica Copenhagen skoreol hos Fenomen

Skoreol fra Yamazaki i funktionelt japansk design

Yamazaki skoreolen er japansk designet, og har et flot og funktionelt look. Stellet er hvidlakeret metal, og toppen er af lyst træ. Dermed får du en fin og minimalistisk skoreol, hvori der kan opbevares op til 4 par sko per række – det vil sige op til 20 par sko på de i alt 5 rækker.

Skoreolen sætter med sit lette design et minimalt aftryk på rummet, og passer derfor fint ind i rum hvor pladsen er trang. Skoene kan desuden fint stå og tørre på hylderne, da hver hylde udgør 2 metalstænger.

Yamazaki skoreolen måler 66 centimeter i bredden, 83 centimeter i højden og 25 centimeter i dybden.

 • Materialer: Metal og lyst træ
 • Mål: H83 x B66 x D25 cm.

Se pris på Yamazaki skoreolen hos Fenomen

Malva – skoreol med 2 hylder i massiv eg eller birk

Malva er en fin og funktionel lille skoreol, som fås i flere forskellige varianter. Der kan desuden vælges mellem varianter med hylder af massiv eg eller birk, alt efter hvad du synes passer bedst til din entré.

Skoreolen har et stel af børstet stål, hvorpå de to hylder er monterede. Den står fint på gulvet og sætter kun et minimalt aftryk på rummet, uden dog at gå på kompromis med pladsen til sko.

Malva skoreolen har en bredde på 70 centimeter, og der er således plads til 3-4 par sko på hver af de to hylder. Skoreolen ordreproduceres i Sverige, hvilket er grunden til at der kan vælges imellem flere forskellige farver og træsorter.

 • Materialer: Børstet stål og eg/birk
 • Mål: H38 x B70 x D33 cm.

Se pris på Malva skoreolen hos Entremøbel

Dune – billig skoreol i bambus

Dune er en fin og billig skoreol, som har et stel af metal og hylder af bambus. Hver hylde er bygget op af fine bambuslameller, således at designet fremstår let og minimalistisk. Det er tilmed en billig skoreol, så du kan opbevare mange par sko til en overkommelig pris.

Skoreolen har et stel af rustfrit stål, og der er på denne model 2 hylder. Dune er dog en større serie af reoler, så der kan frit vælges mellem større eller mindre alternativer. Den pågældende skoreol har en bredde på 71 centimeter, højde på 47,6 centimeter og en dybde på 33 centimeter. Det giver plads til mellem 3 og 4 par sko per hylde.

 • Materialer: Metal og bambus
 • Mål: H47,6 x B71 x D33 cm.

Se pris på Dune skoreolen hos BOBO

Walk Big – skoreol med stel i guldlook

Walk Big er en ekstravagant skoreol fra tyske Kare Design, og BOBO er eneforhandler i Danmark. Du får således en eksklusiv og original skoreol, som skiller sig ud fra mængden ved at have et stel i kombineret guld og sort look.

Skoreolen er bygget op af lakeret stål og aluminium, hvilket udgør en god og let konstruktion. Stellet har et flot guldlook, mens hylderne er af sortlakerede stålrør. Herpå står skoene fint, og der er plads til mellem 4 par per hylde.

Walk Big findes også i en mindre variant, som kun har 2 hylder. Walk Big har dog 3 hylder, og måler således 84 centimeter i bredden, 55 centimeter i højden og 34 centimeter i dybden.

 • Materialer: Stål og aluminium
 • Mål: H55 x B84 x D34 cm.

Se pris på Walk Big skoreolen hos BOBO

Moodstand – danskdesignet skoreol til placering op ad væg

Moodstand er en flot og spændende skoreol, som læner sig op ad væggen og er lavet af massiv eg i en kombination af røget og ubehandlet træ.

Skoreolen fremstår original og multifunktionel, i og med at de tværgående rundstokke kan rykkes rundt så de passer til netop dit behov. Det giver mulighed for at opbevare såvel høje som lave sko i reolen.

Moodstand er designet af Roon & Rahn, som er en dansk designerduo. Den er ligeledes produceret i Danmark, og derfor sikrer du en minimal belastning af miljøet ved at vælge denne skoreol fremfor andre, der ofte er produceret i andre EU-lande eller sågar Asien.

Skoreolen er særdeles rummelig, og der er plads til op mod 5 par sko på hver række.

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: H65 x B98 cm.

Se pris på Moodstand skoreolen hos BOBO

Nest – skoreol i kobberlook

Nest er en flot og simpel skoreol i kobberlook, som passer perfekt ind i hjemmet med rustik indretning. Møbler og pyntegenstande med kobberlook er yderst attraktive, og det er ikke uden grund. Kobber fremstår nemlig både varmt og skinnende, og komplimenterer naturlige materialer som træ og beton perfekt.

Skoreolen måler 80 centimeter i bredden og er en del af en serie opbevaringsløsninger til entréen. Heriblandt et spejl og en hattehylde. I skoreolen er der plads til 4 par sko på hver af de to hylder.

Nest skoreolen kan enten stå for sig selv eller sammen med flere modeller af samme slags, hvis der er plads til dette.

 • Materialer: Metal
 • Mål: H42,4 x B80 x D28 cm.

Se pris på Nest skoreolen hos BOBO

Imelda – stabelbar skoreol i metal og nylonstof

Imelda-SkostativDette unikke system gør det muligt at opbygge en stor skoreol til alle de sko du har behov for at få opbevaret. Samtidig er det en billig løsning, da Imelda skoreolen fås til en rigtig god pris.

Skoreolen designet af Jordan Murphy fra Canada og er lavet af en hvidlakeret metalramme med hylder af kraftigt gråt nylonstof.

Der er plads til op mod fire par sko på hver hylde, og hvert sæt indeholder to hylder.

 • Materialer: Metal og nylonstof
 • Mål: (pr. hylde) H23 x B81 x D23 cm

Se pris på Imelda skoreolen hos Fenomen

House Doctor Rack – minimalistisk sort skoreol

House-Doctor-Rack-Skoreol

Den lave Rack reol fra House Doctor kan med fordel  anvendes som skoreol. Den er nemlig kun 25 centimeter dyb og lavet i sortlakeret metal, så den er perfekt til opbevaring af sko.

House Doctor Rack er desuden en del af en større møbelserie, som blandt andet tæller reoler identiske reoler med forskellige mål. Du kan således kombinere reolerne efter behov og ønsker, så pladsen udnyttes optimalt.

På House Doctor Rack kan der stå op til 8 par sko, samtidig med at overdelen holdes fri. Således kan du på overdelen have et par kasser placeret til dine accessories, nøgler og hvad du ellers skal bruge når du skal ud af døren.

Rack skoreolen passer fint ind i den moderne indretning, men den kan kombineres med stort set alle typer møbler, da den er holdt i et minimalistisk design.

 • Materialer: Metal
 • Mål: D25 x H40 x B80 cm.

Se pris på House Doctor Rack skoreol hos BOBO

House Doctor Trolley – skoreol i metal med hjul

House-Doctor-Trolley-Skoreol

House Doctor Trolley er en fed skoreol i sortlakeret metal. Den står på hjul, og kan derfor køres rundt og placeres efter behov. Dermed er den perfekt som skoreol i det fleksible rum, hvor pladsen eksempelvis er sparsom.

Skoreolen er lavet i metal fra top til bund, som efterfølgende har fået en sort lakering. Den fremstår rå og industriel i designet, hvilket også har været hensigten i designprocessen. House Doctor er nemlig kendt og elskede for deres design af netop denne type møbler, som kan bruges til mange forskellige formål.

House Doctor Trolley passer ind i mange forskellige typer rum og indretninger, og du kan derfor kombinere den med møbler af flere forskellige typer.

Med en bredde på 120 centimeter og 4 hylder, kan du opbevare i nærheden af 20 par sko. Overdelen er således stadig holdt fri, og her kan du eksempelvis opbevare accessories og andre fornødenheder, som du har brug for når du skal ud af døren.

 • Materialer: Metal
 • Mål: H180 x B120 x D45 cm.

Se pris på House Doctor Trolley skoreol hos BOBO

Home-it – stabelbar skoreol i sort metal

Home-it-skostativ

Home-it skoreolen er perfekt til brug i garderoben eller bryggerset. Her kan skoene opbevares nemt og enkelt, og det slanke design betyder at selv våde sko kan sættes op og tørre på de tværgående metalstænger, som udgør hylderne.

Skoreolen kan desuden stables, så du får mulighed for at bygge på i højden og dermed opbevare endnu flere sko på ét sted. Den er således en god løsning til garderoben, hvor den både kan placeres i et garderobeskab eller et walk-in closet.

Home-it skoreolen laveres usamlet, men kan samles på få minutter. Den har en bredde på 56 centimeter, hvilket betyder at du kan opbevare mellem 2 og 3 par sko på hver hylde.

 • Materialer: Metal
 • Mål: B56 x H41 x D31 cm.

Se pris på Home-it skoreol hos Husoghaveliv

30 Shoes Rack – stor skoreol til 30 par sko

30-Shoes-Rack-Skostativ

30 Shoes Rack er en genial og billig skoreol til garderoben, hvorpå der kan opbevares op til 30 par sko. Her får du med andre ord smæk for skillingen, og skal reolen alligevel placeres bag lukkede døre eller i en garderobe, er den et rigtig godt køb.

Skoreolen leveres i samlesæt og består af elementer i metal og plastik, som er holdt i hvid hele vejen igennem. Det betyder at skoreolen ikke vil se “stor” ud, på trods af at den rummer så mange sko.

30 Shoes Rack måler 135 centimeter i højden, så du kan med fordel opsætte hylder henover reolen, hvis du ønsker at udnytte pladsen i bryggers eller garderobe optimalt.

 • Materialer: Metal og plast
 • Mål: H135 x B50 x D25 cm.

Se pris på 30 Shoes Rack hos Alle-Gaver

Belina – fås i flere farver og størrelser

belina-skoreolDenne skoreol er en del af Belina-serien, som består af en række smarte og tidsløse møbler til entreen og garderoben. Den fås i flere størrelser og farver, og er lavet i enten massiv birk eller massiv eg.

Denne Belina skoreol er i massiv eg med to hylder bestående af seks metalrør. Det betyder at skoreolen er slidstærk og modstandsdygtig overfor våde og beskidte sko. Dermed er den et godt valg til hjemmet med børn. Der er plads til ca. 8 par sko på denne skoreol, men du kan også købe en større model med plads til op mod 10 par sko, og så rummer Belina-serien også et opbevaringssystem, hvor du selv kan tilkøbe hylder og bygge ovenpå, så du får plads til alle de sko du måtte have brug for at opbevare.

Belina skoreolen passer fint ind i alle slags rum, og med tilbygningsmulighederne kan du sågar opbygge en hel væg med skoopbevaring, ved at tilkøbe overdelen til reolen.

 • Materialer: Massiv eg/birk og metal
 • Farver: Hvid, Sort eller Eg
 • Mål: H40 x B80 x D30 cm / H40 x B100 x D30 cm

Se pris på Belina skoreolen hos Unoliving

Muuto Stacked – fleksibel skoreol med store og små rum

Muuto-Stacked-SkoreolMuuto Stacked er et moderne og smart designkoncept, som består af et sæt reoler, der kan sammensættes til eksempelvis en skoreol. I dette sæt får du et podie i massiv ask, 2 mellemstore reoler med ask bagplade og grå bagplade, 2 små hvide reoler uden bagplade og en lille hvid reol i ask. Med andre ord får du en komplet opbevaringsløsning til entreen, hvor der både er plads til sko og støvler samt tilbehør.

På gulvet under skoreolen kan du desuden med fordel placere en skobakke, som kan købes i flere varehuse og byggemarkeder. Dermed kan våde og beskidte sko få lov at stå og tørre, inden du sætter dem op i selve reolen.

Muuto Stacked er velegnet som skoreol i entréen, hvor indretningen er moderne og simpel. Du kan stable reol-modulerne som du ønsker, og som en del af serien kan der blandt andet tilkøbes væghængte reoler og knager.

 • Materialer: Ask
 • Mål: Klik på nedenstående link og se reolernes mål:

Se pris på Muuto Stack systemet hos Trendbazaar

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Jeg synes virkeligt at skohylden med de fritsvævende sko fra J-me ser spændende ud.
  Desværre fører linket kun til sko-reolen. Måske den er taget ud af produktion?

Skriv en kommentar