Med et rundt spisebord kan alle se hinanden i øjnene under middagen, og så passer det perfekt ind i det lille køkken/alrum, lejligheden eller hyggehjørnet.

Vi har været på besøg hos flere møbelbutikker, hvor vi har fundet 14 flotte runde spiseborde med hver sit unikke design. Se dem herunder:

Muubs Space spisebord (rundt) – dansk design og gratis fragtMuubs Space spisebord

Om Muubs Space spisebord (rundt)

Muubs Space er et flot og elegant spisebord, som er fremstillet i olieret egetræ. Det er et rigtig lækkert og smukt materiale, som vil pynte i langt de fleste boliger. 

Samtidig er egetræ et holdbart materiale i rigtig høj kvalitet, som kommer i en pæn naturfarve. 

Træet skal plejes på den rigtige måde, hvilket er vigtigt, hvis du gerne vil holde forlænge bordets levetid. 

Spisebordet er lavet i samarbejde med Says Who, der er et dansk design-team med sans for kvalitet. 

Bordet har en højde på 75 cm og en diameter på 150 cm. Det er beregnet på otte personer, men du har mulighed for at tilføje en separat tillægsplade i midten af bordet. 

På den måde kan du nemt og hurtigt udvide bordets kapacitet til ti personer, hvis du får mange gæster. 

Du vil nemt kunne tale og få øjenkontakt med alle, der sidder omkring bordet, fordi det er rundt. Muubs Space spisebordet er derfor særligt velegnet til dig, der prioriterer at være social til dine måltider med familie og venner. 

Muubs Space spisebord (rundt) vs. markedet

Muubs Space spisebord (rundt) adskiller sig fra andre runde spiseborde på markedet ved de gode materialer. 

Det olierede egetræ er ikke bare meget holdbart, men også utrolig smukt. 

Du får derfor et bord, der kan pryde og indgå naturligt i langt de fleste hjem. 

Samtidig er Space spisebordet rundt, hvilket indbyder til hyggeligt samvær med venner og familie. 

Alt i alt er modellen især velegnet til dig, der går op i kvalitet, og som gerne vil have et socialt spisebord. 

Derfor skal du vælge denne model

 • Fremstillet i olieret egetræ
 • Plads til en tillægsplade
 • Naturfarve

 

FDB Møbler C62 Bjørk – flot design i massiv egFDB Mobler C62 Bjork

Om FDB Møbler C62 Bjørk

C62 Bjørk er designet af Unit10. Det er et rundt spisebord af høj kvalitet, hvor der er blevet lagt vægt på detaljer og et enkelt design. 

Fordi bordet er designet så enkelt, har møblet en meget ærlig “personlighed”. Spisebordet er derfor særligt velegnet til dig, der er glad for det minimalistiske, men som også sætter pris på det personlige præg til hjemmet. 

Den markante sorte farve betyder, at du ikke vil kunne se lige så mange madpletter, som på en lysere model. Det kan især være praktisk, hvis du har mindre børn.

C62 Bjørk er lavet i massiv eg, der er bejdset/olieret. Træet kommer fra europæiske skove og er FSC-certificeret. 

Egetræ er et meget holdbart materiale, som du dog skal huske at pleje ordentligt. På den måde vil du kunne bibeholde bordets smukke udseende og gode stand i mange år.

Holdbar kvalitet betyder desuden, at du ikke skal udskifte bordet i nærmeste fremtid, fordi det ikke kan klare mosten til daglig.

FDB Møbler C62 Bjørk vs. markedet

Spisebordet fra FDB Møbler skiller sig ud på markedet ved det helt unikke design. 

Unit10 har skabt et enkelt, rundt bord, som vil passe ind i langt de fleste hjem, hvor der er plads til det solide udtryk. 

Spisebordet er rundt, og derfor indbyder det til socialt samvær og samtale i forbindelse med måltider. 

Denne model er særligt velegnet til dig, der går op i kvalitet i hverdagen og gerne vil gøre lidt ekstra ud af dine møbler. 

Derfor skal du vælge denne model

 • Fremstillet i solid eg
 • Flot design af Unit10
 • Lækker, sort nuance

 

HOUSE NORDIC Vojens spisebord – sort og hvidt rundt træbord

HOUSE NORDIC Vojens spisebord - sort og hvidt rundt træbordDette lille moderne spisebord er et af de klare hits hos Pricerunner, hvor den trender og derved er ganske populær hos køberne.

Om HOUSE Nordic Vojens spisebord

Der er noget meget let og elegant over dette lille praktiske spisebord. Bordpladen er af hvidmalet træ, og de sorte lidt skråtstillede bordben er lavet af gummitræ. De to kontrastfarver klæder altid hinanden super flot. Designet er samtidig ret diskret, så det vil kunne matche virkelig mange forskellige spisestuestole. 

Du kan vælge, om du vil have to, tre eller fire stole stående omkring bordet. Det er det smarte ved et rundt bord. Bordets beskedne størrelse gør det muligt at placere flere steder i hjemmet. Det kan være i køkkenet, i alrummet, i stuen eller et andet egnet sted.

Specifikationer 

 • Diameter: 105 cm
 • Højde: 75 cm
 • Vægt: 14 kg
 • Farver: sort og hvid
 • Materialer: træ og gummitræ

 

Bloomingville Connor – rundt spisebord i moderne design

Bloomingville Connor - rundt spisebord i moderne designDet smukke egetræsbord fra Bloomingville er meget populært hos Pricerunner. 

Om Bloomingville Connor spisebord

Det er først og fremmest det meget moderne design, der springer i øjnene i forhold til dette runde spisebord. Dernæst er det det smukke materiale, for bordet er lavet i sort massivt egetræ, som bare emmer af god stil.

Det smukke look gør det nemt at kombinere bordet med nogle stole, der passer godt til det massive mørke egetræ. Da bordets diameter ikke er overvældende stor, så er bordet ret nemt at placere flere steder i hjemmet. Det kan fungere fint som et spisebord, et arbejdsbord eller et hjørnebord, som du kan sætte en flot lampe på.

Specifikationer 

 • Diameter: 118 cm
 • Højde: 77 cm
 • Materiale: massivt egetræ
 • Vægt: 41,6 kg
 • Rengøring: en fugtig klud

House Doctor Kant Spisebord – med stor træbordplade

 

House Doctor Kant Spisebord - med stor træbordpladeDet store runde spisebord med den flotte bordplade i træ er meget populært hos Pricerunner.

Om House Doctor Kant Spisebord

Dette store runde spisebord er både råt og moderne på én gang. Det har en massiv træbordplade, hvor træet er lagt med sildebensmønster, hvilket er både varmt, råt og flot. Dets understel fremstår mere let og moderne, og det er lavet af sort metal. Det giver en super flot og lidt kantet kontrast, som passer perfekt i det moderne hjem.

Der er godt plads omkring det runde bord, og mange forskellige slags stole vil kunne passe godt til det. Det vil kunne passe ind i de flestes indretning, og det kan fint stå enten i stuen eller i køkken-alrummet.

Specifikationer 

 • Diameter: 140 cm
 • Højde: 74 cm
 • Materialer: mørkt sildebenslagt træ og sort metal

 

Sonora SM112 – rundt spisebord med udtræk

Sonora SM112 er et rundt spisebord med udtræk. Klik på billedet og se mere.

Sonora SM112 er et flot rundt spisebord, som derudover er yderst funktionelt konstrueret. Det har nemlig en robust udtræksfunktion, som gør det muligt at forlænge bordet med 4 tillægsplader. Der medfølger 2 tillægsplader og resten købes separat, hvilket gør det muligt at forlænge det runde spisebord fra 130 centimeter og helt op til 330 centimeter med alle tillægspladerne isat. Det kan med andre ord forvandles fra et lille rundt spisebord til et stort langbord, som alle dine gæster kan sidde omkring.

Det runde Sonora SM112 spisebord har et ben og stel af massiv hvidolieret eg, som får det til at fremstå robust og enkelt i sit udtryk. Derudover har det en slidstærk bordplade med top i hvid laminat, som er nemt at holde rent.

Spisebordet er designet af Per Hånsbæk for Skovby, som er en dansk møbelproducent med egen fabrik i Galten. Der medfølger som nævnt 2 tillægsplader og et støtteben, som skal bruges til at understøtte tillægspladerne.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø130 x H74 cm.

 

LAFORMA Irune spisebord – naturfarvet spisebord i massivt teaktre

 

Rundt spisebord af træ
Rundt spisebord lavet af træ, med et moderne og stilfuldt design. Klik på billedet og se mere.

Det runde Irune spisebord fremstår råt og elegant på samme tid. Det skyldes ikke mindst at bordet er lavet af massivt teaktræ, men med et fint og skulptureret bordben.  Bordet har et eksklusivt look, og kan fungere med mange forskellige spisebordsstole.

Spisebordet måler 120 centimeter i diameter, og er således perfekt til den mindre lejlighed eller spisekrog, hvor der ønskes en anderledes stemning og hvor alle kan se hinanden i øjnene samtidig.

Bordet kan bruges til flere forskellige formål, men det er med sikkerhed, at Laforma Irune bordet vil imponere besøgende venner eller gæster med sit friske og unikke design. Du får således et unikt rundt spisebord, frem for et anonymt fabriksfremstillet bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 3 personer
 • Materialer: Massivt teaktre
 • Mål: ø120 x H78 cm.

 

&Tradition In Between SK4 – rundt spisebord i røget eg

In Between SK4 er et flot rundt spisebord, som er designet af Sami Kallio for &Tradition. Det fremstår varmt og indbydende i massiv eg, som har fået en røgfarvet bejdse for at mørkne kuløren.

Det runde spisebord står flot i den tidløst indrettede spisestue, hyggekrog eller sågar i slyngelstuen, hvor det tilfører et strejf af elegance og skaber en hyggelig atmosfære.

Da spisebordet er fremstillet af massiv eg, som har fået bejdse, kræves der løbende vedligeholdelse og pleje. Dette er dog minimalt, og ikke noget der har betydning for spisebordets holdbarhed. Udover den røgfarvede bejdse findes det også med sort bejdse eller hvid oliering.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø120 x H73 cm.

 

House Doctor Club – rundt spisebord af mangotræ og jern

 

house-doctor-club-rundt-spisebord
House Doctor Club har en rund bordplade af mangotræ og sort jernstel. Klik på billedet og se mere.

House Doctor er generelt kendt for deres møbler med et råt og industrielt udtryk, som passer perfekt ind i hjemmet hvor der i forvejen er rustik indretning.

Dette runde spisebord har en smuk bordplade af massiv mangotræ og et stel af sortlakeret jern. Elementerne komplementerer hinanden perfekt, og udtrykker en rustik charme som passer godt ind i den lille bylejlighed eller det moderne indrettede hus.

Den runde bordplade har en diameter på 130 centimeter, og der er således god plads til 4 personer rundt om spisebordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Mangotræ og jern
 • Mål: ø130 x H76 cm.

 

Bjørk – rundt spisebord i massiv eg fra FDB Møbler

Det runde Bjørk-spisebord er en del af FDB Møbler. Klik på billedet og se mere.

FDB Møbler har igen gjort sit indtog på det danske marked, med designklassikere i en høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Det runde Bjørk spisebord er ingen undtagelse, og her får du altså et flot rundt spisebord i et simpelt og tidløst design.

Spisebordet er lavet af massivt FSC-certificeret egetræ, som har fået en mat lakering. Det måler 115 centimeter i diameter, og er således perfekt til den lille spisekrog i køkkenet. Det er designet af Unit10, og på trods af vægten på 38 kilo er det formgivet på en måde så det fremstår let og raffineret.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø115 x H74 cm.

 

Læs også: Spisebordsstol med armlæn – 20 flotte stole med armlæn

 

Nagano – naturligt rundt spisebord i egetræ

Dette smukke runde spisebord oser af kvalitet fra top til tå. Ben og bordplade er således udført i massiv eg, som efterfølgende har fået en oliebehandling for at fremhæve den flotte naturlige farve.

Med et rundt Nagano-spisebord skaber du en charmerende varm atmosfære i et ellers stilrent rum, og træets naturlige egenskaber gør at det holder meget længe uden at blive slidt. Desuden kan du løbende holde bordet pænt ved at behandle overfladen, så ridser og misfarvninger forsvinder.

Den runde bordplade har en diameter på 120 centimeter, og de slanke skråtstillede ben giver et let udtryk. Der er plads til 4 spisebordsstole rundt om dette bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Egetræ
 • Mål: ø120 x H75 cm.

 

Muuto Base Table

muuto-base-table-rundt-spisebord
Muuto Base Table er fremstillet af krydsfinér og aluminium. Klik på billedet og se mere.

Formålet med dette stilrene spisebord var at designe et flot og imødekommende bord, der passer til alle typer indretning og stilarter. Det fås i enten hvid eller sort, og kanten er holdt i ren krydsfinér, for at vedholde et rustikt islæt.

Det er den finske designer Miko Tolvanen der står bag designet, og materialerne er nøje udvalgt for at tilføre holdbarhed og stabilitet. Således er bordpladen udført i krydsfinér med lamineret overflade, og denne er monteret på en firkantet aluminiumsramme og -bordben, som har fået en gang holdbar akrylmaling.

Base Table er velegnet til brug i eksempelvis køkkenet, da det kun måler 110 centimeter i diameter. Det fylder således ikke meget, og der kan sidde op til 4 personer rundt om bordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Krydsfinér og aluminium
 • Mål: ø110 x H73 cm.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

True spisebord – et rustikt og moderne spisebord

True spisebord - et rustikt og moderne spisebord

Er du på udkig efter et nyt, rundt og moderne spisebord til dit hjem? Så vil dette spisebord ved navn True være en oplagt mulighed som dit næste spisebord.

Dette spisebord er rundt og har et flot og moderne design. Spisebordet er rustikt med træbordpladen. Bordpladen er fremstillet i massivt naturolieret egetræ, der leder tankerne hen på naturen. Designet er også tidløst, og man skal ikke bekymre sig, om det er moderne, da det aldrig vil gå af mode.

Spisebordets ben er fremstillet i metal, der er pulverlakeret. Dette giver spisebordet også et lidt råt udseende, der er moderne. Spisebordet vil kunne passe ind i ethvert hjem ligegyldig hvilken indretningsstil, man måtte have.

Det skal nævnes, at der ikke er mulighed for at trække bordet ud og sætte ekstra plader i.

Dette spisebord vejer i alt 57,5 kg, og det har følgende mål:

 • 75 cm i højden
 • 160 cm i diameter

Dette spisebord vil altså være et køb værd som det næste spisebord. Det vil kunne skabe en hyggelig og rar atmosfære i hjemmet, hvor man vil kunne tilbringe mange hyggelige og sociale timer med spændende samtaler hen over bordet.

 

Besalu Spisebord – et praktisk og stilet spisebord

Besalu Spisebord - et praktisk og stilet spisebord

Trænger du til et nyt spisebord i hjemmet, da det andet er blevet for gammelt? Så vil dette spisebord ved navn Besalu helt klart være et kig værd.

Dette spisebord er rundt, hvor benene er fremstillet i massivt hvidpigmenteret matlakeret egetræ. Kanten af spisebordet er fremstillet i samme materiale. Spisebordets øverste flade er fremstillet i hvidt melamin.

Dette spisebord har et flot og moderne design, hvor både udseende og farver vil kunne passe ind i ethvert hjem uanset hvilken indretningsstil og farvepalette, der måtte være.

Der er mulighed for at kunne trække bordet ud, så man kan sætte 2 tillægsplader i. Dette vil være smart og praktisk, hvis man har gæster på besøg og derfor har behov for et større bord. Disse tillægsplader skal dog købes ved siden af, da de ikke følger med i købet af dette spisebord.

Spisebordet vejer 29,5 kg, og det har følgende mål:

 • 76 cm i højden
 • 130 cm i diameter

Dette spisebord ser flot og moderne ud, men det vil også yde en praktisk funktion. Det vil kunne skabe en hyggelig atmosfære, hvor der vil være plads til mange hyggelige samtaler og stunder.

 

Rundt spisebord i glas og krom

Rundt-Spisebord-Glas-og-Krom

Dette runde spisebord har en bordplade af et enkelt stykke glas og et stel af forkromet stål, som underbygger det simple udtryk. Materialerne er eksklusive og meget lette at rengøre og vedligeholde. Tør blot over med en fugtet mikrofiberklud og lidt glasrens, så undgår du at trække spor over glaspladen.

Det runde glasspisebord er designet og produceret i Italien og passer godt ind i det moderne hjem, hvor fokus er på eksklusive materialer og et futuristisk udseende. Spisebordet fremstår let og elegant med de skrå ben, og glaspladen har en diameter på 100 centimeter.

Dette runde spisebord har med en diameter på 100 centimeter plads til op til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Glas og forkromet stål
 • Mål: ø100 x H75 cm.

Se pris på det runde glas spiseborde hos Bordeogstole.dk

 

 

Nagano – klassisk egetræ spisebord

Nagano spisebord

Denne tidløse klassiker findes i et utal af modeller og til vidt forskellige priser. Med dette runde bord Nagano har du investeret i et tidsløst moderne spisebord, der altid vil se attraktivt ud.

Bordets materiale er oliebehandlet, hvilket forsikrer bordets stilrene look. Bordets enkelhed gør den passende til alle slags hjem og rum. Bordet kan anvendes til alle slags formål, hvor det kan blive til kaffebordet om morgenen i køkkenet, eller hyggebordet i stuen til brætspil eller TV om aftenen.

Bordets enkle og tidsløse design i træ gør den velegnet til alle slags bordsstole, og derfor er Nagano et sikkert bordvalg, der med sikkerhed kan anvendes i fleste hjem.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Egetræ
 • Mål: ø122 x H75 cm.

 

Invitation – rundt spisebord

Invitation er et chikt rundt spisebord i hvid MDF og glasfiber. Klik på billedet og se mere.

Det runde Invitation bord er designet af KARE, som er en tysk møbelvirksomhed. BOBOonline er eneforhandler i Danmark, og kollektionen er særdeles omfattende.

Invitation er et retro inspireret rundt spisebord, som har en trompetfod af glasfiber. Hele spisebordet er i hvid højglans, hvilket får det til at fremstå med en helt blank overflade.

Det runde spisebord måler 120 centimeter i diameter, og er således velegnet til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: MDF og glasfiber
 • Mål: ø120 x H76 cm.

 

Living&more Corona – spisebord med gode anmeldelser Living&more Corona

Om Living&more Corona

Living&more Corona er et stilfuldt, rundt spisebord, som vil passe ind i langt de fleste hjem. 

Bordet fra Living&more er kendetegnet ved sans for detaljen. Når du køber et rundt spisebord, køber du ikke bare et møbel, men en ny udsmykning til din bolig. 

Derfor er bordet fra Living&more særlig velegnet til dig, der gerne vil give det hjemlige miljø et æstetisk skub. 

Bordet passer ind i mange hjem med sine sorte og hvide nuancer. Med et rundt spisebord kan du bryde med de firkantede møbler, der præger mange danske hjem. Du får derfor et bord, der kan give din bolig et friskt pust, og som kan give din indretning sund variation, hvis du har flere kantede møbler.

Samtidig får du modellen til en ganske lav pris. Bordet er derfor velegnet til dig, der leder efter et mere budgetvenligt, men pålideligt spisebord. 

Der er desuden mulighed for at tilføje en separat tillægsplade til Living&more spisebordet, hvis du skal have mange gæster. 

Living&more Corona vs. markedet

Living&more Corona skiller sig ud på markedet ved at være lavet med sans for detaljen. 

Du får modellen til en rigtig god pris, og det er derfor oplagt, hvis du har et snævert budget. 

Derudover har det runde spisebord fået gode anmeldelser på sælgers websted, hvilket vidner om god kvalitet.

Bordet er også især velegnet til dig, der gerne vil prioritere det hyggelige i at sidde samlet om et rundt bord. 

Et rundt spisebord samler folk omkring sig til dagens måltider, og det indbyder til vigtig kvalitetstid. 

Derfor skal du vælge denne model

 • Sortmalede bordben i metal
 • Plads til tillægsplade
 • Bordplade med afrundede kanter

 

Se også denne lignende artikel på vores side: Inspiration: Find det perfekte lille spisebord

Læs også vores artikel om: Spisebord med udtræk – 26 flotte borde der kan udvides

Læs også vores artikel om: Spisebord i egetræ – find det helt rigtige til dig her

FAQ

🤓 Sparer det plads at have et rundt spisebord?

Hvis du bor i en mindre lejlighed eller hus, så kan du spare noget plads ved at have et rundt spisebord. Det skyldes, at det runde spisebord ikke i samme grad som et firkantet bord kræver, at det skal stå ved væggen. Dermed er det runde spisebord lettere at placere.

🧐 Kan jeg stille et rundt spisebord i en firkantet spisestue?

Ja, du kan sagtens stille et rundt spisebord i en firkantet spisestue. Selvom det på papiret lyder en smule mystisk, så ser det æstetisk ganske flot ud at have et rundt spisebord, selvom selve rummet er firkantet. Det runde spisebord gør det også nemmere at have kontakt med alle gæster.

👍 Er det moderne at have et rundt spisebord?

Et rundt spisebord er et relativt tidløst design, hvormed det aldrig vil gå helt af mode. Dog har det den seneste tid fået en opblomstring i popularitet, når det kommer til indretning. Dermed kan man godt sige, at det i øjeblikket er moderne at have et rundt spisebord.

🤔 Hvilke spiseborde er på mode?

I øjeblikket er det rigtig populært at have spiseborde, som er lavet af naturligt træ – såkaldte plankeborde. Her må træet ofte gerne bære præg af det rustikke look, hvormed det naturlige bevares. Stilmæssigt er plankeborde ofte firkantede, men det er også muligt at få dem som runde spiseborde.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar