Artiklen indeholder reklamelinks.

Med et rundt spisebord kan alle se hinanden i øjnene under middagen, og så passer det perfekt ind i det lille køkken/alrum, lejligheden eller hyggehjørnet.

Vi har været på besøg hos flere møbelbutikker, hvor vi har fundet 11 flotte runde spiseborde med hver sit unikke design. Se dem herunder:

Sonora SM112 – rundt spisebord med udtræk

Sonora SM112 er et rundt spisebord med udtræk. Klik på billedet og se mere.

Sonora SM112 er et flot rundt spisebord, som derudover er yderst funktionelt konstrueret. Det har nemlig en robust udtræksfunktion, som gør det muligt at forlænge bordet med 4 tillægsplader. Der medfølger 2 tillægsplader og resten købes separat, hvilket gør det muligt at forlænge det runde spisebord fra 130 centimeter og helt op til 330 centimeter med alle tillægspladerne isat. Det kan med andre ord forvandles fra et lille rundt spisebord til et stort langbord, som alle dine gæster kan sidde omkring.

Det runde Sonora SM112 spisebord har et ben og stel af massiv hvidolieret eg, som får det til at fremstå robust og enkelt i sit udtryk. Derudover har det en slidstærk bordplade med top i hvid laminat, som er nemt at holde rent.

Spisebordet er designet af Per Hånsbæk for Skovby, som er en dansk møbelproducent med egen fabrik i Galten. Der medfølger som nævnt 2 tillægsplader og et støtteben, som skal bruges til at understøtte tillægspladerne.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø130 x H74 cm.

Se pris på det runde Sonora SM112 spisebord hos ILVA

&Tradition In Between SK4 – rundt spisebord i røget eg

In Between SK4 er lavet i massiv eg, som har fået røgfarvet bejdse. Klik på billedet og se mere.

In Between SK4 er et flot rundt spisebord, som er designet af Sami Kallio for &Tradition. Det fremstår varmt og indbydende i massiv eg, som har fået en røgfarvet bejdse for at mørkne kuløren.

Det runde spisebord står flot i den tidløst indrettede spisestue, hyggekrog eller sågar i slyngelstuen, hvor det tilfører et strejf af elegance og skaber en hyggelig atmosfære.

Da spisebordet er fremstillet af massiv eg, som har fået bejdse, kræves der løbende vedligeholdelse og pleje. Dette er dog minimalt, og ikke noget der har betydning for spisebordets holdbarhed. Udover den røgfarvede bejdse findes det også med sort bejdse eller hvid oliering.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø120 x H73 cm.

Se pris på det runde In Between SK4 spisebord hos Luxo Living

Muuto Base Table – stilrent rundt spisebord med sort laminat

muuto-base-table-rundt-spisebord
Muuto Base Table er fremstillet af krydsfinér og aluminium. Klik på billedet og se mere.

Formålet med dette stilrene spisebord var at designe et flot og imødekommende bord, der passer til alle typer indretning og stilarter. Det fås i enten hvid eller sort, og kanten er holdt i ren krydsfinér, for at vedholde et rustikt islæt.

Det er den finske designer Miko Tolvanen der står bag designet, og materialerne er nøje udvalgt for at tilføre holdbarhed og stabilitet. Således er bordpladen udført i krydsfinér med lamineret overflade, og denne er monteret på en firkantet aluminiumsramme og -bordben, som har fået en gang holdbar akrylmaling.

Base Table er velegnet til brug i eksempelvis køkkenet, da det kun måler 110 centimeter i diameter. Det fylder således ikke meget, og der kan sidde op til 4 personer rundt om bordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Krydsfinér og aluminium
 • Mål: ø110 x H73 cm.

Se pris på det runde Muuto Base Table spisebord hos Luxo Living

House Doctor Club – rundt spisebord af mangotræ og jern

house-doctor-club-rundt-spisebord
House Doctor Club har en rund bordplade af mangotræ og sort jernstel. Klik på billedet og se mere.

House Doctor er generelt kendt for deres møbler med et råt og industrielt udtryk, som passer perfekt ind i hjemmet hvor der i forvejen er rustik indretning.

Dette runde spisebord har en smuk bordplade af massiv mangotræ og et stel af sortlakeret jern. Elementerne komplementerer hinanden perfekt, og udtrykker en rustik charme som passer godt ind i den lille bylejlighed eller det moderne indrettede hus.

Den runde bordplade har en diameter på 130 centimeter, og der er således god plads til 4 personer rundt om spisebordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Mangotræ og jern
 • Mål: ø130 x H76 cm.

Se pris på det runde House Doctor Club spisebord hos Luxo Living

Gubi Round – rundt spisebord med marmorplade

Gubi Round har en flot rund bordplade af marmor. Klik på billedet og se mere.

Gubi Round er et flot rundt spisebord, som sætter et eksklusivt aftryk på rummet det placeres i. Det skyldes ikke mindst at der kan vælges en bordplade af marmor, men også at stellet består af en enkelt søjle og kan fås i enten messing eller sortlakeret stål.

Det runde spisebord fra Gubi fås i diameter fra 110 centimeter og op til 150 centimeter, ligesom der både kan vælges imellem bordplader i massivt træ, laminat eller marmor. Stellet, som består af en enkelt søjle, fås i enten messing eller sortlakeret stål.

Gubi Round passer perfekt ind i såvel den moderne indretning som den klassiske, hvor der er fokus på eksklusivitet og rå materialer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 3-6 personer
 • Materialer: Metal og træ/marmor
 • Mål: ø110/130/150 x H72 cm.

Se pris på det runde Gubi Round spisebord hos Livingshop

Bjørk – rundt spisebord i massiv eg fra FDB Møbler

Det runde Bjørk-spisebord er en del af FDB Møbler. Klik på billedet og se mere.

FDB Møbler har igen gjort sit indtog på det danske marked, med designklassikere i en høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Det runde Bjørk spisebord er ingen undtagelse, og her får du altså et flot rundt spisebord i et simpelt og tidløst design.

Spisebordet er lavet af massivt FSC-certificeret egetræ, som har fået en mat lakering. Det måler 115 centimeter i diameter, og er således perfekt til den lille spisekrog i køkkenet. Det er designet af Unit10, og på trods af vægten på 38 kilo er det formgivet på en måde så det fremstår let og raffineret.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø115 x H74 cm.

Se pris på det runde Bjørk spisebord hos Coop

Invitation – rundt spisebord i hvid højglans

Invitation er et chikt rundt spisebord i hvid MDF og glasfiber. Klik på billedet og se mere.

Det runde Invitation bord er designet af KARE, som er en tysk møbelvirksomhed. BOBOonline er eneforhandler i Danmark, og kollektionen er særdeles omfattende.

Invitation er et retro inspireret rundt spisebord, som har en trompetfod af glasfiber. Hele spisebordet er i hvid højglans, hvilket får det til at fremstå med en helt blank overflade.

Det runde spisebord måler 120 centimeter i diameter, og er således velegnet til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: MDF og glasfiber
 • Mål: ø120 x H76 cm.

Se pris på det runde Invitation spisebord hos BOBO

House Doctor Raw – sort rundt spisebord med messingfødder

house-doctor-raw-rundt-spisebord
House Doctor Raw er et rundt spisebord med et råt udtryk. Klik på billedet og se mere.

Det runde House Doctor Raw spisebord fremstår råt og elegant på samme tid. Det skyldes ikke mindst at bordet er håndlavet og sortmalet, men også at det har fået påmonteret messingfødder, som pifter det ellers generiske design betragteligt op.

Spisebordet måler 120 centimeter i diameter, og er således perfekt til den mindre lejlighed eller spisekrog, hvor der ønskes en anderledes stemning og hvor alle kan se hinanden i øjnene samtidig.

Hvert af disse runde spiseborde har sit eget særlige udtryk, hvilket skyldes små variationer i overfladerne. Det skyldes som tidligere nævnt at bordet er håndlavet, hvilket er en del af charmen. Du får således et unikt rundt spisebord, frem for et anonymt fabriksfremstillet bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Jern og messing
 • Mål: ø120 x H74 cm.

Se pris på det runde House Doctor Raw spisebord hos BOBO

Rundt spisebord i glas og krom

Rundt-Spisebord-Glas-og-Krom
Dette runde spisebord har en bordplade af glas og et stel i krom. Klik på billedet og se mere.

Dette runde spisebord har en bordplade af et enkelt stykke glas og et stel af forkromet stål, som underbygger det simple udtryk. Materialerne er eksklusive og meget lette at rengøre og vedligeholde. Tør blot over med en fugtet mikrofiberklud og lidt glasrens, så undgår du at trække spor over glaspladen.

Det runde glasspisebord er designet og produceret i Italien og passer godt ind i det moderne hjem, hvor fokus er på eksklusive materialer og et futuristisk udseende. Spisebordet fremstår let og elegant med de skrå ben, og glaspladen har en diameter på 100 centimeter.

Dette runde spisebord har med en diameter på 100 centimeter plads til op til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Glas og forkromet stål
 • Mål: ø100 x H75 cm.

Se pris på det runde glas spiseborde hos Bordeogstole.dk

Nagano – naturligt rundt spisebord i egetræ

Det runde Nagano spisebord fremstår enkelt og naturligt i massiv eg. Klik på billedet og se mere.

Dette smukke runde spisebord oser af kvalitet fra top til tå. Ben og bordplade er således udført i massiv eg, som efterfølgende har fået en oliebehandling for at fremhæve den flotte naturlige farve.

Med et rundt Nagano-spisebord skaber du en charmerende varm atmosfære i et ellers stilrent rum, og træets naturlige egenskaber gør at det holder meget længe uden at blive slidt. Desuden kan du løbende holde bordet pænt ved at behandle overfladen, så ridser og misfarvninger forsvinder.

Den runde bordplade har en diameter på 120 centimeter, og de slanke skråtstillede ben giver et let udtryk. Der er plads til 4 spisebordsstole rundt om dette bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Egetræ
 • Mål: ø120 x H75 cm.

Se pris på det runde Nagano spisebord hos BOBO

Ida – klassisk hvidt spisebord med krom stel

Ida-Rundt-Spisebord
Ida er et klassisk rundt spisebord i hvid laminat og stel i krom. Klik på billedet og se mere.

Denne tidløse klassiker findes i et utal af modeller og til vidt forskellige priser. Med et rundt spisebord i Ida-serien får du særdeles meget for pengene. Der medfølger nemlig hele to tillægsplader, som du kan lægge i spisebordet når du får gæster. Således kan du udvide det runde spisebords længde med 80 centimeter, så der bliver plads til 6-8 personer om samme bord.

Bordets design har desuden mange praktiske fordele. Stålkanten beskytter mod ridser og småskrammer, og det slanke stel med krom ben gør det runde spisebord let at trække ud og flytte rundt på. Det diskrete look gør desuden at bordet er nemt at finde plads til i ethvert hjem.

Den hvide bordplade og tillægspladerne er fremstillet af det robuste og vedligeholdelsesfrie melamin, som holder sig pænt i årevis uden andre former for pleje end en let rengøring med klud og sæbevand.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4-8 personer
 • Materialer: Stål og melamin
 • Mål: ø102 x H72 cm.
 • 2 stk. tillægsplader á 40 cm./stk. medfølger

Se pris på det runde Ida spisebord hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar