Med et rundt spisebord kan alle se hinanden i øjnene under middagen, og så passer det perfekt ind i det lille køkken/alrum, lejligheden eller hyggehjørnet.

Vi har været på besøg hos flere online møbelbutikker, hvor vi har fundet 14 flotte runde spiseborde med hver sit unikke design. Se dem herunder:

Fredericia Furniture Easy – rundt spisebord med laminat

Easy er et flot rundt spisebord fra Fredericia Furniture. Det ordreproduceres, og derfor har du mange muligheder når det kommer til farver og materialevalg.

Det runde spisebord har en diameter på 120 centimeter, og er således perfekt til den lille spisekrog. Blandt de mange forskellige valgmuligheder kan du blandt andet finde laminerede overflader i sort, grå eller hvid, ligesom benene fås i enten krom eller matkrom. Derudover er der mulighed for at vælge lige kanter eller fasede kanter, alt efter hvilken stil du er ude efter.

Easy fremstår som et simpelt og stilrent rundt spisebord, som passer fint ind i både den moderne og klassiske indretning.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Metal og MDF med laminat
 • Mål: ø120 x H72,5 cm.

Se pris på det runde Easy spisebord hos Livingshop

Gubi Round – rundt spisebord med marmorplade

Gubi Round er et flot rundt spisebord, som sætter et eksklusivt aftryk på rummet det placeres i. Det skyldes ikke mindst at der kan vælges en bordplade af marmor, men også at stellet består af en enkelt søjle og kan fås i enten messing eller sortlakeret stål.

Det runde spisebord fra Gubi fås i diameter fra 110 centimeter og op til 150 centimeter, ligesom der både kan vælges imellem bordplader i massivt træ, laminat eller marmor. Stellet, som består af en enkelt søjle, fås i enten messing eller sortlakeret stål.

Gubi Round passer perfekt ind i såvel den moderne indretning som den klassiske, hvor der er fokus på eksklusivitet og rå materialer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 3-6 personer
 • Materialer: Metal og træ/marmor
 • Mål: ø110/130/150 x H72 cm.

Se pris på det runde Gubi Round spisebord hos Livingshop

Bjørk – rundt spisebord i massiv eg fra FDB Møbler

FDB Møbler har igen gjort sit indtog på det danske marked, med designklassikere i en høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Det runde Bjørk spisebord er ingen undtagelse, og her får du altså et flot rundt spisebord i et simpelt og tidløst design.

Spisebordet er lavet af massivt FSC-certificeret egetræ, som har fået en mat lakering. Det måler 115 centimeter i diameter, og er således perfekt til den lille spisekrog i køkkenet. Det er designet af Unit10, og på trods af vægten på 38 kilo er det formgivet på en måde så det fremstår let og raffineret.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø115 x H74 cm.

Se pris på det runde Bjørk spisebord hos Coop

Bling – rundt spisebord med butterfly udtræk

Dette runde spisebord er særdeles smart til hjemmet hvor der ønskes en pladsbesparende løsning, men hvor man samtidig ønsker at have plads til uventede gæster til en spontan middag.

Det runde Bling spisebord har nemlig et smart butterfly udtræk, som gør det muligt at forlænge bordpladen ved hjælp af et indbygget butterfly udtræk. Du trækker simpelthen bare bordpladen fra hinanden og folder den skjulte bordplade op, hvorefter pladsen omkring bordet forlænges.

Bordet står på en rå metalfod og er derudover fremstillet af sortmalet træ, hvilket får det til at fremstå elegant og eksklusivt.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4-6 personer
 • Materialer: Metal og træ
 • Mål: ø120 x H76 cm.

Se pris på det runde Bling spisebord hos BOBO

Invitation – rundt spisebord i hvid højglans

Det runde Invitation bord er designet af KARE, som er en tysk møbelvirksomhed. BOBOonline er eneforhandler i Danmark, og kollektionen er særdeles omfattende.

Invitation er et retro inspireret rundt spisebord, som har en trompetfod af glasfiber. Hele spisebordet er i hvid højglans, hvilket får det til at fremstå med en helt blank overflade.

Det runde spisebord måler 120 centimeter i diameter, og er således velegnet til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: MDF og glasfiber
 • Mål: ø120 x H76 cm.

Se pris på det runde Invitation spisebord hos BOBO

House Doctor Raw – sort rundt spisebord med messingfødder

house-doctor-raw-rundt-spisebordDet runde House Doctor Raw spisebord fremstår råt og elegant på samme tid. Det skyldes ikke mindst at bordet er håndlavet og sortmalet, men også at det har fået påmonteret messingfødder, som pifter det ellers generiske design betragteligt op.

Spisebordet måler 120 centimeter i diameter, og er således perfekt til den mindre lejlighed eller spisekrog, hvor der ønskes en anderledes stemning og hvor alle kan se hinanden i øjnene samtidig.

Hvert af disse runde spiseborde har sit eget særlige udtryk, hvilket skyldes små variationer i overfladerne. Det skyldes som tidligere nævnt at bordet er håndlavet, hvilket er en del af charmen. Du får således et unikt rundt spisebord, frem for et anonymt fabriksfremstillet bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Jern og messing
 • Mål: ø120 x H74 cm.

Se pris på det runde House Doctor Raw spisebord hos BOBO

House Doctor Club – rundt spisebord af mangotræ og jern

house-doctor-club-rundt-spisebordHouse Doctor er generelt kendt for deres møbler med et råt og industrielt udtryk, som passer perfekt ind i hjemmet hvor der i forvejen er rustik indretning.

Dette runde spisebord har en smuk bordplade af massiv mangotræ og et stel af sortlakeret jern. Elementerne komplementerer hinanden perfekt, og udtrykker en rustik charme som passer godt ind i den lille bylejlighed eller det moderne indrettede hus.

Den runde bordplade har en diameter på 130 centimeter, og der er således god plads til 4 personer rundt om spisebordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Mangotræ og jern
 • Mål: ø130 x H76 cm.

Se pris på det runde House Doctor Club spisebord hos BOBO

Bloomingville Type – lille sort spisebord med 3 ben

Det lille runde Type spisebord måler kun 100 centimeter i diameter, og er designet af danske Bloomingville. Det er et smukt rundt spisebord med sortlakeret metalstel og sort melaminbordplade, som passer perfekt ind i den lille hyggekrog hvor pladsen måske er trang.

Bloomingville designer møbler med inspiration i det nordiske, og deres kollektioner bærer sædvanligvis præg af en rustik charme og rene lækre materialer. Dette runde spisebord er ingen undtagelse.

Hvis du søger et mindre bord til caféhygge og med plads til 3-4 personer, så er dette runde spisebord det perfekte valg. Det er, grundet dets konstruktion med kun 3 ben og bordplade på 100 centimeter i diameter, velegnet til 3 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 3-4 personer
 • Materialer: Metal og MDF
 • Mål: ø100 x H74 cm.

Se pris på det runde Bloomingville Type spisebord hos Dubuy

Rundt spisebord i glas og krom

Rundt-Spisebord-Glas-og-Krom

Dette runde spisebord har en bordplade af et enkelt stykke glas og et stel af forkromet stål, som underbygger det simple udtryk. Materialerne er eksklusive og meget lette at rengøre og vedligeholde. Tør blot over med en fugtet mikrofiberklud og lidt glasrens, så undgår du at trække spor over glaspladen.

Det runde glasspisebord er designet og produceret i Italien og passer godt ind i det moderne hjem, hvor fokus er på eksklusive materialer og et futuristisk udseende. Spisebordet fremstår let og elegant med de skrå ben, og glaspladen har en diameter på 100 centimeter.

Dette runde spisebord har med en diameter på 100 centimeter plads til op til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Glas og forkromet stål
 • Mål: ø100 x H75 cm.

Se pris på det runde glas spiseborde hos Bordeogstole.dk

Muuto Base Table – stilrent rundt spisebord med sort laminat

muuto-base-table-rundt-spisebord

Formålet med dette stilrene spisebord var at designe et flot og imødekommende bord, der passer til alle typer indretning og stilarter. Det fås i enten hvid eller sort, og kanten er holdt i ren krydsfinér, for at vedholde et rustikt islæt.

Det er den finske designer Miko Tolvanen der står bag designet, og materialerne er nøje udvalgt for at tilføre holdbarhed og stabilitet. Således er bordpladen udført i krydsfinér med lamineret overflade, og denne er monteret på en firkantet aluminiumsramme og -bordben, som har fået en gang holdbar akrylmaling.

Base Table er velegnet til brug i eksempelvis køkkenet, da det kun måler 110 centimeter i diameter. Det fylder således ikke meget, og der kan sidde op til 4 personer rundt om bordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Krydsfinér og aluminium
 • Mål: ø110 x H73 cm.

Se pris på det runde Muuto Base Table spisebord hos TrendyLiving

Nagano – naturligt rundt spisebord i egetræ

Dette smukke runde spisebord oser af kvalitet fra top til tå. Ben og bordplade er således udført i massiv eg, som efterfølgende har fået en oliebehandling for at fremhæve den flotte naturlige farve.

Med et rundt Nagano-spisebord skaber du en charmerende varm atmosfære i et ellers stilrent rum, og træets naturlige egenskaber gør at det holder meget længe uden at blive slidt. Desuden kan du løbende holde bordet pænt ved at behandle overfladen, så ridser og misfarvninger forsvinder.

Den runde bordplade har en diameter på 120 centimeter, og de slanke skråtstillede ben giver et let udtryk. Der er plads til 4 spisebordsstole rundt om dette bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Egetræ
 • Mål: ø120 x H75 cm.

Se pris på det runde Nagano spisebord hos BOBO

Dan-Form Pheno – rundt retro spisebord  i valnød

Dan-Form-Pheno-Rundt-Spisebord

Det særdeles smukke Pheno spisebord er fremstillet i mørk valnøddelook, som giver et usædvanligt flot udtryk. En overfladebehandling giver desuden træet en blød glans, hvilket fremhæver det eksklusive udseende.

Dan-Form er en dansk møbelproducent med egne danske designere. Virksomheden bestræber sig på at være på forkant med de skandinaviske tendenser, som udfordres gennem tegnernes spændende kreationer. Produktionen af møblerne holdes så miljøvenlig som overhovedet muligt, for at kunne leve op til Dan-Forms egne politiker om at belaste miljøet mindst muligt.

Det runde spisebord passer godt ind i både moderne og klassisk indretning, og det vil stå som en fin kontrast til en lyst indrettet spisestue. Bordpladen måler 106 centimeter i diameter, hvilket giver plads til mellem 4 og 5 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Valnøddefiner
 • Mål: ø106 x H75 cm.

Se pris på det runde Dan-Form Pheno spisebord hos Unoliving

Ida – klassisk hvidt spisebord med krom stel

Ida-Rundt-Spisebord

Denne tidløse klassiker findes i et utal af modeller og til vidt forskellige priser. Med et rundt spisebord i Ida-serien får du særdeles meget for pengene. Der medfølger nemlig hele to tillægsplader, som du kan lægge i spisebordet når du får gæster. Således kan du udvide det runde spisebords længde med 80 centimeter, så der bliver plads til 6-8 personer om samme bord.

Bordets design har desuden mange praktiske fordele. Stålkanten beskytter mod ridser og småskrammer, og det slanke stel med krom ben gør det runde spisebord let at trække ud og flytte rundt på. Det diskrete look gør desuden at bordet er nemt at finde plads til i ethvert hjem.

Den hvide bordplade og tillægspladerne er fremstillet af det robuste og vedligeholdelsesfrie melamin, som holder sig pænt i årevis uden andre former for pleje end en let rengøring med klud og sæbevand.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4-8 personer
 • Materialer: Stål og melamin
 • Mål: ø102 x H72 cm.
 • 2 stk. tillægsplader á 40 cm./stk. medfølger

Se pris på det runde Ida spisebord hos Unoliving

Stort rundt spisebord i pinietræ og stel af sorte metaltråde

stort-rundt-spisebord-i-pinietraeDette store runde spisebord har et raffineret metalstel bestående af et sort tråd-lignende design, der får bordet til at fremstå stringent og let. Bordpladen i massiv pinietræ komplimenterer det sofistikerede metalstel perfekt, og med en smuk trækulør tilfører det varme og hygge til rummet.

Dette runde spisebord måler 140 centimeter i diameter, og passer således til 5-6 personer. Bordpladen bærer præg af en rustik træsort, og der må forventes små ujævnheder. Men det er en del af charmen, og en af grundene til at du skal vælge dette spisebord frem for en fabrikssamlet model med lamineret overflade. Bordet er råt, unikt og hyggeligt.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 5-6 personer
 • Materialer: Metal og pinietræ
 • Mål: ø140 x H77 cm.

Se pris på det runde spisebord i pinietræ hos Lepong

Robust rundt spisebord med krydsede ben

Hamptons-Rundt-Spisebord

Med en kraftig bordplade i grå/røgfarvet egefiner og hvide bordben der krydser hinanden, vil dette runde spisebord tage sig godt ud i den rummelige spisestue. Der er plads til 6-8 personer om bordet, der fremstår i et særdeles robust design.

Her får du et rundt spisebord, som er let at samle og nemt at vedligeholde. Det er fremstillet af egefiner, som gør bordet let at samle på trods af proportionerne. Bordpladen måler 150 centimeter i diameter, og der er således god plads til op mod 8 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 6-8 personer
 • Materialer: Finer / massiv eg
 • Mål: ø150 x H74 cm.

Se pris på det urnde spisebord med krydsben hos Lepong

Hay Loop Stand Round – rundt spisebord i sort linoleum

hay-loop-stand-round-rundt-spisebordHvis du er til stilrent og minimalistisk design, vil du elske dette runde spisebord fra danske Hay. Det har et slankt og minimalistisk design med et stel i sortlakeret stål og en rund bordplade med sort linoleum.

Dette bord er perfekt til dig, der gerne vil indrette din bolig med så få store elementer som muligt. Fordelen ved et rundt og slankt spisebord som dette, er nemlig at det ikke føles stort på trods af den elegante sorte bordplade.

Linoleum giver en flot mat overflade, som fremstår eksklusiv i et rum med svag hyggebelysning. Det er dog en smule mere modtageligt overfor ridser i forhold til en bordplade med laminat, men det kan dog efterbehandles så ridser og småskrammer minimeres.

Det runde spisebord fra Hay måler 120 centimeter i diameter, og passer derfor til

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Stål og linoleum
 • Mål: ø120 x H71 cm.

Se pris på det runde Hay Loop Stand Round spisebord hos Trendbazaar

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar