Med et rundt spisebord kan alle se hinanden i øjnene under middagen, og så passer det perfekt ind i det lille køkken/alrum, lejligheden eller hyggehjørnet.

Vi har været på besøg hos flere møbelbutikker, hvor vi har fundet 15 flotte runde spiseborde med hver sit unikke design. Se dem herunder:

HOUSE NORDIC Vojens spisebord – sort og hvidt rundt træbord

Set hos (Produktet er udgået)

HOUSE NORDIC Vojens spisebord - sort og hvidt rundt træbordDette lille moderne spisebord er et af de klare hits hos Pricerunner, hvor den trender og derved er ganske populær hos køberne.

Om HOUSE Nordic Vojens spisebord

Der er noget meget let og elegant over dette lille praktiske spisebord. Bordpladen er af hvidmalet træ, og de sorte lidt skråtstillede bordben er lavet af gummitræ. De to kontrastfarver klæder altid hinanden super flot. Designet er samtidig ret diskret, så det vil kunne matche virkelig mange forskellige spisestuestole. 

Du kan vælge, om du vil have to, tre eller fire stole stående omkring bordet. Det er det smarte ved et rundt bord. Bordets beskedne størrelse gør det muligt at placere flere steder i hjemmet. Det kan være i køkkenet, i alrummet, i stuen eller et andet egnet sted.

Specifikationer 

 • Diameter: 105 cm
 • Højde: 75 cm
 • Vægt: 14 kg
 • Farver: sort og hvid
 • Materialer: træ og gummitræ

Se pris HOUSE Nordic Vojens spisebord hos Boboonline

Bloomingville Connor – rundt spisebord i moderne design

Set hos (Produktet er udgået)

Bloomingville Connor - rundt spisebord i moderne designDet smukke egetræsbord fra Bloomingville er meget populært hos Pricerunner. 

Om Bloomingville Connor spisebord

Det er først og fremmest det meget moderne design, der springer i øjnene i forhold til dette runde spisebord. Dernæst er det det smukke materiale, for bordet er lavet i sort massivt egetræ, som bare emmer af god stil.

Det smukke look gør det nemt at kombinere bordet med nogle stole, der passer godt til det massive mørke egetræ. Da bordets diameter ikke er overvældende stor, så er bordet ret nemt at placere flere steder i hjemmet. Det kan fungere fint som et spisebord, et arbejdsbord eller et hjørnebord, som du kan sætte en flot lampe på.

Specifikationer 

 

 • Diameter: 118 cm
 • Højde: 77 cm
 • Materiale: massivt egetræ
 • Vægt: 41,6 kg
 • Rengøring: en fugtig klud

Se pris Bloomingville Connor hos (Produktet er udgået)

 

House Doctor Kant Spisebord – med stor træbordplade

Set hos luxoliving.dk

House Doctor Kant Spisebord - med stor træbordpladeDet store runde spisebord med den flotte bordplade i træ er meget populært hos Pricerunner.

Om House Doctor Kant Spisebord

Dette store runde spisebord er både råt og moderne på én gang. Det har en massiv træbordplade, hvor træet er lagt med sildebensmønster, hvilket er både varmt, råt og flot. Dets understel fremstår mere let og moderne, og det er lavet af sort metal. Det giver en super flot og lidt kantet kontrast, som passer perfekt i det moderne hjem.

Der er godt plads omkring det runde bord, og mange forskellige slags stole vil kunne passe godt til det. Det vil kunne passe ind i de flestes indretning, og det kan fint stå enten i stuen eller i køkken-alrummet.

Specifikationer 

 • Diameter: 140 cm
 • Højde: 74 cm
 • Materialer: mørkt sildebenslagt træ og sort metal

Se pris Sonora SM112 hos luxoliving.dk

Sonora SM112 – rundt spisebord med udtræk

Sonora SM112 er et rundt spisebord med udtræk. Klik på billedet og se mere.

Set hos ILVA

Sonora SM112 er et flot rundt spisebord, som derudover er yderst funktionelt konstrueret. Det har nemlig en robust udtræksfunktion, som gør det muligt at forlænge bordet med 4 tillægsplader. Der medfølger 2 tillægsplader og resten købes separat, hvilket gør det muligt at forlænge det runde spisebord fra 130 centimeter og helt op til 330 centimeter med alle tillægspladerne isat. Det kan med andre ord forvandles fra et lille rundt spisebord til et stort langbord, som alle dine gæster kan sidde omkring.

Det runde Sonora SM112 spisebord har et ben og stel af massiv hvidolieret eg, som får det til at fremstå robust og enkelt i sit udtryk. Derudover har det en slidstærk bordplade med top i hvid laminat, som er nemt at holde rent.

Spisebordet er designet af Per Hånsbæk for Skovby, som er en dansk møbelproducent med egen fabrik i Galten. Der medfølger som nævnt 2 tillægsplader og et støtteben, som skal bruges til at understøtte tillægspladerne.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø130 x H74 cm.

Se pris Sonora SM112 hos ILVA

Besalu Spisebord – et praktisk og stilet spisebord

Besalu Spisebord - et praktisk og stilet spisebord

Set hos ILVA

Trænger du til et nyt spisebord i hjemmet, da det andet er blevet for gammelt? Så vil dette spisebord ved navn Besalu helt klart være et kig værd.

Dette spisebord er rundt, hvor benene er fremstillet i massivt hvidpigmenteret matlakeret egetræ. Kanten af spisebordet er fremstillet i samme materiale. Spisebordets øverste flade er fremstillet i hvidt melamin.

Dette spisebord har et flot og moderne design, hvor både udseende og farver vil kunne passe ind i ethvert hjem uanset hvilken indretningsstil og farvepalette, der måtte være.

Der er mulighed for at kunne trække bordet ud, så man kan sætte 2 tillægsplader i. Dette vil være smart og praktisk, hvis man har gæster på besøg og derfor har behov for et større bord. Disse tillægsplader skal dog købes ved siden af, da de ikke følger med i købet af dette spisebord.

Spisebordet vejer 29,5 kg, og det har følgende mål:

 • 76 cm i højden
 • 130 cm i diameter

Dette spisebord ser flot og moderne ud, men det vil også yde en praktisk funktion. Det vil kunne skabe en hyggelig atmosfære, hvor der vil være plads til mange hyggelige samtaler og stunder.

Se pris Besalu Spisebord hos ILVA

True spisebord – et rustikt og moderne spisebord

Set hos ILVATrue spisebord - et rustikt og moderne spisebord

Er du på udkig efter et nyt, rundt og moderne spisebord til dit hjem? Så vil dette spisebord ved navn True være en oplagt mulighed som dit næste spisebord.

Dette spisebord er rundt og har et flot og moderne design. Spisebordet er rustikt med træbordpladen. Bordpladen er fremstillet i massivt naturolieret egetræ, der leder tankerne hen på naturen. Designet er også tidløst, og man skal ikke bekymre sig, om det er moderne, da det aldrig vil gå af mode.

Spisebordets ben er fremstillet i metal, der er pulverlakeret. Dette giver spisebordet også et lidt råt udseende, der er moderne. Spisebordet vil kunne passe ind i ethvert hjem ligegyldig hvilken indretningsstil, man måtte have.

Det skal nævnes, at der ikke er mulighed for at trække bordet ud og sætte ekstra plader i.

Dette spisebord vejer i alt 57,5 kg, og det har følgende mål:

 • 75 cm i højden
 • 160 cm i diameter

Dette spisebord vil altså være et køb værd som det næste spisebord. Det vil kunne skabe en hyggelig og rar atmosfære i hjemmet, hvor man vil kunne tilbringe mange hyggelige og sociale timer med spændende samtaler hen over bordet.

Se pris Besalu Spisebord hos ILVA

LAFORMA Irune spisebord – naturfarvet spisebord i massivt teaktre

 

Rundt spisebord af træ
Rundt spisebord lavet af træ, med et moderne og stilfuldt design. Klik på billedet og se mere.

Det runde Irune spisebord fremstår råt og elegant på samme tid. Det skyldes ikke mindst at bordet er lavet af massivt teaktræ, men med et fint og skulptureret bordben.  Bordet har et eksklusivt look, og kan fungere med mange forskellige spisebordsstole.

Spisebordet måler 120 centimeter i diameter, og er således perfekt til den mindre lejlighed eller spisekrog, hvor der ønskes en anderledes stemning og hvor alle kan se hinanden i øjnene samtidig.

Bordet kan bruges til flere forskellige formål, men det er med sikkerhed, at Laforma Irune bordet vil imponere besøgende venner eller gæster med sit friske og unikke design. Du får således et unikt rundt spisebord, frem for et anonymt fabriksfremstillet bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 3 personer
 • Materialer: Massivt teaktre
 • Mål: ø120 x H78 cm.

 

&Tradition In Between SK4 – rundt spisebord i røget eg

 

In Between SK4 er lavet i massiv eg, som har fået røgfarvet bejdse. Klik på billedet og se mere.

In Between SK4 er et flot rundt spisebord, som er designet af Sami Kallio for &Tradition. Det fremstår varmt og indbydende i massiv eg, som har fået en røgfarvet bejdse for at mørkne kuløren.

Det runde spisebord står flot i den tidløst indrettede spisestue, hyggekrog eller sågar i slyngelstuen, hvor det tilfører et strejf af elegance og skaber en hyggelig atmosfære.

Da spisebordet er fremstillet af massiv eg, som har fået bejdse, kræves der løbende vedligeholdelse og pleje. Dette er dog minimalt, og ikke noget der har betydning for spisebordets holdbarhed. Udover den røgfarvede bejdse findes det også med sort bejdse eller hvid oliering.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø120 x H73 cm.

 

Muuto Base Table – stilrent rundt spisebord med sort laminat

muuto-base-table-rundt-spisebord
Muuto Base Table er fremstillet af krydsfinér og aluminium. Klik på billedet og se mere.

Formålet med dette stilrene spisebord var at designe et flot og imødekommende bord, der passer til alle typer indretning og stilarter. Det fås i enten hvid eller sort, og kanten er holdt i ren krydsfinér, for at vedholde et rustikt islæt.

Det er den finske designer Miko Tolvanen der står bag designet, og materialerne er nøje udvalgt for at tilføre holdbarhed og stabilitet. Således er bordpladen udført i krydsfinér med lamineret overflade, og denne er monteret på en firkantet aluminiumsramme og -bordben, som har fået en gang holdbar akrylmaling.

Base Table er velegnet til brug i eksempelvis køkkenet, da det kun måler 110 centimeter i diameter. Det fylder således ikke meget, og der kan sidde op til 4 personer rundt om bordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Krydsfinér og aluminium
 • Mål: ø110 x H73 cm.

House Doctor Club – rundt spisebord af mangotræ og jern

 

house-doctor-club-rundt-spisebord
House Doctor Club har en rund bordplade af mangotræ og sort jernstel. Klik på billedet og se mere.

House Doctor er generelt kendt for deres møbler med et råt og industrielt udtryk, som passer perfekt ind i hjemmet hvor der i forvejen er rustik indretning.

Dette runde spisebord har en smuk bordplade af massiv mangotræ og et stel af sortlakeret jern. Elementerne komplementerer hinanden perfekt, og udtrykker en rustik charme som passer godt ind i den lille bylejlighed eller det moderne indrettede hus.

Den runde bordplade har en diameter på 130 centimeter, og der er således god plads til 4 personer rundt om spisebordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Mangotræ og jern
 • Mål: ø130 x H76 cm.

 

Bjørk – rundt spisebord i massiv eg fra FDB Møbler

Det runde Bjørk-spisebord er en del af FDB Møbler. Klik på billedet og se mere.
Set hos Shopping.coop.dk

FDB Møbler har igen gjort sit indtog på det danske marked, med designklassikere i en høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Det runde Bjørk spisebord er ingen undtagelse, og her får du altså et flot rundt spisebord i et simpelt og tidløst design.

Spisebordet er lavet af massivt FSC-certificeret egetræ, som har fået en mat lakering. Det måler 115 centimeter i diameter, og er således perfekt til den lille spisekrog i køkkenet. Det er designet af Unit10, og på trods af vægten på 38 kilo er det formgivet på en måde så det fremstår let og raffineret.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: ø115 x H74 cm.

Se pris Bjørk hos Shopping.coop.dk

Nagano – klassisk egetræ spisebord

Nagano spisebord

Denne tidløse klassiker findes i et utal af modeller og til vidt forskellige priser. Med dette runde bord Nagano har du investeret i et tidsløst moderne spisebord, der altid vil se attraktivt ud.

Bordets materiale er oliebehandlet, hvilket forsikrer bordets stilrene look. Bordets enkelhed gør den passende til alle slags hjem og rum. Bordet kan anvendes til alle slags formål, hvor det kan blive til kaffebordet om morgenen i køkkenet, eller hyggebordet i stuen til brætspil eller TV om aftenen.

Bordets enkle og tidsløse design i træ gør den velegnet til alle slags bordsstole, og derfor er Nagano et sikkert bordvalg, der med sikkerhed kan anvendes i fleste hjem.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Egetræ
 • Mål: ø122 x H75 cm.

Invitation – rundt spisebord i hvid højglans

Invitation er et chikt rundt spisebord i hvid MDF og glasfiber. Klik på billedet og se mere.

Det runde Invitation bord er designet af KARE, som er en tysk møbelvirksomhed. BOBOonline er eneforhandler i Danmark, og kollektionen er særdeles omfattende.

Invitation er et retro inspireret rundt spisebord, som har en trompetfod af glasfiber. Hele spisebordet er i hvid højglans, hvilket får det til at fremstå med en helt blank overflade.

Det runde spisebord måler 120 centimeter i diameter, og er således velegnet til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: MDF og glasfiber
 • Mål: ø120 x H76 cm.

Læs også: Spisebordsstol med armlæn – 20 flotte stole med armlæn

Nagano – naturligt rundt spisebord i egetræ

Set hos Moebelkompagniet.dk

Dette smukke runde spisebord oser af kvalitet fra top til tå. Ben og bordplade er således udført i massiv eg, som efterfølgende har fået en oliebehandling for at fremhæve den flotte naturlige farve.

Med et rundt Nagano-spisebord skaber du en charmerende varm atmosfære i et ellers stilrent rum, og træets naturlige egenskaber gør at det holder meget længe uden at blive slidt. Desuden kan du løbende holde bordet pænt ved at behandle overfladen, så ridser og misfarvninger forsvinder.

Den runde bordplade har en diameter på 120 centimeter, og de slanke skråtstillede ben giver et let udtryk. Der er plads til 4 spisebordsstole rundt om dette bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Egetræ
 • Mål: ø120 x H75 cm.

Se pris på det runde Nagano spisebord hos Moebelkompagniet.dk

Rundt spisebord i glas og krom

Rundt-Spisebord-Glas-og-Krom

Dette runde spisebord har en bordplade af et enkelt stykke glas og et stel af forkromet stål, som underbygger det simple udtryk. Materialerne er eksklusive og meget lette at rengøre og vedligeholde. Tør blot over med en fugtet mikrofiberklud og lidt glasrens, så undgår du at trække spor over glaspladen.

Det runde glasspisebord er designet og produceret i Italien og passer godt ind i det moderne hjem, hvor fokus er på eksklusive materialer og et futuristisk udseende. Spisebordet fremstår let og elegant med de skrå ben, og glaspladen har en diameter på 100 centimeter.

Dette runde spisebord har med en diameter på 100 centimeter plads til op til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Glas og forkromet stål
 • Mål: ø100 x H75 cm.

Se pris på det runde glas spiseborde hos Bordeogstole.dk

Se også denne lignende artikel på vores side: Inspiration: Find det perfekte lille spisebord

Læs også vores artikel om: Spisebord med udtræk – 26 flotte borde der kan udvides

Læs også vores artikel om: Spisebord i egetræ – find det helt rigtige til dig her

FAQ

???? Hvilke runde spiseborde er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste runde spiseborde på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes runde spiseborde?

runde spiseborde vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

???? Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger nyt rundt spisebord?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes runde spiseborde til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Liv M. Lorenzen Rating 10/10

Author

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Write A Comment