Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

De bedste robot gulvvaskere: Guide til dit rette køb og nyttige råd

De bedste robot gulvvaskere: Guide til dit rette køb og nyttige råd

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Hvis du er træt af at vaske gulv, findes der heldigvis en nem løsning: En robot gulvvasker. Maskinerne fungerer lidt på samme måde som en robot støvsuger, som de fleste efterhånden kender – de vasker bare gulvet i stedet. 

Herunder har vi samlet 2 forskellige robot gulvvaskere, så du hurtigt kan få et overblik over nogle af markedets muligheder. 

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores favorit gulvvasker

iRobot Braava M6
Lager

iRobot Braava M6

Godt valg til større områder Gå til bedste pris
5.499 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs vores anmeldelse
Lager
Cleanmate S900
Lager

Cleanmate S900

Godt praktisk valg Gå til bedste pris
1.299 Kr. hos Hylte Hunting & Outdoor
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
1.299 Kr. hos Hylte Hunting & Outdoor
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket Conga 1099 Connected til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Tidligere ændringer:

10. januar 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte gulvvasker

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Godt valg til større områder test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

iRobot Braava M6
robot gulvvasker med tilhørende app

 • PCmag redaktørens valg - med en bedømmelse på 4/5 stjerner
 • Tom's guide anbefaling - med høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner
 • TechHive redaktørens valgpris - med en høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner
 • Høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner hos RealHomes

Dagens bedste priser og tilbud på iRobot Braava M6:

 • Kan håndtere flere rum og større områder
 • Wi-fi-forbindelse til smarte funktioner
 • En række forskellige moppe muligheder

Har du et stort hjem, og skal du bruge en robot gulvvasker, der kan klare det hele? Så bør du læse mere om Braava M6, som netop ingen grænser har for hvor stort et gulvareal, der kan vaskes. 

Grunde til at købe

 • Effektiv og nem at bruge, da den navigerer nemt rundt om forhindringer
 • Har en "Home Base", som den vender tilbage til for at oplade
 • Giver ekstra grundig rengøring med vakuumfunktion før mopping

Grunde til at undgå

 • Egner sig ikke til små hjem

Mere om iRobot Braava M6

Detaljer

 • Areal: Ubegrænset
 • Funktion: Kan både opfange dyrehår, snavs og støv
 • Kompatibel: Google Assistent og Amazon Alexa
 • Smart opkoblingsknap: Lærer din bolig at kende og husker de forskellige rum 
 • Drifttid: 160 minutter

M6 er produceret af iRobot, som har mere end 25 års erfaring inden for robotteknologi, hvilket betyder, at du får en maskine fra en erfaren og førende producent.

Modellen er yderst effektiv og meget nem at betjene, og derudover navigerer den nemt rundt omkring dine tæpper, møbler samt eventuelle andre forhindringer. 

Derudover har den sin egen såkaldte ”Home Base”, den vender hjem til, når den skal oplades.

Vil du have en ekstra grundig rengøring, kan du bede maskinen støvsuge gulvet, inden den vasker det. 

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet og analyseret forskellige robotgulvvaskere, og vores bedste anbefaling til større områder er iRobot Braava M6. Vi har evalueret forskellige modeller, og vi kan med sikkerhed sige, at Braava M6 er et pålideligt valg. Denne robotgulvvasker er specielt velegnet til større områder, hvor den effektivt og nemt kan rengøre uden at have begrænsninger på gulvarealstørrelsen. Vi er især imponerede over dens evne til at navigere uden om forhindringer og dens praktiske “Home Base”-funktion, hvor den automatisk vender tilbage til opladning.

En anden funktion, vi værdsætter ved Braava M6, er den ekstra vakuumfunktion, der sikrer en grundig rengøring før mopping. Dog skal det bemærkes, at denne model måske ikke egner sig til mindre hjem. Samlet set er vi overbeviste om, at Braava M6 er det rigtige valg til større områder. Den er produceret af iRobot, en erfaren og førende producent, der har en solid rygrad inden for robotteknologi og innovation. Så hvis du leder efter en pålidelig robotgulvvasker til større områder, så er Braava M6 et godt valg.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Godt praktisk valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Cleanmate S900
lavt støjniveau

Dagens bedste priser og tilbud på Cleanmate S900:

 • Virtuel væg og moppefunktion
 • Dobbeltsidede børster
 • Nem betjening med 4-trins program

Cleanmate S900 er udstyret med en gulvmoppefunktion, og du får derfor en maskine, der både kan støvsuge og vaske gulv på en og samme tid – på den måde slipper du for at købe to forskellige produkter. 

Grunde til at købe

 • Cleanmate S900 er en 2-i-1-maskine
 • Har en lang batterilevetid på 90 minutter
 • Opladningstiden for modellen er i gennemsnit 4 timer
 • Kan dække et område på op til 100 kvadratmeter

Grunde til at undgå

 • Har begrænset funktioner sammenlignet med andre modeller

Mere om Cleanmate S900

Detaljer

 • Funktioner: Robotstøvsuger med moppefunktion
 • Areal: 100 kvadratmeter
 • Drifttid: Op til 90 min
 • Opladningstid: 4 timer
 • Støjniveau: 60 dB

Samtidig er der her tale om ganske fornuftigt prissat model, der har en lang driftstid på 90 minutter, og som kan dække et areal på maksimalt 100 kvadratmeter, hvilket er stort nok til at klare rengøringen de steder i huset, der udsættes for mest snavs.

Det kan for eksempel være i køkkenet, bryggerset og stuen, men den vil også kunne anvendes i de fleste lejligheder.

Derudover har modellen en fin opladningstid på 4 timer, hvilket er ganske almindeligt. Den er som en ekstra bonus støjsvag sammenlignet med lignende maskiner, da den har et lydniveau på kun 60 dB, hvor gennemsnittet ligger på 74 dB. 

Bomagasinets vurdering

Vi har undersøgt og gennemgået Cleanmate S900 nøje, og vi fandt tre primære årsager til, at vi anbefaler den som et godt, praktisk valg.

For det første er Cleanmate S900 en alsidig 2-i-1-maskine, der kan støvsuge og moppe gulvet på samme tid. Det betyder, at du slipper for at skulle købe separate produkter til disse opgaver, og det sparer både tid og penge. Desuden har den en imponerende batterilevetid på 90 minutter, hvilket betyder, at den kan dække et område på op til 100 kvadratmeter.

Vi sætter også pris på den relativt korte opladningstid på kun 4 timer, hvilket er ret almindeligt for lignende modeller. Udover det skiller Cleanmate S900 sig ud med sit lave støjniveau på 60 dB, hvilket giver en mere lydsvag rengøringsoplevelse sammenlignet med gennemsnittet på 74 dB.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Cleanmate S900 har begrænsede funktioner sammenlignet med andre modeller på markedet. Trods dette er den stadig rimelig i pris og tilstrækkelig til rengøring af områder i dit hjem med meget trafik, såsom køkkenet, vaskerummet og stuen. Den er også velegnet til de fleste lejligheder.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

FAQ

Hvilken gulvvasker robot er den bedste?
En af de bedste robot gulvvaskere på markedet er iRobot Braava M6, som både er effektiv og funktionel, men samtidig fås til en fornuftig pris.
Er det pengene værd at købe en robot gulvvasker?
Har du en travl hverdag, hvor gulvvask og støvsugning ikke er øverst på din liste? I så fald er en robot gulvvasker pengene værd.
Hvor længe holder en robot gulvvasker?
En robot gulvvasker har lang levetid, hvis den behandles og vedligeholdes korrekt.

Hvorfor investere i en robot gulvvasker?

Der er mange gode grunde til at investere i en robot gulvvasker, og de er meget lig de grunde, der er til at investere i en robot støvsuger eller en robot græsslåmaskine. Robot støvsugerne og robot græsslåmaskinerne er i løbet af de sidste par år blevet meget moderne, og de er efterhånden hver mands eje. Det skyldes blandt andet, at man kan slippe for de sure og kedelige pligter ved at lade en robot overtage dem – så hvorfor ikke benytte sig af muligheden? Det er i princippet det samme, der gør sig gældende, når det kommer til en robot gulvvasker. 

Hvis du er træt af at bruge din fritid på at slå græs i haven en gang om ugen, støvsuge huset et par gange om ugen eller vaske hele gulvet fra tid til anden, så lad en robot klare opgaven for dig. Det kan også være, at du simpelthen bare ikke har tiden til det, men at du samtidig ikke ønsker at betale for, at der kommer rengøringshjælp i huset. Sidst men ikke mindst kan det også bare være, at du simpelthen har en tendens til at glemme de daglige pligter i hjemmet, fordi du har travlt med job, børnepasning, fritidsaktiviteter, madlavning og så videre. 

Fordele ved en robot gulvvasker

Der er rigtig mange fordele ved at investere i en robot gulvvasker, men det kommer helt an på, hvorfor du ønsker at investere i maskinen, og hvor meget du forventer at komme til at bruge den. Helt overordnet set er en af de primære fordele ved robot gulvvasker dog, at du selv slipper for at bruge tid, kræfter og energi på at vaske gulvet i huset. 

Samtidig undgår du også den dårlige samvittighed, hvis du kommer til at glemme at vaske gulvet regelmæssigt, eller hvis du bare ikke kan finde tiden til det. Robotten sørger for, at det bliver gjort, og det eneste du bare skal huske er at trykke på startknappen og sørge for, at den bliver opladet, så den har batteri nok til at klare opgaven.  

En anden fordel ved at benytte en robot gulvvasker er, at den typisk faktisk er mere effektiv, end du selv ville være. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken model du går ud og køber, og hvor effektiv den er. Nogle modeller er for eksempel så gode, at de kan komme helt ind i hjørnerne og vaske gulvet rent der. Andre modeller er så lave, at de nemt kan komme ind under møblerne, hvor du måske ikke selv vil kunne komme ind med en almindelig gulvmoppe. 

Dette er dog langt fra de eneste fordele ved at investere i en robot gulvvasker. Langt de fleste af modellerne på markedet har også en indbygget støvsuger, og på den måde skal du kun ud og investere i én maskine. Det kan hurtigt gå hen og blive dyrt, hvis du både skal investere i en robot støvsuger og en robot gulvvasker, og samtidig skal du finde plads og opladersteder til to maskiner. Det slipper du for ved at vælge en gulvvasker, der samtidig også har en indbygget støvsuger. 

Vælger du en gulvvasker, der også har en indbygget støvsuger, kan du samtidig også sikre dig, at du får vasket dine gulve væsentlig oftere, end de måske ellers ville blive vasket. Det skyldes, at de netop også kan blive vasket, når de alligevel er i gang med at blive støvsuget, og du behøver ikke selv at røre en finger. 

Hvordan vælger jeg den bedste robot gulvvasker?

Hvordan vælger du så den bedste robot gulvvasker? Det gør du kort og godt ved at gøre dig nogle konkrete overvejelser omkring de funktioner, den nye gulvvasker skal have, men gør dig også fra start af nogle overvejelser omkring, hvor meget du er villig til at betale. 

Ved at starte med at sætte en maksimal pris som du er villig til at betale, starter du allerede her med at udelukke nogle modeller, som du måske alligevel ikke har råd til. I stedet for kan du bruge din tid på at læse om de forskellige modeller, som du rent faktisk har råd til, og som der i sidste ende er en chance for, at du køber. Når det så er sagt, kan det altid være en god ide at finde en lidt dyrere model end dit budget tillader for at se, hvor meget mere du kan få for lidt ekstra penge. På den måde kan du også hurtigt finde ud af, om det er noget, som du har lyst til at ofre flere penge på, eller om du faktisk kan finde en billigere model, som kan det samme. 

Nogle af de ting der er vigtige at overveje er: 

 • Er det vigtigt, at gulvvaskeren har en indbygget støvsuger eller evt. også en fejekost?
 • Har du mange tæpper i boligen?
 • Har du høje dørtærskler?
 • Har du mange møbler stående på gulvet?
 • Skal du kunne styre gulvvaskeren via en app?
 • Hvor stort et areal skal gulvvaskeren kunne rengøre?
 • Hvor lang brugstid skal gulvvaskeren kunne klare?
 • Hvor lang tid skal opladningen tage?
 • Har du husdyr, der fælder?
 • Hvor meget må den larme?
 • Vil du have en gulvvasker, der selv kan finde tilbage til sin ladestation?
 • Hvor meget er du alt i alt villig til at betale for din nye gulvvasker?

Gulvvasker med indbygget støvsuger

Flere af modellerne har også en indbygget støvsuger, og nogle af dem har endda også en indbygget fejekost. En af fordelene ved at vælge en model med en indbygget støvsuger og/eller fejekost er, at du her får en alt i en løsning, og du slipper dermed for at investere i de andre maskiner og finde plads til dem i hjemmet. Hvis du hellere vil gøre vaske gulv og støvsuge på samme tid manuelt, så kan du gå ind og læse om vores Kärcher gulvvaskere

Tæpper i boligen

Har du mange tæpper i din bolig, er det også noget, som du bør tage højde for, når du skal ud og investere i en robot gulvvasker. Der er nogle modeller, der er bedre til at genkende tæpperne og køre over dem i stedet for at vaske dem, fordi gulvvaskeren tror, at det er et gulv. Det vil du naturligvis helst undgå. Alternativet er, at du selv skal fjerne gulvtæpperne, inden du sætter gulvvaskeren i gang. 

Høje dørtærskler

Har du døre mellem de rum eller værelser, der skal have vasket gulv, kan det være en rigtig god ide at vælge en model, der nemt kan køre over dørtærsklerne. Ellers er alternativet, at du selv skal løfte gulvvaskeren over dørtærsklerne hver gang, den skal ind i et andet rum eller værelse. 

Møbler

Hvis du har mange møbler, f.eks. kommoder, reoler, skænke og lignende, så kan det være en god ide at måle, hvor meget luft der er mellem gulvet og den nederste del af møblet. I så fald kan du med stor fordel vælge en gulvvasker, der er mindre end denne afstand, så den nemt og ubesværet selv kan køre ind under møblerne og vaske gulvet der. 

Mulighed for styring via app

Flere af modellerne kan styres via en app, hvilket kan være super smart. Overvej dog om det reelt er et behov, du har, og om det eventuelt er noget, som du er villig til at betale ekstra for. Ved du allerede på forhånd, at det ikke er en funktion, som du kommer til at benytte dig af, så kan du med fordel i stedet for vælge en anden model, der enten er billigere, eller som har andre funktioner, som du i højere grad vil benytte dig af. 

Hvor mange kvadratmeter gulv skal vaskes?

Noget af det vigtigste i forhold til at købe en robot gulvvasker er at finde ud af, hvor mange kvadratmeter gulv den skal kunne vaske. Har du allerede en robot støvsuger eller en robot græsslåmaskine, så kender du formentlig allerede til nødvendigheden af at vælge en model, der kan dække det areal, du har brug for. 

Vælger du en model, der kun kan dække et mindre gulvareal end det, du har behov for, kan det give dig nogle store udfordringer. For eksempel kan du være nødt til at få vasket gulvene i intervaller, og du kan derfor ikke få gjort hele gulvarealet rent på samme tid. Samtidig bliver du også selv nødt til at flytte rundt på gulvvaskeren, og så begynder fordelene ved ”robot”-delen at forsvinde. 

Hvor lang tid skal gulvvaskeren kunne arbejde?

Det er også vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvor lang tid det er nødvendigt, at dit robot gulvvasker skal kunne arbejde mellem opladningerne. Vælger du en model, der både kan støvsuge og vaske gulvet, vil den som regel have en længere brugstid ved støvsugningen end ved gulvvask. 

Hvor lang tid skal opladningen tage?

Der er meget stor forskel mellem de forskellige modeller på, hvor lang tid de er om at lade op. Det kommer blandt andet an på, hvor kraftfuld og effektiv modellen er, og hvor stort et areal den skal kunne dække. Hvor lang tid opladningen tager har en indflydelse på, hvor meget strøm du skal bruge på en opladning, og hvor lang tid der går, før den er klar til brug igen. 

Husdyr der fælder

Nogle gulvvaskere er bedre til at vaske gulve, hvor der ligger hår på gulvene end andre. Har du dyr, særligt hvis du har hund eller kat, så kan det være en rigtig god ide at vælge en robot gulvvasker, der kan vaske gulvet på trods af hårene på gulvet. 

Støjniveau

Ligesom med støvsugere og robotplæneklippere er der stor forskel på, hvor meget en robot gulvvasker larmer, når den er i brug. Langt de fleste foretrækker en støjsvag model, men her bør du være opmærksom på, at de fleste modeller faktisk larmer mindre end helt almindelige støvsugere.

Ladestation

Nogle robot gulvvaskere har en ladestation, som de selv er intelligente nok til at kunne finde tilbage til, når de er ved at løbe tør for batteri. Det kan være en rigtig stor fordel for dig, der kan have en tendens til at glemme at lade gulvvaskeren op. Vælger du en model, der selv kører tilbage til sin ladestation, kan du være sikker på, at den altid er klar, når du skal bruge den. 

Hvor meget vil du betale?

I sidste ende handler det i bund og grund om, hvor meget du er villig til at betale for din nye robot gulvvasker. Overordnet set gælder det, at jo mere du betaler, desto bedre og mere effektiv en gulvvasker får du også for pengene. Dette kan du dog ikke regne 100 % med, og derfor kan det være nødvendigt at lave noget research for at se, hvor langt pengene egentlig rækker. 

Hvordan bruger jeg en robot gulvvasker?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du egentlig bruger en robot gulvvasker, så kan du med fordel læse nedenstående råd. Hvordan du helt konkret skal anvende din gulvvasker afhænger af, hvilke gulve der skal vaskes, men overordnet set anbefales det, at du starter med at støvsuge gulvet, så du får fjernet al støv, skidt og snavs, der måtte ligge på gulvet. 

Herefter sætter du din gulvvasker til at vaske gulvet ud fra, hvordan dit konkrete gulv skal vaskes. Det kan du læse mere om i næste afsnit.

Til sidst skal gulvet tørres grundigt af med en klud, så overskydende fugt og vand tørres væk, og så du samtidig også kan fjerne det sidste snavs, der måtte være tilbage på gulvet. 

Hvordan skal jeg vaske mit gulv?

Når du skal have vasket dine gulve, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvad det helt konkret er for et gulv, du skal vaske. Der er nemlig forskel mellem de forskellige gulvtyper på, hvordan det skal vaskes. 

Vask af trægulv

Uanset om du skal vaske et behandlet eller et ubehandlet trægulv, er det en god ide at anvende både vand og sæbespåner. Her kan du med fordel blande en deciliter sæbespåner med fem liter vand, hvorefter du skal sørge for at blande det godt sammen. 

Har du et oliebehandlet trægulv, skal du være opmærksom på, at du i så fald i stedet for bør anvende specialsæbe til vasken. 

Vask af linoleumsgulv

Til vask af et linoleumsgulv bør du anvende sæbespåner og vand. Brug omkring en halv deciliter sæbespåner til fem liter vand. En gang imellem kan du også anvende et universalrengøringsmiddel, men det må ikke have en pH-værdi, der er højere end 9, da det ellers kan skade gulvet. 

Vask af laminatgulv

Skal du vaske et laminatgulv, bør du anvende brun sæbe og vand, men du kan også anvende et universalrengøringsmiddel, hvis du foretrækker det. Bruger du brun sæbe, skal du blande en liter sammen med fem liter vand. 

Vask af betongulv

Et betongulv bør vaskes med en blanding af sæbespåner og vand. Brug en deciliter sæbespåner til fem liter vand. En gang imellem kan det dog også være en god ide at benytte sig af et universalrengøringsmiddel frem for sæbespåner. 

Vask af klinker og fliser

Fliser og klinker vaskes bedst med vand og brun sæbe. Brug omkring 0,5 liter brun flydende sæbe til fem liter vand. Du kan eventuelt også anvende sæbespåner, hvis det er det, du har. 

Gode råd til køb af en robot gulvvasker

Et køb af en robot gulvvasker er en af de dyrere investeringer til husholdningen derhjemme, især hvis du vælger en af de dyrere modeller. Derfor kan det godt betale sig at lave en grundig research, inden du beslutter dig for, hvilken model du skal købe. Finder du den rigtige model, der passer til din bolig og dine specifikke rengøringsbehov, får du til gengæld en rigtig god robot gulvvasker, der helt sikkert vil være alle pengene værd. 

En robot gulvvasker kan nemlig spare dig for rigtig meget tid, besvær og dårlig samvittighed, og du kan dermed bruge din fritid på nogle andre ting, som du hellere vil. Samtidig kan du også få nogle meget renere gulve, end du måske selv ville komme frem til ved en traditionel gulvvask. Det skyldes både, at mange af modellerne kan komme ind under dine møbler, ligesom de også kan komme helt ind i hjørnerne. 

Vælger du en model, der kan styres via app, så er der ved mange af modellerne en værdifuld funktion, du med stor fordel kan benytte dig af. Her kan du nemlig selv gå ind og lægge en plan for, hvornår robotten skal køre, og du slipper på den måde også for selv at huske på, at det er ved at være tid til at støvsuge eller vaske gulvet. 

For at finde den bedste robot gulvvasker til lige netop dine behov er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad dit konkrete behov egentlig er, og hvilke funktioner og specifikationer de forskellige modeller har. Når du har fundet en robot gulvvasker, du kunne være interesseret i at købe, kan det være en god ide at gå ind og se, om du kan finde nogle brugeranmeldelser af modellen. Nogle gange er resultaterne anderledes ved længere tids brug end dem, der kommer frem, når et ekspertpanel tester en model én enkelt gang.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Testberichte

Testberichte er med hovedsæde i Berlin Tysklands største test- og forbrugerside. Hver dag arbejder teamet dedikeret på at sammenligne allerede udførte tests og foretage sine egne, så den almene forbruger kan få bedst mulige vilkår for køb.

Testberichte har lavet en liste over robotstøvsugere. Zaco V5sPro er med på listen. Den klarer sig flot i forskellige uafhængige tests, men også er en favorit hos forbrugerne. Det fremhæves, at støvsugeren er god selv på tæpper, har lang batterilevetid og generelt har en god sugeevne. Støvbeholderen er dog lidt for lille ifølge anmeldelsen.

Du kan se hele anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon startede for over to årtier siden og er i dag verdens største handelsplads. På siden kan du både købe ting fra hele verden, men siden tilbyder også deres kunder at give feedback med stjerner ud af 5 og kommentarer.

Zaco V5sPro får en samlet vurdering på siden med 4,3 ud af 5 mulige stjerner, mens Ecovacs Deebot OZMO 950 ligger lige over med 4,4 ud af 5 stjerner. Anmeldelserne bliver løbende opdateret, som flere forbrugere skriver deres mening og erfaring om produktet og bedømmer med stjerner.

Du kan se anmeldelserne af Zaco V5sPro her
Du kan se anmeldelserne af Ecovacs Deebot OZMO 950 her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme