Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Bedste kaffemaskine med kværn: Guide til valg af maskine til hele bønner

Bedste kaffemaskine med kværn: Guide til valg af maskine til hele bønner

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Hvis du går op i kaffe og gerne vil tage din smagsoplevelse til et nyt niveau, er en kaffemaskine med indbygget kværn en rigtig god investering. Friskmalede kaffebønner indeholder mere aroma, og du får derfor en kop kaffe med flere smagsnuancer sammenlignet med formalede bønner til din almindelige kaffemaskine.

Der findes ikke mange kaffemaskiner med kværne på markedet, men vi har alligevel fundet 9 gode maskiner, som du kan læse mere om herunder.

5 ting du skal overveje, før du køber kaffemaskiner med kværn

 • Type

  Espresso eller kaffemaskine med kværn – Hvis du er på udkig efter en kaffemaskine med kværn, bør du enten se efter en traditionel kaffemaskine eller en espressomaskine. Espressomaskiner laver typisk en eller to kopper ad gangen, og så kan de lave flere forskellige typer kaffe, såsom cafe latte, cappuccino, americano, osv. Vi anbefaler en espressomaskine til dig, der gerne vil kunne lave forskellige typer kaffe i høj kvalitet. Den traditionelle kaffemaskine med kværn laver nemlig bare almindelig sort kaffe. Da den har en kande, hvori den færdigbryggede kaffe løber ned, er den god til at have på kontoret eller derhjemme, hvis du f.eks. skal lave til flere personer.

 • Kapacitet

  Kaffemaskinens kapacitet måles i liter eller antal kopper. De fleste kaffemaskiner med kværn har en kapacitet på 1-2 liter, med et gennemsnit på ca. 1,25 liter. En mellemstor til stor familie kan fint klare sig med en kapacitet på omkring 1,5 liter, da det svarer til ca. 10-12 kopper. Hvis du bare laver kaffe til dig selv eller til en enkelt gæst i ny og næ, er en espressomaskine oplagt. Den brygger nemlig 1-2 kopper ad gangen. Det er dog også muligt at finde espressomaskiner til kommercielt brug, hvor du kan brygge til større forsamlinger.

 • Ekstra funktioner

  Indstillinger for formaling og brygning til forskellige kaffevarianter og intensiteter er nogle af de mest populære funktioner. Nogle modeller leveres også med mælkeskummer, som er oplagt, hvis du elsker cappuccino eller café latte, mens andre modeller har smart-control, der gør det muligt at forbinde kaffemaskinen med en app. Moderne modeller har ofte digitale displays i stedet for indikationslamper, hvilket ofte er lettere at bruge, især når kaffemaskinen skal indstilles. Det er svært at sige hvilke funktioner, der er de bedste, da det afhænger af dine personlige præferencer. Vi opfordrer dig dog stadig til at vælge en kaffemaskine med kværn, som kan male dine kaffebønner lige inden kaffen brygges, da det giver den bedste kop kaffe.

 • Pris

  Prisen på kaffemaskiner med kværn varierer afhængigt af funktioner, kapacitet og design. En traditionel kaffemaskine med kværn, som kan lave en almindelig god sort kop kaffe, koster omkring 1.500 kr., mens de dyrere modeller starter ved 6.000 kr. De kan dog også nemt koste over 10.000 kr. En kaffemaskine med kværn til 3.000 kr. er tilstrækkelig for de fleste, men du skal selvfølgelig vælge en maskine ud fra dit eget budget og de funktioner, du primært har brug for.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Du kan få en bedre forståelse af hvor effektiv og god en bestemt kaffemaskine med kværn er ved at læse anmeldelser online. Eksperter kan f.eks. give en grundig vurdering af modellens funktioner, ydeevne og design i forhold til andre modeller på markedet. Kundeanmeldelser giver derimod en god indikation af, hvor tilfredse forbrugere er med et givent produkt. For at få et nuanceret billede af, hvad du køber, foreslår vi, at du læser både positive og negative anmeldelser – på den måde får du begge sider med. Vi har valg både at inkludere kunde- og ekspertanmeldelser i vores oversigt, så du lettere får et overblik.

Vores favorit kaffemaskiner med kværn

AIVIQ Grind ‘N Brew Automatisk

Godt valg til prisen Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse
Philips Grind & Brew HD7769/00
Lager

Philips Grind & Brew HD7769/00

Godt brugervenligt valg Gå til bedste pris
1.314 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Melitta AromaFresh
Lager

Melitta AromaFresh

Udvalgt af Bomagasinet Gå til bedste pris
1.149 Kr. hos Elgiganten
Læs vores anmeldelse
Lager
Philips Grind & Brew HD7765/00
Lager

Philips Grind & Brew HD7765/00

Udvalgt af Bomagasinet Gå til bedste pris
1.334 Kr. hos Butik24
Læs vores anmeldelse
Lager
ProfiCook KA 1138
Lager

ProfiCook KA 1138

Udvalgt af Bomagasinet Gå til bedste pris
1.047 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
DeLonghi ECAM 21.117.B
Lager

DeLonghi ECAM 21.117.B

Udvalgt af Bomagasinet Gå til bedste pris
2.312 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
Lager

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Udvalgt af Bomagasinet Gå til bedste pris
2.598 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Sage Barista Pro
Lager

Sage Barista Pro

Udvalgt af Bomagasinet Gå til bedste pris
6.745 Kr. hos El-Salg Aalborg
Læs vores anmeldelse
Lager

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte kaffemaskiner med kværn

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

De bedste almindelige kaffemaskiner med kværn

 

 

Godt valg til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

AIVIQ Grind ‘N Brew Automatisk
kaffemaskine til hele bønner med LCD skærm

Dagens bedste priser og tilbud på AIVIQ Grind ‘N Brew Automatisk:

 • Ekstern vandstandsmåler
 • LCD-skærm og drejeknap
 • Praktisk størrelse i høj, slank form

AIVIQ Grind ‘N Brew er oplagt til dig, der leder efter en kaffemaskine med kværn til en overkommelig pris. Maskinen er enkel at betjene og passende til kaffedrikkere, der vil have friskkværnet kaffe hver morgen. 

Grunde til at købe

 • Holdbar konstruktion i rustfrit stål
 • Let at bruge
 • Brugervenligt layout
 • Giver dig mulighed for at vælge tid, styrke og mængde

Grunde til at undgå

 • Er måske ikke egnet til små køkkener på grund af det høje design

Anmeldelse: Produktanalyse af AIVIQ Grind 'N Brew Automatisk

Detaljer

 • Effekt: 900 W
 • Kapacitet for bønnebeholder: 200 g
 • Vandbeholder: 1,5 L
 • Vægt: 4,3 kg
 • Dimensioner: 28 x 21 x 39 cm

Op til 10 kopper kaffe
AIVIQ Grind ‘N Brew er værd at overveje, hvis du leder efter en kaffemaskine med kværn. På grund af den eksterne vandstandsindikator er det nemt at fylde vand på og samtidig afmåle hvor mange kopper, du brygger.

Derudover er kaffemaskinen let (4,3 kg), hvilket gør den nem at flytte på. Med en kapacitet på 1,5 L brygger den dertil op til 10 kopper på én gang, hvilket er praktisk, hvis du er på kontoret eller har gæster på besøg derhjemme.

Brugervenligt design
Modellen har også et LCD-panel, der viser tid, styrke og mængde af bryggede kopper samt alle de andre funktioner, der er nødvendige for at tilberede en kop god kaffe. Knapperne på modellen er også intuitive, hvilket gør det nemt at indstille alle aspekter af kaffebrygningen samt timeren.

Kaffekande af høj kvalitet
Som en ekstra sikkerhed har modellen også en kaffekande af borosilikatglas, der er modstandsdygtig over for høje temperaturer, let og med god isolationsevne. Modellen har desuden også udskiftelige vandfiltre, som er med til at sikre kaffens kvalitet.

Mere om AIVIQ Grind ‘N Brew Automatisk

Detaljer

 • Effekt: 900 W
 • Kapacitet for bønnebeholder: 200 g
 • Vandbeholder: 1,5 L
 • Vægt: 4,3 kg
 • Dimensioner: 28 x 21 x 39 cm

Bomagasinets vurdering

Selvom kaffemaskinen har et pæn design i rustfrit stål kan dens høje, slanke form gøre den uegnet til trænge køkkener. Du får dog en rigtig god kaffemaskine med flere forskellige funktioner til en fornuftig pris sammenlignet med konkurrerende modeller på markedet, hvorfor vi mener, at det er et godt valg til prisen.

Godt brugervenligt valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Philips Grind & Brew HD7769/00
kaffemaskine med kværn og dobbelt bønnebeholder

 • Topscorer - Råd & Rön
 • 4,4/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Philips Grind & Brew HD7769/00:

 • Mulighed for justering af kaffens intensitet
 • 9 forskellige kværneindstillinger
 • Dobbelt bønnebeholder

(Philips HD7769/00 er en ny og identisk version af HD7766)

Med Philips HD7769/00 får du en smart model med indbygget timer, display og todelt bønnebeholder, som generelt er super populær blandt køberne.

Grunde til at købe

 • Har et stilfuldt og elegant design
 • Kaffebønnebeholderen har en tæt lukning
 • Konisk kværn der effektivt kværner kaffebønnerne
 • Maskinen kommer med en timerfunktion

Grunde til at undgå

 • Et relativt højt strømforbrug på 1000 W

Mere om Philips Grind & Brew HD7769/00

Detaljer

 • Effekt: 1000 W
 • Dimensioner: 21 x 28 x 44 cm
 • Vandbeholder: 1,2 L
 • Kapacitet for bønnebeholder: 250 g

Den smarte og fuldautomatiske kaffemaskine fra Philips har en effektiv konisk kværn og gode indstillingsmuligheder. Dens lillebror (uden timer og med enkelt bønnebeholder), HD7765/00 klarer sig desuden rigtig godt i test hos Råd & Rön.

Modellen fremstår i et stilrent og elegant design fra top til bund, hvor kaffebeholderen på toppen slutter tæt, så kaffebønnerne ikke mister aroma.

Dertil har du fri mulighed for at indstille malingsgraden samt vælge, om du vil benytte friskmalede kaffebønner eller formalede bønner, du selv hælder i filteret.

HD7769/00 har også en timer-funktion, så du kan indstille maskinen til at sætte en brygning i gang, så snart du skal op om morgenen.

Med maskinen kan du brygge op til 10 kopper kaffe, og så har den dertil autosluk og drypstop, som er energibesparende og praktiske funktioner.

Godt premium valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på AIVIQ AEM-101S:

 • HD touchscreen
 • Udstyret med forskellige bryggemuligheder
 • 19-bar italiensk pumpe

Med AIVIQ AEM-101S får du malet dine kaffebønner lige inden, den fuldt automatisk brygger dig en frisk kop kaffe efter eget valg.

Espressomaskinen har et kontrolpanel med touchscreen, der gør det muligt for dig at vælge præcis den kaffe, du vil have, hvilket gør den oplagt til dig, der leder efter et moderne og eksklusivt alternativ til en kaffemaskine med kværn.

Grunde til at købe

 • Justerbar kværn til at justere kaffens styrke og mængde
 • Automatisk mælkeskummer
 • Nem rengøring
 • Minimalistisk og brugervenligt design

Grunde til at undgå

 • Nogen foretrækker måske almindelige knapper frem for touch
 • Høj prisklasse

Anmeldelse: Produktanalyse af AIVIQ AEM-101S

Detaljer

 • Effekt: 1250 W
 • Kapacitet for bønnebeholder: 160 g
 • Vandbeholder: 1,8 L
 • Vægt: 13 kg
 • Dimensioner: 46 x 28 x 36,5 cm

Kan lave ni forskellige drikke
AIVIQ AEM-101S er en automatisk espressomaskine med en række brugbare funktioner, der gør, at den adskiller sig fra konkurrenterne.

Med en kapacitet på 1,8 L kan du lave mere end 12 kopper kaffe, og den automatiske mælkeskummer gør det endda muligt for dig at styre temperaturen og mængden af den mælk og skum, du vil have i kaffen. Der er ni drikkevarer til rådighed: varm mælk, espresso, americano, cappuccino, latte, macchiato, flat white og varmt vand til f.eks. te.

19-bar pumpe af høj kvalitet
AEM-101S har to varmelegemer, der opretholder jævne temperaturer under dampning og brygning, hvilket sikrer ensartede og gode resultater i hver kop. Derudover har den en 19-bar professionel italiensk pumpe til at producere autentisk espresso. Rengøringen er dertil enkel med den automatiske one-touch knap, og så passer maskinen ind i ethvert køkken på grund af dens slanke design med et matsort finish.

Hvis du vil se, hvordan maskinen vil se ud i dit køkken, er det faktisk muligt via AR (augmented reality). Installer appen hvorefter den via dit kamera gør det muligt for dig at se espressomaskinen på dit køkkenbord. 

Mere om AIVIQ AEM-101S

Detaljer

 • Effekt: 1250 W
 • Kapacitet for bønnebeholder: 160 g
 • Vandbeholder: 1,8 L
 • Vægt: 13 kg
 • Dimensioner: 46 x 28 x 36,5 cm

Bomagasinets vurdering

I vores øjne bør enhver kaffeentusiast overveje AEM-101S. Hvis ikke man er til touchscreen, kan det være en potentiel ulempe, at der ikke er knapper, men ellers synes vi, at det er en åbenlys mulighed.

Er du på udkig efter en kaffemaskine med kværn, og er du villig til at betale ekstra for kvalitet og godt håndværk, så er modellen her et oplagt premium valg.

Udvalgt af Bomagasinet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Melitta AromaFresh
kaffemaskine med kværn til 10 kopper

 • TrustedReviews anbefaling - med en bedømmelse på 4/5 stjerner
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Melitta AromaFresh:

Melitta AromaFresh er en god kaffemaskine med kværn, som får rigtig mange positive anmeldelser på tyske Amazon. Køberne vurderer blandt andet, at kaffemaskinen laver den bedste kaffe af alle modeller med kværn, og så er de ligeledes glade for at kunne indstille, hvor stærk kaffen skal være.

Grunde til at købe

 • Får mange positive anmeldelser på den tyske Amazon
 • Kaffemaskinen kan brygge op til 10 kopper på én gang
 • Kan justeres efter personlige præferencer
 • Malingsgraden kan også justeres
 • Indbygget kalkindikator og et afkalkningsprogram for nem vedligeholdelse

Grunde til at undgå

 • Kan optage meget bordplads

Mere om Melitta AromaFresh

Detaljer

 • Vandbeholder: 1,25 L
 • Effekt: 1000 W
 • Dimensioner: 30,5 x 29,5 x 48 cm
 • Kapacitet for bønnebeholder: 180 g

Udover at du kan indstille kaffens styrke, kan du også justere hvor fint eller grov, kaffen skal males. Dette betyder, at du kan tilpasse malegraden præcist efter den slags kaffebønner, du foretrækker at bruge, så du opnår optimal ekstrahering af kaffens gode aromaer.

Kaffemaskinen kan brygge op til 10 kopper ad gangen, før der skal fyldes nyt vand på, og du vælger selv antallet af kopper før brygning.

Der er både kalkindikator og afkalkningsprogram indbygget i maskinen, så når det er tid til afkalkning vil en knap begynde at lyse. Derefter kan du igangsætte afkalkningsprogrammet, som kaffemaskinen klarer helt af sig selv.

Udvalgt af Bomagasinet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Philips Grind & Brew HD7765/00
kaffemaskine med kværn af koniske knive

 • Topscorer - Råd & Rön
 • 4,3/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Philips Grind & Brew HD7765/00:

(Denne model er blevet erstattet af HD7767/00, som er identisk.)

Denne kaffemaskine har egen kværn på toppen og brygger filterkaffe med friskkværnede kaffebønner. Den klarer sig rigtig godt i test hos Råd & Rön, hvor den får en topplacering blandt de bedste modeller.

 

Grunde til at købe

 • Kaffemaskinen har sin egen indbyggede kværn
 • Klarer sig fremragende i tests udført af Råd & Rön
 • Kværnen har koniske knive og tre forskellige styrkeindstillinger
 • Kommer med LCD-display, drypstop, automatisk slukning og en lysindikator

Grunde til at undgå

 • Ingen timerfunktion

Mere om Philips Grind & Brew HD7765/00

Detaljer

 • Effekt: 1000 W
 • Vandbeholder: 1,2 L
 • Dimensioner: 21.1 (B) x 27.7 (D) x 44.0 (H) cm
 • Kapacitet for bønnebeholder: 350 g

Philips HD7765/00 ligner meget HD7766/00, men den er dog alligevel anderledes på 2 punkter: Der er ingen timerfunktion og kun en enkelt bønnebeholder. Men kan du leve uden det, får du en rigtig god kaffemaskine til prisen.

Kaffekværnen har koniske knive, og så kan den dosere din kaffe i 3 styrker, hvilket især er smart, hvis du ønsker en stærk kaffe om morgenen og en mindre stærk kaffe om aftenen.

Den har desuden alle de gængse funktioner såsom LCD display, drypstop, autosluk og lysindikator for vandstand.

Modellen er blandt de billigere kaffemaskiner, og har derfor ikke mange funktioner. Men den kan alligevel det vigtigste: Brygge god kaffe af friskmalede bønner.

Udvalgt af Bomagasinet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

ProfiCook KA 1138
kaffemaskine med kværn i kompakt design

Dagens bedste priser og tilbud på ProfiCook KA 1138:

ProfiCook KA 1138 har et pladsbesparende design, der gør det nemt at have den stående på køkkenbordet. Den optager et areal på kun 16,3 x 30,2 centimeter, og alligevel kan den brygge op til 10 kopper ad gangen.

Et avanceret betjeningspanel giver dig desuden masser af muligheder for at tilpasse mængden og styrken efter eget ønske.

Modellen har med andre ord alt, hvad du i en moderne husholdning måtte ønske: Indbygget kværn samt masser af indstillinger.

Grunde til at købe

 • Pladsbesparende design med et lille fodaftryk på kun 16,3 x 30,2 cm
 • Kan brygge op til 10 kopper kaffe ad gangen
 • Avanceret kontrolpanel giver mulighed for tilpasning af styrke og mængde
 • Indbygget kværn
 • Nem at rengøre med en aftagelig kværn og synlig vandstandsindikator

Grunde til at undgå

 • Består primært af plastik, hvilket kan gå udover holdbarheden

Mere om ProfiCook KA 1138

Detaljer

 • Effekt: 900 W
 • Vandbeholder: 1,25 L
 • Dimensioner: 16 x 30 x 39 cm

Kaffemaskinen har kværnen siddende i toppen, og på grund af det gennemsigtige låg, er det muligt hele tiden at følge med i hvornår, der skal påfyldes ekstra kaffebønner.

Ved rengøring kan kværnen tages ud, så gammelt kaffe nemt kan fjernes med en børste.

Designet er holdt i sort plastik med enkelte elementer i rustfrit stål, hvorpå logoet også findes. På siden af kaffemaskinen findes en indikator for antal kopper i vandbeholderen, og kaffetragten kan nemt trækkes ud fra fronten.

Via betjeningspanelet er det blandt andet muligt at vælge mængden af kaffe i forhold til antallet af kopper, og så kan du indstille op til to timere, hvis du eksempelvis vil have friskbrygget kaffe klar hver morgen, samt når du kommer hjem fra arbejde.

Glaskanden står på en varmeplade, der kan indstilles til at slukke efter mellem 5 og 40 minutter.

Fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn

 

 

Udvalgt af Bomagasinet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

DeLonghi ECAM 21.117.B
kaffemaskine med kværn og mælkeskummer

 • Testvinder - Råd & Rön
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på DeLonghi ECAM 21.117.B:

DeLonghi ECAM 21.117.B er en god og relativt billig fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, som blandt andet er testvinder hos Råd & Rön. Den er brugervenlig, brygger en god kaffe og kan samtidig også lave mælkeskum.

Modellen klarer sig godt i test hos svenske Råd & Rön, hvor den vinder, selvom den ikke er så hurtig som andre kaffemaskiner med kværn.

Dog brygger den stadig rigtig god kaffe hver gang, og temperaturen er samtidig perfekt. Testpanelet vurderer desuden, at modellen er god til at skumme mælk, hvilket gør den velegnet til dig, der vil kunne brygge forskellige kaffespecialiteter.

Grunde til at købe

 • Testvinder hos Råd & Rön
 • Brugervenlig
 • Brygger god kaffe med en pålidelig temperatur
 • Kan lave mælkeskum til forskellige kaffespecialiteter
 • Kan brygge en eller to kopper ad gangen og har automatisk rengøringsprogram

Grunde til at undgå

 • Ikke så hurtig som andre kaffemaskiner med kværn

Mere om DeLonghi ECAM 21.117.B

Detaljer

 • Effekt: 1450 W
 • Dimensioner: 43 x 24 x 35
 • Vandbeholder: 1,8 L
 • Kapacitet for bønnebeholder: 250 g

Mælkeskummeren er på denne model en dyse, som både skummer og opvarmer mælken. Der er desuden en indbygget kværn og beholder med plads til 200 gram kaffebønner, og så kan du på betjeningspanelet vælge, om du ønsker at brygge en eller to kopper kaffe ad gangen.

Dette kan lade sig gøre, fordi maskinen har dobbelt udløb.

Der er desuden automatisk renseprogram.

Udvalgt af Bomagasinet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
kaffemaskine til hele bønner med mælkeskummer

 • Godt køb - Råd & Rön
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk:

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har et smalt design, som gør den velegnet til det lille køkken. Den laver dog stadig en rigtig god kaffe, og mælkeskummeren fungerer dertil super fint.

Modellen klarer sig rigtig godt i test og anbefales som et godt køb på grund af den fornuftige pris og fordi, den brygger en god kop kaffe. På samme tid er den kompakt, så hvis du ønsker en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn og indbygget mælkeskummer, der ikke fylder på køkkenbordet, så er Caffeo Solo et oplagt valg.

Grunde til at købe

 • Det smalle design gør den velegnet til små køkkener
 • Indbygget kværn og mælkeskummer
 • Kommer med automatisk rengøringsprogram og energibesparende standbytilstand

Grunde til at undgå

 • Vandtank med begrænset kapacitet på 1,25 liter

Mere om Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Detaljer

 • Vandbeholder: 1,2 L
 • Kapacitet for bønnebeholder: 125 g
 • Effekt: 1400 W
 • Dimensioner: 20 x 32,5 x 45,5 cm

Kaffemaskinen fås med med enten sort eller sølvgrå front, og der er desuden indbygget kværn med plads til 125 gram kaffebønner. Derfor er den et godt valg til dig, der typisk brygger 1-2 kopper ad gangen. Dog gør vandtanken på 1,25 liter det faktisk muligt at brygge op til 10 kopper, før der skal fyldes nyt vand på.

Betjeningspanelet har et simpelt design med en drejeknap til venstre, som bruges til at justere portionen med.

Til højre er en knap til at justere kaffens styrke og temperatur, og nedenunder er en mælkedyse, som kan bruges, hvis du vil tilføje varm og/eller skumme mælk til din kaffe.

Den har desuden alle andre gængse funktioner, såsom automatisk rengøringsprogram, aftagelig bryggeenhed og en sluk-knap, så du undgår, at den bruger strøm under standby.

Udvalgt af Bomagasinet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sage Barista Pro
skøn espressomaskine til dig og din familie

 • 5/5 stjerner hos expertreviews.com
 • 4,8/5 stjerner hos pricerunner.dk
 • 4,5/5 stjerner hos trustedreviews.com
 • 80/100 stjerner hos goodhousekeeping.com

Dagens bedste priser og tilbud på Sage Barista Pro:

Med Sage Barista Pro får du den perfekte kop kaffe lavet på baristaniveau, og endda på få sekunder. Hos expertreviews.com giver de espressomaskinen 5/5 stjerner og nævner blandt andet forskellige fordele: ”Laver konsistent, god espresso, hurtig opvarmningstid og næsten øjeblikkelig varmt vand og damper”. 

Grunde til at købe

 • Laver konstant god espresso
 • Hurtig opvarmning og næsten øjeblikkeligt varmt vand og damp
 • Integreret kaffekværn
 • Smart LCD-skærm giver mulighed for nem og hurtig justering af den ønskede dosis
 • Inkluderer en smart mælkeskummer til latte art og bedre mælkebaserede drikke

Grunde til at undgå

 • Kan være dyr sammenlignet med andre espressomaskiner på markedet

Mere om Sage Barista Pro

Detaljer

 • Mærke: Sage
 • Type: Automatisk espressomaskine
 • Effekt: 1680 W
 • Pumpertryk: 9 bar
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Farve: Stål
 • Vandbeholder: 2 L
 • Kapacitet for bønnebeholder: 250 g
 • Dimensioner: 35 x 34 x 41 cm

Stræber du også efter en effektiv espressomaskine, der kan brygge kaffe, men som samtidig ser elegant og smart ud på dit køkkenbord?

I så fald er Sage Barista Pro måske noget for dig. Modellen har integreret kaffekværn, som sørger for den ideelle mængde kaffe for den bedste smag og konsistens. Desuden indeholder espressomaskinen også opvarmningsteknologien ”Thermojet”, der sørger for, at kaffen er klar til at blive brygget inden for tre sekunder.

Du skal altså ikke vente længe på, at du har den perfekte kop kaffe i hånden. 

 

Sage Barista Pro vs. markedet

Fordelen ved netop denne espressomaskine er, at den på fronten har en effektiv og smart LCD-skærm, så du let og hurtigt kan indstille din ønskede dosering, alt efter om du er til en kaffe latte, sort filterkaffe eller måske en espresso.

I modsætning til mange andre espressomaskiner på markedet har maskinen her også en smart mælkedyse, der giver dig mulighed for at prøve kræfter med latte art. 

Se 4 tidligere anmeldte produkter

Bambino Plus - Den perfekte, elegante espressomaskine

Gaggia Classic - effektiv espressomaskine til god pris

Siemens EQ.3 s300 TI303203RW

Philips 3000 Series HD8821/01

FAQ

Hvilken kaffemaskine med kværn er den bedste?
Markedet for kaffemaskiner med kværne er stort, men er du blot på udkig en almindelig kaffemaskine med kværn, er Grind and Brew HD7769/00 fra Philips et godt valg.
Hvad skal jeg kigge efter i en kaffemaskine med kværn?
Når du skal vælge den rigtige kaffemaskine med kværn, er det først og fremmest vigtigt, at du undersøger hvilke forskellige funktioner, kaffemaskinen har. Det kan eksempelvis være, at det for dig er vigtigt, at maskinen kan male kaffen i en bestemt hastighed eller i en bestemt mængde.
Er kaffemaskiner med kværne gode?
Er du typen, der går op i kaffe og samtidig vil have en god smagsoplevelse hver gang, du drikker en kop, er en kaffemaskine med kværn med sikkerhed en god investering.
Hvor længe holder kaffebønner?
Køber du hele ristede bønner i tætlukket emballage, kan de typisk holde i ca. 3-4 måneder. For at optimere holdbarheden kan du med fordel opbevare kaffebønnerne mørkt og køligt.

Derfor er friskmalede bønner bedst

I hele kaffebønner er der langt flere aromaer sammenlignet med formalet kaffe, hvor mange allerede er fordampet, inden den når til din kop.

Derfor bør du altid købe hele kaffebønner og male dem selv:

 1. Smagen bibeholdes bedst muligt. De æteriske olier i kaffen er indkapslet i bønnerne, og derfor holder de bedre på smagen. Det betyder med andre ord, at langt flere aromaer frigives, når der brygges kaffe.
 2. Du bestemmer selv, hvor fint bønnerne skal males. En pose hele kaffebønner kan derfor bruges til både stempelkaffe, filterkaffe, mokka eller sågar espresso. En rigtig espresso-drikker foretrækker dog typisk at købe de særlige espressobønner, som har en anderledes ristning. Det, at du selv kan bestemme malingsgraden betyder desuden, at du kan eksperimentere med smagen og finde lige præcis den, du foretrækker mest.
 3. Du kan vælge mindre poser og spare penge. Hele kaffebønner fås typisk både i poser på ned til 200 gram og poser på op til 500 gram. Dermed undgår du at købe en for stor mængde kaffe ad gangen. Kaffebønnerne holder nemlig kun i en begrænset periode, fra du åbner posen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Coffeeness

Coffeeness er en tysk hjemmeside dedikeret til alt om kaffe. På hjemmesiden køber de selv de testede produkter, så du får en anmeldelse uden indflydelse, og de gennemgås i dybden af eksperter på området.

Siemens EQ.3 s300 TI303203RW er med i en anmeldelse fra Coffeeness, hvor den får ros for at være fin hele vejen rundt. Modellen har begrænset med ekstrafunktioner, den er ikke verdens hurtigste og lydniveauet er relativt højt ifølge anmeldelsen. Dog vinder den på at lave en god kop kaffe, mælkeskum og være let at vedligeholde ifølge anmeldelsen.

Anmeldelsen er udført den: 1. Februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Infoboard.de

Infoboard.de er en tysk sammenligningshjemmeside, der særligt fokuserer på elektroniske hjælpemidler til hjemmet som eksempelvis kaffemaskiner og tørretumblere. De har mere end 10 års erfaring med at teste og anmelde produkter hos Infoboard.de.

Siemens EQ.3 s300 TI303203RW er kåret til topscorer hos tyske Infoboard.de. Anmeldelsen går i dybden med både brugervenlighed, konstruktion af maskinen og mælkeskummerens effektivitet. Generelt er der positive ord over hele banen, og særligt får maskinen ros for at have indbygget praktisk kaffekværn og have et kompakt design, så den ikke optager unødig meget plads på køkkenbordet.

Anmeldelsen er udført den: 31. januar 2017
Du kan se anmeldelsen her

Expertreviews.co.uk

Hos Experreview.co.uk kan du finde mange forskellige anmeldelser af en lang række forbrugerprodukter. De laver i særdeleshed tests og anmeldelser af produkter indenfor teknologi, hus og have, baby og børn samt skønhed og sundhed.

Sage Barista Pro får 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk og beskrives som en all-in-one model, der egner sig godt til dig, der vil have det bedste af det bedste. Den er testet på brugervenlighed, hvor hurtigt den varmer op og funktioner, hvor den kåres som steppet over de mere gennemsnitlige maskiner på markedet.

Anmeldelsen er udført den: 5. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Gaggia Classic er også anmeldt hos Expertreviews.co.uk, hvor den også scorer 5 ud af 5 stjerner. Redaktionen har testet maskinen i praksis på en række parametre som brugerveunlighed, design og funktioner. Modellen roses for at være simpel og i stand til at brygge den perfekte espresso med lidt øvelse.

Anmeldelsen er udført den: 7. marts 2014
Du kan se anmeldelsen her

Bambino Plus anbefales til forbrugerne med 4 ud af 5 mulige stjerner hos Expertreviews.co.uk. Anmeldelsen har testet Bambino Plus i praksis. Mskinen får ros for at være kompakt og brugervenlig, hvor den laver en konsekvent god espresso uanset dine evner. Den automatiske mælkeskummer fremhæves også som et plus. 

Anmeldelsen er udført den: 5. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er etableret i 2004, og siden da har de delt uafhængige anmeldelser og tests til læsere på hjemmesiden. Deres anmeldelser er særligt af forbrugerprodukter, og redaktionen går gennem mere end 1000 produkter om året.

Sage Barista Pro scorer 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com. Modellen roses for det kompakte design, hvor let den er at rengøre og hurtig opvarmning. Dog kan den være en udfordring for nybegyndere, da den ikke er så intuitiv som andre modeller. Sage Barista Pro anbefales til private og kontorer, hvor der skal laves mange forskellige slags kaffe.

Anmeldelsen er udført den: 8. maj 2020
Du kan se anmeldelsen her

Goodhousekeeping.com

Goodhousekeeping.com er en engelsk hjemmeside, der skriver om forbrugerprodukter og deler tests og anmeldelser. Oprindeligt er Good Housekeeping Institute fra 1885, men siden da er de fulgt med den teknologiske udvikling og udkommer nu online.

Sage Barista Pro er anmeldt hos Goodhousekeeping.com, hvor den får 80 ud af 100 point. Bedømmelsen bygger på brugervenlighed, design, instruktioner og performance, hvor modellen klarer sig flot indenfor særlig instruktion og design. Sage Barista Pro anbefales til dig, der har erfaring med mere professionelle kaffemaskiner og forstår de mange muligheder.

Anmeldelsen er udført den: 11. februar 2020
Du kan se anmeldelsen her

Bambino Plus er anmeldt og får 71 ud af 100 mulige point hos Goodhousekeeping.com. Modellen er som Sage Barista Pro vurderet på brugervenlighed, design, instruktioner og performance. Anmeldelsen roser brugervenligheden, der ikke kræver den store erfaring, hvor knapper er intuitive og maskinen generelt god til begyndere. Espressoshots kunne dog være varmere.

Anmeldelsen er udført den: 2. maj 2019
Du kan se anmeldelsen her

Homegrounds.co

Homegrounds.co er en hjemmeside, der deler indhold for kaffeelskere. Målet er at gøre din kaffeoplevelse bedre med nyheder og anmeldelser af kaffe og kaffeprodukter på markedet. De er en del af Speciality Coffee Association, og anmeldelser er foretaget af deres kaffe-passionerede redaktion.

Gaggia Classic får i alt 4,5 ud af 5 stjerner hos Homegrounds.com. Bedømmelsen er baseret på en vurdering af maskinens bryggeevne, brugervenlighed, kvalitet af mælkeskum, rengøring og kvalitet af konstruktionen. Generelt får Gaggia Classic fine kommentarer med på vejen, og den anbefales, hvis du ikke er på udkig efter en model med indbygget kaffekværn. 

Du kan se anmeldelsen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme