Hvis du går op i din kaffe og gerne vil tage din smagsoplevelse skridtet videre, så er en kaffemaskine med indbygget kværn en rigtig god investering. Friskmalede kaffebønner indeholder flere aromaer og du får derfor en kop med flere smagsnuancer, sammenlignet med formalede bønner til din almindelige kaffemaskine.

Der findes ikke mange kaffemaskiner med kværn på markedet, men vi har alligevel fundet et par maskiner, som faktisk er rigtig gode. Derudover har vi også kigget på tests og anmeldelser af fuldautomatiske kaffemaskiner, fordi mange af dem også laver en god kop almindelig kaffe.

I denne artikel finder du derfor følgende:

 • Almindelige kaffemaskiner med kværn til dig der blot ønsker at brygge en helt almindelig kop kaffe med friskkværnede kaffebønner.
 • Fuldautomatiske kaffemaskiner til dig der også vil lave aromatiske espressoshots og kaffespecialiteter med cremet mælkeskum.

De bedste almindelige kaffemaskiner med kværn


Philips Grind & Brew HD7769/00

Philips-HD7762-Kaffemaskine-Med-Kvaern

 • Topscorer – Råd & Rön
 • Indbygget timer
 • Gode anmeldelser

(Philips HD7769/00 er en ny og identisk version af HD7766.)

Fordele: Smart model med indbygget timer, display og todelt bønnebeholder. Populær blandt køberne, som generelt er glade for den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Philips Grind & Brew HD7769/00 har to-delt bønnebeholder og kværn på toppen, men ligner derudover en helt almindelig kaffemaskine.

Den smarte og fuldautomatiske kaffemaskine fra Philips har en stærk konisk kværn og gode indstillingsmuligheder. Dens lillebror uden timer og med enkelt bønnebeholder, HD7765/00, klarer sig desuden rigtig godt i test hos Råd & Rön.

Den flotte kaffemaskine med to-delt bønnebeholder fra Philips fremstår i et stilrent og eksklusivt design fra top til bund. Kaffebeholderen på toppen slutter tæt så kaffebønnerne ikke mister aroma, og du kan frit indstille malingsgraden, samt vælge om du vil benytte friskmalede kaffebønner eller blot formalede bønner, som du selv hælder i filteret. HD7769/00 har timer-funktion, så du kan indstille maskinen til at sætte en brygning igang når du skal op om morgenen.

Grind & Brew maskinen giver mulighed for brygning af op til 10 kopper kaffe og har desuden autosluk og drypstop, som er energibesparende og praktisk.


Philips Grind & Brew HD7765/00

Philips-HD7761-Kaffemaskine-Med-Kvaern

 • Topscorer – Råd & Rön
 • Billig kaffemaskine med kværn
 • Gode anmeldelser

(Denne model erstattes af HD7767/00, som er identisk.)

Fordele: En af de billigste kaffemaskiner med kværn netop nu, og meget simpel at betjene. Den har ikke mange funktioner, men kan alligevel det vigtigste: Brygge god kaffe af friskmalede bønner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne kaffemaskine har egen kværn på toppen, og brygger filterkaffe med friskkværnede kaffebønner. Den klarer sig rigtig godt i test hos Råd & Rön, hvor den får en topplacering blandt de bedste modeller.

Philips HD7765/00 ligner meget HD7766/00, som er beskrevet herover. Den er dog anderledes på 2 punkter: Der er ingen timerfunktion og kun en enkelt bønnebeholder. Men kan du leve uden timerfunktionen og to-delt bønnebeholder, får du en rigtig god kaffemaskine til prisen. Vi har fundet den til ca. 1.000 kroner, hvilket er langt under hvad det ville koste at anskaffe kaffemaskine og kværn for sig.

Kaffekværnen har koniske knive, og så kan kaffemaskinen dosere din kaffe i 3 styrker. Det er især smart, hvis du ønsker en stærk kaffe om morgenen og en mindre stærk kaffe om aftenen.

Den har desuden alle de gængse funktioner såsom LCD display, drypstop, autosluk og lysindikator for vandstand. Alt i alt et rigtig godt køb til prisen.


Melitta AromaFresh

 • Indbygget timer
 • Gode anmeldelser

Fordele: Indbygget timerfunktion samt mulighed for justering af malegraden og kaffens styrke, gør det muligt at få en kop kaffe tilpasset efter dine krav.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Melitta AromaFresh er en god kaffemaskine med kværn, som får rigtig mange positive anmeldelser hos den tyske del af Amazon. Køberne vurderer blandt andet at denne kaffemaskine laver den bedste kaffe af alle modeller med kværn, og så er de ligeledes glade for at kunne indstille hvor stærk kaffen skal være. Dette er muligt, fordi kaffemaskinens indbyggede doseringssystem kan justeres til at lukke mere eller mindre kaffe ned i filteret før brygningen.

Udover at du kan indstille kaffens styrke, kan du også justere hvor fint eller groft kaffen skal males. Dette betyder at du kan tilpasse malegraden præcist efter den slags kaffebønner du foretrækker at bruge, så du opnår en optimal ekstrahering af kaffens gode aromaer under brygningen.

Kaffemaskinen kan brygge op til 10 kopper ad gangen før der skal fyldes nyt vand på, og du vælger selv antallet af kopper før brygning.

Der er både kalkindikator og afkalkningsprogram indbygget i denne kaffemaskine med kværn, så når det er tid til afkalkning vil en knap lyse. Derefter kan du igangsætte afkalkningsprogrammet, og kaffemaskinen klarer det hele af sig selv.


ProfiCook KA 1138

 • Kompakt kaffemaskine

Fordele: Pladsbesparende design, der gør det nemt at finde plads til kaffemaskinen på køkkenbordet. Den optager et areal på kun 16,3 x 30,2 centimeter, og alligevel kan den brygge op til 10 kopper ad gangen. Et avanceret betjeningspanel giver dig desuden masser af muligheder for at tilpasse mængden og styrken efter eget ønske.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

ProfiCook KA 1138 har alt, hvad du i en moderne husholdning måtte ønske: Indbygget kværn så du kan få glæde af nymalede kaffebønner for hver kop kaffe du brygger, samt masser af indstillingsmuligheder.

Kaffemaskinen har kværnen siddende i toppen, og på grund af det gennemsigtige låg er det hele tiden muligt at følge med i hvornår der skal påfyldes ekstra kaffebønner. Ved rengøring kan kværnen tages ud, således at gammel kaffe nemt kan fjernes med en børste.

Designet er holdt i sort plastik med enkelte elementer i rustfrit stål, hvorpå logoet også findes. På siden af kaffemaskinen findes en indikator for antal kopper i vandbeholderen, og kaffetragten kan nemt trækkes ud fra fronten. ProfiCook er desuden et mærke under tyske Clatronic, og mærket blev etableret i 2011.

Via betjeningspanelet er det blandt andet muligt at vælge mængden af kaffe i forhold til antallet af kopper, og du kan indstille op til to timere, således at du eksempelvis kan have friskbrygget kaffe klar hver morgen, samt når du kommer hjem fra arbejde.

Glaskanden står på en varmeplade, der kan indstilles til at slukke efter mellem 5 og 40 minutter.


Fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn


DeLonghi ECAM 21.117.B

delonghi-ecam21117b-espressomaskine

Fordele: Rigtig god og billig fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, som er testvinder hos Råd & Rön. Den er brugervenlig, brygger en god kaffe og kan også lave mælkeskum.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

DeLonghi ECAM 21.117.B klarer sig rigtig godt i test hos svenske Råd & Rön, hvor den bliver testvinder. Den er ikke så hurtig som andre kaffemaskiner med kværn, men den brygger en rigtig god kaffe hver gang, og temperaturen er god. Testpanelet vurderer desuden at denne model er god til at skumme mælk, så den er velegnet til dig der ønsker at lave forskellige kaffespecialiteter med den.

Mælkeskummeren findes på denne kaffemaskine i form af en dyse, som både skummer og opvarmer mælken. Der er desuden en indbygget kværn og beholder med plads til 200 gram kaffebønner, og så kan du på betjeningspanelet vælge om du ønsker at brygge en eller to kopper kaffe ad gangen. Dette kan lade sig gøre fordi maskinen har dobbelt udløb.

Der er desuden automatisk renseprogram.


Philips 3000 Series HD8821/01

philips-hd8821-espressomaskine

Fordele: Fuldautomatisk kaffemaskine, som ifølge flere tests laver en rigtig god kaffe. Den er også nem at betjene, og kan lave mælkeskum til forskellige kaffespecialiteter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du ønsker mere af din kaffemaskine end blot indbygget kværn, skal du tage et kig på en maskine som denne. Den bliver bedst i test hos Tænk og anbefales som et godt køb af Råd & Rön, fordi den fås til en meget fornuftig pris. Philips 3000 Series HD8821/01 er perfekt til dig der ønsker en alsidig kaffemaskine, der både brygger almindelig kaffe og espresso. Espressoen kan eksempelvis drikkes rent eller bruges til at lave andre kaffespecialiteter med, og den indbyggede mælkeskummer gør det nemt at lave forskellige kaffespecialiteter.

Philips 3000 Series HD8821/01 har en indbygget keramisk kværn med beholder til 250 gram kaffebønner, samt vandbeholder til 1,8 liter vand. Den har også indbygget beholder til affald, så du kan lave op til 15 kopper før den skal tømmes.

Det justerbare udløb gør det muligt at brygge kaffe i høje glas på op til 15 centimeter, men du kan også sænke det hvis du skal brygge espresso i små glas. På betjeningspanelet sidder to knapper, som gør det nemt at skifte mellem kaffe- og espressobrygning. Vælg blot hvad du ønsker, og maskinen justerer selv vandmængden derefter.


Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Fordele: Smalt design, som gør den velegnet til det lille køkken. Den laver dog stadig en rigtig god kaffe, og mælkeskummeren fungerer fint.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk klarer sig rigtig godt i test, og anbefales som et godt køb på grund af den meget fornuftige pris. Det gør den ikke mindst fordi den er billig, men også fordi den brygger en rigtig god kop kaffe. På samme tid er den kompakt, så hvis du ønsker en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn og indbygget mælkeskummer der ikke fylder på køkkenbordet, så er Caffeo Solo & Perfect Milk et rigtig godt køb.

Kaffemaskinen fås med med enten sort eller sølvgrå front, og der er indbygget kværn med plads til 125 gram kaffebønner. Således er den et godt valg til dig der typisk brygger 1-2 kopper ad gangen, men vandtanken på 1,25 liter gør det faktisk muligt at brygge op til 10 kopper før der skal fyldes nyt vand på.

Betjeningspanelet har et simpelt design med en drejeknap til venstre, som bruges til at justere portionen med. Til højre er en knap til at justere kaffens styrke og temperatur, og nedenunder er en mælkedyse som kan bruges hvis du ønsker at tilføje varm og/eller skummet mælk til din kaffe.

Den har desuden alle andre gængse funktioner, såsom automatisk rengøringsprogram, aftagelig bryggeenhed og en sluk-knap så du undgår at den bruger strøm under standby.


Siemens EQ.3 s300 TI303203RW

Fordele: Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, som både kan lave almindelig kaffe og espresso. Mælken skummes nemt i glasset ved hjælp af dysen, der sidder over udløbet og blot skal sænkes ned i koppen eller glasset.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette er en mere avanceret kaffemaskine med kværn, da den er fuldautomatisk og i stand til at lave både almindelig kaffe og espresso. Den har også indbygget mælkeskummer, og derfor kan den lave en række specialiteter såsom cappuccino og latte macchiato ved tryk på en enkelt knap.

Design mæssigt adskiller denne fuldautomatiske model sig fra andre, da mælkeskummeren er placeret i midten sammen med kaffeudløbet. Det betyder at du ikke skal flytte koppen rundt under brygning, men blot kan skubbe mælkeskummeren ned i koppen og lade maskinen klare resten selv.

Siemens EQ.3 s300 TI303203RW er en rigtig god fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, som både klarer sig godt i test og får gode anmeldelser fra køberne. Eksempelvis er Arne fra Coffeeness meget begejstret for denne kaffemaskine, dels fordi dens design skiller sig ud, men også fordi den laver en god kop kaffe med et lækkert mælkeskum.

I kaffemaskinen finder du en bønnebeholder på 250 gram og en vandbeholder på 1,4 liter. Dette er tilstrækkeligt for den lille husstand med 1-2 kaffedrikkere.


Derfor er friskmalede bønner bedst

Når du køber en pose hele kaffebønner, så er langt flere aromaer bibeholdt, sammenlignet med den formalede kaffe, hvor mange af de gode aromaer allerede er nået at fordampe inden den når til din kop.

Derfor bør du altid købe hele kaffebønner og male dem selv:

 1. Smagen bibeholdes bedst muligt. De æteriske olier i kaffen, som skal sørge for at levere den ønskede smag i din kop, er indkapslet i bønnerne, og derfor holder de bedre på smagen når bønnerne males lige inden brygningen. Det betyder med andre ord, at langt flere aromaer kan frigives når der brygges kaffe.
 2. Du bestemmer selv hvor fint bønnerne skal males. En pose hele kaffebønner kan derfor bruges til både stempelkaffe, filterkaffe, mokka, eller sågar espresso. En rigtig espresso-drikker foretrækker dog typisk at købe de særlige espressobønner, som har en mere markant ristning. Det at du selv kan bestemme malings-graden betyder desuden at du kan eksperimentere med smagen og finde den du foretrækker bedst.
 3. Du kan vælge mindre poser og spare penge. Hele kaffebønner fås typisk både i poser på ned til 200 gram og poser på op til 500 gram. Dermed undgår du at købe en for stor mængde kaffe ad gangen. Kaffebønnerne holder nemlig kun i en begrænset periode, fra du åbner posen.

Denne side er anmeldt af: Morten A. Møller Rating 10/10

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

21 Comments

 1. Lisbeth Christensen Reply

  Er ude efter en maskine med kværn, som bare kan lave en helt alm. Kop kaffe og som er nem at rengøre.
  Har kun brug for 1-2 kopper af gangen.
  Hva’ pokker skal jeg købe?

 2. Hej Thomas. Har en Primo kaffemaskine med kværn (ligner Phillips)
  Der hvor man påfylder vand, er der nede i tanken et filter på en plastskinne. Ved du hvad dette filter er beregnet til, og hvad/hvor det kan købes.
  Det er bare en lille klump i en holder, som trækkes op.

  • Thomas Reply

   Hej Finn,
   Jeg er ikke helt sikker på hvilken funktion det nævnte filter har, og så vidt jeg kan se er mærket Primo ikke særlig udbredt.
   Reservedele er typisk kun noget der kan skaffes, hvis en producent eller importør er repræsenteret i Danmark – så jeg tror desværre ikke du skal gøre dig store forhåbninger om at kunne finde disse.
   Jeg beklager at jeg ikke kunne hjælpe yderligere.
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

 3. Hej Thomas,

  Vi er på udkig efter en maskine med to bønnekamre da vi gerne vil have både med og uden koffein.

  Hvilke kan du anbefale?
  Pft.
  Mvh
  Sebastian

  • Thomas Reply

   Hej Sebastian

   Jeg har desværre ikke hands-on erfaringer med maskiner med to bønnekamre, men jeg kender til et par stykker der har det:

   – Philips Grind & Brew HD7766/00
   – Siemens EQ.9 Connect

   Førstnævnte er en almindelig filterkaffemaskine med todelt bønnebeholder, mens den anden er en fuldautomatisk espressomaskine med ditto bønnebeholder.

   Begge modeller klarer sig generelt godt i test, og får gode anmeldelser.

   Jeg håber det kunne hjælpe jer lidt videre :-)

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

 4. Lisbeth kristiansen Reply

  Hej
  Er det muligt at finde en kaffemaskine med kværn – der både kan kværne til kande og til kop

  Mvh Lisbeth

  • Thomas Reply

   Hej Lisbeth

   Hvis jeg forstår dit spørgsmål ret, så søger du en kaffemaskine der både kan justeres så den brygger direkte i en enkelt kop eller direkte i en kande.

   Sådanne modeller er jeg desværre ikke stødt på, men jeg vil selvfølgelig gerne opdatere artiklen hvis jeg finder en i fremtiden. De fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn er formentlig ikke designet til at brygge større mængder kaffe på én gang, og de normale filterkaffemaskiner har jo varmeplade som det måske ikke er hensigtsmæssigt at stille en kaffekop på.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

   • Lisbeth Kristiansen

    Hej Thomas

    Tak for dit hurtige svar.

    Jo du har forstået mit spørgsmål korrekt.

    Der findes kaffemaskiner der brygger direkte i en termokande og det kunne være en mulighed her.

    Håber der findes en sådan ude i den store verden :-)

    Mvh Lisbeth

   • Thomas

    Hej Lisbeth

    Det var så lidt :-)

    Ja en kaffemaskine der brygger direkte i termokande kunne være en mulighed, men jeg er ikke sikker på om den er egnet til at brygge direkte i en enkelt kop. Udløbet på sådan en kaffemaskine kan jo godt plaske lidt, hvis ikke kanden/beholderen slutter helt tæt op omkring.

    Hvis du kan leve uden indbygget kværn og normalt kun brygger små portioner, kunne denne kaffemaskine være en mulighed:
    https://www.happii.dk/Kaffe-og-Espresso/KitchenAid-5KCM0402EOB/2560142

    Held og lykke med jagten :-)

    Venlig hilsen
    Thomas, Bomagasinet.dk

 5. Kirsten Damgaard Reply

  Hej Thomas

  Er der mulighed for at du kan være os behjælpelig med dansk tekst på

  BEEM Kaffeautomat mit integrierter Kaffemühle.

  Har prøvet at søge alle steder men uden resultat.

  Håber du kan hjælpe mig.
  På forhånd tak
  Kirsten Damgaard

  • Thomas Reply

   Hej Kirsten

   Det ser ud til at Beem er en tysk producent, som ikke er at finde på andre markeder end Tyskland. Hvis du søger hos Amazon.de, kan du indstille siden til at vise produktbeskrivelsen på engelsk. Håber det kan bruges.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 6. Jeg kan kun fraråde at købe Philips Grind & Brew HD7765. Den drypper og er blev hurtig utæt. Meget lille, upraktisk beholder til vand. Intet display og man kan ikke se, hvor meget vand man hælder op med mindre man har en lommelygte!! God smag men hvad nytter det når resten er en fejlkonstruktion.

  • Thomas Reply

   Hej Trine,
   Tak for dit input angående Philips HD7765. Det vil jeg skrive mig bag øret, næste gang jeg opdaterer artiklen om kaffemaskiner med kværn.
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

   • vedr Philips HD7765
    Kværnen slidt op, kan kun male grovkornet kaffe i variende mængde,
    har vejet de malede bønner variere fra 55 -70 gram til 10 kopper.

    har sendt den retur for en måned siden, og glæder mig til at høre hvad de vil gøre med den, der er 5 års garanti trykt på pap emballagen og jeg har haft den i 1 1/2 år,
    Er ligeledes utilfreds med vandstandsmåler som er svær at aflæse.
    jens ole

   • Thomas

    Hej Jens Ole

    Tak for rådet vedrørende Philips HD7765. Ærgerligt at den ikke holdt så længe, som den burde.
    Hvis nu butikken ikke vil hjælpe eller de af en eller anden grund mener fejlen er selvforskyldt, så kan du prøve at kontakte Philips direkte – de kan måske hjælpe, eller måske som en midlertidig løsning sende dig en reservedel eller lignende.

    Hvis du har tid og lyst må du meget gerne opdatere kommentarsporet når forhandleren og evt. Philips har haft mulighed for at undersøge kaffemaskinen.

    Venlig hilsen
    Thomas, Bomagasinet.dk

 7. Hej. Du skriver at Philips HD7765 og 7766 er helt identiske med undtagelse af timeren. Derfor købte jeg i mandags 7765 da jeg ikke bruger timer. Jeg fik den i dag og så viser det sig at der lige er en “lille” detalje mere. Der er kun plads til en type bønner i 7765. Jeg har købt to slags bønner og glædede mig til at smage, men nej. Nu ved jeg ikke om jeg skal returnere den, det er besværligt. Mon ikke du skal rette din tekst ?
  Vh Dorthe

  • Thomas Reply

   Hej Dorthe

   Jeg vil gerne beklage, at beskrivelsen af HD7765 har været mangelfuld og du har haft en dårlig oplevelse som følge heraf. Det er jeg oprigtigt ked af. Nu har jeg lige præciseret teksten, og afstemt med producentens beskrivelse.

   Beskrivelsen af produktet hentede jeg i sin tid fra en webshop, hvor det stod påført at den havde to-delt kværn. Senere har jeg valgt udelukkende at hente oplysningerne direkte fra producenterne, selvom de nogengange kan være svære at finde frem til. Det er dog en større tilretningsproces, og der kan stadig dukke små fejl op som bliver rettet med det samme.

   Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på thomas@bomagasinet.dk hvis du har yderligere spørgsmål, eller der opstår problemer såfremt du vælger at returnere den.

   Glædelig jul og godt nytår.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 8. Charlotte Grann Reply

  Vi bruger denne Cuisinart kaffemaskine i husholdningen, har vel haft den omkring fire år. Den brygger en udmærket kaffe, og den kværner selv bønnerne. NB: Kværnen støjer meget, og derfor brygger vi først morgenkaffen, når vi ER stået op. Men man kunne jo overveje at bruge den som vækkeur :-)

 9. Gydde hyrup Reply

  Hvorfor kan man ikke herhjemme købe kaffemaskine med kværn og thermokande. Har set på nettet en fra England, men desværre udsolgt. Det skal være alm. Kaffemaskine

Write A Comment