Indholdsfortegnelse

Hvidt sengetøj er det perfekte valg til små soveværelser, men også til dig der ønsker en lys og imødekommende indretning. Du kan få hvidt sengetøj i mange forskellige nuancer, samt med eller uden motiver.

Til denne artikel har vi samlet nogle af de bedste og smukkeste hvide og lyse stykker sengetøj, så du kan lade dig inspirere til indretningen af dit soveværelse.

Nothern Light white – klassisk hvidt sengesæt i den bedste damask-kvalitet

Nothern Light white

Se pris hos Damask.dk

Dette klassiske hvide sengesæt er meget populært hos damask.dk.

Der er lagt stor vægt på gode materialer og godt håndværk i forhold til dette klassiske hvide sengetøj. Designet er helt enkelt, og designer, væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen har haft et af naturens store mirakler, nemlig nordlyset i tankerne, da det tidløse design blev skabt i 1991.

Mønsteret står hvidt på hvidt i den tætte vævning med struktur, og det understreger det lette og lyse nordiske look. Det giver en underspillet elegance, som klæder den nordiske indretningsstil. Det vil passe ind i mange soveværelser, hvor der lagt vægt på lys, lethed og klassisk elegance.

Sengesættet fås også i andre farver, men skal du have den helt klassiske udgave, så er det denne hvide udgave, som du skal gå efter. Dynebetrækket fås også til en dobbeltdyne, hvis I foretrækker det.

Kvalitetsmæssigt er stoffet lavet af tætvævet 100 % egyptisk kæmmet bomuld, som er både meget holdbart og meget skønt at ligge i. Det giver dig følelsen af hverdagsluksus, som alle kan have brug for.

Dynebetrækket lukkes med bændler, og hovedpudebetrækket lukkes med kuvertlukning.

Sengesættet kan vaskes ved 95 grader, og det anbefales, at du strækker det let og lader det hængetørre efter vask. Du kan også med fordel rulle eller stryge sengetøjet.

 • Materiale: 100 % egyptisk kæmmet bomuld
 • Mål – pudebetræk: 50 x 70 cm eller 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm

Percale white – lyst og eksklusivt sengesæt i luksusmaterialer

Percale white

Se pris hos Damask.dk

Dette tætvævede smukke sengesæt er meget populært hos damask.dk.

Når stilen i soveværelset gerne må være elegant underspillet luksus i et stilfuldt og indbydende look, og må det samtidig også gerne være økologisk, så kan du med fordel vælge dette hvide sengesæt. Det er vævet meget fint og tæt af 100 % økologisk kæmmet bomuld, og det emmer bare af god og eksklusiv stil. Derudover er kvaliteten så lækker, at det er en drøm at ligge i dette sengesæt.

Mønsteret er designet af dygtige folk hos Georg Jensen Damask, og det er tætvævet i striber i hvidt på hvidt. Det giver en god og holdbar kvalitet, og desuden understreger det hvide mønster den lyse og nordiske stil. Kvaliteten er lækker at ligge i, og netop Percale sengetøjet har et let og naturligt krøl. Foretrækker du, at det er mere glat og blank, så kan det godt tåle at blive rullet eller strøget.

Det helt hvide sengesæt kan vaskes ved 95 grader, og du anbefales af strække det let og lade det hængetørre efter vask. Det har det bedst af – og det har miljøet også.

Dynebetrækket lukkes med bændler, og hovedpudebetrækkes har kuvertlukning. Dynebetrækket fås også i en størrelse, der passer til en dobbeltdyne, hvis I foretrækker det.

 • Materiale: tæt vævet og fint spundet 100 % økologisk kæmmet bomuld
 • Mål – pudebetræk: 50 x 70 cm eller 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm

Leaf Vine white – designet ud fra Arne Jacobsens skitser

Leaf Vine white

Se pris hos Damask.dk

Dette smukke sengesæt med det lette blomstermotiv er meget populært hos damask.dk.

Det er skitser fra Arne Jacobsen, der har været udgangspunktet for det smukke og lette blomstermotiv, der er vævet ind i dette smukke hvide sengesæt. Skitserne er senere blevet videreforarbejdet af den verdenskendte arkitekts barnebarn, Tobias Jacobsen, og det er der blevet dette lette og kønne vævede mønster ud af. 

Mønsteret har fået det meget passende navn Leaf Vine, hvilket refererer både til motiverne, som er blomsterranker og til Arne Jacobsens store passion for den vilde fauna.

Motivet, dets organiske former og det smukke væve-håndværk udgør tilsammen et virkelig smukt stykke stof, som samtidig er af en sublim kvalitet.

Desuden er både stoffet og dets kvalitet et produkt, som klæder den nordiske indretning helt perfekt. Vævningen står fantastisk smukt i hvid i hvidt, og det har et samlet udtryk, som vil passe flot ind i de fleste soveværelser, hvor der er en vis stil. 

Stoffet er fint vævet af 100 % egyptisk kæmmet bomuld, og denne hvide udgave af stoffet kan fint vaskes i maskinen ved 60 grader. Det anbefales, at du strækker sengetøjet let og lader det hængetørre efter vask. Du kan også med fordel stryge eller rulle det, hvis du ønsker, at det bliver mere glat og blank.

Pudebetrækket lukkes ved kuvertlukning, og dynebetrækket lukkes med bændler.

 • Materiale: fint vævet hvidt stof af 100 % egyptisk kæmmet bomuld
 • Mål – pudebetræk: 50 x 70 cm eller 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm

Engesvik by hand white – luksuriøst sengesæt designet af Andreas Engesvik

Engesvik by hand white

Se pris hos Damask.dk

Dette smukke og klassiske sengesæt, der udstråler god stil, ro og renhed, er meget populært hos damask.dk. Det lyse fint vævede mønster er skabt i hvidt på hvidt, hvilket gør det super lyst og let. Det vil matche mange velindrettede og enkle nordiske soveværelser.

Det smukke vævede mønster er tegnet i hånden af den meget anerkendte norske designer Andreas Engesvik. Det hylder tanken om det enkle liv, og det endelige resultat er skabt i samarbejde med Georg Jensen Damask. Det håndtegnede mønster er ved godt håndværk blevet overført til det hvide kvalitetsmateriale, som det er blevet vævet af.

Engesvik by hand sengetøj findes også i andre farver, men skal du have det helt enkle og elegante udtryk, så bør du gå efter denne udgave i det helt hvide look. Det er både ekstremt lækkert at ligge i, og det kan tilføje dit soveværelse en god del af stil til dit soveværelse.

Det hvide sengesæt kan vaskes ved 95 grader. Dermed bliver det helt rent. Efter vask anbefales det, at sengetøjet strækkes let og efterfølgende hængetørres. Det er bedst for stoffet og bedst for miljøet. Du kan med fordel rulle eller stryge sengetøjet, inden du lægger det på sengen. Pudebetrækket lukkes ved kuvertlukning, og dynebetrækket lukkes med bændel.

 • Materiale: fint og tæt vævet 100 % egyptisk kæmmet bomuld
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm
 • Mål – pudebetræk: 50 x 70 cm eller 60 x 63 cm

Older white – stribet klassisk elegance i hvidt på hvidt

Older white

Se pris hos Damask.dk

Det smukke hvide vævede sengetøj er meget populært hos damask.dk.

Det klassiske vævede damask-sengetøj, Older, er designet i samarbejde mellem designduoen Morten Thuesen fra Danmark og Letizia Caramia fra Italien, som tilsammen kalder sig Older Paris. Det tætte samarbejde er blandt andet resulteret i dette meget klassiske hvidt-i-hvidt mønster i striber. 

Udgangspunktet for designet er en klassisk hvid skjorte af virkelig god kvalitet. Det understreges af, at dynebetrækket og puden lukkes ved hjælp af fine knapper, der er betrukket med hvid bomuldstråd. Det giver sengesættet en ekstra lille detalje, som sender tråde til tanken om den hvide skjorte. Den sublime kvalitet går også igen i denne eksklusive sengetøjsserie.

Older sengesæt fås også i andre farver, men den hvide udgave er klart den mest elegante. Dets lyse look vil klæde ethvert nordisk soveværelse med en vis stil. Ønsker du at skabe sådan en stemning i dit soveværelse, og ønsker du at ligge i sengetøj, som er af den bedste kvalitet, så er dette hvide sæt et super godt valg.

Det hvide sæt kan vaskes ved 95 grader, og efter vask anbefales det, at du strækker det let, inden det bliver hængt til tørre. Ønsker du at give det et blank og glat udtryk, kan du rulle eller stryge det.

 • Materiale: fint vævet af 100 % egyptisk kæmmet bomuld
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm
 • Mål – pudebetræk: 50 x 70 cm eller 60 x 63 cm

Facet baby- og junior White – af den bedste damask-kvalitet

Facet baby- og junior White

Se pris hos Damask.dk

Dette højkvalitetssengetøj til baby og junior er meget populært hos damask.dk.

Foretrækker du selv at ligge i noget sengetøj, der er super lækkert og af en meget høj kvalitet, så gælder det samme nok også for dit barn. Synes du også, at dit barn skal ligge i noget sengetøj, som er af en sublim kvalitet, så kan du med fordel vælge dette hvide og lækre sengesæt.

Sættet fås i flere størrelser, der passer til baby- og juniordyner og puder.

Facet sengesættet er designet i 1980 a tekstilkunstneren Jette Nevers, der også har skabt andre geometriske mønstre for Georg Jensen Damask. Det særlige design og det dygtige håndværk har tilsammen skabt dette imponerende facetmønster, der har et elegant skyggespil i det hvide.

Damasksengetøjet er vævet fint af 100 % egyptisk kæmmet bomuld, hvilket er en suveræn god kvalitet. Pudebetrækket lukkes med en kuvertlukning, og dynebetrækket lukkes med påsyede bændler.

Det helt hvide sengesæt kan vaskes i maskinen ved 95 grader. Efter vask anbefales det, at du strækker det let, inden der bliver hængt til tørre. Ønsker du et mere glat og blank udtryk, kan du rulle eller stryge det.

Sengesættes fås også i forskellige størrelser til voksne.

 • Materiale: fint vævet af 100 % egyptisk kæmmet bomuld
 • Mål – pudebetræk: 45 x 40 cm, 40 x 45 cm eller 40 x 60 cm 
 • Mål – dynebetræk: 65 x 80 cm, 70 x 100 cm, 80 x 100 cm eller 100 x 140 cm

Emoq Letters – Hvidt sengetøj i nordisk design

Emoq Letters

Se pris hos Coop

Emoq Letters er et hvidt sæt sengetøj, som er designet i fint, nordisk design med en anden farve langs kanten. Sengetøjet er en af de populære modeller hos Coop. Dette sæt er særligt slidstærkt, og det er lavet i ekstra længde.

 • Materialer: Økologisk jacquardvævet bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 220 cm

Turiform Turistrib – Blødt sengetøj i økologisk bomuld

Turiform Turistrib

Se pris hos Coop

Turistrib fra Turiform er et blødt og lækkert sæt sengetøj i økologisk bomuld, som er vævet med en særlig teknik, der skal sikre den høje kvalitet. Det er en af de populære modeller hos Coop, og det fås her i hvid.

 • Materialer: Økologisk bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 200 x 220 cm

Louise Smærup Joyful – Oeko-Tex-certificeret sengetøj med stilrent udtryk

Louise Smærup Joyful

Se pris hos (Produktet er udgået)

Dette lækre sæt sengetøj fra Louise Smærup er lavet i et stilrent udtryk. Sengetøjet fås i afdæmpede farver, og det er oplagt at kombinere sengetøjet i serien på forskellig vis. Joyful er en af de populære modeller hos trendyliving.dk.

 • Materialer: 100% bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Juna Spiga – Sengetøj i bomuld med sildebensvævning

Juna Spiga

Se pris hos (Produktet er udgået)

Juna Spiga er designet i en blød bomuld af høj kvalitet. Det er en populær model hos coolshop.dk, og sengetøjet fås i standard størrelse. Det er vævet med sildebensvævning og fås i farven hvid med lynlåslukning. Spiga kan tåle at komme i tørretumbleren.

 • Materialer: Bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Södahl Clear – Hvidt sengetøj med tern

Södahl Clear

Se pris hos Soedahl.dk

Dette klassiske sæt sengetøj fra Södahl er lavet i et tidløst design med tern i farven hvid. Både pudebetræk og dyne er udstyret med lynlåslukning, hvilket gør sengetøjet praktisk at bruge. Södahl Clear er en populær model hos soedahl.dk.

 • Materialer: 100% bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Høie London – Stribet sengetøj med lynlåslukning

Høie London

Se pris hos Coop

Med dette sengetøj fra Høie er du garanteret luksus. London er en af de mest populære modeller hos shopping.coop.dk. London fra Høie er lavet i bomuldssatin. Det har et helt klassisk design med vævede striber i hvid og lynlåslukning i enden.

 • Materialer: Bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Cozy by Dosy – hvidt sengetøj med grå kant

Se pris hos (Produktet er udgået)

Cozy by Dosy er et flot sæt sengetøj bestående af pude- og dynebetræk, som er helt hvidt med smarte grå kanter. Det er fremstillet af økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret, og det kan således tåle vask ved høje temperaturer. Sengetøjet er desuden en del af en serie, som består af sengetøj i flere forskellige farver.

 • Materialer: 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Nalia – hvidt sengetøj med smalle striber

Se pris hos (Produktet er udgået)

Dette billige sæt hvidt sengetøj er fremstillet af bomuldssatin med fine hvide striber. Det er således det oplagte valg, hvis du ønsker billigt sengetøj i et stilrent look. Sengetøjet er blandt andet velegnet til det lyst indrettede soveværelse, hvor det vil fremstå enkelt og elegant som sengetøjet på et hotelværelse.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Konges Sløjd Lemon – lyst sengetøj med citronmotiver

Se pris hos luxoliving.dk

Dette smukke lyse sengetøj fra Konges Sløjd er dekoreret med citroner i vilkårlige størrelser, hvilket tilfører det et strejf af natur og rustik charme. Sættet hedder Lemon, og består af både dynebetræk og pudebetræk i standardstørrelser. Sengetøjet er perfekt til det lille soveværelse, hvor der ønskes lyst og hvidt sengetøj. Der medfølger en stoftaske, som sengetøjet kan opbevares i.

 • Materialer: 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Konges Sløjd Mulberry – lyst sengetøj med koglemotiver

Se pris hos (Produktet er udgået)

Mulberry-sengetøjet fås til både børn og voksne, og der medfølger både betræk til dynen og til hovedpuden. Sættet er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, og det fremstår i lyse nuancer med smukke motiver af kogler i forskellige størrelser. Til opbevaring af dette sengetøj er der inkluderet en fin stofpose, så du nemt kan opbevare det lyse sengetøj i garderobeskabet.

 • Materialer: 100 % økologisk bomuld
 • Mål – pudebetræk: Flere størrelser
 • Mål – dynebetræk: Flere størrelser

Hvidt sengetøj fra Aiayu af økologisk bomuld

Se pris hos luxoliving.dk

Dette hvide sengetøj er simpelt og lækkert. Det er hvidt med et lille logo printet i det ene hjørne af dynen, og det er fremstillet af 100 % økologisk bomuld. Sættet inkluderer både et pudebetræk på 60 x 63 centimeter, samt et dynebetræk på 140 x 200 centimeter, som begge er produceret som et fair-trade projekt. Hvis du er vild med helt hvidt sengetøj og samtidig har omtanke for miljøet og arbejdsforhold, er dette sæt således et rigtig godt valg.

 • Materialer: 100 % økologisk bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Hvidt/lysegråt sengetøj fra Redgreen

Se pris hos Shopping.coop.dk

Dette moderigtige sengetøj har et hvidt/gråt mønster, bestående af firkanter delt i hvide/grå trekanter. Det er noget rigtig fint sengetøj, som samtidig fås til en fornuftig pris. Blandt køberne er det ligeledes populært, og det får generelt nogle fine anmeldelser. Dynebetrækket åbnes og lukkes ved hjælp af knapper, og pudebetrækket har en klassisk fold som holder på puden.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Design Letters ABC – hvidt dynebetræk med sorte bogstaver

Se pris hos Luxo Living

Dette hvide sengetøj er det perfekte valg for såvel voksne som børn. Sættet er hvidt og består af et dynebetræk, så her kan du enten anvende et matchende hvidt pudebetræk eller være kreativ med sammensætningen af forskellige farver. På dynebetrækket er printet alfabetet fra A til Z, og skrifttypen er designet af Arne Jacobsen. Det er således et særdeles eksklusivt stykke sengetøj, som ser godt ud i enhver type indretning.

 • Materialer: 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

SemiBasic sengetøj i hvid med hvid kant

Se pris hos Luxo Living

Det hvide sengetøj fra SemiBasic er særdeles slidstærkt, og fremstillet af egyptisk bomuld. Det har fine hvide kanter langs siderne på såvel pude- som dynebetrækket, og da det er helt hvidt passer det perfekt under sengetæppet. Hvidt sengetøj har også den fordel at det fremstår pænt og rent, og det er ligeledes nemt at vaske da det tåler meget høje temperaturer. Sengetøjet fra SemiBasic fås i flere forskellige lyse farver, samt størrelser.

 • Materialer: 100 % Oeko-Tex certificeret bomuld
 • Mål – pudebetræk: 65 x 65 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 220 cm.

Skagerak Nebulosa – hvidt sengetøj med små mørke prikker

Se pris hos Luxo Living

Nebulosa er et eksklusivt sæt sengetøj fra Skagerak, der tidligere kendtes under navnet Trip Trap. Det ses ikke på afstand, men det hvide sengetøj er faktisk klædt med bittesmå fine prikker, der skal forestille en stjernehimmel. Det er da også derfor sengetøjet går under navnet Nebulosa, som betyder ‘stjernehimmel’. Sengetøjet er designet af All The Way To Paris, og der er inkluderet et pudebetræk og et dynebetræk.

 • Materialer: 100 % økologisk bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Normann Plus – grafisk lyst sengetøj

Se pris hos Luxo Living

Normann Plus er designet af Normann Copenhagen. Det er et lyst sæt sengetøj bestående af dyne- og pudebetræk, hvorpå et smukt grafisk mønster er påtrykt. Sættet er ikke helt hvidt, men derimod lysegråt med et print bestående af små plusser. Sengetøjet af af satinvævet bomuld, som har en dejligt blød og glat kvalitet.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Södahl Fladbælg – hvidt sengetøj med blomstermotiv

Se pris hos Södahl

I Danmark bruger vi mange af døgnets timer indendørs, især i vintermånederne. Så hvorfor ikke invitere et stykke af den smukke natur indenfor? Med dette hvide sengetøj kan du nyde Flora Danica-motiver i dit soveværelse, da der er printet en smuk fladbælg på dynebetrækket. Det hvide sengetøj med blomstermotiv er både moderne og efterspurgt, da de grønne nuancer fra planter og motiver bidrager til en rar og hyggelig atmosfære. Sættet er desuden fremstillet af 100% bomuldssatin, og betrækkes åbnes og lukkes nemt ved hjælp af lynlås.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Södahl Blåklokke – hvidt sengetøj med motiv af klokkeblomst

Se pris hos Södahl

På dette hvide sengetøj pryder den blå klokkeblomst dynen, der således fremstår som noget særligt smukt i soveværelset. Sengetøjet er en del af en større Flora Danica-serie, hvor motiver af vildtvoksende planter pryder sengetøjet. Sengetøjet er ideelt til mange indretningsstile, men tager sig særligt godt ud som del af den klassiske, elegante og rå/rustikke indretning.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Hvidt sengetøj fra Isabell Kristensen med motiv af afblomstrede mælkebøtter

Se pris hos Coop

Dette smukke og lette hvide sengetøj er designet af Isabell Kristensen, som har dekoreret det med afblomstrede mælkebøtter. Sengetøjet er af bomuldssatin, som føles blødt og lækkert, og de afblomstrede mælkebøtter svæver i vinden. Lukningen af dynebetrækket er med knapper, hvilket sikrer at dynen holdes godt på plads i betrækket.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 220 cm.

Hvidt sengetøj fra Isabel Kristensen med lysegrå plantemotiver

Se pris hos Coop

Dette smukke hvide sengetøj har et fint lysegråt plantemotiv, der går igen over både dynebetrækket og pudebetrækket. Sengetøjet er desuden fremstillet af bomuldssatin, hvilket både føles blødt og glat at sove med. Bomuldssatin kan desuden vaskes ved høj temperatur, så husstøvmider kan forebygges. Der medfølger både dynebetræk og hovedpudebetræk til dette sæt.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Georg Jensen Damask Vertical – eksklusivt hvidt sengetøj med striber

Se pris hos Coop

Det smukke og eksklusive Georg Jensen Damask-sengetøj er særdeles populært blandt køberne. Her får du hvidt sengetøj i den ypperste kvalitet, fremstillet af rent egyptisk bomuld der føles fantastisk blødt og lækkert. Sengetøjet går under navnet Vertical, og der er her tale om et dobbelt sæt med 2 dynebetræk og 2 hovedpudebetræk. På pude- og dynebetræk ses klassiske linjer, som du måske kender fra nogle af de bedste hotelværelser rundt omkring i verden. Du lukker desuden dynebetrækket med bindebånd, hvilket er en fin lille detalje.

 • Materialer: 100 % egyptisk bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Hvidt sengetøj fra Redgreen med grå striber

Se pris hos Coop

Dette Redgreen sengesæt er hvidt med grå striber. Det er således rigtig fint sengetøj til det lyst indrettede værelse, hvor der ønskes varierende farvenuancer til at bryde med alt det rene. Sengetøjet er fremstillet af bomuldssatin, som føles glat og blødt. Stilen giver desuden maritime associationer, og vil eksempelvis passe rigtig fint ind i en bolig nær vandet.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Hvidt sengetøj fra Isabel Kristensen med plantemotiver i støvet mint

Se pris hos Coop

Dette smukke sengetøj i hvidt bomuldssatin passer perfekt ind i flere forskellige indretningsstile. På sengetøjet er printet fine mintgrønne motiver af planter, som får det til at fremstå elegant og let. Sengetøjet er selvfølgelig Oeko-Tex certificeret, og det kan ligeledes vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. Der medfølger både dynebetræk og hovedpudebetræk i dette sæt.

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm.
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm.

Good Morning Forest – Hvidt og sort sengetøj i lækkert materiale

Good Morning ForestForest fra Good Morning er et enormt lækkert sæt sengetøj med et print af en vinterdækket skov i sort/hvid. Sengetøjet er lavet i bomuldsflannelstof, som giver et blødt og uldagtigt sengetøj, som er tykt og varmt. Forest er en populær model hos cdon.dk.

 • Materialer: 100% bomuld
 • Mål – pudebetræk: 80 x 80 cm
 • Mål – dynebetræk: 135 x 200 cm

Good Morning Young&Wild – Sengetøj med dyreprint til børn

Good Morning Young&WildDette sengetøj fra Good Morning er særligt designet til børn. Det er designet i det lækre bomuldsflannel-materiale, og sættet er med lynlås. Dette sengetøj er med et smart dyreprint, og det er en af de populære modeller hos cdon.dk.

 • Materialer: 100% bomuld
 • Mål – pudebetræk: 80 x 80 cm
 • Mål – dynebetræk: 135 x 200 cm

Night & Day – Glansfuldt, lyst sengetøj i bomuldssatin

Night & DayNight & Day er lavet i bomuldssatin, og det er vævet med en høj garntæthed, hvilket giver et blødt sengetøj, som varmer godt. Night & Day fås i en glansfuld hvid. Det er en populær model hos cdon.dk og fås med en praktisk lynlåslukning.

 • Materialer: 100% bomuldssatin
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Bloomingville Monster – Hyggeligt sengetøj til børn

Bloomingville MonsterMonster fra Bloomingville er et sengetøj, som er særligt designet til børn. Sengetøjet er lavet af bomuld. Som det lyder af navnet, er der på dette sengetøj påtrykt et monster. Ellers er sengetøjet hvidt. Bloomingville Monster er en af de populære modeller hos cdon.dk.

 • Materialer: Bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Engholm Danmark – Slidstærkt sengetøj med påtrykt danmarkskort

Engholm DanmarkEngholm Danmark er et populært produkt hos cdon.dk. Sengetøjet er lavet i slidstærkt bomuld, og det er hvidt med et påtrykt danmarkskort i sort på både dyne- og pudebetræk. Sengetøjet fås i standardstørrelse, og dynebetrækket lukkes med knapper, mens puden lukkes ved overlap.

 • Materialer: 100% bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Engholm Romantic – Krepp-sengetøj i romantisk design med knappelukning

Engholm RomanticRomantic-sengetøjet fra Engholm er lavet i glatvævet bomuldsstof, som er blevet rynket. Dette placerer Romantic inden for kategorien “Bæk og bølge”-sengetøj. Denne model er særligt populær hos cdon.dk, og sengetøjet holder enormt godt på farven, som ikke lige sådan kan vaskes væk.

 • Materialer: 100% bomuld
 • Mål – pudebetræk: 60 x 63 cm
 • Mål – dynebetræk: 140 x 200 cm

Se vores artikel om: Guide til kugledyner: Sådan vælger du den rette

Denne side er anmeldt af: Frederik E. Madsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar