En hængekøje med stativ er uundværlig, hvis du sætter pris på at nyde din have i ro og mag. Den kan placeres uafhængigt af træer og pæle, og stativet kan enten stå ude hele året eller pakkes væk når det ikke bruges.

Vi har fundet 6 lækre hængekøjer med stativ, så du kan koble af og nyde en stille stund i det lune vejr:

Fatboy hængekøje – ultimativ afslapning i solid kvalitet

Fatboy-Haengekoeje
Lækker luksus: Fatboy hængekøjen er komfortabel og meget robust. Den kan lige nu købes billigt HER.

Fatboy hængekøjen er en fuldstændig suveræn hængekøje til to voksne eller to-tre børn. Selve hængekøjen er fremstillet af slidstærk og vejrbestandig nylon, som både er vand- og smudsafvisende. Liggearealet er desuden så stort, at Fatboy hængekøjen er nem at anvende og rar at ligge i.

Det medfølgende stativ består af lette stålrør med en sort lakering og plastfødder, så stålrørene ikke er i direkte kontakt med underlaget. Det betyder at hængekøjen er så let at den kan transporteres, og så kan den opbevares indendørs om vinteren i den medfølgende taske.

Denne hængekøje med stativ fås desuden i flere forskellige farver, og du kan blandt andet vælge mellem frisk limegrøn, forførende pink, varm orange eller den stilrene sorte eller hvide model.

Fatboy hængekøjen er et godt valg til dig der ønsker en ultra-komfortabel hængekøje med et letvægtstativ, som er nemt at flytte rundt på.

Med Fatboy hængekøjen får du:

 • Praktisk transporttaske
 • Flere farver (bl.a. sort, hvid, lime, mørk blå, petrol, brun, pink, orange, taupe, m.m.)
 • Vand- og smudsafvisende materialer
 • Letvægtstativ i stål
 • Bæreevne på op til 150 kg

Se pris på Fatboy hængekøjen hos Frishop

CHILLit Cobana – luksushængekøje med stativ i metal

CHILLit Cobana er en luksushængekøje i slidstærke materialer, der indbyder til hyggelig afslapning. Kan købes HER.

CHILLit Cobana er en luksuriøs hængekøje med et sort stativ, der kan afmonteres og pakkes væk efter behov. Den produceres og sælges af SACKit, som laver en lang række spændende loungemøbler til den moderne indretning. Hængekøjen er lavet i et lysægte og vandafvisende olefin fiber, der har en slidstyrke på 20.000 Martindale. Olefin fiber er 100 % syntetisk og kan ikke blive jordslået ved fugt, hvorfor det er velegnet til udendørs brug.

Langs hængekøjens kanter er kraftige håndsyede sting, som giver den et robust look. Der er desuden syet to metalstænger ind i selve køjen, for at den holder formen og giver dig en god liggekomfort. Hængekøjen og dens stativ er lavet til en samlet vægt på 120 kilo. Den er desuden rummelig nok til at du kan ligge og slænge dig med en bog hele dagen.

Stativet er lavet af stål, som efterfølgende har fået en elegant sort lakering. Hængekøjen monteres nemt på de to kroge, så du hurtigt er klar til afslapning.

Med denne blå- og hvidstribede hængekøje får du:

 • Sort metalstativ med en længde på 2,93 meter
 • Hængekøje i olefin fiber
 • Stativ kan adskilles for pladsbesparende opbevaring

Se pris på CHILLit Cobana hængekøjen her

Amazonas Summer Set – billig hængekøje med stativ

Amazonas-Summer-Set-Haengekoeje-Med-Stativ
Amazonas Summer Set hængekøjen har stativ af hammerslået stål og bæreevne på 120 kg. Den kan lige nu købes billigt HER.

Den praktiske og komfortable Amazonas Summer Set hængekøje har et stativ, der til forveksling ligner Fatboy. Den håndvævede hængekøje i røde/violette nuancer er monteret med tværstang, så du nemt kan stige ind og ud.

Hængekøjens stativ er fremstillet af hammerslået stål, som sikrer en god holdbarhed og høj stabilitet. Hele herligheden vejer kun 19 kg., og det kan nemt pakkes sammen og transporteres i bilens bagagerum.

På trods af det lette stativ og hængekøjens lave pris, er liggemålet på hele 210 x 140 centimeter. Den kan desuden bære op til 120 kg.

Med Amazonas Summer Set får du:

 • Letvægtstativ i hammerslået stål
 • Hængekøje med tværstang
 • Liggemål på 140 x 210 cm
 • Bæreevne på op til 120 kg

Se pris på Amazonas Summer Set hængekøjen hos Frishop

Amazonas Starset Candy – hængekøje med stativ af træ

Amazonas Starset Candy har et flot sommerligt islæt. Den kan lige nu købes til billigt HER.

Amazonas Starset Candy er en flot og rustik hængekøje, som leveres med et stativ af imprægneret fyrretræ. Træet er formspændt så det går op i en bue, og stativet består af 3 elementer der udgør buen, samt et par ben der sikrer en god stabilitet.

På grund af hængekøjens konstruktion vejer den kun 16 kilo i alt, hvilket betyder at den nemt kan flyttes rundt i haven efter behov. Selve hængekøjen er fremstillet af EllTex, som er en blanding af bomuld og polyester. Materialet er desuden både UV-bestandigt og vandafvisende, således at hængekøjen kan tåle at stå ude på sommerdage. Den har en bæreevne på 120 kilo, og liggefladen er på 200 x 100 centimeter. Dette er tilstrækkeligt til en enkelt person, der på denne plads kan ligge behageligt.

Hængekøjen har en tværstang på 80 centimeter, som hjælper med stabiliteten og sikrer at hængekøjen er nem at lægge sig op i og stige ud fra.

Stativet til denne hængekøje har en total længde på 358 centimeter, en bredde på 105 centimeter og en højde på 113 centimeter.

Med Amazonas Starset Candy får du:

 • Stativ i massiv fyrretræ
 • Kædesuspension til justering af hængekøjen
 • Hængekøje af vejrbestandig EIITex materiale
 • Liggemål på 100 x 200 cm
 • Bæreevne på op til 120 kg

Se pris på Amazonas Starset Candy hængekøjen hos Frishop

Amazonas Apollo Set – luksus hængekøje med træstativ

Amazonas-Apollo-Set-Haengekoeje-Med-Stativ
Den lækre Amazonas Apollo Set hængekøje har stativ af fyrretræ. Den kan lige nu købes til billigt HER.

Amazonas Apollo Set er en særdeles lækker hængekøje med et flot stativ i formspændt fyrretræ. Sættes leveres komplet med hængekøje i marineblå nuancer og stativ samt tilbehør, og du kan hurtigt komme igang med at slappe af efter en let montering.

Hængekøjen monteres med kædesuspension, så du kan justere hvorvidt den skal spændes løst eller stramt. Liggefladen er også på denne hængekøje 140 x 210 centimeter, mens bæreevnen er på hele 150 kg. Den er derfor velegnet til familien, da den kan bære op til to voksne eller to-tre børn ad gangen.

Den vejrbestandige hængekøje er produceret af det særlige EIITex materiale, som er en blanding af bomuld og polyester. Det betyder at hængekøjen er både UV-bestandig og vandafvisende. Den kan selvfølgelig afmonteres efter behov.

Med Amazonas Apollo Set får du:

 • Stativ i massiv fyrretræ
 • Kædesuspension til justering af hængekøjen
 • Hængekøje af vejrbestandig EIITex materiale
 • Liggemål på 140 x 210 cm
 • Bæreevne på op til 150 kg

Se pris på Amazonas Apollo Set hængekøjen hos Frishop

 

 

Mobil hængekøje med sammenklappeligt stativ

Mobil-Haengekoeje-Med-Stativ
Den smarte mobile hængekøje fra Coolstuff er ideel til campingvognen, fisketuren eller festivallen. Den kan købes billigt HER.

Den mobile hængekøje får 14 gode anmeldelser hos Coolstuff, der sælger den gennem deres webshop. Hængekøjen har et specielt stativ, som gør den særdeles velegnet til en tur ud i det fri – uanset om det er en tur til stranden, til festival eller til campingpladsen.

Den mobile hængekøje er fjerlet – den vejer nemlig under 10 kg med både hængekøje og stativ. Den pakkes let sammen og opbevares i den medfølgende taske, som du kan tage med dig på ryggen eller smide i bilens bagagerum.

Selvom der er tale om en letvægter, kan hængekøjen og dens stativ bære op til 110 kg. Liggearealet måler ca. 190 centimeter i længden, så selv fuldvoksne mænd kan ligge godt og behageligt.  Det sammenklappelige stativ sikres i øvrigt med en række stifter, så du undgår at den klapper sammen uønsket.

Med den mobile hængekøje får du:

 • Praktisk transporttaske
 • Blå hængekøje
 • Sammenklappeligt letvægtstativ
 • Bæreevne på op til 110 kg

Se pris på den mobile hængekøje hos Coolstuff

Se også denne artikel på idenyt.dk:  10 hængekøjer – inspiration til havens hyggelige hængemøbel

Denne side er anmeldt af: Lars Hansen 10/10

Author

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Write A Comment