Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Håndmixer - Bedst i test: Guide til de 8 bedste elpiskere (+ gode råd)

Håndmixer - Bedst i test: Guide til de 8 bedste elpiskere (+ gode råd)

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

En håndmixer er uundværlig når der skal blandes, røres eller piskes. Den gør det let at piske alt fra flødeskum til marengs, og ingredienserne til en kagedej blandes grundigt og hurtigt med en håndmixer.

Spørgsmålet er, hvilken der er bedst, og hvad skal du kigge efter. Vi har undersøgt en række tests, og fundet 8 af de bedste håndmixere på markedet, som du kan se nedenfor.

Vores favorit håndmixere

Bosch MFQ4020
Lager

Bosch MFQ4020

Håndmixer - Bedst i test Gå til bedste pris
288 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch MFQ4030
Lager

Bosch MFQ4030

Bedste håndmixer til prisen Gå til bedste pris
288 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Dualit Canvas
Lager

Dualit Canvas

Bedste brugervenlige håndmixer Gå til bedste pris
950 Kr. hos Power
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch MFQ3030
Lager

Bosch MFQ3030

Bedste håndmixer i budgetklassen Gå til bedste pris
217 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs vores anmeldelse
Lager
Electrolux EHM6300
Lager

Electrolux EHM6300

Gå til bedste pris
415 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch MFQ4080
Ukendt Lager

Bosch MFQ4080

Gå til bedste pris
541 Kr. hos Skousen
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Bosch MFQ36480
Lager

Bosch MFQ36480

Gå til bedste pris
418 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
KitchenAid
Lager

KitchenAid

Gå til bedste pris
1.301 Kr. hos Kulina
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

5 ting du skal overveje, før du køber håndmixere

 • Strøm

  En håndmixer er hurtigere og kraftigere afhængig af hvor høj watt den har. Hvis du planlægger blot at bruge håndmixeren til at piske æg eller fløde, vil en model med lavere effekt på 200-250 watt være tilstrækkelig. Hvis du derimod ønsker at bruge den til at blande dej, har du brug for en håndmixer med højere watt. Det er dog også vigtigt at huske på, at de kraftigste håndmixere generelt er tungere og mere udfordrende at manøvrere.

 • Hastighedsindstillinger

  Håndmixere har flere hastighedsindstillinger, så du kan styre, hvor hurtigt eller langsomt knivene bevæger sig, og håndmixeren er generelt kraftigere jo højere hastigheden er. Når du blander ingredienser, skal du starte med en lav hastighed og gradvist øge hastigheden for at undgå at lave rod. Hvis du pisker æg, skal du starte på en lav hastighed, så æggehviderne ikke flyver ud af skålen. Når æggehviderne er samlet, kan du øge hastigheden til middelhøj hastighed for at skabe en let, luftig konsistens. Hvis du blander dej, skal du have en højere hastighed for at få en glat konsistens, og hvis du laver flødeskum, skal du ligeledes bruge en høj hastighed. Det er vigtigt at vælge den rigtige håndmixer til dine behov for at opnå gode resultater, og mange røremaskiner leveres kun med to hastighedsindstillinger, som er mere velegnede til lejlighedsvis brug. Hvis du imidlertid ønsker en håndmixer, som effektivt kan klare forskellige madlavningsopgaver, skal du kigge efter modeller med minimum 4 hastighedsindstillinger.

 • Funktioner

  Nogle håndmixere kommer med ekstra funktioner, som gør dem mere alsidige og praktiske at bruge. Mange håndmixere har eksempelvis en blød startfunktion, der gradvist øger knivenes hastighed., og mange håndmixere har også en turbotilstand. En anden ting, du skal overveje, er om håndmixerens dele kan tåle opvaskemaskine., hvilket er nyttigt til hurtig og nem rengøring. Derudover leveres nogle håndmixere med tilbehør som piskeris eller hakkere, mens andre har et LED-display, der viser hastighedsindstillingen og den resterende tid.

 • Pris

  Når du skal beslutte, hvor meget du vil bruge på en håndmixer, er det vigtigt at overveje, hvad du skal bruge den til. Hvis du kun har planer om at bruge den lejlighedsvis til små madlavningsopgaver som at piske æg eller fløde, bør en billigere model være tilstrækkelig. Hvis du derimod planlægger at bruge din håndmixer oftere eller til mere krævende opgaver som at blande dej, har du brug for en kraftigere og mere holdbar model, og det er her værd at bruge flere penge på en håndmixer, der holder i længden. Dyrere modeller har generelt flere funktioner og en bedre konstruktion men koster omkring 1.000 kr., hvor billigere alternativer ligger på omkring 500 kr.

 • Forbruger- og ekspertanmeldelser

  Forbruger- og ekspertanmeldelser er nyttige, når du skal beslutte hvilken håndmixer, du vil købe. Forbrugeranmeldelser kan fortælle dig hvor let håndmixeren er at bruge, hvor godt den fungerer i hverdagen. På den anden side kan ekspertanmeldelser give en mere dybdegående analyse af de forskellige modellers funktioner. I sidste ende afhænger det dog af dine behov og præferencer, men uanset hvad du vælger, bør du læse flere anmeldelser, før du træffer din endelige beslutning. Artiklen indeholder forbruger- og ekspertanmeldelser for at hjælpe dig med din købsbeslutning.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte håndmixere

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Håndmixer - Bedst i test test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch MFQ4020
lydsvag håndmixer i rustfrit stål

 • Testvinder - Råd & Rön
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MFQ4020:

 • Fem hastigheder og turbofunktion
 • God til alle bage- og madlavningsopgaver
 • Krog i rustfrit stål

Bosch MFQ4020 placerer sig højt i diverse tests og udnævnes til testvinder hos både et uvildigt testpanelsamt Råd & Rön.

Håndmixeren er blandt andet god til kageblandinger og dejæltning, og ifølge de mange forbrugeranmeldelser er den både nem at rengøre, støjsvag og let at håndtere.

Det er således et  godt køb for dig, der ønsker en håndmixer med de basale funktioner, men som er i god kvalitet.

Grunde til at købe

 • Lydsvag drift
 • Let og sikkert greb
 • Præcis kontrol til enhver opskrift
 • Soft touch-håndtag

Grunde til at undgå

 • Kan være en smule tung for nogle brugere

Mere om Bosch MFQ4020

Detaljer

 • Antal hastigheder: 5
 • Effekt: 450 W
 • Vægt: 1.1 kg

Håndmixeren fra Bosch er særlig god grundet den lave pris, effektivitet og sit rengøringsvenlige design, hvilket gør håndmixeren nem at anvende både i hverdage og weekender.

Små detaljer som plast-skjolde øverst på piskeris og dejkroge gør, at der ikke kan trænge madvarer op i mekanikken. Alt i alt er modellen et godt køb til prisen, og der medfølger to turbopiskeris og to dejkroge i købet.

Bomagasinets vurdering

MFQ4020 fra Bosch er en håndmixer, som er blevet kåret som testvinder af både et uvildigt testpanelog Råd & Rön. En af de ting, der springer i øjnene er dens støjsvage drift, som sikrer et fredeligt køkkenmiljø. Dens lette design og behagelige greb gør den derudover nem at håndtere og giver præcis kontrol over alle opskrifter. Derfor vil den være et pålideligt valg til både hverdags- og weekendbagning.

Selvom Bosch MFQ4020 kan være lidt tung for nogle brugere, er den stadig et fremragende valg. Især med dens overkommelige pris, effektivitet og brugervenlige funktioner, er den ideel til dig, der ønsker en pålidelig håndmixer. Rengøringen er desuden en leg takket være plastskærmene på piskerisene og dejkrogene, og medfølgende tilbehør som turbopiskere og dejkroge sikrer, at du har alt, hvad du har brug for.

Bedste håndmixer til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch MFQ4030
kraftfuld håndmixer der scorer højt i tests

 • Testvinder - Icakuriren
 • Topscorer - Råd & Rön
 • 4,6/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MFQ4030:

 • Innovative FineCreamer piskeris
 • Ekstra kraftig motor med 575 W
 • Praktisk og komfortabel størrelse

Den stærke Bosch MFQ4030 håndmixer ligner til forveksling testvinderen MFQ4020, og den får da også en  førsteplads hos Icakuriren og en andenplads i Råd & Röns håndmixer test. Den roses ligeledes af flere tilfredse kunder hos Whiteaway, der alle giver mellem 4 og 5 stjerner. Det er især fordi den er støjsvag og nem at bruge, hvilket trækker op i den samlede bedømmelse og udløser en købsanbefaling.

Grunde til at købe

 • Nem udkastningsknap
 • Fuld kontrol af blandingen
 • Dejkroge, der er nemme at rengøre
 • Med mulighed for at tilslutte blender stav

Grunde til at undgå

 • Kan være støjende ved højeste indstilling

Mere om Bosch MFQ4030

Detaljer

 • Effekt: 500 W
 • Antal hastigheder: 5
 • Vægt: 1.1 kg

Den stærke Bosch MFQ4030 håndmixer ligner til forveksling testvinderen MFQ4020, og den får da også en  førsteplads hos Icakuriren og en andenplads i et uvildigt testpanels og Råd & Röns håndmixer test. Den roses ligeledes af flere tilfredse kunder hos Whiteaway, der alle giver mellem 4 og 5 stjerner. Det er især fordi den er støjsvag og nem at bruge, hvilket trækker op i den samlede bedømmelse og udløser en købsanbefaling.

Inkluderet tilbehør: 2 turbopiskeris, 2 dejkroge

Bomagasinets vurdering

Bosch MFQ4030 har fået en førsteplads i Icakurirens test og har fået en høj placering i Råd & Rön. Kunder på Amazon har også givet den gode anmeldelser med imponerende 4,6/5 stjerner. Vi er særligt glade for, at den er støjsvag og nem at bruge med sit brugervenlige design. Vi kan også lide den nemme udløserknap, der giver fuld kontrol over røreprocessen, og dejkrogene, der er nemme at rengøre. Det er også en god tilføjelse, at du kan tilslutte en blenderstav.

Den kan dog være lidt støjende på den højeste indstilling. Alt i alt er Bosch MFQ4030 en pålidelig og effektiv håndmixer, som vi varmt kan anbefale som det bedste valg til prisen.

Bedste brugervenlige håndmixer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dualit Canvas
kraftfuld og velafbalanceret elpisker

 • 4,5/5 stjerner hos BBCgoodfood.com
 • 4,5/5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
 • 85/100 point stjerner hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Dagens bedste priser og tilbud på Dualit Canvas:

 • Alsidig brug
 • Piskeris og dejkroge medfølger
 • Robust og stilfuldt bygget

Denne lækre og kraftfulde håndmikser får mange rosende ord og vurderinger med på vejen. Den får blandt andet 4,5 stjerner ud af 5 hos det britiske magasin BBCgoodfood.com, 4 stjerner ud af 5 hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com og 85 point ud af 100 hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute. Den får også gode anmeldelser hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön.

Det er især dens styrke og gode balance i hånden, der bliver fremhævet. Også dens evne til at ælte bliver fremhævet som en af dens styrker. Alt i alt vurderes den til at være en god og brugervenlig håndmikser.

Grunde til at købe

 • Fremragende design
 • Ergonomisk håndtag
 • Indtrækkelig ledning
 • Udskiftelige og opvaskemaskineegnede dele

Grunde til at undgå

 • Kan være udsat for ridser

Mere om Dualit Canvas

Detaljer

 • Antal hastigheder: 4
 • Mærke: Dualit
 • Højde: 30 cm
 • Bredde: 20 cm
 • Dybde: 9,5 cm
 • Effekt: 400 watt
 • Vægt: 1,3 kg
 • Fås i følgende farver: hvid, sort og krom
 • Inkluderet tilbehør: flade piskeris, ballonpiskeris og dejkroge (2 af hver)

Den hvide håndmikser ligger godt i hånden. Det skyldes dens design, der giver en god vægtfordeling, som gør den behagelig at arbejde med. Dens beskedne vægt på 1,3 kg gør den nem at håndtere, og den ligger super godt og stabilt i hånden.

Den er også super flot og moderne i sit look med den hvide grundfarve og de sorte detaljer. På siden sidder et sølvfarvet mærke, hvor der står Dualit på.

Håndmikseren fås også i andre farver. Her kan du vælge den mikser, der passer bedst ind i dit køkken – eller du kan vælge den, du synes bedst om. Den fås også i en sort udgave og i en virkelig flot udgave i krom.

Dualit håndmikserens funktioner

Den har forskellige funktioner, og der følger en god håndfuld tilbehør med til den. Håndmikseren er et praktisk køkkenredskab, som kan både piske og ælte. Dertil kan du vælge imellem at bruge enten et sæt ballonpiskeris, et sæt fladpiskere eller et sæt dejkroge – afhængigt af, hvad der skal røres, og hvordan det skal røres eller piskes.

Dens kraftige motor har 4 hastighedstrin, hvilket gør det muligt at dosere, hvor hurtigt og kraftigt piskerisene eller dejkrogene skal dreje rundt. Dermed har du god kontrol over din tilberedning af diverse fødevarer.

Du kan for eksempel piske æg, flødeskum og lignende med piskerisene, og med dejkrogene kan du ælte dej til kager og brød, eller du kan bruge dem, når du skal røre en kødfars. Det letter din madlavning betydeligt, at du kan bruge denne håndmikser som assistent, når der skal røres og piskes.

En stærk håndmikser

Det er et lille og praktisk køkkenredskab, som nærmest ikke er til at undvære, når du skal tilberede noget mad, der skal røres.

Den har tilmed en meget stærk motor på 400 watt, der betyder, at den kan klare røre-opgaverne helt perfekt i løbet af ingen tid.

Den er også forsynet med et praktisk ledningsoprul, som gør det nemmere at opbevare den, når den ikke er i brug. Du kan enten lægge den i en skuffe eller et skab, eller du kan hænge den op på væggen. 

Bomagasinets vurdering

Vi vil gerne anbefale Dualit Canvas håndmixer, da den har fået fantastiske anmeldelser for sit brugervenlige design, kraftfulde ydeevne og gode balance. Den har modtaget en bedømmelse på 4,5/5 stjerner fra BBCgoodfood.com, 4,5/5 stjerner fra Trustedreviews.com og en score på 85/100 fra Good Housekeeping Institute. Vi er særligt imponerede over dens styrke og perfekte balance, hvilket gør den utrolig behagelig at bruge. Desuden er den også fremragende til at ælte. Dualit Canvas håndmixer kommer med et ergonomisk håndtag, en udtrækkelig ledning og dele, der kan tåle opvaskemaskine.

Dog skal du passe på ridser på overfladen – de er nemlig let synlige. Men hvis du er forsigtig, og ikke har noget imod, at der med tiden måske kommer lidt skrammer, så er Dualit Canvas et oplagt valg til dig, der skal bruge en brugervenlig håndmixer.

Bedste håndmixer i budgetklassen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch MFQ3030
håndmixer med et klassisk design

 • 88/100 point stjerner hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
 • God anmeldelse hos det svenske magasin Råd og Rön

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MFQ3030:

 • Let hus til nem håndtering
 • Variabel hastighedskontrol
 • Ergonomisk design

Den hvide klassiske håndmixer fra Bosch får mange flotte vurderinger med på vejen fra diverse forbrugermagasiner.

Grunde til at købe

 • Dele, der tåler opvaskemaskine
 • Brugervenligt designet
 • Fire hastighedsindstillinger
 • Let at justere

Grunde til at undgå

 • Mindre kraftfuld i forhold til andre modeller

Mere om Bosch MFQ3030

Detaljer

 • Mærke: Bosch
 • Effekt: 350 watt
 • Antal hastigheder: 4 + turbo
 • Vægt: 740 g
 • Længde på ledning: 140 cm
 • Farve: hvid
 • Støjniveau: 53,3 dB(A)
 • Med ledningsoprul
 • Inklusiv 2 æltekroge og to piskeris
 • Materiale: plast
 • Brugervenlig

Hos det svenske forbrugermagasin, Råd & Rön, får den en god anmeldelse, og hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute får den 88 point ud af 100. Her omtales den som en god allround håndmixer, der arbejder upåklageligt og støjer væsentligt mindre end andre tilsvarende håndmixere. Desuden syntes de, at det er en stor fordel, at tilbehøret kan vaskes i maskine.

Håndmixeren MFQ3030 fra Bosch vejer langt under et kilo, og det gør den super nem at arbejde med. Selv om du skal bruge den i længere tid, vil du kunne gøre det uden at blive meget øm i hånden og armen. 

Maskinen er klassisk hvid med detaljer i grå og rød. Den har en god ligevægt, og den ligger rigtig godt i hånden.

Data om Bosch MFQ3030 håndmixer

Den er forsynet med en ret kraftig motor på 350 watt, og den har 4 hastighedstrin og en smart turbofunktion. Det er meget praktisk, at du på den måde kan regulere dens styrke og omgangshastighed i forhold til, hvad du skal bruge mixeren til. Det gør det også nemmere for dig at ned- eller opjustere hastigheden, mens du pisker, rører eller ælter.

Du kan nemt regulere hastigheden med tommelfingeren på den hånd, der holder mixeren. Det kan også gøres, mens maskinen er i gang, og dermed kan du lave nogle glidende overgange imellem de forskellige hastigheder. Desuden kan du slukke helt for motoren på samme måde. På den måde kan du nemt og akut stoppe røre-processen lige i det rette sekund.

Ledningen på maskinen har en længde på 140 cm, og der er mulighed for ledningsoprul. Som inkluderet tilbehør har den et sæt piskeris og et par æltekroge. De gør det muligt for dig at tilberede forskellige typer madvarer, der skal piskes, æltes eller røres. Derved sparer du både tid og anstrengelser i forhold til, hvis du skulle gøre det ved håndkraft. Piskerisene og dejkrogene er super nemme at gøre rene, da de kan tåle at komme i opvaskemaskine.

Det er en meget stor fordel, at maskinen er så støjsvag, som den er. Det gør den mere behagelig at arbejde med, og du kan sagtens høre radio eller samtale, imens den er i gang. Det gælder også, når den kører på høje hastigheder.

Mixeren er meget nem at bruge og generelt nem at gøre ren.

Bomagasinets vurdering

Bosch MFQ3030 har et attraktivt design og har fået en bedømmelse på 88/100 stjerner fra Good Housekeeping Institute, samt positive anmeldelser fra det svenske magasin Råd og Rön. Dette tyder på, at denne håndmixer er et godt valg.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Bosch MFQ3030 er dens brugervenlige design. Den har fire forskellige hastighedsindstillinger, hvilket giver dig mulighed for præcis kontrol under brug. Vi sætter også pris på, at visse dele tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen mere praktisk.

Selvom Bosch MFQ3030 måske ikke er den mest kraftfulde håndmixer på markedet, kompenserer den ved at være let og behagelig at bruge. Vi er glade for, at den vejer mindre end 1 kg, da det gør den nem at håndtere og mindsker træthed under længere miksningssessioner.

Selvom Bosch MFQ3030 kan forbedres på visse områder, såsom dens effekt, mener vi stadig, at den er et godt valg i sin budgetklasse.

Electrolux EHM6300
sort og lækker håndmixer

 • God anmeldelse hos det svenske magasin Råd og Rön

Dagens bedste priser og tilbud på Electrolux EHM6300:

i samarbejde med PriceRunner

 

Denne moderne sorte håndmixer med det lækre design fra Electrolux klarer sig godt i diverse anmeldelser hos forbrugermagasiner.

Grunde til at købe

 • Soft touch greb
 • Let at opbevare
 • Styring af stejle hastigheder
 • Hurtig og effektiv

Grunde til at undgå

 • Det kan tage lang tid at blande fødevarer med hårdere konsistens

Mere om Electrolux EHM6300

Detaljer

 • Mærke: Electrolux
 • Effekt: 500 watt
 • Antal hastigheder: 6
 • Med turbo-effekt
 • Vægt: 1.185 g
 • Med to dejkroge
 • Med to piskeris
 • Ledningens længde: 150 cm
 • Lydniveau: 49 dB(A)
 • Farve: sort
 • Meget brugervenlig

Også hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön får den en fin vurdering. 

Designmæssigt er denne mixer en blanding af en klassisk retro- og en moderne stil. Den er sort med detaljer i hvid og sølvfarve. Den fremstår meget lækker og elegant, og den kan sagtens tåle at hænge fremme på væggen i køkkenet. Den vil kunne passe ind i de fleste køkkenindretninger med sit design og sine farver.

Maskinen ligger godt i hånden, den er godt balanceret, og det gør den meget komfortabel at arbejde med.

Fakta om Electrolux EHM6300 håndmixer

Der sidder en pænt stærk motor i denne maskine. Den er på 500 watt, og den kan indstilles i 6 forskellige hastigheder, inklusiv en turbo-effekt. Når den er så fleksibel i forhold til hastighed, så gør den det meget nemmere for dig at regulere, hvor meget eller hvor lidt power piskningen eller æltningen skal have.

Det betyder, at du kan have en god feeling med processen, og du kan nemt skrue op eller ned for hastigheden, eller du kan afbryde maskinen helt. Du tænder, regulerer eller afbryder den meget nemt med tommelfingeren på den hånd, der holder mixeren.

Den handy maskine vejer blot en smule over et kilo, og det gør den meget nem at arbejde med – også når noget skal røres i lang tid. Det sparer du både håndkraft-energi og tid ved. Det gør det hurtigere og sjovere at lave mad.

Med til håndmixeren er der både et sæt piskeris og et sæt dejkroge. Dermed er du gearet til både at røre, piske og ælte forskellige madvarer. De er nemme at sætte i og få ud igen. Det gøres med et enkelt tryk. Piskeris og dejkroge er nemme at gøre rene, da de kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen. Også selve håndmixeren er nem at gøre ren. Det kan gøres med vand og sæbe på en opvredet klud. 

I forhold til mixerens støjniveau, så er det behageligt lavt. Det ligger på 49 dB(A), hvilket er ret lavt for en håndmixer. Det er absolut en fordel, at du kan arbejde med maskinen uden at blive generet af støj.

Alt i alt får du en super effektiv og lækker håndmixer, som er nem at håndtere, og som arbejder meget støjsvagt.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig glade for Electrolux EHM6300 håndmixer på grund af dens slanke design og imponerende ydeevne. Med det soft touch-greb ligger den behageligt i hænderne og er nem at håndtere. Mixeren har også en kraftig motor på 500 watt og 6 forskellige hastighedsindstillinger, herunder en turbofunktion, så du får fuld kontrol over blandingen eller æltningen. Det lave støjniveau er bestemt en fordel, da du kan arbejde med mixeren uden unødvendige forstyrrelser.

Dog ville vi ønske, at ledningen var lidt længere, da den kan være lidt trang nogle gange. På trods af dette kan vi varmt anbefale Electrolux EHM6300 på grund af dens effektivitet, brugervenlighed og stilfulde design. Den er en fantastisk køkkenhjælp til alle, der elsker at lave mad og bage.

Bosch MFQ4080
håndmixer med masser af ekstraudstyr

 • 86 % af 100 - Testberichte
 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MFQ4080:

Vi vurderer denne Bosch håndmixer til at være et godt køb, da den generelt får rigtig gode anmeldelser og flotte test bedømmelser. Her er det blandt andet byggekvaliteten, støjniveauet og den høje brugervenlighed, der trækker de mange anmeldelser i en positiv retning.

Grunde til at købe

 • Diverse tilbehør medfølger
 • Let og nem at håndtere
 • Lydsvag drift
 • 2 stabile dejkroge
 • Let at vedligeholde

Grunde til at undgå

 • Ledningen kunne være længere

Mere om Bosch MFQ4080

Detaljer

 • Effekt: 500 W
 • Antal hastigheder: 5
 • Vægt: 1.8 kg

Det er en håndmixer som kommer med en masse nyttigt tilbehør, såsom minihakker og blenderstav med blenderbæger. Derudover leveres den selvfølgelig også med turbopiskeris og dejkroge.

Denne håndmixer klarer rigtig mange funktioner i køkkenet, og til en pris på ca. 500 kroner mener vi at den er et godt køb for dig der ikke vil ud og investere i en masse unødvendige maskiner, der ender med at stå og fylde i køkkenskabene.

Inkluderet tilbehør: 2 turbopiskeris, 2 dejkroge, blenderstav, blenderbæger, minihakker

Bomagasinets vurdering

Vi mener, at MFQ4080 skiller sig ud med sit imponerende byggekvalitet, støjsvage drift og brugervenlige design. Vi er særligt glade for, at der medfølger forskelligt nyttigt tilbehør, såsom en minihakker og en blenderpind med et blenderbæger, sammen med turbopiskerisene og dejkrogene.

Selvom håndmixeren tilbyder mange funktioner og har en overkommelig pris på omkring 500 kr., ville vi ønske, at ledningen var længere for at gøre den mere praktisk. Trods denne lille ulempe kan vi varmt anbefale Bosch-håndmixeren til dig, der ønsker et alsidigt køkkenapparat uden at fylde dine skabe med unødvendige maskiner. Derfor kan du trygt vælge denne håndmixer, som vi mener vil være værdifuld i dit køkken.

Bosch MFQ36480
god og multifunktionel håndmixer

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MFQ36480:

Hvis udseendet ikke er det vigtigste og du bare gerne vil have en billig og alsidig håndmixer, så er Bosch MFQ36480 det bedste valg. Den får mange gode anmeldelser fra køberne, der alle vurderer den til at være en rigtig god håndmixer. Blandt andet konstateres det at håndmixeren er støjsvag, nem at rengøre og generelt meget brugervenlig.

Grunde til at købe

 • Ligger godt i hånden
 • Let at sætte op
 • God fordeling af stillinger
 • Stille betjening

Grunde til at undgå

 • Der medfølger ingen hakker

Mere om Bosch MFQ36480

Detaljer

 • Vægt: 1.6 kg
 • Effekt: 450 W
 • Antal hastigheder: 5

Udover at fungere som håndmixer, kan Bosch MFQ36480 også bruges til mange andre ting. Der medfølger nemlig ikke kun piskeris og dejkrog, men også stavblender, blenderbæger og minihakker. Således kan du udnytte motoren i håndmixeren på mange forskellige måder, hvilket er en fordel hvis du ikke ønsker at købe udstyret hver for sig.

Inkluderet tilbehør: 2 piskeris, 2 dejkroge, blenderstav, minihakker, blenderbæger

Bomagasinets vurdering

Vi er meget tilfredse med Bosch MFQ36480 på grund af dens alsidighed og overkommelige pris. Mange købere har også rost denne mixer, som det tydeligt fremgår af dens fremragende brugerbedømmelser på Google Shopping og Amazon. Vi er især glade for dens lave støjniveau, nemme rengøring og brugervenlighed. Den føles også behagelig i hånden, og vi værdsætter den nemme opsætning og de forskellige hastighedsindstillinger.

Vi vil dog gerne påpege, at det ville være endnu bedre, hvis der fulgte en hakker med. Men alt i alt vil vi varmt anbefale Bosch MFQ36480 håndmixeren på grund af dens multifunktionalitet og det ekstra tilbehør, den leveres med, såsom blenderstav, minihakker og blenderkande.

KitchenAid
støjsvag elpisker i et retrodesign

 • Bedst i test hos PriceRunner - med høj bedømmelse på 5/5 stjerner
 • Topscorer - Klikk.no
 • Topscorer - Råd & Rön

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Den populære KitchenAid håndmixer fås i flere forskellige farver, og så har den et lækkert retrodesign med en konstruktion i høj kvalitet. Den støjsvage motor og ni forskellige hastighedstrin gør håndmixeren lækker at arbejde med. Det konkluderer både testpanelerne og køberne, som er enige om at håndmixeren både er effektiv og meget brugervenlig.

Grunde til at købe

 • Unikt retro-design
 • 9 hastigheder
 • Kraftig motor
 • Blød start-funktion
 • LED-lysindikator

Grunde til at undgå

 • Højere prisklasse

Mere om KitchenAid

Detaljer

 • Effekt: 85 W
 • Antal hastigheder: 9
 • Vægt: 1.1 kg

KitchenAid håndmixeren har et indbygget LED-display, hvorfra du styrer de i alt 9 hastighedstrin. Motoren er desuden med blød opstart, hvilket især er nyttigt når der skal røres dej eller kagemix sammen. Det kan nemlig godt støve eller plaske en smule når håndmixeren starter for voldsomt, så med blød opstart undgår du set uvildigt testpaneli dit køkken. Den bløde opstart skåner desuden motoren. Håndmixeren er udstyret med en fleksibel telefonledning, så du undgår at have en lang ledning hængende over køkkenbordet.

Med denne håndmixer får du en større tilbehørspakke bestående af dejkroge, piskeris, ballonpiskeris, rørestativ og en opbevaringspose det hele kan ligge i. Du får således en række ekstratilbehør, som normalt ikke følger med andre håndmixere.

Inkluderet tilbehør: 2 piskeris, 2 dejkroge, rørestav, ballonpiskeris, opbevaringspose

Bomagasinets vurdering

Vi er imponerede over KitchenAid håndmixerens retrodesign og dens høje kvalitet. Med en støjsvag motor og ni forskellige hastighedsindstillinger er den let og rar at arbejde med. Både eksperter og købere har givet den høje karakterer for dens effektivitet og brugervenlige design, hvilket er ganske imponerende. Et særligt træk, som vi virkelig godt kan lide, er det indbyggede LED-display, der giver dig mulighed for at styre de ni hastighedsniveauer, samt den bløde startfunktion, som forhindrer set uvildigt testpanelog beskytter motoren. En praktisk funktion er den fleksible ledning, der hjælper med at holde bordpladen fri for rod.

Selvom vi gerne ville have set en lavere pris, kommer den stadig med en masse ekstratilbehør såsom dejkroge, piskeris, stativ og en opbevaringspose. Alt i alt er vi meget tilfredse med KitchenAid håndmixerens unikke retrodesign, kraftfulde motor og brugervenlige funktioner.

FAQ

Hvilke håndmixere er de bedste at købe?
Nogle af de bedste håndmixere på markedet lige nu er Bosch MFQ4020, Bosch MFQ4030 og Dualit Canvas. Modellerne bliver blandt andet rost for deres kraftfulde egenskaber, samt at de er relativt overkommelige i pris.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en håndmixer?
Når du skal købe en håndmixer, skal du være opmærksom på, hvor mange watt maskinen bruger, da det er med til at afgøre, hvor kraftfuld maskinen er. Hvis du gerne vil piske store portioner eller drøje ingredienser, kan det være en fordel at købe en håndmixer med mange watt.
Hvor lang tid holder en håndmixer?
Når du køber en håndmixer, kan du forvente, at den holder i 3-4 år. Maskinens levetid afhænger dog også i høj grad af modellens kvalitet, og dertil bliver håndmixere også hurtigere slidt, hvis du bruger den ofte.
Hvor mange hastigheder har jeg brug for på en håndmixer?
Når du køber en håndmixer, bør du gå efter en model med minimum 3-5 hastighedsindstillinger. Hvis du elsker at være kreativ i køkkenet og ofte bruger en håndmixer, er det dog en fordel at købe en model med minimum 6-8 hastigheder.

Hvad kan håndmixeren bruges til?

En håndmixer er et alsidigt køkkenredskab, som med det rette tilbehør kan bruges til flere forskellige madlavningsopgaver. Håndmixeren er blandt andet god til:

 • Piskning
 • Omrøring
 • Æltning
 • Blanding af ingredienser (flydende og pulveriserede)

Med håndmixeren kan du piske alt fra fløde til æggehvide uden at få ondt i arm, skulder og håndled, og ofte kan maskinerne gå op i et højt antal omdrejninger, så der kan piskes igennem ved krævende opgaver.

Derudover er håndmixeren god, når der skal blandes ingredienser til desserter, og håndmixeren gør det let at lave chokoladekage uden klumper, og pandekagedejen laves på få minutter.

Udover piskerisene medfølger der også et par dejkroge, som kan bruges til små ælteopgaver, hvor det så handler om at finde en metode hvor dejen æltes ligeligt, uden at kravle op ad dejkrogene.

Det kan godt lade sig gøre, og er nemmere end håndæltning på køkkenbordet. I bund og grund fungerer dejkrogene som en miniudgave af røremaskinen, dog uden at du kan efterlade den uden opsyn.

Redskaber til dit køkken

En håndmixer er et uundværligt redskab i ethvert køkken. Den er designet til at lette din madlavning ved at blande og piske ingredienser hurtigt og effektivt. Udover de unikke funktioner ved en håndmixer, er der også andre relaterede apparater, der kan hjælpe med at udvide dine kulinariske muligheder.

En smoothie blender er et perfekt supplement til din håndmixer, når det kommer til at lave lækre og sunde drikke. Mens håndmixeren kan hjælpe dig med at blande ingredienser til forskellige retter, kan en smoothie blender lave cremede og næringsrige smoothies, shakes og frugtdrikke på ingen tid. Med en smoothie blender kan du blande frisk frugt, grøntsager og andre ingredienser til en hurtig og næringsrig morgenmad eller mellemmåltid.

Du kan også kigge på en foodprocessor, som er et kraftfuldt apparat, der kan udføre flere funktioner i køkkenet. Mens håndmixeren er perfekt til at blande og piske ingredienser, kan en foodprocessor hakke, skære og blende en bred vifte af fødevarer. Med en foodprocessor kan du let tilberede saucer, dressinger, pesto, puréer og meget mere. Den er ideel til at spare tid og kræfter i køkkenet.

Til sidst kan en isterningemaskine også være en praktisk tilføjelse til dit køkken, især når du har brug for en hurtig forsyning af isterninger. Selvom håndmixeren ikke er direkte relateret til isterningemaskinen, kan de bruges sammen til at tilberede forfriskende drikkevarer som cocktails, lemonade eller iste. Mens håndmixeren hjælper med at blande ingredienserne, kan isterningemaskinen sikre, at du altid har nok kolde isterninger til at afkøle dine drikkevarer på varme sommerdage eller ved fester og sammenkomster.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Icakuriren

Det svenske mad- og forbrugermagasin, Icakuriren, foretog i januar 2015 en test af 10 forskellige håndmixere. Alle maskinerne er hver især blevet vurderet ud fra hvor gode de er til at piske fløde og blande en hvedebrødsdej, og så er brugervenligheden også blevet afprøvet. Under brugervenlighed har testpanelet vurderet grebet, balancen, støjniveau og stander.

Testresultatet viser, at der ikke umiddelbart er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Således bliver Bosch MFQ4030 bedst i test, mens både Electrolux EHM6300 og KitchenAid får 5 hjerter ud af 6 mulige. I den anden ende af skalaen finder vi Menuett Art nr 802-359, Fasett 9095-1441 og Clas Ohlson Art nr 34-1277-3, som alle får dumpekarakter for at være for lette, for larmende og med generelle mangler, der kan være til irritation, hvis man skal bruge håndmixeren ofte.

Du kan læse hele testen gratis hos Icakuriren.

Råd & Rön

Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön har testet hele 33 håndmixere i november 2014. Alle håndmixerne er blevet testet hos ICRT (International Consumer Research & Testing), der også tester produkter for blandt andet et uvildigt testpanelog andre store forbrugermagasiner i Europa.

Alle håndmixerne er blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Piskning 55 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Støjniveau 10 %
 • Kvalitetsindtryk 5 %

I testen er der blevet forsøgt at piske/mixe fløde, æggehvide, pandekagedej, sukkerkagedej samt æltning af en dej til et madbrød.

I alle testscenarierne er håndmixerne blevet målt på tidsforbrug, jævnhed og konsistens af det færdige resultat. Desuden er det blevet vurderet hvor lette håndmixerne er at benytte, ligesom der er blevet kigget på byggekvaliteten og målt støjniveau.

Råd & Röns håndmixer test domineres i toppen af Bosch, der fylder hele top 6 med en række forskellige håndmixere, der dog er af samme type men med forskellige farver/tilbehør. Modeller fra henholdsvis Kenwood, Braun og KitchenAid klarer sig også godt.

Hele testen kan læses hos Råd & Rön mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Technik Zu Hause

Technik Zu Hause er et tysk forbrugermagasin, der løbende udkommer med nye test resultater og gode tips og råd til dig som forbruger.

Magasinet har netop foretaget en test af 8 håndmixere, som har været udsat for blandt andet piskning af flødeskum og miksning af et rugbrød. Håndmixerne i deres test klarede alle opgaverne, men forskellen lå i den mængde tid, de forskellige håndmixere brugte på opgaverne.

Du kan læse denne test helt gratis. Den åbnes som et PDF-magasin, hvor der også er andre tests.

Klikk.no 

Klikk er et norsk forbrugermagasin, og her har de testet 11 håndmixere og bedømt dem ud fra kriterierne piskning, blanding og æltning af dej, brugervenlighed og sidst, men ikke mindst, byggekvaliteten.

Der er i testen blevet pisket æggesnaps, ligesom der er blevet rørt en let dej og til sidst en brøddej. Konsistensen af dejen er herefter blevet vurderet, ligesom der under piskningen af æggesnapsen også blev taget tid. Man har desuden testet motorkraften af under æltning af dejen, hvor man har forsøgt at presse maskinerne til det yderste, for at teste om de står af, og om man har god kontrol og greb om maskinen.

Testen er måske en smule uvidenskabelig, men den giver alligevel et rigtig godt billede af hvilke håndmixere der holder, og hvilke der ikke gør.

Kenwood kMix håndmixeren bliver bedst i test og får terningkast 5, da den klarer sig rigtig godt på alle parametre. Den er tung men afbalanceret, og så er den bygget i en høj kvalitet. De fem hastigheder fungerer godt, og maskinen pisker og ælter til fuld tilfredshed hos testpanelet. KitchenAid klarer sig også rigtig godt i denne test, hvor den ender på terningkast 4. Den er behagelig og nem at bruge, og så er telefonkablet smart og praktisk.

Du kan læse hele testen gratis hos Klikk.no.

Aftonbladet

Hos svenske Aftonbladet har de i deres betalingssektion foretaget en test af 8 forskellige håndmixere. I testen konkluderes det, at det ikke altid er en god idé at gå efter de billigste modeller, hvis du har interesse for madlavning og gerne vil have det bedste produkt.

Testen er udarbejdet af WiseGuide, som er en testorganisation, der tester produkter på bestilling fra aviser og dagblade. Håndmixerne er alle blevet testet for deres egenskaber ved piskning af fløde, æltning af dej til hvedebrød og blanding af kagedej, ligesom maskinernes byggekvalitet, design og brugervenlighed også er blevet vurderet og taget med i den samlede bedømmelse.

I testen klarer Kenwood kMix sig rigtig godt og bliver bedst i test. Det bemærkes dog også, at det er en tung håndmixer, hvilket både kan være godt og skidt. Godt, fordi det giver bedre stabilitet, og dårligt fordi den kan blive tung at arbejde med i længere tid. Den giver dog et godt resultat ved alle opgaver, og så er byggekvaliteten god. Bosch MFQ4020 klarer sig også godt i testen, hvor den anbefales som et billigt alternativ. Den pisker, blander og ælter til fuld tilfredshed, men er ikke konstrueret i samme kvalitet som bl.a. Kenwood kMix og KitchenAid.

Du kan læse hele testen mod oprettelse at betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

GP.se

Göteborg Posten fik i december 2012 testet 8 forskellige håndmixere hos WiseGuide, som er en uafhængig testorganisation, der tester produkter på bestilling fra diverse aviser og dagblade.

I testen er håndmixerne blevet vurderet ud fra deres egenskaber ved piskning af fløde, blanding af kagedej og æltning af en dej til hvedebrød. Det er blandt andet ved æltningen, at de svageste håndmixere begynder at halte, da de ikke har styrke nok til de mere krævende opgaver. Derudover er brugervenligheden på de forskellige håndmixere blevet testet.

Håndmixerne er blevet vurderet ud fra disse delkriterier:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Design
 • Funktioner
 • Prisværdi

I testen bliver Kenwood kMix bedst i test med en samlet bedømmelse på 4 ud af 5, da den er kraftig, har et godt greb og bygget i gode lækre materialer. Bosch MFQ4020 bliver desuden topscorer, da den også klarer sig godt.

Du kan læse testen gratis hos GP.se.

Testsieger

Testsieger indsamler løbende bedømmelser fra rigtige købere, ligesom de indsamler testresultater fra flere tyske magasiner, ugeblade og internetsider.

Tusindvis af anmeldere giver deres besyv med, og du kan herinde på et overblik over hvilke håndmixere der vurderes som de bedste på markedet netop nu.

Du kan få meget gavn af løbende at tjekke denne side, hvor du kan gå i dybden med hundredvis af personlige bedømmelser af hvert enkelt produkt.

Vær dog opmærksom på at læse bedømmelserne grundigt igennem, så du kan få indblik i hvad der præcist fremhæves som værende godt og skidt.

Politiken

Politiken har kigget nærmere på 7 håndmixere, som er blevet udsat for piskning og æltning under testen, som er foretaget af en levnedsmiddeltekniker fra Karolines Køkken.

Håndmixerne lå generelt i den billige ende, og testresultaterne er langt fra imponerende, da man formentlig har lagt for stor vægt på dejkrogenes funktion. Det er vigtigt at påpege, at en håndmixer selvfølgelig ikke er velegnet til æltning af store mængder dej, hertil er røremaskine langt bedre, men selvfølgelig også dyrere.

Politiken vurderer en af de billigste modeller som “bedst i test”, mens testens dyreste model ikke kan ælte dej uden at blive varm og hyle.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Politiken.

ETM Testmagazin

Tyske ETM Testmagazin er gået i dybden med 20 håndmixere, som er blevet vurderet og afprøvet med både piskning af fløde, kagedej og æltning af en brøddej.

Hver håndmixer er desuden testet for dens funktionalitet, brugervenlighed samt resultat af det færdige arbejde.

Du kan i dette magasin få et godt indblik i hvordan de forskellige håndmixere klarer sig, og der er en række gode illustrationer af de færdige resultater.

Testen er gratis at hente og læse som PDF-dokument.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme