Testvinder

Ken Hom Excellence wok I kulstofstål Ø36 cm

  • Letvægts model
  • Velegnet til alle typer komfur
  • Behageligt håndtag
  • God præstation i alle tests

Bedst til prisen

Kitchen Craft Professionel wok Ø35,5 cm

  • Carbon stål
  • Non-stick belægning
  • Holdbar
  • Nem at rengøre

Premiumvalg

Le Creuset wok Toughened Non-stick Ø30 cm

  • Aluminium
  • Non-stick
  • Tåler metalredskaber
  • Til alle varmekilder og ovn

Det bedste resultat, når du begiver dig ud i opskrifter fra det asiatiske køkken, får du uden tvivl med en wok. Det unikke designer fordeler varmen i panden på en helt særlig måde, der tilbereder kød og grøntsager til perfektion. Du åbner for en verden af spændende muligheder med en wok i køkkenet.

Med mange modeller på markedet kan det være svært at vælge hvilken wok, der er bedst til dine køkkeneventyr. Der er forskellige typer af materialer, der hver især har fordele og ulemper. Ligesom både størrelse og form kan variere og også gør en forskel for, hvordan wokken præsterer.

Vi har samlet nogle af de bedste på markedet, så du kan få et overblik og udvælge den helt rette til formålet. 

Det skal du overveje, før du køber en ny wok: 

  • Hvilken størrelse skal jeg vælge? En wok kan være mellem 26 og 36 cm i diameter, og størrelsen afhænger af hvor mange personer du oftest skal lave mad til. En wok på 30-32 cm vil ofte dække de flestes behov. 
  • Hvilket materiale er bedst? Wokpander af jern vil oftest give den bedste varmefordeling, som er optimal i forhold til tilberedningen af retter på en wok.  
  • Skal den vaskes i hånden eller opvaskemaskine? Mange modeller kan i dag tåle at blive vasket i opvaskemaskinen. Er det et krav for dig, at den skal kunne maskinvaskes, så hold øje med, om den tåler en tur i opvaskemaskinen. 

Ken Hom Excellence wok i kulstofstål Ø36 cm

 Testvinder


Ken Hom Excellence wok i kulstofstal O36 cm

Introduktion
På redaktionen var vi ikke i tvivl om, hvilken wok der var vores ultimative favorit. Wokken er designet af den kendte Ken Hom, der med sine kinesiske rødder er en ekspert indenfor det asiatiske køkken.

Det amerikanske magasin Good Housekeeping har i deres test givet den en score på 90 point ud af 100 mulige. De beskriver den som en wok der ”performed brilliantly on all tests”, og fremhæver især hvor nem den er at rengøre, grundet den praktiske non-stick belægning på wokken.

Hos Google har anmelderne også mange rosende ord, om Excellence wokken. En af brugerne skriver: ”Det er en dejlig wok, det er ikke til at tage fejl af hverken kvalitet eller design, og den sidder pænt og fladt på kogepladen”.

Se priser og tilbud på Ken Hom Excellence wok i kulstofstål Ø36 cm her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Ken Hom Excellence wok i kulstofstål Ø36 cm
Wokken fra Ken Homs Excellence kollektion er fremstillet af kulstofstål. Det er en legering mellem jern og stål, som giver en robust og stærk wok, der holder i mange år, hvis du behandler den rigtigt.

Det er et professionelt værktøj, der gør det meget nemmere at lave de klassiske asiatiske retter, der kræver et wok at blive tilberedt i. Wokken har både et stort og behageligt håndtag i den ene side, men også et mindre der er placeret modsat.

Det store håndtag er lettere ustabilt, men når du løfter wokken med begge hænder får du et godt greb om den. Det gør det langt nemmere at slynge rundt med kød og grøntsager, som er netop det, der giver den rigtige tilberedning af wokretter.

Den vejer ikke meget og er derfor nem at løfte og slynge rundt. Den er velegnet til brug på alle typer komfur, men især med gaskomfur er det en fordel med en god wok af kulstofstål. På gaskomfuret kan varmen fordele sig rundt om hele bunden og give den effekt, du skal bruge på en wok. 

Fordele

  • Letvægts model
  • Velegnet til alle typer komfur
  • Behageligt håndtag
  • God præstation i alle tests
Ulemper

  • Håndtaget er let ustabilt

Udvalgte specifikationer

  • Materiale: Kulstofstål
  • Størrelse 36 cm
  • Farve: Stål og lyst træ
  • Designer: Ken Hom

Kitchen Craft Professionel wok Ø35,5 cm

 Bedst til prisen


Kitchen Craft Professionel wok O35.5 cm

Introduktion
Men Kitchen Craft Professionel wok får du absolut mest for pengene. Vi har fundet en wok, som kan præcis hvad du forventer af den – samtidig er prisen i den helt lave ende.

Det er dog ikke et kompromis med kvaliteten, og wokken er lavet af carbon stål, der er et meget slidstærkt materiale. Googles brugere har afgivet deres anmeldelser, og de givet den samlet en score på 4,6 stjerner ud af 5. En bruger beskriver den som en ”robust og solid pande af godt materiale”. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og til prisen er den en anbefaling værd. 

Se priser og tilbud på Kitchen Craft Professionel wok Ø35,5 cm her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Kitchen Craft Professionel wok Ø35,5 cm
Det slidstærke carbon stål er en af de helt store fordele ved wokken fra Kitchen Craft, fordi den kan holde til mange års brug.

En anden stor fordel er, at den praktiske non-stick belægning kan holde til, at du bruger metalredskaber, når du laver mad på den. Mange andre typer pander og wokke med for eksempel teflon-belægning er mere skrøbelige. Der kræver kun et par gange med en metalspatel, og så er de lige til at smide ud.

Det er der ingen grund til at være nervøs for med Kitchen Crafts Professionel wok, som har længere holdbarhed end de øvrige modeller.

Håndtaget er fremstillet i stål, og selvom det er et kraftigt materiale, tæller det alligevel ned, at håndtaget bliver meget varmt under madlavning. Det positive ved materialet er, at det er meget nemt at rengøre. Den tåler opvaskemaskine, og non-stick belægningen, sikrer, at madrester ikke sidder fast.

Fordele

  • Carbon stål
  • Non-stick belægning
  • Holdbar
  • Nem at rengøre
Ulemper 

  • Håndtaget bliver meget varmt

Udvalgte specifikationer

  • Materiale: Carbon stål
  • Virker til at komfurtyper
  • Whitford EXCALIBUR coating
  • Tåler opvaskemaskine
  • Farve: Sort
  • Størrelse: 35,5 cm
  • 10 års garanti

Le Creuset wok Toughened Non-stick Ø30 cm

 Premiumvalg 


Le Creuset wok Toughened Non-stick O30 cm

Introduktion
Premiumvalget er faldet på Le Creusets Toughened Non-stick wok. Den ligger I den dyre ende prismæssigt, men det bliver opvejet af kvaliteten, der er en af de bedste, vi har fundet.

Hos Googles anmeldere er de vilde med den, og den får 4,7 stjerner ud af 5 mulige. En bruger fortæller, at de: ”aldrig har haft så god og let en wok”, og en anden skriver kort og beskrivende: ”Dyr, men god”.

Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på, og vil du gerne bruge pengene på at få den bedste wok, så er Le Creusets Toughened Non-stick wok perfekt til dig. 

Se priser og tilbud på Le Creuset wok Toughened Non-stick Ø30 cm her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Om Le Creuset wok Toughened Non-stick Ø30 cm
Sammenlignet med de andre modeller i vores oversigt er Le Creuset en af de bedste tilføjelser til køkkenet. Hvis du er vild med det orientalske køkken, så får du det et eminent resultat med wokken fra Le Creuset.

Wokken er fremstillet i aluminium, så der er en god og hurtig varmefordeling, hvilket er optimalt til at lave wokretter med. Varmen fordeler sig, så alle ingredienser får samme temperatur hurtigt. Den stærke non-stick belægning sikrer, at der ikke er noget der brænder fast til bunden. Når du er færdig med madlavningen, så er den også nem at rengøre igen.

Af de udvalgte modeller er Toughened Non-stick fra Le Creuset den wok, der tåler de højeste temperaturer i ovnen. Den kan klare op til 260 grader og kan bruges til alle komfurtyper, hvad end du har induktion, gas eller keramiske kogeplader.

Wokken kan tåle at blive brugt med metalredskaber, fordi aluminiummet ikke bliver ridset eller skadet ved brug. Belægningen er både PFOA- og PFOS fri, som ellers typisk bruges i de fleste teflon-belægninger på pander.

Selvom wokken er i den dyre ende prismæssigt, vil du få en wok der kan give gode stunder og lækre retter i køkkenet i mange år fremover.

Fordele

  • Aluminium
  • Non-stick
  • Tåler metalredskaber
  • Til alle varmekilder og ovn
Ulemper

  • Højt prisleje

 Udvalgte specifikationer

  • Materiale: Aluminium
  • Størrelse: 30 cm
  • Indhold: 4,7 liter
  • Ekskl. låg
  • Tåler opvaskemaskine
  • Tåler ovn op til 260 grader
  • PFOA- og PFOS-fri non-stick belægning

ONYX Wok Pande – god værdi for pengene med hybrid-teknologi


ONYX Wok PandeIntroduktion
Hvis du godt kan lide at købe nyt grej til køkkenet, så er ONYX’ wok pande helt klart ikke noget for dig. Med deres wok får du en pande der holder i rigtig mange år blandt andet på grund af den hybrid teknologi, den er designet med.

Wokken er produceret i tre lag. Først rustfrit stål, hvilket betyder, at den kan bruges på alle typer komfurer. Andet lag er aluminium, der giver den bedste varmefordeling, som er det, en wok skal kunne. Den afsluttes med endnu et lag rustfrit stål, som sikrer den lange holdbarhed. ONYX har kræset for detaljerne og har designet en wok, der holder længere og giver et godt madlavningsresultat. 

Se priser og tilbud på ONYX Wok Pande her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om ONYX Wok Pande
ONYX giver dig fem års garanti på deres wok, fordi den holder mindst årene ud og ofte endnu flere år. Selv med intensiv brug af metalredskaber beskadiger du ikke den smarte non-stick belægning. Madresterne brænder ikke fast, og den er nem at rengøre, fordi den er udviklet med slip-let teknolog – tilmed PFOA-fri.

Wokken kan både vaskes op i hånden, men kan også tåle en tur i opvaskemaskinen. Det eneste minus ved wokken er, at der ikke er en varmeindikator til at vise, hvornår wokken er klar til brug. Den ulempe opvejes i høj grad af non-stick funktionen, som er lavet gennem en unik lasergraveringsproces.

Belægningsprocessen er et patenteret hexagon design, der kombinerer de to materialer rustfrit stål og non-stick belægning. Tilsammen giver det en kraftig og langtidsholdbar wok. På grund af materialevalget kan wokken også bruges i ovnen, hvor den tåler op til 250 grader. Det er en fordelagtig funktion, hvis retten skal holdes varm.

Fordele

  • PFOA-fri Non-stick belægning
  • Virker til alle komfurtyper
  • Tåler ovn op til 250 grader
  • Tåler opvaskemaskine
Ulemper

  • Ingen varmeindikator

Udvalgte specifikationer

  • Tåler metalredskaber
  • Størrelse: 30 cm
  • 5 års garanti

GreenPan Cambridge Wok – hurtig opvarmning og nem at bruge


GreenPan Cambridge WokIntroduktion
GreenPan Cambridge wok har været testet hos Good Housekeeping på: brug, design, instruktioner og ydeevne. De giver den en samlet karakter på i alt 84 point ud af 100, og på alle parametre får den over 4 ud af 5 i karakter. De roser især den effektive non-stick belægning, og hvor stabil den er, uanset om du har induktion, gas eller keramiske blus.

Hos Google har brugerne anmeldt GreenPan Cambridge wok. Den får en samlet karakter på i alt 4,8 stjerner ud af 5 mulige ud af over 250 kundeanmeldelser. En tilfreds kunde skriver: ”Har en god størrelse. God varmefordeling. Nem at lave mad i og rengøre”.  

Se priser og tilbud på GreenPan Cambridge Wok her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om GreenPan Cambridge Wok
Cambridge wokken fra GreenPan er designet med en flad bund. I modsætning til den runde bund har det den fordel, at den står stabilt på alle typer kogeplader.

Varmen fordeler sig hurtigt på hele stegefladen og gør hverdagsmadlavningen en lille smule nemmere. Non-stick belægningen er effektiv, så du slipper for brændte madrester på belægningen.

Det har ikke den store betydning, at wokken ikke tåler opvaskemaskine, når non-stick belægningen er så effektiv, at madresterne bare kan skylles af med lidt vand.

Når wokken er fyldt op med mad bliver den lidt tung og gør det besværligt at få rystet ingredienserne rundt i panden. Håndtaget er ikke det mest behagelige, men har den fordel at det ikke bliver varmt, selvom det står over de varme kogeplader.

Fordele

  • Yderst effektiv non-stick belægning
  • Velegnet til at komfurtyper
  • Stabil på alle kogeplader
  • Hurtig at varme op og let at rengøre
 Ulemper 

  • Tung når den er fyldt
  • Ikke behageligt håndtag
  • Tåler ikke opvaskemaskine

Udvalgte specifikationer

  • Størrelse: Ø28 cm
  • Varmeisolerende håndtag
  • Tåler ovn op til 180 grader
  • Ekstra tyk bund
  • Vægt: 1,06 kg
  • Indhold: 3,7 liter
  • Håndvask anbefales
  • Farve: sort

De Buyer Mineral B wok 28 cm – stabil og langtidsholdbar wok


De Buyer Mineral B wok 28 cmIntroduktion
Mere end 350 kunder på Google har givet deres mening til kende om De Buyers Mineral B wok, og med mere end 300 5-stjernede anmeldelser er det tydeligt en populær model hos forbrugerne. En tilfreds bruger skriver i sin anmeldelse, at ”materialet opvarmer hurtigt, og passer præcis til det, der kræves for et godt resultat”.

Det er en wokpande der kan give dig lækre asiatiske retter mange år ud i fremtiden, hvis du sørger for at passe godt på den. Det fine metalliske look får med tiden en flot patina, der kun bidrager til et mere rustikt look, der fortæller om alle dine yndlings retter, der er lavet i wokken. 

Se priser og tilbud på De Buyer Mineral B wok 28 cm her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om De Buyer Mineral B wok 28 cm
Hvis du vedligeholder og plejer wokken fra De Buyer, vil du med stor sandsynlighed have købt din sidste wok nogensinde. Wokken er fremstillet i jern, der giver en perfekt varmefordeling. Det er optimalt til netop asiatiske retter, hvor der foretrækkes hurtig og stabil varme til at tilberede ingredienserne.

Wokken er belagt med bivoks, hvilket er unikt for oversigten i forhold til de andre modeller. Inden brug skyller du panden for overskydende bivoks, og efterfølgende følger de medfølgende instruktioner til at klargøre din pande. Den skal gerne have en smule olie efter rengøring, og derefter opbevares et tørt sted indtil næste gang, den skal i brug.

Den kan anvendes på alle typer af komfurer og har en lille, men stabil bund. Den er i den tunge ende, sammenlignet med andre modeller, men det store, ergonomiske håndtag gør det nemmere at transportere wokken rundt, selv når den er fyldt med varme retter. 

Fordele

  • Stabil og flad bund
  • Rengøres med varmt vand, tørres og olieres
  • Velegnet til alle komfurtyper
Ulemper

  • Meget lille bund
  • Tung

Udvalgte specifikationer

  • Fransk design
  • Forstærket belægning med bivoks
  • Tåler alle varmetyper
  • Tåler ikke opvaskemaskine
  • Materiale: jern

Satake Nabe Wok med låg 36cm – flot design med ekstra kapacitet


Satake Nabe Wok med lag 36cmIntroduktion
Satake Nabe Wokpanden måler 36 cm i diameter, er lavet af støbejern og fordeler varmen jævnt. Det gør den perfekt til at lave lækre asiatiske retter i større portioner.

Googles anmeldere har givet den en samlet score på 4,1 stjerner ud af i alt 5 mulige. En anmelder roser wokken og skriver: ”Wokken er meget flot og robust”. En anden anmelder kalder den: ”Et fantastisk produkt. Massiv, tung og holder godt på varmen”.

Designet giver den helt rigtige fornemmelse af at stå i asien og dufte til lækre karryretter. Samtidig er den praktisk med det stærke støbejerns materiale og de to håndtag, der gør den nem at transportere, selv når den er fyldt med kød og grøntsager. 

Se priser og tilbud på Satake Nabe Wok med låg 36cm her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Satake Nabe Wokpande
Satake Nabe Wokpanden er testens største wok, der med sine 6 liter kan lave mad til en stor gruppe mennesker ad gangen. Den er fremstillet i støbejern, og kan anvendes på alle typer komfurer, men er også velegnet til at bruge over åben ild.

Kombinationen af de to funktioner gør den perfekt til camping eller overlevelsesture, hvor der stadig skal kræses lidt ekstra for den gode mad. Du slipper for at investere i to separate produkter, fordi wokken både kan bruges til komfurer og åben ild. Den står stabilt på kogepladen, og modellen har som den eneste i vores test-overblik ekstra tilbehør i form af både et glaslåg, et trælåg og en fin bordskåner.

Prisen er i den lave ende, sammenlignet med de andre modeller. Du får både meget og god kvalitet for dine penge, hvis du køber en Satake Nabe Wokpande. 

Fordele

  • Kan indeholde 6 liter
  • Stabil på kogepladen
  • To håndtag
  • Stor størrelse
Ulemper

  • Grov bund

Udvalgte specifikationer

  • Indhold: 6 liter
  • Størrelse: Ø36 cm
  • Materiale: Støbejern
  • Inkl. glaslåg, trælåg og bordskåner

Køberrådgivning: Sådan vælger du den bedste wok

Materialet er en af de største forskelle, når det kommer til at finde din nye wok. De findes både i udgaver af rustfrit stål, støbejern, carbon stål og med non-stick overflader.

  • Rustfrit stål kan være meget tungt at arbejde med, og hvis du vil have en let wok bør du undgå det materiale.
  • Støbejern er lettere, men tager længere tid at opvarme.
  • Carbon stål er praktisk, da det varmer hurtigt op og giver en god varmefordeling på hele panden. Det er samtidig langtidsholdbart og slidstærkt, og hvis du passer godt på din wok, så vil den også have en non-stick overflade. 

En wok kommer enten med ét eller to håndtag. Hvis du laver større portioner eller har svært ved at løfte din gamle wok, er det en fordel med to håndtag, da du vil få et bedre greb om wokken. 

Formen på wokken afhænger af dit komfur. En større flade i bunden er mere praktisk hvis du har et komfur med induktion, da wokken vil ramme et større varmefelt. Har du et gaskomfur giver en mere rund wok en bedre varmefordeling.

Kilder: Seriouseats.com og Thespruceeats.com 


Wokpandens historie

Wokken blev opfundet i Kina for over 2000 år siden. Ordet ”wok” stammer oprindeligt fra et kantonesisk ord der betyder ”koge gryde”.

De blev dengang oftest fremstillet i støbejern, for at være mere hårdføre og holdbare. Der er forskellige teorier om, hvad wokken første formål var. Nogle eksperter mener, at den blev opfundet for at kunne tilberede mange retter med de samme ingredienser.

Andre mener, at den skabt til både at kunne transporteres nemt, og samtidig lave store mængder mad. En tredje teori er, at den blev opfundet på baggrund af mangel på olie, og formen på den er specifikt udtænkt, så der skal bruges så lidt olie til tilberedningen som muligt.

I dag er de fleste wokpander fremstillet i carbon stål, så de er langtidsholdbare, men også er praktiske, da madrester ikke sætter sig fast. 

Kilde: Schoolofwok.co.uk  


Gode opskrifter til wokken

En klassiker i det asiatiske køkken er den thailandske opskrift på Pad Thai. Pad Thai er en opskrift på stegte nudler med sauterede grønsager og den ikoniske Pad Thai-sauce. Den er især kendt fra det thailandske gadekøkken, men det er også en ret, der sagtens kan laves hjemme i dit eget køkken. 

En anden ret der egner sig perfekt til at blive tilberedt i en wok er Thai Beef Stir-Fry. Det møre oksekød blandes med en masse af de velkendte asiatiske ingredienser som ingefær, soya, hvidløg og olivenolie. 

Er du mere til nudelretter, er den thailandske ret med oksekød og nudler den perfekte ret til din wok. Den er fyldt med grøntsager, mørt oksekød og masser af krydderier. Når den tilberedes i en wok med høj varme og en jævn fordeling, så smager den næsten lige som på de thailandske restauranter. 

Kilder: Tastesbetterfromscratch.com, Tasteofhome.com og Tasteofhome.com 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Good Housekeeping

Good Housekeeping er et amerikansk magasin, der har leveret artikler, opskrifter og tests i mere end 100 år.

Hos Good Housekeeping har de testet Ken Hom Excellence Wok.

Testen er udført den: 7. august 2019
Du kan finde testen her

Eksperterne hos Good Housekeeping har også testet GreenPan Cambridge wok.

Testen er udført den: 7. august 2019
Du kan finde testen her

Google

Googles shopping underside er specifikt dedikeret til, at brugerne kan afgive deres personlige anmeldelser af de produkter de har købt. På siden afgiver de en vurdering på en skala fra 1 til 5 stjerner, og kan skrive en kort anmeldelse af deres erfaringer.

Du kan se anmeldelserne af Ken Hom Excellence wok i kulstofstål her

Du kan se anmeldelserne af Kitchen Craft Professionel wok her

Du kan se anmeldelserne af Cambridge wokken fra GreenPan her

Andre tests og artikler

Seriouseats.com
Serious Eats har over 7 millioner læsere hver måned, og skriver om alt hvad der er spændende indenfor madlavning og kogekunst.

Vi har brugt artiklen ”How to Buy, Season, and Care for a Wok”, skrevet af J. Kenji López-Alt. 

Du kan se artiklen her

TheSpruceEats.com
The Spruce Eats er et mekka med opskrifter, madlavningsvideoer og tips.

Til vores research har vi brugt artiklen ”A Guide to Buying the Right Wok”, som er skrevet af Liv Wan. 

Du kan se artiklen her

Schoolofwok.co.uk
School of Wok er drevet af Jeremy Pang, der ønsker at brede den asiatiske kokkekundskab til alle der gerne vil lære om det. 

Vi har brugt artiklen ”Learning Wok History” til vores research. 

Du kan se artiklen her

Tastesbetterfromscratch.com
Taste Better From Scratch er en opskriftsunivers, fyldt med alverdens lækre retter.

Vi har brugt deres opskrift på Pad Thai til vores research.

Du kan se opskriften her

Tasteofhome.com
Hos Taste of Home ved de alt hvad der er værd at vide indenfor madlavning.

Vi har brugt deres opskrifter på Thai Beef Stir-Fry og Saucy Thai Beef Noodles til vores research.

Du kan se opskrifterne her og her


FAQ

Hvilken wokpande er bedst?
Vores testtvinder er Ken Hom Excellence wok i kulstofstål. Den performer godt på alle parametre, og prisen er god til den kvalitet, du får for pengene.
Hvorfor bruge en wok?
En wok fordeler varmen anderledes, end en pande eller gryde kan. Du får en højere temperatur og hurtigere stegning af dine ingredienser, som er ideelt til især asiatiske retter.
Hvad koster en god wokpande?
En god wokpande kan koste ned til et par hundrede kroner. Generelt gælder det, at du med en wok får den kvalitet, du betaler for.
Hvad kan jeg komme i wok?
En wok egner sig i særdelshed godt til retter fra det asiatiske køkken. Du kan både tilberede kød og grøntsager i wokken, der giver den optimale varmefordeling til at lave for eksempel karry- eller nudelretter.

 

Denne side er anmeldt af: Tobias C. Søndergaard Rating 5/5

 

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar