Er du træt af sløve køkkenapparater, som ikke er i stand til at klare de opgaver du sætter dem til? Og er du træt af larmen, som genereres fra disse maskiner?

Den danske Bjørn Teddy køkkenmaskine og røremaskine er kendt og elsket for at være den kraftigste og mest støjsvage køkkenmaskine på markedet. Anmeldere landet over roser den til skyerne, og den bliver bedst i test ad flere omgange.

Vi tager her et kig på de to meget potente modeller i Teddy-serien til private, og så har vi fundet nettets billigste priser.

Prissammenligning: Bjørn Teddy Køkkenmaskine uden udtræk

Bjoern-Teddy-KoekkenmaskineHer er det standard-røremaskinen med motoreffekt på 500 Watt. Den eneste forskel der er på denne model og den lidt dyrere model, er udtrækket. På denne model er der ikke noget udtræk, og prisen er således betragteligt lavere.

Denne model er derfor bedst egnet til dig der skal bruge køkkenmaskinen til røre- og ælteopgaver. Den fås blandt andet i disse farver: Hvid, Sølvgrå, Sort, Rød.

Prissammenligning: Bjørn Teddy Køkkenmaskine med udtræk

Bjoern-Teddy-Koekkenmaskine-Roeremaskine-UdtagDet ekstra udtræk kan du blandt andet benytte til en kødhakker eller en grøntssagsskærer, som du frit kan tilkøbe hvis du ønsker det. Derudover er specifikationerne de samme som ovenstående køkkenmaskine uden udtræk.

Denne Bjørn Teddy køkkenmaskine er derfor mere alsidig, og kan udover rollen som røremaskine og æltemaskine også bruges til hjemmehakket kød og grøntsager. Du får med andre ord en maskine der klarer flere opgaver i hjemmet.

Det siger anmelderne og køberne

En Bjørn Teddy er en af de kraftigste køkkenmaskiner på det danske marked, og så er den i bund og grund “bare” en røremaskine – for hvor andre køkkenmaskiner typisk er multifunktionelle og eksempelvis også rummer blenderfunktion og andre ting, er Bjørn Teddy koncentreret om dens røremaskine. Alligevel er den en af de tungeste køkkenmaskiner på markedet, med en kampvægt på 16 kg. Vi kigger herunder på en række test og anmeldelser, for at finde ud af om Bjørnen virkelig er så god som rygtet siger:

Loui & Bearnaisen: “Bedste ven i køkkenet”

(Link til test) Dato: 17. juni 2015

Louise bor i Aarhus og er madentusiast. Til dagligt driver hun bloggen “Loui & Bearnaisen”, som handler om lysten til god mad uden filter, regler og løftede pegefingre. På hendes blog finder du opskrifter med flotte billeder, test og anmeldelser af forskelligt køkkenudstyr og spændende inspiration.

I juni 2015 stiftede Louise bekendtskab med Bjørn Teddy maskinen, og det er der kommet en spændende test ud af. I blogindlægget kan du se en række billeder som Louise har taget, og læse om hendes hands-on oplevelse med den kraftige køkkenmaskine.

Louise skriver blandt andet i sin konklusion, at Bjørn Teddy er perfekt til brødbagning.

Janus’ noter: “Æltemonstret fra Brøndby”

(Link til test) Dato: 28. marts 2015

Janus bor i Lyngby og arbejder til dagligt i Dansk Erhverv. Han blogger på Janus’ noter om digitale teknologier, nano-haver, mad, køkkenapparater og foto “på den glade amatørmåde”, som han selv skriver det.

Janus nærer desuden en stor passion for køkkenmaskiner, og har god erfaring med blandt andet surdej.

I dette blogindlæg kigges der nærmere på Bjørn Teddy maskinen og dens egenskaber i at ælte, røre og piske. Janus har taget en række gode og meget beskrivende billeder, som bringer dig tættere på maskinens mange funktioner og konstruktion.

I konklusionen roses Bjørn Teddy blandt andet for at være kraftig med et industrielt “look n feel”, og der tales i positive og humoristiske vendinger om dens mange gode egenskaber.

Forbrugerrådet Tænk: Bedst i test

(Link til test) Dato: 13. maj 2013

Hos Tænk kan du som betalende medlem få adgang til en række testresultater, heriblandt deres store test af køkkenmaskiner.

Bjørn Teddy Køkkenmaskinen bliver bedst i test og er bedre end konkurrenterne fra Kenwood, Bosch, OBH og KitchenAid. Den anbefales på trods af den høje pris som den bedste køkkenmaskine på markedet.

Tænk har testet køkkenmaskiner ud fra følgende kriterier:

 • Tilberedning 50 %
 • Brugervenlighed 40 %
 • Kvalitetsindtryk 10 %

Her er Tænks bemærkninger om Bjørn Teddy røremaskinen:

 • Tung og robust
 • Står sikkert på bordet
 • Alle aftagelige dele kan maskinvaskes
 • Apparatet betjenes nemt fra begge sider
 • Ledning er aftagelig
 • Meget stillegående, selv ved høj hastighed
 • God sikkerhedsskærm
 • Låg til skål

Maskinen kan være tung at håndtere og bakse rundt med, så den egner sig bedst til en fast plads fremme på bordet.

Gastromand.dk: 6 af 6 stjerner

(Link til test) Dato: 23. september 2012

De mandlige anmeldere hos Gastromand er meget begejstrede for den kraftige Bjørn Teddy køkkenmaskine og røremaskine, og bruger overskriften “Bjørn Teddy er ren urkraft” på deres blog.

Her er et udpluk af det som Gastromand bemærker:

 • Nem at sætte op og gå i gang med
 • Skål og tilbehør i rustfrit stål føles lækkert og solidt
 • Ælter uden problemer en dej i 2 timer
 • De mange kræfter i maskinen giver en god dejstruktur

Du kan i øvrigt se en række gode billeder af maskinen “på arbejde”, ligesom du kan læse folks egne erfaringer i kommentarsporet i bunden af testen. Her kommer læserne ind på deres erfaringer med både Bjørn Teddy køkkenmaskinen og andre køkkenmaskiner, blandt andet Kenwood og KitchenAid modellerne, der får hver deres hug med på vejen.

Købernes vurderinger: 5 af 5 stjerner

Vi har kigget en række kundeanmeldelser igennem, og der er udelukkende positive kommentarer om denne køkkenmaskine og røremaskine. Herunder bringer vi en række uddrag fra køberne af maskinen:

Super maskine fra Bjørn – den klarer alt !! kan kun anbefales

– Christian Jeanty Brandt Larsen, kunde hos Whiteaway

Der findes intet bedre end denne. Kan KLART anbefales

– Johnni Jensen, kunde hos Whiteaway

Fantastisk maskine, som anbefales på det varmeste. Og selvom den måske synes dyr, så er det bare kram, man føler kan holde resten af livet

– Kunde hos KitchenOne

Skal/skal ikke? Overvejelser før du køber

En Bjørn Teddy køkkenmaskine vil uden tvivl være en god investering for dig der elsker at bage, mikse og i det hele taget tilberede mad fra bunden. Den vil hurtigt blive din absolutte favorit i køkkenet, og du får ikke en bedre røremaskine end denne.

Det er dog en høj pris at give for et køkkenapparat, og du skal derfor gøre op med dig selv, hvilket behov du har. Maskinen er så kraftig at den sagtens kan holde til flere timers brug dagligt, i flere årtier.

Købe brugt?

Netop holdbarheden på maskinen betyder, at du med fordel kan gå efter en brugt model hvis dit budget er stramt, eller hvis du ikke ønsker at investere så mange penge i en ny køkkenmaskine. Der findes rigeligt med annoncer i blandt andet Den Blå Avis, hvor du kan være heldig at finde køkkenmaskinen til en god pris.

Forhandlere online:

Vi anbefaler disse forhandlere, som vi har undersøgt og sammenlignet. Det er her du finder Bjørn Teddy røremaskinen billigst:

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar