Med et konsolbord kan du skabe en flot og hyggelig atmosfære, og vælger du en af de mange konsoller med skuffer, får du også en praktisk plads til opbevaring af små vigtige ting som nøgler, solbriller og andet tilbehør, så du altid ved hvor det er når du skal ud af døren.

Herunder har vi samlet 23 flotte og unikke konsolborde så du kan blive inspireret:

Konsolbord med 2 åbne rum og en skuffe

konsolbord-2-hylder-og-skuffe
Dette moderne konsolbord fås til en fornuftig pris på nettet. Det har 2 åbne rum og en hvid skuffe. Klik for at se flere billeder.

Dette konsolbord er det perfekte valg til dig der ønsker et simpelt bord til en fornuftig pris. Det har slanke sorte metalben og et stel af MDF med 2 åbne rum og en skuffe, så du både får et flot look og praktiske opbevaringspladser i din entré eller garderobe.

Konsolbordet kan med fordel bruges til makeup eller opbevaring af alt fra nøgler til dine favorithandsker. Det måler 100 centimeter i bredden, 35 centimeter i dybden og 75 centimeter i højden, så det kan stå i såvel små som lidt større rum.

 • Mål: H75 x B100 x D35 cm
 • Materiale: MDF og metal

Se pris på konsolbordet hos Coop

Muubs Ruby – lille konsolbord i massiv teak

muubs-ruby-teak-konsolbord
Muubs Ruby er et lille rustikt konsolbord i massiv teak. Det kan både stå inde og ude, og med tiden vil det få en flot patina. Klik for at se mere.

Muubs Ruby er et fint lille konsolbord i massiv teak. Det er perfekt til den lille entré, men det kan også sagtens bruges i stuen, i soveværelset, på badeværelset og de fleste andre rum i hjemmet hvor der ønskes et lille bord eller lidt ekstra aflægningsplads.

Konsolbordet kan både stå ude og inde, men holder bedst den varme kulør indenfor. Stiller du det eksempelvis under halvtaget ved din hoveddør eller den overdækkede terrasse, vil det med tiden få en fin grå patina. Du kan dog give konsolbordet en behandling 1-2 gange om året, hvis du ønsker at bibeholde den varme kulør.

Det lille Muubs konsolbord måler 75 centimeter i bredden, 30 centimeter i dybden og 75 centimeter i højden.

 • Mål: H75 x B75 x D30 cm
 • Materiale: Teak

Se pris på Muubs Ruby konsolbordet hos Unoliving

Hübsch konsolbord i massiv eg med opbevaring

hubsch-konsolbord
Dette store Hübsch konsolbord er lavet af massiv eg, og der er 3 åbne rum og en skuffe. Klik for at se mere.

Konsolbordet fra Hübsch er perfekt til den store entré. Det måler nemlig 150 centimeter, og befinder sig således blandt de større modeller på markedet. Grundet størrelsen er der selvfølgelig også plads til opbevaring af dine ting, og opbevaringsrummene er indrettet rigtig smart. Eksempelvis er der 2 små åbne rum i siden der eksempelvis kan bruges til breve og ugeblade, mens det store åbne rum og skuffen kan bruges til eksempelvis nøgler, fjernbetjeninger, solbriller og andre småting.

Det store konsolbord er lavet af massivt ubehandlet egetræ, som har en flot rustik kulør. Konsolbordet har rene firkantede former, som passer perfekt ind i både den moderne og klassiske indretning.

 • Mål: H90 x B150 x D38 cm
 • Materiale: Massiv eg

Se pris på Hubsch konsolbordet hos Little Things

House Doctor Sand – stort konsolbord i mangotræ

house-doctor-sand-konsolbord
House Doctor Sand er et stort konsolbord lavet i mangotræ. Det har et rustikt look og en høj bæreevne. Klik for at se mere.

House Doctor Sand er et smukt stort konsolbord på 150 centimeter. Det har en stor underhylde, og er derfor perfekt til køkkenet, stuen, entréen, garderoben og andre rum, hvor der ønskes en smuk opbevaringsløsning med høj bæreevne.

Konsolbordet er lavet i mangotræ, og det har et robust design. På underhylderne kan du eksempelvis sætte kasser med småting eller dekorationsgenstande, mens du på selve bordet kan sætte en lampe, et par levende lys og en plante. Mulighederne er mange.

House Doctor Sand har et gennemgående rustikt udtryk, og det passer derfor perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

 • Mål: H85 x B150 x D45 cm
 • Materiale: Mangotræ

Se pris på House Doctor Sand konsolbordet hos Little Things

Rina – lille konsolbord i paulowniatræ med 2 skuffer

rina-konsolbord
Det lille Rina konsolbord er fremstillet i paulowniatræ, og det har 2 små skuffer du kan bruge til opbevaring af småting. Klik for at se mere.

Hvis dit ønske er et lille fint konsolbord i ubehandlet træ, så er Rina-konsolbordet det rette valg. Det smukke lille bord har 2 skuffer og dermed masser af plads til opbevaring, på trods af den beskedne størrelse. Det står på 4 runde ben som er let skråtstillede, så det fremstår lyst og rustikt på samme tid.

Rina konsolbordet er fremstillet af paulowniatræ, og kan anvendes til rigtig mange forskellige formål grundet den beskedne størrelse. Det fås også i sort eller hvidt, samt med en eller flere skuffer. Du kan se alle modellerne hos forhandleren vi henviser til.

 • Mål: H65 x B45 x D32 cm
 • Materiale: Paulowniatræ

Se pris på Rina konsolbordet hos Havemøbelland

Hvidt konsolbord i antikt look med 3-fløjet spejl

hvidt-antikt-konsolbord
Dette hvide konsolbord har et smukt antikt look med 3-fløjet spejl og en taburet, så du kan bruge det som makeup-bord. Klik for at se flere billeder.

Hvis du har en lille royalist i maven og gerne vil have et elegant konsolbord i et smukt antikt look, så skal du ikke søge længere.

Dette hvide konsolbord er perfekt når der skal lægges makeup eller sysles med din yndlingshobby, hvadend det måtte være. Det 3-fløjede spejl er perfekt når du skal have styr på håret og makeuppen, og de 4 små skuffer er velegnede til opbevaring af diverse småting – eksempelvis nøgler, cremer, makeup og lignende.

Med til konsolbordet følger der også en fin lille taburet, som kan skubbes ind under bordet når den ikke bruges.

 • Mål: H150 x B90 x D40 cm
 • Materiale: Paulowniatræ

Se pris på det antikke konsolbord hos Havemøbelland

Noble – konsolbord i bambus med underhylde og skuffe

cinas-noble-konsolbord
Noble konsolbordet fra Cinas er lavet i massiv bambus, og fremstår i et flot nordisk look. Klik og læs mere.

Dette flotte konsolbord er fremstillet i massiv bambus, som er et hårdført og bæredygtigt alternativ til de klassiske træsorter. For mens et egetræ eksempelvis er 50 år om at vokse sig til fuld størrelse, kræver bambus kun 4-6 år, og det sætter selv nye skud når det fældes. Og bambus har tilmed en flot lys farve, som er eftertragtet i moderne skandinavisk indretning.

Det er Cinas der står bag Noble-serien, der udover konsolbordet består af blandt andet sideborde, en entrebænk, et tøjstativ og en væghængt knagerække.

Dette konsolbord er ikke særlig dybt, og så er der placeret en ekstra hylde ved bunden. Det er således oplagt til brug i entreen, hvor et par kasser eksempelvis kan stilles ind under.

 • Mål: H80 x B90 x D35 cm
 • Materiale: Bambus

Se pris på Cinas Noble konsolbordet hos Unoliving

Modern Table – konsolbord i jern og genbrugstræ fra House Doctor

House-Doctor-Modern-Bakkebord
House Doctor Modern Table konsolbordet er fremstillet i jern og genbrugstræ. Klik for at opleve det.

House Doctor er lokaliseret i Danmark, og er en legesyg designvirksomhed stiftet af tre søskende. Alle deres indretningsartikler bærer præg af ønsket om at bryde med mønstrene, og det falder Modern Table også ind under.

Konsolbordet fra House Doctor har et stel i rent sortlakeret jern og en massiv bordplade fremstillet af genbrugstræ. Det er et lækkert og råt design, som efterhånden er blevet House Doctors generelle varemærke.

Konsolbordet passer rigtig godt ind i det moderne byhjem, hvor de rå materialer for alvor kommer til sin ret.

 • Mål:  H75 x L130 x B50 cm
 • Materialer: Jern og genbrugstræ

Se pris på House Doctor Modern Table hos Little Things

Skagerak Georg – simpelt konsolbord i eg med 2 ben

Trip-Trap-Georg-Konsolbord
Skagerak konsolbordet findes i både Eg og Sortmalet eg. Klik for at se begge farver.

Utrolig smukt og stilrent konsolbord, der fremstår elegant og tidløst i al dets simpelhed.

Skagerak Georg konsolbordet er fremstillet i massiv eg, hvilket Skagerak altid har været kendt for: Rene, massive materialer. Ingen kunsttræ eller finér.

Georg-konsolbordet kendetegnes ved kun at være udstyret med to ben, så det skal altså placeres op ad en væg. Desuden kan det eventuelt kombineres med en Georg stol i samme farve og træsort, hvis man ønsker at benytte konsolbordet som et lille ekstra computerbord eller toiletbord hvor man kan sidde og klare morgen-toiletten.

Det smukke og stilrene konsolbord passer perfekt ind i en lille krog af lejligheden, i udestuen, i entréen eller hvor der måtte være behov for det.

 • Mål: H90 x L73 x B32 cm
 • Materiale: Massiv eg
 • Farver: Eg eller sortmalet eg

Se pris på Skagerak Georg konsolbord hos Livingshop

Nadja – lille konsolbord i massivt træ

Nadja-Konsolbord
Det lille Nadja konsolbord er genialt som makeup bord. Det fås i mange farver. Klik for at se alle varianterne.

Konsolbordet i Nadja-serien er et smukt lille bord i massivt træ fra top til bund. Det fås i mange forskellige varianter, og du kan således vælge en farve der passer til netop din stil. Konsolbordet er perfekt til brug som makeupbord, men det kan også bruges som pyntebord i entréen eller lignende.

Nadja-konsolbordet fås blandt andet i hvid (som på billedet), olieret eg, lakeret eg, sortbejdset eg, hvidlakere birk og mange andre varianter. Du kan se dem alle hos forhandleren.

Dette konsolbord har en bredde på 70 centimeter og en dybde på 31 centimeter. Det tager således ikke meget plads i rummet, og da det er lavet af massivt træ føles det stadig robust på trods af størrelsen.

Nadja-konsolborde produceres i Sverige, og laves på bestilling. Du får således ikke en lagervare der har ligget og samlet støv, men derimod en vare lavet præcist til dig.

 • Mål: H75 x B70 x D31 cm
 • Materiale: Massiv eg eller birk
 • Farver: Olieret eg, lakeret eg, sortbejdset eg, hvidlakeret eg, m.fl.

Se pris på Nadja konsolbord hos Entremøbel

Torekov – simpelt konsolbord i massiv hvidolieret eg

Torekov-Konsolbord
Torekov er et slankt konsolbord med hvidlakerede ben og en bordplade af hvidolieret eg. Klik for at læse mere.

Torekov er et smukt og simpelt konsolbord i gode materialer. Det står på to hvidlakerede benbukke, og bordpladen er lavet i massiv hvidolieret eg. Således er det et perfekt konsolbord til den mere rummelige entré, stue eller soveværelse, hvor det med fordel kan bruges til mange forskellige ting.

Selve bordpladen har en bredde på hele 150 centimeter og en dybde på 40 centimeter, så der er god plads til dine ting. Grundet designet er det desuden nemt at samle, og forhandleren vurderer således at det kun tager 30 minutter fra det er pakket ud til det står færdigmonteret.

Højden på Torekov konsolbordet er på 90 centimeter. Det er en god højde hvis du ønsker at bruge det til eksempelvis lamper, stearinlys og dekorationer, men også hvis du ønsker at kombinere det med en barstol.

 • Mål: H90 x B150 x D40 cm
 • Materiale: Massiv eg

Se pris på Torekov konsolbord hos Entremøbel

Alfa – hvidt konsolbord med ben i massiv eg

Delta-Konsolbord
Alfa konsolbordet har et stilrent og moderne retro-design med ben af massiv egetræ. Klik for at læse mere.

Dette smarte og moderne konsolbord er del af en ny og meget populær serie møbler til hjemmet, som karakteriseres ved de specielle ben i massiv eg og det gennemgående stilrene design, som er en moderne fortolkning af retro-stilen.

Alfa-bordet har et to-delt opbevaringsrum med en skuffe i det ene og en åben opbevaringsplads i det andet. Den monterede skuffe har front i egetræslook med et greb udskåret i fronten, og så er den installeret med et metaludtræk, så den er nem at benytte.

Konsolbordets overflade er hvidlakeret og har en bredde på lidt over en meter, så det passer ind i selv mindre rum.

 • Mål: H89,5 x B103,05 x D43,5 cm
 • Materiale: Massiv eg og komposittræ

Se pris på Alfa konsolbordet hos BOBO

Carikko – romantisk hvidt konsolbord med 2 skuffer

Elisia-Hvidt-Konsolbord
Usædvanligt smukt og romantisk konsolbord med skuffer og særlige greb. Klik for at læse mere.

Det smukke Carikko konsolbord med de slanke og let buede ben fremstår i et eventyrligt og romantisk design. I bordet findes to skuffer med smukke greb i metal, og selve konsollen er hvidmalet for et lyst og indbydende look.

Carikko konsolbordet er fremstillet i træ med en holdbar hvid lakering, som ikke kræver særlig vedligeholdelse udover en aftørring med en fugtig klud af og til.

Dette konsolbord kan både bruges til at indrette entréen, soveværelet eller stuen, og det vil bidrage til en romantisk og varm atmosfære.

 • Mål: H75 x B92 x D39 cm
 • Materiale: Træ

Se pris på Carikko konsolbordet hos BOBO

Monti – konsolbord i glas med sort metalstel

Monti-Konsolbord
Det flotte Monti konsolbord har et robust metalstel og bordplade samt underhylde af glas. Klik for at læse mere.

Monti konsolbordet har et flot og moderne look, som passer godt ind i den eksklusive indretning. Selve bordet er lavet af en 140 centimeter bred glasplade med en dybde på 40 centimeter, og der er ligeledes en underhylde af glas.

Stellet på dette konsolbord er lavet i sort metal, hvilket passer godt sammen med glaselementerne. Det er et godt konsolbord til stuen eller entréen, hvor der er god plads.

Hvis du ønsker at bruge konsolbordet i soveværelset når du lægger makeup, kan du med fordel afmontere underhylden. Dermed bliver der plads til at skubbe en stol ind under bordet.

 • Mål: H75 x B140 x D40 cm
 • Materiale: Metal og glas

Se pris på Monti konsolbordet hos BOBO

Ornament – unikt konsolbord inspireret af barokken

Ornament-Konsolbord
Ornament er et unikt konsolbord inspireret af barokken. Det fås med antikt sølvlook, guldfarve eller grå. Klik for at læse mere.

Ornament-serien består blandt andet af en række meget unikke konsolborde, som er kraftigt inspirerede af barokken. Det ses i det antikke og ekstravagante look, som er blevet piftet op med enten sølvfinish, guldfinish eller en mere neutral grå finish.

På Ornament konsolbordet ses en delvis patinering i de mange detaljer, hvilket er en del af designet. Selve bordet er udført i malet træ, og benene er lavet i hårdt plast. Det måler 115 centimeter i bredden og 34 centimeter i dybden.

Dette konsolbord er perfekt til hjemmet, som ønskes indrettet i en ekstravagant eller glamourøs stil. Det udstråler selvsikkerhed og vilje til at skille sig ud, hvilket kommer til udtryk i både farver og design.

 • Mål: H74 x B115 x D37 cm
 • Materiale: Træ og plast

Se pris på Ornament konsolbordet hos BOBO

Paris – konsolbord i romantisk look med skuffer

Paris-Konsolbord
Det hvide konsolbord tilhører Paris-serien fra Unoliving, og hører til den smukke pariser-stil. Klik på billedet for at se mere.

Dette konsolbord fremstår enkelt og fint med sin hvide lakering. Paris-serien er perfekt til dig der ønsker en romantisk og hyggelig indretning af stuen, spisestuen eller entreen, og de to skuffer er perfekte til opbevaring af små fornødenheder.

Som navnet antyder, er bordet lavet i den populære klassiske pariser-stil, og du kan uden problemer finde plads til Paris konsolbordet i både moderne, tidløs eller romantisk indretning.

De to skuffer har runde greb og en dybde på ca. 30 centimeter. Bordet er lavet i komposittræ, som er vedligeholdelsesfrit og nemt at samle.

 • Mål: H80,8 x B102,6 x D41,6 cm
 • Materiale: Komposittræ med hvid lakering

Se pris på Paris konsolbordet hos Unoliving

Print – rustikt konsolbord med ben og skuffer i metal

Print-Konsolbord
Konsolbordet i Print-serien har et råt look med ben og skuffer i metal og bord i mangotræ. Klik og se flere billeder.

Hvis du er til det industrielle og rå design, så er konsolbordet fra Print-serien et fedt valg. De skrå ben fremstår i råt “ubehandlet” metal, hvilket underbygges af de to skuffer, der ligeledes har en rå metalfront.

Dette konsolbord er blandt andet ideelt i københavner-lejligheden, hvor det klassiske og let slidte look er gennemgående i de gamle arbejderboliger. Her har du med andre ord mulighed for at toppe stilen af med nogle fede møbler, der matcher resten på en god måde.

Selve bordpladen er lavet i mangotræ, som har meget fine fibre og et mat look, der passer godt til metal-elementerne.

 • Mål: H80 x B120 x D40 cm
 • Materiale: Mangotræ og metal

Se pris på Print konsolbordet hos Unoliving

Lucas – rustikt konsolbord i massiv teak

Sika-Lukas-Konsolbord
Lukas konsolbordet er lavet i massiv teak og fremstår rustikt i smukke mørke nuancer. Klik og se flere billeder.

Hvis du sætter pris på lækre materialer og hårdføre træsorter, så er Lucas konsolbordet fra Sika-Design et godt valg.

Det fremstår i et robust look, og er fremstillet i massiv teak, som har en meget varm kulør og et særdeles hårdført ydre med nogle meget fine fibre, der ikke kræver anden pleje end overtørring med en fugtig klud ved behov.

Lucas bordet kan både anvendes i entreen, i soveværelset eller i køkkenet, da det har en dybde på 40 centimeter. Det er dog forholdsvist højt i forhold til andre konsolborde, og det anbefales således at vælge et par barstole, der matcher højden på 90 centimeter.

 • Mål: H90 x B140 x D40 cm
 • Materiale: Massiv teak

Se pris på Lukas konsolbordet fra Sika-Design hos Trendbazaar

Reef – minimalistisk hvidt konsolbord

Reef konsolbordet er et minimalistisk og moderne konsolbord tegnet af Ricardo Marçal. Klik for flere billeder.

Ricardo Marçal er født i 1979 i Tyskland. Han har tegnet dette ultramoderne og lækre konsolbord i det stærke og vedligeholdelsesfrie Honeycomb materiale. Dette materiale er desuden utrolig let, så det er nemt at flytte rundt på.

Det er et hvidt konsolbord med en enkelt skuffe, og selve bordpladen er monteret i to niveauer for et spændende tvist. Når opbevaringsskuffen er lukket, er den skjult, da den ikke har et synligt greb.

Konsolbordet er velegnet til både entréen, soveværelset eller stuen, hvor det eksempelvis kan benyttes som et lille skrivebord eller toiletbord.

 • Mål: H82 x B145 x D40 cm
 • Materiale: Honeycomb paneler
 • Designer: Ricardo Marçal

Se pris på Reef konsolbordet hos Unoliving

Brightly – vintage konsolbord fås i mange friske farver

Brightly konsolbordene fås i 6 farver, som skaber en frisk og spændende atmosfære. Klik og se alle farverne.

Brightly-serien fås i 6 friske, frække og skrigende farver, som lever selv det mest firkantede og triste rum op. I serien finder du udover konsolbordene to forskellige kommoder, som ligeledes er fremstillet i et slidt vintage-look.

Hele konceptet med Brightly møblerne er at de skal ose af charme og ‘historie’. Derfor vil alle konsolbordene have små skrammer, ridser og steder hvor malingen er skallet lidt af, men det er en del af designet og med til at gøre netop dette konsolbord unikt.

Kører du et særligt farvetema, er der en god mulighed for at finde Brightly konsolbordet i lige netop dén farve du søger.

 • Mål: H80 x L100 x D40 cm
 • Materiale: Massiv træ
 • Farver: Rød, Grøn, Gul, Blå, Sølvgrå eller Pink

Se priser og farver på Brightly-møblerne hos Unoliving

Hamptons – robust konsolbord med bordplade i eg

Hamptons-Konsolbord
Kraftigt og karakteristisk konsolbord. Klik for at se hele Hamptons-serien.

Hamptons-serien er designet i ægte amerikansk stil, og er en række solide men karakteristiske møbler, der ser godt ud i de store rum med god plads.

Hamptons konsolbordet oser af styrke og selvværd, og bærer præg af at være solidt kram. Det er da også monteret med en bordplade af massiv eg, mens resten af konsolbordet er fremstillet af holdbart hvidlakeret finér, som kræver minimal vedligeholdelse.

Dette konsolbord kan bruges til praktisk opbevaring af småt tilbehør i både stuen, entréen eller soveværelset, hvor det måtte være behov for at skabe en hyggelig og luksuriøs atmosfære.

 • Mål: H84 x L100 x B40 cm
 • Materiale: Massiv eg, finér

Se pris på Hamptons konsolbordet hos Unoliving

Embassy – elegant konsolbord i mørkt egetræslook

Embassy-Konsolbord
Embassy konsolbordet oser af herskabelig elegance. Klik for at se flere billeder.

Det prægtige Embassy konsolbord oser af stil og charme. De lige kanter i det flotte mørke egetræs-look skaber orden og struktur i den rummelige spisestue, stue eller entré, og de to skuffer kan bruges til opbevaring af pyntegenstande og småt tilbehør.

Konsolbordet er fremstillet af vedligeholdelsesfrit finér af høj kvalitet, og bordet vil stå solidt og elegant i mange år frem. De to skuffer glider let på plads, og er udstyret med hver sit sølvfarvede greb. En underhylde giver plads til nem opbevaring under konsolbordet, så der er god plads til både stort og småt.

I kraft af konsolbordets tunge og solide konstruktion, passer det ind i selv meget store rum, hvor det vil tage sig smukt ud.

 • Mål: H82 x L120 x B44 cm
 • Materiale: Finér

Se pris på Embassy konsolbord hos Unoliving

Coco Long Leg Double – sort konsolbord i stål

caroline-ek-coco-long-leg-double-konsolbord
Coco Long Leg Double er et smukt sort konsolbord i pulverlakeret stål. Klik på billedet for at se mere.

Coco Long Leg Double er et smukt konsolbord i pulverlakeret stål. Det er designet af Caroline Ek, og det er perfekt til indretning af en stilren entré hvor der ønskes lette møbler med praktisk opbevaringsplads.

Konsolbordet er sort som natten, og det måler 115 centimeter i bredden, 80 centimeter i højden og 33 centimeter i dybden. Du kan således bruge det til en lampe og andre dekorationsgenstande, samtidig med at du kan have et par pæne kasser med blandt andet tørklæder, solbriller og andre ting på underhylden.

 • Mål: H80 x B115 x D33 cm
 • Materiale: Stål

Se pris på Coco Long Leg Double konsolbordet hos Luxo Living

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar