Med et vitrineskab kan du opbevare alt fra glas, tallerkener, tøj og pyntegenstande på en stilfuld måde. Skabet er designet så du kan fremvise dine yndlingsting i hjemmet, og det tilfører et eksklusivt udtryk i ethvert rum. Du kan finde såvel sorte som hvide vitrineskabe i denne artikel, men vi har også fundet enkelte rå og antikke vitrineskabe som vi synes er særligt flotte på grund af det unikke design.

Se alle 19 vitrineskabe herunder, og bliv inspireret:

Penta SM452 – vitrineskab med indbygget lys

Penta SM452 er et flot og eksklusivt vitrineskab, der passer perfekt til den moderne og stilrene indretning. I vitrineskabet er der indbygget lys, som består af 2 spots der er monteret i toppen af skabet. Og da alle hylderne er af glas, vil lyset kunne trænge ned igennem hele vitrineskabet og oplyse alle de opbevarede genstande på en pæn måde.

Vitrineskabet egefinér med et hvidolieret look, og det står desuden på et par slanke sorte metalben. Penta SM452 er et større vitrineskab i et stramt og minimalistisk design, der nemt kan indgå i såvel den moderne som den tidløse indretning.

Der er 2 låger af glas og 4 glashylder i dette vitrineskab, som derfor er opdelt i 5 store rum. Det er bedst til opbevaring af lettere genstande, og hvis lyset skal kunne trænge ned igennem hele skabet, bør det ikke fyldes helt op.

Detaljer:

 • Materialer: Egefinér og glas
 • Mål: H162 x B100 x D43 cm.

Se pris på Penta SM452 vitrineskabet hos ILVA

True – vitrineskab i massiv gråolieret eg

Med dette rustikke og mørke vitrineskab kan du skabe et anderledes og eksklusivt look i din bolig. Det er konstrueret af massiv gråolieret eg, og det står på ben af sortlakeret metal. Således er det et perfekt valg for dig der ønsker en rå og rustik indretning med varme undertoner, da egetræets naturlige glød stadig skinner igennem.

Indvendigt i dette vitrineskab finder du 4 glashylder, som opdeler pladsen i 5 forskellige rum. Der er således gode muligheder for at organisere mange forskellige ting i dette vitrineskab, uden at det går ud over ordenen.

Skabslågerne har ligeledes en ramme af gråolieret egetræ, og der er ligeledes monteret glas i begge låger. Hver låge åbnes nemt ved hjælp af de sorte håndtag, og vitrineskabet måler 180 centimeter i højden samt 100 centimeter i bredden. Dybden er desuden på 40 centimeter, så her er der mange gode opbevaringsmuligheder.

Detaljer:

 • Materialer: Massiv eg, metal og glas
 • Mål: H180 x B100 x D40 cm.

Se pris på True vitrineskabet hos ILVA

Vitrineskab i Jern – et lækkert og minimalistisk vitrineskab

Vitrineskab i Jern

Dette vitrineskab af mærket Nordal har et lækkert design, der både er minimalistisk og moderne. Vitrineskabet vil kunne passe ind i ethvert hjem, og den vil kunne matche de fleste indretningsstile.

Det er et vitrineskab med et ekslusivt og råt look, der er fremstillet i både glas og jern. Jernet frembringer et industrielt udseende, som er meget moderne. Der er 5 hylder, hvorpå man vil kunne stille nips og genstande, som man vil kunne se igennem glasset.

Dette vitrineskab af mærket Nordal har følgende mål:

 • 214 cm i bredden
 • 80 cm i højden
 • 35 cm i dybden

Vitrineskabet står på 4 ben, som er med til at skabe luft under skabet således, at det ser lettere og mere elegant ud. 

Da der er mange hylder med god plads, har du rig mulighed for at opbevare mange genstande og nipsting.

Se pris på True vitrineskabet hos Nordlyhome.dk

Mallorca – hvidt vitrineskab med sorte ben

Hvis du kan lide sort-hvid indretning, er Mallorca vitrineskabet et rigtig godt valg. Det står flot og stilrent med hvidt skabsstel og sorte ben, samt runde sorte håndtag. Vitrineskabet er desuden delt op i en åben og en lukket sektion, således at du kan gemme nogle ting væk nederst og have dekorative genstande stående øverst.

Mallorca vitrineskabet er fremstillet MDF, som har fået en hvid lakering. Benene er af massiv eg, og disse har fået en sort lakering. Skabslågen har glas monteret i den øvre del, mens den nedre del er lukket. I den øverste synlige sektion er der 2 hylder, som opdeler rummet i 3 dele. Det er muligt at justere hver enkelt hylde individuelt, så du kan få plads til både store og små genstande. I den nederste lukkede sektion er der en enkelt hylde, som ligeledes kan justeres i højden.

Vitrineskabet har en højde på 190 centimeter og en bredde på 106,9 centimeter, og det er således et ganske stort og rummeligt skab. Det er desuden 35 centimeter dybt, så her er der god plads til opbevaring.

Detaljer:

 • Materialer: MDF og glas
 • Mål: H190 x B106,9 x D35 cm.

Se pris på Mallorca vitrineskabet hos ILVA

Expo – vitrineskab i egefinér

Expo er et flot vitrineskab i egefinér, som har god plads til opbevaring. Det er et mellemhøjt vitrineskab på i alt 161,5 centimeter, og det er 100 centimeter bredt. En dybde på 40 centimeter betyder desuden, at du også kan have større ting liggende i vitrineskabet.

Vitrineskabet er fremstillet af egefinér i hvidpigmenteret matlakeret look, som får det til at fremstå i lysere nuancer end normalt. Der er desuden monteret 2 glaslåger, som er grebsløse og dermed fremstår stilrene.

Med et vitrineskab i egetræslook, er det muligt at kombinere med grønne planter for at opnå et smukt naturligt udtryk i rummet. De slanke runde ben får desuden vitrineskabet til at fremstå let og svævende, hvilket passer perfekt til den moderne og stilrene indretningsstil.

Detaljer:

 • Materialer: Egefinér og glas
 • Mål: H161,5 x B100 x D40 cm.

Se pris på Expo vitrineskabet hos ILVA

Hübsch – sort metal vitrineskab med jern net

hubsch-vitrineskab-jern-netHvis du er vild med det rå og industrielle design, kan du med fordel vælge dette flotte vitrineskab fra Hübsch. Vitrineskabet er lavet af sort metal, og i stedet for traditionelle glaslåger kommer dette vitrineskab med et jern net, som sidder på 3 sider af vitrineskabet. Det rå design giver vitrineskabet et frist pust.

Dette Hübsch vitrineskab er yderst stilfuld, hvorfor det er særligt velegnet til at fremstille dine bøger, pyntegenstande eller dit stel og porcelæn – og med sine 3 sider med jern net er der rig mulighed for, at fremvise dine ting. Derudover er der god plads på vitrineskabets overflade, til at have yderligere ting stående.

Med en højde på 150 centimeter og en bredde på 100 centimeter har vitrineskabet en fornuftig størrelse, som ikke virker for dominerende når den eksempelvis står i dit køkken eller stue.

Detaljer:

 • Materialer:
 • Mål: H150 x B100 x D45 cm.

Se pris på Hübsch vitrineskabet hos Byhornsleth

Vitrineskab fra Hübsch i egetræslook

Hvis du er til det naturlige look og gerne vil skabe en varm og indbydende atmosfære i din spisestue, kan du med fordel vælge dette Hübsch vitrineskab. Det er både stort og rummeligt med god plads til såvel porcelæn som tøj, bøger og andre ting. Da det er samlet af finérplader i egetræslook, står det flot og skarpt med varme nuancer. Der er desuden glas på hele fronten samt i siderne, hvorved der er godt indkig fra alle vinkler.

Vitrineskabet har en højde på hele 190 centimeter, samt en bredde på 110 centimeter. Dybden er på 42 centimeter, og dermed er der god plads til såvel stort som småt. Her vil du med fordel kunne købe et sæt pæne opbevaringskasser til dine små nipsting, og stille dem på en af vitrineskabets nederste hylder. Det vil give et renere og pænere look, som passer fint i det moderne og minimalistisk indrettede hjem.

Fordelen ved vitrineskabe i trælook, er at de står rigtig flot sammen med grønne planter. Du kan derfor med fordel lade vitrineskabet omgive sig med grønne planter i krukker og vaser, da det vil skabe en god effekt.

Detaljer:

 • Materialer: Egefinér og glaas
 • Mål: H190 x B110 x D42 cm.

Se pris på Hübsch vitrineskabet hos luxoliving.dk

Nordal Phoenix Vitrineskab – til dig, der ønsker et råt og industrielt vitrineskab 

Nordal Phoenix Vitrineskab - til dig, der ønsker et råt og industrielt vitrineskab Et vitrineskab er en genial løsning for dig, der ønsker et stilfuldt men samtidig funktionelt møbel, hvor du kan opbevare alle dine nipseting – store som små. 

Dette vitrineskab fra Nordal er fremstillet af sortlakeret jern, og med sine glaspartier får du et flot lysindfald direkte ind på skabets indhold. Skabet er 175 cm. højt og er med sine 4 hylder yderst rummeligt. Benene er høje, hvilket tilføjer møblet både luft og lethed, så det passer ind i enhver stue.

Det sortlakerede jern og de høje, kantede ben er med til at give skabet et industrielt og råt look, der kan skabe fede kontraster i det moderne hjem. Med den gode hyldeplads får du mulighed for at tænke kreativt og indrette dit skab med personlige genstande, der måske normalt ligger gemt væk i skuffer og kommoder.

Se pris på Nordal Phoenix Vitrineskab hos Classicroom.dk

Nordal DOWNTOWN vitrineskab – en ekstra stor 3-dørs vitrine med fleksible hylder

Nordal DOWNTOWN vitrineskab - en ekstra stor 3-dørs vitrine med fleksible hylderEt vitrineskab kan være det perfekte møbel for dig, der har en masse pynt, nips, eller flotte alkoholflasker, som til dagligt er gemt væk i kommoder og skabe, men som kan fungere rigtig godt i et vitrineskab med glasparti.

Dette vitrineskab fra Nordal er et stort 3-dørs vitrineskab, der giver dig god opbevaringsplads. Skabet er 180 cm. højt og har plads til 4 hylder. Disse kan dog justeres og lægges op ad bagvæggen, så du selv kan bestemme højden imellem dine hylder – fx hvis du vil have en flot vase udstillet.

Skabet er fremstillet af sortlakeret jern, der bidrager til det mere rå og industrielle look. Gitteret og de små glaspartier er noget af det, der gør, at dette vitrineskab skiller sig ud i mængden.

Du kan få dette møbel i 5 forskellige størrelser.

Se pris på Nordal Downtown Vitrineskab hos Classicroom.dk

House Doctor Harmony – vitrineskab af asketræ med 2 glaslåger

Vitrineskab: 23 flotte skabe med glaslågerHouse Doctor Harmony er et stort og rummeligt vitrineskab af asketræ med 2 låger i fronten. Vitrineskabet har 10 hylder, hvorfor du nemt kan opdele skabet i en over- og underdel, hvori du kan opbevare forskellige ting. Eksempelvis kan du opbevare større og tungere ting i den nederste del, mens lettere og dekorative genstande kan opbevares øverst.

Vitrineskabet fra House Doctor er fremstillet i askefinér, og fremstår stilrent med et naturligt tvist. Det naturlige asketræ giver en flot effekt der lyser op, og dermed synliggør de ting der opbevares bag skabslågerne.

Der er i alt 4 slanke ben under vitrineskabet, og skabslågerne er udstyret med et lille rundt håndtag hver. Det måler hele 205 centimeter i højden, 120 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden, hvorved det er velegnet til placering i et større rum.

Detaljer:

 • Materialer: Asketræ og glas
 • Mål: H200 x B120 x D45 cm.

Se pris på Harmony vitrineskabet hos luxoliving.dk

House Doctor Madi – vitrineskab af marandi træ med stor låge

House Doctor Madi er et fint og rustikt vitrineskab af massivt marandi træ, der er en hård træsort med en flot og varm glød. Skabets ramme er pæn med en slank profil, og der er glas i både fronten og i siderne så der kan kigges ind fra alle vinkler.

Vitrineskabet er perfekt til den moderne nordiske indretning, hvor der ønskes rå og rustikke elementer i kombination med bløde tekstiler. I kombination med grønne planter vil farvenuancerne fremhæve hinanden, og du vil få et indbydende naturligt udtryk i rummet.

Hvert af disse vitrineskabe er håndlavede, hvilket gør dem helt unikke. Udover rammen af massivt maranditræ, er der også brugt jern i konstruktionen. Indvendigt er der et par hylder af glas, som får indretningen af skabet til at fremstå let og elegant. Vitrineskabet er mellemstort og måler 100 centimeter i såvel højde som bredde. Det er 22 centimeter dybt, og egner sig dermed bedst til opbevaring af mindre genstande.

Detaljer:

 • Materialer: Maranditræ, jern og glas
 • Mål: H100 x B100 x D22 cm.

Se pris på Madi vitrineskabet hos luxoliving.dk

Lindebjerg Classic V4 – væghængt vitrineskab

Væghængte vitrineskabe er perfekte til hjemmet, hvor der eksempelvis er kraftige fodpaneler der gør det svært at sætte skabe direkte op ad væggen. Du kan desuden holde gulvet frit, hvilket letter den daglige rengøring markant. Classic V4 er et godt eksempel på et fint væghængt vitrineskab, og det er fremstillet af massiv fyr som er lakeret.

Vitrineskabet fra Lindebjerg er et smukt skab i antikt look, der fint kan indgå i såvel den moderne som den klassiske indretning. Det er væghængt, men på trods af dette er der god plads. Det måler nemlig 170 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 25 centimeter i dybden. Du kan derfor med fordel bruge det til både dit yndlingsporcelæn, bøger og hvad du ellers måtte ønske at opbevare bag låger af glas.

Udover at kunne fås i hvid, findes Classic V4 vitrineskabet også i et væld af andre farver. Deriblandt grå, antracitgrå og sort. Du kan se alle varianterne hos forhandleren, ved at klikke på linket herunder.

Detaljer:

 • Materialer: Massiv fyr og glas
 • Mål: H170 x B70 x D25 cm.

Se pris på Classic V4 vitrineskabet hos luxoliving.dk

Muubs Glasskab 15 – vitrineskab i jern med glasdør

Dette høje vitrineskab er lavet i jern, hvorpå der er monteret en glasdør. Det er Muubs der står bag designet, og de er især kendt for deres møbelserier af naturlige og rå materialer.

Vitrineskabet fremstår da også både råt og rustikt i mørke nuancer, hvor jernet er efterladt ubehandlet for et mere naturligt udseende. Skabene varierer en smule i farvenuancerne fra lys antracitgrå til næsten sort, hvilket er en del af charmen ved at vælge møbler i rå materialer.

Vitrineskabet fra Muubs passer perfekt sammen med elementer af træ eller beton, så det er perfekt til dig der ønsker en rå nordisk indretning. Det måler 180 centimeter i højden, er 60 centimeter bredt og 40 centimeter dybt. I samme serie findes en række tilsvarende vitrineskabe i forskellige størrelser. De kan alle ses hos forhandleren.

Detaljer:

 • Materialer: Jern og glas
 • Mål: H180 x B60 x D40 cm.

Se pris på Muubs vitrineskabet hos luxoliving.dk

Display Cabinet Factory – vitrineskab i sortlakeret stål med råt udseende

Dette sorte vitrineskab er konstrueret af sortlakeret stål, hvilket får det til at fremstå både råt og rustikt. Samtidig har det et flot antikt look med afrundede kanter og en patina, som får det til at fremstå helt unikt.

Vitrineskabet er stort og rummeligt, og de to døre er beklædt med 4 millimeter tykt glas. Skabet står på fødder, og indvendigt er der 4 hylder. Det passer perfekt sammen med træmøbler eller rå beton, hvor det vil bidrage til den rustikke nordiske indretning.

Du kan se alle varianterne af dette vitrineskab, ved at klikke videre til forhandleren herunder:

Detaljer:

 • Materialer: Stål
 • Mål: H184,8 x B95,5 x D37 cm.

Se pris på Display Cabinet Factory vitrineskabet hos Boboonline

Paris – hvidt vitrineskab i antikt design

Paris er et hvidt, romantisk og antikt vitrineskab, som passer perfekt ind i den elegante indretning med såvel nye som antikke møbler. Vitrineskabet fremstår nyt med en flot glat overflade, og der er både mulighed for opbevaring bag almindelige skabslåger og glaslåger. Det betyder at du eksempelvis kan opbevare duge og andre ting nederst, mens dine fine glas og dit fine porcelæn kan stå øverst.

Vitrineskabet har en god højde på 204,2 centimeter, en bredde på 98,8 centimeter og en dybde på 46,1 centimeter. Det nederste skab er en smule dybere end glasskabet øverst, hvilket giver plads til masser af opbevaring. Skabet er lavet af MDF, som er et nemt og taknemmeligt materiale at arbejde med.

Detaljer:

 • Materialer: MDF
 • Mål: H204,2 x B98,8 x D46,1 cm.

Se pris på Paris vitrineskabet hos Boboonline

London – rødt vitrineskab designet som telefonboks

Hvis du har for vane kun at vælge alternative møbler som for alvor skiller sig ud, så kan du slet ikke undvære dette vitrineskab. Det har fået navnet London, da det i sagens natur ligner en telefonboks af den slags der stod over det meste af Storbritannien i svundne tider.

Vitrineskabet har fået en flot rød maling, og det kan åbnes fra hele 3 forskellige sider. Du kan således bruge det til mange forskellige formål, og hylderne kan fint bære alt fra bøger til flasker og glas.

Vitrineskabet er lavet i MDF, og der er monteret glas i 3 af dørene. Det er således perfekt til placering i enten et hjørne eller op ad en væg, og da det ikke optager meget plads kan det stå i stort set alle rum.

Detaljer:

 • Materialer: MDF
 • Mål: H140 x B53 x D50 cm.

Se pris på London vitrineskabet hos Boboonline

Kilroy Indbo Tessa – vitrineskab med minimalistisk og rustikt udtryk

kilroy-indbo-tessa-vitrineskabHvis du er vild med det minimalistiske og rustikke look, er dette vitrineskab lige noget for dig. Vitrineskabets design giver dig rig mulighed for, at udstille dine ting således at de giver et unikt udtryk. Vitrineskabet passer glimrende i såvel stuen som køkkenet, hvor du måske har brug for ekstra opbevaringsplads.

Kilroy Indbo vitrineskabet har i alt 7 hylder, og med en højde på 180 centimeter og en bredde på 90 centimeter, er der god plads til at opbevare dine ting.

Vitrineskabets hylder er arrangeret således, at hyldernes design varierer. Det gør at nogle hylder især egner sig til bøger, hvorimod andre er yderst velegnet til porcelæn, statuetter eller andre dekorationsgenstande. Såfremt du mangler yderligere plads, kan vitrineskabets overflade også bruges til opbevaring.

På grund af Kilroy Indbo Tessas minimalistiske design vil det ligeledes se flot ud, hvis vitrineskabet bruges til udstilling af eksempelvis kreative ting.

Detaljer:

 • Materialer: Sortlakeret jern og mangotræ
 • Mål: H180 x B90 x D40 cm.

Se pris på Kilroy Indbo vitrineskabet hos bydahlliving.dk

Hvidt vitrineskab fra Hübsch med messingdetaljer

Et hvidt vitrineskab ser ud af mindre end et mørkt vitrineskab, og det er således perfekt til den lille bolig. Med dette Hübsch vitrineskab får du således god opbevaringsplads samtidig med at din bolig forbliver lyst indrettet, hvilket er perfekt hvis du ønsker et godt overblik og et let udtryk.

Vitrineskabet fra Hübsch står på runde træben, hvilket bidrager til dets lette udtryk. Samtidig har det både glas i siderne og i fronten, og profilen er ligeledes slank og stilren. De runde kanter i toppen og bunden tilfører desuden et strejf af rustik charme, og de små messinghåndtag er ligeledes en flot detalje.

Da vitrineskabet kun er 100 centimeter højt, er det perfekt hvis du ønsker flere overflader til dekorative genstande. Du kan eksempelvis sætte et par grønne planter på vitrineskabet, hvor de vil stå flot og dekorativt.

Inde i vitrineskabet er der en enkelt hylde, og med en bredde på 120 centimeter samt dybde på 45 centimeter er der god plads til såvel stort som småt.

Detaljer:

 • Materialer: MDF og glas
 • Mål: H100 x B120 x D45 cm.

Se pris på Hübsch vitrineskabet hos NordlyHome.dk

Montana Rise – højt vitrineskab med 4 glaslåger

Montana Rise er et eksklusivt vitrineskab i et flot og meget stilrent design. Det fås i flere forskellige farver og har både almindelige skabslåger nederst samt 4 glaslåger nederst. Det er således et højt og dekorativt vitrineskab, som giver mange muligheder for placering og anvendelse. Vitrineskabet er lavet af MDF-plader i en tykkelse på 12 millimeter i dybden. Disse er lakeret i den valgte farve, så du får et holdbart og slidstærkt skab som er nemt at holde rent.

Vitrineskabet fås i 6 forskellige farver, og matcher den nordiske stil perfekt. Du kan således nemt finde plads til det i både et ældre eller nybygget hus, og det står perfekt sammen med andre moderne og stilrene møbler. Skabet måler 211,8 centimeter i højden, så udover at være dekorativt er det også meget rummeligt. Det nederste skab er desuden 46,8 centimeter dybt, mens de øvrige glasskabe er 30 centimeter dybe.

Du kan se alle farverne hos forhandleren, ved at klikke på billedet eller linket herunder:

Detaljer:

 • Materialer: MDF
 • Mål: H211,8 x B69,6 x D46,8 cm.

Se pris på Montana Rise vitrineskabet hos Livingshop

Panoptikum – vitrineskab med mange små rum

Dette vitrineskab er fuldstændig unikt i designet, og det fremstår både rustikt og spændende i mange forskellige farver og med mange små rum. Vitrineskabet er lavet af Kare Design og står på et slankt metalstel, som løfter det og gør det muligt at sætte et par fletkurve eller lignende på gulvet under det. Det matcher den moderne rå indretningsstil perfekt, så hvis du er til møbler i naturlige materialer er vitrineskabet et godt køb.

Panoptikum vitrineskabet er perfekt til mange forskellige rum, idet det har masser af opbevaringsmuligheder til både stort og småt. Placer det eksempelvis i entreen hvis du vil have opbevaringsplads til alt fra nøgler til huer og vanter, eller i spisestuen hvis du vil have plads til alt fra bestik til duge og servietter. Skabet måler 152 centimeter i højden, 76 centimeter i bredden og 37 centimeter i dybden, så det fylder ikke for meget til at kunne stå i selv mindre rum.

Detaljer:

 • Materialer: Massivt træ og stel af metal
 • Mål: H152 x B76 x D37 cm.

Se pris på Panoptikum vitrineskabet hos BOBO

Denne side er anmeldt af: Niels L. Jacobsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar