Et vægskab er uundværligt hvis du sætter pris på et ryddeligt hjem med orden i sagerne. Her kan du opbevare alt fra nøgler til små nipsting og større ting, uden at de ligger fremme og samler støv. Vægskabet kan også være dekorativt i sig selv, eller det kan have glaslåge så indholdet kan vises frem. Glaslågen giver også et godt overblik over skabets indhold, hvilket eksempelvis er nyttigt i køkkenet eller på badeværelset.

Vi har håndplukket 11 af de flotteste og bedste vægskabe, og du kan se dem alle herunder:

Ferm Living Haze – vægskab med låge i armeret glas

Hvis du er ude efter et flot vægskab i et råt og industrielt design, er Haze skabet fra Ferm Living et godt valg.

Vægskabet er en del af Haze serien, som også byder på en hylde og et flot vitrineskab der ligeledes er i armeret glas. Serien er designet i samarbejde med Says Why, der er et dansk designhus med fokus på moderne skandinavisk design.

Ferm Living Haze har en ramme af metal, som har fået en sort pulverlakering. På rammen er monteret udvendige hængsler, og vægskabet åbnes og lukkes ved hjælp af en magnetlukning.

Vægskabet måler 60 centimeter i højden, 35 centimeter i bredden og 15 centimeter i dybden. Det er således et fint lille skab, der passer perfekt ind på badeværelset eller i køkkenet.

Detaljer:

 • Mål: H60 x B35 x D15 cm.
 • Materialer: Metal og glas
 • Farver: Sort

Se pris på Haze vægskabet hos Luxo Living

Kube – serie af vægskabe med låger og skuffer

Kube er en stor serie af flotte opbevaringsløsninger, som blandt andet tæller Kube 546 der ses på billedet.

Vægskabet kan fås i mange forskellige farver, og det er blandt andet muligt at købe det i sort, hvidt, egefinér samt mange andre forskellige blandinger.

På dette vægskab finder du 2 skabslåger og en skuffe, hvilket giver gode muligheder for opbevaring af både stort og småt. Vægskabet kan desuden kombineres med flere andre skabe i samme serie, så du får en komplet opbevaringsløsning til væggen i stuen.

Kube 546 måler 76,8 centimeter i højden, 76,8 centimeter i bredden og 38,4 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: H76,8 x B76,8 x D38,4 cm.
 • Materialer: Finér
 • Farver: Flere forskellige – se dem hos forhandleren

Se pris på Kube vægskabet hos ILVA

Boxy – retro inspireret vægskab

Boxy vægskabet har et flot retro inspireret design, som passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning. Det er både dejlig simpelt og funktionelt indrettet, hvilket giver gode muligheder for opbevaring af forskellige ting og sager.

Håndtagene i skabslågerne er hvad adskiller dette vægskab fra andre skabe. De er nemlig fræset ind i selve lågen og udgør derfor et par fordybninger, hvilket var meget moderne i ældre tider. Idag er denne type greb dog blevet moderne igen, da det er blevet populært at kombinere nye og klassiske designtraditioner.

Boxy vægskabet måler 74 centimeter i højden, 74 centimeter i bredden og 25 centimeter i dybden. Konstruktionen består af MDF plader, og lågerne er ligeledes lavet af MDF.

Detaljer:

 • Mål: H74 x B74 x D25 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på Boxy vægskabet hos ILVA

Vægskab fra Nordal i guld finish med holder til håndklæde nederst

Vægskabet fra Nordal er supertrendy med et rustikt guldlook, som er meget eftertragtet i den moderne rustikke indretningsstil.

Med viskestykke-/håndklæde holderen nederst, er vægskabet fra Nordal perfekt til en placering i enten køkkenet eller badeværelset, hvor du i skabet kan opbevare dine yndlings ting sammen med pyntegenstande og lignende.

Bæreevnen per hylde er på 1,5 kilo, hvorfor det ikke tåler opbevaring af tungere emner. Til gengæld er siderne og hylderne i dette vægskab af glas, så der er godt indkig fra alle sider. Formålet med dette vægskab er således at kombinere opbevaring med noget dekorativt, hvilket passer perfekt ind i den minimalistiske indretning med rustikke undertoner.

Vægskabet fra Nordal har et råt guldlook, og skabslågen kan nemt åbnes og lukkes ved hjælp af en magnetisk lukkemekanisme. Det måler 66 centimeter i højden, 30 centimeter i bredden og 30 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: H66 x B30 x D30 cm.
 • Materialer: Metal og glas
 • Farver: Guld look

Se pris på Nordal vægskabet hos MøbelNord

Muuto Stacked – modulvægskab med push-to-open låge

Muuto Stacked er en modulserie bestående af vægskabe og reoler i forskellige størrelser, som enten kan opbygges på en platform eller monteres på væggen.

Stacked vægskabet fås i ask eller hvid med smart push-to-open låge, der nemt åbnes ved tryk.

Med dette vægskab kan du sammensætte en flot og spændende indretning, hvor rå og mere “pæne” materialer forenes i et flot look. Du kan dog også bruge dem i den mere stilrene og minimalistiske indretning, hvor få og diskrete møbler foretrækkes. Brug eksempelvis dette vægskab som alternativ til natbordet eller hæng det op på badeværelset, så du har plads til opbevaring af småting.

Detaljer:

 • Mål: L43,6 x H43,6 x D35 cm.
 • Materialer: Ask
 • Farver: Ask eller hvid

Se pris på Muuto Stacked vægskabet hos Luxo Living

House Doctor Madi – vægskab i marandi træ med glaslåge og glashylder

Dette vægskab har et flot og rustikt udtryk, som skyldes trækonstruktionen i massivt marandi træ. Dette træ fremstår råt og ubehandlet, hvilket giver vægskabet et helt unikt udtryk.

I House Doctors Madi vægskab finder du 2 glashylder, og der er således 3 rækker til opbevaring inde i vægskabet. Du kan således bruge det i såvel køkkenet som på badeværelset eller i hobbyrummet, hvor du har et godt overblik over alle genstande i skabet. Glaslågen giver nemlig et godt indkig, så du aldrig behøver åbne skabslågen for at finde ud af hvad du har liggende.

Vægskabet måler 60 centimeter i bredden, 80 centimeter i højden og 22 centimeter i dybden. Således kan det bruges til opbevaring af selv mere pladskrævende artikler.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B60 x D22 cm.
 • Materialer: Marandi træ og glas

Se pris på House Doctor Madi vægskabet hos Luxo Living

House Doctor Glass Zink – stort vægskab med 4 hylder

House Doctors Glass Zink vægskab er en fed opbevaringsløsning til den moderne indretningsstil i hjemmet, som er konstrueret med rå elementer af træ og beton. Det hænger perfekt på væggen i badeværelset, i køkkenet eller hobbyrummet. Der er indkig fra alle sider, da både låge, top, bund og sider er af glas.

Indvendigt finder du 4 hylder, og bagtil er 2 præfabrikerede huller til montering på væggen. Vægskabet er lavet af rustfrit stål, som er behandlet på en måde så det fremstår med patina i overfladen.

Vægskabet måler 80 centimeter i højden, 35 centimeter i bredden og 15 centimeter i dybden, hvilket betyder at det primært er egnet til opbevaring af mindre sager. Det er desuden en del af en serie, som ikke kun består af vægskabe men også består af glaskabinetter til bordet. Du kan se dem alle hos forhandleren ved at klikke på billedet eller linket herunder.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B35 x D15 cm.
 • Materialer: Rustfrit stål og glas

Se pris på House Doctor Glass Zink vægskabet hos Luxo Living

By Lassen Frame – kvadratisk modulvægskab i flere størrelser og farver

Det grå Frame vægskab passer perfekt ind i den stramme minimalistiske indretning, som er meget moderne for tiden. Det fås desuden i flere forskellige størrelser og farver, så du kan lave den perfekte kombination til dine behov.

Frame er designet af By Lassen, og kendetegnes ved det kubistiske design og de mørke kanter, som giver skabene et moderne touch.

De smarte vægskabe fås i mange forskellige farver og træsorter: Mørkegrå og lysegrå, eg eller sortbejdset ask.

Hos forhandleren kan du se en række billeder af skabskombinationer, så du kan få inspiration til at lave din egen. Du kan dog også nøjes med at købe et enkelt vægskab og enten placere det i en vindueskarm, på bordet eller blot på væggen.

Detaljer:

 • Mål: Flere forskellige – se hos forhandler
 • Materialer: Eg eller ask
 • Farver: Eg, mørkegrå, lysegrå eller sortbejdset ask

Se pris på By Lassen Frame vægskabet hos Luxo Living

Nordal Downtown – vitrine vægskab i antikt sort

Nordal-Downtown-VaegskabHvis du går med en drøm om at indrette en ægte new yorker-lejlighed eller et rustikt herreværelse, så er Downtown-vægskabet fra Nordal et godt valg. Det smukke sorte vitrine vægskab har glas i lågerne og siderne, og så er det også sort indvendigt.

Vægskabet er fremstillet i metal, hvorefter det er blevet lakeret. For at tilføre skabet et autentisk udtryk, leveres det med en flot patina, der fremhæver den rustikke charme.

Det sorte vitrine vægskab måler 60 centimeter i højden, 50 centimeter i bredden og 20 centimeter i dybden. Det er således perfekt som alternativ til de klassiske køkkenoverskabe, hvis du ønsker en mere rustik løsning.

Detaljer:

 • Mål: H60 x B50 x D20 cm.
 • Materialer: Metal med glaslåge
 • Farver: Sort

Se pris på sort Nordal Downtown vægskabet hos NordlyHome

Living&more The Box – stilrent vægskab til modulopbygning

The Box er en komplet serie af opbevaringsmoduler til væggen, som blandt andet tæller vægreoler og vægskabe. Det er en stilren serie, som passer fint ind i stort set alle indretningsstile.

Vægskabet i denne serie fås enten som en løsning med en enkelt låge eller med dobbelte låger, og de kan alle fås i antracitgrå eller hvid. Du kan således nemt kombinere din egen opbevaringsløsning efter hvad du har brug for, og tilpasse den pladsen i rummet.

Dette vægskab er lavet af MDF, som efterfølgende er lakeret. Det har et slankt og let udtryk, som delt skyldes facet kanterne og det overordnede simple design.

Detaljer:

 • Mål: Flere forskellige – se hos forhandler
 • Materialer: MDF
 • Farver: Antracitgrå eller hvid

Se pris på Living&more The Box vægskabet hos Coop

Ib Laursen Brooklyn – vægskab af metal med glaslåge

Dette vægskab fremstår råt og industrielt, hvilket tildels skyldes den udvendige patina i metallet. Det passer således perfekt til den moderne nordiske indretningsstil, hvor der ønskes unikke møbler af rå materialer.

Ib Laursen Brooklyn er et godt og rummeligt vægskab med en højde på 90 centimeter, bredde på 58 centimeter og dybde på 25,5 centimeter, hvilket giver masser af plads til opbevaring. Indvendigt er en enkelt hylde monteret i midten, og der kan således både opbevare høje genstande eller stables et par kasser oven på hinanden.

Vægskabet er lavet af metal, og har en glasdør monteret så du altid har overblik over hvad der opbevares. Af samme grund er Brooklyn vægskabet velegnet til opbevaring af såvel badeværelsesartikler som krydderier og hobbyredskaber.

Detaljer:

 • Mål: H90 x B58 x D25,5 cm.
 • Materialer: Metal og glas

Se pris på Ib Laursen Brooklyn vægskabet hos BOBO

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar