9 vægskabe

Et vægskab er uundværligt hvis du sætter pris på et ryddeligt hjem med orden i sagerne. Her kan du opbevare alt fra nøgler til små nipsting og større artikler, uden at de ligger fremme og samler støv. Vægskabet kan også være dekorativt i sig selv, eksempelvis modeller med glaslåge. De giver også et godt overblik over skabets indhold, hvilket eksempelvis er nyttigt i køkkenet eller hobbyrummet.

Vi har håndplukket 9 vægskabe i et flot og smart design. Se dem alle herunder:

Muuto Stacked – modulvægskab med push-to-open låge

web campain

Muuto Stacked er en modulserie bestående af vægskabe og reoler i forskellige størrelser, som enten kan opbygges på en platform eller monteres på væggen.

Stacked vægskabet fås i ask eller hvid med smart push-to-open låge, der nemt åbnes ved tryk.

Med dette vægskab kan du sammensætte en flot og spændende indretning, hvor rå og mere “pæne” materialer forenes i et flot look. Du kan dog også bruge dem i den mere stilrene og minimalistiske indretning, hvor få og diskrete møbler foretrækkes. Brug eksempelvis dette vægskab som alternativ til natbordet eller hæng det op på badeværelset, så du har plads til opbevaring af småting.

Detaljer:

 • Mål: L43,6 x H43,6 x D35 cm.
 • Materialer: Ask
 • Farver: Ask eller hvid

Se pris på Muuto Stacked vægskabet hos Luxo Living

Living&more The Box – stilrent vægskab til modulopbygning

The Box er en komplet serie af opbevaringsmoduler til væggen, som blandt andet tæller vægreoler og vægskabe. Det er en stilren serie, som passer fint ind i stort set alle indretningsstile.

Vægskabet i denne serie fås enten som en løsning med en enkelt låge eller med dobbelte låger, og de kan alle fås i antracitgrå eller hvid. Du kan således nemt kombinere din egen opbevaringsløsning efter hvad du har brug for, og tilpasse den pladsen i rummet.

Dette vægskab er lavet af MDF, som efterfølgende er lakeret. Det har et slankt og let udtryk, som delt skyldes facet kanterne og det overordnede simple design.

Detaljer:

 • Mål: Flere forskellige – se hos forhandler
 • Materialer: MDF
 • Farver: Antracitgrå eller hvid

Se pris på Living&more The Box vægskabet hos Coop

Ib Laursen Brooklyn – vægskab af metal med glaslåge

Dette vægskab fremstår råt og industrielt, hvilket tildels skyldes den udvendige patina i metallet. Det passer således perfekt til den moderne nordiske indretningsstil, hvor der ønskes unikke møbler af rå materialer.

Ib Laursen Brooklyn er et godt og rummeligt vægskab med en højde på 90 centimeter, bredde på 58 centimeter og dybde på 25,5 centimeter, hvilket giver masser af plads til opbevaring. Indvendigt er en enkelt hylde monteret i midten, og der kan således både opbevare høje genstande eller stables et par kasser oven på hinanden.

Vægskabet er lavet af metal, og har en glasdør monteret så du altid har overblik over hvad der opbevares. Af samme grund er Brooklyn vægskabet velegnet til opbevaring af såvel badeværelsesartikler som krydderier og hobbyredskaber.

Detaljer:

 • Mål: H90 x B58 x D25,5 cm.
 • Materialer: Metal og glas

Se pris på Ib Laursen Brooklyn vægskabet hos BOBO

House Doctor Madi – vægskab i marandi træ med glaslåge og glashylder

Dette vægskab har et flot og rustikt udtryk, som skyldes trækonstruktionen i massivt marandi træ. Dette træ fremstår råt og ubehandlet, hvilket giver vægskabet et helt unikt udtryk.

I House Doctors Madi vægskab finder du 2 glashylder, og der er således 3 rækker til opbevaring inde i vægskabet. Du kan således bruge det i såvel køkkenet som på badeværelset eller i hobbyrummet, hvor du har et godt overblik over alle genstande i skabet. Glaslågen giver nemlig et godt indkig, så du aldrig behøver åbne skabslågen for at finde ud af hvad du har liggende.

Vægskabet måler 60 centimeter i bredden, 80 centimeter i højden og 22 centimeter i dybden. Således kan det bruges til opbevaring af selv mere pladskrævende artikler.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B60 x D22 cm.
 • Materialer: Marandi træ og glas

Se pris på House Doctor Madi vægskabet hos Luxo Living

House Doctor Glass Zink – stort vægskab med 4 hylder

House Doctors Glass Zink vægskab er en fed opbevaringsløsning til den moderne indretningsstil i hjemmet, som er konstrueret med rå elementer af træ og beton. Det hænger perfekt på væggen i badeværelset, i køkkenet eller hobbyrummet. Der er indkig fra alle sider, da både låge, top, bund og sider er af glas.

Indvendigt finder du 4 hylder, og bagtil er 2 præfabrikerede huller til montering på væggen. Vægskabet er lavet af rustfrit stål, som er behandlet på en måde så det fremstår med patina i overfladen.

Vægskabet måler 80 centimeter i højden, 35 centimeter i bredden og 15 centimeter i dybden, hvilket betyder at det primært er egnet til opbevaring af mindre sager. Det er desuden en del af en serie, som ikke kun består af vægskabe men også består af glaskabinetter til bordet. Du kan se dem alle hos forhandleren ved at klikke på billedet eller linket herunder.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B35 x D15 cm.
 • Materialer: Rustfrit stål og glas

Se pris på House Doctor Glass Zink vægskabet hos Luxo Living

By Lassen Frame – kvadratisk modulvægskab i flere størrelser og farver

By-Lassen-Frame-VaegskabDet grå Frame vægskab passer perfekt ind i den stramme minimalistiske indretning, som er meget moderne for tiden. Det fås desuden i flere forskellige størrelser og farver, så du kan lave den perfekte kombination til dine behov.

Frame er designet af By Lassen, og kendetegnes ved det kubistiske design og de mørke kanter, som giver skabene et moderne touch.

De smarte vægskabe fås i mange forskellige farver og træsorter: Mørkegrå og lysegrå, eg eller sortbejdset ask.

Hos forhandleren kan du se en række billeder af skabskombinationer, så du kan få inspiration til at lave din egen. Du kan dog også nøjes med at købe et enkelt vægskab og enten placere det i en vindueskarm, på bordet eller blot på væggen.

Detaljer:

 • Mål: Flere forskellige – se hos forhandler
 • Materialer: Eg eller ask
 • Farver: Eg, mørkegrå, lysegrå eller sortbejdset ask

Se pris på By Lassen Frame vægskabet hos Livingshop

Højt Bloomingville vægskab i træ med 2 hylder

Bloomingville-VaegskabDette fine vægskab passer perfekt sammen med andre moduler fra Bloomingville, og således kan det enten kombineres i en stor opbevaringsløsning, eller blot hænge alene på væggen.

Uanset hvor og hvordan du ophænger dette vægskab, vil det tage sig rigtig flot ud i et hjem som er indrettet efter moderne nordisk stil. Det har et flot rustikt look udvendigt, og på skabslågen er der tegnet diagonale mønstre i en grå farve.

Der er på dette vægskab en lukket låge uden glas, hvilket gør det velegnet til opbevaring af alt fra nøgler til krydderier. Skabet åbnes ved brug af det lille runde håndtag.

Det måler 50 centimeter i højden, 25 centimeter i bredden og kun 15 centimeter i dybden, så det er også perfekt som medicinskab på badeværelset.

Detaljer:

 • Mål: H50 x B25 x D15 cm.
 • Materialer: Kejsertræ
 • Farver: Cool Grey mønster på låge

Se pris på højt Bloomingville vægskabet hos Boxdelux

Lille kvadratisk Bloomingville vægskab i træ

bloomingville-lille-vaegskab-med-tekst

“There is room for everything”. Det lille vægskab med selvtillid over alle grænser. Den printede tekst referer selvfølgelig primært til at der i dit hjem er plads til alle, og det er et rigtig fint budskab at dekorere sit hjem med.

Det lille kvadratiske vægskab er designet af Bloomingville og lavet af kejsertræ, som har en smuk mat fremtoning med en rustik glød. Det måler 32 x 32 centimeter, og har en dybde på 18 centimeter. Dermed kan du sagtens få plads til at opbevare mindre ting i vægskabet, eksempelvis på badeværelset, i køkkenet eller ved siden af din seng.

Vægskabet kan kombineres med andre hylder og reoler fra Bloomingville, som du også kan finde hos forhandleren der henvises til herunder.

Detaljer:

 • Mål: H32 x B32 x D18 cm.
 • Materialer: Kejsertræ
 • Farver: Grå tekst på låge

Se pris på lille Bloomingville vægskabet hos Boxdelux

Nordal Downtown – vitrine vægskab i antikt sort

Nordal-Downtown-VaegskabHvis du går med en drøm om at indrette en ægte new yorker-lejlighed eller et rustikt herreværelse, så er Downtown-vægskabet fra Nordal et godt valg. Det smukke sorte vitrine vægskab har glas i lågerne og siderne, og så er det også sort indvendigt.

Vægskabet er fremstillet i metal, hvorefter det er blevet lakeret. For at tilføre skabet et autentisk udtryk, leveres det med en flot patina, der fremhæver den rustikke charme.

Det sorte vitrine vægskab måler 60 centimeter i højden, 50 centimeter i bredden og 20 centimeter i dybden. Det er således perfekt som alternativ til de klassiske køkkenoverskabe, hvis du ønsker en mere rustik løsning.

Detaljer:

 • Mål: H60 x B50 x D20 cm.
 • Materialer: Metal med glaslåge
 • Farver: Sort

Se pris på sort Nordal Downtown vægskabet hos Unoliving

9 vægskabe
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar