Stort spejl – 15 flotte spejle til gulv eller væg

Et stort spejl er uundværligt hvis du ønsker at tjekke dit look inden du går ud af døren, og så kan det ofte give en illusion af at rummet er større end det er. Store spejle kan både fås til vægophæng eller med gulvstander, og så kan de være særdeles dekorative.

Til denne artikel har vi håndplukket 15 store spejle i flot og moderne design. Se dem alle herunder:

Menu Kaschkasch Floor Mirror – stort spejl med sort ramme

menu-kaschkasch-stort-spejlDet store sorte Kaschkasch Floor gulvspejl fra Menu er et flot og funktionelt stort spejl, som både kan bruges i garderoben, på badeværelset eller i entréen. Dets rene linjer og minimalistiske udseende passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, hvor det med nærmest klinisk renhed går i ét med den mørke og rustikke indretning.

Rammen omkring spejlet er lavet i pulverlakeret aluminium, og udover den sorte lakering fås det også i blandt andet hvid eller grøn. Det har en højde på 175 centimeter og en bredde på 42 centimeter, og det er udformet så det enten kan stå i et hjørne eller blot op ad en væg. Det stillet let skrånende, og dermed kan du se hele din figur i det store spejl.

Detaljer:

 • Mål: H175 x B42 x D42 cm.
 • Materialer: Aluminium og glasspejl
 • Farver: Hvid, sort eller grøn

Se pris på det store Kaschkasch spejl hos Luxo Living

Menu Norm – stort spejl til gulvet med hvid ramme

Menu-Norm-Stort-SpejlDet store Menu Norm gulvspejl er perfekt til den moderne og rustikke indretning. Det har nogle spændende detaljer på selve rammen, eksempelvis den flotte brune læderrem i toppen, som giver et unikt touch og et pift af rustik charme.

Menu Norm gulvspejlet er et stort spejl med en højde på 170 centimeter. Det er lavet til at stå på gulvet i en skrå position, så du kan se hele din positur i spejlet.

På dette store spejl er rammen hvid, men det fås også med en sort ramme, hvis du foretrækker dette.

Det store Norm spejl er lavet i aluminium, som har fået en kraftig pulverlakering. I bunden er der små sorte gummifødder, som gør at spejlet står godt og stabilt på stort set alle overflader.

Detaljer:

 • Mål: H170 x B60 x D3,5 cm.
 • Materialer: Aluminium, glasspejl og læder
 • Farver: Hvid eller sort

Se pris på det store Norm spejl hos Luxo Living

House Doctor Chic – stort væghængt spejl med hylde

house-doctor-chic-vaegspejlUdover gulvspejlet, kan House Doctors Chic-spejl også købes som en væghængt model. Den har samme bredde og måler 110 centimeter i højden, hvoraf de nederste centimeter udgør en lille smart hylde.

Da det store væghængte Chic spejl også har en hylde, er det perfekt til brug i entréen hvor man ofte har brug for en lille aflægningsplads til nøgler og andre småting. Du kan også bruge spejlet ved siden af din seng, hvis du ønsker aflægningsplads til din mobiltelefon, og gerne vil have et stort spejl uden at optage for meget plads i rummet.

Det væghængte Chic-spejl har en slank ramme af sort jern med runde kanter, som gør det velegnet til placering i mange forskellige rum.

Detaljer:

 • Mål: H110 x B45 cm.
 • Materialer: Jern og glasspejl
 • Farver: Sort

Se pris på det store Chic spejl hos Luxo Living

Novel Cabinet Makers Reflection – stort spejl til badeværelset

Novel-Cabinet-Makers-Stort-SpejlReflection er et flot stort spejl som enten kan ophænges på badeværelset i horisontal position, men også i garderoben eller entréen, hvor det kan ophænges i vertikal position. Du kan desuden vælge om du vil have det store spejl stående på gulvet eller om du vil hænge det på væggen – det vil tage sig godt ud uanset hvad du vælger.

Det store Reflection spejl er lavet af danske Novel Cabinet Makers, og det er tilgængeligt med enten grøn, sort, hvid eller rød ramme. Rammen består af et stykke pulverlakeret stål, og formen på det store spejl betyder at du kan hænge flere spejle forskudt af hinanden, hvis du ønsker en spændende effekt på din væg i entréen eller garderoben.

Reflection spejlet passer perfekt ind i den moderne indretning hvor det tilfører et eksklusivt udtryk, som bryder med de til tider stramme designprincipper i skandinaviske møbler.

Detaljer:

 • Mål: H143,4 x B70 x D1,9 cm.
 • Materialer: Stål og glasspejl
 • Farver: Grøn, hvid, sort eller rød

Se pris på det store Reflection spejl hos Luxo Living

Design by Us Ego – stort spejl til væg

Design-By-Us-Ego-Stort-SpejlDet store Ego spejl er lavet af Design by Us, og udfordrer vanetænkningen. Vi er jo vant til at spejle skal være runde eller firkantede, så det store Ego spejl er lidt af en mønsterbryder. Spejlet er nemlig asymmetrisk hvilket giver et nærmest abstrakt udseende, da spejlet næsten fremstår fejlkonstrueret.

Spejlet er stort nok til at du kan tjekke din beklædning fra top til tå, og det hænger elegant på det medfølgende guldforkromede knopophæng, som er lavet til at kunne holde spejlets påmonterede læderstrop.

Rammen omkring det store Ego spejl er lavet af massiv eg med polerede kanter, så det fremstår rustikt og naturligt. Egetræet går godt til læderstroppen, og tilsammen udtrykker spejlet en abstrakt og rustik charme, som passer godt ind i den moderne eller retro inspirerede indretning.

Detaljer:

 • Mål: H170 x B59 cm.
 • Materialer: Massiv eg, læder og glasspejl
 • Farver: Eg

Se pris på det store Ego spejl hos Luxo Living

House Doctor Oak – stort gulvspejl med ramme af egetræ

House Doctor Oak er et flot, stort og moderne spejl til gulvet. Det har en slank ramme af massiv eg, som på én og samme tid får gulvspejlet til at fremstå minimalistisk med et rustikt touch.

Det store Oak-spejl måler 200 centimeter i højden og 80 centimeter i bredden, hvilket betyder at det kræver lidt ekstra plads. Det betyder dog også at det er perfekt til hjemmet, hvor der ønskes en større rumfølelse. Store spejle giver nemlig en illusion af at rummet er større end det egentlig er.

House Doctor Oak er ikke kun velegnet til entréen, men kan også med fordel placeres i garderoben, på badeværelset eller i soveværelset, alt efter hvor du normalt skifter tøj.

Detaljer:

 • Mål: H200 x B80 cm.
 • Materialer: Massiv eg og glasspejl

Se pris på det store House Doctor Oak spejl hos Livingshop

Stort gulvspejl med hjul og rustikt metalstel

Det flotte og rustikke gulvspejl fra Ib Laursen fremstår rustikt med rammen og stellet af patinerede metalrør. Det er således perfekt til den rå indretning, men fungerer også godt i den klassiske indretning, hvor der ønskes et unikt tvist.

Gulvspejlet står på 4 metalben, hvorpå der er monteret små sorte hjul. Det betyder at du nemt kan flytte det store spejl rundt efter behov, hvilket eksempelvis kan være nyttigt i en garderobe.

Spejlet fra Ib Laursen måler 173 centimeter i højden og er 48,5 centimeter bredt. Dets stel er lavet af bykkede metalrør, som er lagt dobbelt rundt om selve spejlet.

Detaljer:

 • Mål: H173 x B48,5 cm.
 • Materialer: Metal og glasspejl

Se pris på det store Ib Laursen gulvspejl hos BOBO

Ambassador – stort spejl med kraftig sortbrun træramme

Det store Ambassador spejl er lavet af Canett Furniture, som har designet en række møbler i klassisk nordisk stil. Spejlet har en kraftig sortbrun ramme af massiv eg, og bagsiden er desuden beklædt med finer så spejlet både kan lænes op ad en væg eller ophænges.

Det store Ambassador spejl måler 180 x 70 centimeter, og med den kraftige ramme passer det perfekt ind i store rum med højt til loftet. Her tilfører det rummet en rustik elegance, uanset om det placeres i entréen, garderoben eller på badeværelset.

Detaljer:

 • Mål: H180 x B70 cm.
 • Materialer: Massiv eg og glasspejl

Se pris på det store Ambassador spejl hos BOBO

Nest – stort gulvspejl med tynd ramme i kobberlook

Det flotte store Nest-spejl har en elegant slank ramme i kobberlook, som passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

I forlængelse af den slanke ramme er desuden to fødder, som gør det muligt at løfte spejlet op fra gulvet og læne det op ad væggen.

Rammen er cirka 2 centimeter tyk, og spejlet er i sig selv ganske smalt. Det måler nemlig kun 40 centimeter i bredden, så det er velegnet til placering på steder hvor pladsen ellers kan være trang. Højden på spejlet er 165 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: H165 x B40 cm.
 • Materialer: Metal og glasspejl

Se pris på det store Nest gulvspejl hos BOBO

Belina – stort spejl med egetræsramme

Belina-Stort-SpejlBelina er et stort og billigt spejl, som passer perfekt til væggen i entréen eller på badeværelset. Det måler nemlig 90 x 60 centimeter, og du kan selv vælge om det skal hænge i vandret eller lodret position.

Det store Belina spejl har en slank ramme som er lavet af olieret eg, hvilket giver en dejlig varm glød og skaber en hyggelig atmosfære. Brug eksempelvis spejlet i det lille og minimalistisk indrettede badeværelse, eller hæng det i entreen hvis du ønsker at udnytte en tom væg til et flot spejl.

Spejlet er en del af en større møbelkollektion, som fås i flere farver og til en fornuftig pris. Du kan se alle Belina-møblerne hos forhandleren, som vi henviser til herunder.

Detaljer:

 • Mål: H90 x B60 x D3 cm.
 • Materialer: Massiv eg og glasspejl
 • Farver: Eg, hvid eller sort

Se pris på det store Belina spejl hos Unoliving

Mayflower – stort spejl med gulvstander

Mayflower-Stort-SpejlMayflower er et flot stort spejl med gulvstander. Det står således på en stander med slanke ben i lys eg, og spejlet kan tippes op eller ned efter behov.

Stilen i det store Mayflower spejl er klassisk nordisk med tanke for funktionaliteten, og således er der ikke så meget pynt eller kraftige trærammer i dette minimalistiske spejl.

Mayflower har et lyst stel i massiv eg, og det kan stå frit i alle slags rum hvor pladsen er til det. Placer det eksempelvis i et hjørne i garderoben, i entréen eller på det store badeværelse – det er op til dig selv, og det er kun fantasien der sætter grænser med dette flotte store spejl i nordisk stil.

Detaljer:

 • Mål: H190 x B50 x D55 cm.
 • Materialer: Massiv eg med glasspejl
 • Farver: Lys eg

Se pris på det store Mayflower spejl hos Unoliving

Hamptons – stort gammeldags spejl med hvid ramme

Hamptons-Stort-SpejlHamptons er et stort spejl med en kraftig hvidmalet ramme. Spejlet har et flot gammeldags udseende med en facetslebet ramme, som er dekorativ i sig selv. Det er ideelt som del af en sort-hvid indretning, hvor det tilfører rummet en romantisk og gammeldags charme, men også som en del af en klassisk elegant indretning, hvor stilen er mere antik og ekstravagant. i udtrykket.

Den kraftige hvidmalede ramme er lavet af finer, og højden er på 170 centimeter. Således kan spejlet bruges til at tjekke beklædningen inden du går ud af døren, eller blot til at skabe en illusion af at rummet er større end det egentlig er. Placer eksempelvis spejlet i en let skrånende position op ad væggen eller hæng det op, hvis du ønsker.

Det store Hamptons spejl er en del af en større møbelkollektion, som du kan se mere af hos forhandleren der henvises til herunder:

Detaljer:

 • Mål: H170 x B80 x D4 cm.
 • Materialer: Finer og flasspejl
 • Farver: Hvid

Se pris på det store Hamptons spejl hos Unoliving

Zuiver Stand – stort spejl med stålramme til gulvet

Zuiver-Stand-Stort-SpejlZuiver Stand er et stort spejl med et flot og minimalistisk udtryk. Det hvidlakerede stel er holdt i et slankt og nærmest ikke-eksisterende design, og bag selve spejlet er monteret en 12 millimeter MDF-plade for at øge spejlets stabilitet og styrke ved placering på væggen. De fleste vil dog sandsynligvis vælge at placere det store spejl på gulvet, hvor dets særlige minimalistiske design for alvor kommer til udtryk.

Det store spejl er faktisk ikke så stort som andre spejle i denne artikel, og således passer det fint ind på et mindre soveværelse, i entréen eller i garderoben. Højden er nemlig på kun 147,5 centimeter, mens bredden er på små 30,5 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: H147,5 x B30,5 x D36,5 cm.
 • Materialer: Stål, MDF og glasspejl
 • Farver: Hvid

Se pris på det store Stand spejl hos Unoliving

Skagerak Georg – stort gulvspejl med sort ramme

trip-trap-georg-stort-spejlDette store spejl har et flot design med afrundede kanter og slanke linjer, der får det til at fremstå let og elegant på samme tid. På trods af det lette og minimalistiske design, kan det store Georg-gulvspejl sagtens bruges i mange forskellige former for indretning. Eksempelvis er det perfekt til såvel den rustikke som klassiske indretning, og det kan placeret i stort set alle rum. Læn det blot op ad en væg, og det står helt som det skal. Det optager således kun minimal plads i rummet.

Den slanke konstruktion er lavet i sortmalet egetræ, og spejlet skal stå på gulvet op ad en væg. Det store spejl har et areal på 56 x 190 centimeter, og på grund af den let skrånende stilling kan selv høje personer bruge det.

Det store Georg spejl fås også med ramme i eg.

Detaljer:

 • Mål: H190 x B56 cm.
 • Materialer: Egetræ og glasspejl
 • Farver: Sort eller eg

Se pris på det store Georg gulvspejl hos TrendyLiving

Højt spejl fra Bloomingville med træramme

bloomingville-stort-spejl

Det store spejl fra Bloomingville er perfekt til den rustikke indretning hvor der ønskes møbler og indretningsartikler i rene naturmaterialer. Det er i nyere tid blevet meget populært med møbler, hvor man ikke overmaler trækonstruktionen men i stedet lader den indgå som en del af hjemmets atmosfære.

Spejlet måler 180 x 53 centimeter, og kan derfor med fordel opstilles i entréen, soveværelset eller på badeværelset. Den massive træramme er lavet af fyrretræ, som karakteriseres ved dets lyse udseende og fine træstruktur.

Som en lille detalje er fødderne på dette store spejl malet sorte, og det kan stå op ad hvilken som helst slags væg.

Detaljer:

 • Mål: H180 x B53 cm.
 • Materialer: Massiv fyr og glasspejl
 • Farver: Natur

Se pris på det store Bloomingville spejl hos Katrines

Stort spejl – 15 flotte spejle til gulv eller væg
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar