Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Bedste skummadras: Guide og gode råd til valg af den bedste

Bedste skummadras: Guide og gode råd til valg af den bedste

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Går du og leder efter en ny skummadras, men føles det som et stort gedemarked? Så er hjælpen på vej. Her på siden bliver du nemlig guidet igennem forbrugernes foretrukne skummadrasser.

En god skummadras er vigtig, da den er kernen i din seng. De hjælper med andre ord altså med at optimere din søvn, så du vågner veludhvilet – hver morgen.

Læs med herunder, hvor vi præsenterer dig for de 2 absolut bedste skummadrasser.

Vores favorit skummadrasser

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bomagasinet anbefaler test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Emma Original Madras
testvinder hos Testfakta 

 • Testvinder hos Testfakta 

Dagens bedste priser og tilbud på Emma Original Madras:

 • Temperaturregulering
 • Understøttende HRX-skum
 • Tilpasser sig til din kropsform

Emma Original er populær blandt både eksperter og forbrugere. Testfakta Research har bl.a. testet madrassen og sammenlignet den med seks andre populære madrasser på markedet, hvor Emma Original ender som vinderen.

Grunde til at købe

 • Højt anset af eksperter og forbrugere
 • Vinder i sammenligningstest
 • Positive kundeanmeldelser, 4,7/5 i bedømmelse
 • Temperaturregulerende låg

Grunde til at undgå

 • Ikke egnet til folk, som foretrækker en mere fast overflade

Mere om Emma Original Madras

Detaljer

 • Materialer: Memory foam, airgocell-skum og HRX-skum
 • Størrelse: 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm

På forhandlerens egen hjemmeside er Emma Original allerede blevet anmeldt hundredvis af gange – og forbrugerne er ganske tilfredse. Madrassen modtager nemlig 4,7/5 stjerner. Julie, en glad kunde, skriver dertil: ”Det er meget behageligt, og min rygsmerter er forsvundet, når jeg står op… Endelig sover jeg igennem nætterne igen”.

Emma Original er fremstillet af memory foam, som tilpasser sig din krop. Det innovative skum sørger nemlig for, at din kropsvægt bliver fordelt ligeligt og giver den optimale støtte og komfort.

Betrækket på madrassen sætter virkeligt prikken over I’et og er med til at tage kvaliteten til nye højder. Det smarte betræk er nemlig temperaturregulerende og kan ligeledes regulere fugtigheden.

Det er samtidig designet med et smart look, som passer perfekt ind i det moderne soveværelse. Hvis det bliver snavset, kan det hurtigt tages af og vaskes, så det igen bliver så godt som nyt.

Hvis du vælger at købe Emma Original, får du ikke blot en god madras – du får også god service, idet du kan prøve sengen uden risiko i op til 100 dage. Herudover får du fri fragt og retur.

Emma Original er en innovativ madras, som adskiller sig fra konkurrenterne, og baseret på Testfaktas test fremgår det, at det især er på ergonomi, åndbarhed og holdbarhed, den klarer sig godt.

Herudover er det den eneste af de syv madrasser i testen, som passer til samtlige kropstyper – og det får den til at skille sig ud fra alle andre madrasser på markedet.

Kvalitetsvalg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Cloud Topmadras 90x200x8 cm:

 • Hypoallergene egenskaber
 • Middelhøj fasthed til alle aldre
 • Aftageligt og vaskbart soft touch-betræk

Cloud modtager gode anmeldelser, hvor det er den generelle kvalitet og komforten, der er i fokus.

Grunde til at købe

 • Skummadrass har en trykaflastende kerne
 • Hjælper med at optimere din søvn
 • Hypoallergene egenskaber
 • Aftageligt og vaskbart soft touch-betræk

Grunde til at undgå

 • Egner sig ikke til dig, som har brug for en fast overflade

Mere om Cloud Topmadras 90x200x8 cm

Detaljer

 • Materiale: 60 mm viskoelastisk skum (memory-skum) 50 kg/m3
 • Størrelse: 90 x 200 x 8 cm

Med skummadrassen her får du et eksklusivt produkt med en trykaflastende kerne, der gør, at den former sig efter enhver krop og vægt.

Dette gør, at du gennem din søvn får en god, optimal blodgennemstrømning, og med sit særlige skum ”husker” madrassen netop din form, så din søvn altid optimeres.

Skummadrassens ’soft touch’-betræk kan vaskes ved 40 grader, men bør efterfølgende lufttørres.

Læs også: Rullemadras – find den perfekte løsning til dine behov

FAQ

Hvordan testes en skummadras?
Skummadrasser vurderes på deres forskellige funktioner, specifikationer og slutteligt på deres holdbarhed.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en skummadras?
Vi anbefaler, at du overvejer komfort, pris og materialer - på den måde sørger du nemlig for, at du får fat i en skummadras, der passer til lige præcis dig.
Hvordan vasker man en skummadras?
En skummadras kan som sådan ikke vaskes. Du kan dog "vaske" madrassen med en let sæbeopløsning. Ellers anbefales det at lufte ud og støvsuge madrassen for at holde den frisk og ren.

Hvad er en skummadras?

En skummadras er en type madras lavet af skummaterialer, som omfatter viskoelastisk skum, polyurethanskum eller latexskum. Skummet former sig efter kroppen for at støtte og aflaste dets trykpunkter, så din komfort optimeres. Skummadrasser er foruden sine støttende egenskaber også kendt for deres holdbarhed og høje hygiejne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme