Går du og leder efter en ny skummadras, men føles det som et stort gedemarked? Så er hjælpen på vej. Her på siden bliver du guidet igennem forbrugernes foretrukne skummadrasser, hvad end du er til premium-valget eller en god, billig skummadras.

En god skummadras er vigtig, da den agerer kerne i din seng. At du i din søvn har en optimal støtte og komfort, bidrager til at være udhvilet og til dit energiniveau den efterfølgende dag. Uden en ordentlig og komfortabel nattesøvn, kan du ikke præstere optimalt om dagen. Netop dét, bidrager en god skummadras til.

Emma Original Madras – Testvinder hos Testfakta 


Set på Emma-madras.dk

Køb hos Emma-madras.dk

Emma Original Madras – Testvinder hos TestfaktaTestresultater

Emma Original er vildt populær blandt både eksperter og forbrugere. Testfakta Research har testet madrassen og sammenlignet den med seks andre populære madrasser på markedet. Her ender Emma Original som vinderen. Med en samlet bedømmelse på 8,1 slår den madrasser fra Tempur, Jysk og Ikea med længder og bliver kåret som ”bedst i test”.

På forhandlerens egen hjemmeside er Emma Original allerede blevet anmeldt hundredvis af gange. Og det virker til, at forbrugerne er mere end tilfredse. Madrassen har i hvert fald opnået 4,74 ud af 5 mulige stjerner. Julie, en glad kunde, skriver således: ”Det er meget behageligt, og min rygsmerter er forsvundet, når jeg står op… Endelig sover jeg igennem nætterne igen”.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om madrassen

Emma Original er fremstillet i memory foam, som tilpasser sig din krop. Det innovative skum sørger for, at din kropsvægt bliver fordelt ligeligt og giver den optimale støtte og komfort.
Betrækket på madrassen sætter virkeligt prikken over I’et og er med til at tage kvaliteten til nye højder. Det smarte betræk er nemlig temperaturregulerende og kan ligeledes regulere fugtigheden. Det er samtidig designet med et smart look, som passer perfekt ind i det moderne soveværelse. Hvis det bliver snavset, kan det hurtigt tages af og vaskes, så det igen bliver så godt som nyt.

Hvis du vælger at købe Emma Original, får du ikke blot en lækker madras. Du får også en rigtig god service, som blandt andet bliver tydelig, idet du kan prøve sengen uden risiko i op til 100 dage. Herudover får du naturligvis fri fragt og retur på din nye madras.

Derfor bør du vælge denne

  • Prøv gratis i 100 nætter
  • Testvindende madras
  • Højeste komfort

Produktnavn vs. Markedet

Emma Original er en innovativ madras, som helt klart adskiller sig fra mange af produkter på markedet. I Testfakta’s test af madrasser, adskiller Emma Original sig særligt på disse parametre: Ergonomiske egenskaber, åndbarhed og holdbarhed. 

Herudover er det den eneste af de syv madrasser i testen, som passer til samtlige kropstyper – og det får den til at skille sig ud fra alle andre madrasser på markedet.
Hvis du vil have en populær madras i høj kvalitet, bør du vælge Emma Original.

Specifikationer

  • Størrelse: 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 cm
  • Materiale: Memory foam, Airgocell-skum og HRX-skum

Cloud Topmadras 90x200x8 cm – Premium valget


Set på Soveland

Køb hos Soveland

skummadras2

Testresultat

Denne madras fremhæves, da den ifølge forbrugerne er et eksklusivt valg til en god pris. Ydermere får den gennemgående gode anmeldelser.

Om madrassen

Med dette luksusvalg af en skummadras får du en eksklusiv madras, og det bedste af det bedste. Den trykaflastende kerne gør, at skummadrassen former sig efter enhver krop og vægt. Dette gør, at du gennem din søvn får en god, optimal blodgennemstrømning. Med sit særlige skum ”husker” madrassen din form og kurver, hvilket gør, at madrassen formes efter dig og dine søvnrytmer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Skummadrassens ’soft touch’-betræk kan vaskes ved 40 graders varme, bør dog lufttørres.

Cloud-topmadrassen i topkvalitet er produceret i Danmark.

Specifikationer

Størrelse: 90x200x8 cm

Materiale: 60 mm viskoelastisk skum (memory-skum) 50 kg/m3

Forhandler: soveland.dk

Læs også: Rullemadras – find den perfekte løsning til dine behov

Sweet Dreams basic skummadras 200x9x90 cm – Det økonomiske valg


Set på (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

skummadras3

Testresultat

Denne madras er valgt på baggrund af dens anmeldelser. Skummadrassen modtager kommentarer såsom, at den er god til prisen og behagelig at ligge på.

Om madrassen

Denne madras har en masse at byde på. Udover at have en størrelse, som gør den perfekt til en almindelig enkeltseng, så er madrassen nem og brugervenlig. Med sit aftagelige betræk og naturlige look, kan madrassen bruges af alle aldersgrupper og personligheder. Med sit polytherskum og naturbetræk byder madrassen op til meget komfort for få penge, hvilket gør denne skummadras særligt attraktiv. Den er et godt og prisvenligt bud på en modstander til en skummadras fra eks. Jysk. Madrassen tåler ikke vask.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Specifikationer

Størrelse: 200x9x90 cm

Materiale: Polyetherskum med naturbetræk

Se vores artikel om: En oversigt over de bedste springmadrasser

Comfort Memory K40 – specialmål – Memory-madrassen på mål


Comfort Memory K40 specialmalTestresultat

Denne madras er valgt, da den har fået gode anmeldelser, dels grundet den smarte og fleksible tilpasning, der gør, at skummadrassen passer til næsten enhver sengeramme, og dels grundet den suveræne komfort.

Om madrassen

Har din sengeramme nogle lidt usædvanlige mål, eller har du brug for en ekstra lang madras? Så er løsningen her. Med denne model skummadras får du den perfekte mulighed for at skræddersy efter dine egne behov, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du vælger selv din ønskede bredde, mellem 70 og 220 cm, samt din ønskede længde, mellem 160 og 230 cm. Med den service, skal du ikke bekymre dig om standardmål og lignende.

Udover en individuel størrelsestilpasning får du en 4 cm. tyk kerne af høj-kvalitets memory-skum. Det vil sige, at madrassen former sig efter din krop, hvilket giver en optimal støtte til din krop under søvnen. Man får fornemmelsen af at synke ned i madrassen, hvilket gør kroppen og musklerne mere afslappede. Samlet set udgør det en blød og behagelig komfort.

Specifikationer

Størrelse: 70-220 x 160-230 x 8 cm

Materiale: memory-skumkerne og fibervat

Forhandler: bedrenaetter.dk

Testkilder

Da der ikke findes mange objektive tests af skummadrasser, har vi valgt at lytte til forbrugerne. Dermed er disse udvalgte madrasser fremhævet på baggrund af gode brugeranmeldelser.

På den måde, er det kun de bedste og mest tilfredsstillende produkter, som vi har fundet til dig, så du nemt og sikkert kan finde dig dit næste køb på området.

Læs også vores artikel om: Testoversigt: Her er de bedste hovedpuder i test

Latex AEGIS skummadras 140×200- Vores anbefaling


Latex AEGIS skummadras 140x200

Testresultat
Da vi ikke selv har foretaget en test, har vi på baggrund af forbrugeranmeldelser foretaget en grundig vurdering af én af markedets bedste og meget populære skummadrasser. Af den grund er valget faldet på denne eksklusive sag.
En af brugerne har bl.a. sagt: ”Ganske god komfort” (5 stjerner til kvalitet, komfort og levering).

Om madrassen
Med denne fantastiske skummadras får du alt i en. Foruden et yderst fremragende og enkelt design, indeholder denne skummadras en antibakteriel effekt, da den er Latex AEGIS-behandlet. Det betyder, at madrassen har et særligt allergivenlig betræk. AEGIS-behandlingen gør, at det er umuligt for bakterier og støvmider at leve i madrassen. Derfor opretholdes der i mange år et sundt og rent søvnmiljø i sengen.

Foruden de ydre materialer har madrassen en kerne på hele 18 cm, hvilket betyder, at du får en høj madras med en stor bevægelsesfrihed. Fordelen ved denne madras er, at du med den særlige Latex-madras får en skummadras, der tilpasser sig dig, din krop og dine bevægelser. Det giver i løbet af natten en uvurderlig støtte og ro til krop og muskler. At madrassen ændrer sig alt efter hvordan du ligger gør, at det i løbet af natten er nemmere og mindre forstyrrende at vende dig, end det nogensinde før har været.
Helt særligt for denne madras gælder, at den er opdelt i syv forskellige zoner. Hver zone er tilpasset det område på sengen, hvor de enkelte kropdele vil befinde sig, alt efter tyngden. Det gør, at hele din krop bliver aflastet, og har tendens til at være mere afslappet. Netop dette bidrager latex til.

Denne madras fås i forskellige fastheder. Det betyder, at du som forbruger skal vælge mellem fast og medium. Anbefalingerne lyder på, at du skal vælge hårdhed ud fra din kropsvægt. Ved en kropsvæg på under 75 kilo anbefales det, at du vælger medium fasthed, mens det anbefales, at du vælger den faste model skummadras, hvis du vejer mere end 75 kilo.

Med denne skummadras er der altså hverken sparret på kvalitet eller detaljen. Dette afspejler sig dog også i prisen. Til gengæld får du en skummadras, der lever op til de mest gængse kriterier og eksklusive, individuelle behov.

Specifikationer

Størrelse: 140×200 cm

Materiale: Latex

Se også En bra madrass fördelar bördan rättvist skrevet af fof.se

FAQ

Hvilken skummadras er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste skummadrasser på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Hvordan testes en skummadras?

Skummadrasser vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange skummadrasser?”

Vi anbefaler, at du overvejer, hvilke faktorer der betyder mest for dig. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, da der findes skummadrasser til flere forskellige prisklasser.

Hvordan vasker man en skummadras?

En skummadras kan som sådan ikke vaskes. Du kan altid vaske madrassen af i en let sæbeopløsning. Ellers anbefales det at lufte ud og støvsuge madrassen for at holde madrassen frisk og ren.

Denne side er anmeldt af: Simon K. Dahl Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar