Går du og leder efter en ny skummadras, men føles det som et stort gedemarked? Så er hjælpen på vej. Her på siden bliver du guidet igennem forbrugernes foretrukne skummadrasser, hvad end du er til premium-valget eller en god, billig skummadras.

En god skummadras er vigtig, da den agerer kerne i din seng. At du i din søvn har en optimal støtte og komfort, bidrager til at være udhvilet og til dit energiniveau den efterfølgende dag. Uden en ordentlig og komfortabel nattesøvn, kan du ikke præstere optimalt om dagen. Netop dét, bidrager en god skummadras til.

Latex AEGIS skummadras 140×200- Testvinderen


Set på Bedrenaetter.dk

Køb hos Bedrenaetter.dkLatex AEGIS skummadras 140x200

Testresultat
Da vi ikke selv har foretaget en test, har vi på baggrund af forbrugeranmeldelser foretaget en grundig vurdering af én af markedets bedste og meget populære skummadrasser. Af den grund er valget faldet på denne eksklusive sag.
En af brugerne har bl.a. sagt: ”Ganske god komfort” (5 stjerner til kvalitet, komfort og levering).

Om madrassen
Med denne fantastiske skummadras får du alt i en. Foruden et yderst fremragende og enkelt design, indeholder denne skummadras en antibakteriel effekt, da den er Latex AEGIS-behandlet. Det betyder, at madrassen har et særligt allergivenlig betræk. AEGIS-behandlingen gør, at det er umuligt for bakterier og støvmider at leve i madrassen. Derfor opretholdes der i mange år et sundt og rent søvnmiljø i sengen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Foruden de ydre materialer har madrassen en kerne på hele 18 cm, hvilket betyder, at du får en høj madras med en stor bevægelsesfrihed. Fordelen ved denne madras er, at du med den særlige Latex-madras får en skummadras, der tilpasser sig dig, din krop og dine bevægelser. Det giver i løbet af natten en uvurderlig støtte og ro til krop og muskler. At madrassen ændrer sig alt efter hvordan du ligger gør, at det i løbet af natten er nemmere og mindre forstyrrende at vende dig, end det nogensinde før har været.
Helt særligt for denne madras gælder, at den er opdelt i syv forskellige zoner. Hver zone er tilpasset det område på sengen, hvor de enkelte kropdele vil befinde sig, alt efter tyngden. Det gør, at hele din krop bliver aflastet, og har tendens til at være mere afslappet. Netop dette bidrager latex til.

Denne madras fås i forskellige fastheder. Det betyder, at du som forbruger skal vælge mellem fast og medium. Anbefalingerne lyder på, at du skal vælge hårdhed ud fra din kropsvægt. Ved en kropsvæg på under 75 kilo anbefales det, at du vælger medium fasthed, mens det anbefales, at du vælger den faste model skummadras, hvis du vejer mere end 75 kilo.

Med denne skummadras er der altså hverken sparret på kvalitet eller detaljen. Dette afspejler sig dog også i prisen. Til gengæld får du en skummadras, der lever op til de mest gængse kriterier og eksklusive, individuelle behov.

Specifikationer

Størrelse: 140×200 cm

Materiale: Latex

 

Cloud Topmadras 90x200x8 cm – Premium valget


Set på Soveland

Køb hos Soveland

skummadras2

Testresultat

Denne madras fremhæves, da den ifølge forbrugerne er et eksklusivt valg til en god pris. Ydermere får den gennemgående gode anmeldelser.

Om madrassen

Med dette luksusvalg af en skummadras får du en eksklusiv madras, og det bedste af det bedste. Den trykaflastende kerne gør, at skummadrassen former sig efter enhver krop og vægt. Dette gør, at du gennem din søvn får en god, optimal blodgennemstrømning. Med sit særlige skum ”husker” madrassen din form og kurver, hvilket gør, at madrassen formes efter dig og dine søvnrytmer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Skummadrassens ’soft touch’-betræk kan vaskes ved 40 graders varme, bør dog lufttørres.

Cloud-topmadrassen i topkvalitet er produceret i Danmark.

Specifikationer

Størrelse: 90x200x8 cm

Materiale: 60 mm viskoelastisk skum (memory-skum) 50 kg/m3

Forhandler: soveland.dk

 

Sweet Dreams basic skummadras 200x9x90 cm – Det økonomiske valg


Set på ILVA

Køb hos ILVA

skummadras3

Testresultat

Denne madras er valgt på baggrund af dens anmeldelser. Skummadrassen modtager kommentarer såsom, at den er god til prisen og behagelig at ligge på.

Om madrassen

Denne madras har en masse at byde på. Udover at have en størrelse, som gør den perfekt til en almindelig enkeltseng, så er madrassen nem og brugervenlig. Med sit aftagelige betræk og naturlige look, kan madrassen bruges af alle aldersgrupper og personligheder. Med sit polytherskum og naturbetræk byder madrassen op til meget komfort for få penge, hvilket gør denne skummadras særligt attraktiv. Den er et godt og prisvenligt bud på en modstander til en skummadras fra eks. Jysk. Madrassen tåler ikke vask.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Specifikationer

Størrelse: 200x9x90 cm

Materiale: Polyetherskum med naturbetræk

 

Comfort Memory K40 – specialmål – Memory-madrassen på mål


Comfort Memory K40 specialmal

Set på ILVA

Køb hos ILVA

Testresultat

Denne madras er valgt, da den har fået gode anmeldelser, dels grundet den smarte og fleksible tilpasning, der gør, at skummadrassen passer til næsten enhver sengeramme, og dels grundet den suveræne komfort.

Om madrassen

Har din sengeramme nogle lidt usædvanlige mål, eller har du brug for en ekstra lang madras? Så er løsningen her. Med denne model skummadras får du den perfekte mulighed for at skræddersy efter dine egne behov, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Du vælger selv din ønskede bredde, mellem 70 og 220 cm, samt din ønskede længde, mellem 160 og 230 cm. Med den service, skal du ikke bekymre dig om standardmål og lignende.

Udover en individuel størrelsestilpasning får du en 4 cm. tyk kerne af høj-kvalitets memory-skum. Det vil sige, at madrassen former sig efter din krop, hvilket giver en optimal støtte til din krop under søvnen. Man får fornemmelsen af at synke ned i madrassen, hvilket gør kroppen og musklerne mere afslappede. Samlet set udgør det en blød og behagelig komfort.

Specifikationer

Størrelse: 70-220 x 160-230 x 8 cm

Materiale: memory-skumkerne og fibervat

Forhandler: bedrenaetter.dk

 

Testkilder

Da der ikke findes mange objektive tests af skummadrasser, har vi valgt at lytte til forbrugerne. Dermed er disse udvalgte madrasser fremhævet på baggrund af gode brugeranmeldelser.

På den måde, er det kun de bedste og mest tilfredsstillende produkter, som vi har fundet til dig, så du nemt og sikkert kan finde dig dit næste køb på området.

Læs også vores artikel om: Testoversigt: Her er de bedste hovedpuder i test

Læs også: Rullemadras – find den perfekte løsning til dine behov

Se vores artikel om: En oversigt over de bedste springmadrasser

Se også En bra madrass fördelar bördan rättvist skrevet af fof.se

Denne side er anmeldt af: Simon K. Dahl Rating 5/5

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment