Et rullebord er både praktisk og dekorativt i mange henseender: Som sidebord i stuen, som natbord, som serveringsvogn såvel inde som ude eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser, og der findes rulleborde til enhver smag.

Vi har besøgt en række netbutikker for at se nærmere på de smarteste og mest populære rulleborde lige nu. Til denne artikel har vi håndplukket 17 af de flotteste rulleborde, så du kan blive inspireret. Se dem herunder:

James – rundt rullebord med vendbare bordplader

Det smarte runde James-rullebord har både en overdel og en underdel, som består af vendbare plader. Dermed kan du ændre rullebordets udtryk fra lyst til mørkt, eller kombinere dem som det ses på billedet.

Rullebordet er belagt med slidstærkt melamin, som desuden er nemt at holde rent. Derudover er stellet fremstillet i massiv bøg, som er ubehandlet, og rullebordet står på 4 hjul.

Dette runde rullebord har en diameter på 50 centimeter, og er således blandt de større modeller. Det egner sig blandt andet godt som sidebord, men kan eksempelvis også bruges som natbord. Det er nemlig 58 centimeter højt.

Detaljer:

 • Mål: H58 x Ø50 cm.
 • Materialer: Massiv bøg

Se pris på James rullebordet hos ILVA

Soho – lille rundt rullebord med 2 bakker

Soho er et smart lille rullebord med bakker, hvorpå du kan stille alt fra lamper til blomstervaser og andre ting. Det egner sig også godt som en lille serveringsvogn på grund af de høje kanter, og således er det både pænt og multifunktionelt.

Rullebordet har et sort metalstel, som er monteret på bakkerne. Der er i alt 3 hjul, som alle er sorte. Kanten omkring bakkerne er fremstillet af finer med egetræslook, og indvendigt er bakkerne belagt med en hvid laminat som er nem at rengøre.

Det lille rullebord måler 41 centimeter i diameter, og er 57,5 centimeter højt. Det er således velegnet til eksempelvis sidebord, lille serveringsvogn, natbord og flere andre ting.

Detaljer:

 • Mål: H57,5 x Ø41 cm.
 • Materialer: Finer og metal

Se pris på Soho rullebordet hos IDEmøbler

House Doctor Office – sort rullebord i metal

House-Doctor-Office-Rullebord-SortDet kliniske og industrielle udtryk fornægter sig ikke i nogen af House Doctors møbler, og dermed heller ikke i Office rullebordet, som er udstyret med fire kraftige hjul på et sort metalstel.

Det smukke rullebord fremstår i et stramt design med rene linjer og en glansfuld overfladelakering i elegant sort. Det har en bordplade og en underhylde, og det kan fint bruges som entrebord, sidebord eller til andre dekorative formål. Det måler 55 centimeter i højden, 50 centimeter i bredden og 35 centimeter i dybden, så det er relativt kompakt.

Bag bordet står danske House Doctor, som er en familiedrevet interiørvirksomhed. Det specielle ved virksomheden er måden de brander sig på som værende “design-læger”, der kommer nødlidende boligejere til undsætning. Det kommer da også til udtryk i deres slogan “Makes the recipe for a healthy home”.

Detaljer:

 • Mål: H55 x B50 x D35 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på House Doctor Office rullebordet hos Luxo Living

House Doctor Rolling Table – lille rullebord af jern og glas

House-Doctor-Rolling-Table-Lille-RullebordDet lille House Doctor Rolling Table rullebord fremstår flot og eksklusivt med sit robuste håndsvejsede jernstel og hylde/underhylde i glas.

Netop det faktum at rullebordet er håndlavet, betyder at der forekommer små unikke detaljer på hvert bord. Det er alt fra svejsningerne til lakeringen, der fremstår helt unik på hvert enkelt bord.

Denne lille model kan meget vel bruges som enten bakkebord, sidebord eller som en lille serveringsvogn. Rolling Table er dog ikke lavet til intensiv brug, og derfor anbefales en stationær placering til dette rullebord.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B40 x D40 cm.
 • Materialer: Jern og glas

Se pris på House Doctor Rolling Table hos Luxo Living

House Doctor Rolling Table – stort rullebord af jern og glas

House-Doctor-Rolling-Table-RullebordDet slanke rullebord fra House Doctor er fremstillet af jern og glas.

Specielt for dette rullebord er desuden at det er håndfremstillet, hvilket er med til at gøre hvert eneste rullebord af denne type helt unikt når man kigger i detaljer såsom svejsninger og samlinger.

Rullebordet er sortlakeret og har et bord af glas samt en underhylde, ligeledes af glas. To af benene er desuden udstyret med hjul, så det nemt kan flyttes rundt på. Ideelt til eksempelvis badeværelset, køkkenet, entréen eller hvor der ellers måtte være behov for lidt ekstra aflægningsplads.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B50 x L70 cm.
 • Materialer: Jern og glas

Se pris på House Doctor Rolling Table hos Luxo Living

By Lassen Anoon – serveringsvogn med aftagelig bakke

by-lassen-anoon-rullebord

Denne smukke serveringsvogn adskiller sig fra andre rulleborde, ved at have en aftageliv serveringsbakke som både er smart og funktionel.

Serveringsvognen blev oprindeligt tegnet helt tilbage i sommeren 1943, og skulle dengang fungere som thevogn hos velhavende familier. Over 70 år senere er vognen nu at finde i forretninger, og den er stadig lige så dekorativ som dengang.

Rullevognen har flotte krom hjul, et sort stel med grå bakker og en midterhylde i sort. Den er lavet af lakeret stål og kan bruges til mange forskellige formål. Brug den eksempelvis til servering, eller sæt den i et hjørne med en potteplante eller lampe.

Detaljer:

 • Mål: B73 x D41 x H72 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på By Lassen Anoon serveringsvognen hos Luxo Living

Lavt rullebord fra Hübsch i metal og egetræ

Hübsch laver mange moderne og rustikke møbler til hjemmet, og dette rullebord er ingen undtagelse.

Rullebordet har en flot konstruktion af metalrør, hvorpå der er svejset gitter hele vejen rundt. Der er dog åbninger for og bag, så nederste rum fungerer som opbevaringsrum til stort og småt.

I både opbevaringsrummet og øverst er der monteret en plade i massiv eg, som bryder med det ellers meget rustikke og industrielle design. Rullebordet er perfekt som et alternativt sofabord, tv-møbel eller lignende, da det kun er 50 centimeter højt. Det måler desuden 93 centimeter i bredden og 55 centimeter i dybden, så størrelsen er ganske fornuftig.

Detaljer:

 • Mål: B93 x D55 x H50 cm.
 • Materialer: Metal og egetræ

Se pris på Hübsch rullebordet hos Little Things

Kristina Dam Bauhaus – minimalistisk rullebord i hvid eller sort

Bauhaus er et smukt og stilrent rullebord, som passer ind i næsten alle indretningsstile. Det fås desuden i enten sort eller hvid, så uanset om du ønsker lys eller mørk indretning, er dette rullebord et perfekt valg.

Bauhaus-rullebordet fremstor stilrent og med et lækkert minimalistisk design. Øverst er der monteret en glasplade i bakken, mens der nederst er monteret en perforeret stålplade. Hele konstruktionen er desuden i lakeret stål, og benene har små gummihjul monteret, hvoraf 2 er med bremse.

Rullebordet er designet af Kristina Dam og måler 77 centimeter i højden, 72 centimeter i længden og 35 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: B72 x D35 x H77 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på Kristina Dam Bauhaus rullebordet hos Livingshop

Rustikt rullebord i jern fra Nordal

Nordal er kendt for at lave møbler i særdeles rustikt og industrielt design, og dette rullebord er ingen undtagelse.

Rullebordet er bygget op om et slankt jernstel bestående af 4 rør, hvorpå der er monteret 3 bakker. Rullebordet er delvist håndlavet, og der er som en del af designet uregelmæssigheder og variationer i overfladefinishen. Det får rullebordet til at fremstå helt unikt, og du kan derfor med fordel vælge dette hvis du ønsker en særlig rustik indretning med industrielle undertoner.

Rullebordet måler 78 centimeter i højden, 66 centimeter i bredden og 41 centimeter i dybden, hvilket betyder at det er et mellemstort rullebord. Opbevaringspladsen er dog rigtig god, da der er 3 bakker monteret i alt.

Detaljer:

 • Mål: B66 x D41 x H78 cm.
 • Materialer: Jern

Se pris på Nordal rullebordet hos Unoliving

Lille rundt rullebord i jern fra Nordal

Hvis du blot ønsker et lille simpelt rullebord, så er denne model fra Nordal det rette valg. Rullebordet er rundt og lavet af jern, som har fået en sort lakering. Det passer således perfekt ind i selv små rum, og kan med fordel bruges som blandt andet natbord, sidebord og lignende.

Rullebordet fra Nordal har en slank konstruktion, og der er ligeledes en underhylde i samme design som bordpladen. Begge har en gennemsigtig glasplade monteret, hvilket tilfører lethed og elegance til rullebordet.

Det lille runde rullebord måler 44 centimeter i diameter, men på den ene led måler det 56 centimeter på grund af h¨åndtaget. Det er desuden 65 centimeter højt.

Detaljer:

 • Mål: B44 x D56 x H65 cm.
 • Materialer: Jern

Se pris på Nordal rullebordet hos Unoliving

House Doctor Use – rullebord i stål med magasinholder

house-doctor-use-rullebord

House Doctor Use er et smukt og stilrent rullebord i sort stål, som passer perfekt ind i stortset alle slags indretning.

Rullebordet har en underhylde og praktisk magasinholder, som du passende kan bruge til opbevaring af breve, blade og hvad der ellers kommer ind ad brevsprækken. Med magasinholderen undgår du at uåbnede breve forsvinder ned i skuffer eller roder på køkkenbordet, og samtidig kan du opbevare dem med stil.

Overfladerne på Use-rullebordet er perforerede, og stellet er slankt og minimalistisk. Rullebordet har desuden en fin og kompakt størrelse, så det kan stå i stort set alle rum. Brug det eksempelvis i entréen i stedet for den klassiske lille kommode, eller sæt det i stuen hvor det kan bruges som sidebord med plads til en lampe eller potteplante.

Rullebordet måler 65 x 40 centimeter, og højden er på 81 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B65 x D40 x H81 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på House Doctor Use rullebordet hos Unoliving

Block Table – serveringsvogn med underhylde

Det utroligt smukke og stilrene rullebord fra Normann Copenhagen findes i 6 forskellige farver: Hvid, Mørk grå, Koral, Lys grå, Mint eller Sort.

Der er således et Normann Copenhagen rullebord til enhver smag. Rullebordet består af to bakker fremstillet i stål og fire ben i ren massiv asketræ.

Det lille rullebord fra Normann Copenhagen kan fint benyttes som et lille dekorativt sidebord, som aflægningsplads i entréen eller som flot indretning i køkken eller spisestue.

Rullebordet er velegnet til den moderne skandinaviske indretningsstil, og fremstår klassisk og tidløst.

Detaljer:

 • Mål: H64 x B35 x L50 cm.
 • Materialer: Stål og massiv ask

Se pris på Normann Copenhagen Block Table hos Luxo Living

Magis Transit – sammenklappeligt rullebord

Magis-Transit-RullebordRullebord i et smart og yderst elegant design.

Krom stellet giver et skinnende udseende, og hylderne af hård plast gør det samtidig let at bakse rundt med. Det kan endda foldes sammen, så det sparer plads hvis det i en periode ikke skal bruges.

Rullebordet har desuden to aluminiumshåndtag, så det er nemt at flytte rundt på og køre med.

Det er designet af David Mellor i 1998, og findes med både sorte og hvide plasthylder.

Detaljer:

 • Mål: H89 x B75 x D45 cm.
 • Materialer: Metal og hård plast

Se pris på Magis Transit rullebordet hos Dubuy

PLUS rullebord lavet af nye trætraller

Møbler i et robust og industrielt design har længe været moderne og særdeles efterspurgte. Denne kombination af rullebord og mobilreol fra PLUS er ingen undtagelse, da det er fremstillet af drivtømmerfarvede nye trætraller, som oprindeligt bruges af håndværkere i forbindelse med opsætning af stilladser, men som nu oplever stigende popularitet blandt private, der søger en blanding af rustik og nordisk indretning med naturlige materialer.

Rullebordet fra PLUS er fremtillet i et rektangulært design med fire hjul, hvoraf de to kan låses. Det er lavet af massivt fyrretræ, og der gøres opmærksom på at der kan forekomme harpiksudtræk fra træet, hvilket er en del af den rustikke charme.

PLUS rullebordet kan passende bruges som entrébord eller sidebord, og det kan både bruges inde eller ude. Det fås også i sort eller i ubehandlet træ. Det er et forholdsvist stort rullebord med en bredde på 80 centimeter, dybde på 49 centimeter og højde på 90 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B80 x D49 x H90 cm.
 • Materialer: Massivt træ

Se pris på PLUS rullebordet hos 10-4 Byggemarked

Hvidt House Doctor rullebord i stål med bakke

Dette hvide House Doctor rullebord er et større bord med en bredde på hele 100 centimeter. Det fremstår umiddelbart som et elegant og stilrent rullebord, men kigger man detaljeret på det, kan man tydeligt se svejsningerne under den hvide lakering, hvilket vidner om at bordet er produceret i hånden og dermed også kvalitetssikret.

Det hvide rullebord har 4 hjul med hver sin bremse, og det vil tage sig dekorativt ud som et bakkebord, sidebord eller lignende, og kan både benyttes i stuen såvel som i køkkenet eller hvor der ellers måtte være behov for lidt plads til dekoration eller aflægning.

Detaljer:

 • Mål: H90 x L100 x D45 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på House Doctor rullebordet hos Luxo Living

Gubi Matégot Trolley – relancering af klassiker fra 1953

gubi-trolley-rullebordBag denne designperle står Mathieu Matégot, som oprindeligt tegnede det smukke rullebord tilbage i 1953. På trods af det aldrende design fremstår bordet stadig i moderne og stilrene former med de slanke bukkede stålrør og tynde bordplade i perforeret stål.

Mathieu Matégot er en fransk-ungarsk designer, som i 1950’erne var blandt de mest anerkendte designere i Frankrig. Han var især kendt og elsket for hans møbler med lette organiske former og innovativt design, som var uset dengang.

Bag relancering står danske Gubi, som er specialiseret i at finde og relancere gamle klassiske stilikoner fra 30’erne og frem til 70’erne. Deriblandt Matégot Trolley, som er et smukt og unikt bakkebord til det formelle miljø. Det fremstår eksklusivt og let i sit design, og det kan passende bruges som serveringsvogn, entrémøbel eller som sidebord i stuen. Det måler 74 centimeter i højden, 66 centimeter i længden og 55 centimeter i bredden. Udover bordpladen er der monteret en bundhylde med en holder, der eksempelvis kan bruges til aviser eller ugeblade.

Detaljer:

 • Mål: H74 x L66 x D55 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på Gubi Matégot Trolley hos Livingshop

Nordal rullebord i messing med 3 hjul og underhylde

nordal-messing-rullebord

Hvis du er til skinnende møbler, så er dette Nordal rullebord det perfekte valg. Det er nemlig fremstillet af messing med hylder i glas, så det fremstår smukt og skinnende.

Rullebordet kan med fordel bruges i den moderne nordiske indretning, hvor der søges en balance mellem diskrete varme nuancer og enkelte skinnende elementer. Her kan det enten fungere som et dekorativt sidebord eller som en serveringsvogn, alt efter behov.

På dette rullebord er der monteret 3 hjul med beslag, som ligeledes er i messing. Bordet og underhylden er begge af glas, hvilket bidrager til det skinnende design. Rullebordet har en højde på 75 centimeter, bredde på 70 centimeter og dybde på 50 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B70 x D50 x H75 cm.
 • Materialer: Messing

Se pris på Nordal rullebordet hos Unoliving

Rullebord og serveringsvogn – 17 modeller til køkken og stue
5 (100%) 2 votes

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar