En opslagstavle er både nyttig og dekorativ. Brug den så du husker vigtige breve og begivenheder, eller brug den til ophængning af billeder eller kreative tegninger. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne, og du får således mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

Vi har fundet 13 smarte og flotte opslagstavler i forskellige materialer – blandt andet kork, metal, glas og stof. Se dem alle herunder:

Gitter opslagstavle fra House Doctor

Gitter opslagstavler er særdeles populære lige nu, og hvis du ikke har værktøj eller mulighed for at lave den selv af rionet, så er Mesh-opslagstavlen et perfekt alternativ. Den opsættes nemt med 4 skruer, så alt du skal bruge er blot en boremaskine, en skruetrækker og et vaterpas.

Gitter opslagstavlen er designet af House Doctor, og designet er rustikt med en smart gitterlomme nederst. Her kan du lægge et par magasiner eller breve, mens resten af opslagstavlen kan bruges til alt fra ophængning af billeder til ophængning af små planter. Til en opslagstavle som denne er papirklemmer nyttige, da de kan klemme rundt om gitteret og bruges til ophængning af alt fra billeder til små noter.

Den smarte gitter opslagstavle fås også i guld eller hvid, og alle varianterne kan ses hos forhandleren.

 • Mål: 72,5 x 50 x 6 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på House Doctor Mesh opslagstavlen hos Luxo Living

Opslagstavle til kridt med ramme i egetræ

Denne opslagstavle fra The Oak Men har et flot rustikt udtryk med en tynd ramme i egetræ og en overflade i metal. Overfladen har fået en særlig behandling, så den allerede ved udpakning ligner en opslagstavle der har været brugt til kridt.

Opslagstavlen fås i flere størrelser, og egner sig godt til brug i køkkenet eller på kontoret. Der kan nemlig både skrives med kridt direkte på metaloverfladen, eller du kan ophænge nips og vigtige papirer med magneter.

Der medfølger 5 specialdesignet magneter udformet af egetræ, hvoraf en enkelt har The Oak Mens logo påtrykt.

Opslagstavlen fås også i en mindre udgave på 69,5 x 19 centimeter, som kan ses hos forhandleren.

 • Mål: 81,5 x 46 x 2 cm.
 • Materialer: Eg og metal

Se pris på The Oak Men opslagstavlen hos Luxo Living

Nouveau Pin – opslagstavle i stof med ramme af messing

Den flotte Nouveau Pin opslagstavle har et flot og anderledes design med en ramme, der opdeler tavlen i flere områder.

Opslagstavlen er fra Please Wait To Be Seated og designet af All The Way To Paris, som er et dansk designteam. Selve opslagstavlen er af navyblåt stof, som bidrager til en bedre akustik i rummet, mens rammen er af messing.

Nouveau Pin fås i en stor eller lille størrelse. Den store model måler 89 x 62,3 centimeter, mens den lille model måler 62,3 x 62,3 centimeter. Opslagstavlen er 2,5 centimeter tyk. Udover den navyblå farve fås den også i en grågrøn og bordeaux farve.

 • Mål – stor: 89 x 62,3 x 2,5 cm.
 • Mål – lille: 62,3 x 62,3 x 2,5 cm.
 • Materialer: Messing og stof

Se pris på Nouveau Pin opslagstavlen hos Luxo Living

By Lassen Remind – kvadratisk opslagstavle med magnetisk overflade

Den flotte Remind opslagstavle fra By Lassen har en helt special overfladestruktur, der imiterer asketræ. Remind er desuden kvadratisk og måler 42 x 42 centimeter, så den hverken fremstår for stor eller for lille.

Opslagstavlen har en sort overflade og sort metalramme. Overfladen er ligeledes af metal, hvilket betyder at du kan bruge magneter på denne opslagstavle.

Med til opslagstavlen får du 4 runde magneter i stål, som passer perfekt til det sorte design med træstruktur. Tavlen er perfekt til brug i det stilrene og minimalistisk indrettede rum, hvor der sættes pris på orden og stramme linjer.

 • Mål: 42 x 42 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på Remind opslagstavlen hos Luxo Living

String Grid – opslagstavle med vandret stålgitter

Grid er en del af møbelserie fra String, der blandt andet består af reoler og andre opbevaringsartikler.

Opslagstavlen fremstår i et flot stilrent design med et vandret metalgitter, der er meget populært i såvel den moderne som den romantiske indretningsstil. Opslagstavlen er perfekt til ophængning af små billeder, planter og andre ting, der fastgøres med enten klemmer ellerkroge.

Til opslagstavlen kan købes forskellige små holdere, som kan ophænges på det vandrette metalgitter. Tavlen i sig selv måler 40,5 x 40,5 centimeter, og ophænges på væggen med et par skruer.

Udover grålakeret stål fås opslagstavlen også i hvid- eller sortlakeret stål.

 • Mål: 40,5 x 40,5 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på Grid opslagstavlen hos Luxo Living

Skagerak Notice Board – mangetisk opslagstavle med ramme af egetræ

Trip Trap er blevet til Skagerak, men produkterne er de samme. Notice Board er en flot magnetisk opslagstavle med kraftig ramme af egetræ, som fint rammer dine dekorative nipsgenstande ind. Opslagstavlen kan desuden bruges til ophængning af små noter med magneter, eller du kan opsætte små beholdere til blyanter eller miniplanter.

Farven på selve opslagstavlen er silkegrå, og fremstår i flotte varme nuancer.

Opslagstavlen fås også i ‘silver white’, som kan ses hos forhandleren.

 • Mål: 62 x 48 x 4,5 cm.
 • Materialer: Eg og metal

Se pris på Skagerak opslagstavlen hos Luxo Living

Opslagstavle i kork med grå metalbeslag

Før i tiden dækkede man ofte opslagstavler i kork med stof, men idag er strukturen og farven i kork blevet yderst efterspurgt i den moderne nordiske indretning.

OYOY har således designet denne opslagstavle i ren kork, som er et robust og samtidig meget medgørligt materiale. Du kan bruge opslagstavlen med almindelige tegnestifter eller du kan designe dine egne, alt efter hvad du foretrækker. Opslagstavlen har metalbeslag både oppe og nede, og tykkelsen på korken er 2 centimeter.

Opslagstavlen fås også i en mindre udgave, som kan ses hos forhandleren.

 • Mål: 70 x 55 x 2 cm.
 • Materialer: Kork og metal

Se pris på OYOY opslagstavlen hos Luxo Living

Stor opslagstavle i stof og metal

Med denne opslagstavle får du det bedste fra to verdener: En overdel i stof og en underdel i metal. Opslagstavlen er en moderne fortolkning af den klassiske opslagstavle i stof, hvor der er tilføjet en bund af pulverlakeret metal. Den er designet af Ferm Living under navnet “Frame Pinboard”.

Opslagstavlen indrammes af ramme i massiv ask, og den kan bruges til mange forskellige formål. Under stofsektionen er der et lag af kork, så der kan opsættes billeder og noter ved hjælp af tegnestifter, mens der i den magnetiske sektion kan ophænger alt fra opskrifter til kvitteringer og andre vigtige ting, du gerne vil have ved hånden i kortere eller længere perioder.

Opslagstavlen fås også i en mørkegrå/petrolblå udgave, som kan ses hos forhandleren.

 • Mål: 82 x 62 x 3,5 cm.
 • Materialer: Metal, kork, ask og stof

Se pris på Ferm Living Frame Pinboard hos Luxo Living

Anne Linde Sheet – antracitgrå opslagstavle af metal

Som navnet antyder, er der tale om et fladt stykke af et bestemt materiale, og det kommer til udtryk i det meget simple design.

Opslagstavlen er lavet af metal med små perforeringer, som gør designet interessant og rustikt. Den kan med fordel bruges til magneter, og køber du kraftige magneter kan du ophænge små pyntegenstande eller små potter med miniplanter. Opslagstavlen er desuden velegnet til køkkenet eller entréen, hvor den kan bruges til noter, kvitteringer, nøgler og lignende.

Opslagstavlen fås også i en hvid udgave, som kan ses hos forhandleren.

 • Mål: 60 x 45 x 1 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på Anne Linde Sheet opslagstavlen hos Luxo Living

Tableau – magnetisk opslagstavle af perforeret metal

Denne rustikke opslagstavle er designet af OK Design. Den har en kraftig sort metalramme, og selve opslagstavlen er lavet af perforeret sortlakeret metal.

Opslagstavlen er naturligvis magnetisk, men du kan også ophænge S-kroge og dermed bruge den til ophængning af alt fra nøgler til små miniplanter.

Til opslagstavlen medfølger et lille rundt spejl, en hylde, en blyantholder, magneter samt kroge. Den er således velegnet til brug på kontoret, hvor du kan opbevare alt fra kuglepenne til mobiltelefon i stedet for at have det liggende på skrivebordet.

Opslagstavlen fås også i en hvid udgave, som kan ses hos forhandleren.

 • 59,5 x 55 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på OK Design Tableau opslagstavlen hos Livingshop

Monograph opslagstavle med 286 bogstaver

Denne retroinspirerede opslagstavle vækker minder om forgangne tider, hvor man brugte den til dagens opslag i skolen eller på arbejdspladsen.

Opslagstavlen kan nu vækkes til live igen i dit eget hjem, og med de 286 medfølgende bogstaver kan du skrive små beskeder eller citater som du holder af. Opslagstavlen kan desuden ophænges i entréen eller køkkenet, hvor familien kan skrive små søde beskeder til hinanden.

Selve opslagstavlen er lavet af sort plast med en ramme af aluminium, og bogstaverne er hvide.

 • Mål: 60 x 45 x 2,5 cm.
 • Materialer: Plast og aluminium

Se pris på Monograph opslagstavlen hos Boxdelux

Naga Nord – lille opslagstavle i mange farver og størrelser

De små runde opslagstavler fra Naga Nord kan kombineres i en uendelighed. De findes i flere forskellige størrelser og materialer, men fælles for dem alle er at de er magnetiske.

Opslagstavlerne findes i størrelser fra 10 centimeter og op til 45 centimeter i diameter, og du kan frit vælge om du ønsker en overflade af træ eller glas. Træoverfladen kan du ikke skrive på, men derudover er opslagstavlernes funktion ens.

Du kan se alle de forskellige modeller ved at klikke videre til forhandleren.

 • Mål: Ø10,  Ø25, Ø35 eller Ø45 cm.
 • Materialer: Glas/træ og metal

Se priser på Naga Nord opslagstavlerne hos Boxdelux

Stor hvid opslagstavle i glas

Denne opslagstavle måler hele 100 x 100 centimeter, så den er særdeles rummelig og velegnet til den store familie, der elsker at skrive små noter eller ophænge små sedler til hinanden.

Opslagstavlen er hvid og har en overflade af glas, som ved hjælp af en bagvedliggende metalplade er magnetisk. Du kan således nemt skrive på selve opslagstavlen, eller blot bruge de to medfølgende magneter.

Til opslagstavlen medfølger desuden en whiteboard marker, samt skruer og rawplugs til montering.

 • Mål: 100 x 100 cm.
 • Materialer: Glas og metal

Se pris på den store hvide opslagstavle hos Wupti

13 smarte opslagstavler til det moderne hjem
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar