Lysestager til vægophængning giver nye og spændende muligheder i hjemmet. Det kan nemlig ofte være svært at finde noget at pynte væggene med, og hvis du har en bar væg i eksempelvis entréen, køkkenet eller spisestuen, kunne en lysestage til væggen være en fin idé.

I denne artikel har vi samlet 9 af de bedste og flottese lysestager til væggen, og mange af dem kan desuden også bruges til små blomster og andre dekorative formål.

Se alle 9 lysestager til væggen herunder, og lad dig inspirere:

Ernst Kirchsteiger lysestage af ask

Se pris hos Kitchentime

Denne lysestage til vægophængning er designet af Ernst Kirchsteiger, og den har et meget specielt design. Den er nemlig oprindeligt udformet som et staffeli, og vil også kunne bruges som sådan. Der er dog ligeledes monteret en holder til stearinlys, så du samtidig kan skabe hygge i de mørke måneder.

Lysestagen har forborede huller til ophængning på væg, og den er fremstillet af massiv ask. Hos forhandleren kan den ses i flere andre farver og størrelser, da den er en del af en større serie.

Materiale: Massiv ask. Mål: H60 cm.

Menu POV fyrfadslysestage i ovalt design til væg

Se pris hos Luxo Living

POV-serien fra Menu udgør en række smukke lysestager til væggen i både ovale og cirkulære former. Denne model er oval, og den fremstår stringent og simpel. Der er plads til et enkelt fyrfadslys, og da lysestagen er af messing vil den skinne flot i skæret fra lyset. Den kan med fordel ophænges i grupper med andre modeller i samme serie, men den kan også sagtens hænge på væggen alene.

Materiale: Messing. Mål: H44 x B22 x D10 cm.

Menu POV lysestage i ovalt design til væg

Se pris hos Luxo Living

Denne POV lysestage er sort, og designet til klassiske kronelys. Den kan med fordel ophænges på en væg i mørke farver, men den passer også fint til en rå betonvæg eller lignende. Designet er ovalt, og når den ikke bruges til stearinlys kan den eksempelvis bruges til en blomst eller et par grønne stilke. I samme serie findes flere forskellige lysestager til væggen, og de fås også i andre former – deriblandt kvadratisk 3D-design.

Materiale: Metal. Mål: H44 x B22 x D10 cm.

Menu POV Circle fyrfadslysestage til væg

Se pris hos Luxo Living

Menu POV Circle er en fin lille fyrfadslysestage, som her er vist i sølvlook. Den hænger fint på væggen for sig selv eller i grupper med andre lysestager i serien, hvis der ønskes en større kombineret løsning. Lysestagen har en diameter på 20 centimeter, og der er gjort plads til et enkelt lille fyrfadslys i holderen.

Materiale: Metal. Mål: Ø20 x D12 cm.

Sander lysestage i sort jern

Se pris hos IDEmøbler

Sander-lysestagen er en smart lysestage til væggen, der er lavet af jern og efterfølgende sortlakeret. Den har en tilpas kombination af råt design og simple linjer, hvilket ses i de tydelige svejsninger og det slanke look. Lysestagen er designet til et enkelt stearinlys, og den er 35 centimeter høj. I toppen er påsat en enkelt ring, der bruges til ophængning. Du kan kan således nemt hænges op ved brug af et lille søm eller lignende.

Materiale: Jern. Mål: H35 x B15,5 x D6,5 cm.

Nordal lysestage i messing med spejl

Se pris hos ModernRoom

Denne væghængte lysestage fremstår i en smuk kombination af messing og glas. Den er nemlig designet med et spejl som bagpanel, hvorved skæret fra stearinlyset reflekteres i spejlet. Det giver en flot effekt, som ligeledes forstærker lyset. Lysestagen kan hænges for sig selv eller med andre væghængte lysestager, hvis du ønsker at kombinere dem.

Materiale: Messing. Mål: H38 x B13 cm.

Hübsch lysestage i sort metal og glas

Se pris hos Fenomen

Denne elegante Hübsch lysestage er af sort metal, og designet er dansk. Den har en front af glas, som giver flotte refleksioner fra skæret af stearinlyset. Holderen er til et normalt kronelys, og du kan med fordel ophænge dem i grupper på væggen. En meget fin løsning til den rustikke rumindretning.

Materiale: Metal og glas. Mål: H30 x B11 cm.

Blomus Nero væglysestage til bloklys

Se pris hos Fenomen

Hvis du er til kubistisk design og samtidig ønsker en flot vægophængt lysestage, kan du med fordel vælge Nero-lysestagen fra Blomus. Nero betyder ‘sort’ på italiensk, og det synes indlysende hvorfor netop dette navn er valgt til lysestagen. Konstruktionen er af stål, som efterfølgende er sortlakeret, og på selve holderen står et glas der eksempelvis kan bruges til små bloklys. I toppen er en lille ring, som kan bruges til ophængning på væggen.

Materiale: Stål. Mål: H60 x B14 cm.

Hübsch lysestage i messing til væggen

Se pris hos Fenomen

Denne lille smukke lysestage har et ganske fint og simpelt design, der passer fint ind i mange forskellige typer indretninger. Hæng den gerne på væggen med andre lysestager i samme serie, eller lad den hænge alene for en mindre dramatisk effekt. Lysestagen er af messing, og den passer fint til helt normale kronelys. Designet er dansk.

Materiale: Messing. Mål: H21 x D8 cm.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar