Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Bedste lille støvsuger? Vores anbefalinger og analyser i en test-oversigt

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Bedste lille støvsuger? Vores anbefalinger og analyser i en test-oversigt

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejder af research-specialister
Baseret på timers analyse

En lille støvsuger er nyttig til lejligheden, sommerhuset eller når bilen skal rengøres indvendigt. Den bæres nemlig nemt i hånden, når den skal flyttes, og så fylder den ikke meget i skabet.

Vi kigger derfor nærmere på 6 gode støvsugere, som alle udmærker sig ved at være små, lette og populære.

Læs mere herunder:

Vores favorit støvsugere

Miele Boost Cx1 PowerLine
Lager

Miele Boost Cx1 PowerLine

Bedste lille støvsuger med høj effekt Gå til bedste pris
1.899 Kr. hos Bilka
Læs vores anmeldelse
Lager
Electrolux PD91 Animal
Ukendt Lager

Electrolux PD91 Animal

Bedste støvsuger i test Gå til bedste pris
2.990 Kr. hos Punkt1
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline
Lager

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

Bomagasinet anbefaler Gå til bedste pris
1.699 Kr. hos Skousen
Læs vores anmeldelse
Lager
Numatic HVR160
Lager

Numatic HVR160

Bedste støvsuger til store områder Gå til bedste pris
1.544 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Electrolux UltraOne EUO9GREEN
Lager

Electrolux UltraOne EUO9GREEN

God brugervenlig model Gå til bedste pris
1.417 Kr. hos Skousen
Læs vores anmeldelse
Lager
Philips FC9331/09
Lager

Philips FC9331/09

God støvsuger til enkel rengøring Gå til bedste pris
1.014 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har tilføjet Miele Boost Cx1 PowerLine, Electrolux PD91 Animal, Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline, Numatic HVR160 og Philips FC9331/09 til vores oversigt over de bedste små støvsugere.

Electrolux PD91 Animal er bedst i test og testvinder i uafhængige danske og svenske testpaneler.

Miele Boost Cx1 PowerLine er Bedste lille støvsuger med høj effekt. Den er bedømt som Best compact på TrustedReviews.com, High power in small size på Standard.co.uk og har 5/5 i bedømmelse på t3.com og RealHomes.com.

Numatic HVR160 er den bedste støvsuger til store områder og vurderes til at give mest værdi for pengene på RealHomes.co.uk og Telegraph.co.uk. 

Tidligere ændringer:

9. februar 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte støvsugere

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste lille støvsuger med høj effekt test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Miele Boost Cx1 PowerLine
støvsuger til krævende opgaver

 • Bedste kompakte TrustedReviews.com
 • Høj effekt i lille størrelse Standard.co.uk
 • 5/5 t3.com og RealHomes.com
 • 4,5/5 TechRadar.com
 • 4,6/5 Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Miele Boost Cx1 PowerLine:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Filtreringssystem i flere trin
 • Universelt gulvmundstykke
 • Bedre strømningshastighed med Vortex-teknolog

Denne Miele-støvsuger har Vortex-teknologi, der producerer en strømningshastighed på mere end 100 km/t i timen, hvilket sikrer, at groft snavs og fint støv adskilles på effektiv vis. Det gør den især velegnet til dybderensning af tæpper, men gør også den generelle fjernelse af indlejret snavs, støv og skidt mere praktisk. Tilsammen sikrer alt dette, at du får top-of-the-line rengøringsresultater, der kombineret med en høj effekt gør denne støvsuger på niveau med større modeller i en højere prisklasse.

Grunde til at købe

 • Fire sugestyrker
 • Skifter nemt mellem forskellige gulvtyper
 • Stabil og nem at manøvrere
 • Nem tømning med et enkelt klik

Grunde til at undgå

 • Skal tømmes ofte på grund af den lille beholder
 • Lang slange kan gøre rengøring af trapper vanskelig

Anmeldelse: Produktanalyse af Miele Boost Cx1 PowerLine

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Uden pose
 • Posens volumen: 1 L
 • Motoreffekt: 890 W
 • Lydniveau: 78 dB
 • Dimensioner: 28x40x28 cm
 • Vægt: 7,8 kg
 • HEPA-filter: Nej (AirClean-filter)

Kraftfuld motor
Denne poseløse model leveres med en 1-liters støvbeholder, der er nem at tømme, og som kan fjerne støv og snavs med et enkelt klik, hvilket gør den både nem at bruge og vedligeholde. Selvom beholderkapaciteten på 1 liter er relativt gennemsnitlig sammenlignet med andre støvsugere i samme klasse, kompenserer den for det med en effekt på hele 890 watt, som gør den til en af de mest kraftfulde cylinderstøvsugere på markedet. Det betyder, at den kan klare mere udfordrende rengøringsopgaver, såsom at fjerne indlejret snavs fra tæpper eller rengøre dyrehår.

Brugervenlige mundstykker
Miele Boost Cx1 PowerLine-støvsugeren leveres med et universalt gulvmundstykke, der er ideelt til rengøring af en lang række overflader – alt fra hårde gulve til tæpper og gulvtæpper. Pakken indeholder desuden tre andre mundstykker, som hver især er designet til en specifik rengøringsopgave. Det praktiske møbelmundstykke er perfekt til støvsugning af sofaer og lænestole, mens det smalle mundstykke gør det muligt at rengøre smalle steder, som ellers er svære at nå. Sugebørsten giver desuden mulighed for en skånsom støvsugning af forskellige overflader.

Flere filtreringstrin for forbedret luftkvalitet
Et andet vigtigt aspekt ved denne støvsuger er dens flertrinsfiltreringssystem, som omfatter et såkaldt præmotorfilter, et fint støvfilter og et Hygiene AirClean-filter. Dette system opfanger 99,95 % af partiklerne ned til 0,5 mikron, herunder støvmider, pollen og skæl fra kæledyr, for at forbedre luftkvaliteten og reducere allergener i dit hjem.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Miele Boost Cx1?

Støvsugeren har fået stor ros fra både brugere og eksperter i rengøringsbranchen, og ifølge TrustedReviews.com er det den bedste kompakte støvsuger på markedet. Den er blevet testet i at suge både mel, kattehår og ris op på forskellige gulvtyper, hvilket den klarede uden at efterlade et eneste spor af snavs.

Derudover roste Standard.co.uk støvsugerens høje effekt i en lille størrelse, hvilket gør den til et godt valg til grundig rengøring i mindre hjem. De bemærkede også, at det er muligt at tilføje et HEPA-filter til dem, der har allergikere i hjemmet.

På t3.com og RealHomes.com har den fået 5/5, og den har udmærket sig i tests på tæpper og i snævre hjørner. TechRadar.com gav støvsugeren en bedømmelse på 4,5/5 og roste dens universelle gulvhoved, der gør det muligt for brugerne hurtigt og nemt at skifte mellem gulvtyper, samt den indbyggede opbevaringsclip til redskaberne, som Miele kalder Vario-Clip. Denne sikrer, at spalte-, støv- og polstringsværktøjet altid er der, når du har brug for det.

Endelig har Miele Boost Cx1 fået en bedømmelse på 4,6/5 fra Googles samling af brugeranmeldelser og 4,5/5 på Amazon, hvor brugerne især roser den kraftige sugeevne, støvbeholderen, der er nem at tømme, og det alsidige udvalg af mundstykker. Selvom nogle kommenterede, at den lange slange kan gøre det lidt svært at rengøre trappen, er andre enige om, at det er en lille pris at betale for en ellers ,,let, men holdbar støvsuger, der tjener til multifunktionel brug.”

Mere om Miele Boost Cx1 PowerLine

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Uden pose
 • Posens volumen: 1 L
 • Motoreffekt: 890 W
 • Lydniveau: 78 dB
 • Dimensioner: 28x40x28 cm
 • Vægt: 7,8 kg
 • HEPA-filter: Nej (AirClean-filter)

Bomagasinets vurdering

Sammenfattende har Miele Boost Cx1 PowerLine-støvsugeren fire sugestyrker og et stabilt og manøvredygtigt design, som gør det nemt at skifte mellem forskellige gulvtyper. Derudover sikrer den nemme tømningsfunktion en problemfri rengøringsoplevelse. Selvom støvsugeren kræver hyppigere tømning på grund af den lille beholderstørrelse, er det en mindre ulempe sammenlignet med den høje sugeeffekt på 890 W og det avancerede filtreringssystem, der sikrer effektiv opsamling af forskelligt snavs rundt omkring i dit hjem. De gode testresultater og vores grundige research peger på, at dette er en værdifuld investering for alle, der leder efter en pålidelig og effektiv rengøringsløsning.

Bedste støvsuger i test test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Electrolux PD91 Animal
god støvsuger til kæledyrsejere

 • Testvinder hos uafhængigt dansk testpanel
 • Testvinder hos uafhængigt svensk testpanel
 • 4,7/5 Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Electrolux PD91 Animal:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • FlowMotion-teknologi med LED-lys
 • Automatisk justering af sugeeffekt
 • HEPA-filter

Electrolux PD91 leveres med en automatisk effektjustering, der øges eller mindskes baseret på den overflade, der rengøres, hvilket sikrer optimal rengøringsydelse uden behov for manuelle justeringer. Funktionen er især nyttig for husholdninger med en blanding af tæpper, hårdt træ og fliser samt hjem, der kræver hyppig rengøring på grund af f.eks. kæledyr eller børn.

Grunde til at købe

 • Ergonomisk slangehåndtag med fjernbetjening
 • Gummibelagte XL-hjul til nem manøvrering
 • CleanLift-håndtag til hygiejnisk poseskift
 • Indikator for filter- og poseskift

Grunde til at undgå

 • Tungere model

Anmeldelse: Produktanalyse af Electrolux PD91

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Med pose
 • Posens volumen: 5 L
 • Motoreffekt: 550 W
 • Lydniveau: 69 dB
 • Dimensioner: 30,5x51x24 cm
 • Vægt: 8,6 kg
 • HEPA-filter: Ja

Allergivenlig
En af de mest fremtrædende egenskaber ved støvsugeren er, at den er godkendt af Astma- og Allergiforbundet. Det betyder, at den er blevet testet og godkendt til at opfylde strenge standarder for fjernelse af allergener og andre irriterende stoffer fra luften. Derudover har modellen et HEPA-filter, som er designet til at opfange selv de mindste partikler af støv og snavs, hvilket sikrer, at dit hjem er rent og fri for allergener. Desuden har støvsugeren et CleanLift-håndtag til hygiejnisk poseskift samt en indikator for filter- og poseskift, der sikrer nem vedligeholdelse.

Nem manøvrering med et stort udvalg af tilbehør
FlowMotion-teknologien gør det nemt at styre uden om forhindringer, når du støvsuger, mens placeringen af sugeindstillingerne øverst på håndtaget eliminerer behovet for at bøje sig ned for at sænke effekten og øge den igen. Sammen med de gummibelagte XL-hjul er det intet problem at navigere støvsugeren rundt om møbler, hjørner og andre forhindringer. Gummibelægningen på hjulene hjælper desuden med at forhindre skader på gulvet, især hårdt træ eller andre sarte overflader, der kan blive ridset af hårde plasthjul. Desuden leveres støvsugeren med en række tilbehør, herunder et gulvmundstykke (til rengøring af tæpper og hårde gulve), møbelbørste (sarte overflader), møbelmundstykke (polstring og andre bløde overflader), turbo-mundstykke (for ekstra rengøringskraft) og teleskoprør (giver dig mulighed for at justere længden af sugerøret, så det passer til din højde og rengøringsbehov).

Fem liters kapacitet og automatisk justering af sugeevnen
Modellen er kendt for sin optimerede luftstrømsteknologi, der sammen med den over gennemsnitlige 5 liters støvsugerpose, giver imponerende rengøring af tæpper og dyrehår over længere tid. Motoreffekten er 550 W, hvilket er i den lidt lavere ende, når man ser på nogle sammenlignelige modeller i samme prisklasse. Det er dog værd at bemærke, at en støvsugers sugeevne også afhænger af andre faktorer, såsom designet af sugehovedet, filtreringssystemets effektivitet og f eks. den justerbare sugeevne, som denne model kan tilbyde. En 550 W motor kan desuden betragtes som et godt valg til en cylinderstøvsuger, da den stadig er kraftig nok til at klare de fleste rengøringsopgaver, herunder fjernelse af dyrehår, snavs og støv fra tæpper og hårde gulve.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Electrolux PD91?

Brugerne har givet Miele-støvsugeren positive anmeldelser, hvilket har resulteret i en vurdering på 4,7/5 baseret på Googles indsamling af brugerfeedback. De vigtigste punkter, brugerne har fremhævet, er praktisk start og stop af den ønskede effekt, som udføres med håndtaget, stille drift og udvalg af tilbehør til forskellige overflader.

Andre kommentarer nævner, at den er særligt velegnet til hunde- og kattehår, mens andre siger, at den meget lange ledning gør det muligt for dem at rengøre hele lejligheden på én gang.

Mere om Electrolux PD91 Animal

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Med pose
 • Posens volumen: 5 L
 • Motoreffekt: 550 W
 • Lydniveau: 69 dB
 • Dimensioner: 30,5x51x24 cm
 • Vægt: 8,6 kg
 • HEPA-filter: Ja

Bomagasinets vurdering

Alt i alt er Electrolux PD91 cylinderstøvsuger med pose et allergivenligt og alsidigt rengøringsredskab, der har mange funktioner, som kan være med til at gøre dine rengøringsopgaver lettere og mere effektive. Med det ergonomiske slangehåndtag og fjernbetjeningen kan du nemt justere indstillingerne uden at skulle bøje dig ned, mens CleanLift-håndtaget gør det muligt at skifte pose på en hygiejnisk måde. Desuden gør de gummibelagte XL-hjul og de forskellige tilbehør det nemt at manøvrere rundt om møbler og forhindringer. Selvom denne støvsuger er til den tungere side, gør den mere end op for det med sin effektive sugeevne, der har udmærket sig i forskellige tests på internettet. Alt taget i betragtning mener vi, at denne model bør betragtes som et godt valg for dig, der værdsætter bekvemmelighed, effektivitet og alsidighed i din rengøringsrutine.

Bomagasinet anbefaler test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline
slidstærk støvsuger med effektiv motor

 • Testvinder hos uafhængigt dansk testpanel
 • 5/5 ExpertReviews.co.uk
 • 4,8/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Parksystem med automatisk slukning
 • Justerbar LED-elektrobørste
 • Energieffektiv motor

Den højdejusterbare LED-elektrobørste på Miele er en type motoriseret børste, der er designet til effektivt at rengøre både tæpper og gulvtæpper. Den har LED-belysning for at give bedre synlighed og sikre grundig rengøring, selv under dårlige lysforhold. Funktionen giver mulighed for en mere tilpasset og effektiv rengøringsoplevelse.

Grunde til at købe

 • Grundig rengøring med AirClean+ filter
 • Fjerner kattehår fra tæppet
 • Nem støvsugning af større områder på grund af det lange kabel
 • Praktisk og hurtig manøvrering

Grunde til at undgå

 • Støvsugerposer er lidt dyre
 • Kabinettet bliver let ridset

Anmeldelse: Produktanalyse af Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Med pose
 • Posens volumen: 4,5 L
 • Motoreffekt: 550 W
 • Lydniveau: 76 dB
 • Dimensioner: 51,5x28x27 cm
 • Vægt: 7,3 kg
 • HEPA-filter: Nej (AirClean-filter)

Intelligent design
Miele Complete C3 har et unikt parkeringssystem med Auto Shut-Off, som giver dig mulighed for at sætte rengøringen på pause uden at skulle slukke for støvsugeren. Når støvsugeren er parkeret, slukker den automatisk, hvilket giver sikkerhed og forhindrer skader. Funktionen er især nyttig, når du har brug for at holde en pause eller flytte møbler, da du nemt kan genoptage rengøringen uden at skulle tænde for støvsugeren igen.

Effektiv rengøring med PowerEfficiency-motor
Sammenlignet med den gennemsnitlige sugeeffekt for cylinderstøvsugere, som typisk ligger på mellem 600 og 2000 watt, kan 550 W-motoren føles mindre kraftfuld. Det er dog værd at bemærke, at en støvsugers sugeevne ikke udelukkende bestemmes af motorens watt-tal. Faktorer som gulvhovedets udformning, motorens effektivitet og filterets kvalitet kan alle påvirke sugeevnen. Og det, der adskiller denne Miele-støvsuger fra andre, er netop den specifikke Power Efficiency-motor, der er designet til optimal rengøringsydelse og kraftig sugning. Tæt forsegling kombineret med en god luftgennemstrømning sikrer, at sugeevnen ved gulvhovedet kan klare det meste. Derudover sikrer AirClean+-filteret, at støv, snavs og allergener opfanges i filterposen, så de ikke slippes ud i luften igen under støvsugningen.

Stor kapacitet og praktisk håndtering
Støvsugerens 4,5-liters støvsugerpose er til den store side, hvilket betyder, at du får længere perioder med rengøring, før posen skal udskiftes. Den gennemsnitlige størrelse på støvsugerposer til cylinderstøvsugere ligger typisk mellem 2-4 liter, og nogle større modeller har poser på op til 6 liter. Gulvmundstykket, sugerøret og håndtagslåsen kan tilsluttes med et enkelt klik, så du hurtigt kan komme i gang med rengøringen. Støvsugeren leveres også med et møbelmundstykke, et fugemundstykke og en støvbørste, som gør det muligt at rengøre en lang række overflader og svært tilgængelige områder, fra polstrede møbler til smalle og sarte overflader som billedrammer, persienner og lampeskærme. Fodbetjeningen til regulering af sugestyrken gør også støvsugeren endnu mere praktisk. Sammen med et 12 meter langt kabel kan du rengøre større områder uden at skulle skifte stikkontakt.

Testet for holdbarhed
Mieles støvsugere er kendt for deres holdbarhed og lange levetid, og Miele Complete C3 er ingen undtagelse. Alle Mieles støvsugere gennemgår en række krævende belastnings- og udholdenhedstest, der svarer til 20 års brug, hvilket sikrer, at støvsugeren er bygget til at holde på lang sigt.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline?

Ifølge ExpertReviews.co.uk er denne posestøvsuger ,,strømeffektiv, relativt støjsvag og genialt designet.” De gav den karakteren 5/5 og testede den på hårde gulve og skinnende fliser, hvor den sugede stort set alt op, hvilket er et bevis på dens kraftige rengøringsevne og mange funktioner.

Derudover giver Googles samling af brugeranmeldelser støvsugeren 4,8/5, hvilket indikerer, at brugerne har haft positive oplevelser med produktet, samtidig med at det fremhæver det gode forhold mellem pris og kvalitet. På Amazon har støvsugeren en rating på 4,5/5, hvor en bruger specifikt siger, at den renser alle hans gulve, fra hårdt træ, tæpper og gulvtæpper til fliser i badeværelset. Som han skrev: “Den er virkelig nem at manøvrere rundt med de mindre børstehoveder, og jeg kan støvsuge hele mit hjem på mindre end 10 minutter.” Nogle af kommentarerne nævner dog, at huset let bliver ridset, men når det håndteres med lethed, burde det ikke være et problem på lang sigt.

Mere om Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Med pose
 • Posens volumen: 4,5 L
 • Motoreffekt: 550 W
 • Lydniveau: 76 dB
 • Dimensioner: 51,5x28x27 cm
 • Vægt: 7,3 kg
 • HEPA-filter: Nej (AirClean-filter)

Bomagasinets vurdering

Konklusionen er, at Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er en pålidelig cylinderstøvsuger, der tilbyder en række fordele til effektiv rengøring af dit hjem. Med AirClean+-filter, Park System med autosluk og effektiv motor er støvsugern designet til at give grundig rengøring og samtidig være brugervenlig. Den store støvsugerpose på 4,5 liter betyder også, at brugerne kan nyde lange perioder med rengøring, før posen skal udskiftes. Selvom støvsugerposerne er en smule dyre, er det vigtigt at overveje den samlede værdi, som Miele tilbyder. Baseret på vores undersøgelser og brugertilfredshed mener vi, at det er en lille pris at betale for en ellers pålidelig ydeevne og et langtidsholdbart design rettet mod dem, der sætter pris på et rent og sundt hjemmemiljø.

Bedste støvsuger til store områder test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Numatic HVR160
støvsuger med stor kapacitet

 • Bedst værdi for pengene på RealHomes.co.uk og Telegraph.co.uk
 • 4,5/5 TechAdvisor.com og TrustedReviews.com
 • 4,8/5 Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Numatic HVR160:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Stor kapacitet på 6 liter
 • Selvforseglende fane til hygiejnisk tømning
 • Unikt design

Med sin kapacitet på 6 liter kan Henry Numatic HVR160 nemt tackle selv de sværeste rengøringsopgaver. Denne model er ideel til travle husholdninger eller større kommercielle rum, tilbyder op til fem gange mere kapacitet end nogle poseløse modeller og er designet til at nemt at klare snavs og støv i de fleste hjem.

Grunde til at købe

 • Udvalg af tilbehør til rengøring af forskellige gulvoverflader
 • Langt kabel på 10 m
 • Indbygget værktøjsopbevaring for nem håndtering
 • Vurderet som Storbritanniens mest pålidelige støvsugermærke

Grunde til at undgå

 • Lidt tung at løfte, når den er fuld
 • Kan være vanskelig at opbevare og manøvrere på trange steder

Anmeldelse: Produktanalyse af Numatic HVR160

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Med pose
 • Posens volumen: 6 L
 • Motoreffekt: 620 W
 • Lydniveau: 72 dB
 • Dimensioner: 32x34x34,5 cm
 • Vægt: 7,5 kg
 • HEPA-filter: Nej

Hygiejnisk tømning
HVR160 er vurderet som Storbritanniens mest pålidelige støvsugermærke og er designet til at levere god rengøringsydelse med minimalt besvær. Støvsugeren har et innovativt selvforseglende system, der låser alt støvet fast i posen, hvilket gør tømning af støvsugeren til en problemfri proces. Det er godt nyt for dem, der lider af allergi eller bare ønsker at holde deres hjem så støvfrit som muligt.

Indbygget værktøjsopbevaring for nem adgang
Støvsugeren har en indbygget værktøjsopbevaring, så du har alle de nødvendige redskaber lige ved hånden, hvilket gør det nemt at skifte mellem rengøring af forskellige gulvoverflader. Når vi taler om tilbehør, så leveres den med en række værktøjer, herunder et gulvhoved, der kan skifte mellem tæpper og hårde gulve, et sprækkeværktøj, en støvbørste, en polstringsbørste og et forlængerrør. Med dette brede udvalg af værktøjer kan du nemt rengøre alt fra gulve og tæpper til polstring og sprækker.

God sugeevne
Når det kommer til sugeevne, skuffer Henry Numatic HVR160 heller ikke. Med en effekt på 680 W kan den klare sig på de fleste overflader. En del af årsagen til kraften er, at støvsugeren ikke benytter sig af nogen motoriserede værktøjer til at håndtere snavset. I stedet gør den brug af god gammeldags sugekraft til at trække snavs ud af tæpper og hårde gulve. Selvom denne model mangler det ekstra HEPA-filter, der følger med Henry Allergy, er det stadig en tilstrækkelig løsning til den almindelige husstand uden allergikere.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Numatic HVR160?

RealHomes.co.uk og Telegraph.co.uk er begge enige om, at støvsugeren giver mest værdi for pengene og er en af de bedste støvsugere, du kan købe til prisen. I deres test fandt de frem til, at HVR160 effektivt fjernede en række forskellige former for snavs, såsom krummer og talkum, hvilket viser dens imponerende rengøringsevne.

Ekspertanmeldelser på TechAdvisor.com og TrustedReviews.com gav den en karakter på 4,5/5 og var enige om, at den kan være besværlig at slæbe rundt på i trange rum. Til gengæld gør dens pålidelighed, solide byggekvalitet og imponerende resultat, selv på tæpper, den til et godt valg for dem, der sætter pris på en virkelig grundig rengøring.

Brugerne på Amazon gav også Henry høje karakterer, med imponerende 4,8/5 stjerner over 14.000 globale bedømmelser. Blandt andet roste brugerne støvsugerens kraftige sug, nemme tømning og lange forlængerledning.

Mere om Numatic HVR160

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Med pose
 • Posens volumen: 6 L
 • Motoreffekt: 620 W
 • Lydniveau: 72 dB
 • Dimensioner: 32x34x34,5 cm
 • Vægt: 7,5 kg
 • HEPA-filter: Nej

Bomagasinets vurdering

Som TrustedReviews.com skriver, er Henry Numatic HVR160 ikke bare et sødt ansigt – det er en usædvanlig kraftfuld støvsuger med store poser. Fra den innovative selvforseglende fane, den solide byggekvalitet, samt opsamlingskapaciteten på 6 liter mener vi, at denne støvsuger er en god investering for alle, der ønsker en pålidelig og effektiv rengøringsmakker til større områder. Det er dog vigtigt at bemærke, at HVR160 kan være lidt tung at løfte, når den er fuld. Det kan være en ulempe for nogle brugere, men vægten kan ses som et godt kompromis for til gengæld sjældent at skulle igennem besværet ved at tømme en støvsugerpose.

God brugervenlig model test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Electrolux UltraOne EUO9GREEN
bedst i test hos Pricerunner

 • 4,5/5 stjerner hos Pricerunner
 • 87/100 hos Alatest.se

Dagens bedste priser og tilbud på Electrolux UltraOne EUO9GREEN :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Allergivenligt HEPA-filter
 • Stor arbejdsradius på 12 m
 • Fremragende sugeevne til alle overflader

EUO9Green er en del af Electrolux’ UltraOne-serie, som er kendetegnet ved at have den specielle SilentAir-teknologi, der gør, at støvsugeren har høj luftgennemstrømning og kraftig sugestyrke.

Lydniveauet forbliver dertil lavt med sine 65 dB.

Grunde til at købe

 • Høj luftgennemstrømning og kraftig sugning
 • Støvsugeren har et lavt støjniveau på kun 65 dB
 • Er lavet af 70% genbrugsmaterialer
 • Alsidigt tilbehør

Grunde til at undgå

 • Mangel på brugeranmeldelser

Mere om Electrolux UltraOne EUO9GREEN

Detaljer

 • Energiklasse: D
 • Partikeludledning: A
 • Rengøringsevne - tæppe: B
 • Rengøringsevne - hårdt gulv: A
 • Effekt: 850 W
 • Lydniveau: 65 dB
 • Filter: Allergy Plus Filter
 • Vægt: 5,8 kg

Hele 70% af støvsugeren er produceret af genbrugsplads og har et årligt strømforbrug på kun 26,8 kWh.

Modellen gør desuden støvsugning let, fordi den har to store baghjul og et mindre næsehjul, som kan drejes 360 grader. Det betyder, at støvsugeren følger dine bevægelser, og du slipper dermed for at skulle trække i den for at slæbe den med. Den lange ledning på 12 m gør også, at du ikke skal skifte stikkontakt hver gang, du skal støvsuge et nyt sted.

EUO9GREEN kommer med følgende to mundstykker: et FlowMotion-mundstykke, et AeroPro ParkettoPro-mundstykke. Desuden får du 3-i-1 tilbehør med et fuge-, børste- og møbelmundstykke, så du kan bruge den stort set overalt.

Bomagasinets vurdering

UltraOne EUO9GREEN får gode anmeldelser fra forbrugerne og kåres dertil som bedst i test hos Pricerunner, som skriver følgende: ”Den største fordel er, at støvsugeren virkelig formår at gøre rent. Den har en enestående sugeevne, der gør, at den kan bruges på både tæpper og hårde gulve. Den kommer også let ind på områder, hvor pladsen er trang – det kan være i hjørner og langs lister.”

God støvsuger til enkel rengøring test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Philips FC9331/09
kompakt støvsuger

 • 4,5/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Philips FC9331/09:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kompakt og brugervenlig betjening
 • Unik PowerCyclone 5-teknologi
 • 3 rengøringshandlinger på én gang med TriActi

Philips FC9331/09 leveres med en innovativ PowerCyclone 5-teknologi, der skiller snavs fra luft, samt maksimerer luftstrømmen og ydeevnen for at give dig en dybere og mere grundig rengøring af tæpper, trægulve eller polstring.

Grunde til at købe

 • Letvægtskonstruktion
 • Anti-allergisk filter
 • Hygiejnisk tømning med én hånd
 • Intet behov for at udskifte posen, da støvet opsamles i beholderen
 • God sugekraft

Grunde til at undgå

 • Lidt højlydt på grund af høj sugeevne
 • Slangen er lidt stiv

Anmeldelse: Produktanalyse af Philips FC9331/09

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Uden pose
 • Posens volumen: 1,5 L
 • Motoreffekt: 650 W
 • Lydniveau: 76 dB
 • Dimensioner: 28,5x41x23,8 cm
 • Vægt: 6,1 kg
 • HEPA-filter: Ja

Grundig rengøring på én gang
Det særlige ved denne model er TriActive-mundstykket, som gør det muligt at udføre tre rengøringstrin på én gang. I modsætning til en almindelig sugebørste, der ofte bare flytter rundt på støv og større krummer uden at støvsuge dem op, er mundstykket designet til at forhindre sådan problemer. Dens Z-formede luftkanaler gør det nemt at fange både store og små snavspartikler. Det betyder, at du ikke behøver at støvsuge det samme område gentagne gange, hvilket i sidste ende fører til en hurtigere og mere effektiv rengøring. Derudover leveres støvsugeren med et dedikeret hoved til hårde gulve, en 2-i-1-børste og et lille mundstykke samt et sprækkemundstykke. Du har altså alt det tilbehør, du skal bruge for at klare enhver slags rengøringsopgave i hjemmet.

Sundt indendørsmiljø
Philips-støvsugeren leveres med et HEPA-allergifilter, der opfanger mere end 99 % af støvpartiklerne og sikrer en sund indendørsluft. Det er godt nyt for allergikere, for det betyder, at du kan trække vejret lettere og nyde et renere og sundere hjem. Filteret bør udskiftes hvert andet år for at sikre optimal ydeevne og renhed.

Stor støvbeholder
Selv om støvbeholderen på 1,5 liter skal tømmes noget oftere end posemodeller på 5+, betragtes den som en god størrelse, især for en støvsuger med så kompakt et design. Med hensyn til motoreffekt kan den prale af 650 W, hvilket er en almindelig og anstændig effekt sammenlignet med lignende støvsugere på markedet. Den er velegnet til de fleste hjem og kan håndtere hverdagens rengøringsopgaver effektivt.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Philips FC9331/09?

Philips FC9331/09 er kendt for sin kraftige sugeevne, som et betydeligt antal brugere har fremhævet. Støvsugeren kan nemt håndtere forskellige overflader og typer af snavs og efterlader dit hjem rent og friskt. Den kraftige sugeevne har dog den konsekvens, at støvsugeren kan larme lidt, hvilket flere brugere også har påpeget.

Derudover er støvsugerens kompakte design blevet værdsat af kunderne, da den nemt kan gemmes væk, hvis du vil spare plads. Det kan især være nyttigt for dig, der bor i en mindre lejlighed eller et hjem med begrænset opbevaringsplads. Brugerne giver modellen 4,5/5 stjerner på Amazon og 4,5/5 ifølge Googles opsamling af brugeranmeldelser på tværs af forskellige webshops.

Mere om Philips FC9331/09

Detaljer

 • Med pose/uden pose: Uden pose
 • Posens volumen: 1,5 L
 • Motoreffekt: 650 W
 • Lydniveau: 76 dB
 • Dimensioner: 28,5x41x23,8 cm
 • Vægt: 6,1 kg
 • HEPA-filter: Ja

Bomagasinets vurdering

Alt i alt mener vi bestemt, at Philips PowerPro Compact FC9331/09 fortjener en plads på vores liste. Den scorer point for sin unikke PowerCyclone 5-teknologi, effekt på 650 W og TriAktiv-mundstykke, der opfanger støv, samt allergifilteret, der fanger mere end 99% af partiklerne, hvilket sikrer en sund indendørsluft. Vi fandt ud af, at slangen kan opleves en smule stiv, men det kan omvendt også ses som noget positivt, da slangens stivhed hjælper med at forhindre slitage og sikrer, at støvsugeren kan opretholde sin sugeevne og effektivitet over længere tid.

6 ting du skal overveje, før du køber støvsugere

 • Opsamlingstype

   Den primære overvejelse, når du vælger en støvsuger, er, om du skal vælge en model med eller uden pose. Støvsugere med pose er typisk mere hygiejniske og gavnlige for allergikere, da støv og snavs er begrænset til posen, især med avancerede selvforseglende poser, der forhindrer støv i at slippe ud. De kræver dog mere vedligeholdelse, da poserne skal købes og udskiftes ofte. Omvendt kræver poseløse støvsugere mindre vedligeholdelse, da man ikke behøver at bekymre sig om, at posen går i stykker og skal udskiftes. Til gengæld kræver de regelmæssig filterrensning og kan generere en støvsky, når de tømmes, fordi affaldet samles i en beholder i modsætning til en støvsugerpose.

 • Filtrering

  Alle støvsugere indeholder filtre, der forhindrer det støv, du støvsuger op, i at komme ud i atmosfæren igen. Den rive- og brudsikre pose kan betragtes som det første opsamlingselement for de fleste støvsugere. Ud over posen leveres de fleste modeller med et standardfilter i flere trin, som opfanger allergener og støv mere effektivt. Det mest populære og effektive filter er HEPA-filteret, da det tilbyder den højeste kvalitet af luftfiltrering og fjerner mindst 99,97 % af støv, pollen og bakterier ned til 0,3 mikrometer i størrelse. Et andet filter, du kan holde øje med, er det berømte AirClean-filter, der opfanger 99,95 % af partiklerne ned til 0,5 mikron.

  Visse støvsugere har også andre specialdesignede filtreringssystemer, men de varierer mellem mærker og modeller.  Selvom alle kan have gavn af et mere effektivt filter, er det især vigtigt for personer med støvallergi eller astma. For at garantere høj ydeevne og beskytte støvsugerens funktion er det ikke desto mindre nødvendigt at planlægge periodisk vedligeholdelse og skifte filtrene regelmæssigt, uanset type. I vores artikel vil vi gennemgå, hvordan hver enkel model er filtreret, så du får en bedre forståelse, inden du træffer en beslutning. 

 • Effekt og kapacitet

  Som en generel regel har støvsugere med højere wattforbrug større sugeevne, men for at få den mest effektive rengøring foreslår vi, at du vælger en støvsuger, der har et wattforbrug på over eller omkring 600 W. Dette wattforbrug vil være tilstrækkeligt til at rengøre forskellige typer overflader og vil ikke have problemer med tæpper eller specielle tæpper. Selv en lavere wattstyrke på omkring 300 W kan dog være nyttig i hjem med mange bare gulve. Til gengæld skal du ikke forvente, at disse modeller fungerer godt på tæpper.

  Med hensyn til kapaciteten er 1-2 liter almindeligt for de fleste husholdningsstøvsugere, selvom man også ofte finder 5-liters modeller. Større kapacitet betyder, at du skal tømme støvsugeren sjældnere, men en stor beholder kan også påvirke vægten og manøvredygtigheden, især hvis du skal bære den op og ned ad trapper eller gennem trange rum. Derfor er det vigtigt at finde en balance mellem en kapacitet, der er stor nok til at håndtere dine rengøringsbehov uden at blive for tung eller besværlig at bruge.

 • Tilbehør

  Hvis du leder efter en støvsuger med tilbehør, der kan bruges på mange forskellige overflader, herunder tæpper, hårde gulve, polstring og trapper, kan det være lettere at rengøre hele hjemmet med én maskine. Det mest almindelige tilbehør ud over sugeslangen er:

  • Møbelværktøj: Et redskab med en stofstrimmel, der er designet til at rengøre polstring, gardiner og andre bløde møbler.
  • Spalteværktøj: Et langt, smalt redskab til rengøring af trange steder som f.eks. mellem sofapuder, under møbler eller i hjørner af rum.
  • Forlængerrør: Et langt, lige rør, der forlænger støvsugerens rækkevidde, så du kan rengøre højt til loftet, lysarmaturer eller andre svært tilgængelige områder.
  • Støvbørste: En blød børste, der er ideel til rengøring af sarte overflader som lampeskærme, persienner og gardiner.
  • Redskab til hårde gulve: Et redskab med bløde børster, der er designet til rengøring af hårde gulve som fliser, hårdt træ eller laminat.
 • Pris

  Prisen på cylinderstøvsugere kan variere meget afhængigt af mærke, model og funktioner, med premium-modeller på mellem ca. 3000 kr. og 8000 kr. Disse modeller kan have avancerede funktioner som HEPA-filtrering, smart kontrol og kraftige motorer. Budget-cylinderstøvsugere koster derimod fra ca. 500 kr. til 1500 kr. eller mindre. Disse modeller vil typisk have færre funktioner, men kan stadig være effektive til grundlæggende rengøringsopgaver.

  Endelig vil en mellemklasse støvsuger med mange funktioner og god ydeevne typisk koste mellem 1.500 og 3.000 kroner, så beslutningen er i sidste ende din. Hvis du har brug for en støvsuger med høj sugeevne og forskellige tilbehør til rengøring af forskellige overflader og dyrehår, vil det være bedst at vælge en dyrere model fra et velrenommeret mærke. Men hvis du kun har brug for en enkelt designet støvsuger til ugentlig vedligeholdelse af dit hjem, kan en mellem- eller lavprismodel også gøre et godt stykke arbejde. 

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  I sidste ende er det vigtigt at overveje både ekspert- og brugeranmeldelser, når du skal beslutte dig for, hvilken cylinderstøvsuger du vil købe. Se efter mønstre i anmeldelserne, og overvej, hvordan de matcher dine egne behov og præferencer. Ekspertanmeldelser er typisk skrevet af fagfolk, der har testet og vurderet støvsugeren ud fra specifikke kriterier og giver en dybdegående analyse af støvsugerens ydeevne, design, funktioner og værdi for pengene.

  Brugeranmeldelser, på den anden side, er skrevet af personer, der har købt og brugt støvsugeren i den virkelige verden. De giver feedback på støvsugerens ydeevne, brugervenlighed, holdbarhed og pålidelighed samt tips eller forslag til, hvordan man bruger støvsugeren mere effektivt. For at gøre det lettere for dig at træffe den endelige beslutning, kigger vi på, hvad begge sider siger om de forskellige modeller.

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

ExpertReviews.co.uk

ExpertReviews.co.uk er en hjemmeside, der udgiver uafhængige og upartiske anmeldelser af forbrugerelektronik, teknologiprodukter og tjenester. Hjemmesiden giver dybdegående analyser og test af produkter og tilbyder omfattende vejledninger og råd, der hjælper læserne med at træffe informerede købsbeslutninger. De udsætter støvsugere for en række strenge praktiske tests som en del af deres anmeldelsesproces. Alle støvsugere testes i hjemmet og bruges derfor til den slags daglige rengøringsopgaver, de er beregnet til. 

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline – SGSP3
Du kan se testen her.
Testet den: 09/12/2019

TrustedReviews.com

TrustedReviews.com er en hjemmeside, der udgiver ekspert- og upartiske anmeldelser af forbrugerelektronik, teknologiprodukter og tjenester, blandt andet støvsugere. Identiske tests udføres på hver støvsuger for at evaluere dens ydeevne på en række gulvoverflader, batterilevetid (hvis relevant), strømforbrug og støjniveau.

Miele Boost Cx1 PowerLine
Du kan se testen her
Testet den: 15/07/2022

Numatic HVR160
Du kan se testen her.
Testet den: 20/05/2020

Standard.co.uk

Standard.co.uk er en hjemmeside, der leverer nyheder, underholdning, livsstil og forretningsindhold primært med fokus på London og Storbritannien. Det er onlineplatformen for avisen Evening Standard. Ud over det sædvanlige indhold har Standard.co.uk også anmeldelser af forskellige husholdningsapparater, herunder støvsugere. For at teste støvsugere udfører hjemmesidens eksperter grundige tests, hvor de evaluerer sugeevnen, ydeevnen på forskellige overflader, brugervenligheden og andre faktorer.

Her er en test af cylinderstøvsugere. 

t3.com

T3.com er en hjemmeside, der leverer teknologinyheder, anmeldelser og købsvejledninger. Den dækker en bred vifte af emner, herunder smartphones, laptops, husholdningsapparater og meget mere. Som en del af deres dækning af husholdningsapparater tester og anmelder T3.com også støvsugere. For at teste støvsugere evaluerer deres eksperter faktorer som sugeevne, filtrering, støjniveau, design og brugervenlighed. 

Miele Boost Cx1 PowerLine
Du kan se testen her.
Testet den: 27/06/2022

RealHomes.com

RealHomes.com er en hjemmeside, der giver råd til forbedring og renovering af hjemmet samt produktanmeldelser og anbefalinger til husejere. Den dækker en bred vifte af emner, herunder indretning, havearbejde og hjemmeteknologi. Som en del af deres produktanmeldelser tester og evaluerer RealHomes.com støvsugere. De tester støvsugerne på forskellige overflader, såsom tæpper og hårde gulve, for at vurdere deres ydeevne i forskellige omgivelser.

Miele Boost Cx1 PowerLine
Du kan se testen her.
Testet den: 27/06/2022

Numatic HVR16
Du kan se testen her
Testet den: 30/05/2022

TechRadar.com

TechRadar.com er en hjemmeside med nyheder om og anmeldelser af teknologi, som dækker en bred vifte af emner, herunder smartphones, bærbare computere, gaming, hjemmeunderholdning og meget mere. Når de tester støvsugere, vurderer de, hvor godt hver model opsamler alt fra fint støv og snavs til større affald som småkagekrummer og morgenmadsprodukter. De sammenligner også, hvor lette støvsugerne er at manøvrere på tæpper og hårde gulve.

Miele Boost Cx1 PowerLine
Du kan se testen her.
Testet den: 28/07/2022

Telegraph.co.uk

Telegraph.co.uk er en hjemmeside, der indeholder nyheder, opinionsartikler og livsstilsindhold rettet mod et britisk publikum. Den dækker en bred vifte af emner, herunder politik, erhvervsliv, sport og kultur. Som en del af deres livsstilsdækning tester og anmelder Telegraph.co.uk også husholdningsapparater, herunder støvsugere. For at teste støvsugere evaluerer deres eksperter faktorer som sugeevne, filtrering, støjniveau og generel rengøringsevne på forskellige overflader. 

Her kan du se deres test af de bedste cylinderstøvsugere. 

TechAdvisor.com

TechAdvisor.com er en teknologi-hjemmeside, der leverer anmeldelser, nyheder og købsvejledninger til forskellige teknologiprodukter, herunder smartphones, laptops, tablets og husholdningsapparater.

Som en del af deres dækning af husholdningsapparater tester og anmelder TechAdvisor.com også støvsugere. For at teste støvsugerne, vurderer deres eksperter faktorer som sugeevne, filtrering, støjniveau og brugervenlighed. De tester også støvsugerne på forskellige overflader, såsom tæpper og hårde gulve, for at vurdere deres ydeevne i forskellige omgivelser.

Numatic HVR160

Du kan se testen her

Testet den: 09/09/2022

Google Shopping

Google Shopping er en online shoppingplatform, der giver brugerne mulighed for at søge efter produkter og sammenligne priser fra forskellige forhandlere. Den viser produktfortegnelser, fotos og priser i en brugervenlig grænseflade og giver filtre og sorteringsmuligheder for at hjælpe brugerne med at finde det de leder efter hurtigt og nemt.

Electrolux PD91 – Du kan se anmeldelserne her.

Miele Boost Cx1 PowerLine – Du kan se anmeldelserne her.

Philips FC9331/09 – Du kan se anmeldelserne her.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline – SGSP3 – Du kan se anmeldelserne her.

Amazon

Amazon er en multinational teknologivirksomhed, der primært fokuserer på e-handel, cloud computing, digital streaming og kunstig intelligens. De tilbyder et stort udvalg af produkter, konkurrencedygtige priser og hurtige og pålidelige forsendelsesmuligheder. Amazon giver også brugeranmeldelser og ratings for at hjælpe kunderne med at træffe informerede købsbeslutninger.

Numatic HVR160 – Du kan se anmeldelserne her.

Philips FC9331/09 – Du kan se anmeldelserne her.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline – SGSP3 – Du kan se anmeldelserne her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme