Et langbord er både smart og flot, og så fås det i fleksible størrelser som kan gøres længere eller kortere efter behov. På den måde kan dit langbord bruges til både hverdag og fest, og du får en flot løsning som passer ind i omgivelserne.

Til denne artikel har vi fundet vores favoritter, og du kan se dem alle herunder:

Renton – langbord i massiv eg med udtræk

Renton-LangbordHvis du er på udkig efter et fleksibelt langbord med klassisk charme og rene materialer, så er Renton langbordet det rette valg. Det er nemlig lavet i massiv oliebehandlet egetræ, der giver bordet en gylden kulør og en flot glød. Langbordet måler som standard 230 centimeter i længden, hvilket er mere end rigeligt til hverdagsbrug. Det kan dog udvides efter behov.

Til større sammenkomster kan der eksempelvis monteres hele 6 tillægsplader, som endda kan opbevares under selve bordet når de ikke bruges. Når du har tilkøbt og monteret alle 6 tillægsplader, får du således et langbord på intet mindre end 630 centimeter i længden. Det giver plads til cirka 12 personer på hver side af bordet, og du kan derfor hele familien til middag uden at du skal ud og investere i supplerende klapborde og lignende.

Renton langbordet fremstår i et klassisk udseende og kan indgå i mange forskellige typer indretning. Det har et klassisk udtræk, som gør at du kan forlænge langbordet efter behov.

Specifikationer:

 • Mål: H75 x B100 x L230 cm. (Max. L630 cm.)
 • Materialer: Massiv eg

Se pris på Renton langbordet hos Unoliving

Vail – langbord i røgfarvet eg med udtræk

Vail-LangbordDet smukke Vail langbord med udtræk fremstår robust og maskulint med overflader i mørkt røgfarvet eg. Langbordet fremhæver den rustikke charme og er perfekt til gildesalen, da det kan udvides op til 520 centimeter i længden. Det giver plads til intet mindre end 10 gæster på hver side af bordet, hvis du tilkøber det maksimale antal tillægsplader.

Vail langbordet har kraftige krydsben i begge sider og en tyk bordplade. Når langbordet forlænges bliver benene delt i to på hver side, hvilket er med til at holde stabiliteten jo længere det bliver.

Uden tillægsplader måler Vail langbordet 240 centimeter, hvilket er passende for en almindelig families hverdagsbehov.

Specifikationer:

 • Mål: H75 x B100 x L240 cm. (Max. L520 cm.)
 • Materialer: Røgfarvet egefiner

Se pris på Vail langbordet hos Unoliving

Muubs Osaka – langbord på 4 meter i genbrugstræ

Osaka-LangbordMuubs har fokus på genbrugsmaterialer, og Osaka langbordet er ingen undtagelse. Det store langbord er nemlig lavet i genanvendt træ fra Bali og måler 4 meter i længden, hvilket er mere end rigeligt til den store familie. Hvert Osaka langbord er med andre ord helt unikt og med små detaljer og slidspor i træet, som fortæller noget om træets historie og brug.

Langbordet fremstår i et klassisk design med kraftige ben og en robust bordplade, der med fordel kan behandles og/eller slibes ned efter behov.

Dette langbord er et spændende valg hvis du vil have noget helt unikt med en længere historie. Hvis du sætter pris på miljøet kan du også finde trøst i at træet genanvendes til et smukt møbel i stedet for at gå tabt eller blive fræset til spåner.

Langbordet fås i flere størrelser og med forskellige overfladebehandlinger – se dem alle hos forhandleren.

Specifikationer:

 • Mål: H75 x B100 x L400 cm.
 • Materialer: Massivt genbrugstræ fra Bali

Se pris på Muubs Osaka langbordet hos Unoliving

Muubs Brooklyn – langbord i massiv teak

Muubs-Brooklyn-LangbordBrooklyn langbordet er lavet i massiv teak fra top til bund. Træet er genanvendt og kommer fra Bali, hvor det tidligere har været brugt i andre sammenhænge. Hvert langbord er således unikt med hver sin forhistorie, og af samme grund vil du kunne se små detaljer i bordpladen, som gør det originalt og spændende.

Dette langbord måler hele 320 centimeter i længden og har en ekstra god bredde på 110 centimeter, hvilket betyder at du har plads til selv store anretninger uden at pladsen på langbordet vil føles trang.

Brooklyn langbordet fås i 3 forskellige størrelser og fremstår pudset med fine og glatte overflader.

Specifikationer:

 • Mål: H75 x B110 x L320 cm.
 • Materialer: Massivt genbrugsteak fra Bali

Se pris på Muubs Brooklyn langbordet hos Unoliving

Hamptons – langbord i røget eg med butterfly udtræk

Hamptons-LangbordHamptons langbordet måler som standard 220 centimeter, men kan med det indbyggede butterfly udtræk udvides til hele 310 centimeter. Det er ikke blandt de største langborde, men det er stadig rigtig fint til hverdagsbrug når du har et par venner eller forældrene på besøg.

Dette langbord fremstår let og alligevel robust hvilket skyldes at rammen og benene er hvidlakerede, mens bordpladen er kraftig og i røgfarvet egefiner. Det giver et robust og flot look, som passer fint ind i en romantisk indretning, hvor farvetemaet er holdt i hvid/sort/grå.

Det indbyggede butterfly gemmer sig under bordpladen og trækkes frem ved skubbe bordpladerne ud til siderne. Herefter løfter du tillægspladen op og klapper den ud, hvorefter du kan skubbe bordpladerne sammen igen.

Specifikationer:

 • Mål: H76 x B100 x L220 cm. (Max. L310 cm.)
 • Materialer: Egefiner

Se pris på Hamptons langbordet hos Unoliving

Texas – håndlavet langbord i røgfarvet eg

Texas-LangbordHvis du skal have et rigtigt håndlavet langbord, så er Texas langbordet det rette valg. Det fås i et utal af størrelser og overfladebehandlinger, hvilket kun er muligt fordi det laves på bestilling af møbelsnedkere i Rumænien. Du får således et personligt langbord tilpasset efter dine ønsker og med mulighed for at sætte dit eget præg på størrelse og udseende.

Langbordet fremstår på billedet i mørkt røgfarvet eg med en bordplade af massive egetræsplanker med kraftige ben i sortlakeret stål.

Texas langbordet fås i længder fra 180 til 300 centimeter og med 7 forskellige overfladebehandlinger på bordpladen.

Specifikationer:

 • Mål: H76 x B100 x L180 cm. (Max. L300 cm.)
 • Materialer: Massiv eg med ben i stål

Se pris på Texas langbordet hos BOBO

Michigan – langbord med oliebehandlede egeplanker

Michigan-LangbordMichigan langbordet er det rette valg hvis du vil have et rustikt langbord med en flot varm glød. Det fremstår med krydsede ben og stel i sort jern og en bordplade i massive egeplanker som et robust langbord, der passer godt ind i den rå og industrielle indretning.

Langbordet håndlaves på bestilling, og af samme grund har du mulighed for at vælge mellem 14 forskellige størrelser og 4 forskellige overfladebehandlinger på bordpladen. Du har således mulighed for at få et langbord der passer nøjagtigt til dine behov og ønsker.

Michigan langbordet måler fra 180 centimeter og op til 300 centimeter i længden, og fås desuden med en ekstra god bredde på op til 110 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: H76 x B100 x L180 cm. (Max. L300 cm.)
 • Materialer: Massiv eg og sort jernstel

Se pris på Michigan langbordet hos BOBO

Thor – robust langbord i hvidbejdset eg

Thor-LangbordDette langbord fremstår ekstraordinært kraftigt og robust, hvilket skyldes tykkelsen på både bordplade og -ben. Således er bordpladen lavet i egetræsplanker med en tykkelse på hele 12,5 centimeter, mens bordbenene måler 18 x 18 centimeter. Du får med andre ord et rigtig flot langbord, som du kan tilpasse efter dine egne ønsker til størrelse og overfladebehandling.

Thor langbordet er et tungt og kraftigt langbord, som laves på bestilling. Af samme grund har du mulighed for at vælge mellem 14 forskellige størrelser og 4 forskellige overfladebehandlinger, hvorefter det produceres og sendes hjem til dig.

Bordet måler fra 180 til 300 centimeter i længden, og du kan få det med en ekstra god bredde på 110 centimeter, så der er god plads og luft på bordet.

Specifikationer:

 • Mål: H77 x B100 x L180 cm. (Max. L300 cm.)
 • Materialer: Massiv eg

Se pris på Thor langbordet hos BOBO

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar