Kasser og bokse i akryl er moderne og efterspurgt som aldrig før. Det hænger sandsynligvis sammen med at de er yderst dekorative, og at du med akryl kan skabe flotte gennemsigtige opbevaringsløsninger i det minimalistiske hjem. Perfekt for dig der elsker orden, og som gerne vil opbevare dine ting på en flot og overskuelig måde.

Til denne artikel har vi fundet 19 smarte opbevaringsløsninger i akryl – både af den gennemsigtige slags, men også den farvede. Se alle mulighederne herunder og lad dig inspirere:

Kasser og bokse i akryl

Kasser og bokse fås i mange forskellige størrelser, og du kan både få kvadratiske og rektangulære modeller. De er perfekte til opbevaring af alt fra make-up artikler til køkkenets krydderier og hobbyartikler, som du nemt kan holde overblik over. Kasser og bokse fås både med eller uden låg.

Vi har håndplukket følgende kasser og bokse i akryl:

Stabelbar akryl boks med låg

Denne kønne akryl boks måler 15 x 15 centimeter, og den er 15,5 centimeter høj. Den er således perfekt til småopbevaring, men du kan også med fordel bruge den som en displayboks til små kaktusplanter, dit favoritur eller hvad du ellers holder af.

Akryl boksen er stabelbar og med låg, så der trænger ikke støv ind til de opbevarede genstande i boksen. Brug dem eksempelvis til opbevaring af krydderier og andre køkkenting, make-up på badeværelset eller hobbyartikler. Da boksen er gennemsigtig, kan du altid nemt finde det du leder efter.

Denne akryl boks er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B15 x D15 x H15,5 cm.

Se pris på den stabelbare akryl boks hos Boxdelux

A4-kasse i akryl med skydelåg

Denne akryl kasse er perfekt til brug som enten brevbakke eller magasinholder. Den måler nemlig 32,5 centimeter i længden og 23,5 centimeter i bredden, hvilket betyder at der er plads til opbevaring af blade og magasiner i A4-størrelse.

Akryl kassen har et smart skydelåg, og er både velegnet til opbevaring af kontorartikler, magasiner, smykker og pyntegenstande.

Denne A4-kasse i akryl er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: L32,5 x B23,5 x H9 cm.

Se pris på A4-kassen i akryl hos Boxdelux

Stor kasse i akryl

Denne store akryl kasse er perfekt til brug sammen med dekorative elementer. Læg eksempelvis en lyskæde i kassen, sæt en blomst eller kreér dit eget lille grønne landskab. Mulighederne er mange, du kan således variere indholdet i takt med at sæsonerne skifter.

Akryl kassen er en stor kvadratisk model på 20 centimeter i bredden, 20 centimeter i dybden og 20 centimeter i højden. Den kan således stå direkte på gulvet eller eksempelvis et konsolbord, alt efter behov. Den kan også bruges til opbevaring af mere pladskrævende ting på eksempelvis badeværelset eller kontoret.

Denne store akryl kasse er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 3 mm.
 • Mål: B20 x D20 x H20 cm.

Se pris på den store kasse i akryl hos Boxdelux

Kasse i sort akryl

Denne mellemstore kasse har et smukt sort look, med en lav grad af gennemsigtighed. Den fremstår således meget elegant, og kan indgå i flere forskellige indretningsstile. Brug den eksempelvis på badeværelset eller sæt den på et konsolbord, hvori du kan lægge dekorative genstande, smykker eller andre ting.

Akryl kassen er kvadratisk og måler 15 centimeter på alle leder og kanter. Den er lavet af akryl med en tykkelse på cirka 3 millimeter. Den indgår i Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: 3 mm.
 • Mål: B15 x D15 x H15 cm.

Se pris på kassen i sort akryl hos Boxdelux

Nomess Clear Drawer – kasse i akryl til tøjopbevaring

Denne akryl kasse er perfekt til dig, der sætter pris på din eksklusive garderobe og derfor gerne vil opbevare dit tøj på en nænsom og overskuelig måde. Kassen kan åbnes i fronten og dermed stables op i et modulært system, hvortil der både kan købes store og små akryl kasser. Alle med åbning i fronten.

I samme serie findes således både store og små akryl kasser til opbevaring af alt fra sko til bluser og undertøj, så du kan holde et godt overblik over din garderobe. Du kan selvfølgelig også bruge Clear Drawer-kasserne til opbevaring af såvel strikketøj som børnenes legetøj, hvorved du skaber et godt og nemt overblik over de forskellige emner.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B35 x L37 x H20,5 cm.

Se pris på Nomess Clear Drawer hos Fenomen

Nomess Clear 3 Drawer – A4-kasse i akryl med 3 skuffer

Nomess Clear 3 Drawer er en fin akryl kasse, der er som skabt til brug på kontoret. De 3 skuffer har plads til A4-ark, og kan således bruges til alt fra brevbakke til opbevaring af skriveartikler og blanke A4-ark. Brug den eksempelvis i tegnestuen eller på børneværelset, så der altid er nem adgang til blanke, linjerede og ternede A4-ark.

Clear 3 Drawer er designet som en akryl kasse med en bredde på 32,5 centimeter, en dybde på 24 centimeter og en højde på 14 centimeter. I kassen er der 3 skuffer med åbning i midten, så de nemt kan trækkes ud hver for sig.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B32,5 x D24 x H14 cm.

Se pris på Nomess Clear 3 Drawer hos Fenomen

Akryl boks med 3 små skuffer

Denne lille akryl boks er perfekt til alle dine små nipsting. Uanset om det er smukker, papirklips, blyanter eller andre små hobbyartikler, så ligger de godt og overskueligt i denne akryl boks.

Boksen måler 18 centimer i bredden, 18 centimeter i dybden og 18 centimeter i hjden. Den er således kvadratisk på alle leder og kanter, og den kan fint stå alene eller i et skab hvor der ønskes bedre overblik over alle dine små nipsting.

Kassen er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 3 mm.
 • Mål: B18 x D18 x H18 cm.

Se pris på akryl boksen med 3 små skuffer hos Boxdelux

Væghængte kasser og bokse i akryl

Akryl behøver ikke nødvendigvis at stå på en hylde eller et bord. Du kan nemlig også få kasser og bokse til vægophængning, så du kan frigøre nødvendig plads på såvel hylden som bordet. Væghængte kasser og bokse fås i vidt forskellige størrelser og typer – fra dekorative sættekasser til bokse med åbning til lampe. De er således både dekorative og meget funktionelle.

De fleste væghængte kasser og bokse i akryl kan i øvrigt sagtens stå på et bord eller en hylde – der er blot boret huller i bagpladen, så det er muligt at ophænge dem.

Vi har håndplukket følgende væghængte kasser og bokse i akryl:

Akryl kasse fra House Doctor med plads til lampefatning

Denne akryl kasse har forborede huller bagtil, så den enten kan væghænges eller blot stå på en hylde. Derudover har den et hul i den ene side, hvori der kan monteres en lampefatning. Dermed kan du skabe en flot og unik lampe i en akryl kasse, som eksempelvis er perfekt til brug ved siden af sengen eller i et lille hyggehjørne.

Akryl kassen er i sig selv særdeles rummelig. Den måler 30 centimeter i bredden, 25 centimeter i dybden og 30 centimeter i højden. Den er således perfekt til opbevaring af større artikler, men også lidt mindre artikler hvis du samtidig vil have en lampefatning med pære monteret.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B30 x D25 x H30 cm.

Se pris på akryl kassen med lampefatning hos Boxdelux

Lille væghængt akryl boks

Denne væghængte akryl boks er perfekt til brug i køkkenet. Hæng et par stykke på væggen og opbevar alt fra kaffekapsler til tebreve i den lille smarte akryl boks.

Boksen kan selvfølgelig også bruges til udstilling af dine yndlingsgenstande, men den kan også bruges funktionelt ved skrivebordet eller i hobbyrummet. Det er således kun fantasien der sætter grænser, og med to forborede huller bliver det nemt at væghænge den.

Akryl boksen er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B15 x D15 x H15 cm. (16,5 cm. på bagpladen, hvor skruerne sættes i)

Se pris på den lille væghængte akryl boks hos Boxdelux

3 stabelbare akryl bokse med trælåg

Disse akryl kasser er perfekte til opbevaring af alt fra brevpapir til hobbyartikler. De kan stables eller stå hver for sig, og der medfølger et enkelt trælåg til at lægge på øverste akryl kasse.

Hver af de 3 akryl kasser måler 29 centimeter i bredden, 21 centimeter i dybden og 4 centimeter i højden. Låget har kanter hele vejen rundt, og kan således fungere som en lille bakke til placering af pynt eller andre små artikler.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B29 x D21 x H4 cm. (mål på hver kasse)

Se pris på de stabelbare akryl bokse hos Boxdelux

Kvadratisk væghængt kasse i akryl

Denne væghængte akryl kasse er af den simple type. Den er kvadratisk og måler 25 x 25 centimeter, samt 20 centimeter i dybden. Således er der god plads til opbevaring af alt fra bøger til små krukker eller dekorationsgenstande, alt efter hvad du måtte ønske.

Akryl kassen har 4 forborede huller bagtil, og den kan således holdes fornuftigt på plads på væggen. I samme serie findes flere tilsvarende akryl kasser, dog i forskellige størrelser. Du kan således kombinere med andre størrelser og lave en flot vægløsning, hvori du kan opbevare rigtig mange forskellige ting.

Den væghængte akryl kasse er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B25 x H25 x D20 cm.

Se pris på den kvadratiske vægkasse i akryl hos Boxdelux

Nomess Show-all – lukket display boks i akryl

Nomess Show-all er det perfekte valg til udstillingsvæggen, hvor ønsket er at udstille særlige genstande i en lukket akryl boks. Det betyder nemlig, at støv ikke lægger sig inde i boksen, så du kun skal koncentrere dig om at holde boksen ren udvendigt. Og da boksene er af gennemsigtig akryl, kan du eksempelvis sætte en lampe til at lyse ned på dem for at spændende lysfald.

Akryl boksen er kvadratisk på alle leder og kanter, og måler således 20 x 20 x 20 centimeter. Den er en del af en serie af lukkede akryl bokse i forskellige størrelser, så du kan med fordel kombinere med andre kvadratiske og/eller rektangulære Show-all bokse, for at skabe et spændende udtryk.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B20 x H20 x D20 cm.

Se pris på Nomess Show-all hos Fenomen

Kvadratisk sættekasse i røgfarvet akryl

Med en sættekasse får du plads til opbevaring af alle dine små nipsting, som du gerne vil have stående fremme. Det kan være alt fra små rejsesouvenirs til billeder og smykker, som du ellers ikke lige ville kunne finde plads til.

Sættekassen er fra Neon Living, og er lavet i røgfarvet akryl, som er delvist gennemsigtigt. Den måler 60 centimeter i bredden, 60 centimeter i højden og 6 centimeter i dybden, og der er i alt 11 rum i forskellige størrelser.

Akryl sættekassen fra Neon Living fås i flere forskellige farver – du kan se dem alle hos forhandleren ved at følge linket herunder.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: B60 x H60 x D6 cm.

Se pris på den røgfarvede sættekasse hos Fenomen

Display boks i akryl med 6 rum

House Doctor har designet denne smarte display boks i akryl. Den er perfekt til ophænging på såvel badeværelset som i køkkenet, hvor den kan bruges til opbevaring af flotte krukker med tebreve, krydderier og alt det andet du gerne vil have lige ved hånden.

Akryl boksen har forborede huller til vægophægning, og den har i alt 6 rum hvor 2 måler 20 centimeter i højden, 2 måler 15 centimeter i højden og 2 måler 10 centimeter i højden. Der er således god plads til såvel store som små genstande.

Boksen måler 52 centimeter i højden, 33 centimeter i bredden og 11 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: H52 x B33 x D11 cm.

Se pris på display boksen med 6 rum hos Boxdelux

Nomess Clear Eyewear – boks i akryl til 3 par solbriller

Hvis du er vild med solbriller og har flere par, så kan du nu organisere dem på en flot måde i Clear Eyewear boksene fra Nomess. Akryl boksene kan enten vægmonteres, stilles på et bord eller lægges i en skuffe, alt efter hvad du har plads til eller behov for. Hvert rum kan åbnes særskilt ved hjælp af et lille skydelåg.

Udover at du kan bruge akryl boksen til solbriller, kan du også bruge den til andre småting. Eksempelvis smykker eller make-up.

Boksen måler 20 centimeter i højden, 18 centimeter i bredden og 7 centimeter i dybden. Den har forborede huller bagtil, så den nemt kan ophænges på væggen.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 3 mm.
 • Mål: H20 x B18 x D7 cm.

Se pris på Nomess Clear Eyewear hos Fenomen

Anden opbevaring i akryl

Har du gået og ledt efter en bakke i akryl? En magasinholder? Eller hvad med en stander til eksempelvis tablets og kogebøger? Der findes et stort antal smarte opbevaringsløsninger i akryl, som gør din hverdag nemmere og mere praktisk.

Vi har håndplukket følgende smarte opbevaringsløsninger i akryl:

Kvadratisk bakke i akryl

Akryl bakken er perfekt til organisering af små genstande, men den kan også bruges til pyntegenstande.

Denne akryl bakke er dog i en perfekt størrelse til bordet eller hylden i entréen, hvori du med fordel kan lægge pengepung, nøgler og andre ting son er rare at have ved hånden når du skal ud af døren.

Alternativt kan bakken også bruges til servering af snacks og drikkevarer i stuen, eller et par små lysestager. Kun fantasien sætter grænser, og bakken hjælper med at få det hele til at se lidt mere ordentligt ud.

Den kvadratiske akryl bakke er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 3 mm.
 • Mål: B25 x L25 x H4 cm.

Se pris på den kvadratiske bakke i akryl hos Boxdelux

Akryl holder til tablets og kogebøger

Det kan være svært at få plads til det hele, når du står i køkkenet og skaber mesterværker. Især hvis din kogebog eller tablet fylder halvdelen af køkkenbordet. Med denne akryl holder kan din kogebog eller tablet stå oprejst, så du på en nem og smart måde kan følge opskriften og frigøre plads på køkkenbordet foran dig.

Holderen gør det ligeledes muligt at opbevare tablets og aktuelle bøger på en flot og stilfuld måde, så hjemmet ser mere organiseret og ryddeligt ud. Rillen på holderen er 3 centimeter bred, så akryl holderen har god kapacitet til selv tykkere bøger.

Akryl holderen er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: H18 x B15 x D9 cm.

Se pris på akryl holderen hos Boxdelux

Akryl bakke til magasiner

Denne akryl bakke er perfekt til organisering af dine aktuelle blade og magasiner. Den kan med fordel stå i entréen eller på et lille konsolbord i stuen, hvor den holder styr på sagerne uden at være for iøjnefaldende.

Bakken måler 30 centimeter i længden, 25 centimeter i bredden og 6 centimeter i højden. Siderne er desuden åbne, så det er let at få fat i de underliggende blade uden at skulle have hele bunken op.

Et andet smart anvendelsesformål er opbevaring af krydderier og andre køkkensager, som på denne bakke vil stå pænt og stilfuldt.

Akryl bakken er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: L30 x B25 x H6 cm.

Se pris på akryl bakken til magasiner hos Boxdelux

Magasinholder i akryl til gulvet

Denne flotte akryl magasinholder er perfekt til dig, der vil gå hele vejen og minimalisere indretningen i dit hjem. Magasinholderen sætter et minimalt aftryk på indretningen i sig selv, og lader i stedet dine blade og magasiner stå flot frem.

Magasinholderen har to separate rum, så du nemt kan dele magasinerne op efter ønske og behov. Der er desuden hanke i enderne, så den nemt kan flyttes rundt.

Den måler 35,5 centimeter i længden, 15 centimeter i bredden og 29 centimeter i højden, hvilket giver god plads til alle slags magasiner.

Magasinholderen er en del af Modena-serien, som kun forhandles af Boxdelux.

Detaljer:

 • Tykkelse på akryl: Ca. 5 mm.
 • Mål: L35,5 x H29 x B15 cm.

Se pris på akryl magasinholderen hos Boxdelux

Kasser og bokse i akryl
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Hej
  Jeg skal bruge 30 vinylkasser i klar vinyl til at hænge på væg. Kassen skal være lukket, så man ikke kan pille.
  Målene kan feks være 30 cm lang og 20 cm dyb og 20 cm høj.
  Er det noget du kan hjælpe mig med?

  Venlig hilsen Helle Pagel
  Børnecenter Solbo

  • Thomas Svar

   Hej Helle
   Hos Bomagasinet.dk sælger vi desværre ikke nogen produkter selv, men samler andre produkter til inspiration.
   Hvis du klikker på en af billederne tages du direkte til en forretning der sælger produkterne, men ellers kan du også have held med at finde vinyl/akrylkasser i dit lokale byggemarked eller hos IKEA.
   Normalt har sådanne væghængte kasse en front- eller topplade, der skydes til siden – så helt lukkede bliver de næppe, medmindre du vil bruge lim.
   Jeg håber det kan hjælpe dig videre med søgningen.
   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar