Hussenge er yderst populære og efterspurgte, hvilket blandt andet skyldes at de er hyggelige og nemme at dekorere på mange forskellige måder. Eksempelvis kan der opsættes en lyskæde i tagkonstruktionen, eller der kan fastgøres en sengehimmel så barnet kan ligge trygt og godt. Dette er blot nogle af mulighederne, og det er formentlig derfor så mange elsker hussengen.

Til denne artikel har vi derfor fundet de bedste og flotteste hussenge i forskellige størrelser og typer, så du kan blive inspireret.

Hoppekids Ida-Marie – klassisk husseng i juniorstørrelse

Se pris hos Lekmer

Hoppekids Ida-Marie er en flot og simpel husseng, som fås med enten hvid eller grå lakering. Sengen er i junior størrelse, hvilket betyder at der er plads til en madras på 160 x 70 centimeter. Dette er tilstrækkeligt for børn der netop har forladt tremmesengen, og frem til de fylder 6-7 år.

Hussengen fra Hoppekids har en flot ramme, der fungerer som tag over sengen. Herpå kan der ophænges forskellige dekorative genstande, eksempelvis en lyskæde eller en sengehimmel. Der kan dog også ophænges en lampe eller en uro, alt efter hvad dit barn ønsker. Med de tværgående lægter er der mange muligheder.

  • Mål: B76 x L166 x H175 cm.
  • Liggemål: 160 x 70 cm.

Seng fra JOX med gavle formet som huse

Se pris hos Lekmer

Hussengen fra JOX er en smule anderledes, da det blot er gavlene der er formet som huse. Således er hovedgavlen formet som et hus med skråt tag, mens gavlen i fodenden har fladt tag. Begge ender har 2 vinduer, som barnet kan kigge ud af. Disse vinduer kan desuden dekoreres efter ønske, så hussengen fremstår flot og hyggelig.

Denne husseng er et godt valg til børneværelset hvor der ikke er plads til en høj tagkonstruktion over sengen, men hvor barnet stadig ønsker sig en speciel seng. Den har desuden en grå lakering, og der medfølger lamelbund af træ. Der er en hævet ramme på begge sider, hvilket øger sikkerheden.

  • Mål: Ukendt
  • Liggemål: 160 x 80 cm.

Husseng fra JOX med høje sider

Se pris hos Babyshop

JOX hussengen har et smukt udseende med brede tremmer hele vejen rundt, samt træramme og tagkonstruktion henover sengen. Der er således flere gode muligheder for at dekorere den, og det er muligt at sætte barnets eget præg på hussengen.

Da der er tremmer hele vejen rundt og kun en lille passage ved fodenden, ligger barnet godt og sikkert hele natten. Hussengen fra JOX er således et godt valg til barnet der ofte ligger uroligt om natten, da de høje kanter forebygger fald fra sengen. Konstruktionen er desuden af træ og stabiliseret af lægter i en god tykkelse, så hussengen står godt og sikkert på børneværelset. Der kræves en speciel madras i denne seng på 160 x 80 centimeter, men den kan eksempelvis købes på nettet hvor den sælges flere forskellige steder.

  • Mål: B92 x L167 x H165 cm.
  • Liggemål: 160 x 80 cm.

Husseng fra Manis-h med husstel og himmel

Se pris hos Coop

Den multifunktionelle husseng fra Manis-h er et perfekt valg til børneværelset, hvor der ønskes flere forskellige muligheder for leg og hygge. Hussengen leveres med en ramme af hvidlakeret træ, ben af massiv bøg og et husstel af træ med en himmel der kan lægges henover.

Med himlen lagt over husstellet, forvandles sengen til en husseng. Der er flere vinduer i sengehimlen, som desuden har 2 døre der kan åbnes og lukkes ned efter behov. Dit barn kan således ligge godt og trygt her, og det kan blandt andet være en fordel for børn der har svært ved at falde i søvn om aftenen.

  • Mål: B99 x L170 x H133 cm.
  • Liggemål: 160 x 90 cm.

Flexa Classic – stor husseng med flotte dekorationer

Se pris hos ILVA

Denne store husseng har plads til en madras i fuld størrelse, så her er der plads til både børn og voksne. Hussengen er en del af Flexas Classic-serie, og den kan således kombineres med andre moduler i samme serie efterfølgende. Det betyder at når barnet eventuelt vokser fra huskonstruktionen, kan sengen bruges for sig selv.

Hussengen fra Flexa er formentlig den mest autentiske og flotteste der findes. Den er bygget så den forestiller et rigtigt hus, og derfor er indgangen da også i midten med en lille trappe der fører indenfor. Et par vinduer på facaden tilfører dekorativ hygge, ligesom de små blomsterkasser under vinduerne gør det muligt at få plads til lidt pynt og nipsting ved hussengen. Indvendigt er det eksempelvis muligt at opsætte en lyskæde under taget, ligesom der kan monteres en lille læselampe ude i gavlen.

  • Mål: B129,5 x L210 x H154 cm.
  • Liggemål: 200 x 90 cm.
This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment