2 af de bedste hussenge: Guide og anbefalinger

2 af de bedste hussenge: Guide og anbefalinger

Hussenge er populære og efterspurgte, hvilket blandt andet skyldes, at de er hyggelige og nemme at dekorere på mange forskellige måder. Eksempelvis kan der opsættes en lyskæde i taget, eller der kan fastgøres en sengehimmel, så barnet kan ligge trygt og godt.

Til vores artikel har vi derfor fundet de 2 bedste og flotteste hussenge i forskellige størrelser og typer, så du kan finde præcis den, der passer bedst hjem til dig.

Kinder Valley
med robuste trælameller og hvidmalet finish

Dagens bedste priser og tilbud på Kinder Valley :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Holdbar konstruktion af fyrretræ
 • Stilfuld og neutral
 • Let at samle

Grunde til at købe

 • Den holdbare granramme sørger for et sikkert sovemiljø for dit barn
 • Der medfølger både en vejledning og værktøj til en problemfri samling
 • Kommer i et husformede design med en elegant hvid finish
 • Ideel til børn, der går fra en tremmeseng til en større seng
 • Den lave højde gør det nemt for børn at kravle ind og ud af sengen på egen hånd

Grunde til at undgå

 • Den hvide maling kan være modtagelig for mærker og pletter

Kinder Valley giver dit barn et sjovt, hyggeligt og sikkert sted at sove. Den husformede ramme er nemlig fremstillet af holdbart fyrretræ og er let at samle med en detaljeret vejledning og værktøj inkluderet i købet.

Mere om Kinder Valley

Detaljer

 • Anbefalet alder: 1,5 - 4 år
 • Vægt: 15 kg

Moderne husseng

Trælamellerne er robuste og giver et solidt fundament, og så er der lavt til jorden, så det er nemt at komme ind og ud af hussengen. Derudover ser det stilrene og neutrale hvidmalede finish godt ud i ethvert børneværelse.

Hussengen er oplagt til overgangen fra barneseng til større seng. Med sin størrelse – 144(L) x 77(B) x 146(H) – er den stor nok til at sikre, at dit barn har masser af plads til leg og afslapning, men ikke så stor, at den tager for meget plads.

Med sin lave højde er den let for de små at kravle ind og ud af, hvilket giver dit barn mulighed for at lege i sengen uden hjælp fra mor og far. Med Kinder Valley skaber du altså et afslappende sovemiljø, som dit barn vil elske, samtidig med at du som forælder kan føle dig tryg.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Kinder Valley-sengen på grund af dens robuste trælameller, nemme montering og stilfulde hvide finish. Den er lavet af holdbart fyrretræ og skaber en sikker soveplads til dit barn. Der er vejledning og værktøj med i pakken, hvilket gør samlingen til en leg. Den lave højde på sengen gør det også nemt for børn at komme ind og ud på egen hånd. Vi synes, at den elegante hvidmalede finish tilfører et moderne touch til ethvert børneværelse.

Dog er der en ting, som vi ikke er så glade for – den hvide maling kan blive udsat for mærker og pletter. Men når vi ser på sengens robuste konstruktion, stilfulde design og nemme montering, synes vi stadig, at Kinder Valley-sengen er et godt valg, når dit barn skal skifte fra tremmeseng til en større seng. Den giver masser af plads til leg og afslapning, samtidig med at den ikke fylder for meget.

Selvom det ville have været rart med nogle ekstra opbevaringsmuligheder, vil vi stadig varmt anbefale Kinder Valley-sengen til at skabe en afslappende soveplads, som dit barn vil elske, og som du som forælder kan have ro i sindet med.

Gå til bedste pris 1.218 kr. ved ComputerSalg A/S

Hoppekids Basic Ida-Marie
svanemærket børneseng

Dagens bedste priser og tilbud på Hoppekids Basic Ida-Marie :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Smukt nordisk design
 • Behandlet med vandbaseret lak
 • Mulighed for at tilføje skuffe under sengen

Grunde til at købe

 • Unikt og fleksibelt design i form af et lille hus
 • Kommer med muligheden for en ekstra soveplads
 • Store skuffer med hjul under sengen for ekstra opbevaring
 • Mulighed for at tilføje en sengehest

Grunde til at undgå

 • De ekstra tilføjelser kommer også med ekstra omkostninger

Ida-Marie er en smart og hyggelig husseng, der er ganske populær hos Pricerunner. Modellen er nemlig udformet som skelettet af et lille hus, som enten kan stå, som det er, eller bruges til at lave huler.

Mere om Hoppekids Basic Ida-Marie

Detaljer

 • Materiale: MDF fyrretræ
 • Vægt: 21 kg
 • Dimensioner: 70 x 160 cm

Der kan også sættes lyskæder eller andet hyggeligt op på den. Det gør sengen til et helt unikt og fleksibelt møbel. Den behøver heller ikke blot at stå langs en væg, det kan nemlig sagtens stå ude i rummet.

Du kan også tilkøbe en smart udtræks-soveplads, som placeres under sengen. Så er der plads til en søskende eller en overnattende gæst. Det er også muligt at tilkøbe et par store skuffer, der kan køres ind under sengen, hvilket er ganske pladsbesparende.

Har barnet brug for det, så kan der også tilkøbes en sengehest, som kan sørge for, at barnet ikke falder ud af sengen eller går på nattevandring. Det giver en ekstra tryghed, og så ser det tilmed flot ud.

I det hele taget er der tale om en ret fleksibel seng, som kan indrettes personligt. På den måde kan barnet få et godt og trygt forhold til sin seng, der i dagtimerne kan bruges enten til leg eller til hygge. Da sengen måler 166 cm i længden, vil barnet kunne bruge sengen i mange år.

Sengen er desuden svanemærket og derfor helt trygt for det lille barn at sove og lege i.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Hoppekids Basic Ida-Marie-seng af tre hovedårsager. For det første tilfører det unikke og fleksible design i form af et lille hus et sjovt og hyggeligt touch til ethvert børneværelse. Det er en seng, der virkelig skiller sig ud og skaber en fantastisk atmosfære for dit barn at sove og lege i.

For det andet er muligheden for at tilføje en ekstra soveplads under sengen en genial funktion til at rumme søskende eller overnattende gæster. Det betyder, at du kan have endnu mere plads på børneværelset uden at skulle gå på kompromis med komforten.

Endelig giver de store skuffer med hjul praktiske opbevaringsløsninger. Det er en nem og praktisk måde at holde legetøj og andre ting i orden og samtidig skabe mere plads til leg og udforskning.

Dog er der et par ting, vi gerne ville have forbedret. De ekstra funktioner som den ekstra seng og skufferne koster ekstra, hvilket kan være en ulempe for nogle. Det kunne være rart, hvis de var inkluderet i prisen. Desuden, selvom det er muligt at tilføje lyskæder eller andre dekorative elementer til sengen, føler vi, at den kunne drage fordel af flere indbyggede muligheder for tilpasning.

Alt i alt anbefaler vi Hoppekids Basic Ida-Marie-seng på grund af dens fleksibilitet og muligheder for personlig tilpasning.

Gå til bedste pris 1.749 kr. ved BabyGear.dk

FAQ

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en børneseng?
Når du skal købe en børneseng, skal du først og fremmest være opmærksom på, at du køber en sikker seng, som passer til dit barns størrelse. Dernæst kan det være sjovt for barnet, hvis du køber en anderledes seng, som f.eks. en husseng.
Hvilken slags seng bør en 3-årig sove i?
Den type seng, som passer bedst til et barn i 3-årsalderen, er en juniorseng. En juniorseng er omkring 70 cm x 140-160 cm, og de fås i mange forskellige designs. Du kan for eksempel købe juniorsenge, som er formet som små huse – såkaldte hussenge.
Hvilken aldersgruppe egner hussenge sig til?
Hussenge egner sig godt til aldersgruppen 3–8 år. Da hussenge er en slags juniorseng, er de et oplagt valg, når dit barn vokser fra sin tremmeseng og skal til at sove i en rigtig seng for første gang. Her kan hussengens sjove design potentielt gøre overgangen sjovere og lettere.
Er det pengene værd at købe en juniorseng?
Ja, det er pengene værd at købe en juniorseng. Når dit barn vokser fra sin tremmeseng, så er en juniorseng det næste naturlige skridt, da sengen er designet til børn i aldersgruppen 3 – 8 år.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme