Hvilket havemøbelsæt er din favorit? I denne artikel har vi samlet 18 flotte og smarte havemøbelsæt, som vi gerne ville eje. Her kan du sidde og nyde det gode vejr, og vælger du et sæt af nonwood eller polyrattan, så skal du hverken pleje eller vedligeholde det.

Herunder kan du se de 19 havemøbelsæt og finde ud af hvor de kan købes lige nu:

Enø – elegant havemøbelsæt i grå polyrattan

Enø er et elegant havemøbelsæt med rundt bord og 4 stole. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Havemøbelsættet ved navn Enø er et smukt og elegant sæt, der passer perfekt ind i den rustikke gårdhave eller i det lille hyggehjørne. Det har et bord af en god størrelse og 4 stole med armlæn, så her er komfortniveauet meget højt.

Om bordet: Bordet, der hører til dette havemøbelsæt, måler 130 centimeter i diameter. Det er bygget op om et metalstel med grå polyrattan og en bordplade af nonwood lameller, så det overhovedet ikke kræver nogle former for vedligeholdelse. Derudover finder du en praktisk hylde under bordet, hvor du kan opbevare alt fra krukker til fade og serveringsartikler.

Om stolene: Til dette havemøbelsæt medfølger 4 stole med høj siddekomfort. Der er nemlig god støtte i ryglænet samt armlæn, så du kan læne dig tilbage og sidde i en afslappende position ved bordet. Til stolene kan desuden tilkøbes siddehynder, hvis du ønsker at højne komfortniveauet yderligere.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: ø130 cm
 • Materialer: Metal, polyrattan og nonwood

Se pris på Enø havemøbelsættet hos Havemøbelland

Hercules Casion – stort havemøbelsæt i massiv teak og polyrattan

Hercules Casion er et stort og rustikt havemøbelsæt i polyrattan og massiv teak. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Hercules Casion er det perfekte havemøbelsæt til den smukt indrettede terrasse, hvor atmosfæren ønskes rustik og varm. De store planker på bordet har en flot struktur og vil med tiden få en flot grålig patina, mens stolene er i polyrattan og helt vedligeholdelsesfrie.

Om bordet: Bordet i dette havemøbelsæt er stort og lavet i massive teakplanker og en kraftig konstruktion. Længden er på 240 centimeter og bredden er hele 100 centimeter, så der er god plads til 6 personer på hver side af bordet. Skal du bruge ekstra plads kan der også sidde en person for hver bordende. Bordet har en helt unik stil, da teakplankerne træder tydeligt frem og giver et rustikt udtryk.

Om stolene: Der medfølger 6 stole til dette havemøbelsæt, og de er monteret med en kraftig og vedligeholdelsesfri grå polyrattan, der matcher bordet perfekt. Stolene har både armlån og en halvhøj ryk, som er i runde former. Der kan selvfølgelig købes matchende hynder i valgfri farver til disse stole, så du øger komforten i havemøbelsættet.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 240 x 100 cm
 • Materialer: Teak og polyrattan

Se pris på Hercules Casion havemøbelsættet hos Havemøbelland

Siesta – stort havemøbelsæt med 6 stole og kraftige hynder

Siesta er et stort og flot havemøbelsæt med 6 stole og kraftige luksushynder. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Siesta er det perfekte havemøbelsæt for dig der søger høj siddekomfort. Stolene har nemlig både armlæn og kraftige luksushynder, så både du og dine gæster kan sidde komfortabelt mens I nyder aftensolen på terrassen.

Om bordet: Bordet i Siesta-sættet er konstrueret med et stel af aluminium, som er beklædt med polyrattan i en grå farve. Selve bordpladen er lavet af nonwood lameller, som er vedligeholdelsesfrie. Det måler 210 x 94 centimeter, og der er således god plads til at hele familien kan være der. Alle materialerne er selvfølgelig vedligeholdelsesfrie, så du skal ikke bekymre dig om andet end at rengøre bordpladen med en opvredet klud efter behov.

Om stolene: De 6 medfølgende stole har en rigtig god siddekomfort, i kraft af det høje ryglæn og armlæn. Det betyder at dette havemøbelsæt er velegnet til dig der søger høj siddekomfort, da stolene sammen med de tilhørende luksushynder giver god og komfortabel støtte.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 210 x 94 cm
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood

Se pris på Hercules Casion havemøbelsættet hos Havemøbelland

Fanø Cebu – havemøbelsæt med bordplade i mosaik

Fanø Cebu er det perfekte havemøbelsæt for dig, der ønsker rustik håndlavet charme. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Ønsker du et anderledes havemøbelsæt, som både er vedligeholdelsesfrit og af rustikke materialer? Fanø Cebu er det rette valg for dig. Bordpladen er i smuk mosaik af kakler, håndlavet og dermed helt unikt.

Om bordet: Til dette havemøbelsæt medfølger et smukt Fanø bord, hvor bordpladen er håndlavet i en smuk mosaik af kakler. Det betyder at hvert enkelt bord er unikt med små variationer i overfladen, hvilket opstår naturligt når det laves i hånden. Bordet måler 160 x 90 centimeter, og er således mellemstort med plads til op mod 6 personer omkring det.

Om stolene: De 4 medfølgende Cebu stole er med til at gøre dette havemøbelsæt vedligeholdelsesfrit. De kræver nemlig ingen former for løbende pleje, hvilket også er tilfældet for bordet. Du behøver derfor ikke gøre andet end at overtørre sættet med en opvredet klud i ny og næ, og så vil det fremstå pænt og nydeligt i mange år frem. Stolene i dette sæt er monteret med grå polyrattan, og har et stel af metal.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 160 x 90 cm
 • Mål – stole: H111 x B60,5 x D46 cm
 • Materialer: Metal, polyrattan og kakler

Se pris på Fanø Cebu havemøbelsættet hos Havemøbelland

Nice – vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt i kraftig konstruktion

Nice er et smart havemøbelsæt med en kraftig og robust konstruktion. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Nice er et smart havemøbelsæt med store grå nonwood-lameller på bordet og 6 polyrattan stole med armlæn og høj ryg. Havemøbelsættet har en kraftig konstruktion og passer godt ind på den moderne terrasse, hvor stilen typisk er minimalistisk med grønne planter i krukker og levende hegn.

Om bordet: Til dette havemøbelsæt medfølger et bord i en kraftig konstruktion. Selve stellet er lavet i børstet aluminium, som er vedligeholdelsesfrit og nemt at holde rent. Bordpladen består af grå nonwood-lameller, som ligeledes er vedligeholdesfrie og kun kræver overtørring med en våd klud for at blive rene. Havemøbelsættet er ikke så stort som andre 6-personers sæt, men bordet er alligevel 205 centimeter langt. Det betyder at der fint er plads til 6 stole omkring bordet, ligesom der ved særlige lejligheder også sagtens kan sidde en person for hvor bordende.

Om stolene: Med i Nice havemøbelsættet får du 6 stole, der alle har høj ryg og armlæn. Stolene har selvfølgelig et metalstel som stole af denne slags normalt har, og udenpå er der monteret en vedligeholdelsesfri grå polyrattan. Stolene har fast ryglæn, og der kan købes hynder i mange forskellige farver.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 205 x 90 cm
 • Materialer: Aluminium, nonwood og polyrattan

Se pris på Nice havemøbelsættet hos Havemøbelland

Dala 280 Cebu – havemøbelsæt til 6 personer med udtræk

Dala 280 Cebu er et stort havemøbelsæt med bord af teak med butterflyudtræk og sorte polyrattan stole. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Dala 280 Cebu er en flot og rummelig kombination af bord i massiv teak og sorte stabelstole monteret med vedligeholdelsesfrit polyrattan. Bordet har desuden et butterflyudtræk, som gør det muligt at udvide pladsen omkring bordet ganske meget. Havemøbelsættet anbefales således til den store terrasse og familien, som ofte har gæster til middag.

Om bordet: Dala 280-bordet er en del af dette havemøbelsæt. Det er lavet af massiv teak med sortlakeret aluminiumsstel, og under bordpladen findes et smart butterflyudtræk som gør det muligt at forlænge bordet fra 200 centimeter til hele 280 centimeter. Det betyder at pladsen omkring bordet udvides fra 6 til 10, ligesom der også kan sidde et par stykker for bordenderne.

Om stolene: Der medfølger 6 Cebu-stole til dette havemøbelsæt. Stolene er lette at bære og flytte rundt på, da de har et aluminiumsstel hvorpå der er monteret sort polyrattan. Stolene kan desuden stables, og du kan således med fordel supplere med ekstra af disse stole, hvis du ved at du får brug for dem. Den sorte polyrattan kræver ingen anden vedligeholdelse end regelmæssig aftørring med en fugtig klud. Derudover kan du også vaske dem et par gange om året med lidt sæbevand, hvis der eksempelvis har sat sig lidt pollen på stolene.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 200/280 x 96 cm
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og teak

Se pris på Dala 280 Cebu havemøbelsættet hos Havemøbelland

Liva – hvidt havemøbelsæt med udtræk til 8 personer

Liva er et klassisk hvidt havemøbelsæt med udtræk i bordet og plads til 4 personer på hver side samt en for hver bordende. Klik og se flere billeder hos Coop.

Liva er et stort havemøbelsidt i hvidlakeret og FSC-certificeret akacietræ. På trods af den meget fornuftige pris får du hele 8 stole med i købet, og bordet har udtræk så det kan udvides til hele 3 meter.

Om bordet: Bordet til dette havemøbelsæt er som udgangspunkt 200 centimeter langt, men med udtræk og de to medfølgende tillægsplader, kan bordet udvides til enten 250 eller 300 centimeter. Det betyder at der kan klemmes op til 10 personer ind omkring dette bord, såfremt man også sætter en person for hver ende. Bordet er lavet af massivt FSC-certificeret akacietræ, som har fået 3 lakeringer.

Om stolene: Der medfølger hele 8 stole til dette havemøbelsæt. Til hverdag kan du således nøjes med at have 2 stole placeret på hver side, mens 4 af stolene kan stå stablet i et depotrum. Når du så har gæster, kan du udvide havebordet og sætte de resterende 4 stole ind omkring bordet. Stolene er ligeledes lavet af FSC-certificeret akacietræ, som også har fået 3 lakeringer.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 200/250/300 x 100 cm
 • Mål – stole: H90 x B58,5 x D60 cm
 • Materialer: Akacietræ

Se pris på Liva havemøbelsættet hos Coop

Viola – lille havemøbelsæt i massivt akacietræ

Viola er et lille fint havemøbelsæt af massivt akacietræ. Klik og se flere billeder hos Coop.

Viola er et flot lille havemøbelsæt i massivt akacietræ. Der medfølger 4 stole, og sættet passer perfekt til den lille hyggekrog.

Om bordet: Bordet til dette havemøbelsæt er simpelt og lavet i et klassisk design der passer ind på alle slags terrasser. Det måler 150 x 90 centimeter, så der er god plads til 4 personer. Hvis i har et par ekstra gæster på besøg, kan der også sættes en stol for hver bordende. Som resten af havemøbelsættet er bordet lavet af massivt FSC-certificeret akacietræ.

Om stolene: Der medfølger 4 stole til Viola havemøbelsættet, og de kan stables så de nemt kan opbevares i tørvejr om vinteren. Dette er særligt nyttigt hvis havemøblerne står udsat for vind og vejr, da akacietræ med tiden vil ældes når det står ude hele året. Ved at sætte havemøbelsættet ind om vinteren, kan du nøjes med at oliere det en enkelt gang årligt. Stolene har et komfortabelt design med armlæn, og selvom de er lavet af træ er de ikke så tunge som andre modeller.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 150 x 90 cm
 • Mål – stole: H90 x B58,5 x D60 cm
 • Materialer: Akacietræ

Se pris på Viola havemøbelsættet hos Coop

FDB – danskdesignet havemøbelsæt i massiv teak

FDB’s lille havemøbelsæt er en lille perle til designelskere. Det er lavet af FSC-certificeret teak og er perfekt til den lille hyggekrog. Klik og se flere billeder hos Coop.

Coop har i den seneste tid vækket FDB Møbler til live igen, og dette havemøbelsæt er en del af en ny kollektion tegnet af Thomas E. Alken i 2014. På trods af at designet er nyt, ses FDB’s klassiske retrostil tydeligt i sættets udformning. Blandt andet de slanke teaklameller og stolenes rillede design.

Om bordet: C201a er navnet på bordet i dette havemøbelsæt. Det er et firkantet bord på 104,5 x 90 centimeter, hvilket betyder at det som middagsbord har plads til 2-4 personer. Størrelsen er dog tilpas lille til at der kan opnås en intim og hyggelig stemning hvis i kun er 2, mens den lille familie også sagtens kan finde plads omkring dette bord. Som resten af havemøbelsættet er det lavet af massiv teak, som er et robust og holdbart materiale med en høj massefylde. Bordet har et system, som gør det muligt at koble flere af disse borde sammen ved hjælp af en særlig tillægsplade. Det betyder i praksis, at du kan udvide dette havemøbelsæt uendeligt.

Om stolene: De 4 medfølgende J201 stole komplimenterer bordet fint i dette havemøbelsæt. Det ikoniske rillede design kendes også fra andre danskdesignede møbler, og er blevet meget populært i den nye nordiske indretning. Der kan til denne stol tilkøbes en særlig hynde i mørkegrå, som giver øget komfort i både ryglæn og sæde.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 104,5 x 90 cm
 • Mål – stole: H86 x B60 x D63,5 cm
 • Materialer: Teak

Se pris på FDB havemøbelsættet hos Coop

Bistro – fransk inspireret rundt havemøbelsæt i metal

Bistro er et lille romantisk havemøbelsæt i fransk stil med små detaljer i sort og hvid. Klik og se flere billeder hos Coop.

Bistro er navnet på dette fransk inspirerede lille havemøbelsæt, som er perfekt til den romantiske gårdhave med brostensbelægning eller den lille altan. Både stole og bord har spændende design, og de er fyldt med mosaikker i sort og hvid.

Om bordet: Det runde Bistro-bord har en diameter på små 110 centimeter, hvilket betyder at man sidder tæt med dette havemøbelsæt. det er blandt andet perfekt til en kaffepause ude i sommervejret, men også en hurtig bid mad mellem måltiderne. Bordet er lavet i metal med detaljer i sort og hvid, og så kan det klappes sammen så det nemt kan opbevares indenfor om vinteren.

Om stolene: Stolene til dette havemøbelsæt har små krummelurer i ryglænet, og på sædet er der forskellige sort-hvide detaljer. Der medfølger 4 styk, og de kan alle klappes sammen for pladsbesparende opbevaring indendøre.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: ø110 cm
 • Mål – stole: H85 x B43 x D49 cm
 • Materialer: Metal

Se pris på Bistro havemøbelsættet hos Coop

William Asta – sort havemøbelsæt fra Living Outdoor

William Asta er et stilrent havemøbelsæt i et sort design. Det består udelukkende af vedligeholdelsesfrie materialer. Klik og se flere billeder hos Coolshop.

Dette sorte havemøbelsæt har et klassisk design, som passer perfekt ind på stort set alle slags terrasser. Bordet har desuden et smart udtræk, som gør det muligt at udvide havemøbelsættet til 3 meter. Hele sættet er desuden vedligeholdelsesfrit, da det er lavet af aluminium, nonwood og polyrattan.

Om bordet: Det sorte William bord har en længde på 200 centimeter, men kan udvides med op til en meter, så det bliver 300 centimeter. Det betyder at der bliver plads til op til 12 personer omkring bordet. Konstruktionen er i sortlakeret aluminium, og bordpladen er af sort nonwood. Det kræver ingen anden vedligeholdelse end lejlighedsvis rengøring med en våd klud.

Om stolene: Asta er navnet på stolene i dette havemøbelsæt, og du får 6 af dem med i prisen. Stolene har alle høj ryg og armlæn, samt stel af metal. Også stolene er nemme at vedligeholde, da de er monteret med sort vedligeholdelsesfrit polyrattan.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 200/250/300 x 95 cm
 • Mål – stole: H87 x B58 x D61,5 cm
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood

Se pris på William Asta havemøbelsættet hos Coolshop

Rørvig – retro havemøbelsæt i teak og hvidlakeret aluminium

Rørvig er et klassisk retro havemøbelsæt i teak og aluminium. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Dette havemøbelsæt med rundt bord og fire stole er fremstillet af aluminium og teaktræ. Sættet oser af klassisk retro-charme, og stilen er enkel og lige til, så sættes kan benyttes på alle slags terrasser.

Om bordet: Havebordet har en bordplade af teaktræ og diameter på 130 centimeter. Det lette aluminiumsstel og de påmonterede teak lameller giver et lækkert simpelt design, der var karakteristisk for tidligere årtiers simple men unikke kreationer. Med tiden vil teak lamellerne få en flot overfladepatinering, som dog kan undgås ved at behandle løbende med træolie. Benene kan desuden klappes sammen, så du nemt kan opbevare bordet indendørs om vinteren.

Om stolene: De 4 medfølgende stole er som skabt til dette havemøbelsæt. De er ligeledes fremstillet med et hvidlakeret stel af ren aluminium, og lamellerne er massiv teaktræ. Det giver stolen et smukt udseende, samtidig med at den er let at flytte på og håndtere. Stolene kan desuden stables, så de nemt kan gemmes væk om vinteren.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: ø130 cm
 • Mål – stole: H78 x B57 x D58 cm
 • Materialer: Aluminium og teak

Se pris på Rørvig havemøbelsættet hos Havemøbelland

Blokhus – rustikt havemøbelsæt i massiv teak

Blokhus havemøbelsæt af massiv teak. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Dette havemøbelsæt er fremstillet af massiv teak og intet andet. Sættet er klassisk af udseende, og de massive materialer giver et eksklusivt indtryk. Sættet består af et stort bord, to stole og en bænk.

Om bordet: Bordet til dette havemøbelsæt er i en god størrelse og klassisk af udseende. Det gør det dog ikke mindre lækkert, og materialerne er ren teak træ, som leveres fra statskontrollerede leverandører i Sydøstasien. Længden er på hele 170 centimeter og bredden er på 90 centimeter, hvilket er en fin størrelse til den gennemsnitlige familie. Der kan desuden sidde en person for hver ende af bordet, hvis i er et par ekstra til middag.

Om stolene: Stole og bænk er ligeledes fremstillet af massiv teak. Det betyder blandt andet at de føles dejlig tunge og solide. Der skal med andre ord meget til at “slå” disse havemøbler ud, og vedligeholdelsen er ganske overskuelig. Teaktræ har et naturligt indhold af olie i de tætte fibre, og hvis du vælger at lade havemøblerne stå ubehandlede, så vil teak træet opnå en flot grålig patinering.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: 170 x 90 cm
 • Materialer: Teak

Se pris på Blokhus havemøbelsættet hos Havemøbelland

Chinet – kvadratisk havemøbelsæt i nonwood og polyrattan

Chinet-Havemoebelsaet
Chinet havemøbelsæt. Hynderne kan tilkøbes i mange farvemuligheder. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Dette lille havemøbelsæt i nonwood og polyrattan fås til en god pris og leveres med bord og 4 behagelige stole.

Om bordet: I dette havemøbelsæt får du et smukt vedligeholdelsesfrit bord, som er konstrueret med et stel af aluminium. Den kvadratiske bordplade på 90 x 90 centimeter er lavet af det stærke vedligeholdelsesfrie nonwood materiale, som ikke kræver andet end rengøring med en fugtig klud af og til. Da bordpladen er lavet af disse materialer, tåler den at stå ude hele året.

Om stolene: Stolene i Chinet havemøbelsættet er behagelige polyrattanstole med solide armlæn. De er konstrueret af et stålstel og PE flet, som ligeledes er vedligeholdelsesfrit og UV-bestandigt. Stolene kan ligeledes stables, hvis de skal opbevares indendørs eller i et redskabsskur over vinteren.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: L90 x B90 x H74 cm
 • Mål – stole: H87 x B58,5 x D61,5 cm
 • Materialer: Aluminium, nonwood, stål, PE flet

Se pris på Chinet havemøbelsættet hos Havemøbelland

Snekkersten – sort havemøbelsæt i nonwood og polyrattan

Snekkersten-Havemoebelsaet
Snekkersten havemøbelsæt med nonwood bord og 4 polyrattan stole. Der kan tilkøbes matchende hynder i mange farver. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Endnu et billigt havemøbelsæt med bord og fire stole. Det koster lige nu ca. 2.000 kroner, og materialerne består af aluminium, polyrattan og nonwood, som alle er helt vedligeholdelsesfrie.

Om bordet: Det lille stilrene havemøbelsæt er fremstillet i sorte materialer, så det passer ind på stort set alle terrasser. Bordets stel er af aluminium, som gør det let at flytte rundt på. Bordpladen er fremstillet af det smarte nonwood, som er et vedligeholdelsesfrit materiale, der leder tankerne hen på ægte sortmalet træ.

Om stolene: Stolene har både armlæn og høj ryg, og så er de fremstillet af det slidstærke og vejrbestandige polyrattan med et stel af rustbeskyttet stål. Der kan desuden tilkøbes behagelige hynder til disse stole, så dit nye havemøbelsæt kan fuldendes.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: L150 x B90 x H74 cm
 • Mål – stole: H92 x B54 x D60 cm
 • Materialer: Aluminium, nonwood, stål, PE flet

Se pris på Snekkersten havemøbelsættet hos Havemøbelland

Lyon – stort og vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt til 6 personer

Lyon-Havemoebelsaet
Lyon havemøbelsæt består af 6 stole og bord i polyrattan og nonwood. Der kan tilkøbes matchende hynder i flere farver. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Meget lækkert og stilrent havemøbelsæt til den store familie. Her er der plads til seks personer i de medfølgende positionsstole, og materialerne er blandt andet aluminium og nonwood, som er vedligeholdelsesfrie.

Om bordet: Til dette havemøbelsæt hører der et stort bord i vedligeholdelsesfrie materialer. Det er en kombination af et rustfrit aluminiumsstel og vejrbestandig nonwood-bordplade, der gør at havemøbelsættet kræver minimal til ingen vedligeholdelse. Denne kombination egner sig godt til det skandinaviske klima, som til tider kan være hårdt mod de naturlige materialer. Bordet har desuden en længde på lidt over 2 meter, så der er god plads hele vejen rundt.

Om stolene: De seks medfølgende stole har armlæn og høj ryg, som kan justeres i flere positioner. Det giver mulighed for at finde en afslappende siddestilling, ligesom ryggen kan stilles i lodret position når der skal spises. Stolene har et stålstel med rustbeskyttelse, og både siddeflade og ryg er monteret med polyrattan, som er et vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit PE-materiale. Kort sagt er stolene til dette havemøbelsæt velegnede til lange grillaftener.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: L205 x B90 x H74 cm
 • Mål – stole: H111 x B67 x D56 cm
 • Materialer: Aluminium, nonwood, stål og PE-flet

Se pris på Lyon havemøbelsættet hos Havemøbelland

Berlin – stilrent havemøbelsæt i varme grå nuancer

Berlin-Havemoebelsaet
Berlin havemøbelsættet er lavet i gråbrune nuancer. Der kan tilkøbes hynder i mange forskellige farver. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Det cappucinofarvede havemøbelsæt inkluderer stort bord og seks stole med fast ryglæn. Sættet er perfekt til dig der ønsker en terrasse med en mere klassisk og sydlandsk stemning.

Om bordet: Det elegante bord har et stel i børstet aluminium, som går op om siderne og danner en ramme om selve bordet. Bordpladen er fremstillet af det vedligeholdelsesfrie nonwood i en gråbrun farve, der passer godt til resten af havemøbelsættet. Bordet har en god længde på 205 centimeter, hvilket gør havemøbelsættet velegnet til et selskab på op til 8 personer.

Om stolene: Stolene er klassiske og lette i deres udtryk og farve. Ryglænet er halvhøjt og armlænene sørger for at du sidder behageligt og godt. På stolene er stellet lavet af rustbeskyttet stål og både siddeflade, ryg og armlæn er monteret med cappuccinofarvet PE-flet, som er særdeles modstandsdygtigt overfor det danske klima. Stolene til dette havemøbelsæt kan desuden stables, så de nemt kan gemmes væk.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: L205 x B90 x H75 cm
 • Mål – stole: H92 x B54 x D60 cm
 • Materialer: Stål, nonwood og PE-flet

Se pris på Berlin havemøbelsættet hos Havemøbelland

Amalienborg – klassisk havemøbelsæt i skandinavisk stil

Amalienborg-Havemoebelsaet
Amalienborg havemøbelsættet består af 2 stole, en bænk og et bord i hvidmalet mahogni-træ. Der kan tilkøbes hynder i mange farver. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Hvis du sætter pris på ægte dansk idyl, så vil dette smukke havemøbelsæt falde i god jord. Amalienborg-sættet er et ægte herregårdssæt i hvidmalet mahogni-træ fra top til bund.  Der er i alt plads til fire personer i bænken og de medfølgende stole.

Om bordet: Det elegante havebord er fremstillet af rent mahogni-træ, som er særdeles modstandsdygtigt overfor det danske klima. Det er hvidmalet på alle overflader, hvilket skaber en landlig og idyllisk stemning i harmoni med naturen. Længden er på 150 centimeter, hvilket er mere end rigeligt til 2 voksne og 2-3 børn.

Om stolene: Det særlige ved dette havemøbelsæt er at der medfølger 2 stole og en bænk. Det er lige som i de gode “gamle” dage, hvor dette havemøbelsæt for første gang så dagens lys. Både stole og bænk er ligeledes fremstillet i det stærke akacietræ, som efterfølgende har fået en hvid maling.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: L150 x B90 x H73 cm
 • Mål – stole: H88 x B63 x D58 cm
 • Mål – bænk: H88 x B158 x D58 cm
 • Materialer: Mahogni-træ

Se pris på Amalienborg havemøbelsættet hos Havemøbelland

Calais – klassisk havemøbelsæt i teak med 2 udtræksplader

Calais-Havemoebelsaet
Calais havemøbelsættet er lavet i massiv teak og fremstår naturligt og eksklusivt. Der kan tilkøbes matchende hynder i flere valgfrie farver. Klik og se flere billeder hos Havemøbelland.

Dette havemøbelsæt er lavet i massiv teak fra top til bund, og dermed et særdeles godt sæt til dig der ønsker naturlige og rene materialer. I bordet er desuden skjult 2 tillægsplader, som kan klappes op eller pakkes væk efter behov. Dermed bliver det mulig at forlænge bordet til hele 310 centimeter.

Om bordet: Bordet er lavet af massiv teak træ og har et klassisk udseende. Det vil se godt ud i næsten alle typer haver, og med tiden vil det få en flot gråbrun patina. Som standard har bordet en længde på 210 centimeter, men under bordpladen skjuler der sig 2 tillægsplader. Ved udtræk kan en eller begge tillægsplader klappes op, og bordet kan øges i længden til 260 eller 310 centimeter. Det giver god plads til hele familien, og der kan sidde mellem 10 og 12 personer rundt om bordet.

Om stolene: Stolene til dette havemøbelsæt er af den klassiske type med justerbart ryglæn. Dermed bliver det muligt for alle at opnå en komfortabel siddestilling, og med en hynde kan der hygges hele aftenen i disse stole. De kan desuden klappes helt sammen, så de er nemme at opbevare i et redskabsskur eller lignende i løbet af vinteren. Der medfølger i alt 6 stole.

Detaljer om dette havemøbelsæt:

 • Mål – bord: L210 x B120 cm
 • Materialer: Teak træ

Se pris på Calais havemøbelsættet hos Havemøbelland

Havemøbelsæt – 19 flotte sæt med borde og stole til haven
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar