En daybed har rigtig mange forskellige funktioner. Den kan både bruges som en funktionel seng eller bænk, men den kan også bare bruges, hvis du har et tomt hjørne i stuen, hvor der mangler et møbel. Har du børn, kan den også fungere rigtigt godt som en ekstra sofa, hvor børnene kan sidde og læse eller lege. 

Overvejer du at købe en daybed til din bolig, kan du med fordel tage et kig her på denne side over nogle af de mest populære modeller. Om du foretrækker en daybed fra Ikea, Ilva, House Doctor eller et helt fjerde brand vil vise sig. 

Innovation Living – Napper Daybed – den klassiske


Innovation Living -

Denne model  fra Ilva har et klassisk look og et simpelt design, og den vil derfor kunne passe rigtigt godt ind i de fleste danske hjem, hvor der er plads til en daybed. Den har et stofbetræk i en grå farve og ben i lakeret egetræ, hvilket er med til at gøre, at den ikke tager for meget fokus i rummet. Den kan stå mange forskellige steder i rummet, så hvad enten der er behov for en lille lur eller en god siddeplads i køkkenalrummet, stuen, entreen eller lignende, så kan denne model klare opgaven. 

Den er meget behagelig både at ligge på og sidde på takket være de indbyggede pocket-fjedre, som er med til at sikre en blød affjedring. Samtidig kommer sengen også med en lille pude, som gør den meget behagelig at ligge på. 

Fordele og specifikationer: 

 • Passer ind i enhver indretning takket være det stilrene og klassiske look
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 80 centimeter
 • Højde: 35 centimeter
 • Vægt: 28,5 kg

House Doctor Diva – Daybed i mørkegrå


House Doctor Diva - Daybed i mørkegrå

 

En daybed er i høj grad et mere og mere anvendt item i en moderne indretning – og med god grund. Møblet kan tjene flere forskellige formål og passer ind i langt de fleste hjem. Denne daybed fra House Doctor har en dybde på 70 cm, en højde på 35 cm, en bredde på 180 cm og en siddehøjde på 35 cm. Modellen kommer med mørke træben og et mørkegråt betræk i gråt, der passer ind i flere forskellige stilarter. 

Hvad kan en daybed bruges til?

Måske har du svært ved at se, hvad du overhoved kan bruge en daybed til i netop dit hjem. Møblet gør sig blandt andet godt i en større entre som et siddested, hvor man kan tage sko på. Herudover kan en daybed bruges i et gæsteværelse eller i en stue som en plads, der inviterer til afslapning.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Harvey Daybed – Lys Brun Anilin Læder – den elegante læder daybed


Harvey Daybed – Lys Brun Anilin Læder

Denne model har et stilfuldt og elegant udseende, der vil passe rigtigt godt ind i et moderne såvel som et klassisk hjem. Sengen er fremstillet af ben i metal, og derudover er den blevet polstret med en lys brun anilin læder. For at give sengen et meget unikt og eksklusivt look, er der sat knapper i stoffet, og for at sikre en god komfort, når man ligger på sengen, medfølger der en pude til hovedet, der er fremstillet i koldskum. 

Denne daybed kan med fordel placeres i stuen eller andre større rum i boligen, men den kan også bruges som siddeplads, når man skal tage sko på i entreen. Det er kun fantasien og pladsen, der sætter grænserne for, hvor den kan bruges. 

Fordele og specifikationer: 

 • Elegant og stilren model i lysebrun læder
 • Længde: 195 centimeter
 • Bredde: 82 centimeter
 • Højde: 37 centimeter

Innovation Living, Ghia Wood Daybed Lys blå – den moderne


Innovation Living, Ghia Wood Daybed Lys blå

Denne smarte model fra Innovation Living er med sin indbyggede 3-trins elevation i begge ender et multifunktionelt møbel, der kan bruges mange forskellige steder i boligen. Modellen kommer i et lyseblåt stof, der skaber en rolig og afslappet stemning, og som samtidig vil passe ind i rigtig mange forskellige indretninger. 

En af de helt store fordele ved denne daybed er, at den kan eleveres i begge ender, og det betyder, at den ikke kræver lige så meget plads som mange andre daybeds. Samtidig gør de hævede ender, at den er god at ligge på, og der er også et ryglæn med to puder, hvilket betyder, at den også er særligt velegnet som siddeplads. 

Madrassen er håndlavet og fremstillet i Danmark, og der er tale om en 8 centimeters pocket springmadras. Designeren af denne daybed er Per Weiss. Rammen er fremstillet stål, mens benene er fremstillet af træ, og betrækket er slidstærkt polyester. Udslået måler denne daybed 210 x 80 centimeter. 

Fordele og specifikationer: 

 • Moderne med elevation i begge ender
 • Multifunktionelt møbel
 • Længde: 210 centimeter
 • Bredde: 93 centimeter
 • Højde: 37 centimeter
 • Maks. vægt: 220 kg

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Flexy Chaiselong – Sort – alternativ daybed


Flexy Chaiselong – Sort

Denne model er egentlig en chaiselong, men det ændrer ikke på, at den med stor fordel kan gøre det ud som værende en daybed. Det skyldes, at man takket være designet vil kunne ligge rigtigt godt på den og læse avisen eller en god bog, uden at man ligger helt vandret. Samtidig giver det buede design en følelse af lethed, og det vil derfor ikke føles som om, at denne daybed fylder meget i det pågældende rum. 

Den kan både bruges i stuen som en ekstra siddeplads eller liggeplads ved siden af sofaen, i hjemmekontoret eller på teenageværelset. 

Den er fremstillet i et meget tidløst og stilrent design med ben i metal krom og stof i sort kunstlæder, og den vil derfor kunne passe godt ind i enhver indretning. Samtidig fylder den heller ikke ret meget sammenlignet med mange andre daybeds på markedet, fordi man netop ikke ligger helt vandret. 

Fordele og specifikationer: 

 • Tidløs og stilren i kunstlæder
 • Længde: 173,5 centimeter
 • Bredde: 61,5 centimeter
 • Højde: 81,5 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Capri Daybed – gult stof m. Lyse træben – den vovede


Capri Daybed – gult stof m. Lyse træben

Denne model kommer i et gult stof, og den vil derfor ikke kunne passe ind i enhver dansk boligindretning. Det gule look kræver, at man er vovet og tør at skille sig ud med sin indretning. Gør man det, får man en rigtig smuk og funktionel daybed, der altid vil kunne gøre en i rigtigt godt humør bare ved at kigge på den unikke gule farve. 

Denne model er fremstillet med lyse træben og gult stof, og den kommer med en flot pude til nakken, så man kan ligge behageligt på sengen. Omvendt kan den også bruges til at sidde på i entreen, når man for eksempel tager sine sko på. Den kan derfor både bruges i stuen, i entreen eller et  helt tredje sted i boligen. Det kræver bare, at rummet er stort nok. 

Fordele og specifikationer: 

 • Moderne model i gult stof
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 80 centimeter
 • Højde: 38 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Wind Chaiselong – Insignia Blue velour – tre i en 


Wind Chaiselong – Insignia Blue velour

Denne smarte chaiselong / sofa kan med stor fordel også bruges som en daybed, og derfor kaldes den også for tre i en. Den er fremstillet af danske Broste Copenhagen, og den er fremstillet i velour, der er blevet meget moderne at bruge i indretningen i løbet af de seneste par år. 

Den er en kombination af en sofa, en chaiselong og en daybed. Den har samme form som en almindelig daybed, men takket være ryglænet og de medfølgende puder i den ene side, kan den også både bruges som sofa og chaiselong. Man kan dermed både sidde behageligt og ligge behageligt på den, og det gør, at den kan placeres rigtig mange forskellige steder i boligen. Det kan for eksempel være i kontoret, i stuen, på værelset eller måske i det store walk in closet. 

Stoffet er meget slidstærkt, og den smukke blå farve velour har en høj lysægthed, hvilket betyder, at farven ikke vil falme i løbet af det første lange stykke tid. 

Fordele og specifikationer: 

 • Kan både bruges som sofa, chaiselong og daybed
 • Den blå velour sikrer et eksklusivt look
 • Høj slidstyrke med en martindale på 45.000
 • Lysægthed på 4-5
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 74 centimeter
 • Højde: 44 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Bloomingville Vida Daybed – Bambus – den asiatisk inspirerede


Bloomingville Vida Daybed – Bambus

Denne model fra Bloomingville har et asiatisk inspireret udseende takket være konstruktionen af bambus og det flettede sæde i sort polyester. Den helt store fordel ved lige netop denne daybed er, at den kan bruges udendørs, så man kan skabe sig en god hyggekrog på terrassen, altanen eller i haven. Her kan den både bruges som bænk og daybed alt afhængigt af, hvad behovet er, men hvis man ønsker det, kan man også sagtens placere den indendørs. Konstruktionen er dog lavet til at kunne tåle det danske udendørs klima. 

Samtidig har denne daybed en meget solid konstruktion, da den er designet til at kunne holde til en maksimal belastning på 160 kg, og de fleste vil derfor kunne bruge denne model. 

Fordele og specifikationer: 

 • Asiatisk inspireret
 • Velegnet til udendørs brug
 • Længde: 190 centimeter
 • Bredde: 70 centimeter
 • Højde: 40 centimeter
 • Maks. belastning: 160 kg

i samarbejde med PriceRunner

 

 

HANDVÄRK Daybed – Sort Aniline Læder, sort stel – den minimalistiske


HANDVÄRK Daybed

Denne model er både designet og fremstillet her i Danmark, og den er designet af Emil Thorup. Der er tale om en meget moderne og eksklusiv model, der kan anvendes mange forskellige steder i boligen. Den har et meget minimalistisk design, hvilket gør, at den ikke fylder ret meget rent visuelt i et rum. Den vil derfor også fungere rigtigt fint dekorativt enten i entreen, i hjemmekontoret, i et værelse eller i stuen. 

Selve stellet udgøres af pulverlakeret stål, og sengehynden er blevet polstreret med gennemfarvet sort anililæder. Samtidig har stoffet fået en tynd imprægnering og en smudsafvisende overflade, hvilket er med til at gøre sengen nem både at gøre ren og holde ren. For rengøringen skal den blot støvsuges eller tørres med en ren og tør klud.  1-2 gange om året bør den blive behandlet med en god læderbalsam for at vedligeholde læderet. 

Fordele og specifikationer: 

 • Minimalistisk model i sort læder
 • Imprægneret og smudsafvisende
 • Nem at gøre ren
 • Længde: 186 centimeter
 • Bredde: 84 centimeter
 • Højde: 31 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Sika-Design Michelangelo Chaiselong – Natur – til indendørs og udendørs brug


Sika-Design Michelangelo Chaiselong – Natur

Denne chaiselong kan både bruges udendørs og indendørs, og den har en behagelig konstruktion, som sikrer, at man også kan bruge den som en daybed. Den er fremstillet i bedste kolonihavestil af naturflettet rattan, og den giver et meget hyggeligt og afslappet look. 

Om sommeren kan den med fordel bruges på terrassen eller et andet sted i haven, og om vinteren kan den tages ind og bruges i stuen, udestuen eller et helt tredje sted i boligen. Den kan også stå enten ude eller inde hele året, hvis man ikke ønsker at flytte rundt på den. 

Fordi den er designet som en chaiselong, har den en rigtig god liggekomfort, så ønsker du en daybed, hvor du ikke skal ligge helt fladt ned, kan denne model være en rigtig god løsning for dig. Pynt den med puder eller lammeskindstæpper og læs en god bog eller tag en lille lur i denne daybed. 

Fordele og specifikationer: 

 • Kan både anvendes indendørs og udendørs
 • Har en god liggekomfort
 • Længde: 162 centimeter
 • Bredde: 62 centimeter
 • Højde: 77 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Encoded – Daybed i teaktræ, Natur – den naturlige


Encoded – Daybed i teaktræ, Natur

Denne model er til dig, der foretrækker det naturlige look og de naturlige materialer. Den er fremstillet af genbrugte sikkerhedsseler, og flettet koskind, og understellet er fremstillet af ubehandlet certificeret teaktræ. Designet er dansk, og du får dermed fuld kvalitet for alle pengene ved denne model. Samtidig får du også en daybed, som skiller sig ud fra mængden, og som er fremstillet at naturlige materialer. 

Takket være det meget naturlige look vil den ikke visuelt fylde ret meget i det rum, den bliver placeret i, men samtidig vil den være både smuk og have en god praktisk funktion. Den kan nemlig både bruges som daybed og som bænk, og den kan derfor placeres mange forskellige steder i boligen. Det kan for eksempel være i stuen, på et værelse eller i entreen, så man kan sidde ned og tage sine sko på. 

Fordele og specifikationer: 

 • Fremstillet af naturlige materialer
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 70 centimeter
 • Højde: 40 centimeter

Air Daybed – Blå – den praktiske


Air Daybed – Blå

Denne model er designet af danske Broste Copenhagen, og den er tiltænkt til at kunne blive brugt som både daybed, skammel til en stol eller en sofa samt som bænk i entreen. Den har dermed mange forskellige anvendelsesmuligheder alt afhængigt af, hvad dine behov er, og hvor meget plads du har. 

Den har en lysægthed på 4-5, hvilket betyder, at den smukke blå farve på betrækket ikke vil falme i løbet af det første lange stykke tid, og samtidig har den en martindale på 100.000. Det betyder, at stoffet er meget slidstærkt. Betrækket at fremstillet af 100 % polyester, mens benene er fremstillet af eg, der er blevet mørkbejdset, hvilket er med til at skabe et meget stilrent look. 

Denne model er meget praktisk, især hvis der er børn i hjemmet, fordi hynden har en vandafvisende overflade, og man behøver derfor ikke at være bekymret for, at der bliver spildt på hynden. Det er samtidig også praktisk, hvis den skal anvendes som bænk i entreen, når man kommer hjem med vådt tøj. 

Fordele og specifikationer: 

 • Praktisk i blåt stof
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 88 centimeter
 • Højde: 44 centimeter
 • Lysægthed: 4-5
 • Martindale: 100.000

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Ferm Living – Turn Daybed Uld – Solid Grøn – natur – daybed i uld


Ferm Living – Turn Daybed Uld – Solid Grøn – natur

Denne model er fremstillet af den danske virksomhed Ferm Living, og den er blevet designet af Says Who. Den kommer i en smuk mørkegrøn farve, og materialet er en blanding af 25 % polyester og 75 % uld. Derudover er tophynden udstyret med to lyse stropper i læder, som sikrer, at den ellers vendbare hynde ikke skrider ned. 

Takket være den flotte mørkegrønne farve er denne daybed perfekt til brug i både entreen, gangen, stuen, køkkenalrummet og mange andre steder i boligen. Den kan både bruges, hvis man ønsker at lægge sig ned og slappe af eller læse en god bog, ligesom man også kan bruge den som bænk. 

Fordele og specifikationer: 

 • Daybed fremstillet i uld og polyester
 • Passer til mange forskellige rum i boligen
 • Kan både bruges som bænk og daybed
 • Længde: 190 centimeter
 • Bredde: 80 centimeter
 • Højde: 42,5 centimeter

<

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Nordal Daybed i Rotting med Gråt Stof 


Daybed Rotting

Rotting og flet har fået et kæmpe comeback på den nordiske indretningsscene. I takt med at vi som forbrugere er begyndt at tænke mere bæredygtigt, så er vi også begyndt at værdsætte naturlige materialer mere og mere. Dette ses blandt andet på en af de nyeste boligtrends i form af rotting, hvor det naturlige materiale er i fokus. Denne daybed fra Nordal er den perfekte måde at inddrage rotting i indretningen på i din stue, hvor du stadig gerne vil have et moderne udtryk. Denne smukke daybed er ikke kun trendy, men også super populær på Kitchentime.dk. Nogle gange kan rottingmøbler godt ligne noget, som passer bedst til sommerhuset, men hvis det er godt inddraget i indretningen, så kan det give en masse personlighed. I nordisk indretning ser vi mere og mere inddragelsen af naturlige materialer. Med rotting er det ikke længere tunge overflader i massivt træ, men i stedet et let og legende møbel. 

Denne daybed kommer med en hynde af gråt stof med en skarp pude til at støtte hovedet. De lige linjer i polstringen giver denne daybed et mere moderne udtryk, som gør den perfekt til det moderne nordiske hjem. 

Mærket Nordal er lavet af familien Nordal, som elsker alt nordisk og dansk. Dette kan blandt andet ses på deres inddragelse af dansk natur i deres møbler. Alle deres møbler er udarbejdet af en gruppe talentfulde designere med den intention at skabe møbler, som er fyldt af personlighed og kreativitet. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Rodeo Daybed Blå velour – venstrevendt daybed


Rodeo Daybed Blå velour

Denne Rodeo daybed er fremstillet af BePureHome, og den kommer som en venstrevendt model. Den er smart, fordi den ikke kun kan fungere som en daybed, men også som en sofa og en bænk, og den er derfor rigtig velegnet i indretningen, hvor der ikke er ret meget plads. Her kan den for eksempel indgå i indretningen som en erstatning for den traditionelle sofa. Den kommer nemlig både med et ryglæn og en ende i den ene side, mens den er åben i den anden side. 

Den kommer i en smuk blå farve, og stoffet er af velour, der sikrer en blød og yderst komfortabel stilling, uanset om man foretrækker at sidde eller ligge på den. Den smukke blå velourfarve er med til at skabe en skinnende effekt, og denne daybed kan dermed udgøre prikken over i’et i enhver boligindretning. 

Sædet er fremstillet af skum T-3037 – 30 kg/m3, mens ryggen er fremstillet af 30 % silikone og 70 % miks af forskelligt skåret skum 18-35 kg/m3.

Fordele og specifikationer: 

 • Venstrevendt i blå velour
 • Kan bruges som sofa, bænk og daybed
 • Længde: 203 centimeter
 • Bredde: 86 centimeter
 • Højde: 85 centimeter
 • Siddehøjde: 45 centimeter

Bronx daybed sort 


Bronx daybed sort

Denne sorte daybed giver et elegant look og vil derfor kunne passe rigtigt fint ind i rigtig mange danske boliger. Sengens ben er fremstillet i naturtræ, og selve betrækket består af et meget slidstærkt PU stof, der giver et elegant og råt læderlook. Sengen kommer også med en lille pude, hvilket gør, at den er rigtig god for nakken at ligge på. 

Takket være det moderne og stilrene udtryk, som denne model giver, vil denne model med fordel kunne spille en god rolle, der hvor den bliver placeret. Det gælder, uanset om den skal stå i stuen, entreen, køkkenalrummet eller måske inde på et værelse. Denne daybed er både et dekorativt og funktionelt alternativ til en almindelig sofa, især hvis der i forvejen ikke er ret meget plads i stuen til en sofa. 

For at vedligeholde denne læder daybed er det en god ide at være forsigtig med rengøringen. Det anbefales, at man bruger en støvsuger og en hårdt oprevet klud til at tørre den af. 

Fordele og specifikationer: 

 • Moderne med et sort læderlook
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 80 centimeter
 • Højde: 40 centimeter

Daybed i rattan med hynde – den afslappede


Daybed i rattan med hynde

Denne model i rattan er designet af Nordal, som har valgt at benytte sig af naturmaterialet rattan til at skabe denne daybed. Denne model adskiller sig fra mange andre modeller ved at være lukket i hver ende. Rent designmæssigt minder den derfor meget om en seng, hvilket er med til at skabe en meget hyggelig og afslappet atmosfære. 

Foruden materialet rattan kommer denne daybed også med en hynde i et stilrent gråt stof, der komplementerer det naturlige look rigtigt godt. Den vil derfor passe ind i stort set alle typer indretninger, og samtidig kan den også placeres flere forskellige steder i hjemmet. Den kan for eksempel fint stå i en udestue, en hyggekrog i stuen eller måske på et af husets værelser. 

Fordele og specifikationer: 

 • Afslappende og hyggelig
 • Kan placeres mange forskellige steder i boligen
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 110 centimeter
 • Højde: 80 centimeter
 • Vægt: 27,9 kg

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Bastil Daybed, natur – den organiske


Bastil Daybed, natur

Denne model fra House Doctor er en smuk daybed i naturmaterialer med en organisk form. Den er fremstillet af træ og har et meget rustikt såvel som et afslappet look takket være de runde organiske former. Den vil derfor kunne passe rigtigt godt ind i stort set alle danske hjem, uanset om den skal fungere som en bænk i entreen eller som en daybed i stuen. 

I entreen kan den organiske form være med til at skabe en god velkomst for gæster, der kan sætte sig ned og tage deres sko af, og i stuen vil den have en perfekt form til at kunne tage sig en lur. 

Denne model kommer ikke med en pude som mange andre modeller, men ønsker man at ligge eller sidde blødt, kan man selv tilføje puder eller lammeskind for at skabe en blød siddeplads eller liggeplads og en hyggelig stemning. 

Fordele og specifikationer: 

 • Daybed med en unik organisk form
 • Kan både bruges som bænk og daybed
 • Længde: 193 centimeter
 • Bredde: 70 centimeter
 • Højde: 49,5 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 

Rotin Daybed 190×80 – Rattan – slidstærk og rustik


Rotin Daybed 190x80 - Rattan

Denne slidstærke daybed er blevet fremstillet af den danske virksomhed Broste Copenhagen. Den er fremstillet i rattan, som både er slidstærkt og praktisk, og som samtidig også er fleksibelt og behageligt at ligge på. Fordi der ikke er tale om et almindelig stofbeklædt daybed, vil denne ikke se ud til at fylde ret meget i det pågældende rum, fordi den har en meget let konstruktion takket være det flettede rattan. Den har en naturlig farve, og den vil derfor kunne passe ind i enhver skandinavisk indretning. 

Den kan både bruges dekorativt, eller den kan bruges til at ligge og slappe af eller læse en god bog. Den er ikke ret høj, og den vil derfor også passe rigtigt godt til børn. Den kan klare en maksimal belastning på 100 kg. 

Fordele og specifikationer: 

 • Slidstærk og rustik model til enhver indretning
 • Længde: 190 centimeter
 • Bredde: 80 centimeter
 • Højde: 30 centimeter
 • Maks. vægt: 100 kg

i samarbejde med PriceRunner

 

WOUD – Level Daybed – Cognac læder 


Denne model vil passe perfekt ind i en klassisk dansk indretning takket være det stilrene og enkle design. Den er produceret af danske WOUD og designet af MSDS Studio, og takket være det enkle design vil den kunne passe rigtigt godt ind mange forskellige steder i boligen. Det kan for eksempel være i hjemmekontoret, i entreen eller i stuen, hvor den ikke vil optage for meget plads eller skabe visuel støj. Det stilrene design er nemlig med til at sikre, at sengen vil skabe en afslappet og rolig stemning i det rum, den bliver placeret i.

Selve rammen er fremstillet af massiv egetræ, der er blevet hvidpigmenteret, og hynden er blevet betrukket med læder i en klassisk cognacfarve, som skaber en rigtig god kontrast til det hvidpigmenterede træskelet. 

Fordele og specifikationer: 

 • Enkel og stilren model der er perfekt til en klassisk indretning
 • Kan anvendes mange forskellige steder i boligen
 • Længde: 190 centimeter
 • Bredde: 76,5 centimeter
 • Højde: 41 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 

Lasanta Daybed 196×77 – Sort 


Lasanta Daybed 196×77

Denne model er meget moderne. Den har et stilrent design i sort velour, der er blevet meget moderne at anvende i indretningen igen i løbet af de senere år. Samtidig er den sorte velour med til at skabe et meget afslappet, men alligevel yderst eksklusivt look, som vil passe rigtigt godt ind i mange forskellige indretninger. 

Til at komplementere den sortfarvede velour er sengen også udstyret med runde træben, der ligeledes er sorte. Det er med til at skabe et fuldendt og meget stilrent look. Derudover er hynden udstyret med knapper i stoffet for at skabe et moderne look, og med til sengen hører også en pude, der skaber en god støtte under nakken. 

Denne daybed kan både bruge i entreen som siddeplads, mens man tager sko på, men den kan også bruges til afslapning i stuen, på værelset eller andre steder i boligen.

Fordele og specifikationer: 

 • Moderne i sort velour
 • Længde: 196 centimeter
 • Bredde: 77 centimeter
 • Højde: 38 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

Madison daybed 


Madison daybed

Denne model er fremstillet af Bloomingville, og den har rigtig mange forskellige funktioner. Den er designet som en kombination af en seng og en kurv, hvilket er med til at skabe en meget afslappet stil. Samtidig kommer den med en stilren og enkel mørkegrå hynde, der passer perfekt ind i stilen. Den vil derfor kunne passe rigtigt godt ind i enhver boligindretning, uden at den fylder for meget rent visuelt. 

Takket være designet på denne daybed vil den kunne bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge. Den kan både bruges som en gæsteseng eller som en almindelig daybed, men den kan også bruges som en sofa. Uanset hvordan man vælger at bruge denne model, er en ting sikkert; den er utrolig komfortabel at ligge i. 

Fordele og specifikationer: 

 • Multifunktionel
 • Kan både bruges som daybed, gæsteseng og sofa
 • Længde: 185 centimeter
 • Bredde: 80 centimeter
 • Højde: 55 centimeter

i samarbejde med PriceRunner

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Bloomingville Bulky Daybed – Grå – den behagelige


Bloomingville Bulky Daybed

Denne model er både meget behagelig at ligge på, samtidig med at den passer perfekt ind i enhver dansk indretning med sit elegante og stilrene udtryk. Den kan både placeres i stuen og pyntes med tæpper og puder, eller den kan bruges på et værelse, i entreen eller lignende steder i boligen. 

Den er fremstillet med ben i egetræ, der er blevet olieret med hvid farve for at skabe et lyst og imødekommende look. Samtidig er den blevet betrukket med polyester i en flot mørkegrå farve, og den vil derfor kunne passe ind mange forskellige steder i boligen. Der medfølger en pude til at støtte nakken for at sikre en god komfort, når man ligger på sengen. Den kan dog også sagtens bruges som en siddeplads, hvis man for eksempel stiller den op ad en væg. 

Fordele og specifikationer: 

 • Behagelig model i et moderne design
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 86 centimeter
 • Højde: 42 centimeter

Trademark Living Daybed med koksgrå hynde 


Trademark Living Daybed med koksgrå hynde

Denne model fra Trademark Living er med til at skabe en rå og rustik indretning i ethvert hjem. Denne model er særdeles anderledes fra rigtig mange andre modeller på markedet, fordi den kommer med fire hjul, og den er dermed enormt flytbar og praktisk. Fordi den kan flyttes, er den praktisk, da den kan flyttes rundt forskellige steder i boligen, og den behøver derfor ikke at have en fast plads. 

Samtidig har den en ramme rundt om sig på alle sider bortset fra den ene langside, hvor den er åben. Det er med til at skabe en rigtig hyggelig og afslappet atmosfære, når man skal tage sig en lur, læse en god bog eller bare sidde og drikke en kop kaffe. 

Designmæssigt kommer denne model med sorte og rustikke hjul samt en træramme og en mørkegrå hynde, der er med til at skabe det rustikke look. 

Fordele og specifikationer: 

 • Rå og rustik med hjul
 • Praktisk og flytbar
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 61 centimeter
 • Højde: 92 centimeter

 

Trademark Living bænk 


Trademark Living bænk

Denne model fra Trademark Living er både rå og unikt, og den vil kunne passe ind i enhver boligindretning med en rustik indretning. Samtidig vil den også kunne passe ind i en stilren og enkel indretning, hvor den vil have mulighed for at skille sig ud på den gode måde. 

Det rå og rustikke look giver en rigtig afslappet og fed stemning i indretningen, og samtidig indbyder denne bænk også til, at man kan ligge eller sidde og slappe godt af på den, hvis man stiller den op ad en væg. Man kan også stille den i entreen, hvor man kan bruge den til at sidde på, mens man tager sko på. 

Denne model er ikke ret lang, kun 122 centimeter, og det betyder, at den skal stilles op ad en væg, hvis man skal kunne bruge den til en afslappet stilling. 

Fordele og specifikationer: 

 • Rå og rustik daybed
 • Kan både bruges som daybed og bænk
 • Længde: 122 centimeter
 • Bredden: 41 centimeter
 • Højde: 48 centimeter

Design by Us Lazy Bitch Daybed Sort læder 


Design by Us Lazy Bitch Daybed Sort læder

Denne model er både elegant og yderst eksklusiv i sit design, og den kommer med to store siddehynder, hvilket gør, at den med stor fordel også kan bruges som en almindelig bænk. Den kan dermed både bruges som en daybed i stuen, i et stort påklædningsværelse eller i hjemmekontoret, men den kan også bruges som bænk i entreen, så man kan sidde ned, mens man tager sine sko på. 

Den er designet af Design by Us, og som navnet på modellen, Lazy Bitch, indikerer, er den perfekt til dig, der foretrækker at slappe af eller tage en lur på en behagelig daybed. 

Rent designmæssigt er den fremstillet af ben i egetræ og sort læder, hvilket er med til at skabe det eksklusive og sofistikerede look. 

Fordele og specifikationer: 

 • Eksklusiv og sofistikeret i sort læder
 • Kan både bruges som bænk og daybed
 • Længde: 170 centimeter
 • Bredde: 60 centimeter
 • Højde: 46,5 centimeter

 

Fansisco Daybed m. Mørkegrøn Velour 


Fansisco Daybed m. Mørkegrøn Velour

Denne model er særligt velegnet til dig, der går op i bæredygtighed. Den er nemlig fremstillet af træ, der er FSC certificeret, hvilket betyder, at træet kommer fra en FSC skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end hvad der kan nå at blive reproduceret i skoven. Derudover er du sikret, at både planter og dyr i skoven er blevet beskyttet, og at skovens ansatte både er uddannede, får løn og bærer det nødvendige sikkerhedsudstyr. 

Samtidig får du her en rigtig smuk daybed i en flot mørkegrøn velour, der giver sengen et meget afslappet og stilrent look. På trods af den mørkegrønne farve vil denne daybed kunne passe ind i enhver boligindretning i Danmark. Den har ben i mørkt træ, og samtidig medfølger der en pude, som støtter op under nakken, når man ligger på sengen. Den er med til at sikre en god komfort, hvis man skal ligge på sengen. Man kan dog også placere den i entreen og bruge den til at sidde på, mens man tager sko på. 

Fordele og specifikationer: 

 • Bæredygtig model fremstillet af FSC certificeret træ
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 80 centimeter
 • Højde: 45 centimeter

 

Umu Daybed/Gæsteseng, Lys grå/Nature


Umu Daybed Gæsteseng

Denne model er yderst funktionel. Den er designet af Monewment, og den kan både bruges som en almindelig daybed og en gæsteseng. Den er yderst funktionel, fordi man kan tage madrassen af rammen og benene og folde madrassen ud for at kunne bruge den som en dobbeltseng. Derudover kan man bruge bunden af rammen til en smart knagerække, og benene kan bruges som to små sengeborde – en på hver side af dobbeltmadrassen. 

Den er derfor perfekt at bruge som gæsteseng, for når den ikke er i brug, fylder en minimalt og kan bruges som en almindelig daybed. Når der kommer gæster, kan man nærmest indrette et helt rum alene med gæstesengen ved at skille den ad. 

Rent designmæssigt vil den kunne passe ind i stort set alle indretningen, uanset om den skal stå i stuen eller på et gæsteværelse. Den har en ramme af fyrretræ og et stofbetræk i en lysegrå farve. 

Fordele og specifikationer: 

 • Praktisk og funktionel daybed / gæsteseng
 • Sengen kan skilles ad og bruges som dobbeltseng, knagerække og sengeborde
 • Længde: 200 centimeter
 • Bredde: 66 centimeter
 • Højde: 40 centimeter
 • Madrassens mål: 12 centimeter x 125 centimeter x 200 centimeter

 

 

Baltimore Daybed i grå velour 


Baltimore daybed

Denne smukke daybed er perfekt til dig, som elsker de klassiske boligtrends. Denne tuftet daybed giver et super luksuriøst udtryk, hvilket gør den perfekt til dig, som gerne vil have det bedste af det bedste. Denne daybed vil både være en smuk tilføjelse i stuen som ekstra siddepladser eller i soveværelset for at give endnu mere følelse af luksus. 

Udover den smukke silhuet, så er den lavet med et betræk i gråt velour, som gør den ekstra luksuriøs. Det flotte velourstof er både smukt og behagligt, hvilket gør, at daybeden også er praktisk. Den gode kombination af både udseende og komfort gør, at denne daybed er populær på Davidsenshop.dk.

Det smukke betræk giver en god kontrast til de mere rustikke metalben. Benene har dog et diskret kegleformet design, hvilket giver dem et mere elegant udtryk. 

Denne daybed er lavet med kvalitetsmaterialer, som både giver den et flot udtryk, men også en god komfort. Hynden på daybeden er lavet af et tykt underlag af skum, som former sig efter kroppen for den bedste komfort. Det flotte velourstof, som er brugt til betrækket, giver sengen et flot og elegant udseende, som kan give noget ekstra til indretningen i ens hjem. Den vil være god i stuen, entreen, børneværelset eller soveværelset. 

Denne daybed kommer med en cylinderformet pude i gråt velour, så den passer til resten af sengens betræk. Puden giver ekstra komfort, men den giver også et smuk bryd i de rene linjer som resten af møblet har. 

 

Muubs Daybed Noir Natural 


DAYBED NOIR NATURAL

Denne flotte daybed er perfekt til både stuen, entreen og soveværelset. Det flotte snedkerarbejde gør denne daybed perfekt til det stilrene hjem, hvor der er tænkt på detaljerne. 

Det lækre egetræ, som stellet består af, giver denne bænk det fineste naturlige udtryk. Selve stellet er meget minimalistisk med en diskret kurve på ydersiden af bænken. Hynden er lavet i en naturgrå kanvas, som giver denne bænk et mere rustikt look, samtidig med at de rene linjer bevares. 

Hynden holdes på plads af små silikoneprikker på undersiden af madrassen, som gør, at hynden ikke skøjter rundt, når man enten ligger sig eller sætter sig på sin daybed. Den tykke hynde giver ekstra meget komfort, så sengen endda kan bruges til at tage en lur på. 

Muubs er et relativt nyt mærke, men det betyder ikke, at de ikke har styr på, hvad de laver. Deres møbler er stærkt præget af innovation og godt håndværk. Det er parret Dorthe og Bent Povlsen som står bag mærket, og de arbejder hårdt for at få folk til at hylde naturlige og bæredygtige materialer. De garanterer smukke møbler af god kvalitet, hvilket også kan ses på deres 4,3/5 rating på Trustpilot. 

For at holde et møbel som dette så flot så længe som overhovedet muligt, så er det vigtigt, at man passer godt på det. Dette har Muubs gjort nemt ved at gøre hynden nem at tage af. Derudover kan kanvasbetrækket tages af og vaskes ved 30 grader, så det er nemt at gøre rent. 

 

Sådan vælger du den rigtige daybed

Som det fremgår af denne side, er det tydeligt, at der findes rigtig mange forskellige daybeds på markedet, og på grund af det store udvalg kan det være svært at vælge, hvilken model man skal investere i. Derfor får du her en lille guide til, hvordan du kan komme nærmere på en afklaring, hvis du skal ud og købe en ny daybed til boligen. 

Som noget af det første kan det være en rigtig god ide at tænke over, hvad du skal bruge en daybed til, og hvor den skal placeres henne i boligen. Skal den bruges i stuen til at ligge og læse en god bog i, eller skal den bruges i entreen som en bænk? 

Derudover bør du også overveje, hvordan den vil komme til at passe ind i din indretning. Nogle af modellerne er mørke i deres design, mens andre har et lysere og ”lettere” design. Det handler i høj grad også om, hvad du stilmæssigt selv er til. 

Til sidst kan du også overveje, hvor meget du vil betale. Er du på udkig efter en billig daybed, kan det være en god ide at holde øje med de forskellige daybed tilbud.

 

Læs også: Seng med opbevaring – 14 af de bedste

Læs også vores artikel om: Wegners karakteristiske Y stol er et must for danske design elskere

Læs også vores artikel om: Det fineste sengetøj til dobbeltdyne

Se også Trend: Daybeds skrevet af bobedre.dk.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.