En hattehylde giver god opbevaringsplads i entréen til de ting du bruger mest. Hattehylden kan bruges til alt fra cykelhjelme til hatte, og vælger du en model med bøjlestang eller knager, kan du samtidig overtøjet så det altid er indenfor rækkevidde.

Vi har til denne artikel håndplukket 18 flotte og funktionelle hattehylder. Se dem alle herunder:

Rustik hattehylde i metal fra Zone

Denne hattehylde fremstår på én og samme tid enkel og rustik. Det skyldes ikke mindst konstruktionen af metaltråde, men også det lidt slidte look som giver hattehylden et rustikt præg. Dette er dog meningen, og hattehylden fra Zone er således perfekt til den rustikt indrettede bolig.

Zone hattehylden har 6 kroge monteret, hvorpå der kan hænges lettere jakker og andre beklædningsgenstande. Derudover er der 2 hylder øverst, hvori der kan sættes et par små kasser eller kurve. Du kan også pynte hattehylden med en lille lyskæde, som kan hænge over den.

Hattehylden måler 80 centimeter i bredden, 16 centimeter i dybden og 30,5 centimeter i højden. Den har således en god størrelse til såvel store som små rum.

 • Mål: H30,5 x B80 x D16 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på Zone hattehylden hos Dubuy

Normann Copenhagen Jet – stilren hattehylde i aluminium

Jet hattehylden er en flot og simpel anordning, der passer perfekt ind i den moderne og minimalistiske indretningsstil. Den har et smart skjult beslag og fås i både 80 og 160 centimeters længde, så du kan altså få en flot og rummelig hattehylde med denne model.

Hattehylden er designet af Simon Legald for Normann Copenhagen, og fås i enten hvid eller sort. Den er lavet af aluminium og designet ved hjælp af en teknik kaldet ekstrudering, som kort fortalt betyder at den flydende aluminium kan presses ud igennem en speciel form. Derfra har hattehylden det specielle design med riller, der giver et mere skridsikkert underlag.

Jet hattehylden måler enten 80 eller 160 centimeter i længden, er 11 centimeter høj og 21 centimeter dyb.

 • Mål: H11 x B80/160 x D21 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Hvid eller sort

Se pris på Jet hattehylden hos Dubuy

Neon Living entresæt – hattehylde og knagerække i valnød

Entresættet fra Neon Living er perfekt til den lille entré, hvor der ønskes en flot og stilren indretning. Sættet består af en hattehylde og en lille knagerække, hvorpå der er monteret 8 knager i klar akryl.

Hattehylden og knagerækken er lavet af valnød, som har en flot varm kulør. Sættet fås også i en lidt lysere udgave, og der kan vælges imellem et sæt på 70 eller 40 centimeter.

Neon Living hattehylden og knagerækken er også en god kombination til garderoben eller bryggerset, hvor der ønskes en praktisk og dekorativ opbevaringsplads til alt det der ellers normalt ligger på borde og lignende.

 • Mål: B40/70 cm.
 • Materialer: Valnød

Se pris på Neon Living entresættet hos Dubuy

Stockholm – hattehylde i egetræsfiner med 4 knager

Stockholm hattehylden har et fint og funktionelt design, der kun sætter minimalt aftryk på hjemmets indretning. Den fås til en fornuftig pris og passer fint ind i den lille entré, hvor der først og fremmest ønskes en smart og funktionel opbevaringsløsning.

Hattehylden er lavet af egetræsfiner, som har fået en klar lak. Den har desuden et sortlakeret metalstel, som får hattehylden til at fremstå med en funktionel og minimalistisk karakteristika.

Stockholm hattehylden måler 65 centimeter i længden, har en højde på 20 centimeter og en dybde på 29 centimeter. Der er monteret 4 sorte knager, hvorpå der kan hænges alt fra jakker til tørklæder og andre dagligdags ting.

 • Mål: H20 x B65 x D29 cm.
 • Materialer: Egefiner og metal

Se pris på Stockholm hattehylden hos BOBO

Fame – simpel lille hattehylde med enkelt knage

Fame er en flot og simpel lille hattehylde i et elegant design. Den fås i enten sort eller hvid, så du kan selv vælge din foretrukne model.

Denne hattehylde er perfekt til leljigheden, studieværelset og andre små boliger, hvor der ønskes en simpel og flot lille opbevaringsplads. Under hattehylden er monteret en enkelt krog, hvorpå du enten kan hænge dit overtøj direkte, eller have en bøjle hængende. Valget er dit.

Den lille hattehylde er kun 40 centimeter bred, 20 centimeter dyb og 12 centimeter høj, så hvis du har plads kan du sagtens hænge flere ved siden af hinanden.

 • Mål: H12 x B40 x D20 cm.
 • Materialer: Birk

Se pris på Fame hattehylden hos BOBO

Nest – hattehylde i kobberlook med 5 knager

Nest hattehylden er perfekt til dig, der elsker det smukke kobberlook og ønsker at indrette hjemmet med dette. Hattehylden har godt med plads til både overtøj og anden opbevaring, og du kan sagtens hænge flere ved siden af hinanden hvis nødvendigt.

Hattehylden er lavet af metal i kobberlook, og der er monteret 5 små knager til overtøj og andre beklædningsgenstande. Derudover er der en hylde metaltråde, som er lagt som zigzag-mønster for at bryde med det minimalistiske design.

Nest hattehylden har en længde på 80 centimeter, en dybde på 28 centimeter og en højde på 16,5 centimeter.

 • Mål: H16,5 x B80 x D29 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på Nest hattehylden hos BOBO

Niva – lille hattehylde med bøjlestang og knage

niva-hattehylde

Hvis du er ude efter en lille hattehylde med et let udtryk, så er Niva det rette valg. Hattehylden har både en lille bøjlestang og enkelt knage, så du både kan hænge stort og småt op.

Niva hattehylden er lavet i massivt træ med en enkelt plade på toppen, som er slebet i kanterne.  Herunder er selve beslaget og bøjlestangen monteret, og forneden en enkelt knage til ophænging af halstørklæde, håndtage eller blot en ekstra jakke.

Hattehylden er lavet af birk eller eg, og den fås med forskellige overfladebehandlinger og lakeringer i sort, hvid eller natur.

 • Mål: H50 x B49 x D26 cm.
 • Materialer: Eg eller birk

Se pris på Niva hattehylden hos Entremøbel

Meja – stor dobbelt hattehylde med 3 kroge

meja-dobbelt-hattehylde-knager

Den store Meja hattehylde er perfekt til den rummelige entré. Her er der god plads til opbevaring af vanter og halstørklæder i pæne opbevaringskasser, samt alt det andet nødvendige udstyr som nemt skal kunne fås fat i.

Hattehylden har 3 dobbeltkroge til ophængning af overtøj, samt dobbelt hylde ovenover. Den er lavet af enten massiv eg eller birk, og du kan vælge mellem forskellige typer af overfladebehandlinger og lakeringer. Hattehylden fås blandt andet med sort bejdse, hvid lakering, olieret eg eller lakeret eg.

Meja hattehylden har en længde på hele 90 centimeter, så der er god plads.

 • Mål: H38 x B90 x D31,5 cm.
 • Materialer: Eg eller birk

Se pris på Meja hattehylden hos Entremøbel

Malva – hattehylde i massivt træ med bøjlestang

malva-hattehylde

Malva hattehylden er en elegant hylde i massiv eg eller birk fra europæiske skovbrug. Designet er enkelt og stilrent, med rå elementer i form af metalbeslaget og de firkantede former.

Denne hattehylde er en mellemstor model, som hænger fint i både små og mellemstore entréer. Den har bøjlestang under hylden og måler 70 centimeter i bredden, hvilket er rigtig fint. Den fås med flere forskellige overfladebehandlinger og lakeringer, eksempelvis sort bejdse, hvid lakering og olieret eg.

 • Mål: H25 x B70 x D33 cm.
 • Materialer: Eg eller birk

Se pris på Malva hattehylden hos Entremøbel

Vægterdesign – dansk hattehylde af genbrugstræ

vaegterdesign-hattehylde

Denne eksklusive hattehylde fremstilles i Danmark af Tømrermester Søren Vægter, som har sit værksted i Hørning. Har bliver hattehylden sat sammen af forskellige elementer fra byggeindustrien, hvor det mest markante materiale er de genbrugte trætraller som ses i stilladser på byggepladserne. Gavlene er desuden lavet i sort metal, og bøjlestangen er lavet af et klassisk stålrør, der normalt bruges i VVS-installationer. Bagest i hattehyldens konstruktion er desuden 6 franske skruer, der fungerer som knager.

Hattehylden fra Vægterdesign har et flot og rustikt udtryk, hvilket tilskrives de unikke genbrugsmaterialer. Det er en flot hattehylde, som vil skille sig ud fra de fabriksfremstillede modeller.

 • Mål: H18,5 x B118 x D32,5 cm.
 • Materialer: Genbrugstræ og metal

Se pris på Vægterdesign hattehylden hos Little Things

Hattehylde med bøjlestang – Skagerak Cutter Minigarderobe

Trip-Trap-Cutter-Minigarderobe
Hattehylde med bøjlestang: Skagerak Cutter Minigarderobe er ideel i entreen, og har plads til 3-4 bøjler.

Skagerak Cutter Minigarderobe er en lille stilren hattehylde med bøjlestang. Den fås i tre varianter:

 • Teak
 • Eg
 • Sortbejdset Eg

Hattehylden er i sædvanligt stilrent design og naturlige materialer, hvilket er Skageraks varemærke. Der er desuden monteret en smart bøjlestang i stål, hvor der kan hænges 3-4 bøjler, som eksempelvis kan benyttes når der er gæster.

Den lille hattehylde med bøjlestang fra Skagerak er ideel i den lille entre, men også i bryggerset eller i andre rum, hvor der ikke lige er plads til en stor garderobe med dertilhørende stor hattehylde.

 • Mål: H18,6 x B30,8 x D30,2 cm.
 • Materialer: Teak eller eg

Se pris på Skagerak Cutter hattehylden hos Livingshop

Hattehylde med knager – Skagerak Cutter Garderobe

Hattehylde-Med-Knager-Trip-Trap-Cutter-Garderobe
Hattehylde med knager: Skagerak Cutter Garderobe er enkel og stilren i udtrykket – og der kan vælges mellem Teak og Eg.

Skagerak Cutter Garderobe er en hattehylde med både knager og plads til masser af bøjler. Den fås ligeledes i flere varianter:

 • Teak
 • Eg
 • Sortbejdset Eg

Hattehylden har i alt 5 knager, og så kan der ophænges bøjler mellem hver rille, hvis dette måtte ønskes. Den 120 cm lange hattehylde giver fint plads til opbevaring af såvel cykelhjelme som hatte og andet tilbehør, som måtte være nødvendigt på årstiden. Denne hattehylde er velegnet i den rummelige entre, men kan derudover sagtens benyttes i forbindelse med garderoben på soveværelset, på badeværelset eller sågar udendørs, da Cutter-serien oprindeligt var tiltænkt udendørs brug.

 • Mål: H12,5 x B120 x D34 cm.
 • Materialer: Teak eller eg

Se Skagerak Cutter hattehylden hos Livingshop

Kite – hattehylde af hvidlakeret metal

Kite-Hattehylde
Kite hattehylden fra Maze passer perfekt ind i såvel ultramoderne som mere klassisk indretning.

Denne hvidlakerede metal-hattehylde fra svenske Maze er enkel i sin stil og alligevel smuk med de runde kurver og mulighed for ophængning af 3-4 bøjler.

Kite hattehylden måler 45 cm i bredden og 25 cm i dybden, hvilket gør den velegnet til mindre rum, hvor pladsen kan være trang. Den flotte hvide farve betyder at den hænger diskret på væggen uden at genere overblikket, ligesom rummet fremstår lige så lyst som hvis der ikke hængte en hattehylde.

 • Mål: H12 x B45 x D25 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på Kite hattehylden hos Dubuy

HH-6 Milano – hattehylde i træ og aluminium

HH-7-Milano-Eg-hattehylde
Milano hattehylden er fremstillet i massivt egetræ og aluminium. Den fås i flere farver, materialer og størrelser. Klik på billedet og se dem alle.

Denne hattehylde passer perfekt ind i den stilrene og minimalistisk indrettede entre. Modellen på billedet er fremstillet i olieret eg, men fås også med hvid eller sort lakering eller valnødtræ. Den fås desuden i forskellige størrelser.

Du kan således vælge mellem følgende varianter:

 • Olieret eg
 • Hvid lakering
 • Sort lakering
 • Valnød

Milano hattehylden har en simpel bøjlestang i aluminium, og i toppen er der monteret tre aluskinner, hvorpå der blandt andet kan opbevares cykelhjelme, kasser eller hvad du ellers har behov for at opbevare i din entre.

 • Mål: H35 x B68 x D35 cm.
 • Materialer: Eg og aluminium

Se pris på HH-6 Milano hattehylden hos Unoliving

Belina – hvid hattehylde i firkantet design

Belina-Hvid-HattehyldeBelina hattehylden er både billig, hvid og firkantet, og så er den meget funktionel.

Den er fremstillet i birketræ, som efterfølgende er malet hvidt, og så er der påmonteret en bøjlestang og syg knager i rustfrit stål.

Øverst er der en hylde på en meter, hvorpå du eksempelvis kan opbevare cykelhjelme og kasser med vanter og andet vigtigt tilbehør.

Hattehylden er desuden en del af Belina-serien, som blandt andet omfatter stumtjenere, spejle, taburetter, skoreoler og meget mere.

 • Mål: H17 x B100 x D30
 • Materialer: Birk

Se pris på Belina hattehylden hos Unoliving

Paris – hvid hattehylde med 2 bøjlestænger

Paris-Hvid-HattehyldeDenne smukke hattehylde er også en del af en større møbelserie, der blandt andet omfatter kommoder, sengerammer, garderobeskabe, reolsystemer og meget mere.

Hattehylden er ideel til dig der går op i mode og godt kan lide den mere elegante og klassiske stilart, uden at det nødvendigvis skal være tungt. Paris hattehylden er fremstillet i hvidlakeret komposittræ, og der er monteret to små bøjlestænger og fem knager.

 • Mål: H40 x B102,6 x D34,30 cm.
 • Materialer: Komposittræ

Se pris på Paris hattehylden hos Unoliving

Eddie – lille hvid hattehylde med sort bøjlestang og knager

Eddie-Hattehylde
Eddie hattehylden er en lille og kompakt model med bøjlestang og knager.

Den lille Eddie hattehylde er lavet med tanke på pladsudnyttelse og smart design. Den er meget kompakt og måler således kun 36 centimeter i bredden og dybden, ligesom højden er på kun 60 centimeter. Det er med andre ord en smart og diskret hattehylde til den lille entré, hvor der stadig ønskes en moderne og hyggelig atmosfære.

Selve hattehylden er kvadratisk og måler 36 x 36 centimeter. Den akkompagneres af en lille sort bøjlestang og 2 knager, så der er plads til et par jakker og hvad der ellers hører sig til i entréen.

Hattehylden hører til Eddie-serien, og du kan se alle modellerne ved at følge linket herunder:

 • Mål: H60 x B36 x D36 cm.
 • Materialer: Eg

Se pris på Eddie hattehylden hos Unoliving

Cane-line Copenhagen – hattehylde i hvid pulverlakeret aluminium

Copenhagen-Hattehylde
Copenhagen hattehylden kan bruges såvel ude som inde, og er lavet af aluminium.

Hvis du higer efter at skabe et moderne miljø med et industrielt islæt, så er Copenhagen hattehylden det oplagte valg. Den er designet for danske Cane-line af Strand + Hvass, og den kan bruges såvel inde som ude.

Hattehylden fremstår i et råt og industrielt design, som dog er bøjet af med en hvid pulverlakering og bløde afrundede kanter. Selve hattehylden er en smal model med en dybde på 20,5 centimeter og en god bredde på 115 centimeter. Det er således en hattehylden der tager sig bedst ud i et lidt større rum.

Under hattehylden er monteret 7 knager og 3 bøjlestænger, som kan bruges til ophængning af jakker og andre beklædningsgenstande.

 • Mål: H31 x B115 x D20,5 cm.
 • Materialer: Metal

Se Cane-line Copenhagen hattehylden hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Malva hattehylde i massiv eg med bøjlestang pris 1.195kr
  Hvem forhandler den.
  Med venlig hilsen Jette Juul

Skriv en kommentar