Planter fylder mere og mere i hjemmet, og de findes i utroligt mange størrelser og typer. Planterne skaber liv og farve til rummene, hvilket både ser pænt ud og skaber en dejlig stemning. Dét at købe planten er blot kun halvdelen af arbejdet, for efter skal en pæn urtepotte findes, hvilket ikke altid er lige nemt. Den skal nemlig passe til det enkelte rum, stilen i hjemmet og planten. Selvom der findes mange planter, så findes der mindst ligeså mange urtepotter, hvilket er derfor, at du nedenfor finder 17 smukke urtepotter i forskellige størrelser til din næste plante.

 

Kähler Unico Urtepotte – Super flot, unikt design


 

Kahler Unico UrtepotteDenne Kähler Unico Urtepotte er en af de mest populære produkter i kategorien ”Urtepotter” på Luxoliving.dk, hvilket altså indikerer, at rigtig mange forbrugere har forelsket sig i denne flotte urtepotte.

Selvom de stribede Kähler vaser måske ikke er lige så meget på mode mere, som de var en overgang, så er det ikke ensbetydende med, at Kähler ikke har nogle super lækre produkter at byde på. Lige nu kan du nemlig få denne super fine Kähler Unico urtepotte, som har et naturligt og stilrent design. 

Unico urtepotten er glaseret med en spændende, tyngdefuld glasur, som varierer en smule fra urtepotte til urtepotte. Dermed vil din udgave af den være anderledes fra andre potter af samme model. 

Hvis du får lidt designer-vibes fra urtepotten, så er dette ikke et tilfælde; den er nemlig designet af den dygtige kunstner Anders Arhøj. Skulle du være helt vild med hans design, så kan du shoppe videre hos Kähler, da han har designet en hel serie af vaser, skåle og tilmed et enkelt fad.

Tre af de bedste egenskaber ved lige netop denne Kähler Unico vase er: 

 • Du får en helt unik urtepotte, som designmæssigt skiller sig ud fra de andre modeller af samme serie 
 • Elegant og tidløs design der kan passer godt ind i ethvert hjem 
 • Er en del af en serie, hvormed du kan få flere lignende produkter fra Kähler

Med denne urtepotte får du altså ikke kun muligheden for at få ét enkelt produkt i denne fine stil, men du kan faktisk gøre det til et mere gennemgående tema i din indretning, hvis du ønsker det. 

 

Terrak Urtepotteskjuler 19 x 22 cm – Klassisk urtepotte i terracotta


Terrak Urtepotteskjuler 19 x 22 cm

Leder du efter en helt klassisk og enkelt urtepotteskjuler, så er denne fra Terrak lige noget for dig. Med sit materiale i uglaseret terracotta skabes den kendte brunlige farve, som passer ind i de flestes hjem. Planteskjuleren passer perfekt til et tomt hjørne på en enkel skammel, eller hvor der ellers mangler farver og dekoration.

Med en højde på 19 cm og diameter på 22 cm passer den til større planter, som bruger forholdsvis meget jord og vokser. Plantens grønne farve sammen med den brunlige farve fra planteskjuleren passer utroligt godt sammen og skaber en hygge og afslappet stemning i rummet. Enkeltheden i denne urtepotte kommer alle hjemmets andre dekorative elementer til gode, fordi den ikke tager alt opmærksomheden.

Med en planteskjuler som denne fra Terrak, kan du derfor forvente:

 • Plads til en større plante 
 • En smuk farvekombination mellem plantens grønne farve og pottens farve
 • Et nyt dekorationselement, som giver liv til hjemmet

Denne Terrak urtepotte er en af de smukkeste, fordi den med sit helt klassiske og enkle look giver plads til plantens udfoldelse og form. Minimalisme er et kendetegn for denne planteskjuler, som gør, at den passer til næsten alle hjem.

Lyngby Porcelæn Flowerpot i medium – En smuk potteskjuler, som er godkendt af forbrugerne


Lyngby Porcelæn Flowerpot i medium – En smuk potteskjuler, som er godkendt af forbrugerneDen smukke, hvide urtepotteskjuler fra Lyngby er populær hos Pricerunner og har modtaget hele 5 ud af 5 stjerner af forbrugerne hos Imerco. Dette er dog helt forståeligt, når man ser den simple, men meget flotte potte. 

Denne potte findes i flere forskellige størrelser, og den mellemste er den, du ser her. Den har en diameter på 14,5 cm. Den er derfor perfekt til de mellemstore planter eller urter, som du måske ønsker at have stående. Størrelsen er også god, da du nemt kan have den stående i en vindueskarm, hvor dine planter kan få en masse lys. 

Med en Lyngby Porcelæn Flowerpot får du:

 • En minimalistisk – men stilfuld potteskjuler
 • En flot bund til dine mellemstore planter
 • En potteskjuler med gode anmeldelser fra forbrugerne

Den stilrene potteskjuler kan man nærmest betegne som en ren tavle. Det er nemlig op til dig, hvilket udtryk potteskjuleren skal have. Vælger du eksempelvis at sætte en kaktus ned i den, så vil den elegante vase få et mere råt udtryk. Er det derimod en plante med små fine blomster, som du sætter i, så kan potteskjuleren fremstå mere feminin. 

Urtepotteskjuleren følger det velkendte Lyngby design med riller ned ad siderne, det er et enkelt og minimalistisk look. Det betyder, at den passer flot ind i de fleste hjem. Det gælder også hos dig, både hvis du selv har en meget minimalistisk indretningsstil, men også hvis du har tryk på farverne i dit hjem. Den passer også godt sammen med andre potteskjulere i forskellige former og farver grundet pottens simplicitet.

 

Ferm Living – Stor Bau Pot i sort – Minimalistisk potte der skaber niveauer


 

Ferm Living - Stor Bau Pot i sort – Minimalistisk potte der skaber niveauerVasen her er enkel og minimalistisk, og den passer ind i langt de fleste moderne hjem grundet den neutrale, men stilfulde sorte farve. Det er uden tvivl én af grundene til, at potteskjuleren er så populær på sammenligningssiden Pricerunner

Serien låner sit navn Bau fra Bauhaus, og netop Bauhaus-arkitekturen kan siges at have inspireret de industrielle overflader og lige linjer, som ses i pottens design.

Hvis du er rigtig glad for blomster og planter, så kan der næsten ikke komme nok indendørs. En god måde, hvorpå du kan få dine planter ind på en flot måde, er ved at have dine potter og potteskjulere i forskellige niveauer. Dette er muligt på en elegant måde med en Bau Pot fra Ferm Living. Denne potteskjuler løfter planten en smule, hvilket kan give luft i indretningen, og det giver et let udtryk. Du kan dog også vælge at stille denne hævede potte på din altan eller din terrasse for at give disse områder flere dimensioner, hvis du hellere vil have dem stående udenfor.

Derfor skal du vælge en Large Bau Pot i farven sort:

 • Det elegante ydre
 • Den har plads til de store planter
 • Den giver spil i din indretning

Denne potteskjuler er perfekt til de store planter, som du ønsker at have stående i dit hjem. Bau Pot L er nemlig den største af potterne i serien. Den har en diameter på 28 cm, og den er ligeledes 28 cm dyb. Benene, der skaber niveauforskellen, gør, at potten er 38 cm høj. 

Krukke Gard sæt a 2 fra House Doctor – charmerende og rustikke krukker


Krukke Gard sæt a 2 fra House Doctor – charmerende og rustikke krukkerEr du til et rustikt og råt udtryk? Så er krukkerne fra det danske designerbrand House Doctor et oplagt valg til dig. De er lavet af fiberler i naturlige grå nuancer med en smuk betonfinish. Dette passer flot til den grønne farve fra planterne, som du kan placere i krukkerne. På Pricerunner er krukkerne desuden yderst populære indenfor deres kategori, hvilket ikke er underligt, da de naturlige, rå farver er et hit specielt i de nordiske lande. Du kan fylde potterne med lige de planter og blomster, som matcher din personlige stil, så de passer ind i din indretning. 

Hvis du synes én krukke er flot, så er dette sæt med to flotte Gard krukker fra House Doctor blot endnu bedre. De to forskellige størrelser i sættet giver et flot spil, hvis du stiller dem nær hinanden som et par. Det perfekte ved at have et sæt af disse krukker er også, at du kan have forskellige planter, der passer til, for de to krukker er i forskellige størrelser. Den lille krukke måler 25 cm i højden og har en diameter på 40 cm. Den store er 30 cm høj og har en diameter på 50 cm.

Disse fine krukker fra Doctor House er:

 • Charmerende tilføjelser til ethvert hjem
 • Gode til indendørs såvel som udendørsbrug
 • Stilrene så du kan tilføje planter i alle farver uden problemer

Disse charmerende krukker kan du bruge indendørs i stuen eksempelvis i vindueskarmen, men de kan også pynte udenfor på din altan eller din terrasse, hvor de skaber en imødekommende stemning. 

 

AYTM Globe Urtepotte – Smart design som er perfekt til det moderne hjem


 

AYTM Globe UrtepotteDenne AYTM Globe urtepotte er blandt nogle af de mest populære produkter på Unoliving.dk. Dette giver rigtig god mening, når man tager denne urtepottes flotte og moderne design i betragtning. 

Denne urtepotte er perfekt, hvis du har nogle halvstore planter, som trænger til en ny og super smart potte. Den er 32,3 cm i højden, og så vejer den hele 4,29 kg, hvormed der altså langt fra er tale om en lille potte her, hvilket kan være en super god fordel, hvis man har nogle planter, som virkelig har fået vokseværk. 

Designmæssigt har man leget med kombinationen af metal og farver. Selve krukken er nemlig af jern, hvilket giver et industrielt look, men den forgyldte fod og den sorte farve gør alligevel urtepotten super stilfuld. 

Nogle af de bedste grunde til, at du bør investere i denne urtepotte, er: 

 • Flot, moderne design som helt sikkert kan fungere som blikfang i din indretning 
 • Har en relativ stor størrelse, hvormed den kan indeholde de lidt større planter i dit hjem 
 • Valget af farver og materialer i krukken komplimenterer og udfordrer hinanden, hvilket skaber et interessant visuelt look 

Hvis du dermed er vild med det moderne look, hvor der bliver leget med det visuelle udtryk, så er dette helt sikkert den rette urtepotte til dig og dit hjem. Alt fra krukkens udfordrende form til dens industrielle elementer fungerer bare optimalt og skaber sammen et super fedt design.

 

HAY Flowerpot Urtepotte med underkop – Råt og naturligt look med fokus på farver


 

HAY Flowerpot Urtepotte med underkopHvis du tager et kig på nogle af de mest populære produkter på Luxoliving.dk, så vil du helt sikkert få øje på denne HAY Flowerpot. Denne urtepotte er nemlig et super populært køb på denne side, hvormed du altså ved, at den indeholder nogle gode kvaliteter. 

Denne urtepotte har virkeligt et skønt og rustikt design, som får ens tanker ledt hen på naturen, da den kommer i nogle neutrale og naturlige farver. En super lækker detalje ved lige netop denne urtepotte er, at den har en sart grøn underkop, hvilket tilfører noget kant til krukkens ellers relativt sarte design. 

Krukkens minimalistiske design sørger for, at det er din plante, som er i fokus, men samtidig forskønner den alligevel den lille oplevelse af natur, som en plante bringer til ens hjem. Urtepotten er lavet i slidstærke materialer, hvormed den ikke kun er flot og dekorativ, men det er også super holdbart og praktisk. 

Nogle af højdepunkterne ved denne HAY Flowpot er bl.a.:

 • Urtepotten er en del af en serie, hvormed du kan blande urtepotter i forskellige farver og størrelser 
 • Potten er fremstillet i polystone, hvilket gør den super holdbar og praktisk
 • Designets stilrenhed tillader den at passe perfekt ind i ethvert hjem og enhver type indretning

Der er altså masser af gode grunde til at investere i mindst én af disse flotte urtepotter, hvormed den helt klart er værd at få fingrene i, hvis dine planter trænger til en lille makeover. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Menu Wire Pot Urtepotte – Med mange muligheder for dekoration


Menu Wire Pot Urtepotte

Med denne urtepotte får du flere muligheder for dekoration i hjemmet, end du har oplevet før. Potten i sig selv er enkel med et helt sort design, som har en højde på 17 cm og en omkreds på 23 cm. Dette giver plads til fine planter og blomster, som kan pryde hjemmet med farve og hygge. Mulighederne herfra er uendelige med Wire systemet, der passer til urtepotteskjuleren.

Med Wire systemet har du mulighed for at vælge mellem hele tre forskellige baser med forskellige højder på henholdsvis 20 cm, 40 cm og 60 cm. På denne måde kan man nemt og enkelt skabe højde og dekorerende elementer flere steder i sit hjem. Derfor kan de også både bruges indenfor og udenfor, hvilket er smart og overskueligt. Plantestativerne kan stå flere sammen eller alene, og vil være med til at skabe rum og hygge i hjemmet.

Med en urtepotte fra Menu vil du derfor have muligheden for, at:

 • Have en enkelt og pæn urtepotteskjuler
 • Købe plantestativer til i forskellige størrelser
 • Sætte urtepotteskjuleren og evt. stativ både ude og inde

Vil du derfor gerne have mange muligheder med planter og blomster, både indendørs og udendørs, så er denne urtepotte vejen frem for dig og indretningen i dit hjem. Her vil være plads til udfoldelse og kreativitet med uendelige muligheder for dekoration og indretning.

i samarbejde med PriceRunner

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Kähler Hammershøi Urtepotteskjuler Uglaseret H9 cm 


Kähler Hammershøi Urtepotteskjuler Uglaseret H9 cmDenne fine lille planteskjuler er ideel til vindueskarmen, et lille bord eller et tredje sted, som mangler en ekstra lille dekoration i hjemmet. Med en højde på kun 9 cm er der plads til en lille plante eller blomst, som ikke behøver meget jord eller plads. Den hvide urtepotte er yndig med sine riller og enkle hvide look.

Dette er en urtepotte, som kan stå fint sammen med andre planteskjulere i andre farver. Grundet dens hvide farve passer den til alt i hjemmet, hvilket også gør det nemt at placere den. En grøn plante eller farverig lille blomst er smuk i denne planteskjuler, og kan være med til at live et ellers enkelt bord eller vindue op. Derudover vejer den næsten intet, og derfor kan man også sagtens placere den på hylder og lignende.

Denne fine urtepotte er:

 • Lille i størrelse og derved perfekt til små planter og blomster
 • Enkel og elegant i sin hvide farve 
 • Praktisk, fordi den med sin størrelse kan placeres overalt

Står du derfor og mangler en enkel og lille planteskjuler, som skal kunne passe ind i ethvert rum, så kan du ikke gå helt galt med denne fra Kähler.

Nordal ZOE Urtepotter i Bambusflet, Natur, Sæt a 3 


Nordal ZOE Urtepotter i Bambusflet, Natur, Sæt a 3Med dette fine sæt fra Nordal får du hele tre urtepotter i varierende størrelser, som passer perfekt sammen i hjemmet. Med materialerne fyrretræ, PDF, rattan og bambus er sættet i de smukkeste naturfarver, som passer perfekt til planternes farve og giver rummet varme. Bambusset svarer til 70 % af planteskjulerne, hvilket er flettet og formet omkring hinanden til smukke produkter.

Højden på de tre er 28 cm, 32 cm og 34 cm med en omkreds på henholdsvis 28 cm, 34 cm og 40 cm, hvilket skaber et flot udseende, når de står ved siden af hinanden i et tomt hjørne i hjemmet. Herved kan der sættes forskellige slags og størrelser planter i de forskellige planteskjulere, hvilket skaber en smuk dynamik.

Én urtepotte er fin, men tre er perfekt. Dette sæt af tre planteskjulere er derfor:

 • Hyggelige og enestående med smukt bambusflet 
 • Flotte og dynamiske med forskellige størrelser i højde og omkreds 
 • Perfekte til både mindre og større planter

Leder du derfor efter nogle planteskjulere, som både kan bruges til forskellige og større planter, og som gerne må fylde lidt i rummet, så er disse tre helt sikkert et godt valg til dit hjem. Du vil på kort tid opleve, hvor meget de tre urtepotteskjulere vil gavne hjemmets indretning i den positive retning.

House Doctor Urtepotte, Wowen 


House Doctor Urtepotte, WowenIkke alle planter behøver at stå rundt på gulvene, bordene eller vinduet. En måde, hvorpå man kan skabe mere dynamik rundt i hjemmet, er ved hjælp af hængeplanter, som hænger rundt i tomme hjørner og giver liv. Dette ser både flot ud, og så udnytter man rummet fuldt ud.

Med sit materiale i rattan, som er et naturmateriale, er hængepotten smuk og fin i sin brunlige naturfarve. Naturfarven passer utroligt godt sammen med plantens grønne farve, og så bliver der også skabt en dejlig varme i rummet. Den kan både hænge i soveværelset, køkkenet eller hvor end du føler, at rummet mangler lidt mere hygge og personlighed.

Denne hænge urtepotte fra House Doctor vil altså være perfekt til:

 • Hængeplanter, som især bliver lange og hænger flot ned 
 • Forskellige rum i hjemmet, som mangler lidt ekstra farve og liv
 • Hjemmet, som elsker naturfarven og naturlige materialer

Der er ingen tvivl om, at hængepotten med en fin hængeplante i vil give hjemmet mere personlighed og hygge. Derudover er en hængeplante rundt omkring i hjemmet bare smuk og nydelig at kigge på.

 

SEO – Kreativ urtepotte i hvidt look


SEO

 

Mange af de moderne urtepotteskjulere bliver lavet til at kunne bringe forskønnelse i dit hjem både med og uden blomster i. Vil du have en elegant, unik og personlig urtepotte, er denne SEO udgave fra Sinnerup et godt valg. 

Produktet er lavet af stentøj, der giver urtepotten et bastant look og en stor modstandskraft. Stentøj har dén store fordel at være let at vedligeholde. Har du urtepotter af keramik eller porcelæn, kan du opleve, at de med tiden kan slå revner i sig, eller at der opstår krakeleringer på indersiden. 

En urtepotte er udsat for meget slid og stor påvirkning fra både jord og vand. Vil du have glæde af dit dekorative tilbehør i mange år, skal du vælge urtepotter, der er lavet til at kunne håndtere masser af slid. 

Stentøj er lavet af ler, som brændes ved høje temperaturer på omkring 1200 grader. Materialet kan før brændingen blive dekoreret i de smukkeste nuancer. 

Der kan bruges forskellige teknikker til maling af stentøj. En af de populære teknikker er den, hvor malingen har til formål at vise stentøjets unikke former. 

SEO urtepotten er lavet i et rustikt design med en relativ, høj ’fod’. Der er ikke 2 udgaver af urtepotterne, som er ens. De varierer i design af stentøjet, og der kan derfor være små overfladeforskelle fra produktudgave til produktudgave. 

Den blanke overflade gør det let at tørre urtepotten af efter behov. 

Derfor er SEO urtepotten et godt valg

 • Lavet i et unikt og enestående design 
 • Lyst look
 • Nem at vedligeholde 
 • Lang levetid 
 • Lav pris 
 • Perfekt til enhver type indretning

 

SIA – Stentøjsurtepotte i retro stil


SIA

 

Holder du af stilen fra 1970’erne, vil tilbehør som SIA urtepotteskjuler med sikkerhed blive et hit hos dig. Produktet er lavet af stentøj, der er et rustikt og modstandsdygtigt materiale, som både finder anvendelse i køkken, stue, kontor og på værelset.

SIA er lavet med bløde former og står på en lille ”fod”. Urtepotten er skabt i et lysebrunt look, der let kan indgå i dekoration med andre vaser af forskellige farver.

Produktet er nemt og enkelt at vedligeholde. Det skal blot tørres af på alle overfladerne for at opretholde sin skønhed og sit retro inspirerende udseende år efter år.

Igennem de seneste år har stentøj fået en renæssance hos de danske forbrugere. Det er et slidstærkt materiale, som kan formes i alverdens udgaver. Materialet er lavet af ler, der er brændt ved 1200 grader. Det er brændingen, som giver det elskede lertøj den store modstandskraft.

Før stentøj brændes, kan det males i alle regnbuens farver. Voksede du op i 1970’erne, kan du med sikkerhed huske vaser, tallerkener eller pyntegenstande af stentøj, der changerede i flere farverne.

Det enestående ved malingen af stentøj er unikheden. Der er ikke 2 stentøjsprodukter i samme kategori, som ligner hinanden 100%.

Sådan er det også med SIA vasen. Den kan have særlige formationer på ydersiden, som er med til at give det sjæl og charme.

Det særlige ved SIA urtepotten er

 • Lavet i et enestående design 
 • Der kan være små nuanceforskelle på glasuren
 • God pris 
 • Høj slidstyrke 
 • Kan pynte både med og uden blomster

 

Annika – Dekorativ og funktionel urtepotte


Annika

 

Er du på udkig efter en urtepotte, der både kan bruges til blomster og som dekoration i sig selv, er det oplagt at vælge et produkt i stentøj.

Urtepotten er fremstillet i et klassisk, rundt look. Det særlige ved stentøjsproduktet er den teknik, der er brugt til at male det. Den mest autentiske og elegante maleteknik til stentøj er dén, hvor der bevidst efterlades små dryp af malingen, som glider ned over overfladen. Dette skaber et kreativt og enestående design, der gør, at ikke 2 produkter fra samme produktserie er ens.

Annika er lavet af 100% stentøj, der giver urtepotten en høj slidstyrke. Det eneste der skal til for at vedligeholde slidstyrken og skønheden af produktet, er at tørre den udvendige side af med en fugtig klud efter behov.

Det er det kreative design og den elskede maleteknik, der gør, at du både kan bruge din Annika urtepotte til blomster og som elegant dekoration i sig selv. Det skønne ved overfladen er, at den bærer et mix af både mat og blank glasur. Dryppene er blanke, mens den primære struktur udvendig er mat.

Du finder urtepotten i flere forskellige farver.

Vi har hver især vores præferencer i forhold til looks, når det kommer til pyntegenstande til hjemmet. Du kan mixe og matche flere forskellige udgaver af Annika urtepotterne.

Det særlige ved Annike urtepotten er

 • Kan vælges i forskellige farver
 • Dekoreret med en elegant og personlige maleteknik 
 • Lav pris 
 • Lavet i klassisk, rundt formsprog
 • Kan stå alene eller med blomster i sig

 

Mano Hængepotte 30,5 x 70,5 x 7 cm


Mano Hængepotte 30,5 x 70,5 x 7 cmHar du en væg hjemme i stuen, soveværelset eller et tredje rum, som bare er helt tomt og kedeligt? Så kan denne hængepotte til væggen fra Mano være et ideelt valg. Denne urtepotte kommer i en form af sort jerntråd, som er formet således, at der er plads til tre mindre planter i tre potter. Dette kan være med til at fylde en ellers kedelig væg ud med et spændende ophæng med farver fra planterne.

Denne hængepotte har en samlet højde på 70,5 cm og en længde på 30,5 cm, og derfor fylder den godt på væggen uden at tage over. Dybden er 7 cm, hvilket gør plads til små og mindre planter i de tre potter. Hængepotten er nem og simpel at sætte op på væggen, og ser nydelig ud med grønne planter i.

Ved valg af denne urtepotte til væg fra Mano får man altså et produkt, som:

 • Fylder godt på væggen med flot jernflet
 • Har plads til hele tre små planter 
 • Er nem og enkel at sætte op

Denne fine urtepotte er derfor en flot dekoration til hjemmets væg, som sammen med nogle fine planter vil blive den nye og faste dekoration i mange år. Med denne hængepotte vil du ikke skulle bekymre dig mere om tomme og kedelige vægge mere.

 

Bloomingville Urtepotteskjuler, Multi farvet, Stentøj 


Bloomingville Urtepotteskjuler, Multi farvet, Stentøj

Denne Bloomingville urtepotte i materialet, stentøj, er helt enestående og er med sine nuancerende farver smuk at have til at stå rundt i hjemmet. Farverne varierer mellem en grøn, brun og sandfarvet, som passer utroligt godt sammen. Denne farvekombination er som skabt til planter, som med sine grønne farver passer perfekt til dette produkt.

Det specielle ved denne er også, at den er håndlavet. Herved kan man vide, at hvert enkelt produkt er blevet lavet med kærlighed og omhu. Derfor kan du forvente, at alle varierer en smule i udseende, hvilket blot gør dem endnu unikke. Med en omkreds på 20 cm og en højde på 15 cm er dette en mindre urtepotte til mindre planter, som ikke bruger så meget jord.

Dette er en af de smukkeste urtepotter, fordi den:

 • Er håndlavet og unik i sit udseende
 • Med sine jordfarver passer perfekt til plantens grønne farve
 • Har en fin størrelse til at stille rundt i hjemmet

En urtepotteskjuler, som denne fra Bloomingville, vil derfor være en fin dekoration i sig selv, og med en plante i vil det både skabe hygge og stil i ethvert rum i hjemmet. Detaljen med at den er håndlavet, giver også lidt ekstra til udseendet, fordi man virkelig får følelsen af, at den er helt unik og speciel.

Bloomingville Deko Urtepotte, Multi farvet, Terrakotta 


Bloomingville Deko Urtepotte, Multi farvet, TerrakottaDenne Bloomingville urtepotte er både smuk og enestående med sit kunstneriske udseende. De blå, brune og hvide nuancer, som blænder ind i hinanden, skaber en dynamik, som vil klæde ethvert rum i hjemmet. Materialet, som er brugt til denne, er Terrakotta, som er uglaseret ler, og med de mange farver, som er brugt, kan den hurtigt live et ellers ensfarvet og kedeligt rum op.

Den har en højde på 11 cm og en omkreds på 14 cm, og derfor passer den godt til mindre planter i hjemmet, som ikke har brug for så meget jord, og som ikke vokser så meget. Den er perfekt på sofabordet, i vinduet eller hvor du lige mangler et frisk pust med farver. Den grønne plante sammen med disse tre farver skaber et flot sammenspil.

Denne urtepotte ler er derfor:

 • Perfekt til lidt mindre planter 
 • Smuk og kunstnerisk med sine forskellige farver 
 • Et godt valg hvis man ønsker at give farve og liv til rummet

Denne fra Bloomingville er altså utrolig smuk til hjemmet. Derudover er den en af de fineste, fordi dens multifarvede look passer så fint til en grøn plante.

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar